עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. חללית חיזרים פרצופים מטוס קרב בחניה של משרד ועוד המון דברים מוזרים http://www.metacafe.co.il/watch/1199655/from_google_earth/

• 4 תגובות
    • 934 צפיות
  2. Started by ben060,

לאחרונה יש אצלנו מלא הפסקות חשמל , בפורום מדברים על זה שהמחשב יכול להתקלקל מזה. מה אפשר לעשות כדי למנוע את הנזק למחשב מההפסקות. במיוחד בחורף כשיש סערות וברקים.

• 4 תגובות
    • 934 צפיות
  3. האם הספר מתאים לכולם או שצריך לדעת משו לפני זה?? השאלתי מחבר שלי את המהדורה השניה רק לראות איך זה וראיתי שהוא משתמש במלא מושגים ולא מסביר אותם .. במהדורה האחרונה זה שונה???

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  4. רק רוצה לשתף אתכם בסיפור משוגע שקרה לי. נפשתי באכסניה בכריתים לפני כשנתיים והסתובבתי שם עם חבורה שרובם היו גרמנים. שמרתי על קשר עם רובם באימייל, ועם הזמן הם הצטרפו גם לרשימת החברים שלי בפייסבוק. לפני שבוע קיבלתי הודעה בפייסבוק מבחור שאני לא מכיר. הוא אמר שהוא עיתונאי ומחפש מידע לגבי אחת מהבחורות שהסתובבה איתנו בחבורה. אמר שכל מידע לגביה חשוב וביקש שאצור איתו קשר בטלפון או בכתובת המייל שלו בעיתון. התעלמתי מזה מתוך אי ידיעה של מי האדם ואם הוא באמת מי שהוא טוען שהוא. אחרי יומיים קיבלתי הודעה נוספת ממישהי שאני לא מכיר. היא אמרה שאותה בחורה נעצרה על רצח שני ילדים ופציעה קשה של האמא של אותם ילדים. היא סיפקה קישור לכתבה על אותו מעצר. בכתבה לא היה מידע רב. שמה של הבחורה או תמונתה…

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  5. מכיוון שמאד חשוב לשמור על הסביבה שלנו, חשבתי להעלות כאן מספר דרכים לשמור על הירוק: 1. לשים פח לניירות בחדר, חשבתם על זה פעם שרוב האשפה האישית שלנו בחדרים היא של ניירות, מעטים הפעמים שבה אנו זורקים משהו שהוא לא עשוי מנייר בחדר. (להבדיל מהמטבח למשל..) 2. רלוונטי למי שמאיתנו עדיין סטודנט או משתמש בדפדפות: א. למי שכותב עם עט, לקנות דפדפות בעובי של 85 גרם (במקום 60) ויכתוב בשני הצדדים (חיסכון של 30%) ב. למי שכותב עם עיפרון, שיכתוב משני הצדדים גם על דף בעובי 60 גרם (חיסכון של 50%). 3. שוב, רלוונטי בעיקר למי שסטודנט: במקום לבוא עם סנדוויצים מניילונים מאד ממליץ לקנות קופסא מפסלטיק קטנה שניתן להכניס לתוכה סנדביץ, בערב אמא תשטוף את הקופסא ולמחרת לבוא עם אותה הקופסא (חיסכון של 100…

• 7 תגובות
    • 934 צפיות
  6. Started by jonatan,

במסגרת פרוקיט הגמר שלי ברצוני לשאול מספר שאלות הקשורת לשוק ה- GPU , את הפרויקט אני עושה עבור חברת Lucidlogix, אשמח אם תולכו להקדיש דקה מזמנכם כדי לענות על השאלון. את התשובות יש לשלוח לכתובת: yonatanpreiss@gmail.com תודה רבה על שיתוף הפעולה.

• 4 תגובות
    • 934 צפיות
  7. Started by RGod,

קיצר היום ב שעה הזאת 21:31 הגיעה עובדת של מתב איזה חוצפה לבית שלי ....... אבא שלי אמר לה לילה טוב לא אחשב מחר ......אז היא דפקה שוב על הדלת ואבא שלי אמר לה לילה טוב מחר ..... איזה חוצפה לבוא בשעה כזו לבתים של אנשים .... איך אני יכול להתלונן על זה על העובדת הזו ?????? שמה היה נופר להט..???

