עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by AMD-ALI-G,

מה אתה מעדיף? 1.אינטל או AMD? 2. פרארי או למבורגיני? 3. hp או dell ? 4 ב.מ.וו או מרצדס? 5. וניל או שוקולד? 6. lcd או crt ? 7. yes או hot 8. sony או טושיבה 9. חתול או כלב? 10. גלוק או ברטה? 11. dom3 או half life 2? 12. jbl או bose ? 13. שחור או לבן? 14. new balance או nike? 15. microsoft או לינוקס? 16. אינפקטד או יהל? 17. כבלים או ADSL? 18. 6800 או x800? 19. סלון עור או סלון אלקנטרה? 20. סמסונג או נוקיה? התשובות שלי: 1. AMD 2. למבורגיני 3. HP 4. ב.מ.וו 5.וניל 6. LCD 7. הוט 8. טושיבה 9. חתול 10 גלוק 11. דום3 12. BOSE 13. שחור 14. NEW BALANCE 15. מייקרוסופט 16.אינפקטד 17. כבלים 18. 6800 19. סלון עור 20. סמסונג

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  2. היום חגגנו יום הולדת לאחי הקטן בנאפיס בב"ש 2 דברים שממש מגעילים בנאפיס. 1. מחיר קנקן 0.75 ליטר של קולה 20.90 שקל! 2. כשהזמנו גלידה היה בתוכה שיער :-X אבל פיצו אותנו בגלידה חינם(אבל זה לא אכפת להם הם לקחו על 3 כדורים של הגלידה שבא בקופסאת ב10 שקל לקילו ) ולקחו עלייה 26 שקל. קיצר המסקנה:למצוא תחליף אחר לנאפיס כמו אווזי רק לא נאפיס הם קורעים אותך במחיר

• 14 תגובות
    • 916 צפיות
  3. Started by [NOS],

http://www.dumpalink.com/media/1137066374/Owned_So_Hard_It_Hurts :lol: LOL LOL LOL עריכה: עוד משהו, ארוך אבל מצחיק http://www.dumpalink.com/media/1124623073/Real_Life_Grand_Theft_Auto

• 10 תגובות
    • 916 צפיות
  4. אהלן.. ב10 ימים האחרונים: בעיות חיבור לאתרים בחו"ל. זאפ לא עובד. הרבה בעיות חיבור לתשתיות של גוגל (שירותים). אמרתי אולי משהו פה.. אולי בעיה בגוגל. ואז נפל לי האסימון על הקמפיינים המטורפים שלהם לאחרונה (חצי מחיר... בלה בלה). עושה עלי רושם שהם הביאו כמה עשרות אלפי לקוחות חדשים.. והנה האינטרנט חרבנה. עוד מישהו?

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  5. שלום אני עשיתי פסיכומטרי ניגשתי למבחן באפריל קיבלתי גרוע...באנגלית קיבלתי 76 יש למישהו דרך,שיטה או כל דבר שיכול לעזור לי להגדיל את אוצר המילים ולהתכונן למבחן הבאה שלי בינואר ? הלכתי לוול סטרייט הם רוצים קרוב ל8 אלף לשנה ואין לי שנה עשיתי שמה מבחן ואני רמה 5 אם זה אומר משהו.. רציתי גם המלצה למכוני לימוד טובים באזור המרכז (אני מבת ים) עשיתי קורס מזורז מטעם אנקורי במכללת בת ים הקורס היה מזורז כ חודשים ושבוע שבכל שבוע הינו צריכים ללמוד 5 אותיות באנגלית ו5 בעברית +- תודה

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  6. היי.. זה המפרט של המחשב שאני רוצה לקנות למטה.. עכשיו.. רציתי לדעת אם יש טעם לחכות לפני שאני מזמין אותו.. אם אולי הולך לצאת איזה רכיב חדש בקרוב שהולך להוריד את המחיר של אחד החלקים במפרט בצורה דרסטית...? זה ממש חשוב לי לדעת.. כי המחיר הזה דיי יקר לי גם ככה.. אז אם ישתלם לי לחכות עוד איזה שבוע.. ויש טעם.. אז למה לא? תודה לכל מי שעוזר מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤820 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם ASUS P5Q ¤629 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31200 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤291 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PI …

