כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,649 דיונים בפורום זה
-
עד היום חשבתי שTDI אבל עכשיו אני לא יודע מישהו פה יודע מה יותר טוב? מה ההבדל בכלל SDI = SUPER DISEL TDI = TURBO DISEL ???
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הזמנתי מסך דרך BUY2USA ב3 תשלומים, וביטלתי את ההזמנה אחרי יום. עכשיו אני רואה בויזה חיוב על סך המחיר המלא שלו 1950, ובעמודה הבאה כתוב שירד 650 (תשלום אחד). אחרי זה רשום זיכוי 1950. אז מה שקרה בעצם זה שהם הלוו לי 1950-650 החודש, ויקחו ממני 650 חודש הבא והחודש שאחריו ? אז בעצם הם לוקחים לי 650 מהתקרת אשראי ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! שמי אמיר אני חדש בפורום הזה גיימר קטן(: ואני חדש בכל הנושא של המחשבים לעומק^^ ויש לי כמה שאלות כלליות שברצוני לישאול אתכם: דבר ראשון אני רואה בכל המאמרים פה שיש מושגים שאני ממש לא מכיר... כמו SLI שיכול להיות שזה כמו לקחת 2 כרטיסי מסך ולשלב בינתיים(אני מנחש),ועוד מושגים רבים,אם מישהו יכול להביא לי מילון לדברים האלה אני ממש יודע לו! וכמובן מושגים בסיסיים כמו מטרות של חלקים במחשב וכו'. בחופש הגדול שנראה רחוק באופק אני מתכנן לעבוד להרוויח לפחות את ה5000-6000 שקל ולקנות לי מחשב חדש ,אבל בינתיים אני רוצה להבין יותר בסוגים של כרטיסי מסך,מעבדים,לוח אם וכו'... (כדי שלא ירמו אותי\= מה שנהוג ביותר לעשות פה בארץ). כמו כן אם פירסמתי בפורום לא נכון אני ממש מיצטער על כך,אם…
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
ראיתי לפני כמה זמן בערוץ האינטרנט וההי טק (עכשיו game one) , שכתבו על איזה קהילת אנשים באינטרנט שהתחביב שלהם זה לחבר את המחשב למערכת חשמל ולעשות בעצמם למעשה מין בית חכם. השאלה שלי אם מישהוא מכיר אתר אינטרנט או קהילה כזו או שיצא לו לגלוש באתר שמסביר איך לעשות בית חכם עם המחשב ?
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אהלן חברה ! יש לי זימון לפרויקט גאמ"א ואחד הנושאים שמי שמגיע למיונים נבחן עליו הוא ווינדוס ממה שהבנתי ממה שקראתי ברשת אז על מה בידיוק אפשר ללמוד בווינדוס ? אין לי מושג איזה שאלות יש שם אבל מה לדעתכם צריך ללמוד בנוגע לווינדוס ? אם מישהו יוכל לרשום לי נושאים או לינקים כדי שאני אוכל ללמוד יותר על זה אני אשמח תודה !
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי שאני רוצה להתחיל לשווק לאנשים משחות תרמיות (לדוגמה). מה צריך לעשות כדי שהיבואן יסכים ויתאפשר לו למכור לך? צריך לפתוח עסק במרשם החברות? צריך לרדת למוכר? :s05: או שצריך פשוט לקנות כמות גדולה מאוד שנחשבת כבר ל"מסחרית"?
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
תמיד יש לי בעיה\חשש לחוסר תאימות בין הקובץ שאני יוצר לבין התוכנה שמנסים להציג אותו, בגלל שאני משתמש בתוכנת וורד חופשית. לכן אני חושב לזנוח את עורך הטקסטים הרגיל ולעבור לכתוב את קורות החיים בHTML ואז אוכל ליצור קובץ קורות חיים שמסוגל לפעול בכל מחשב עם דפדפן ולהיפטר מבעיות תאימות שיש בין עורך הטקסט שהשתמשתי בו לבין זה שבית העסק מציג ומדפיס בו. האם נראה לכם שכדאי ליצור קורות חיים בHTML? לדעתם, זה יכל לתרום, להזיק או ייצור בעיות חדשות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי סלולרי עתיק שאני צריך לעשות בו שימוש עכשיו, אבל הוא דורש להכניס קוד בן 8 ספרות. מדובר במוטורולה C650 (משנת 2006) שהופעל לראשונה עם SIM שאינו של חברת הסלולר שמכרה לי אותו כחבילה בזמנו (טלפון + שיחות). אחרי שניסיתי כמה קומבינציות הוא כותב משהו בסגנון "צור קשר עם ספק השירות". ברשת מצאתי מידע לפיו אם ממתינים כמה זמן ההודעה משתנה והוא מבקש את הקוד שוב. הכנסתי את הקוד שהוצע (*#073887) אבל זה לא עזר. ניסיתי גם להשתמש ב-Motorola Unlocker, כשהמכשיר מופעל ב-flash mode. התוכנה עשתה מה שעשתה, דיווחה על תהליך מוצלח, אבל הטלפון בשלו... מה עושים? אשמח לעזרה. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם יש לזה סיבה מיוחדת? ההתייחסויות הן לכל השאר מלבד קולנוע ביתי. מאד מקווה שנקודת המוצא היא לא צפיה בסלון בלבד.
