עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מפתחים נמצאים תחת מתקפה חסרת תקדים: חברות אבטחת מידע, כולל חברה ישראלית, חשפו קמפיין מתוחכם ששותל נוזקות גניבת מידע בתוך רכיבי קוד שנראים תמימים לחלוטין. התוצאה: נתונים אישיים, סיסמאות Wi-Fi ואפילו סשנים של גלישה נשאבים מהמחשבים של אנשי הטכנולוגיה, דרך תוספים פופולריים כמו ערכות נושא ומסייעי קוד מבוססי AIלכתבה

2. Started by yanushka,

http://zap.co.il/model.asp?model_id=34500 האם להערכתם מתוכננת תחרות, ובעקבותיה ירידת מחירים דרסטית?

• 5 תגובות
    • 975 צפיות
  3. Started by moonjib,

שלום לכולם. לאחי יש אתר חדש של העסק שלו, והוא תהה האם אפשר לפרסם את האתר עצמאית (במקום לשלם לחברה עשרות דולרים כל יום) ועדיין להגיע במקומות גבוהים בגוגל (דף ראשון). מישהו מכיר מדריכים לזה, שיטות (חוקיות כמובן, הוא לא מעוניין שגוגל יחסמו אותו או יענישו אותו על שיטות לא הוגנות), או כל דבר אחר שיכול לעזור. אודה לכל מי שיוכל לעזור.

• 6 תגובות
    • 975 צפיות
  4. Started by Bose,

<צונזר>

• 7 תגובות
    • 975 צפיות
  5. Started by slim_shady,

אני לא יודע אם אתם מכירים את זה אבל תכנסו לגוגל, תלחצו על Google.com in English ותכתבו I am extremely ותראו מה ההצעות שהוא נותן לכם... (רמז - התוצאה עם 303,000.) ויאללה לנעול כי זה ספאם, אבל לא לתת לי אזהרה כי עכשיו 1 וחצי בלילה אז מותר לי!

• 5 תגובות
    • 975 צפיות
  6. אז ככה יש לי 300 שקל ואני רוצה לעסות שדרוג קל למחשב שלי (יש לי תוחנית לעוד שנה לשדרוג הגדול) להתחשב במפרט שלי(תסתקלו במפרט מחשב) איזה חלק הכי כדי לי לשדרג? חשבתי לקנות לוח ומעבד (להוסיף עוד 150) ל לוח שתומך בבאס 133 ול t-bird1200 משומש אני רק רוצה שהמשחקים בנתיים עד לשדרוג הבא יעבדו לי בצורה סבירה כמו doom3 תודה רבא, עמית

• 6 תגובות
    • 975 צפיות
  7. Started by y_a_n_i_k,

חבילה שעוברת דרך DHL ומוכרזת כמוצר מסויים עדיין עוברת שיקוף בארץ?

• 7 תגובות
    • 975 צפיות
  8. Started by FatherBoard,

היינו צריכים להכין לבי"ס דגל לליגת כדורגל ירדנית-ישראלית. מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 975 צפיות
  9. יום ראשון בעזרת ה' אני מתחיל ללמוד לימודים אקדמאיים, אני מעוניין בזוג נעליים ובתיק. בהמשך היום אני אסע לב"ש למרכז ביג ל:סקאל-עודפים (מחירים זולים מאוד),אלוף הספורט,ורטהיימר ומליבו. יש המלצות לתיק ונעליים? אני חשבתי על נייקי שוקס + תיק נייקי כלשהו. היופי והנוחות חשובים גם יחד ואני יודע שזה לרוב מתנגש.

• 9 תגובות
    • 975 צפיות
  10. Started by raiman1,

האם מכך שליד ההגדרות ישנו מספר אחד בלבד אני אמור להסיק שהתשובה היא מילה אחת או שזה לא מחייב? תודה מראש ובהצלחה !

• 6 תגובות
    • 975 צפיות
  11. אין כל כך מה להרחיב, שלחתי להם מייל מהסיבה הפשוטה שהם היו ממש בסדר בהתחלה. המוצר רשום להם במלאי מיום ראשון או שני. בשני התקשרתי לוודא זמינות ואמרו לי שאין... זה המיילים שלי איתם מאז... (מייל ראשון) שלום, ברצוני לקנות את ה- GECUBE HD4870 , לאחר בירור עם החנות היום, הבנתי כי המוצר בדיוק יצא מהמלאי, אשמח אם ישלח לי מייל או ייצרו איתי קשר לכשיגיע ע"מ שאבוא ואקנה אותו כמו כן, האם תיתנן הנחת מזומן לתשלום במקום? שאלה טכנית נוספת: לפי הבנתי, מומלץ להחליף את המשחה הטרמית המגיעה עם המוצר, האם אוכל לעשות זאת ללא פגיעה באחריות או שנגיעה בקירור פוסלת אחריות אצלכם? (תשובה אחרי שעה בערך) ---------------------------------------------------- היי, אמת,הכרטיס רק נקלט במחסן המרכזי בצפון,בסנ…

• 8 תגובות
    • 975 צפיות
  12. Started by Or ei,

אני כרגע מדבר עם בעל חנות באייביי הוא מהונג קונג , ביקשתי ממנו שיאחד לי 3 פריטים שהוא מוכר בנפרד ויתן מחיר הוא אמר שזה יעלה XX ושאני אעביר לו את הכסף דרך Paypal ישירות ולא דרך דף קנייה באייביי מצד אחד יש לו פידבק חיובי של 99% עם אלפי מכירות http://myworld.ebay.com/yessshop?ssPageName=ADME:X:CEM:US:1181 אבל אני עדיין לא בטוח שמה שהוא מבקש זה "כשר" מישהו מכיר את העניין יכול להגיד לי אם יש את הביטוח של PAYPAL גם בהעברות כאלה שהן לא קנייה בדף מכירה של אייביי ? הנה מה שהוא רשם לי : Hi, Please make payment directly through paypal. If it create a new listing. IT need extra cost and will charge you higher.

