כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
שלום רב: בחודשים האחרונים מספר שכנים בבתים סמוכים החליטו לקנות מכונות שטיפה (מכונות שבדר"כ נמצאות בשימוש תעשייתי [מפעלים וכד'] ואינן מיועדות מלתכילה לשימוש ביתי), ולשטוף באמצעותן במקום ישירות ע"י צינור הגינה שלהם, ובכך פעם בכמה ימים אני נאלץ לסבול מהרעש הנוראי של המכונות הללו. איפה אפשר להתלוננן על מפגע כזה?
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
-
http://firingsquad.com/hardware/cyberpower_core_i7_965_review/default.asp למי ששואל מה צריך בשביל להריץ קריסיס V.HIGH....
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אהלן אני צריך סרטונים או כל וידאו שיש המדבר על סכנות שבאינטרנט, למשל הסרטון המדבר על פריצות לחשבון בנק, או כאשר יושבים בבית קפה ומתשמשים במחשב נייד אז איך גונבים את הסיסמאות תוך כדי, מהם הסכנות איך להתמודד עם זה בצורה נכונה אני זוכר שהייתה תוכנית בערוץ 2 על הנושא הזה רק שאני לא זוכר את שמה שדיברה על גניבת זהויות, פריצות לחשבונות בנק באינטרנט וכל הקשור לסכנות שבאינרטנט, אשמח אם תשימו לי כאן לינקים לכל וידאו אפשרי, רצוי שהוידיאים יהיו כמה שיותר טובים וממצים את הנושא של הסכנות שבאינטרנט שהסירונים יהיו בעברית או עם תרגום בעברית תודה דרך אגב לתוכנית קוראים מי פורץ למחשב שלי בהנחיית דני קושמרו, מישהו יכול תת ליל ינק להורדת התוכנית, אני לא מוצא קישור אליה ברשת
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
קודם כל הכבוד לכם שהתקבלתם... (סתם ) בטכניון יש רשת WIFI האם היא מוגנת סיסמא (ע"י מסך אימות בדפדפן) או שהיא פתוחה לגלישה חיצונית (לא אתר הטכניון) במיידי ? האם תיאורטית ניתן להשתמש בסקייפ פון של http://www.belkin.com/skype/moreinfo/ בשביל לדבר בתחומי הטכניון או שתהיה בעיה בעניין זה.... תודה אנשים !!!!!
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
http://daemlich.net/8213 זה דפוק ומצחיק עד דמעות... טוב....הינה עוד שיטה (אוניברסלית) http://www.killsometime.com/video/video.asp?video=Cop-Surprise
-
- 9 תגובות
- 932 צפיות
-
-
כבר חודש הרפיידשייר עושה לי פרצופים על להוריד משהו.. כל הזמן הוא רושם "No Connection" אבל שניה אחרי הוא יכול פתאום כן להתחבר לאחד מהקבצים..או לא להתחבר לכלום.. השאלה איך אני בודק אם זה בגלל רפידשייר או בזק בין לאומי....שלחתי לרפייד הודעה והם טוענים שזה הספק.. זה קורה לי עם אותו חשבון גם מהדירה שלי וגם מהבית של ההורים...ככה שזה לא קשור למחשב או ספציפי לבית..מה שכן בשני המקומות אני עם בזק בין לאומי האם ידוע על חסימות של בזק? ואם אתם לא מתעסקים עם זה איפה אני כן יכול לשאול תוטדה וחג שמח
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני כשבוע פירסמנו באתר PCArena כתבה שבוחנת את השפעת מערכת המחשב על התוצאה ב- 3DMark05. (לחצו כאן כדי לקרוא אותה) בתור כותב הכתבה, רציתי לשמוע מהקהילה פה הערות/הארות/חירטוטים וכו' כדי לדעת מה דעתכם על הכתבה וכדי שנוכל לספק בעתיד כתבות טובות יותר. תודה, Saliman
-
- 10 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות שם כמה דברים ורציתי לדעת אם זה בטוח לקנות שם,באיזה דרכים אפשר לשללם וגם כמה זמן לוקח למה שקניתי להגיע לארץ?
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אני לא יודע אם אתם מכירים את זה אבל תכנסו לגוגל, תלחצו על Google.com in English ותכתבו I am extremely ותראו מה ההצעות שהוא נותן לכם... (רמז - התוצאה עם 303,000.) ויאללה לנעול כי זה ספאם, אבל לא לתת לי אזהרה כי עכשיו 1 וחצי בלילה אז מותר לי!
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אני טס לעבוד בארה"ב בקניונים בתקווה להשאר שם for good.כדאי לעשות ביטוח בארץ? כאילו לא חבל על 2 דולר ליום,נגיד אם יקרה לי משהו פעם ב3 חודשיים כול הכסף שהשקעתי על הביטוח הזה אני יכול לכסות באותו הרגע(אם יקרה משהו בכלל) בלי עין הרע !!