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
מישהו יודע אם קיים קוד בנוקייה 3320 שבעזרתו ניתן להחליף את ה"רשת מקומית" ???
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ישבתי וחשבתי על זה שאת אף טחד אני לא מכיר פה בפנים אני כמעט שנה וחצי גולש באתר ה 10 הזה ולר ראיתי אף אחד בפנים! ולא אני לא בא לאספות האלה אז למה לא נתחיל שים תמונה של כל אחד מאיתנו שנראה מהסקרנות אנשים שנתנו להם והם לנו עצות! הנה שלי אגב! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
: או כל שיר אהבה טוב אחר יתקבל בברכה... תודה...
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
http://www.rinkworks.com/stupid/cs_os.shtml
-
- 5 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אתם חייבים לראות את זה (עד הסוף!) http://www.techamok.com/?pid=4744
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
-
שלום. בבית הספר ביקשו מימנו לברר מאיפה בא הרעיון של הטלאי הצהוב יותר נכון למה דווקא הצבע הצהוב מצאתי שגם לפני גרמניה הנאצית נתנו ליהודים את הצבא הצהוב בתור יהודים היו מסמנים את החניות ורכוש בצבע צהוב מישהו יודע למה דווקא הצבע הזה ומה הוא מסמל? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
טימטום בשיאו כנופיית גנבים שחשבה שעשתה שוד מוצלח של 14 טלפונים סלולרים מתקדמים בניו-יורק שחכה לכבות את ה GPS במכשירים, עבודת השוטרים לא היתה יכולה להיות קלה יותר ולא התקשתה להגיע אל הפורצים וראש הכנופיה שהחזיק בביתו את אחד המכשירים http://www.engadget.com/2007/01/20/thieves-jack-14-gps-devices-forget-to-turn-them-off
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
נזכרתי כרגע בבחור ישראלי שנהג לבצע מתיחות בטלפון, להקליט אותן ולהעלות לאתר הבית שלו. אני חושב שקראו לו פייגין! מישהו מכיר את כתובת האתר? עשיתי חיפוש בגוגל, ולא מצאתי.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שתי נקודות p1 ו-p2 ולכל אחד יש X ו-Y. איך אני מחשב מרחק(משהו עם חיסור אם אני זוכר נכון)?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היום טיילתי עם הנעלי הרים וחדרו אליהם מים. (צריכה להיות להן ממברנה אטומה למים.) הבנתי שצריך ואפשר לשפר את האיטום שלהם ע"י שימון. מישהו מכיר משחה טובה, או מומלצת לשימון נעליים שעשויות מעור זמ"ש? יש לי WAX כלשהו אבל רשום עליו שהוא לא מתאים לנעלי זמ"ש.
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
נכון יש חורים כאלה כמעט בכל חדר (לפחות בבתים שיוצא לי להיות בהם יש את זה) למעלה קרוב לתיקרה שמכוסים במין פלסטיק עגול כזה בצבע לבן? ועוברים שם כל מיני חוטים ואם עושים איזה שהיא עבודה בחדר דואגים שלא לסתום את זה (אם שמים שם ארון או מזגן או כל דבר דומה) אם לא היה מובן (וסביר להניח שאני לא מובן) תכתבו אני יצלם תמונה ויעלה
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
-
אני מחפש את הסרט של חיים הכט על הטיסה בשמי אוושוויץ אני צריך אותו בשביל הרצאה שאני עושה... אם תוכלו לעזור לי אני אשמח תודה מראש roshos
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
או איך שלא קוראים לתוכנית הזו, על אנשים "מאותגרים משקלית" שמנסים לרדת? שמתם לב לשיר היפה של איימי מאן ברקע? תראו מה קורה כשהקריאייטיב לא שמים לב למילים... It's not What you thought When you first began it You got What you want Now you can hardly stand it though, By now you know It's not going to stop It's not going to stop It's not going to stop 'Til you wise up You're sure There's a cure And you have finally found it You think One drink Will shrink you 'til you're underground And living down But it's not going to stop It's not going to stop It's not going to stop 'Til you wise up Prepare a list of what you need Before you sign away the deed …
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
-