עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. הערבים הזונות האלה,כל המדינה מלאה בזה.

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  2. אני טס לעבוד בארה"ב בקניונים בתקווה להשאר שם for good.כדאי לעשות ביטוח בארץ? כאילו לא חבל על 2 דולר ליום,נגיד אם יקרה לי משהו פעם ב3 חודשיים כול הכסף שהשקעתי על הביטוח הזה אני יכול לכסות באותו הרגע(אם יקרה משהו בכלל) בלי עין הרע !!

• 10 תגובות
    • 917 צפיות
  3. Started by shuy,

. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 917 צפיות
  4. Started by NiTRo37,

מה אתרי הWALLPAPERS שאתם הכי ממליצים עליהם?

• 8 תגובות
    • 917 צפיות
  5. Started by Shasoosh,

• 9 תגובות
    • 917 צפיות
  6. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

.

• 12 תגובות
    • 917 צפיות
  7. יש לי E1000 (מכשיר מעולה דרך אגב, ללא ספק נותן את התמורה הכי טובה לכסף), ואני בתוכנית של אורנג' - ולכן קיבלתי סים של דור שלישי. מתסמן שאני אקבל מכשיר מהעבודה. אחותי בדיוק מסיימת התחייבות לפלאפון - אבל אותה מעניין הרבה יותר העיצוב של המכשיר מהתכונות. אני רוצה לקנות לה מכשיר לא דרך רשת סלולרית ולהכניס לו את הסים של הE1000. האם זה יעבוד? אם לא, אז יש דרך להעתיק את המידע לסים של דור 2?

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  8. Started by KapiSH,

http://www.sites.aveit-media.co.uk/fp/goo/

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  9. Started by captaincaveman,

מישהו מכיר לוחות למכירה של ציוד מלבד NANA ו-PCPRO?

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  10. כרגע אני משקיע עצמאית דרך מגדל (IBI), אבל העמלות מטורפות. 0.9% על עסקה + 6$. כלומר על קנייה ומכירה של מנייה אני צריך לקחת בחשבון כמעט 2%, שמתווספים ל25% מס הכנסה שנלקח. כלומר שעסקה תהיה רווחית אני צריך להרוויח מעל 5%. אני מתעסק בעיקר בטווח הקצר ולא בארוך, ככה שזה ממש לא משתלם לי, אבל עוד לא מצאתי חלופות טובות. יש כאן מישהו שיכול לייעץ ולהמליץ? תודה

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  11. ענקית הטכנולוגיה הדגימה לראשונה בצורה חיה את אחד מהרעיונות המהפכניים ביותר שלה, שעשוי לשנות לגמרי את הדרך בה אנחנו מתקשרים עם המכשירים האלקטרוניים סביבנו קבוצת ה-ATAP של גוגל מתיימרת לספק לנו מגוון רחב של חידושים אשר גם יגיעו אל השוק ויהפכו למוצרים מסחריים ממשיים בתוך פרק זמן קצר יחסית, אך עם כל הכבוד לפרוייקטים כמו Tango או אפילו Ara – יתכן שהדבר הגדול ביותר שנמצא במעבדות המתקדמות האלה של חברת הענק הוא Project Soli, שעשוי להוות את המהפכה הגדולה הבא אחרי עידן מסכי המגע. Project Soli, שנחשף לראשונה לפני כשנה, מעוניין להתבסס על טכנולוגיית מכ"ם מצב מוצק זערורית בכדי לחוש מחוות של יד ואצבעות בודדות באופן אלחוטי – ולתרגם אותן לפעולות. ניתן לחשוב על כך בתור שידרוג כלש…

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  12. היי צריך המלצה מניסיון אישי למי שיש . אז ככה , העברתי את המחשב הנייח שלי לחדר אחר מסיבות כאלו ואחרות . עכשיו הממיר dune hd שלי בחדר לא קולט כל כך טוב את הרשת הביתית שלי במחשב ומהסיבה הזאת אני לא יכול לראות תכנים מהמחשב בטלויזיה . כמו כן אני רוצה שיהיה לי משהו זמין ליד היד עם גישה לאינטרנט וכאלה . אז אני רוצה לחבר משהו לטלויזיה שישמש אותי לצרכים הבאים : א. גלישה נוחה באינטרנט . ב.סקייפ . ג. הורדת סרטים טורנט . ד. אופציה לשתף רשת ביתית עם האקסטרימר שלי . טוב משחקים וכאלה זה יכול להיות כבונוס (פחות חשוב) לא חושב שיהיה לי זמן לזה . זה צריך להיות משהו קטן יחסית

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  13. שירים בשביל מישהי בת 60 בערך - אז לא לתת המלצות לטראנסים ומוזיקת רוק. תודה

