כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש למישהו מושג איפה אפשר לקנות מעבדים, לוחות וכו' יד שנייה ? ישנם חנויות שמוכרות יד שנייה עם אחריות מינימלית (חודש-חודשיים) ? תודה.
-
- 9 תגובות
- 919 צפיות
-
-
מי רוצה להזמין ארגז? [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 919 צפיות
-
-
מכירים את הקטע הזה שאתם מכינים סנביץ בן זונה מושקע והכל, מורחים הכל, שמים ירקות, ואז אתם באים להוציא את הפסטרמה מהמקרר ואתם מגלים שנגמר? או שאתם נתקפים חשק לחביתה ואתם יורדים להכין חביתה ומגלים שאין ביצים? או מכירים את הקטע שאם נגיד אתה שוטף ידיים יחד עם חבר, תמיד הוא ישים את היידים שלו מעל שלך? מכירים את הקטע שאתם יושבים מכינים שיעורים ואז נופל לכם העיפרון ואתם כמו אידיוטים מנסים להרים אותו עם הרווח שבין האצבעות לכף רגל? ונכון שתמיד שהולכים ביער יש מצבות של אנשים לא מוכרים? יאללה חבר'ה תוסיפו גם משלכם כל מיני "מכירים את הקטע ש...." :jump: (את מה שאני רשמתי-אני המצאתי, לא שמעתי את זה באיזה מופע)
-
- 11 תגובות
- 919 צפיות
-
-
http://www.condom.co.il/index.php?option=show&item=3f66ac1d992db317c088fb46b1b7f369 ועוד אחד http://www.condom.co.il/index.php?option=show&item=feac554a23150c291ea9c1981a017e13
-
- 12 תגובות
- 919 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר אתר שאפשר להעלות אליו תמונה וממנו להוריד לנוקיה 6100 כטפט?
-
- 5 תגובות
- 919 צפיות
-
-
הזמנתי מוצר מעל 10 דולר, והמוצר שנישלח בעל מספר מעקב. איך אני מברר איפה החבילה?
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
כבר חודש הרפיידשייר עושה לי פרצופים על להוריד משהו.. כל הזמן הוא רושם "No Connection" אבל שניה אחרי הוא יכול פתאום כן להתחבר לאחד מהקבצים..או לא להתחבר לכלום.. השאלה איך אני בודק אם זה בגלל רפידשייר או בזק בין לאומי....שלחתי לרפייד הודעה והם טוענים שזה הספק.. זה קורה לי עם אותו חשבון גם מהדירה שלי וגם מהבית של ההורים...ככה שזה לא קשור למחשב או ספציפי לבית..מה שכן בשני המקומות אני עם בזק בין לאומי האם ידוע על חסימות של בזק? ואם אתם לא מתעסקים עם זה איפה אני כן יכול לשאול תוטדה וחג שמח
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
מכיוון שמאד חשוב לשמור על הסביבה שלנו, חשבתי להעלות כאן מספר דרכים לשמור על הירוק: 1. לשים פח לניירות בחדר, חשבתם על זה פעם שרוב האשפה האישית שלנו בחדרים היא של ניירות, מעטים הפעמים שבה אנו זורקים משהו שהוא לא עשוי מנייר בחדר. (להבדיל מהמטבח למשל..) 2. רלוונטי למי שמאיתנו עדיין סטודנט או משתמש בדפדפות: א. למי שכותב עם עט, לקנות דפדפות בעובי של 85 גרם (במקום 60) ויכתוב בשני הצדדים (חיסכון של 30%) ב. למי שכותב עם עיפרון, שיכתוב משני הצדדים גם על דף בעובי 60 גרם (חיסכון של 50%). 3. שוב, רלוונטי בעיקר למי שסטודנט: במקום לבוא עם סנדוויצים מניילונים מאד ממליץ לקנות קופסא מפסלטיק קטנה שניתן להכניס לתוכה סנדביץ, בערב אמא תשטוף את הקופסא ולמחרת לבוא עם אותה הקופסא (חיסכון של 100…
-
- 7 תגובות
- 919 צפיות
-
-
בעיקר באנגלית, כדי לשפר את אוצר המילים והקריאה לקראת הפסיכומטרי. ואם יש גם אתר בשפה גבוהה בעברית על הדרך זה יהיה מעולה (:
-
- 13 תגובות
- 919 צפיות
-
-
מישהו שמע האם יש\אין פרסאידים ? תמיד אני מפספס .. מקווה שלא פיספסתי כבר
-
- 8 תגובות
- 919 צפיות
-
-
איך כותבים סיקור על מוצר? מחשב נייד או גאדג'ט כלשהו. יש איזה רשימה/צ'קליסט של דברים שאמורים להיות מצוינים ו/או מסוקרים בכל מוצר?
