עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Shadowman,

ראיתי אתמול אל "לחסל את הליידי", סרט קומי פשוט טוב, אולי אחד הטובים שראיתי השנה!!! בקיצור ממליץ בחום!

• 11 תגובות
    • 915 צפיות
  2. Started by YinnoN,

היי אני צריך אתר עם טיוונר לגיטרה קלאסית, אני לא יודע לכוון אותה והתחלתי ללמוד לפני חודשיים הקטע זה שהגיטרה ישנה מאוד (10 שנים) והחלפנו מיתרים לפני שבועיים~ עדין הגיטרה יוצאת מכיוון. בקיצר אני צריך אתר עם טיוונר מכוון בשביל לכוון. תודה

• 9 תגובות
    • 915 צפיות
  3. ??? איזה חנות טובה יש לקנות שגם תהיה אמינה וגם תשלח אחרי זמן סביר. אני רוצה לקנות כמה משחקי PS2 .

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  4. Started by orenc17,

היי אני צריך מידע על ההזמנות מהאתר ג'אב טק יש לי הזמנה מוכנה שאני רוצה לקנות רק אני לא יודע באיזה משלוח לבחור אז תגידו לי בבקשה איזה משלוח צריך תודה לכל מי שיעזור

• 7 תגובות
    • 915 צפיות
  5. קיבלתי לתאריך 28 ליולי מישהו יכול להגיד לי בערך מי מגייסים בתאריכים האלה?

6. Started by infer73,

שלום יום חמישי (ה-12) יש לי מבחנים ראשוניים לפרוייקט גאמא ורציתי לדעת מאנשים שעשו את המבחנים מה בדיוק יש שם ומה צריך לדעת... תודה חוץ מזה, יש עוד מישהו שעושה את המבחנים כאן?

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  7. http://vidcrazy.com/videos/funny/freakshow_on_so_you_think_you_can_dance/ אם אתם רוצים שאני יביא עוד תנו תגובות בבקשה כי אם לא אני יפסיק

• 14 תגובות
    • 915 צפיות
  8. Started by mega1234,

http://ibuzz.co.uk/ What will they think of next ? ;D

• 12 תגובות
    • 915 צפיות
  9. אני בטוח שהיה על זה ת'רד בעבר איפשהו כאן , אבל אני ממש לא רוצה להקפיץ אותו , והשאלה שלי נובעת משיקולים אחרים. אבא שלי מהדור שאין לו מושג מה זה מחשב ובשביל מה זה טוב והוא די מתעצבן לראות שהמחשב שלי דלוק 24/7 גם כשאני לא משתמש בו (בעיקר בגלל חשבון החשמל) הטיעון שלי ש"המחשב עושה דברים שאני צריך שיעשה, כשאני לא לידו" (מוריד דברים) לא תופס לגביו.. מה שגם, מוזר לי לכבות את המחשב, נניח שאני בחדר ולא משתמש במחשב, אלא רואה TV או משהו או קורא או כל דבר אחר אם בא לי לשניה להכנס לפורום, לראות אם מישהו אוןליין במסנג'ר, או לברר משהו בגוגל אז אני אדליק את המחשב ואמתין עד שיעלה ? ואז אכבה אותו שוב ? איפה ההגיון כשאני מחוץ לבית (באוניברסיטה או בעבודה למשל) אני מתחבר למחשב שלי ב REMOTE, א…

• 12 תגובות
    • 915 צפיות
  10. טוב זו ידיעה שקראתי היום,מיקרוספט מצאה מחשבים נגועים בווירוס(שנקרא 'Nitol') שהגיעו מפעל הייצור בסין. Malware inserted on PC production lines, says study Microsoft Disrupts ‘Nitol’ Botnet in Piracy Sweep Microsoft Disrupts the Emerging Nitol Botnet Being Spread through an Unsecure Supply Chain Nitol and 3322.org Takedown by Microsoft Microsoft disrupts Nitol botnet spreading on counterfeit Windows PCs זה בכל אופן הידיעה הכי מעניינת שקראתי היום.

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  11. אופס למחוק בבקשה בטעות עשיתי הדבק לטקסט הלא נכון

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  12. Started by ag43,

בתקופה הזו של השנה הרשת מתמלאת במדריכים שמסבירים כיצד להגדיר את השעון בפלאפון למצב ידני כדי לא לחשוש לקום בשעה לא נכונה. יש דרך פשוטה לוודא האם הפלאפון שלכם יעבור לשעון חורף - בהרבה מאפליקציות השעון המעורר באנדרואיד מופיעה הודעת TOAST בעת כיוון השעון המעורר שכותבת עוד כמה זמן השעון יצלצל. במקרה שלנו - אם נכוון בשעה 8 בערב לדוגמא את השעון המעורר לצלצל בשעה 8 בבוקר, הודעת הTOAST תכתוב שהשעון יצלצל עוד 13 שעות (או יותר נכון 12 שעות ו59 דקות) ולא 12 (כנ"ל 11). כך נדע שהשעון בפלאפון מכוון לעבור בעצמו בזמן הנכון ולא נצטרך להתערב בהגדרות.

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  13. Started by IlyaN,

שלום, עפ"י חוק להלן: http://www.moit.gov.il/cmsTamat/InternalPage.aspx?FRAMELESS=false&NRNODEGUID=%7bECBCA50E-5BAD-4696-AEA9-BEB39E875C8D%7d&NRORIGINALURL=%2fNR%2fexeres%2fECBCA50E-5BAD-4696-AEA9-BEB39E875C8D%2ehtm&NRCACHEHINT=Guest#_Toc324948284 סעיף 2(ד') אומר: "נמסר לעובד הסכם עבודה בכתב שנכללו בו כל העניינים האמורים לפי סעיפים קטנים (א) עד (ג), במועדים האמורים בסעיף 1, יהיה בכך משום מילוי חובתו של המעביד לפי סעיף 1." השאלה, אם חתמתי על חוזה עבודה אבל לא קיבלתי העתק תוך 30 יום עותק (ביקשתי פעם דרך המנהל אבל לא פניתי למשאבי אנוש) האם לפי הסעיף הנ"ל המעסיק עבר על החוק? ואם כן, איך ניתן להוכיח זאת במקרה של הליך משפטי?

