עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by compman112,

Free leech has officially started (Dec 24 0:00 GMT -5)! No download, and double upload until Jan 1 2007. מהה הכוונה Free Leech, מה זה נותן .ץ

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  2. מה דעתכם? נשחק קצת בשביל הכיף?

• 7 תגובות
    • 913 צפיות
  3. Started by liav25,

יש מישהו שיודע על קניית חומרה או קנה חומרה בדיוטי פרי בארץ/בבודפשט ? אני טס בקרוב וחשבתי שאם כבר אני קונה מחשב חדש למה לא להוזיל רכיב או שניים בכמה מאות שקלים...

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  4. שלום לכולם,אשמח אם תעזרו לי .. אני בכיתה ז' והשנה יש לנו את העבודת שורשים,מאיפה אני מתחיל ? ואיך? אני מתכוון,דוגמאות לשער העבודה,להתחיל עם עץ משפחה ? איך? ואם מישהו עשה ויש לו אפשרות לסרוק כמה דפים שאני אראה איך זה בנוי,אני אשמח מאוד.

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  5. את היתה הכוונה שלי..... למה 2 ??? 3 !! וד"א... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

6. Started by ofer_mat,

איפה זה לעזאזל ?

7. רוק עצמאות בוטל! קיבינימט היום בהפסקה קניתי כרטיס [glow=white, 1, 500]רק שלום[/glow]

• 6 תגובות
    • 913 צפיות
  8. או שהיא פשוט חשבה שמנסים להתקיל אותה (חשיבה מעוותת ביותר), או שמדובר במקרה הכי עצוב בתולדות השעשועון הזה.

• 9 תגובות
    • 913 צפיות
  9. Started by Selinko,

מה אתם חושבים על הסידרה? בהתחלה זה היה גדול לדעתי עד היום הסידרה ממש טובה! אבל נמאס כבר מג'ק!!! חלאססססס! כל יום הוא מציל את העולם! עובר עינויים מטורפים! עלאק מת! חוזר מהמתים!! תמיד מסתבך בקרב יריות נגד 10,000 חיילי קומנדו מטורפים וכמובן יוצא בלי שריטה. מילא, הוא היה רק צלף ולוחם דגול.. אבל הוא הכל! הוא גם טייס ורופא! והנדסאי מחשבים(חומרה ותוכנה) והבת הזונה שלו!! בחמש שעות היא מסתבכת ביותר צרות ממה שהבנאדם הממוצע עובר בחיים שלמים. הסידרה באמת גדולה אבל רבאק שג'ק והבת שלו ימותו ונגמור עם זה :-* מתחיל להיות מעניין.. פאלמר חוזר לשכונות לעוני... לכנופיות וזה... זהו.

• 12 תגובות
    • 913 צפיות
  10. אני צריך כמה כרטיסי FW400 וגם FW800 בחיבור PCIe, חשוב מאוד שיהיו עם צ'יפסט TI ולא VIA או Agere. בKSP נגמר במלאי, במור-לוי אין בכלל ובסידי-לוג יש רק כרטיס 800 אבל במחיר מטורף. מישהו יודע במקרה איפה עוד ניתן להשיג כרטיסים כאלה, או איפה כדאי לחפש? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  11. Pink Floyd - The Wall - Lior Saban (Cover) 2011 יש קפיצה איפשהו בסולו, אבל לא נורא זה בקטנה, תגובות, הערות והארות תתקבלנה בברכה... מקווה שתאהבו

• 8 תגובות
    • 913 צפיות
  12. Started by elior021,

אהלן מישהו מכיר את המבחן 70-236 exchange 2007 ויודע כמה סימולציות יש שם?

13. שלום אני מזה זמן מה מוטרד ע"י בנאדם באי מייל. כתובת האי מייל שלו היא מוואלה, האם ישנה דרך לגלות פרטים אודות כתובת האי מייל ?

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  14. אני מתכנן לקנות מוצר מסויים מחו"ל, כשהבעיה היא שהחנות לא מוכנה לשלוח את המוצר לארץ בגלל הגודל שלו (הם משתמשים רק בשיטת משלוח אחת, והיא מוגבלת במידות). חשבתי לבקש ממישהו בחו"ל שיקבל את המוצר וישלח לי אותו בעצמו, אבל לא מכיר אנשים באזור. רעיון אחר שעלה, יש חברות מסויימות שמוכנות לקבל למחסנים שלהם את המוצרים, ולשלוח אותם אליי בעצמם? מין תיווך כזה ביני לבין החנות. החנות ממוקמת בארה"ב, פנסילבניה.

