כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
אני וחברה שלי חצי שנה ב10.7..רציתי לשמוע מכם מה אתם עשיתם לחברה שלכם כשהיתם חצי שנה... יש לכם רעיונות? את האמת אני מעדיף דברים יצירתיים (אבל אפשריים לילד בגילי 17) מאשר לקנות דברים יקרים וכו'... הצעות יתקבלו בברכה..
-
- 26 תגובות
- 32.5k צפיות
-
-
אני לא יודע מה לקנות לעצמי כדי לשפר את המחשב בתקציב של 1300-1500 ש"ח. חשבתי על כרטיס מסך ואז נזכרתי שיש לי 4X AGP... אני לא יודע, אולי לוח אם ומעבד, או לא יודע מה... המחשב הוא בעיקרון למישחקים כבדים. תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני עובד בחברת סקרים. ושאני ימגור לעבוד עוד חודש יהיו לי 3500 שקל חדשים לבזבוז. ואין לי מושגגגגגגגגג מה לעשות איתם. חשבתי לקנות פלאפון חדש סאמסונג d500 או מוטורולה e1000 או משהו בסגנון מתקדם.... יש לי T610 אבל חצי מת. לקנות אולי מערכת רמקולים לחדר(יש לי מערכת סטריאו חזקה תלויה שדי מספיקה וגם logitech2.1 מחובר לטלווויזיה) ויש לי בסלון קולנוע ביתי לקנות מסך דק נורמלי למחשב (יש לי aoc מלפני 4 שנים מסריחח לשפר תמחשב למרות שיש לי די טוב 2600+ 768ddr r9700pro בלה בלה.. נגן Mp3 כבר יש לי creative zen micro 5gb וגם אוזניות טובות px100 אממממממ יש לי שעון טוב לא צריך חדש,אופניים של פיג'ו טובות(אגב למכירה חחח) מצלמה דיגיטלית canon ixus40 4mp מקלדת ועכבר אלחוטי מיקרוסופט יש לי...דיס…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
לאחותי ניסרף הארד דיסק..... מה לעשות איתו? : לשרוף,לשבור,לרסק................
-
- 11 תגובות
- 768 צפיות
-
-
גלשתי ל Jab-Tech.com כדי להזמין מוצרי מודינג . אבל אין שם למדינת ישראל כאשר אני מנסה להתרשם , רק יש ארצות הברית וקאנאדא והממלכה המאוחדת (לונדון) :s05: מה לעשות Sabotage או כל אחד שיודע להשיב ? תודה על הקריאה
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
חברה שלי ישבה מתחת לבניין עם חברה שלה פתאום ירד אחד הדיירים חשב שהן מעשנות שם סמים דפק לחברה שלי מכות רצח... היא הגישה תלונה למשטרה על תקיפה לפני כמה חודשים טובים כבר ומאז כאילו לא היה . כל פעם שהיא עוברת בסביבה שם הוא גם שם,עכשיו אני מפחד שהוא יעשה לה משהו יותר חמור מזה,והמשטרה לא עושה כלום,והיא הלכה כבר כמה פעמים לתחנה מה לעשות?
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כתוב עליהם שלא ממלאים אותם מחדש אז זו לא אופציה ואם אני אזרוק אותם לפח ויופעל עליהם לחץ שדוחסים את הזבל זה יכול להיות לא נחמד. אז, מה אני עושה עם זה?
-
- 8 תגובות
- 13k צפיות
-
-
טוב כל כמה זמן נפתח ת'רד כזה אז עכשיו תורי... יש לי באיזור ה 600 שקל לבזבז, לא משהו גדול, סביר. יש לי כמה אופציות לבזבז את הכסף... 1. 100-150 דיסקים לצריבה, 2 כבלי IDE רגילים... כ 180 שקל 2. מארז צ'יפטק, ננוטרם, מאוורר 120 ג'נרי, כמה גרילים ... כ 650 שקל 3. הארדיסק חדש דנדש במקום הסיגייט 20 ג'יגה המקרטע שלי... באיזור ה 440-690 שקל 4. מעבד 1700+ ... כ 400 שקל 5. לוח אם (כנראה 8RDA+)... כ 650 שקל 6. נרגילה + טבק וגחלים... כ 150 שקל 7. מדפסת חדשה במקום ה HP 600 שלי... כ 400-500 שקל 8. מערכת קירור מים בעתיד הקרוב... כ 650 שקל 9. כלום, לחסוך... שוב... זהו. אני מחפש מה שהכי יעזור לי לביצועים ולהנאה בכלל (דוגמת הנרגילה). המפרט מופיע בצד. ניתן לשלב בין מוצרים שונים (לדוגמא 1 + 6 …
-
- 11 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום חברים אני חדש פה מה שלומכם? אז ככה נראה לי יש פה חברה שמבינים בדברים מגניבים ורציתי להתייעץ אתכם... סגרתי עם הבוס שלי שאני עובד ביום כיפור הקרוב, במשך כל יום כיפור וזה ייצא לי משהו בין 2000 ל-3000 שקל רק על היום הזה (200% + שעות נוספות). ואני מתלבט מה לעשות עם הכסף הזה.. חשבתי אולי לקנות קונסולה, פלייסטיישן 3, מה דעתכם??? אולי משהו אחר?
