עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני טס מחר ללונדון בעיקר בשביל Hard rock calling festival, לכן הטיול קצר מאוד ואין הרבה זמן לטייל. בעקרון אנחנו נוחתים מאוחר בלילה עד שנגיע למלון והכול אני מאמין שיהיה אחד וחצי בלילה. אני צריך המלצה לבילוי לילי טוב בלונדון, פאבים או כול רעיון אחר כולל המלצה על מקומות התקבלו בברכה. ביום שלאחר מכן יש לנו זמן עד 5 בערך לטייל לפני שמתחילות ההופעות הטובות. חשבתי על הLondon Eye האם מישהו היה שם? האם צריך להזמין כרטיסים מראש? האם התור גדול? האם זה שווה? כמו כן אשמח לעוד המלצות. ביום השני אנחנו רק מטיילים אשמח להמלצות על מקומות טובים בעיר, אטרקציות וכו'. היום השלישי דומה ליום הראשון עד 5 בערך פתוח לטיולים. יש לציין שבכול ערב אנחנו מתכננים לצאת לכן חשוב לנו מאוד המלצות על מקומות ט…

• 6 תגובות
    • 955 צפיות
  2. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

למי שעוד לא שמע... שני קשישים עם מכוניותיהם לא וויתרו אחד לשני. זקן אחד בא לעקוף והשני לא נתן לו שניהם לוחצים על הגז בסוף נעצרים, יוצאים מהמכוניות, אחד שולף אקדח יורה והורג את הנהג השני ופצע קשה עוברי אורח. מה יהיה?

• 8 תגובות
    • 955 צפיות
  3. Started by yosiu,

אני מחפש בנרות הזמנה מישהו יכול לשלוח לי באימייל או בהודעה פרטית? yoss616 at nana.co.il תודה

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  4. אהבתי את הראשון ואת Tom Yum Goong, התאילנדי הזה פשוט שחקן גדול..

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  5. Started by benor,

אז אחרי אמנון יצחק, קבלו את "חיים בן פסח".

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  6. Started by kill_b7,

אז מי המועמד המועדף עליכם?

• 10 תגובות
    • 954 צפיות
  7. אתר קניות של חומרה בחו"ל , אני זוכר שהוא מתחיל ב www.new חיפשתי בפורום ולא מצאתי אותו. מישהו זוכר מה היתה הכתובת המדויקת?

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  8. Started by nnfyrbsnss,

נכון לעכשיו (12.8.08 שעה 00:55) אני לא מצליח להכנס לGmail זאת הבעיה: רק שלא קרה לתיבה משהו,(יש לי שם דברים מאוד חשובים) או שפרצו, כן אני יודע שכתוב שם שהכל מוגן ובלה בלה, אבל זה מלחיץ . גם אצלכם?

• 9 תגובות
    • 954 צפיות
  9. למישהו פה יש לינק למשחק הזה שאתה צריך להגן על ליבה מסויימת בכך שקונים נשקים ומכונות יריה כאשר עם הזמן אתה משפר אותם וככה משפר את ההגנה? ( ואני לא מדבר על הZoikz שיש במיני קליפ, אותו קונספט אבל אחד יותר רציני.. תודההה!

• 5 תגובות
    • 954 צפיות
  10. Started by ben060,

לאחרונה יש אצלנו מלא הפסקות חשמל , בפורום מדברים על זה שהמחשב יכול להתקלקל מזה. מה אפשר לעשות כדי למנוע את הנזק למחשב מההפסקות. במיוחד בחורף כשיש סערות וברקים.

• 4 תגובות
    • 954 צפיות
  11. מצאתי בבית חצוצרה של אבא שלי ואני רוצה למכור אותה. הדגם הוא yamaha t100s אבא שלי אמר שהיא שווה די הרבה ויצאו רק כמה כאלה. מישהו יכול להביא לי קצת יותר מידע? כמה היא שווה באמת ואיפה כדאי לפרסם אותה..? תודה

• 3 תגובות
    • 954 צפיות
  12. Started by mc_elad,

יש פירסומת בערוץ הספורט שיש שם שיר על שודד-ים\פירט (כאילו השודד שר על עצמו ויש לו קול כזה של פירט אם בקבוק רום ביד.....) הפירסומת עצמה היא על מה שיהיה בקרוב (כל המפעלים והמשחקים המעניינים.....) בבקשה תגיבו

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  13. Started by charm,

הידעתם שאייבורי התחילו לאיים על אתרים שמוציאים הם תביעות דיבה נתקלתי באתר של פרש בפורום חומרה ששם יש אשכול שמבקש לא לכתוב יותר על אייבורי http://www.fresh.co.il/vBulletin/announcem...ouncementid=118 האם ידוע על עוד אתרים שקיבלו איומים שיתבעו אותם?

