עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by raiman1,

מישהו מכיר אתר טוב שמלמדים בו איך קוראים באנגלית בכללי אני יודע לקרוא מילים כמו CAT וכו' אבל מילים מסובכות אני לא ממש יודע נגיד THOUGHT

• 10 תגובות
    • 956 צפיות
  2. Started by yoav9,

החלטתי שחייבים פעם אחת ולתמיד לדרג את הבדיחות של האתר, מההכי מוקרת ועד הזאתי שאף אחד לא שמע עליה והמתמודדים הם: 1)ערנב (ההימור שלי על המקום הראשון) 2) שיר 3) עושקי קברים 4)הדירוג של bit... 5) טירוף המודיג שלי (oc ti-500) 6)יש עוד, נא לכתוב! נא לדרג מהמוכר עד ללא מוכר. אפשר גם להוסיף ולקרוא לי אידיוט וכו עם אתם חושבים שהתר'ד הזה הוא חסר תכלית כמו כל האחרים

• 4 תגובות
    • 956 צפיות
  3. שלום, כפי שציינתי בכותרת, האם קיים כלי כזה? נאמר לי שישנה פריסת מקלדת שניתן להוריד, אך טרם נתקלתי בה ברשת. אני מדבר, למשל, על פריסה שמאפשרת להקליד ״ במקום " או ׳ במקום ' תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  4. כאילו רשום מעונן חלקית מזה אומר? חחח? שקר ויש שמש?=/?

• 14 תגובות
    • 956 צפיות
  5. Started by klayton,

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  6. Started by DiSc@MaN,

קבלו סרטון פלאש מגניב שחבר שלי עשה לצפיה בסרטון

• 7 תגובות
    • 956 צפיות
  7. Started by אמיר יצחקי,

• 6 תגובות
    • 956 צפיות
  8. Started by Lost Spirit,

הזמנתי לפני כמה ימים מקלדת ועדיין לא חזרו אלי : יש להם באתר שני טלפונים - אחד מהם כלל לא עובד והשני משאיר אותי עם מנגינה של אוטו גלידה מישהו יודע מה נסגר[ :-X] איתם? פרשת משרדיה 2?

• 7 תגובות
    • 956 צפיות
  9. Started by elvisalive,

איפה אני יכול לקנות תמונות קיר לחדר ? אני מחפש תמונת קיר של משחקי מחשב לא פוסטרים!

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  10. Started by Mister~Xe,

שלום קודם כל אני חדש בפורומים ברוך הבא לי בקיצור. משבת שאחרי פורים (כן.. כן) אני מרגיש רע.. הבטן מציקה וכל מה שאני אוכל אני מרגיש רע מימנה זה מציק לי וגורם לי ליהיות זרוק. הלכתי לשתי רופאים. אחד אמר: זה וירוס מתמשך. השני אמר: זה מתזונה והרגשת הזריקה היא מעייפות (אני אכן לא יושן מיודע מה בלילה) אבל אני שואל: ה-יתכן? האם גם לכם היה משהו כזה? מחכה לתשובות

• 18 תגובות
    • 956 צפיות
  11. Started by 47,

בזמן שאני מעיין להנאתי בwww.hofesh.org.il אני נתקל בכתבה על דילוגים בתנ"ך ומשהו על משמעות נסתרת או משהו כזה. קבלו: http://www.hofesh.org.il/religion_merchants/diloogim/skips.html הבעיה היא שלא הבנתי איך הוא הגיע בדיוק לכל מה שכתוב שם ומה הקשר בין הדילוגים לגמטריה. בקיצור, מישהו יכול להסביר לי את זה? :-\

12. http://www.fat-pie.com/salad7.htm

• 13 תגובות
    • 956 צפיות
  13. YaroN - Elsf.Net אומר/ת: שמע אבל רגע YaroN - Elsf.Net אומר/ת: משהו שיש לי הרבה זמן בראש -. אומר/ת: כלום אין לך - אומר/ת: נגיד באמיתי שאני זורק זבל הוא הולך לאינשהו נכון? -. אומר/ת: כן YaroN - Elsf.Net אומר/ת: במחשב שאני מוחק דברים לאיפה הם הולכים? -אומר/ת: וואלה גדול עליי -. אומר/ת: תן לי לחשוב דקה --. אומר/ת: טוב אממ זה נשמר במחשב YaroN - Elsf.Net אומר/ת: לחשוב-לשאול מישהו YaroN - Elsf.Net אומר/ת: נכון -. אומר/ת: לא חח לחשוב --. אומר/ת: שומע YaroN - Elsf.Net אומר/ת: אני חשבתי על משהו הגיוני אחד . אומר/ת: ויודע מה בשבילך אני אשאל את זה בפורום של הגאונים YaroN - Elsf.Net אומר/ת: שמע YaroN - Elsf.Net אומר/ת: אני חשבתי על משהו הגיוני אחד YaroN - Elsf.Net אומר/ת: שבאמת יכול …

