כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
קניתי מגבר marshall valvestate 8040,לא במצב הכי טוב אבל אני מרוצה. הבעיה היא-אין בו יותר מדי אופציות.אז ככה שאני צריך אפקט. שמעתי את ה-grunge והתלהבתי,אבל אחרי שנכוויתי מקנייה בלי בירור מוקדם של המגבר(2000 במקום 1200!!)אני בקטע של לברר לגבי כל מה שזז בשביל לוודא שאני אהנה מהקנייה ולהיות בטוח שזאת לא סתם קנייה כי התלהבתי מהצליל. אני מחפש סוגים של אפקטים שיש בהם: א.צליל קר וגראנג'י,כמו של alice in chains,רק בשביל לדעת אם יש אפקטים של גראנג' שהצליל שלהם יותר קר ומטאלי. ב.צליל חם,יותר דומה לרוק,שיחקה דברים שג'ימי הנדריקס מנגן.זאת אומרת צליל מאוד מאוד חם וג'אזי. ג.מטאל קשה,קר,כבד,חזק,מה שתרצו,סטייל מטאליקה או symphony X. דברו אלי,אני צריך את זה באופן נואש.
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
http://www.neowin.net/news/main/09/07/22/sky-news-exposes-dodgy-laptop-repair-shops-uk תחקיר מעניין על אמינות חנויות מחשבים שונות ברחבי בריטניה. בתחקיר הנ"ל נבדקה רק אמינות בתיקונים, אבל משהו אומר לי שגם בהרכבת פרטים הם נוכלים. אז תלמדו, רבותי, לא רק בישראל. בכל העולם יש נוכלים שמנצלים חוסר ידע של לקוחות.
-
- 7 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום! לפני מספר ימים הורדתי את העונה ה8 של החיים זה לא הכל,צרבתי על דיסק ורציתי לראות בDVD אך כשבאתי להפעיל הוא רשם לי: UNSUPORT FORMAT זה מאוד מוזר כי יש סרטים בפורמט AVI שהוא כן מצליח לקרוא ויש שהוא לא מצליח לקרוא (מה גם שבתוך הדיסק של הפרקים של החיים זה לא הכל יש פרקים שהוא כן מצליח לקורא). מישהו יודע מה הבעיה? יש לי DVD מדגם SANSUI DIVX 9900 כל הסרטים בפורמט AVI חלק הוא קורא וחלק לא.
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מתי התוכנית משודרת בארה"ב (החוף המזרחי כמובן יענו ניו יורק) כתוב באתר Wednesday, Feb. 22 at 9/8c הכוונה היא לאיזה שעה? איפה? ומה השעה המקבילה בארץ? כל זאת ועוד במרתון התשובות שלכם!!!
-
- 9 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אהלן, יש לי פה 4 סטיקים של DDR1 בנפח 512MB כל אחד, כולם במצב חדש. בכמה אפשר למכור כל סטיק? אריאל
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
לא חוקי בארץ נכון ? בכל זאת מה העונש אם תופסים אותי עם אחד? איפה אפשר לקנות ואיזה סוגים יש בארץ ? מה לגבי הזמנה מEBAY? והכי חשוב - אפשר לירות באנשים ? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 935 צפיות
-
-
-
שלום לכולם בשעה טובה השבוע אני פותח עסק למכירה\תיקונים ובכלל כל מה שקשור לשרות מחשבים, אשמח לקבל שם לעסק שם שיהיה מאוד קליט גם בעברית וגם באנגלית ושיהיה גם מאוד קליט לקריאה מאחר ואני שם מדבקות עם שם העסק על המחשבים שחוזרים מתיקון, תודה רבה!!!
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אהה.... נושא זה מוקדש ל.... אהה.... warhammer... בעיקר 40K.... אני מקווה שזה לא נחשב לספאם או משהו נכון?? פה נדבר על.... וורהאמר... משום-מה. אוקיי, אני אוסף Tau And Kroot ביחד עם חבר שלי (אני לא איך לאמר..... עשיר ממש...) כאילו, זה לא שנלחמים כל יום, אז כל פעם שמישהו רוצה להילחם באחד החברים שלנו השני מביא לו את הצבא. יש לנו בינתיים Fire Warriors, שהם הטקטיקל סקוואד של הטאו, ולידר, שהוא לא ממש לידר, אבל הוא HQ, וחשבנו בהתחלה שהוא לידר כי עוד לא היה לנו ת'קודקס אז קנינו אותו.... אבל הוא יכול לשמש כאחלה לידר.... בכל מקרה, אני אפרט אח"כ, אני חייב לזוז יש לי ראיון לבית הספר ליד"ה..... לכיתה י' =] אני אחזור בערב מקווה שתגיבו לי ביי
-
- 6 תגובות
- 935 צפיות
-
-
טוב זה יהיה קצת קשה כי אין לי מושג איך קוראים לשיר איך קוראים למבצע או מבצעת אז ככה זה שיר ששומעים חמת חלילים וכל זה השמיעו את זה הרבה בגלגלץ במיוחד בבוקר זה שיר ממש מרגיע יש בעיקר מוזיקה וקטעים שבו יש זמרת שיר ממש יפה שהשמיעו אותו כל הזמן בגלגלץ עד לא מזמן ואני ממש חייב אותו תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום אנשים. יש לנו בית טלוויזיה LCD TV 37 אינץ. אנחנו לא מנויים לא להוט ולא ליס. אנחנו לא צופים בטלוויזיה בשום מצב (מעבר ל 2-3 סדרות שאנחנו מורידים מהאינטרנט) ככה שהטלוויזיה משמשת כצג מחשב ולא כטלוויזיה (אין לה גם טיונר ד"א). מישהו יודע למה לעזאזל אנחנו מתבקשים לשלם אגרה?! איך מבטלים את השטות הזו?! אנא - לא שמועות ולא אני חושב ש.., אשמח לעזרה אך רק ממי שבטוח בדבריו ויכול לגבות אותם
-
- 7 תגובות
- 935 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על השירות החדש של גוגל? http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=208752&sid=10 לקח לי קצת זמן לעכל את הכל, אבל לאחר שקראתי כמה פעמים הבנתי עד כמה הרעיון הזה יחולל מהפכה. ברגע שגוגל ישיקו את השירות הם ישנו את גורלן של אלפי חברות בכל רחבי העולם. המשמעויות אדירות.
