עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. חחח איזה ענק ;D http://www.n4g.com/News-235454.aspx

• 9 תגובות
    • 979 צפיות
  2. Started by KapiSH,

http://www.sites.aveit-media.co.uk/fp/goo/

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  3. מאיזשהי סיבה מוזרה, בארץ אוהבים לשנות את שם הדגם המקורי. מילא. אז מסתבר שקוראים לו SGH-D500. יופי. השאלה שלי היא כזאת: מישהו יודע את ההבדל בין ה D500 ל D500E? תודה! נדב.

• 12 תגובות
    • 978 צפיות
  4. Started by redead,

השמח לקבל הצעות על דברים שכדי לעשות באילת כדי לא להשתעמם שם.. אני בן 26 דרך אגב.. אני גם ישמח לדעת כמה בערך צריכה לעלות מונית מהשדה תעופה למלון? הרי ידוע שהנהגי מוניות שם לא בדיוק הולכים לפי הספר..

• 7 תגובות
    • 978 צפיות
  5. Started by ccc,

אני רוצה להתחפש להר... (קטע אישי בבית ספר) איך עושים את זה? מה המצרכים ? אופן ביצוע ? עזרה בתכנון בבקשה... TNX !

• 9 תגובות
    • 978 צפיות
  6. Started by FresH-MeaT,

טוב אז אני בן 23.. אני משחק משחקים מאז שאני זוכר את עצמי... מהמחשבים שהיו בהם את הלחצן של הטורבו.. ואז היה אפשר לשחק את קין יותר טוב אבל כל השנים האלה.. כל אלפי המשחקים שיצאו עד עכשיו.. לא ראיתי לנכון לקנות אותם... להוציא עליהם סכום מסויים של כסף.. לא בישביל קוד באינטרנט ולא כלום. אפילו את הקוד של ה Counter Strike שלי שבתקופתי היפה בCS1.0 עד CS1.5 הישגתי את הסיסמא שלי במירמה.. הייתי אז בשם FresH-MeaT והיום אחרי כל כך המון שנים החלטתי שהגיע הזמן... ולקנות משחק כי לדעתי זה משחק שבאמת מגיע לו ההשקעה.. ההתרגשות שבשלבים מסויימים והמולטיפלייר שמחייב קוד מקורי לכן החלטתי לקנות את Modern Warfare 2..

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  7. Started by Pure-Gold,

שלום לכולכם, אני רוצה לפתוח כאן דיון ליצירות שלכם הגולשים. סיפורים ושירים שכתבתם או ששכתבתם ורוצים לשתף את העולם. אז אני אעשה את הסיפתח עם שיר ששכתבתי לפני שנתיים לערך והוא מאוד מתאים לתקופתנו אנו. שם השיר: "סוס ועוד סוס" מבוסס על מילות השיר והלחן של: "יום ועוד יומיים" של שי גבסו. *מומלץ לקרוא את השיר כאשר מנגינת השיר המקורי ברקע ------ התחלה ------ "הסוס הזה מוקדש לך אהובתי הסוס הזה מוקדש לך כדי שתספרי את אותם הסוסים מהרושעים שיבואו אולי הם יבואו הסוס הזה מוקדש לך אהובתי הסוס הזה הוא בשבילך כדי שתדעי שבנופי הכפור עוד יבוא סוס יאור אולי עוד יבואו... אם תספרי סוס ועוד סוס יום ועוד יומיים ותזכרי שאני שם, מפרמט את הרחובות עם סוסים צבעוניים שיישארו פתוחים …

• 10 תגובות
    • 978 צפיות
  8. Started by J0n1,

למישהו יש מושג מה מתוכנן לBlack Friday בישראל בסניפי באג ואופיסדיפו? אני חושב לקנות HD נייד/DOK ומתלבט אם להזמין מחול או לחכות לשבוע הבא.

9. כותרת

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  10. Started by pure perfection,

מה המצב ?? תגידו איך אפשר לדעת מיקום מדוייק של אנטנה סלולארית ?? הם היא מותקנת בבית של מישהו ?? תודה

• 11 תגובות
    • 978 צפיות
  11. מה הפרש השעות בין השעה שלנו לבין EST? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  12. Started by Gohan,

למישהו יש מושג איך מתקינים?

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  13. Started by HairyAss,

http://www.pottermore.com/ מישהו שמע? ראה? מכיר? בעוד כחמישה ימים הולכת להכריז ג'יי קיי רולינג על ה"Pottermore" שרק אלוהים (ורולינג בעצמה) יודעים מה הוא. יש שמועות שאומרות שזה יהיה מאין אנציקלופדיה של הארי פוטר, מפורטת, אך לא עוד ספר בסדרה. רעיון אחר אומר שזה יהיה משחק (!) רב משתתפים בסגנון world of warcraft שיתרחש בהוגוורטס. הרעיון הזה הדליק אותי דרך אגב. מאוד מה אתם אומרים?