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
חלק בטח מכירים את האתר הזה ומי שלא כדאי מאוד לנסות אם אתם אוהבים רדיו http://tunein.com/ זה אתר שמאגד בתוכו הרבה מאוד תחנות רדיו אינטרנטיות בכל מיני סגנונות מוזיקה . חלק מהתחנות מאוד איכותיות כדאי לפשפש האתר כדי למצוא תחנה אהובה . כדי להגיע לאלו עם ביטרייט גבוה כנסו לפה . http://tunein.com/radio/320KB-Plus-c1267347/ לעיתים אי אפשר להחליף ביט רייט עם הפיירפוקס אז תנסו לנגן עם דפדפן אחר . אני אוהב את התחנה הזאת שמנגנת פופ מיינסטרים קצת רוק ומדי פעם אלקטרוני מעין גלגל"צ משודרג http://tunein.com/radio/IP-Music-s68447/?streamid=507521
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
- 1 follower
-
-
-
קניתי dvd חדש עם DIVX עכשיו אני רוצה לראות בו סרטים אבל אני לא רוצה לצרוב עכשיו את הסרטים כ-dvd בתוכנת צריבה אני רוצה לצרוב את הסרטים כ-DATA על דיסק ואז לראות אותם כדי שייקח פחות זמן באיזה סוג קבצים הוא יתמוך ? נגיד אם יש לי שלוש קבצים מסוג wmv הוא יוכל לפתוח אותם?
-
- 7 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שיר חדש ! שומר עליה - תמיר בן נעים
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
לאחרונה יש לי בעיות עם מנוע החיפוש של גוגל (google.co.il). הבעיות כוללות: 1. הלחצנים לא מגיבים. כך שאני נאלץ ללחוץ על Enter בשביל שגוגל יחפש לי את מה שאני רוצה. 2. לעיתים קרובות גם לחיצה על Enter לא עושה כלום, כך שאני נאלץ להשתמש בחיפוש המובנה של Firefox (שגוגל מוגדר בו כמנוע חיפוש ברירת מחדל). בדקתי באינטרנט אקספלורר 11, וגם שם יש את אותן הבעיות, כך שהבעייה לא יכולה להיות ב-Firefox. מה הסיבה לבעיות?
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני משתחרר עוד חצי שנה ולאחרונה התחלתי להתלבט בין מכינה באוניברסיטה ובין שיפור בגרויות. אני גר באשדוד, ולכן אם אגש למכינה אצטרך לגור במעונות באוניברסיטה בה אבחר ללמוד. אם אלמד בתיכון אקסטרני אגור אצל ההורים. יש לי ממוצע בגרות 90 עם בונוסים. ממוצע נמוך, אך אם אוסיף עוד 2 מקצועות של 5 יחידות בציון טוב ואשלים מ-3 יחידות מתמטיקה ל-5 בציון גבוהה, יהיה לי ממוצע בגרות מעל 100. (בסביבות 103 - 104, אם זיכרוני אינו מטעה אותי) פסיכומטרי אעשה בקרוב דרך בזמן הצבא. שאלות: א. כמה עולה מכינה? ב. משתלם בכלל ללכת למכינה? איך מלמדים שם? אני יודע שבבית ספר אקסטרני מלמדים המורים הטובים בארץ. אין לי מושג לגבי הרמה במכינה דרך אוניברסיטה. ג. מכינה או אקסטרני? ד. למישהו בפורום יש ניסיון עם מכינה?