• 14 תגובות
    • 916 צפיות
  7. ..או כל דבר אחר שאני יכול להשתמש בו כדי להסביר להורים שלי למה אני לא מסתדר עם מקצועות שלא דורשים הגיון? לא נותנים לי לישון מספיק אף פעם, והמקצועות שדורשים שינון בעל פה עושים לי חשק לדפוק את הראש בקיר או לשרוט לעצמי את הפנים עד שלא יישאר כלום, ואחרי זה הם מתפלאים שאני נכשל :'( זה יהיה רחוק מהאמת אם אני אטען שההורים שלי לא שפויים? כי אני פאקינג סטודנט באוניברסיטה (והציונים שלי טובים) והם חושבים שאני אנקה שירותים בצבא בגלל שלא תהיה לי תעודת בגרות (כבר עברתי 2 ראיונות ותחקיר בטחוני למשהו שקשור למחשבים)

8. Started by nadavtwtw,

יש לי בעיה בזמן האחרון (כמה חודשים) ששום מיטה לא נוחה לי ואני מוצא את עצמי כל הזמן ישן במקום אחר נגיד גרתי אצל אמא שלי ישנתי על המיטה שלי המיטה הנפתחת הספה המיטה של אחי והריצפה עברתי דירה ואני גם כן כל הזמן מחליף מיטות שלרוב אני מוצא את עצמי ישן על הריצפה בלי שמיכה מה לעשות? ברור שיש מיטות נוחות בטירוף אבל הן יקרות באותה מידה. יש איזה שהוא רעיון? אולי מזרון יד 2? יבוא אישי? באמת אין לי מושג אבל הריצפה (בלי שמיכה בלי סדין רק עם בגדים) זה לא הכי נוח בעולם, אבל זה כרגע הכי נוח בשבילי

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  9. Started by Logix,

קניתי דרך חבר מסך של אפל 23" על סמך המון דיבורים של אנשים שאין מכס על מסכים... החבר נחת בארץ עם המסך ובמכס אמרו לו שהוא צריך לשלם עליו איזה 1,100 שקל מכס ובנוסף קנס של 1,100 שקל על זה שהוא לא הצהיר עליו. יכול להיות שיש מכס על מוצרי מחשב ועל הפריט הספציפי הזה? אני לא מתכוון לשלם עכשיו יותר מ2,000 שקל מכס, מה אני יכול לעשות איתם?? תודה

• 7 תגובות
    • 916 צפיות
  10. האם הפונקציה f(x)=x*0.5 חד חד ערכית ? כלומר מהשיוויון f(x)=f(y נובע x=y לי זה נראה ברור שכן , אבל משום בספר כתוב שהיא לא חד חד ערכית

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  11. מחפש מצטרפים לתביעה ייצוגית כנגד סוכנות מכוניות בגין הבטחות שווא, דוגמאות: אחריות,תוספות,מחיר עולה יורד,צבע ועוד.. דוגמה מעשית :לי הובטח כי עקב שינוי במדרגות המס לדרגת זיהום אויר מ-2 -3 מחיר הרכב יעלה בינואר 2017 ולא כדאי להמתין ,היה זה בספטמבר 2016. שוכנעתי מחיר הרכב לא רק שלא עלה הוא גם ירד. במקרה שלי - לקסוס הרצליה

12. Started by Moon-Mage,

זה לא באמת קריטי אבל זה מלא זמן ככה והנחתי שמישהו יראה את זה ויסדר, אבל זה לא קרה :(. שלוחצים על הודעות בUI במסך בית החץ מורה על התראות וההפך.

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  13. Started by redead,

אני מעוניין לזמין נקסוס 10 מהאתר של גוגל למשפחה בארה"ב כמובן שאי אפשר לעשות את זה מישראל אם אני עושה את זה דךר שרת פרוקסי כמה זה מאובטח/לא מאובטח ?

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  14. Started by exXxTreAm,

http://eincyclopedia.wikia.com/wiki/%D7%94%D7%90%D7%A8%D7%99_%D7%A4%D7%95%D7%98%D7%A8 ''הארי פוטר לאחר יומיים מכל עבודה אליה הצליח להתקבל, זאת משום שהטריד עובדים ושבים בשאלות כמו "רוצה לראות את הטריקים שאני יודע לעשות עם השרביט שלי?" ואף ביקש מילדים אקראיים לנסות לתפוס את הסניץ' שלו. '' LOLLLLLLL :lol: :lol: :lol: :lol:

• 10 תגובות
    • 916 צפיות
  15. Started by *R.S,

מישהו שאל את עצמו פעם למה קוראים ל HWzone ככה? יעני zone זה אולי כאילו אזור ומה זה HW אולי קיצור לשעורי בית ? חח (1)בקיצור למה קוראים ככה לאתר? (2)ומי קרא לו ככה -בחר ת'שם..?