• 14 תגובות
    • 956 צפיות
  14. Started by miim17,

מקווה שזה הפרום המתאים (אחרי הכל, 30 אחוז מההצלחה בקניה זה גם מאיפה אתה קונה..) אז.. מישהוא גילה מה הקצ' של החנות הזו ? המחירים שלה זולים באופן חשוד. לוחאם באזור ה 500 זולים ב 50 ש"ח מהמתחרים, מעבדים גם באותו שיעור. מוכר של חנות אחרת טוען שהם לפעמים מוכרים יותר בזול מהמחיר לחנויות של היבואן הרשמי. בחיפוש בגוגל ובפורום כאן ראיתי שאין הרבה יותר מידי "ליכלוכים" על החנות הזו (יש קצת, אבל לא מתקרב למה שיש על KSP ואיבורי למשל) בכל אופן, מה דעתכם ?

• 12 תגובות
    • 956 צפיות
  15. אני רוצה לבנות מארז, חשבתי לבנותו מפרספקס אבל פרספקס הוא -> פלסטיק - > ופלסטיק -> חשמל סטטי וחשמל סטטי = אין מחשב P: אז הסתכלתי שוב, וראיתי שכל המארזים השקופים הללו עשויים מחומר אקרילי. מהו החומר הזה ומדוע עושים איתו את המארזים במקום פרספקס שאני מנחש זול יותר. והאם זה באמת מסוכן לעשות מארז מפרספקס ??

• 5 תגובות
    • 956 צפיות
  16. Started by Stick2it,

למה בחדשות באתר skypc יש הודעה על מעבדי הQ6600 G0 קשהקישור מוביל לאתר של נועה?!!! זו אותה חנות או שזו פאשלה של SKYPC?

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  17. Started by raiman1,

יש לי עבודה לחופש (שתמות המורה) ואני לא זוכר איך עושים את החרא הזה.. אם מישהו יודע ויכול לעזור אני אודה לו מאוד Xו-Y הם שני מספרים המקיימים X+2Y=8. מה צריכים להיות שני המספרים כדי שמכפלתם תהיה מקסימלית?

• 9 תגובות
    • 956 צפיות
  18. Started by Born2Kill,

מישהו יכול להראות לי איך פותרים את התרגיל הזה, כי לא הצלחתי, החומר הוא מעגל כללי. [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 956 צפיות
  19. אני צריך להזמין מוצר כלשהו בצורה סיטונאית ואני צריך למצוא את המפעל הזול והטוב ביותר למוצר הזה. מה הדרך הכי טובה למצוא מפעל כזה? אני יודע שיש אתרים כמו אלי באבה וכאלה, מישהו יכול לעזור לי עם עוד אתרים בסגנון?

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  20. Started by Culandur,

סלנג חדש תנסו את היפני!

• 4 תגובות
    • 956 צפיות
  21. Started by avivlyaviv,

שלום אני עובר דירה בעזרת השם עוד חודשיים. בניתי סקיצ'ה של החדר שלי אני מתלבט בכמה נושאים, אשמח לקבל עצות ולשמוע את דעתכם. אוקי בעיקרון זאת הסקיצה (למי שלא הבין: הקירות קצת חתוכים כדי שיהיה אפשר לראות הארון נמצא מול המיטה לא סירטטי אותו שוב מאותה סיבה , כנ"ל הדלת. (ניתן ללחוץ על התמונה לצפייה בדף חדש) - הקיר עם הגיטרה זה בעצם גיר גבס שיהיה לו אור לגיטרה + אור לדומגה הנוספת בגבס) -השולחן והמגירה לבנים -מתחת לשלחן ליד המגירות זה המגבר של הגיטרה, הוא בעצם אמור להיות מוסווה אחת ההתלבטיות החשבות היא לגבי הדוגמה בקיר גבס, בצורפות כמה רעיונות (למטה בתמונות המצורפות) הדוגמה הראשונה של התמונה מלעמה ממש לא אהבתי...בהתחלה זה נראה לי יפה אחרי זה הבנתי שזה נראה כמו צל…

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  22. חחח איזה ענק ;D http://www.n4g.com/News-235454.aspx

• 9 תגובות
    • 956 צפיות
  23. Started by who_Cares,

מבחינת איכות השרות לפני ואחרי הקנייה. תודה

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  24. שלום לכולם דווקא לפני שאני רוצה לקנות Z-5500 והמחיר היה +- 2100 בכל החנויות שבוע לפני המשכורת המחיר עולה ל2400. אז עניין אותי לדעת. מה יכולות להיות הסיבות של עליית מחירים של מוצרים כ"כ וותיקים בשוק? ושאלה לא קשורה האם בקרוב יצאו רמקולים יותר טובים ששווה לי לחכות? תודה

• 8 תגובות
    • 955 צפיות

דיונים חדשים בפורומים