כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
דבר ראשון חייב שיהיה לכם ווינאמפ (winamp) עכשיו מורידים את זה: http://planet.nana.co.il/dj_matan15/KeybVis_alpha.exe ומתקינים ובודקים אם זה עובד, אם לא אז עושים את זה דרך ווינאמפ: נכנסים לווינאמפ ... ctrl+p הולכים ל -plug ins אחר-כך ל - visualization תלחצו פעמיים על- Keyvbis, אחר-כך על start תסגרו את החלון ,תדליקו מוזיקה(דרך ווינאמפ) ותיסתכלו על המנורות שעל המיקלדת הערה: תמיד תדליקו את המוזיקה דרך ווינאמפ אם תדליקו דרך תוכנה אחרת זה לא יפעל
-
- 12 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אני מחפש אתר טוב של חדשות של מכוניות.....
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
תראו איזה ענק הוא,איך אפשר?? :o http://www.youtube.com/watch?v=epUk3T2Kfno
-
- 10 תגובות
- 920 צפיות
-
-
incredible machine בנוסח מציאותי.... אם זה ישן נא למחוק את הת'ראד בבקשה. http://www.youtube.com/watch?v=Q5nmspVOz_Y
-
- 13 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום חברות וחברים האם מישהו יכול להמליץ לי על דרך כלשהי להבין קצת בנושאי אינטרנט?.... אולי עדיפה הקדמה קלה: עד לפני כ 7 שנים לא היה לי מחשב, ולא ידעתי אפילו איך מפעילים ואיך סוגרים. היתה לי קצת פוביה ממחשבים, והצלחתי אפילו לסיים תואר בכלכלה בלי לנגוע פיזית במחשב. נכון להיום, בעזרת חברים והפורום הזה, אני מבין מעט במחשבים, ואפילו עוזר פה ושם לאחרים, גם כאן, בפורום הזה. אבל בנושא אחד נשארתי בור גמור....אינטרנט. וזה מפריע לי. אני לא יודע מה זה DNS, או מודל tcp/ip, או מודל שבע השכבות, וכל מיני מושגים כאלו. אין לי כוונה להפוך למהנדס רשתות, אבל הייתי רוצה להבין את המינימום, כלומר לדעת בערך מה שיודע נציג תמיכה זוטר של ספק אינטרנט. איפה אני יכול ללמוד את הנושא, ממש מה…
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום. אני מלואימניק ורוצה לטוס לחו"ל, בעקרון לא הזמינו אותי שנתיים, וספק אם יזמינו עכשיו... אבל רציתי לשאול האם צריך ליידע את הצבא שברצוני לנסוע לחו"ל ולקבל אישור לזה ? או שאם אין לי צו אז אני יכול לצאת חופשי ? (ברור שאני יגיד למפקד שלא יזמין אותי בטעות)
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
במסגרת פרוקיט הגמר שלי ברצוני לשאול מספר שאלות הקשורת לשוק ה- GPU , את הפרויקט אני עושה עבור חברת Lucidlogix, אשמח אם תולכו להקדיש דקה מזמנכם כדי לענות על השאלון. את התשובות יש לשלוח לכתובת: yonatanpreiss@gmail.com תודה רבה על שיתוף הפעולה.
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
היישום החדש Backup & Sync יאחד את התמונות והקבצים שלכם בענן ויאפשר לכם לשמור על כל הקבצים האישיים החשובים במקום אחד בטוח - גם במערכת חלונות וגם במערכת MacOS לכתבה
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
- 1 follower
-
-
חבר התקין לי לדים במטבח וחיבר את החשמל ישירות לכפתור שמיועד ל12V אם זה חובר ל220V זה בעיה? כי להתחיל להוציא את כל הדבק זה לא יהיה פשוט. אז רציתי לדעת מה לעשות... תודה
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
- 1 follower
-
-
נכון לעכשיו (12.8.08 שעה 00:55) אני לא מצליח להכנס לGmail זאת הבעיה: רק שלא קרה לתיבה משהו,(יש לי שם דברים מאוד חשובים) או שפרצו, כן אני יודע שכתוב שם שהכל מוגן ובלה בלה, אבל זה מלחיץ . גם אצלכם?
