כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,649 דיונים בפורום זה
-
אני צריך להגיע ביום ראשון לבסיס בזיקים. האיסוף שלנו הוא מת. מרכזית באשקלון (או מהעיר שהכי קרובה לזיקים, לא זוכר בידיוק). אני צריך להיות שם ב9 ורבע בבוקר - איך אני מגיע בדרך הכי מהירה? חשבתי לקחת רכבת ככה שאני אגיע לאשקלון ב8 וקצת, לקחת משם קו 18 לת. מרכזית ולהמתין. יש דרך יותר יעילה לדעתכם?
-
- 5 תגובות
- 994 צפיות
-
-
-
אז ככה, יש כל מיני חנויות שמציעות חולצות של להקות (ע"ע מונסטר דיסק) במחירים גבוהים למדי (100 שקל לחולצה ארוכה, 70 לקצרה). אז חשבתי, אם יש בד שניתן לגהץ אותו על חולצה (נמכר כזה באופיס דיפו, למיטב ידיעתי), אני אוכל לקנות חבילה של כאלה, להדפיס עליהים תמונות ברזולוציה נחמדה, אני אוכל להדפיס אותם על חולצות ? אם כן, שחורות או לבנות ? תודה לעוזרים...
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום חבר'ה , ברשותי תוכנת לומדה 2007 ללימודי נהיגה תאורטים , האם היא מספיק מעודכנת בשביל שאוכל לעבור תאוריה בזמן הקרוב ? אנחנו עומדים כמעט במחצית 2008 ואני לא כל כך יודע אם משהו השתנה מאז שהתוכנה יצאה, אני רק יודע שהיא הכי חדשה .
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
כניסה לאתר ynet מקפיצה כמעט מיד חלון אזהרה עם הטקסט: האתר שנמצא בכתובת www.ynet.co.il מכיל אלמנטים מהאתר iandm.1host.co.il שכפי הנראה מארח תוכנה זדונית – תוכנה שעלולה לגרום נזק למחשב או לפעול בו ללא הסכמתך. די בביקור באתר שמכיל תוכנה זדונית כדי שהמחשב שלך יידבק בה. למישהו יש רעיון מה קורה פה?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רצי לדעת כמה שווה המפרט הבא: מעבד:amd 3500+ (2000mhz)athlon 64bit לוח אם: msi k9n neo זכרונות: ddr2 1024mb 667mhz לא יודע איזו חברה... כ.מסך: msi nx 6200 le 128mb דיסק קשיח:160gb לא ידוע איזו חברה... כ.קול מובנה: realteck 7.1 hd alc883 כ.אופטי:nec dvd-rw nd3-3550a כמובן שיש מארז ספק מקלדת עכבר מ.רשת יש גם מסך דק שאני לא זוכר את שמו אבל הוא 19" רק מי שיעזור אנא ממך אל תכליל פריטים אלו... המחשב כבן שנה ויד שניה... מה מחירו של מחשב כזה היום בערך? תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
כמובן שלא על כסף אמיתי אלא אם כן זה אתר שמנדב לך סכום התחלתי.
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום! אני לא בטוח שזה המקום הנכון... במידה ולא אשמח אם אפשר להעביר אותו לשם. אני מתחיל שנה שניה של לימודי מערכות מידע. ולפני מבחר של 3 קורסי בחירה. אני נוטה לכיוון JAVA אך מכיוון שכבר עשיתי קורס אחד (שכלל, לפחות לפי מה שאני קורא, את רוב החומרים שקורס בחירה), אני כבר לא כל-כך בטוח. אשמח לשמוע את דעתכם, בעיקר לגבי איזה מן הקורסים הללו יעזרו לי בעתיד (במקצוע עצמו). תודה רבה! נ.ב. האפשרויות מצורפות בקובץ. צחי [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
איך אפשר לבדוק על אנשים אחרים כמה זמן הם נמצאים באתר בכללי? אם אי אפשר שרשרו פה כמה יש לכם.... לי יומיים ו-14 שעות
-
- 5 תגובות
- 573 צפיות
-
-
וואי ממש ניהיתי חלוד במתמטיקה שזה מעציב בכל אופן תרגיל בדיפרנציאלים בני גורן חלק ו' 5 יחידות עמוד 514 תרגיל 34 רק צריך את הפואנטה של התרגיל שברחה לי מהראש נתונה הפונקצייה y = מונה: x^2 - 3x + a מכנה : x^2 - 3x +2 ישר המשיק לפונקצייה בנקודה x=-1 חותך את ציר האיקס בנקודה x = 7/5 הוכח a=0 תודה חברים
-
- 5 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אוקיי אז לבינתיים אני עמוק בבוץ יש לי בגרות במתמטיקה 005 ובפסקל ואני לא בטוח שיגישו אותי בכלל בשניהן. עכשיו נגיד ויש לי כמה בגרויות שלא הגישו אותי ואני רוצה להשלים אקסטרני אחרי י"ב אבל איין לי ממש זמן בגלל הצבא, יהיה לי בערך 4 חודש הפרש. אז יש אפשרות שמבקשים מהצבא לדחות את הגיוס ואז אני משלים את כל הבגרויות שלי ומתגייס ?