15. Started by raiman1,

אני רוצה לקנות משהו דרך האינטרנט אבל ההורים שלי לא מסכימים לי להשתמש בכרטיס אשראי שלהם. יש דרך אחרת בה אני יכול להזמין מהאינטרנט?

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  16. Started by yoavbd123,

למיטב ידיעתי המונדיאל השנה מצולם גם בתלת מימד. שמעתי כל מני שמועות שאולי יקרינו משחקים בבתי הקולנוע או משהו כזה, אבל לא הצלחתי למצוא שום דבר רשמי. מישהו יודע במקרה האם יש מקום בארץ (עדיף באזור המרכז ) שאפשר לראות בו משחקי מונדיאל בתלת מימד ?

• 8 תגובות
    • 913 צפיות
  17. Started by averaraz,

דוד מחו"ל אוסף כל מיני דגמי בניינים קטנים כאלה מכל העולם, הוא בא לפה לפסח ורצינו לעשות לו הפתעה ולהביא לו כל מיני דגמים כאלה נגיד של: עזריאלי , כותל , הר הבית , עיר דוד וכו'. האם מישהו יודע איפה אפשר למצוא כאלה? עד כה מצאתי רק מגנטים ותמונות אך לא דגמים קטנים. גודל הדגם לא צריך להיות גדול גם 5X5 ס"מ מספיק

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  18. Started by raiman1,

מישהו יכול לומר לי מה ההבדל בין טופס לדו"ח??

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  19. Started by zezz,

אני מתלבט בין שני מקצועות לימוד : 1. טכנאי PC 2. הנדסאי תעשייה וניהול- מערכות מידע קצת רקע כללי- אני לא נחשב לגאון מחשבים, אין לי ידע וניסיון קודם במחשבים, רוב השימוש שלי כרגע במחשבים מסתכם בגלישה באינטרנט. אין לי ראש ללימודים "כבדים" , קשה לי מאוד לשבת ולחרוש. מצד אחד טכנאי PC מעניין אותי כי זה נשמע לי מגניב לפתור תקלות ולתקן דברים, מתאים לי למשל לעבוד באיזה חברה גדולה ולהיות המתקין/טכנאי שלה. לעבור בין העובדים או הלקוחות , לתקן ולהתקין להם דברים. הקורס עולה בסביבות ה 10,000 שקל ונמשך 10 חודשים פעם בשבוע, מבחינת לשבת וללמוד לא תהיה לי בעיה בקורס כזה. מצד שני שני אמרו לי שתחום מערכות המידע מאוד מבוקש ויש בו עתיד, הבעיה היא שללמוד הנדסאי לוקח שנתיים,5 ימים בשבוע ועולה בסב…

• 10 תגובות
    • 912 צפיות
  20. מי שמעוניין בגיליונות שייצור איתי קשר בה"פ - גר באזור המרכז. כל הקודם זוכה.

• 6 תגובות
    • 912 צפיות
  21. אז ככה ,יש איזה שיר כזה ,שמה שאני זוכר ממנו זה בערך " אהא יא אהא יא " (או באנגלית משהו בסיגנון aha yeah aha ואז ההמשך שלו ) . זה שיר כזה שהמילים בו נשמעות כמו ראפ ,אבל ברקע מיתנגנת מוזיקת רוק \ משהו שאני לא יודע להגדיר . זה שיר שראיתי הרבה בכל מיניי סירטונים fan made על הצבא האמריקאי למשל ,וכל מיניי סירטוני פעולה למיניהם . בקיצור עם מישהו מצליך לזהות משהו תודה רבה .

• 7 תגובות
    • 912 צפיות
  22. אני מדבר על שירים כמו Don't Stop ו 9PM של ATB, Eple (שאגב הקליפ שלו ביוטיוב ממש יפה) ו happy up here של royksopp, את Superstylin של Groove Armada מאוד אהבתי (ועוד כמה שירים שלהם), מיקסים של Fatboy Slim... אהבתי גם שירים של Faithless, Booka shade, כמה של YAHEL וגם הרבה שירים של שוטי הנבואה (בעיקר אח של סאלים) אז וואלה, חשבתי לפתוח תרד שיעזור לי ואולי לעוד אנשים שאוהבים את הסגנון הזה.

• 7 תגובות
    • 912 צפיות
  23. Started by klayton,

• 4 תגובות
    • 912 צפיות
  24. Started by huber,

http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=mc20081217_687692 http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000408552&fid=821

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.