כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת כמה דברים. הראשון איך לפתוח נכון את החשבון בלי לתת את הויזה. (כלומר רווחים שיגיעו לחשבון ולשלם איתו באתרים שתומכים בו) ולמה אני צריך לתת פרטים אישיים כאלו כגון מקום מגורים טלפונים וכו'.. האם זה חובה ולמה?
-
- 11 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אהבתי את הראשון ואת Tom Yum Goong, התאילנדי הזה פשוט שחקן גדול..
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר טוב שמלמדים בו איך קוראים באנגלית בכללי אני יודע לקרוא מילים כמו CAT וכו' אבל מילים מסובכות אני לא ממש יודע נגיד THOUGHT
-
- 10 תגובות
- 973 צפיות
-
-
-
אהלן חברים אני נוסע שבוע הבא לפריז, יש לכם המלצות לחנויות מחשבים \ טכנלוגיה בכלל ששווה לבקר בהם? בנוסף, אני מעוניין לקנות לעצמי כמה מוצרים - השאלה איך המחירים בפריז והאם שווה להביא משם או ששער היורו הופך הכל ללא משתלם? (משחקי מחשב, אייפוד...) וכמובן, אם יש לכם המלצות למקומות שחובה לבקר בהם בפריז (מלבד מגדל האייפל וכו') תמליצו :]
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אני מדבר על החוק שאם קונים מכשיר מכל מקומשהוא אפשר לקבל עליו החזרים ברשתות הסלולאריות. למישהו יש מושג אם קבלה רגילה של PAYPAL תופסת? כי כעיקרון זה קובץ HTML פשוט שאפשר לשנות את שם הלקוח בכל רגע נתון, אני לא יודע אם זה תופס אצלהם.
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
הטקסט דיי ישן (מונטי פייטון?), אני זוכר ששמעתי אותו רק בתור קובץ אודיו לפני מספר שנים. פעם ראשונה אבל שאני רואה את האנימציה, ואולי חלק לא מכירים.. http://www.starterupsteve.com/swf/f-word.html FUCK YOU! :-*
-
- 11 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אני מחפש אתר שבוא אני אקנה מאוור ומארז (ו LED וFAN LED ) אני צריך אתר שיתן לי גם תמונה של מה שאני הולך לקנות. באתר של פנדה מצוייןם בשבילי אבל החלקים יקרים (יחסית לZIGZAG ) רציתי לדעת אם משהוא מכיר אתרי קניות מחשבים בשבילי
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
פעם בדף הראשי ב-more->even more ניתן היה לראות את כל האפליקציות. כעת הרשימה שם נורא מצומצמת. איפה ניתן לראות את כל הרשימה?
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
המלצות מניסיון בבקשה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 973 צפיות
-
-
-
אהלן. ניסיתי להכנס לפורומים של hosts.co.il אבל נראה שהאתר נעלם. מישהו מכיר את האתר ואולי יודע מה הסיבה? ואם האתר נסגר - האם יש איזשהו תחליף? העניין הוא שאני רוצה לחפש חברת אכסון ונהגתי להיכנס לפורומים שלהם על מנת לקבל ביקורות על חברות בארץ.
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
http://www.ebaumsworld.com/games/raidenx.html
-
למישהו יצא לעבוד עם אחת החברות האלו ויכול להמליץ על אחת? ומה אני צריך לדעת לפני שאני בוחר אחת כזו?
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
-
-
מקווה שזה הפרום המתאים (אחרי הכל, 30 אחוז מההצלחה בקניה זה גם מאיפה אתה קונה..) אז.. מישהוא גילה מה הקצ' של החנות הזו ? המחירים שלה זולים באופן חשוד. לוחאם באזור ה 500 זולים ב 50 ש"ח מהמתחרים, מעבדים גם באותו שיעור. מוכר של חנות אחרת טוען שהם לפעמים מוכרים יותר בזול מהמחיר לחנויות של היבואן הרשמי. בחיפוש בגוגל ובפורום כאן ראיתי שאין הרבה יותר מידי "ליכלוכים" על החנות הזו (יש קצת, אבל לא מתקרב למה שיש על KSP ואיבורי למשל) בכל אופן, מה דעתכם ?
-
- 12 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מארז, חשבתי לבנותו מפרספקס אבל פרספקס הוא -> פלסטיק - > ופלסטיק -> חשמל סטטי וחשמל סטטי = אין מחשב P: אז הסתכלתי שוב, וראיתי שכל המארזים השקופים הללו עשויים מחומר אקרילי. מהו החומר הזה ומדוע עושים איתו את המארזים במקום פרספקס שאני מנחש זול יותר. והאם זה באמת מסוכן לעשות מארז מפרספקס ??
-
- 5 תגובות
- 973 צפיות
-
-
יש למישהו להציא לי איזה פרוייקט נחמד למחשב בחופש ( שלא יצרוך שינויים פיזיים במחשב משום שיש לי גבס ביד שמאל וגם אני לא פועל ב100 אחוז מבחינה פיזית) שבו אני אצטרך להישתמש רק בתוכנות בשביל המהרה או משהו בסדר כי משעמם לי.
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
מישהו שאל את עצמו פעם למה קוראים ל HWzone ככה? יעני zone זה אולי כאילו אזור ומה זה HW אולי קיצור לשעורי בית ? חח (1)בקיצור למה קוראים ככה לאתר? (2)ומי קרא לו ככה -בחר ת'שם..?
-
- 6 תגובות
- 973 צפיות
-
-
-
תמיד תהיתי איך הסורקים באנטרפרייז מסוגלים לגלות "סימני חיים" מחללית באורביט סביב כוכב לכת... מה ז"א זה לא אמיתי?!?! פאק יו!!! אתכם לפיקארד! בכל אופן, לנושא: איך אפשר לגלות נבגים?!?! מה מייחד אותם???
-
- 4 תגובות
- 972 צפיות
-
-
http://firingsquad.com/hardware/cyberpower_core_i7_965_review/default.asp למי ששואל מה צריך בשביל להריץ קריסיס V.HIGH....
-
- 3 תגובות
- 972 צפיות
-
-
מכרז מספר 32033 מחודש נובמבר מציג מפרט למחשב עם כוכבית באדום - דגם חדיש! מעבד פנטיום 1.8 זיכרון 128 SDRAM (שימו לב הדגם החדיש אפילו לא תומך DDR) דיסק קשיח 20 ג"ב כרטיס מסך על הלוח O/B מסך 17 מחיר מקסימלי של הדגם החדיש 10,000 ש"ח, הובלה והתקנה 250 ש"ח. לקנות ולהנות - כל מספר זוכה, עם מפרט כזה כל סכום שתשלם יהיה רווחי למכרז של ...
-
- 8 תגובות
- 972 צפיות
-