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום ! אני מעריץ של PINK FLOYD האגדתיים, ורציתי לשאול : איפה בארץ אפשר לקנות DVD של ההופעה PULSE שלהם (בהנחה שיש את זה על DVD)?
-
- 5 תגובות
- 897 צפיות
-
-
השאלה נשאלה מי הורג אותו בסוף? אישתו או אבא של חבר של הבת שלו? כי רואים את האבא חוזר הבייתה עם חולצה מוכתמת בדם וכפפות גומי.. אבל בידיוק אישתו חוזרת בשיגעון כלשהו ורואים את האקדח שלה שיורה בו, ואז אותה עולה לחדר ובוכה על הבגדים שלו..
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
http://www.maslulim.co.il/index.php?i=486 הצופים מוזמנים להנות מהתחרות באזור המוצל שיוקם במיוחד לארוע! בואו למסלול ביום שישי ה-8.9 לחגיגות הארוע האחרון לעונת 2006 בליגת סיאט MDC!!! הכניסה חופשית!!!חנייה חופשית!!!
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
לאחרונה אני מתעניין בנושא אבקות החלבון ושוקל לרכוש אחת כזאת (חלבון מי גבינה לצריכה לאחר אימון כוח). אני שומע המון דעות חלוקות בנוגע לכדאיות בצריכת האבקות הללו. חלק אומרים שזה בריא ונחוץ לשרירים במיוחד לאחר אימון, כיוון שהיא נספגת מהר יותר בגוף, וזאת בייחוד לאור חלון הזמנים הקצר בו עלינו להכניס חלבונים לגוף כדי לאושש את השרירים. אחרים טוענים כי זה סתם גימיק שיווקי ושניתן להשיג את אותה התוצאה בעזרת מזון עשיר בחלבונים כמו דגים, גבינות וכו', ושוללים את עניין "חלון הזמנים" המדובר. היום נתקלתי בכתבה שפורסמה בעבר בערוץ 22 בנושא, והיא גרמה לי להטיל ספק ביעילות של אבקות החלבון, אם כי מבחינה כלכלית אני סבור שעדיין עדיף לרכוש אבקות חלבון מחו"ל מאשר לרכוש מזון רגיל. הייתי רוצה שהמבי…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סרטון מצחיק/מטומטם/מגעיל... אתם תחליטו (אותי זה הדהים והיה גם כמה קרטועים של צחוק). בקיצור זוכרים את הבדיחות לך... עם פינצטה? לחברה האלה גם זה לא יעזור... יש קטעי ערום:"בלחיצה על הלינק למטה אני מצהיר שאני מעל גיל 18 ואין לי שום עיניין לתביעה את בעל האתר הזה או את האדם המדהים הזה ששם את הלינק ובגללו יש לי סיוטים" לינק: http://www.filecabi.net/host/file/penis-howard-stern/wmv מסכנים
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
הנה הקישור: http://www.youtube.com/watch?v=pEp9eojknFQ&mode=related&search= קצת יישן אבל יפה מאוד....שווה צפייה! שאלה: מישהו יודע איך קוראים לשיר ברקע?