8. Started by Lol10k,

תראו איזה ענק הוא,איך אפשר?? :o http://www.youtube.com/watch?v=epUk3T2Kfno

• 10 תגובות
    • 934 צפיות
  9. אני יודע שנפתח תראד מקודם אבל פה אני רוצה להכין מאגר של פונקציות שימושיות לטיפול בטנ"מ(כגון מחסניות(אני יודע שזה ירד במיקוד אבל זה יכול לעזור),רשימות,עצים,תורים). אם אתם רוצים גם מערכים בכיף(ל3 יחידות הראשונות). אפשר גם בפסקל ובC (ובBASIC מי שעושה אם זה כבר לא נכחד)אני ינסה לתרגם בניהם. תודה

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  10. Started by Os.Master,

אני וידידה שלי בוויכוח לגבי כמה מילים אני אומר שאפשר לכתוב מאמי וממי גם וגם כמו שאפשר לכתוב גם מה אתך ומה איתך וכמו שאפשר לכתוב היא מיסכנה והיא מסכנה וכמו שאפשר לכתוב מיקודם ומקודם נכון שאני צודק? כתיב מלא וכתיב חסר.

• 10 תגובות
    • 934 צפיות
  11. באתר שלהם רשום שהחבילה עזבה את הונג קונג כבר מה 8 לדצמבר, ולפי המספר חבילה שהם נתנו לי כשאני בודק בדואר ישראל, החבילה לא קיימת באתר... זה אומר שלא הגיע לארץ עדיין? מדובר על כמה מוצרים במחיר של 144 שקל , חצי קילו חבילה (440 גרם) והכל נקנה ב 5 לדצמבר

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  12. הרגע דיברתי עם מישהו במסנג'ר, והוא פלט את אחת השטויות הכי הזויות שמישהו אמר לי בחיים, לכן החלטתי לפתוח את הת'רד הזה (מועד לפורענות ופיגור, אבל למי איכפת?) שימו לב, אחרי שיחה קצרה על שדרוג של המחשב של הבנאדם- שקורי הקליבר אומר/ת: והוא היה מוציא המון חום שקורי הקליבר אומר/ת: וריח של חשמל pika007 אומר/ת: ריח של חשמל....? o_O תורכם D:

• 12 תגובות
    • 934 צפיות
  13. Started by redead,

האם יש כזה דבר? אנשים כל הזמן עושים חושבים מתי הכי כדאי וטוב לקנות מחשב חדש מבחינת זה שבקרוב יוצא סדרה חדשה של מעבדים או זכרונות חדשים או שמחירים יורדים וכו' וכו'.. אני טוען שאין כזה דבר זמן טוב שכל הזמן מתחדשים ואין לזה סוף ופשוט צריך לקנות מתי שמרגישים צורך וזהו.. מה אתם אומרים בנושא? עכשיו למשל זה זמן טוב לקנות מחשב חדש?

• 11 תגובות
    • 934 צפיות
  14. Started by star010101,

שלום למומחים יש מישהו שיודע מה היא שיטת השילוח USPS Express Mail International? מדובר במשלוח מהיר מארה"ב לישראל עם שליח עד הבית בארץ או שזה סתם דואר רשום מהיר? כמה זמן לוקח לחבילה להגיע(בהנחה שלא תתקע במכס או משהו) מארה"ב לישראל באופן שילוח זה? תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  15. Started by miim17,

מקווה שזה הפרום המתאים (אחרי הכל, 30 אחוז מההצלחה בקניה זה גם מאיפה אתה קונה..) אז.. מישהוא גילה מה הקצ' של החנות הזו ? המחירים שלה זולים באופן חשוד. לוחאם באזור ה 500 זולים ב 50 ש"ח מהמתחרים, מעבדים גם באותו שיעור. מוכר של חנות אחרת טוען שהם לפעמים מוכרים יותר בזול מהמחיר לחנויות של היבואן הרשמי. בחיפוש בגוגל ובפורום כאן ראיתי שאין הרבה יותר מידי "ליכלוכים" על החנות הזו (יש קצת, אבל לא מתקרב למה שיש על KSP ואיבורי למשל) בכל אופן, מה דעתכם ?