• 6 תגובות
    • 915 צפיות
  16. Started by Decktor,

כן אני יודע שזה בקשה מוזרה אבל אני צריך מישהו שיכול לקרוא תעודה רשמית שאמא שלי קיבלה באזרבייג'אן. גרסה 3.2 מגהפיקסל גרסה 800x600 למען הסדר הטוב.

• 6 תגובות
    • 915 צפיות
  17. Started by Mesatla,

• 10 תגובות
    • 915 צפיות
  18. Started by The Dom,

אני מחפש יצירות ממש יפות שנשמעות לאורך כול היצירה טוב לאוזן, לדוגמא: prelude in g minor -rachmaninoff prelude in c# minor- rachmaninoff turkish march-mozart moonlight sonata וכול יצירה שתשמע מתאים. אני מאד אוהב את הפרלוד בG מינור- אז אם יש משהו בסגנון אני אשמח. תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 915 צפיות
  19. Started by ptyahoo,

אז ככה, אני די חדש במעגל העבודה, ולכן אני לא בטוח שתשובה והפניתי את השאלה איליכם. לאחרונה התחלתי לעבוד בעבודה במפעל מסוים, בתור מאבטח בקבלה. אחד המנהלים ראה אותי היום ומסתבר שהתקשר לאחראים עלי ודרש מהם שאני יסתפר. אם אני מסרב, מותר לו לפטר אותי? חשוב לציין, שהחלפתי עובד קבוע במקום שעזב למקום אחר מבעיות אלו ואחרות, אשר מחזיק שיער שמגיע עד לכתפיים.

• 6 תגובות
    • 915 צפיות
  20. Started by Nahum2,

יש לי דלק בלי הגבלה ואת האוטו מ 8 בערב ל6 בבוקר. ומנסיבות אלו ואחרות את כל הזמן הפנוי בעולם. אני מחפש מקומות מעניינים לראות. דברים לעשות וכו במרחק של עד שעתיים נסיעה מראשל"צ. נמאס מסנוקר\באולינג\הפאב הקרוב או הלא כלכך. מכירים איזו סעדה משפחתית קטנה? מסלול טיול חמוד? דברו. דברים ל1-5 חברה.

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  21. Started by pure perfection,

מה קורה?? קניתי מסך ב tms&fox בזמנו , והגיע הזמן להפעיל אחריות אז למי לפנות?? תודה

• 6 תגובות
    • 915 צפיות
  22. Started by A1eX,

אהלן, אחי הקטן פתח חווה בפייסבוק, כידוע המשחק מבוסס כולו על פלש, הבעיה היא שפתאום חלק מהיישומים במשחק פשוט לא ניפתחים, כלומר - החווה עולה ללא בעיות אך האופציות שבה אינן עובדות ז"א הכפתורים שבמשחק פשוט לא פותחים את האפשרויות (קניה, פרסים)... עידכון גירסת פלש לא עזרה כמו כן גם הסרה מלאה והתקנה מחדש של הפלש גם כן לא עזרה. אציין כי פיתרון פתיחת חווה חדשה אינו פיתרון ישים עקב שלב גבוה בו נימצא אחי שלוקח המון זמן להגיע אליו... האם מישהו מכיר את הבעיה המוזרה הזו? מה הפיתרון לעיניין הנ"ל? תודה מראש בשמי ובשם אחי הקטן והמיואש...

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  23. Started by raiman1,

באיזה שפה השיר Basshunter - Dota?

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  24. Started by J0n1,

אין לנו כבלים בבית אבל אנחנו מחוברים דרך האנטנה של HOT (הטכנאי שלהם עשה את זה כי הוא ביטל את האנטנה הרגילה בשביל האינטרנט) כתוצאה מכך אנחנו קולטים עוד כמה ערוצים כמו הופ, ערוץ הודי וכו'. השאלה שלי היא האם במידה ואני ארכוש ממיר DDT אני אוכל להמשיך לקלוט את הערוצים האלו, או שהממירים שנמכרים בארץ נתמכים לקלוט רק את הערוצים החינמיים (2,10,1 וכו') וחסומים לערוצים אחרים. ולגבי ממיר ספציפי - KONKA KSDT-980 כתוב שהוא בעל יציאת HDMI ותומך בH.264 אבל מצד שני כתוב שהוא לא תומך בHD, מה קורה?

• 0 תגובות
    • 915 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.