עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by idofr,

יכול להיות שזה אמת ויכול להיות שלא אבל זה מעשה טוב אז זרמתי. קיבלתי מייל שלטעמי שווה להפיץ, וזה לשונו: (מועתק מפורום טיולים בתפוז) נכון שממש הייתם מתבאסים אם הייתם מאבדים מצלמה או נגן או כל גאדג'ט אחר? עכשיו תארו לעצמכם שחזרתם מטיול של שנה וחצי!! בחו'ל וכל התמונות שלכם בפנים. מצאתי בתל אביב בתאריך 7.9.08 אייפוד בנפח 80 ג'יגהבייט. אם אתם מזהים מישהו מהתמונה (המכשיר שייך כנראה לסופרמן שבתמונה) תפנו אותו למייל שלי, ואם תעבירו את זה לרשימת התפוצה שלכם אולי אפילו תעזרו לו למצוא את זה. אריאל - arielzuk1@walla.co.il על פי נתוני האקסיף של התמונה, היא צולמה בתאריך 22/02/2008 במצלמת פוג'י פיינפיקס A600

• 9 תגובות
    • 937 צפיות
  2. אני לוקח את הקורס מתמתיקה בדידה ומשהו לא ברור לי. הייתי שמח להסבר ודוגמאות שיסבירו לי את: 1. אם --> אז 2. ואם ורק אם תודה

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  3. שלום שלום.. אוקי, לאחר שחרשתי על שוטי הנבואה, האזנתי למספר שירי מוש והתעניינתי מעט בבוב מארלי הגיע הזמן לגוון קצת. לא שהמוזיקה נמאסה עלי, פשוט אני "מפחד" שלא אוכל לשמוע אותם יותר. אני מקווה שהבנתם את הסיגנון שאני מדבר עליו.. אז איזה עוד להקות\הרכבים כאלה יש? אני בעיקר מחפש שירים ישראליים, אבל לועזיים יהיו סבבה. תודה לכל העוזרים Install

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  4. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני לומד בבית ספר אקסטרני וב 16 יש לי בגרות אנגלית,ואני חייב ליפתוח תיק אקסטרני,עם לא אני לא יוכל לעשות בגרות. אקיצר אני יודע שזה בבאר שבע אבל לא יודע איזה,אתם יכולים להביא לי כתובת או מפה או משהו? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  5. בקטלוג הזה מופיעים כל מיני מושגים כמו nominal torque rated current ועוד מישהו יכול לפרט לי מה כל אחד אומר, חשיבות שלו וביכלל... מה שמעיין אותי זה המנוע של ה30KW תודה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  6. Started by MatanFrenkel,

אם אני פותח מכרז, ונניח נותן לו 48 שעות, המחיר הגבוהה ביותר שיציעו יהיה המחיר שאני יהיה מחויב למכור את העכבר תמורתו? זאת אומרת האם אני מחויב למכור אחרת יתנו לי באן או משהו?

7. Started by Lethal_Acid,

היי... תנו לי בבקשה לינק לאתר שנותן מקום אחסון בחינם עדיף שיהייה כמה שיותר גדול. תודה.

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  8. אני בפירפוקס הגרסה הרישמית המעודכנת ביותר מאז השדרוג האחרון יש לה בעיה לעשות "הדבק" בפורומים אין בעיה לעשות "ציטוט" רגיל באותו דיון אבל "הדבק" רגיל לפעמים פועל ולפעמים לא אני רוצה לדעת עם זה בעיה נפוצה או שזה רק בעיה במחשב שלי עם זה נפוץ אז נוכל לפנות למנהלים בבקשת תיקון

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  9. YaroN - Elsf.Net אומר/ת: שמע אבל רגע YaroN - Elsf.Net אומר/ת: משהו שיש לי הרבה זמן בראש -. אומר/ת: כלום אין לך - אומר/ת: נגיד באמיתי שאני זורק זבל הוא הולך לאינשהו נכון? -. אומר/ת: כן YaroN - Elsf.Net אומר/ת: במחשב שאני מוחק דברים לאיפה הם הולכים? -אומר/ת: וואלה גדול עליי -. אומר/ת: תן לי לחשוב דקה --. אומר/ת: טוב אממ זה נשמר במחשב YaroN - Elsf.Net אומר/ת: לחשוב-לשאול מישהו YaroN - Elsf.Net אומר/ת: נכון -. אומר/ת: לא חח לחשוב --. אומר/ת: שומע YaroN - Elsf.Net אומר/ת: אני חשבתי על משהו הגיוני אחד . אומר/ת: ויודע מה בשבילך אני אשאל את זה בפורום של הגאונים YaroN - Elsf.Net אומר/ת: שמע YaroN - Elsf.Net אומר/ת: אני חשבתי על משהו הגיוני אחד YaroN - Elsf.Net אומר/ת: שבאמת יכול …

• 14 תגובות
    • 937 צפיות
  10. אתרים כגון LUPA וכאלה... אשמח להמלצות ממי שניסה!!