• 12 תגובות
    • 915 צפיות
  14. Started by iem,

קודם כל הכבוד לכם שהתקבלתם... (סתם ) בטכניון יש רשת WIFI האם היא מוגנת סיסמא (ע"י מסך אימות בדפדפן) או שהיא פתוחה לגלישה חיצונית (לא אתר הטכניון) במיידי ? האם תיאורטית ניתן להשתמש בסקייפ פון של http://www.belkin.com/skype/moreinfo/ בשביל לדבר בתחומי הטכניון או שתהיה בעיה בעניין זה.... תודה אנשים !!!!!

15. חחח איזה ענק ;D http://www.n4g.com/News-235454.aspx

• 9 תגובות
    • 915 צפיות
  16. אני בבזק בינלאומי בחבילה 1.5. בזמן האחרון האינטרנט כל הזמן מתנתק או עובד לאט בצורה איומה. אני לא יכול לשחק ב-WoW כי הפינג לפעמים מגיע ל-1000 ואפילו יותר. זה פשוט בלתי נסבל. עוד מישהו סובל?

• 13 תגובות
    • 915 צפיות
  17. Started by roma4k,

צהריים טובים, הייתי רוצה לדעת באיזה אופן אפשר לחייג לחו"ל דרך האינטרנט ובכך להוזיל את זמן האוויר? אני יודע שאפשר לעשות כמובן שיחות בסקייפ בחינם, אבל האם יש אפשרות למשל לחייג מהארץ דרך האינטרנט למישהו בחו"ל, לטלפון הבייתי שלו ולאו דווקא לתקשר דרך המחשב? אם כן, מה נידרש בשביל זה? תודה רבה מראש.

• 6 תגובות
    • 915 צפיות
  18. אני רוצה לשלוח סרטון למישהו אבל אני לא רוצה שהוא יהיה נגיש לכולם. יש אפשרות ביוטיוב להעלאת סרטון פרטי אבל צריך שהצד השני יהיה חבר באתר. למי שאני שולח אין את זה והוא לא ממש מתעניין במחשבים לכן חשוב לי שזה יהיה כמה שיותר פשוט

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  19. Started by ixslashix,

היי, אני רוצה לחלוק איתכם חוויה, לפני כמה ימים החלטתי שאני רוצה יותר זיכרון בPSP שלי, נכנסתי לזאפ, מצאתי כרטיס של סוני 8GB וביצעתי את ההזמנה, התגובות על החנות היו סבבה ברוב המקרים. http://www.think3g.com/productspec.asp?id=1424 המשלוח הגיע מהר (יומיים) שאני לא כל כך מתלהב מזה (בכל זאת זה בארץ ודואר רשום) אבל זה נחמד, אני לקחתי את המעטפה מהדואר, פתחתי אותה וכבר יש סימן ראשון שמשהו מסריח, האריזה הייתה פתוחה ומקובצ'צ'ת מעט ללא פצפצים להגנה חלילה. בהתחלה אמרתי סבבה בראש, לא קניתי אריזה אלא מה שבתוך, הוצאתי את הכרטיס מהאריזה, בדקתי אותי שהוא לא ניזוק וחיברתי לPSP, התחלתי להעביר דברים, מווזיקה סרט וכמה משחקים. להפתעתי חלק מהמוזיקה לא הופיע לי במכשיר כך גם חלק מהמשחקים, …

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  20. התרגיל הוא מערכת משוואות פרמטריות: x-ay = -1 ax-2x+y = a מה הדרך לפתור את זה? ובאותה הזדמנות יעזור לי אם אתם יודעים איך להוכיח את המשפט (גיאומטריה): במשולש ישר זוית התיכון שוה למחצית היתר תודה

• 10 תגובות
    • 914 צפיות
  21. :lol: :lol: .."קודם כל המערך הנ"ל של ATI מתפקד כמערך SLI לכל דבר. יש עם העניין בעיה אחת : לא כל המשחקים ובעיקר לא כל התוכנות הגרפיות יודעות להשתמש בתכונה זו. מה תקבל בפועל? כוח עיבוד של "כרטיס אחד" במקום שניים במקרים של חוסר תמיכה. סביר להניח שבדקת את העניין מול משחקים שתומכים בSLI/CF ולכן ידעו לנצל את כל הכוח של הכרטיס...." פשוט בא לי להירשם ולענות להם..לא יאומן!! הקישור: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=91&msgid=124747465

• 10 תגובות
    • 914 צפיות
  22. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

מה המצב... יצא סירטון חדש לכרטיס מסך של NVIDIA ונחשו באיזה סיגנון...? הצעקה 1!! ;D :lol: :lol:

• 9 תגובות
    • 914 צפיות
  23. Started by R0ck,

http://www.gamespot.com/pc/action/maxpayne2/screens.html?page=18 התמקדו בתמונה ושימו לב מה מונח לו על השולחן...

• 11 תגובות
    • 914 צפיות
  24. Started by e.s,

???

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  25. האם אפשר להסתדר עם הטלפון הזה ברכב, בלי דיבורית ולהסתמך רק על הספיקר שלו?

• 9 תגובות
    • 914 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.