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  14. Started by ariel-ro,

אהלן, יש לי פה 4 סטיקים של DDR1 בנפח 512MB כל אחד, כולם במצב חדש. בכמה אפשר למכור כל סטיק? אריאל

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  15. רוצים להרוג את המחשב? אבל לא רוצים להתקע אחר כך חודשיים ללא מחשב? לפניכם פתרון וירטואלי. http://www.thestylemachine.com/metele :lol: :lol: 300,000 דפיקות, נראה אם מישהו יכול לעבור אותי 8)

16. Started by Pure-Gold,

קטע מ TechTV השמדת מידע מכונן קשיח והפתעה מעניינת שהם לא ציפו לה: http://www.oferporat.com/paltalk/pure-gold/stuff/HDSmash.avi סרטון שהכנתי על מחשב שפנטיום 1 שלי המראה את יכולותו להריץ ולעבוד עם חלונות 2000 ואקס פי. http://www.oferporat.com/paltalk/pure-gold/stuff/Pentium.wmv סרטון שעשיתי לפני נחיתת מעבורת החלל קולומביה ונציגינו אילן רמון: http://www.oferporat.com/paltalk/pure-gold/stuff/STS107.wmv צפו לדברים נוספים בעתיד.

• 3 תגובות
    • 954 צפיות
  17. אני רוצה לקחת כסף מכרטיס ויזה נטען של הדואר שלי , "ולטעון " את חשבון פאי פאל בכסף הזה . איך אני עושה את זה ? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  18. הזמרת ההולגרמית היפנית, ששירה מיוצר ע"י סינטיסיזר מדגימת קול שנלקחה משחקנית קול. הנגנים והקהל אמיתיים! :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: CV01 Hatsune Miku - World is Mine Live in HD (1080p 1920 x 1080) CV01 Hatsune Miku - Melt (Mirrored) Live in HD (1080p 1920 x 1080) CV01 Hatsune Miku - Innocence Live in HD (1080p 1920 x 1080) CV01 Hatsune Miku - Alice Live in HD (1080p 1920 x 1080) CV01 Hatsune Miku - From Y to Y Live in HD (1080p 1920 x 1080) CV01 Hatsune Miku - Ai Kotoba Live in HD (1080p 1920 x 1080) CV01 Hatsune Miku - Strobe Nights Live in HD (1080p 1920 x 1080) CV01 Hatsune Miku - Moon Live in HD (1080p 1920 x 1080) CV0…

• 12 תגובות
    • 954 צפיות
  19. Started by zatal,

שלום לכולם קוראים לי טל ואני הפרש החדש היום צעיר פעור שרק הגיע היום! אשמח לקבל הזמנה ל TORRENTLEACH גם לפרטי זה יהיה טוב תעשו מצווה אני כבר בן 32 עם ילד! בתודה מראש טל! zatal9@gmail.com

• 9 תגובות
    • 954 צפיות
  20. אני לוקח את הקורס מתמתיקה בדידה ומשהו לא ברור לי. הייתי שמח להסבר ודוגמאות שיסבירו לי את: 1. אם --> אז 2. ואם ורק אם תודה

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  21. בין היתר, יצא לי לקרא הסופש פוסט זה אצל בלוגרית חביבה ומומלצת. לדעתי גם לא מעט מכם יהנו ממנו: "כנגד 4 תכנתים" כמובן, אתם מוזמנים לקרא עוד מהבלוג שלה, היא אחלה.

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  22. שלום. יש לי עוד מעט מבחן ויש משהו שאני לא מבין בתרגילים מסוימים בספר (אלגברה ב' עמ' 473 של בני גורן) תיסכלו למטה, יש שם את התרגיל. הבנתי שהמכנה המשותף הוא (A+3)(A-3) אבל משהו בשבר הראשון לא מיסתדר, אין איך להגיע איתו לאותו מכנה... וכל התרגילים בעמוד הם בעלי אותו מבנה - שבר אחד שאני לא יודע מה לעשות איתו שבר שצריך להכפיל ושבר שרק צריך להפשיט קצת את המכנה שלו (סוטה שכמותי). אז מה ? יש עזרה ? תודה ! לא להיתייחס לציור הוא לא נכון !! אני שנייה יעלה אחד טוב. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 954 צפיות
  23. אהלן, רציתי לדעת אם יש איזה אתר שיכול לתת לי מידע על המיקומים של הירח בזמן מסויים(תאריך) ועל הראות שלו וכמה שהוא גדול באותו הזמן.. בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  24. Started by The Grey Matter,

רציתי לאחל לכולכם יום עצמאות שמח( ושקט). והלוואי שנהיה קהילת הומרה הכי גדולה במזה"ת (אולי אחר כך גם העולם). רשמו את איחוליכם למדינה בהמשך הת'ראד.

25. כותרת ;D הכוונה היא ל- logicpc.co.il

• 10 תגובות
    • 954 צפיות

דיונים חדשים בפורומים