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
לא מצאתי שום פורום שעוסק בזה, אז במקרה הכי גרוע, שמישהו יעביר את זה לפורום הרלוונטי. בכל מקרה, נכנסתי היום בג'ימייל שלי לרשימת 10 מקורות התחברות האחרים ונתקלתי ב2 התחברויות (ברצף) מארה"ב. הנה תמונה (אני זוכרת שכשקראתי בפעם הראשונה את החוקים היה איזה אזכור לגבי איסור העלאת תמונות מאתרי אחסון או משהו כזה, ועכשיו כשחפשתי את החוק הזה, לא מצאתי אותו, אז שוב. אם יש בעיה, אשמח אם תסירו את התמונה ולא תעשו לי בעיות כי באמת חפשתי.. (: ) עכשיו, אם אני לא טועה, זה כותב IMAP כשיש התחברות דרך הג'ימייל נוטיפייר. אז למישהו יש מושג מה זה אומר? פרצו לי לחשבון או שזו יכולה להיות סתם טעות מפגרת? (כמובן שהחלפתי סיסמא והכל... אבל עדיין) תודה!!!
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
הסרטונים קצת "ישנים" אבל לא ראיתי שהעלו אותם לפורום. אני מזהיר מראש שרק בן אדם עם חוש הומור מוזר ובלתי רגיל, יוכל להבין מה מצחיק ב-2 הסרטונים האלה. ולשים לב ל-"פנינים" שנמצאים בסרטון הראשון. המקור: הפארודיה:
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
זאת אומרת להתקין גרסת trial ל30 יום, ולהשאיר ללקוח את האפשרות לרכוש בעצמו רישיון חוקי או ללכת בדרכי הפשע והרשע. האם זה מכסה לטכנאי את התחת?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחר אני כנראה הולך למשרד רישוי ואני צריך לברר אם בשרד הרישוי ניתן לברר אן האוטו משועבד, אם יש על האוטו הלוואה,אם יש חובות או קנסות. רציתי לדעת אם לכל הנ"ל אני אקבל תשובה במשרד הרישוי כשאני אגיע עם האיש שאני קונה ממנו את הרכב, או שאני צריך למקום אחרי בשביל לברר את כל הדברים הללו?
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום חברים, עכשיו אני אחרי פירמוט, ואני והולך להתקין הכל, כמובן אני לא אשכח להתקין את BUNZYBUDY ואת SAVENOW שעוזרים לי לתפעול תקין של המחשב, בזכותם המחשב שלי חיי. אח"כ אני אלך לשחק עם הרגס'טרי לכיף נראה מה קורה אם אני מוחק כמה מילים, אויי זה סך הכל מילים מה כבר יקרה. אח"כ אני הולך להתקין רק את העדכון 811493 שהוא העדכון לאקס פי הכי איכותי שיצא עד היום. לסיום כדי לחסוך בחשמל וכדי לא להעמיס על המחשב אני הולך לנתק את כל המאווררים של המחשב כי כל אחד צורך הרבה חשמל. לי יש כלל אני חוסך בחשמל! ;D אני מקווה שכולם פועלים כמונים כדי להגיע למחשב במצב הכי אידיאלי שאפשר עריכה: הכל כאן נאמר בציניות ובהומור. חשבתי שזה יכול להיות משעשע ואין צורך לסגור תת'רד.
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
ואז לכאן ;D http://www.anti-hasn.co.nr/ http://www.youtube.com/watch?v=gwtb6RwFi6M&search=nassralla
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
הנושא: נקודות קיצון מקומיות בפונקיות בעלי שני משתנים בתחופ אינסופי. נתקעתי בשלב ההתחלתי של מציאת נק' הקיצון, עקב מכשול במערכת המשוואות התמונה: http://i47.tinypic.com/jfb053.jpg נ.ב הגזירות הראשונות לא קשורות לתחום הגדרה, פשוט שחכתי להבדיל אותן בסעיף משלהן. תודה.
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אמיתי לגמרי כך נגנב לי המחשב הנייד מזהים? http://www.youtube.com/watch?v=ekJ6VU1EAbo (אם לא הבנתי נכון וזה בניגוד לתקנון הפורם אמחק את ההודעה)
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-