עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by huber,

שלום אנשים... השבוע ישנה מסיבת תחפושות שבה אני מעוניין להשתתף. בנוסף אצלנו בעבודה באים מחופשים באותו היום. הרעיון שלי הוא להתחפש לאדון S&M אך אנני מוצא מקום בו ניתן להשכיר תחפושת שכזו. בכל החנויות הייעודיות בהן ביררתי ניתן רק לרכוש ציוד שכזה (במחיר די "כבד") אך מכיוון שאין לי ממש מה לעשות עם הציוד אחרי אותו היום, אנני מוכן להשקיע סכום שכזה לשימוש חד פעמי. אז אולי יש למישהו מכם רעיון היכן ניתן לשכור ציוד שכזה ליומיים-שלושה?

• 8 תגובות
    • 978 צפיות
  2. Started by 00000,

היום שמעתי על איזה משחק ע"ש "קונאן הברברי". עכשיו , נזכרתי שכשהייתי קטן הייתה סדרה שנקראה קונאן ההרפתקאן - שאין לי מושג איך היא קשורה לעזאזל למשחק ומאיפה הביאו "קונאן הברברי". אחרי חיפושים, מצאתי את הפתיח באנגלית: http://www.youtube.com/watch?v=3Wqlqy82Snk איפה אוכל למצוא את הפתיח בעברית?(וידאו).

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  3. Started by ElI CoHeN,

שלום אך שלי קנה מחשב חדש עכשב הוא הציא לי להחליף היתו. עכשב אם אני מחליף אני לא קונה מחשב בקיץ הנה המפרט שלו: זכרון: 2GB DDR2 CEON כרטיס מסך: gf9800gt 512mb דיסק קשיח: Westren Digital WD5000AACS 500GB SATA2 16MB מעבד : q8300 לוח אם: ATZ1700OB\RAID\DVI\HDMI\FM P6NG;צורב nec x22 אוו להישאר אם שלי ולקנות בקיץ המפרט שלי: CPU: Core 2 Duo E6600 @ 2.4Ghz Mother Board: Intel Westchester DG965WH Hard Disc: ST3250410AS 320GB Video Card: Club3D nVIDIA GeForce 9800GT 512MB DDR3 Memory: 4GB 667 Mhz Ceon Power Suplly: Cooler Master eXtreme Power 500W OS: Windows Vista Ultimate 64 bit Service Pack 1 Key Board: Wirless Optical Desktop1000 HeadPhones: Cyber Acoustics 3095 Screen: Samsung…

• 8 תגובות
    • 978 צפיות
  4. שיר נוסף שלי את ואני - תמיר בן נעים

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  5. Started by benor,

אהלן, יש לי חבר שעושה עבודה סמינריונית במסגרת קורס על השתלבותם של יוצאי ברית המועצות בישראל. במסגרת העבודה הוא חוקר את השאלה: איך השפיעה העלייה מברית המועצות על התפתחות סצנת הרוק הכבד\מטאל הישראלית. במסגרת המחקר, הוא הכין שאלון קצר שמיועד לאנשים שעלו מברית המועצות לשעבר או שנולדו לעולים מברית המועצות לשעבר שחובבים את ז'אנר הרוק הכבד. אם זה רלוונטי אליכם, הוא ישמח אם תענו על השאלון בלינק הבא: http://goo.gl/forms/N4xmVXM6ze נוסף על כך, במסגרת המחקר הוא גם מעוניין לראיין חברים בלהקות רוק כבד\מטאל שעלו מברית המועצות או שנולדו לעולים מברית המועצות. אתם יכולים להיות סולנים, מתופפים, בסיסטים, גיטריסטים, קלדנים או בכל תפקיד אחר בלהקת רוק כבד- אם אתם מרקע של ברית המועצות לשעבר- הו…

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  6. Started by DAVIDD,

כל אלה שטסו באל על תענו בכנות לקחתם את האוזניות או לא?? אני הרמתי להם את האוזניות רק בשביל המזכרת (כל טיסה ני עושה את זה חח) למרות שהאוזניות ממש חראאאאא אבל לא נורא מה איתכם אתם משאירים את האוזניות או לוקחים איתכם?

