עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. איזה בעסה כשהמדפסת לא עובדת: http://www.gametrailers.com/player/usermovies/266212.html ואם כבר בחתולים עסקינן... אחד, שתיים, שלוש, דג מלוח: http://www.gametrailers.com/player/usermovies/266828.html יותר מדי שטויות בטלויזיה: http://www.gametrailers.com/player/usermovies/258781.html

• 8 תגובות
    • 959 צפיות
  2. Started by Or ei,

לכבוד הפסח החלטתי לזרוק את האוסף של המעבדים והזכרונות שלי יש שם המון סטיקים של DDR 1 וכמה של 2 והמון מעבדים עד תקופת האטלון 64 ובאזור הP4 וכל מיני גופי קירור אלה חלקים שאפשר להרכיב איתם מחשבים פשוטים מבוססי XP או משהו יש למי לתרום או שמישהו פה מעוניין ?

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  3. תודה רבה...אני מנסה לעשות אוסף לידידה שלי...

• 6 תגובות
    • 959 צפיות
  4. Started by hellyeahmofo,

סליחה על הבורות , פשוט יש לי פלאפון ישן תמונה שצולמה ע"י פלאפון ונשלחה ל MMS מה זה? לאיפה זה מגיע?

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  5. Started by Aviram,

טוב, אני די אוהב את הסרט הזה, ונתקלתי בבעיה בתרגום. אני לא יודע אם מותר לבקש את זה פה, אז אם לא, אל תכעסו עליי בבקשה. כרגע יש לי את הסרט במחשב, שלושת החלקים. ראיתי את הסרט בטלוייזיה, ושמתי לב שיש שינוי בתרגום שיש בטלוויזיה לבין התרגום שיש לי של הסרט במחשב. הכוונה, שיש דברים שונים בתרגום, שנראים לי די חשובים, ואני לא יכול לצפות על כל פס תרגום אחד ולשנות בתרגום של המחשב.. ככה שאם יש פה מישהו שיש לו תרגום נכון, יכול להיות שהוא לא יידע בכלל למה אני מתכוון, אז פשוט מי שהבין אותי ויודע מאיפה אפשר להוריד או משהו כזה בבקשה עזור לי. תודה.

• 7 תגובות
    • 959 צפיות
  6. Started by redti,

זה זמן ארצי אם אני לא טועה ואני בבלבול רציני ... מישהו יכול לאמר לי באיזה שעה זה?

• 9 תגובות
    • 959 צפיות
  7. כבר כמה פעמים קרה לי (בפיירפוקס בלבד) שהתוצאות של גוגל היו מהגוגל האמריקאי ושמתי לב שלעיתים הפרסומות ביוטוב הן אמריקאיות (או מדינה דוברת אנגלית כלשהי)... אני תוהה מה הסיבה. זה מעולם לא קרה לי בדפדפן אחר. יכול להיות שהדפדפן עצמו שולח את התעבורה שלי דרך איזה נודים משלו? אחרת מה זה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  8. למישהו יצא לעבוד עם אחת החברות האלו ויכול להמליץ על אחת? ומה אני צריך לדעת לפני שאני בוחר אחת כזו?

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  9. Started by davidreznic,

מישהו מכיר איזה מעיין/נחל נחמד שאפשר לנסוע אליו לחצי יום או יום? אני יוצא מאזור המרכז ככה שעדיף שלא יהיה רחוק מדי.

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  10. http://www.youtube.com/watch?v=TgMeCNNVOQM תודה לעונים כבר אולי שנתיים אני מחפש את השם..

11. הכתובת למטה היא קישור לפורום בארה"ב, בו מוצגים 2 "מיקרים": 1. תינוק בלי ידיים... נורמאלי עצוב אבל עדיין צוחקים עליו. 2. ילדים שנולדים עם הארליקווין, מחלה שנולדים איתה, ונפטרים ממש כעבור ימים ספורים אחרי הלידה, היא גנטית וקוראת כאשר אב ואם הנושאים את אותו הגן עושים ילד... הילד ה"גדול" שנושא את המחלה בן 6 ומאיראן והוא מיקרה נדיר, כי בדרך כלל נפטרים בימים הראשונים של המחלה. המיקרה מזעזע, אבל התמונות והאנימציות ממש ממש מצחיקות... אישית צחקתי כמו משוגע, אבל אני דפוק בראש אז... הנה הלינק: forums.somethingawful.com/showthread.php?s=&threadid=602934 נ.ב תיקראו את כל התרד כי יש דברים מצחיקים בהמשך... ותתעלמו מהפירסומת למעלה.

• 9 תגובות
    • 959 צפיות
  12. היי כולם, אני כתב באתר iandroidil.net ורציתי להקשיב לעצות/טיפים כיצד לגרום לאתר להיות פופלרי יותר?

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  13. Started by bm1125,

נתקלתי באתר הזה: www.mp3va.com נראה לכם אמין? 15 סנט לשיר? לא נראה קצת זול ? באמאזון וBUY.com מוכרים ב90 סנט מינימום. עשיתי גם חיפוש בגוגל, לפי מה שראיתי לא הייתה תשובה חד משמעית. מה אתם אומרים ?