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
ארכיאולוגים מצאו שרידים של תרבות עתיקה תסריט מפוסל בדקדקנות על לוח חולי מסר מוזר הופיע על תוכנית עתידית שנקראת Thurley חיצים של תרבות Pictic מפוזרים בכל מקום . מסמנים מלחמת שבבים גדולה באופק מאיימת להעיף את Jeremiah Siloconopolis IIIהשליט של התרבות המתחרה מכסאו לפי דעתי זה המצאה אבל אם זה אמיתי זה מגניב כי שימו לב לשם של השליט שיעפו מכסאו הוא מזכיר קצת את המילה סיליקון יענו שבבי סיליקון אני לא מצליח להעלות תמונה אז תכנסו לאתר כדאי להבין למה אני מתכוון http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=37452 [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום לכולם, בהתראה קצרה מאוד הודיעו לי שאני צריך לעשות אש לילה לכיתה של אחותי הקטנה ....חשבתי להביא להם צ'יזבטים , ואז מסתבר שאיבדתי את פנקס המדריכים שלי ... עכשיו , מכיוון שאין לי צ'יזבטים לספר לילדים , אני צריך שאתם , כן כן אתם , תביאו לי רעיונות. אם יש לכם משהו טוב , אל תכתבו מגילה, אפשר ממש לתמצת את זה ואני כבר ארחיב ... תודה חברי המפחידים
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
איזה חתימה הכי אהבתם?? אני, אישית, אהבת את החתימה על האלה שפורצים לבית של מישהו, ואז עוצרים אותו על עותק בלתי חוקי של וינדוס. החתימה של WAREWOLF, הציטוט של נייק. "חחח אני מדמיין לעצמי אני קם איזה בוקר, שותה קפה מעשן סיגריה.. פתאום בום מישהו זרק רימון עשן דרך החלון אני לא רואה כלום בוםםםםםםם הפילו את הדלת... "what the..." ולפני שאני מספיק להגיד פאק.. איזה 3 מפלצות עם נשקים אוטומטיים צועקים FBI!!!! נכנסים בזריזות.. עושים עליי בדיקה.. "he's clear!" ממשיכים לחדר שלי. נכנסים בודקים את המחשב.. u are under arrest for holdin' illegal copy of winxp!" נ.ב מותר לי לפתוח תר'ד כזה, כבר הרבה אחרי 2 בלילה..
-
- 8 תגובות
- 918 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. לאחי יש אתר חדש של העסק שלו, והוא תהה האם אפשר לפרסם את האתר עצמאית (במקום לשלם לחברה עשרות דולרים כל יום) ועדיין להגיע במקומות גבוהים בגוגל (דף ראשון). מישהו מכיר מדריכים לזה, שיטות (חוקיות כמובן, הוא לא מעוניין שגוגל יחסמו אותו או יענישו אותו על שיטות לא הוגנות), או כל דבר אחר שיכול לעזור. אודה לכל מי שיוכל לעזור.
-
- 6 תגובות
- 918 צפיות
-
-
הרגע דיברתי עם מישהו במסנג'ר, והוא פלט את אחת השטויות הכי הזויות שמישהו אמר לי בחיים, לכן החלטתי לפתוח את הת'רד הזה (מועד לפורענות ופיגור, אבל למי איכפת?) שימו לב, אחרי שיחה קצרה על שדרוג של המחשב של הבנאדם- שקורי הקליבר אומר/ת: והוא היה מוציא המון חום שקורי הקליבר אומר/ת: וריח של חשמל pika007 אומר/ת: ריח של חשמל....? o_O תורכם D:
-
- 12 תגובות
- 918 צפיות
-
-
-
לחברה הזאת יש אתר בית בכלל ? יש ברשותי שעון של החברה ואין לי מושג איזה דגם הוא, חשבתי לחפש באתר שלהם אבל לא מצאתי... אז חשבתי אולי מישהו מכם מכיר איזה אתר עם כל הדגמים של SECTOR , בכדי שאני אוכל לאתר את הדגם של השעון שיש לי ... תודה חבר'ה . אגב - תמונה של השעון : http://forums.ort.org.il/files/30/2267260/3710569.jpg
-
- 6 תגובות
- 918 צפיות
-