• 10 תגובות
    • 978 צפיות
  7. Started by aldema,

אני רוצה למלות טופס ווינר אז יש לי מספר שאלות: 1) נגיד הימרתי על 30 ש"ח - אז הסכום שאני מפסיד הוא מקס' 30 ש"ח נכון?.. 2) אם אני מהמר על 30 ש"ח - כמה משחקים אני יכול לסמן (כנ"ל לגבי 10 ש"ח..)? 3) אם נגיד הימרתי על 4 משחקים ובשתים מהם צדקתי - אז אני מקבל את הכסף על השתי משחקים או לא מקבל משהו בכלל? 4) אני אשמח אם תתנו לי טיפים למילוי ווינר כי זה פעם ראשונה שלי.. 5) כשכתוב לי:"סכום זכייה כולל" אז כולל ה30 ש"ח? תודה.

• 5 תגובות
    • 978 צפיות
  8. שלום לכולם דווקא לפני שאני רוצה לקנות Z-5500 והמחיר היה +- 2100 בכל החנויות שבוע לפני המשכורת המחיר עולה ל2400. אז עניין אותי לדעת. מה יכולות להיות הסיבות של עליית מחירים של מוצרים כ"כ וותיקים בשוק? ושאלה לא קשורה האם בקרוב יצאו רמקולים יותר טובים ששווה לי לחכות? תודה

• 8 תגובות
    • 977 צפיות
  9. תמונה אחת שווה אלף מילים...

• 7 תגובות
    • 977 צפיות
  10. Started by moonjib,

http://s13.yousendit.com/d.aspx?id=1KZ6LHKEXLR8V0NBHF86SZRJZ1 אם תוכלו לעזור לי למצוא את השם של הרצועה הזאת זה יהיה....סבבה

• 8 תגובות
    • 977 צפיות
  11. מישהו יכול להגיד לי ? או למצא דרך לדעת את זה ?

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  12. יש לי כבר בערך את המפרט שאני רוצה אבל ממש אין לי מושג ממי לקנות אם אפשר בבקשה להמליץ לי על חנות(באזור המרכז) עם שרות טוב לא רק במכירה אלא גם במקרה של תקלה ובעיות (וגם שהיה לה ידע ונסיון בשרתים) , לא חובה שהחנות תהיה הכי זולה הרבה יותר חשוב לי השרות שלהם.

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  13. Started by mrsph666,

שלום! ברצוני לברר האם לעיסת (או איך שלא משתמשים בו) צמח הגת היא חוקית? (אני לא מתכוון ל"חגיגת") אם כן, כיצד כדאי להשתמש בו? לעיסה? בישול והרתחה כתוספת לתה? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 977 צפיות
  14. Started by אמיר יצחקי,

• 6 תגובות
    • 977 צפיות
  15. Started by MishaK,

היי, משום מה מתחילות אצלנו שמועות רבות על ביטול המיקוד למבחני הבגרות, פלוס שמעתי אתמול שבאמת מבטלים, אבל בנוסף מגרילים איזה מקצועות ללמוד. אני פה מבולבל בצורה מבהילה ביותר, מישהו יודע מה לכל הרוחות והשדים הם הולכים לעשות איתנו?!

• 4 תגובות
    • 977 צפיות
  16. Started by boby6killer,

לכל מי שמחפש להקות חדשות וכאלה! http://www.last.fm באתר הזה אפשר להכניס שם של להקה שאוהבים והוא ימצא להקות עם אותו סגנון מוזיקה של הלהקה שרשמת בנוסף הוא יתן לך דגימות של שירים מהלהקות שהוא נותן!!!!!! תנו ביקורת....

• 5 תגובות
    • 977 צפיות
  17. Started by tzolerguy,

שלום, לאחרונה עברתי מבנק לאומי לפועלים ושמתי לב שעל כרטיס הלאומי כראד (ויזה) שלי היו 16 ספרות ועל הישראכרט שלקיבלתי עכשיו יש רק 8 רציתי לדעת מה ההבדל והאם ניתן לעשות עסקעות באינטרנט עם כרטיס שיש בו רק 8 ספרות??? תודה

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  18. Started by [NOS],

http://www.dumpalink.com/media/1137066374/Owned_So_Hard_It_Hurts :lol: LOL LOL LOL עריכה: עוד משהו, ארוך אבל מצחיק http://www.dumpalink.com/media/1124623073/Real_Life_Grand_Theft_Auto