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
Is that so?... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 935 צפיות
-
-
יש לי E1000 (מכשיר מעולה דרך אגב, ללא ספק נותן את התמורה הכי טובה לכסף), ואני בתוכנית של אורנג' - ולכן קיבלתי סים של דור שלישי. מתסמן שאני אקבל מכשיר מהעבודה. אחותי בדיוק מסיימת התחייבות לפלאפון - אבל אותה מעניין הרבה יותר העיצוב של המכשיר מהתכונות. אני רוצה לקנות לה מכשיר לא דרך רשת סלולרית ולהכניס לו את הסים של הE1000. האם זה יעבוד? אם לא, אז יש דרך להעתיק את המידע לסים של דור 2?
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-
-
-
incredible machine בנוסח מציאותי.... אם זה ישן נא למחוק את הת'ראד בבקשה. http://www.youtube.com/watch?v=Q5nmspVOz_Y
-
- 13 תגובות
- 935 צפיות
-
-
יש לי שולחן מחשב עם הגבהה כזאת לפני המקלדת - הציפוי השחור על העץ שם מתקלף וזה מכוער, תופס לכלוך במהירות שיא, ולא נעים למגע. אני רוצה להעיף את כל הציפוי ולמרוח צבע חדש על העץ כך שזה יהיה יפה ונח אין לי שום ידע לגבי חומרים פוטנציאלים ואיך לעבוד איתם, אשמח לעצה! תמונה מצורפות כדי להמחיש את המצב [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלוחים סט מקלדת ועכבר של לוג'יטאק MX5000 מחול אני צריך לשלם מע''מ או מכס משו כזה ...? אני לא מבין בזה. תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 934 צפיות
-
-
את היתה הכוונה שלי..... למה 2 ??? 3 !! וד"א... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
מישהו מכיר קופסא מרובעת מסוג כולשהוא של מתכת שנסגרת עם פקק? זאת אומרת קופסא שיכולה להכיל 2-5 ליטר מים ונסגרת עם פח? מודה מראש לעוזרים זה מאוד חשוב
-
- 14 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שבת שלום מה זה ספיקו? מועדון ספיקו הינו מועדון חברים גלובלי, המבוסס על האמונה כי כל אדם באשר הוא יכול להנות מחופש תנועה, עיסוק, מידע ותקשורת (ראו את המניפסט שלנו). טלפוניה חינמית מהווה בסיס לחופש הדיבור והמידע אשר הינו ערך בסיסי לחיים דמוקרטיים ולכלכלה צומחת. ספיקו מספק שירותי תקשורת חינמיים המבוססים על רשת האינטרנט, המיועדים לחברי "מועדון ספיקו" בלבד. המועדון מאפשר לחבריו להתקשר לכל מספר טלפון או סלולארי בעולם, בחינם וללא כל התחייבות, ובכפוף לתנאי השימוש. איננו מבקשים מהחברים פרטים אישיים למעט שם משתמש, ודואר אלקטרוני. ההתחברות היא פשוטה ומהירה, ע"י רישום, קבלת מספר מקומי בישראל, והורדת תוכנת טלפון אינטרנטי. מרגע שהתחברתם, כל מי שמעוניין להשיג אתכם, יחייג את מספרכם …
-
- 5 תגובות
- 934 צפיות
-
-
-
היתה איזו כתבה על אייבורי באיזה עיתון אחד וחבר שלי הראה לי.. לא זוכ ראת השם של העיתון.. אתם יכולים בבקשה להשיג לי את הכתבה?
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
כן אני מעוניין באחד אם יש למישהוא והוא מעוניין למכור ICQ# 135505961 או E-MAIL : Apocalypse256@hotmail.co.il או פשוט להציב פה פוסט
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-