עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אמרו לי שזה תירגום אפשר בבקשה יותר פרטים?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  2. אז עכשיו אני לא יכול לקבל שיחות מחברה שלי המכשיר זה SK 1400 מישהו יכול לעזור לי לגלות את הקוד? אגב אני כבר שולל את האפשרות של להוציא את הקוד ממנה בכוח עריכה: פירמוט לא בא בחשבון (יותר מידי סודות מדינה) סליחה

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  3. Started by Chevy,

http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=394543&sid=127 :lol:

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by SuBeX,

אני מחפש גורי דוברמן להשתתפות בסרטון. מדובר ביום צילומים אחד. למי שחושש, לא, לא מדובר באיזה משהו לא חוקי כמו קרבות כלבים, או דברים חולניים אחרים זה חשוב מאוד ודחוף מאוד ואודה לכל אחד שיוכל לעזור לי או להכווין אותי לאנשים שיש להם גורי דוברמן... תודה מראש על העזרה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני מחםש אתר אינטרט חובה מהארץ שניתן לקנות בו חכות דייג תודה רבה

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  6. Started by Bear Cub,

שלום חבר'ה. אני צריך לפתור חידה מסוימת ובאמת שניסיתי לגגל ולא מצאתי אבל בטח התשובה שם איפשהו. החידה: מי היה האדם שבגזר דינו הציע שתינתן לו הזכות לאכול ארוחת צהרים בחינם עד סוף ימיו במקום עונש מוות? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by klayton,

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  8. Started by GaLmgnT,

שלום אנשים (: דוד שלי נוסע לארה"ב עוד כמה זמן, וכבר הרבה זמן שאני מעוניין לקנות שעון חדש וטוב ככה שלקנות אחד מארה"ב יכול להיות רעיון טוב. אני מעוניין בשעון שישמש אותי גם לתקופת הצבא (למרות שיש לי עוד כשנה, בערך ), ולעוד הרבה שנים לאחר מכן, לכן ממה שראיתי אני כבר דיי נעול על G-Shock, השאלה רק איזה דגם. לא אכפת לי להשקיע בשעון הזה מפני שהוא באמת הולך להישאר איתי תקופה ארוכה מאוד. אחד השעונים שממש אהבתי כשבדקתי את האתר של G-Shock הוא הדגם הזה: G7710-1 - http://www.gshock.com/resource/images/products/lrg/G7710-1_medium.png אבל אחר כך ראיתי שגם יש מיני סידרה של שעונים חדשים שהם יותר ספציפיים לצבא, כגון... DW5600MS-1 - http://www.gshock.com/resource/images/products/lrg/DW…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by MatanFrenkel,

אם היה לי אסתמה לפני מספר שנים והרופא משפחה שלי כתב לי שהתקף אחרון לפני שנתיים, זה יהיה סעיף כלשהו? או שיש סיכוי שזה יוריד לי פרופיל? ועם איזה פרופיל אפשר לבקש חריג קרבי?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. יש לי רדיאטור ישן בבית שהוצאתי מהמזגן הישן שלי יש שם נחושת ואלומיניום אם אני לא טועה. רציתי לשאול בכמה אני יכול למכור אותו ואיפה אני מאזור רחובות. כמה זה שווה? תמונות: תודה :]

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  11. Started by WarMachine,

http://www.clieuk.co.uk/dodge.html אני הגעתי ל-21 שניות בינתים.

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  12. זה פשוט מוזר הבן אדם דפוק וסימו לב גם לכתוביות :screwy: :screwy: http://www.youtube.com/watch?v=DpASGmMTZe8&watch_response

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  13. Started by Speed Demon,

אהלן אנשים! אני עומד להשתחרר בעוד חודש וחצי והחלטתי שבישביל התחלה הייתי רוצה ללמוד CNC,כי זה מקצוע די מוזנח,אך מבוקש מאוד בשוק היום,וזה גם יחסית רווחי להתחלה! רציתי לשאול איפה כדאי לי? אולי יש מישהו שלמד\מכיר חברים או מכרים שלמדו את זה ויכול להמליץ על מקום טוב? אני מאשדוד,לכן מומלץ שזה יהיה בסביבה. בנתיים מצאתי קורס CNC בראשון לציון,שנפתח בסוף ינואר,שזה שבוע לפני השחרור. קורס של 8 חודשים(ימי שישי בלבד,שזה מאוד נוח כי אפשר לשלב את זה עם עבודה). המלצות מישהו?? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Screw_Master,

עברתי כבר על האתרים של אגד ומטרופולין, ללא מזל. אני צריך קו אוטובוס שייקח אותי מתחנה מרכזית של האוטובוסים בבאר שבע, למרכז ה"ביג" בעיר, עד תשע וחצי בבוקר. מישהו יודע על קו כזה?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. אורח אורי