• 10 תגובות
    • 977 צפיות
  19. Started by shibby15,

שלומות לכולם... חזרתי מארה"ב עם הרמקולים החדשים שלי (X2) ולצערי גיליתי ששום חנות לא מחזיקה שנאי חזק מספיק... אז אולי אתם מכירים חנויות רשת או אפילו חניות רגילות שמוכרות שנאים חזקים מאד, באיזור שבין 650 VA ועד ל 800 VA שזה מאד חזק! לצורך העניין הדבר הכי חזק שמצאתי זה 300 VA... מאד מאד אודה לכם אם תוכלו לעזור לי

• 9 תגובות
    • 977 צפיות
  20. שלום לחברי הפורום וצהריים טובים, אני חייל משוחחר טרי טרי,וקיבלתי הצעה לעבוד בחברת נטוויזן בתור נציג תמיכה,אמרתי לעצמי למה לא לנסות להקבל ואני בא ברוח אופטימית, יש לי רק שאלה שמופנת לאנשים שכן עבדו שמה או עובדים,לגביי מבחני קבלה לעבודה,דברתי בטלפון עם בחורה מכוח אדם והיא אמרה לי שיש 2 שלבים, שלב ראשון המבחן ושלב שני ראיון קבוצתי,אני ממש לא מודאג מראיון קבוצתי ואין לי כול בעיות לדבר חופשי בחדר מלא עם אנשים זרים ולעשות סימולציות,אבל אני לא בטוח בידע הטכני שלי במחשבים,רציתי רק לשאול אם מישהו עשה את המבחן,איזה מין שאלות מופיעות במבחן?פשוט אין לי כול שמץ של מושג לאיזה שאלות לצפות..אני פשוט לא רוצה לבוא לשמה ולקבל איזה שוק במחבן עצמו... תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  21. האם זה משנה אם אני אקנה לפני או אחרי יום כיפור אופניים? בגלל נושא ההתמקחות בהורדת המחיר...

• 5 תגובות
    • 977 צפיות
  22. יום אחד כשהייתי בכיתה ט', ראיתי ילד מהשכבה שלי שהיה בדרכו הביתה מביה'ס, שמו היה עידו. נראה היה שהוא סוחב את כל הספרים שלו. חשבתי לעצמי : למה ילד ייקח את כל הספרים שלו הביתה מביה'ס? הוא בטח יורם. היה לי סופשבוע עמוס (מסיבות ומשחק כדורגל עם החברים שלי בשבת אחה ' צ) אז משכתי בכתפי והמשכתי ללכת . בשעה שהלכתי , ראיתי חבורה של ילדים רצים לכיוון עידו , העיפו לו את כל הספרים מהיד והפילו אותו לאדמה. המשקפיים שלו עפו וצנחו על הדשא במרחק 3 מ' ממנו. הוא הביט למעלה וראיתי את העצב בעיניו. ליבי יצא אליו, רצתי וכשהוא זחל מסביב כדי לחפש את משקפיו וראיתי דמעות בעיניו. נתתי לו את המשקפיים ואמרתי לו 'החברה האלה מגעילים' הוא הסתכל אלי ואמר 'היי- תודה ' וחייך אלי. זה היה אחד מאותם חיוכי…

• 9 תגובות
    • 977 צפיות
  23. קיבלת זימון ל- "מבחן לחיל המודיעין למסלול גאמ"א". זה מתחיל בשעה 8:30. באיזה שעה זה אמור להסתיים? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  24. הכתובת למטה היא קישור לפורום בארה"ב, בו מוצגים 2 "מיקרים": 1. תינוק בלי ידיים... נורמאלי עצוב אבל עדיין צוחקים עליו. 2. ילדים שנולדים עם הארליקווין, מחלה שנולדים איתה, ונפטרים ממש כעבור ימים ספורים אחרי הלידה, היא גנטית וקוראת כאשר אב ואם הנושאים את אותו הגן עושים ילד... הילד ה"גדול" שנושא את המחלה בן 6 ומאיראן והוא מיקרה נדיר, כי בדרך כלל נפטרים בימים הראשונים של המחלה. המיקרה מזעזע, אבל התמונות והאנימציות ממש ממש מצחיקות... אישית צחקתי כמו משוגע, אבל אני דפוק בראש אז... הנה הלינק: forums.somethingawful.com/showthread.php?s=&threadid=602934 נ.ב תיקראו את כל התרד כי יש דברים מצחיקים בהמשך... ותתעלמו מהפירסומת למעלה.

• 9 תגובות
    • 977 צפיות

דיונים חדשים בפורומים