עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. לא הבנתי 95% מהסרט.. בבקשה הסבר...

• 23 תגובות
    • 3k צפיות
  2. Started by *NightMare,

אני אשמח לקבל מדריך להלבשת כתוביות על סרט...

3. Started by Chymes,

אחרי הטירונות נשלחתי לטכני. בטכני צירפו אותי למיון שהלך ללמוד מקצועות הקשורים בתחזוקת מטוסים/ מסוקים. אבל קצינת המיון ששלחה אותי לטכני לא ידעה שכבר בסוף הטירונות הייתי בתהליך לקבלת פטור קבוע מנעליים צבאיות. ברגע שסיפרתי זאת למפקדי החדשים בטכני, הם התחילו בתהליך להוציא אותי מהטכני. (אסור לעבוד על מטוסים/ מסוקים בלי נעליים צבאיות) מהטכני שלחו אותי לימ"מ (הבקו"מ של חיל האויר) לשיבוץ מחדש. קצינת המיון רשמה אותי בתור מפ"ט, אמרה שהבסיס החדש יוציא אותי לקורס ושלחה אותי לביסנ"מ. מביסנ"מ שלחו אותי לסוללה מבצעית. הגעתי לסוללה (יטנ"מ 139 או דים) וגיליתי שמחסן מפ"ט נמצא בגף רכב. כבר ביום הראשון, אחרי ריאיון עם המפקד, גיליתי שאסור לעבוד בגף ללא נעליים צבאיות. פעם נוספת צריכים לברר מ…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by avivlevy,

http://computers.walla.co.il/?w=/4/859417 נראה מדהים פרסומת * תומך ב-mp3, aac, aac+ * זכרון מבוסס-פלאש בן 4GB * מסך מגע 2.6 אינץ' עם 262 אלף גוונים * הצגת Album Art בדומה לאייפוד-פוטו * ספיקר * האזנה למוזיקה עד 10 שעות * משחקי תלת מימד * בלוטות' כולל A2DP * רדיו FM * רינגטונים פוליפוניים 40 פולי * צפייה בוידאו 30fps (עד 30 פריימים לשנייה) * זיהוי כתב יד * כבל USB מצורף (חיבור במכשיר USB 2.0) * דפדפן אופרה 8.0 מובנה * תמיכה ב-RSS (!) * דור שלישי (UMTS) ........................ כל זה אבל אין מצלמה!

• 7 תגובות
    • 634 צפיות
  5. Started by R0ck,

http://zone2.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=fogel/index&qid=7757&qcid=7757&cat_id=341

• 34 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. בן 23 אוטוטו ידע נרחב בתחום החומרה ופיתוח אתרים וכו' ניתן לראות תמחשב החדש שלי שיהיה שבוע טוב נשמות .

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by maxos,

אני נוסע לניו יורק בעוד מספר ימים, הם משהו מכיר חנויות מחשבים טובות שם? הכי טוב יהיה חנויות עם אתר...

• 20 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. Started by uzi_sch,

GRAND THEFT MARIO http://www.youtube.com/watch?v=YOdjC6N58q0&rel=1 GRAND THEFT COLA http://www.youtube.com/watch?v=zfhZfSVuup4&rel=1 SILLY FATALITIES MARIO VS. SONIC the PRINCE OF PERSIA OUTAKES http://www.youtube.com/watch?v=9-6NlWT8yak&rel=1 "SOLID SNAKE" http://www.youtube.com/watch?v=ipdKefOtASI&rel=1

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by BUNNY,

שלום האתר שלנו רץ היום על אחסון של goDaddy. ואנחנו לא מרוצים אבל זה בסדר כי כבר נגמר לנו הזמן שרכשנו. אני מעוניין בחברת אחסון ידועה אם מספר חבילות במחירים ממוצאים לפי המלצתכם. רצוי שרת לא ישראלי, אבל אם אתם מכירים שרת ישראלי עם מחירים יחסית טובים כמובן שאשמח לדעת עליו =) תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  10. תגידו חברי לנרגילה עם איזה סוג גחלים אתם משתמשים יש לי סטאר אדום והוא על הפנים אי אפשר לעשן הורס תטעם של הנרגילה השגתי מהצפון גחלים בשם "פגסוס" והם סוף הדרך מחזיקים שעה וגם שהם נגמרים הגחל לא מתפורר בכל מקום בארץ יש סוג אחר של גחלים ספרו באיזה סוג של גחלים וטעמים אתם משתמשים

• 25 תגובות
    • 3.9k צפיות
  11. היי. יש איזה בחורה כמה בניינים לידי שהחליטה לפזר קופסאות שימורי טונה ונקנקיות בחצר הבניין שלי כדי להאכיל את כל החתולים בשכונה. הבעיה מתחילה בכך שיש לי כלב, ובכל פעם שאני מסובב את הראש הוא חוטף איזה נקנקיה ואח"כ הוא מקיא. מה גם שאני אלרגי לחתולים ולא סובל אותם באופן כללי. האם הגברת הנכבדת עוברת על החוק באיזשהי דרך? או שמספיק ללכת לתחנת משטרה ולדאוג שיגידו לה "נו נו נו"?

• 25 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. Started by Lev-UFO-Child,

דני יצא לרחוב בדרכו אל חברו רן בדרכו למעבר החציה הוא ראה...