מס' טלפון קידומת 053 ועוד 6 ספרות. מה זה יכול להיות

• 0 תגובות
    • 4.9k צפיות
  16. Started by OnlyOne,

שלום לכולם מישהו מעוניין להביא לי מתנה בסכום של עד 1800-2000 ש''ח והוא לא מעוניין לתת כסף אלא מתנה ואם אני לא ימצא משהו שמוצא חן בעיניי אז הוא מוכן לתת לי את הכסף *מתנת יום הולדת* בכל מקרה מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 520 צפיות
  17. Started by darkman,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2886856,00.html אני מקווה שזה יעבור כי 90% ממי שמעשן באוטו זורק את הסיגריה דרך החלון ומלכלך תסביבה וזה סתם דבר מגעיל שונא שעושים את זה

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Sex$Booster2007,

ובכן נשמות יקרות של פורום יקר ומבורך זה, יש סיבה לכינוי שמופיע על הצג שלכם יהיה מעניין לדעת למה, אני אתחיל משלי: PhenomFX: המילה PHENOM מתארת את השם השני שמוענק לUNDERTAKER, עקב ההערצה\סגידה שלי אליו בחרתי בכינוי שטני שמתאים לי ולו, היות ואני גם משרת אותו לא אומר במה אבל הרמז הוא שאני מבקר בהרבה בתי קברות נוסף לUNDERTAKER, המילה PHENOM היא קיצור של phenomenon אשר משמעותה תופעת על טבעיות, היות ואני מאמין בזה ודי נתקלתי בכאלה הרבה וממשיך להיתקל פעם ב... עוד הPHENOM מתאר את מעבדי הUNDERTAKER העתידים של AMD, הK10, או שמה הם לא סתם קראו להם PHENOM. הFX מתאר גרפיקה ברמה גבוהה, אני אוהב גרפיקה טובה ומפורטת רמת פירוט FX גבוהה, זה למה נוצר הFX פה(אין קשר בכלל לכישלון GEFORCE…

• 56 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. Started by חן מ,

למה המחירים של מוצרים בארה"ב זול יותר מאשר בישראל ברוב המוצרים?וההבדל הכי בולט במוצרים גדולים כמו מוצרים למחשב,PS,XBOX וכו' יכול להיות שגם בבגדים אבל אני לא יודע בדיוק בכל מקרה מה הסיבה לכך,והאם זה גורם שיותר ישראלים יזמינו מוצרים דרך האינטרנט דרך רשתות של חנויות אמריקאיות? יש איזשהי תחרות בין הרשתות בארץ לרשתות בארה"ב?

• 9 תגובות
    • 877 צפיות
  20. ראיתי שיש מחקרים בנושא, מישהו מכיר?

• 57 תגובות
    • 7.9k צפיות
  21. Started by Shadowman,

1. הרשימה הזאת מודפסת בחסות פיצוציית מושיקו, משווקת מבצע חגיגת + מצית ב-42 שקל. 2. ההבדל היחיד בין לוד לקולומביה הוא שבקולומביה חבר'ה מרמלה לא נחשבים לצפונים. 3. אל.אס.די זאת התשובה לשאלה "למה אבא הסתובב כל הסבנטיז עם קורדרוי תכלת". 4. חייבים לתהות מי היה הראשון שהסתכל על הצינור של המזגן ואמר: "טוב נו, גם ככה אין לי כוח לקסס". 5. איכשהו, הרואין-שיק נראה הרבה יותר טוב על קייט מוס מאשר על ההוא בלי השיניים מהצומת עם הכוס פלסטיק ביד. 6. ותר על הוונטילטור. השליח של הפיצה כבר הריח חומר טוב משלך. 7. אל תקנה מבדואים. החומרים שלהם מרוססים לפעמים. 8. קנה מבדואים. החומרים שלהם מרוססים לפעמים. 9. אם קוקאין הוא סם מדכא תיאבון, עם מה לעזאזל מרדונה ערבב אותו ב-15 השנים האחרונות? שמרים? …

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Kalman,

אני ו 7 חברה מתכננים ביום שישי ככה מנגל בחוף. כמובן שיהיו משקאות אלכוהולים וכולנו מתחת לגיל המותר. האם יכול לבוא עלינו פקח ולעשות לנו משהו?. כמה קילו בשר צריך בערך ל 8 איש?.

• 30 תגובות
    • 4.3k צפיות
  23. Started by Ran B,

חברינו הטוב,בנצי-בוי, חוגג 16, אומנם ב11/4 והיום ה13/4. אבל עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא. סורי בנצי, את מסיבת ההפתעה עשינו לך, אבל שכחתי לפתוח תארד ועכשיו נזכרתי אז אני מאחל לך עד 121 (או עד כמה שזה לא יהיה..), והתמונה לתעודת זהות שלך בלי הרבה צבעים. :-X המשך מודינג מהנה (עם הדרמל שלי.. ), שמחה, אושר ושאר הבלה בלה. שנמשיך להיות חברים טובים. מזל טוב, בנציון. :jester: :dance: :smiliedisco1: ושמנמן חמוד ממני :

• 14 תגובות
    • 882 צפיות
  24. אל תפספסו את ההצעות הגאדג'טים, החומרה והטכנולוגיה הגדולות של השנה לכתבה

דיונים חדשים בפורומים