14. Started by ImaShcha,

שלום, אם אתם יכולים לעזור לי רציתי לדעת כמה דברים: -האם מישהו יכול להמליץ לי על חנות מחשבים טובה באיזור ניו יורק שיכולה לעשות שם משלוחים? -שמעתי שעל הבאת מחשבים לארץ אין מכס, האם זה נכון? -האם באמת יותר משתלם לקנות מחשב בארה"ב? -ורציתי לדעת האם מחשב שאני קונה בארה"ב יתאים מבחינת זרם החשמל השונה בארץ (220V או מה שזה לא יהיה..) ואם לא מה אני צריך לעשות בשביל שיתאים? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  15. Started by Or ei,

לכבוד הפסח החלטתי לזרוק את האוסף של המעבדים והזכרונות שלי יש שם המון סטיקים של DDR 1 וכמה של 2 והמון מעבדים עד תקופת האטלון 64 ובאזור הP4 וכל מיני גופי קירור אלה חלקים שאפשר להרכיב איתם מחשבים פשוטים מבוססי XP או משהו יש למי לתרום או שמישהו פה מעוניין ?

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  16. שועל בעור כבשה, עריכה בפוטושופ CS הכבשה הכבשה בWALLA השועל (נערך, שוב) מנהלים בבקשה להעביר לגרפיקה, טעות שלי.

• 13 תגובות
    • 978 צפיות
  17. Started by com,

שלום חבר'ה. לפני כמה שבועות הזמנתי לפטופ, מחנות בחיפה, בה אני גר. החנות התחייבה ל14 ימי אספקה. אני ביקשתי אם אפשר לזרז מעט את זמן האספקה. הם הבטיחו לנסות. בפועל, המחשב עדיין לא סופק, לאחר 18 ימי עבודה! לפי החנות - המחשב אמור להגיע בימי אלו ממש. לאחר שחיכיתי כמעט חודש, שילמתי, וכבר הכסף ירד בפועל מכרטיס האשראי, אתמול הם הוסיפו חטא לפשע, והודיעו, שקורא טביעת האצבע במחשב לא יהיה קיים במחשב שיסופק לי! לאחר שלפי ההזמנה שאלתי באופן ספציפי על אביזר זה! החנות במעמד ההזמנה יצרה קשר עם הספק וביררה, ונתנה לי תשובה חיובית - קורא טביעות האצבע קיים בדגם שהזמנת. (הדבר גם מצוין במפרט של המחשב שמפורסם בקטלוג החנות) אגב, האיחור בזמן האספקה מונע ממני ללמוד באמצעות המחשב במהלך היום (אני עוב…

• 7 תגובות
    • 978 צפיות
  18. שלום שלום.. אוקי, לאחר שחרשתי על שוטי הנבואה, האזנתי למספר שירי מוש והתעניינתי מעט בבוב מארלי הגיע הזמן לגוון קצת. לא שהמוזיקה נמאסה עלי, פשוט אני "מפחד" שלא אוכל לשמוע אותם יותר. אני מקווה שהבנתם את הסיגנון שאני מדבר עליו.. אז איזה עוד להקות\הרכבים כאלה יש? אני בעיקר מחפש שירים ישראליים, אבל לועזיים יהיו סבבה. תודה לכל העוזרים Install

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  19. Started by Green,

שלום אני רוצה לקנות לעצמי מכשיר כושר ביתי בשביל להוריד כמה קילו ולהיכנס לכושר אני מתלבט בין: אופני כושר, הליכון, או אליפטיקל. המכשיר יוצב מול הטלוויזיה בחדר ככה שעדיף שיהיה שקט יחסית אבל הכי חשוב שיעשה את העבודה הכי טוב ושישרוף כמה שיותר קלוריות ??? תודה

• 7 תגובות
    • 978 צפיות
  20. פריזים כאלה קטנים... מעצבנים הנה עוד סיבה למה לעבור מHOT

• 5 תגובות
    • 978 צפיות
  21. אהלן, רציתי לדעת אם יש איזה אתר שיכול לתת לי מידע על המיקומים של הירח בזמן מסויים(תאריך) ועל הראות שלו וכמה שהוא גדול באותו הזמן.. בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  22. Started by Weihenstephan,

שלום לכולם מישהו יודע איך מגיעים מאיזור הקריות לבניין המדרגה שנמצא באוניברסיטת חיפה? איזה קוים אני צריך לקחת? (ממרכזית המפרץ). תודה.

• 7 תגובות
    • 978 צפיות
  23. Started by marlboro,

איך באמת פיצצו את האטום

• 14 תגובות
    • 978 צפיות
  24. Started by nforce,

אני מסתובב לי בפורומים שם פתאום אני רואה איזה אחד שואל, יש לי AXP1800 וספק 125W (!) ומאז שהוספתי Radeon 9500 Pro המחשב לא נדלק , למה ? http://www.xbitlabs.com/community/?board=f08;action=display;num=1045589159 ROFTL ! מסתבר שהמצב בארץ לא כל כך רע ...

• 8 תגובות
    • 978 צפיות

דיונים חדשים בפורומים