-
- 10 תגובות
- 932 צפיות
-
-
הערבים הזונות האלה,כל המדינה מלאה בזה.
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
עבדתי בשבת האחרונה מהשעה 16:00 עד השעה 22:00. האם מגיע לי 150% על כל השש שעות או עד שהשבת יוצאת? :s05:
-
- 8 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שמעתי שיש חברה פרטית שמתקינה לויין בסך בערך 5 אלף שקל חד פעמי ואז יש לך אינטרנט במיהרות 5MBPS לכל החיים בחינם, מישהו שמע על זה חוץ ממני?
-
- 11 תגובות
- 932 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3376482,00.html היה לו משעמם כנראה כל היום בבית.... script kiddie בן 58
-
- 10 תגובות
- 932 צפיות
-
-
Pink Floyd - The Wall - Lior Saban (Cover) 2011 יש קפיצה איפשהו בסולו, אבל לא נורא זה בקטנה, תגובות, הערות והארות תתקבלנה בברכה... מקווה שתאהבו
-
- 8 תגובות
- 932 צפיות
-
-
רוק עצמאות בוטל! קיבינימט היום בהפסקה קניתי כרטיס [glow=white, 1, 500]רק שלום[/glow]
-
- 6 תגובות
- 932 צפיות
-
-
היי אני צריך אתר עם טיוונר לגיטרה קלאסית, אני לא יודע לכוון אותה והתחלתי ללמוד לפני חודשיים הקטע זה שהגיטרה ישנה מאוד (10 שנים) והחלפנו מיתרים לפני שבועיים~ עדין הגיטרה יוצאת מכיוון. בקיצר אני צריך אתר עם טיוונר מכוון בשביל לכוון. תודה
-
- 9 תגובות
- 932 צפיות
-
-
ארררר שיחקתי עכשיו איזה שעה וחצי בסנדק היה לי משעמם טילים אז רציתי להעביר קצת תזמן ופתאום הפסקת חשמלללל :pissed: ....**** **רס!! כל הפרוגרס של השעה וחצי לא נשמררר כי לא הלכתי לשמור בבית המסריח שלו!!! יווו אני עצבני רצח ועוד גם הורדתי כמה דברים מהדיסי מקווה שהקבצים לא נדפקו...צריך לתבוע לחברת חשמל תצוררההה :bash:
-
- 6 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום לכולם אני וחברים טובים שלי יוצאים לרגילה מהצבא ואנחנו מחפשים דרכים מעניינים ונחמדים להעביר תזמן חוץ מלישון ולא לעשות כלום כל החופשה אפילו דברים שיכולים לעלות הרבה כסף או דברים יוצאי דופן יחסית כל מה שיש לכם תשפכו... תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 932 צפיות
-
-
קבלו איזה שבוע עמוס יש לי בשבוע הבא: להגיש 3 עבודות (למרות שאחת סתם לעצב איזה תמונה בקשר למוצר שהמצנו) יום ראשון: אוקי אז ביום ראשון אן לי שום מבחן אבל אני צריך להתכונן לבוחן/מבחן במורשת (כן אני יודע שזה דפוק) שקשור לתורה בע"פ וכול מיני מושגים. יום שני: אוקי היום הכי עמוס,כמו שאמרתי בוחן במורשת. עכשיו באותו היום יש לי חוג גיטארה שאני לא יכול להפסיד כי הפסדתי כבר שבוע שעבר.יום הורים, וגם להתכונן לבוחן במתימטיקה (גאומטריה), וגם כנראה שלהכונן לבוחן או משהו בלשון. יום שלישי:בוחן במתימטיקה ובלשון.ולהתכונן להכתבה באנגלית. יום רביעי:הכתבה באנגלית, להגיש את העבודה של התמונה. יום חמישי: סבבה. יום שישי: להגיש עבודת חקר ואת העבודה בג"ג +מצגת שאותה נצתרך להציג בכיתה (אני וחבר שלי) שי…
-
- 12 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אני מעוניין לזמין נקסוס 10 מהאתר של גוגל למשפחה בארה"ב כמובן שאי אפשר לעשות את זה מישראל אם אני עושה את זה דךר שרת פרוקסי כמה זה מאובטח/לא מאובטח ?
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
למה בחדשות באתר skypc יש הודעה על מעבדי הQ6600 G0 קשהקישור מוביל לאתר של נועה?!!! זו אותה חנות או שזו פאשלה של SKYPC?
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/pc/action/maxpayne2/screens.html?page=18 התמקדו בתמונה ושימו לב מה מונח לו על השולחן...
-
- 11 תגובות
- 932 צפיות
-
-
מפרט החדש: מעבד E5200 לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L זיכרון 2048MB DDR II 800MHz דיסק קשיח 250GB SATA II מפרט המשומש: מעבד פנטיום 4 3.2Ghz לוח ציפסט 865PE זיכרון 512MB ddr400 דיסק קשיח 80G כרטיס מסך nvidia geforce 5
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-