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  13. מי הזוכה האמיתי ? שפרה או יוסי

14. היי.. היום זכיתי במרכז בEBAY על נתב אלחוטי של Linksys Wrt54gs. מחיר 71 דולר כולל משלוח לארץ וחדש באריזה. דיברתי עם חבר שלי והוא אמר שאני אצטרך לשלם הרבה כסף על זה שהמוצר נשלח לישראל. רציתי לשאול כמה? זה המכרז. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by בייגל טוסט,

יש ליקוי חמה מגנייייייב!

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by Koko Ben Hamin,

היי.. אממ תראו לפני איזה שבועיים חודש בערך היה לנו מבחן במדעים..(קיבלתי 100+) בקיצור אז ביום שהחזירו לנו את המבחן עשו לכיתה המקבילה את המבחן..בסוף היום אחרי שעשו להם את המבחן הם אמרו לי שהיה להם וזה.. ושאלתי אותם אם זה כמו אצלנו והם לא הבינו למה אני מתכוון,הראיתי להם את שלי(כאילו לחברים שלי ששם) והם אמרו שזה כמו שלם. היום בסוף הלימודים ניגשת אלי המורה שלנו והיא שואלת אותי אם נתתי לילדים את המבחן..אמרתי שלא כי אני לא נתתי להם את השאלות .. חוץ מזה שהמבחן שהראיתי להם היה אחרי שהם עשו את המבחן..עכשיו נזכרתי בזה ,שהראיתי להם אחרי המבחן,אם אני אסביר לה על מה התבלבלו או לא יודע מה .. כי אמרתי לה לא ,אבל באמת לא כאילו איך אני אסביר.. הרי אני לא אמרתי להם איזה שאלות יש .. הרא…

• 36 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by Art Tatum,

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by yambtz,

היי, אני אף פעם לא הייתי בחוף בתל-אביב, בעיקר כי אני נמנע מהעיר הזאת כמה שאפשר, ופלמחים יותר קרוב לי. עכשיו, אני רוצה לדעת אם החוף מתאים בשביל ללכת עם מישהי בלילה. כמה עמוס, כמה חשוך, כמה רועש, ומה הסיכוי למצוא פינה שקטה למדורה קטנה כמו בפלמחים? או שעדיף להביא אותה לפה למרות הבלאגן? חוץ מזה אם מישהו שמע על איזו דליפת ביוב או משהו שיכול לשבש לי את התוכניות, שיגיד.

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. לא עוד רק מסכים נוצצים: באירוע ה-First Look ב-CES 2026, סמסונג חשפה אקו-סיסטם שלם שנשען על מעבדי קוואלקום ובינה מלאכותית בשותפותעם גוגל. מהמסך השקוף ועד למקרר שמתכנן ארוחות לפי רמת הסוכר בדם - כך נראה העתיד הקרוב שלכםלכתבה

20. Started by Athlon-WINGS,

איך לעזאזל אני מגדיר את התא קולי שלי למשהו שאני אקליט??? יש לי נוקיה 3510i תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אני אוהב לשמוע רוק !! (חדש/נוסטלגי) וגם אלטרנטיבי אבל לא יותר מדיי..... וישראלי גם.. אבל בעיקר רוק לועזי.. עכשיו מה אתם אוהבים .. ? .. ;D

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. לפי כ-3 ימים, חבר שלי רכב Asus 1000H בסניף של חנות "פנדה מחשבים ותקשורת". בדיעבד, התבררה העסקה כלא מתאימה, ובכלל לא משתלמת לבחור. כרגע, הוא מעוניין בביטול הרכישה, וקבלת החזר כספי מלא (לא זיכוי). לאחר עיון קצת בתקנון האתר, ובטפסים שהוא קיבל מהם, התברר שאין החזר כספי, או בכלל התחיבות להחזר, במחשבים ניידים. כזכור לי, העובר בכנסת חוק שדורש מהחנות לפרסם את מדיניות ההחזרה על שלט. האם ציון המדיניות בקבלה מזכה אותם ? החוק הזה לא כלל גם התחיבות להחזיר לכל הלקוחות את המוצרים, כולל החזר כספי מלא, אם לא עברו 14 ימים, והמוצר באריזתו המקורית ? אז זה לא בעצם עברה על החוק לכתוב שאין החזר :s05: בשורה התחתוה, לפני שאני ניגש אליהם יחד עם החבר ביום ראשון (או שני) הקרוב, יש למישהו ניסיו…

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  23. כאילו אני רוצה לדעת באילו חנויות המשלוח הוא חינם לישראל ,שמלב למחיר של המוצר אין צרוך לשלם על שום דבר (אולי גם מכס ,אם המחיר מעל 50 דולר ) ואגב ,אני רוצה חנויות של הכל ,מטכנולוגיה ועד בגדים .(בעיקר בגדים ,אחותי רוצה להזמין ) , בנוסף דיל אקסטרים ,המשלוחים בו חינם תמיד ?

• 32 תגובות
    • 5.4k צפיות
  24. אני משתמשת באופן קבוע בפונקציה "הראה את כל ההודעות אשר לא נקראו..." ולאחרונה היא עושה לי המון בעיות.

• 2 תגובות
    • 512 צפיות

דיונים חדשים בפורומים