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  14. Started by omri_ro,

מחפש אתרים ישראליים למכירת ציוד יד שנייה (משהו כמו EBAY) תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  15. כבר מזמן מסקרנת אותי השאלה איך צוות העטר מחליט מי הוא מומחה ל(נושא מסויים) ושלא תבינו לא נכון מתי שמומחה משיב לשאלתי בפורום אני מרגיש שאני "בידיים טובות" תודה לכל המשיבים

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  16. Started by The UnKnown,

I need help in making a sweet wallpaper for my girlfriend... how can i do it ? or else... if someone can help please contact me 173121919 THNX !!! its VERY important

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  17. Started by aviad91,

חשבתי על לקנות מקרן. עברתי דירה ועלתה המחשבה על לצפות בחדר באמצעות מקרן קיצר.המרחק צפייה יהיה 3 מטר..בכל מקרה חשבתי אם הצפייה תהיה איכותית ואם בכלל זה שווה את הכסף.. אשמח לחוות דעת.במיוחד ממי שיש אם בכלל תודה

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  18. Started by x-boy_24,

שלום . לי עוד כחודשיים יהיה 18 ויש לי חשבון בבנק הפועלים מגיל 15 (או 16) . אני רוצה לקחת הלוואה מבנק הפועלים של 4000-4500 שקל . יש לי חשבון סגור שיש שם עכשיו 1000 שקל (לפני כמה זמן היה יותר) . במשך שנתיים+- נכנס לי משכורת לחשבון של 2000 שקל . כפי שהבנתם אין לי 18 . השאלה היא אם אני יכול ללכת (רוצה השבוע הזה) לבנק ולבקש הלוואה? תודה לעוזרים .

• 9 תגובות
    • 959 צפיות
  19. Started by benor,

אהלן, יש לי חבר שעושה עבודה סמינריונית במסגרת קורס על השתלבותם של יוצאי ברית המועצות בישראל. במסגרת העבודה הוא חוקר את השאלה: איך השפיעה העלייה מברית המועצות על התפתחות סצנת הרוק הכבד\מטאל הישראלית. במסגרת המחקר, הוא הכין שאלון קצר שמיועד לאנשים שעלו מברית המועצות לשעבר או שנולדו לעולים מברית המועצות לשעבר שחובבים את ז'אנר הרוק הכבד. אם זה רלוונטי אליכם, הוא ישמח אם תענו על השאלון בלינק הבא: http://goo.gl/forms/N4xmVXM6ze נוסף על כך, במסגרת המחקר הוא גם מעוניין לראיין חברים בלהקות רוק כבד\מטאל שעלו מברית המועצות או שנולדו לעולים מברית המועצות. אתם יכולים להיות סולנים, מתופפים, בסיסטים, גיטריסטים, קלדנים או בכל תפקיד אחר בלהקת רוק כבד- אם אתם מרקע של ברית המועצות לשעבר- הו…

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  20. Started by Pr0Xy,

כל פעם כשאני מתחבר למערכת הפורומים ההודעה הזאת מופיעה לי ואין לי שום הודעה חדשה. אני מנסה לראות אם יש לי הודעות חדשות ואין לי שום הודעה חדשה. לא מסומן "חדש" ליד אף הודעה ואני תקוע עם ההודעה הזאת כבר זמן מה. גם אחרי שקיבלתי עוד הודעות אחרי כל מה שקראתי עדיין נשארה הודעה אחת שלא זזה. ??? במידע אישי שרשום בתחילת כל דף רשום: "177 הודעות, 1 חדשה.". והמספר שהתקבל עד כה עולה ועולה ועדיין נשארת הודעה אחת. HELP?

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  21. Started by aldema,

אני רוצה למלות טופס ווינר אז יש לי מספר שאלות: 1) נגיד הימרתי על 30 ש"ח - אז הסכום שאני מפסיד הוא מקס' 30 ש"ח נכון?.. 2) אם אני מהמר על 30 ש"ח - כמה משחקים אני יכול לסמן (כנ"ל לגבי 10 ש"ח..)? 3) אם נגיד הימרתי על 4 משחקים ובשתים מהם צדקתי - אז אני מקבל את הכסף על השתי משחקים או לא מקבל משהו בכלל? 4) אני אשמח אם תתנו לי טיפים למילוי ווינר כי זה פעם ראשונה שלי.. 5) כשכתוב לי:"סכום זכייה כולל" אז כולל ה30 ש"ח? תודה.

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  22. מחפש אתר שמלמד Php ואפילו יותר טוב מערכת פורטל להורדה והעלאל ftp ! תענו דחוף !

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  23. ראיתי הרבה פרסומות לקולות חדשות אשר אמורות להיות משווקות בישראל בקרוב. מישהוא יודע מתי ובאיזה טעמים? אני מת לטעום קולה-וניל יאיר.

• 11 תגובות
    • 958 צפיות

דיונים חדשים בפורומים