• 12 תגובות
    • 934 צפיות
  16. Started by llime,

שלום חברות וחברים האם מישהו יכול להמליץ לי על דרך כלשהי להבין קצת בנושאי אינטרנט?.... אולי עדיפה הקדמה קלה: עד לפני כ 7 שנים לא היה לי מחשב, ולא ידעתי אפילו איך מפעילים ואיך סוגרים. היתה לי קצת פוביה ממחשבים, והצלחתי אפילו לסיים תואר בכלכלה בלי לנגוע פיזית במחשב. נכון להיום, בעזרת חברים והפורום הזה, אני מבין מעט במחשבים, ואפילו עוזר פה ושם לאחרים, גם כאן, בפורום הזה. אבל בנושא אחד נשארתי בור גמור....אינטרנט. וזה מפריע לי. אני לא יודע מה זה DNS, או מודל tcp/ip, או מודל שבע השכבות, וכל מיני מושגים כאלו. אין לי כוונה להפוך למהנדס רשתות, אבל הייתי רוצה להבין את המינימום, כלומר לדעת בערך מה שיודע נציג תמיכה זוטר של ספק אינטרנט. איפה אני יכול ללמוד את הנושא, ממש מה…

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  17. Started by Alexkmr,

הזמנתי מוצר מעל 10 דולר, והמוצר שנישלח בעל מספר מעקב. איך אני מברר איפה החבילה?

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  18. Started by 104952,

שלום לכולם, בהתראה קצרה מאוד הודיעו לי שאני צריך לעשות אש לילה לכיתה של אחותי הקטנה ....חשבתי להביא להם צ'יזבטים , ואז מסתבר שאיבדתי את פנקס המדריכים שלי ... עכשיו , מכיוון שאין לי צ'יזבטים לספר לילדים , אני צריך שאתם , כן כן אתם , תביאו לי רעיונות. אם יש לכם משהו טוב , אל תכתבו מגילה, אפשר ממש לתמצת את זה ואני כבר ארחיב ... תודה חברי המפחידים

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  19. Started by DanGer,

שלום אני חדש כאן ניראה פורום משהו *צונזר* :] חחחח אחלה פורום שווה להשקיע בו D: יאללה נדבר חבובים

20. Started by ag43,

בתקופה הזו של השנה הרשת מתמלאת במדריכים שמסבירים כיצד להגדיר את השעון בפלאפון למצב ידני כדי לא לחשוש לקום בשעה לא נכונה. יש דרך פשוטה לוודא האם הפלאפון שלכם יעבור לשעון חורף - בהרבה מאפליקציות השעון המעורר באנדרואיד מופיעה הודעת TOAST בעת כיוון השעון המעורר שכותבת עוד כמה זמן השעון יצלצל. במקרה שלנו - אם נכוון בשעה 8 בערב לדוגמא את השעון המעורר לצלצל בשעה 8 בבוקר, הודעת הTOAST תכתוב שהשעון יצלצל עוד 13 שעות (או יותר נכון 12 שעות ו59 דקות) ולא 12 (כנ"ל 11). כך נדע שהשעון בפלאפון מכוון לעבור בעצמו בזמן הנכון ולא נצטרך להתערב בהגדרות.

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  21. Started by WUID,

שלום , חבר מארה"ב מעוניין לשלוח את המחשב הנייד היישן שלו לארץ. המחשב לא יגיע באריזה מקורית, הוא פשוט יארוז אותו טוב וישלח אותו לארץ. בנוסף המחשב תקול יש לו בעיה עם המסך. האם צפויות בעיות כלשהם ? יש איזושהי סיבה שישלם משהו מעבר למשלוח ? מכס, מע"מ

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  22. Started by xtx,

http://images.google.co.il/imgres?imgurl=http://home.cfl.rr.com/emp/sammy2.jpg&imgrefurl=http://www.hdtvarcade.com/hdtvforum/index.php%3Fshowtopic%3D4137%26st%3D40&h=960&w=1280&sz=100&hl=iw&start=11&tbnid=5hPtc7PmU1To0M:&tbnh=113&tbnw=150&prev=/images%3Fq%3DLogitech%2BZ5500%2B%26svnum%3D10%26hl%3Diw%26lr%3D%26sa%3DN אך איזה חדר

• 14 תגובות
    • 934 צפיות
  23. יצרנית החומרה הוותיקה השיקה דגם DDR4 מעודכן - ואנחנו לקחנו אותו לסיבוב בדיקה לכתבה

24. Started by orenc17,

היי אני צריך מידע על ההזמנות מהאתר ג'אב טק יש לי הזמנה מוכנה שאני רוצה לקנות רק אני לא יודע באיזה משלוח לבחור אז תגידו לי בבקשה איזה משלוח צריך תודה לכל מי שיעזור

• 7 תגובות
    • 933 צפיות
  25. תמונה אחת שווה אלף מילים...

• 7 תגובות
    • 933 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.