• 7 תגובות
    • 975 צפיות
  13. Started by david32,

http://www.youtube.com/watch?v=1uwOL4rB-go לדעתי זה ענק! ;D ;D

• 0 תגובות
    • 975 צפיות
  14. Started by Alexkmr,

הזמנתי מוצר מעל 10 דולר, והמוצר שנישלח בעל מספר מעקב. איך אני מברר איפה החבילה?

• 0 תגובות
    • 975 צפיות
  15. Started by OutRaGe,

היי יש לי שאלה לגבי המספרים האלה : 5,37,12,27 האם הם מספרים טיפולוגיים ? חיפשתי על זה קצת מידע..לא מצאתי

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  16. Started by aviad91,

חשבתי על לקנות מקרן. עברתי דירה ועלתה המחשבה על לצפות בחדר באמצעות מקרן קיצר.המרחק צפייה יהיה 3 מטר..בכל מקרה חשבתי אם הצפייה תהיה איכותית ואם בכלל זה שווה את הכסף.. אשמח לחוות דעת.במיוחד ממי שיש אם בכלל תודה

• 5 תגובות
    • 975 צפיות
  17. Started by elvisalive,

אני צריך לפתור את התרגילים האלה כבר שעתיים אני לא מצליח לפתור הצלחתי את השניים של ההנדסה תעזרו לי מי שיודע

• 9 תגובות
    • 974 צפיות
  18. את היתה הכוונה שלי..... למה 2 ??? 3 !! וד"א... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

19. Started by LazyBoy,

http://www.dumpalink.com/media/1143194548/Cool_New_Technology היפנים האלה...

• 8 תגובות
    • 974 צפיות
  20. Started by yoav9,

החלטתי שחייבים פעם אחת ולתמיד לדרג את הבדיחות של האתר, מההכי מוקרת ועד הזאתי שאף אחד לא שמע עליה והמתמודדים הם: 1)ערנב (ההימור שלי על המקום הראשון) 2) שיר 3) עושקי קברים 4)הדירוג של bit... 5) טירוף המודיג שלי (oc ti-500) 6)יש עוד, נא לכתוב! נא לדרג מהמוכר עד ללא מוכר. אפשר גם להוסיף ולקרוא לי אידיוט וכו עם אתם חושבים שהתר'ד הזה הוא חסר תכלית כמו כל האחרים

• 4 תגובות
    • 974 צפיות
  21. Started by TATA BOX,

מופיע לי בפינה שמאלית למעלה שאני מחובר בתור משתמש אחר: אורי כרמי.

• 0 תגובות
    • 974 צפיות
  22. Started by R0ck,

http://www.katgames.com/5spots/5spots.html

• 7 תגובות
    • 974 צפיות
  23. Started by DONALDDUCK,

היי אני חדש בפורום.... יש לי בעיית פצעים חמורה ביותר.... (בגרות) עד היום לא היו לי כמעט פצעים... 0 גורניש! אני בן 18 וחצי ולפני כמה חודשים באו לי כמה פצעים פה ושם... קטנים כאלה לא קריטים והם עברו אבל בחודש האחרון זה התחיל להתפרץ... במיוחד על הגב וכתפיים!! ואני מתחיל להתשגע... אני כול יום הייתי הולך לים... יוצא עם ידידות שלי... אני אפילו אמרתי לחברה שלי שאני לוקח ממנה פסק זמן... אני נגעל מעצמי !!! :'( מישהו יודע על טיפול מהיר ויעיל?!? לייזר או משהו?!?! אני מוכן לשלם כול סכום כסף!! אפילו עשרת אלפים שקל.... רק להיפטר מזה !!!!! :2gunsfiring: כדורים אני לא בולע אז אין לכם טעם להציע לי תרקוטן או איך שלא קוראים לזה?!?! :'( :'( :'( ??? :'( בבקשה HELPPPPPP ME GU…

• 13 תגובות
    • 974 צפיות
  24. Started by DiSc@MaN,

קבלו סרטון פלאש מגניב שחבר שלי עשה לצפיה בסרטון

• 7 תגובות
    • 974 צפיות
  25. שלום! לפני מספר ימים הורדתי את העונה ה8 של החיים זה לא הכל,צרבתי על דיסק ורציתי לראות בDVD אך כשבאתי להפעיל הוא רשם לי: UNSUPORT FORMAT זה מאוד מוזר כי יש סרטים בפורמט AVI שהוא כן מצליח לקרוא ויש שהוא לא מצליח לקרוא (מה גם שבתוך הדיסק של הפרקים של החיים זה לא הכל יש פרקים שהוא כן מצליח לקורא). מישהו יודע מה הבעיה? יש לי DVD מדגם SANSUI DIVX 9900 כל הסרטים בפורמט AVI חלק הוא קורא וחלק לא.

• 4 תגובות
    • 974 צפיות

דיונים חדשים בפורומים