-
- 9 תגובות
- 920 צפיות
-
-
יש לי שולחן מחשב עם הגבהה כזאת לפני המקלדת - הציפוי השחור על העץ שם מתקלף וזה מכוער, תופס לכלוך במהירות שיא, ולא נעים למגע. אני רוצה להעיף את כל הציפוי ולמרוח צבע חדש על העץ כך שזה יהיה יפה ונח אין לי שום ידע לגבי חומרים פוטנציאלים ואיך לעבוד איתם, אשמח לעצה! תמונה מצורפות כדי להמחיש את המצב [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 920 צפיות
-
-
5 שנים אחרי שהאחיות שלי עזבו את הקן, אמא שלי הבינה שהם כנראה לא יחזרו לגור פה בזמן הקרוב, וסוף-סוף קיבלתי אישור לעבור לחדר משלי החדר הוא לא כ"כ גדול, 300x400 בקרוב. כגע נמצאות בו 2 מיטות שהולכות להמכר, ארון שהולך להמכר, מין שולחן שהמטרה שלו אף פעם לא הייתה ברורה לי, שהולך להתלש מהמקום, ומין ספריה מוזרה עם חפצי רגשי לא נחוצים. כל החפצים בעלי ערך רגשי / כספי, שבבעלותם ישלחו אליהם, מה שמשאיר אותי עם חדר ריק מתוכן. אז השנה, ברוח ה"עשה זאת בעצמך" שהביא איתו המיתון, אני מעוניין לעצב את החדר בצורה נחמדה +. עד עכשיו אני רק מסתכל על התמונות של "פינת העבודה שלי" וחושב איך הם הגיעו לזה, ולמה החדר שלי נראה כמו מעבדת מחשבים לא מצליחה. אז כסיעור מוחות עם עצמי, חשבתי להעביר את המיט…
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שודר בארץ בשנות ה-90 המאוחרות (96 עד 99 לדעתי), מבית ה-BBC למיטב זכרוני. הרקע הוא פרבר אנגלי של המעמד הנמוך בו גרים שני חברים די כלומניקים שכל פעם נקלעים לסיטואציות הזויות. אחד רזה והיסטרי והשני שמנמן ואדיש אם אני זוכר נכון. גם היה מעורב איזה טנדר אנגלי מדגם ישן, אולי משהו עם הובלות אבל אני ממש לא זוכר. מעט מאוד פרטים, אבל אם מישהו נזכר במשהו אני אשמח... זו היתה סדרה פשוט קורעת והזויה לחלוטין, ממיטב ההומור הבריטי. משהו בסגנון של Coupling המצויינת אבל הרבה יותר "מעמד פועלים/מובטלים" והרבה פחות פאבים ודייטינג. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-
-
לא,זה לא קריאת "האהא יש לי חברה ואנחנו הולכים לצימר" פשוט אני ממש רוצה לקחת אותה לצימר כלשהו,כבר המון זמן..ודיברנו על זה ואמרנו שנתחלק בהוצאות אבל בכ"ז,יש כ"כ הרבה צימרים שזה בלתי אפשרי לבחור! אז אני חושב על משהו מתחת ל-1000 ש"ח,עם העדפה לג'אקוזי במקום ואווירה רומאנטית ונעימה.נוף יפה,עדיף בצפון.לחמישי-שישי-שבת(2 לילות). לאנשים שהיו,גברים,נשים(אם יש פה),אנשים שהיו להם חברים ש,או המלצות,בבקשה בבקשה דברו אלי.אני מת להיות איתה בחופשה,הכול פה רועש מדי. תודה
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-
-
והאם יש סיבה לשמור אותן בכלל?
-
- 10 תגובות
- 919 צפיות
-
-
קראתי בפורום שלא להתקרב לגיבור, KSP, IVORY אבל לא הצלחתי למצוא המלצה על חנות טובה באיזור. האם יש כזו בכלל? המחיר חשוב לי, אבל חשוב לי יותר שאם יש תקלה לא צריך להתכונן למלחמה. אשמח להמלצות
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני לומד ערבית כהרחבה בבית ספר. על סמך נסיון שלכם, האם בינתיים הציונים שלי טובים מספיק בשביל להתקבל למודיעין? יחידה ראשונה:95 יחידה שניה:75 יחידה שלישית:שנה הבאה יחידה רביעית:שנה הבאה יחידה חמישית:שנה הבאה
-
- 7 תגובות
- 919 צפיות
-
-
תקף רק היום 29.7 ולבעלי כרטיס LifeStyle כולל: מקלדות, עכברים, רמקולים, עיניות, רשתות אלחוטיות. תנצלו את זה למי שיש כרטיס
-
- 5 תגובות
- 919 צפיות
-
-
היי, משום מה מתחילות אצלנו שמועות רבות על ביטול המיקוד למבחני הבגרות, פלוס שמעתי אתמול שבאמת מבטלים, אבל בנוסף מגרילים איזה מקצועות ללמוד. אני פה מבולבל בצורה מבהילה ביותר, מישהו יודע מה לכל הרוחות והשדים הם הולכים לעשות איתנו?!
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אם יש לכם באיכות כלשהי, לא משנה, אבל יש לי 32 פולי... העיקר שזה דיגר. והאם אני יכול להוריד את זה מהאינטרנט בעזרת הדפדפן של המכשיר? אנא הושיעני, Vega.
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
האם מישהו קנה בה? האם היא אמינה? האם המוצרים שם אינם מזויפים, אלא מקורים? (עם המכה של הזיופים היום...). האם השירות טוב? בתודה, גבריאל.
-
- 6 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אהלן כרגע אני בונה מערכת ציטוטים אקראיים למטרה מסויימת( :-X) ואני צריך אתר עם הרבה ציטוטים באנגלית,של אנשים כמו אינשטיין,ציטוטים כמו: "תשים את היד על תנור חם למשך דקה וזה יראה לך כמו שעה,תשב ליד אישה יפה שעה וזה יראה לך כמו דקה." אלברט אינשטיין.
-
- 10 תגובות
- 919 צפיות
-
-
some 1 got them ? if yes , plz tell me , Hebrew\Eng is not matter. 10x
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
טוב זה יהיה קצת קשה כי אין לי מושג איך קוראים לשיר איך קוראים למבצע או מבצעת אז ככה זה שיר ששומעים חמת חלילים וכל זה השמיעו את זה הרבה בגלגלץ במיוחד בבוקר זה שיר ממש מרגיע יש בעיקר מוזיקה וקטעים שבו יש זמרת שיר ממש יפה שהשמיעו אותו כל הזמן בגלגלץ עד לא מזמן ואני ממש חייב אותו תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 919 צפיות
-