11. Started by omerha,

היי, בנק הפועלים בחרו במקום לתת מלגות לאנשים שזקוקים, אלא לפרסם תחרות הצבעות, כדי להשיג עוד לקחות לבנק שלהם. בכל אופן, אני מבקש את עזרתכם בהצבע עבור חברה שלי, כי אנשים שבאמת צריכים את המלגה הזאת. זה נמצא כאן http://apps.facebook.com/poalimstudents/index.php?candidate_adv=714134048&auth_token=26bfa44b874246334778c23af58defd8 תודה

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  12. Started by ngc224,

שלום. אני מלואימניק ורוצה לטוס לחו"ל, בעקרון לא הזמינו אותי שנתיים, וספק אם יזמינו עכשיו... אבל רציתי לשאול האם צריך ליידע את הצבא שברצוני לנסוע לחו"ל ולקבל אישור לזה ? או שאם אין לי צו אז אני יכול לצאת חופשי ? (ברור שאני יגיד למפקד שלא יזמין אותי בטעות)

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  13. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

למי שעוד לא שמע... שני קשישים עם מכוניותיהם לא וויתרו אחד לשני. זקן אחד בא לעקוף והשני לא נתן לו שניהם לוחצים על הגז בסוף נעצרים, יוצאים מהמכוניות, אחד שולף אקדח יורה והורג את הנהג השני ופצע קשה עוברי אורח. מה יהיה?

• 8 תגובות
    • 937 צפיות
  14. מחפש אתר שמלמד Php ואפילו יותר טוב מערכת פורטל להורדה והעלאל ftp ! תענו דחוף !

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  15. Started by dor123,

לאחרונה יש לי בעיות עם מנוע החיפוש של גוגל (google.co.il). הבעיות כוללות: 1. הלחצנים לא מגיבים. כך שאני נאלץ ללחוץ על Enter בשביל שגוגל יחפש לי את מה שאני רוצה. 2. לעיתים קרובות גם לחיצה על Enter לא עושה כלום, כך שאני נאלץ להשתמש בחיפוש המובנה של Firefox (שגוגל מוגדר בו כמנוע חיפוש ברירת מחדל). בדקתי באינטרנט אקספלורר 11, וגם שם יש את אותן הבעיות, כך שהבעייה לא יכולה להיות ב-Firefox. מה הסיבה לבעיות?

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  16. שלום לכולם דווקא לפני שאני רוצה לקנות Z-5500 והמחיר היה +- 2100 בכל החנויות שבוע לפני המשכורת המחיר עולה ל2400. אז עניין אותי לדעת. מה יכולות להיות הסיבות של עליית מחירים של מוצרים כ"כ וותיקים בשוק? ושאלה לא קשורה האם בקרוב יצאו רמקולים יותר טובים ששווה לי לחכות? תודה

• 8 תגובות
    • 936 צפיות
  17. Started by ofer_mat,

איפה זה לעזאזל ?

18. Started by PhP dUdE,

אהלן כרגע אני בונה מערכת ציטוטים אקראיים למטרה מסויימת( :-X) ואני צריך אתר עם הרבה ציטוטים באנגלית,של אנשים כמו אינשטיין,ציטוטים כמו: "תשים את היד על תנור חם למשך דקה וזה יראה לך כמו שעה,תשב ליד אישה יפה שעה וזה יראה לך כמו דקה." אלברט אינשטיין.

• 10 תגובות
    • 936 צפיות
  19. Started by aXe,

מה זה <צונזר. נמאס לי מזה.>??!?!? או במילים אחרות WTF??

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  20. http://radio.xvoom.co.il/listen.htm רדיו הכי תותחני ברשת לכל דיג''י יש אייסיקיו כל אחד מבקש שיר שהוא רוצה הדיג'יי שם...מוסרים דרישות שלום צחוקים השירים הכי חמים שיש... אז קדימה כנסו! http://radio.xvoom.co.il/listen.htm

• 8 תגובות
    • 936 צפיות
  21. Started by klayton,

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  22. ערב טוב. אז ככה, זו בקשה קצת שונה אבל אני אנסה : ) אני צריך המלצה לרעיון לשנה וחצי עם החברה. אני אשתדל להגיע מחר לבית הספר שלה בחצי שעה האחרונה של השיעור להפתיע אותה. יש רעיון מקורי? סרט - אולי בסופ"ש. שרשרת - קניתי לה מספיק (אבל לא בתקופה האחרונה, לפחות לא בחצי שנה האחרונה). קרמים של ללין - אופציה טובה. שוקולדים - תמיד טוב, בפרט שזה של מקס ברנר. המלצות?

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  23. היישום החדש Backup & Sync יאחד את התמונות והקבצים שלכם בענן ויאפשר לכם לשמור על כל הקבצים האישיים החשובים במקום אחד בטוח - גם במערכת חלונות וגם במערכת MacOS לכתבה

24. Started by jackhammer,

שלום לכולם מישהו יכול לזהות את השיר הזה? האיכות לא משהו כי הקלטתי בסלולר מהרדיו אבל נראה לי שאת החלק החשבו של השיר שומעים טוב תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  25. שודר בארץ בשנות ה-90 המאוחרות (96 עד 99 לדעתי), מבית ה-BBC למיטב זכרוני. הרקע הוא פרבר אנגלי של המעמד הנמוך בו גרים שני חברים די כלומניקים שכל פעם נקלעים לסיטואציות הזויות. אחד רזה והיסטרי והשני שמנמן ואדיש אם אני זוכר נכון. גם היה מעורב איזה טנדר אנגלי מדגם ישן, אולי משהו עם הובלות אבל אני ממש לא זוכר. מעט מאוד פרטים, אבל אם מישהו נזכר במשהו אני אשמח... זו היתה סדרה פשוט קורעת והזויה לחלוטין, ממיטב ההומור הבריטי. משהו בסגנון של Coupling המצויינת אבל הרבה יותר "מעמד פועלים/מובטלים" והרבה פחות פאבים ודייטינג. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 936 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.