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  14. Started by Moon-Mage,

סטודנטים עניים מחפשים מכונה בכ1000 ש"ח. תהיתי אם למישהו יש המלצה ואם לא למכונה ספציפית אז אולי לחברה מסוימת. ראיתי את המכונה הזאת ויש לה כמה ביקורות טובות ותהיתי אם מישהו מכיר את החברה ויכול להמליץ עליהם או לחלופין להזהיר מפניהם. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  15. אני רוצה לפתוח נגדם תביעה כי הם חסמו לי משתמש מסנגר\הוטמייל עם המון מיילים חשובים(לא ניכנס לזה כמה זה חשוב) הם חסמו לי אותו בגלל שהוא נפרץ והשתמשו בו בשביל בוט ספאם וכל פעם שאני מנסה לפתוח מסמך כדי שהם יפתחו אותו (סליחה על המילה) הם לא שמים עלי ז** ומנפנפים אותי למרות שאני נותן את כל הפרטים האפשריים ואין בנאדם שני בעולם שיש לו כמות כזאת של פרטים על המשתמש בקצב הזה בחיים אני לא אקבל אותו מה ניתן לעשות? והאם באמת תביעה תעזור??

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  16. שלום , מישהו מזהה את השיר ב 2:16 זה שיר שהיה פעם מפורסם נראה לי בשנת 96 ב תודה

17. שלום רב: בחודשים האחרונים מספר שכנים בבתים סמוכים החליטו לקנות מכונות שטיפה (מכונות שבדר"כ נמצאות בשימוש תעשייתי [מפעלים וכד'] ואינן מיועדות מלתכילה לשימוש ביתי), ולשטוף באמצעותן במקום ישירות ע"י צינור הגינה שלהם, ובכך פעם בכמה ימים אני נאלץ לסבול מהרעש הנוראי של המכונות הללו. איפה אפשר להתלוננן על מפגע כזה?

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  18. Started by stingeR-,

מרחק נגיעה, הסדרה החדשה יחסית בערוץ 2... לפי דעתי זו סדרה ממש טובה, שחקנים מ-ע-ו-ל-י-ם עלילה מאוד מאוד טובה ומתאימה כמובן לארצנו הקטנטונת, אני לעומת הרבה אנשים אחרים מוצא בסדרות כגון אלו עניין רב יותר מאשר סדרות כמו "נמלטים" או "אבודים" וכ'ו(למרות שכמובן אלו לא סדרות רעות כלל וכלל) רק מעניין אותי לדעת אם גם אתם חושבים כמוני.. או יותר נכון.. - תנו חוות דעתכם על מרחק נגיעה לעומת סדרות אחרות שעברו כאן במהלך השנים בארץ..(סדרות ישראליות)

• 9 תגובות
    • 917 צפיות
  19. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3376482,00.html היה לו משעמם כנראה כל היום בבית.... script kiddie בן 58

• 10 תגובות
    • 917 צפיות
  20. כאילו רשום מעונן חלקית מזה אומר? חחח? שקר ויש שמש?=/?

• 14 תגובות
    • 917 צפיות
  21. Started by exXxTreAm,

http://eincyclopedia.wikia.com/wiki/%D7%94%D7%90%D7%A8%D7%99_%D7%A4%D7%95%D7%98%D7%A8 ''הארי פוטר לאחר יומיים מכל עבודה אליה הצליח להתקבל, זאת משום שהטריד עובדים ושבים בשאלות כמו "רוצה לראות את הטריקים שאני יודע לעשות עם השרביט שלי?" ואף ביקש מילדים אקראיים לנסות לתפוס את הסניץ' שלו. '' LOLLLLLLL :lol: :lol: :lol: :lol:

• 10 תגובות
    • 916 צפיות
  22. Started by [NOS],

http://www.dumpalink.com/media/1137066374/Owned_So_Hard_It_Hurts :lol: LOL LOL LOL עריכה: עוד משהו, ארוך אבל מצחיק http://www.dumpalink.com/media/1124623073/Real_Life_Grand_Theft_Auto

• 10 תגובות
    • 916 צפיות
  23. היום חגגנו יום הולדת לאחי הקטן בנאפיס בב"ש 2 דברים שממש מגעילים בנאפיס. 1. מחיר קנקן 0.75 ליטר של קולה 20.90 שקל! 2. כשהזמנו גלידה היה בתוכה שיער :-X אבל פיצו אותנו בגלידה חינם(אבל זה לא אכפת להם הם לקחו על 3 כדורים של הגלידה שבא בקופסאת ב10 שקל לקילו ) ולקחו עלייה 26 שקל. קיצר המסקנה:למצוא תחליף אחר לנאפיס כמו אווזי רק לא נאפיס הם קורעים אותך במחיר

• 14 תגובות
    • 916 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.