-
- 67 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אלוהה, מצאתי בבוידם מחשב פנטיום 3, מיני לוח אם עם כ.מסך מובנה [אין לי מושג של מי], וסטיק זכרון Sdram 128. יש משהו לעשות עם זה?( אין לי דרך לבדוק אם הוא עובד, כי יש לי רק את החלקים האלה.. ) רעיונות יצירתיים יתקבלו בברכה.
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
-
-
היה קשר ממש סבבי עם מישהי (קשר ידידותי לא זוגי) הקשר נפסק פתאום במפתיע - היא לא אומרת לי שלום, רק אם אני אומר לה (תמיד אני זה שנכנס לעסק שני ורואה אותה, אנחנו עובדים יחד), היא לא באה לדבר איתי והיא לא מפתחת שיחה שאני בא לדבר איתה אני חושד שזה בגלל שיחה שהייתה לי איתה שהיא אמרה לי שהיא הולכת לחפש עבודה שלישית אני חשבתי שהיא הולכת להתפטר וסיפרתי את זה לבוס שלה שהוא מהמשפחה המורחבת שלי מאז היא בקושי מדברת איתי איך לתקן את המצב? איך לגלות בכלל על מה היא כועסת? כי חבל לי אני באמת אוהב אותה (בתור ידידה בלבד כמובן) והיא לי ממש כיף איתה
-
- 33 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני מחליף כרטיס מסך וספק.. למישהו יש רעיון מה לעשות איתם?? אנשים יקנו כיום כרטיס מסך 7600GS יד שניה וספק 500W ג'נרי?? וסתם בלי קשר כדי לי לשפר את המחשב שלי או שלא כדי עכשיו? מה אתם הייתם עושים?
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן (מאוד) P166 ממש שמעל 100 MH היה "טיל". יש לכם רעיונות מה אפשר לעשות איתו ? חשבתי על שרת, אבל לצערי הוא רק יאט לי את הרשת שכבר קיימת (והיא אלחוטית) יש רעיונות או שפשוט אני אחכה עד שהוא יהיה ענתיקה ויעשה מימנו $$$ (נאמר בצחוק...)
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
http://news.yahoo.com/news?tmpl=story&cid=1503&u=/afp/australia_air_vibrator&printer=1
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
-
יש לי 3500 ש"ח לאחר עבודה קצרה בקיץ ואני מתלבט מה לקנות איתו..האפשרויות שלי הן: -האייפון החדש -אוזניות UE-11 מה עדיף???
-
- 26 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הרווחתי לפני כמה שעות 60$ בתור עבודה קטנה בעיצוב, ולטעמי אין שום סיבה להעביר את הכסף לארץ. אני רוצה לקנות איתו משהו באינטרנט, הבעיה היא שאין לי פשוט מושג מה. אני חולה על דברים צבאיים ואולי גם איזה ג'אדג'ט נחמד ששווה את הכסף. יש למישהו המלצות?
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
SUP GUYS. אמא שלי ואחותי עוד מעט נוסעות לארה"ב (ניוק יורק) ואני מנסה להכין WISHLIST. תעזרו לי בבקשה לחשוב על דברים טובים להביא משם, או מהדיוטי-פרי, שאי אפשר לקנות בארץ או שזה ממש ממש יקר. בא בחשבון: ציוד היקפי וחומרה למחשב (למרות שהבדלי המחירים לא נראים לי בשמיים, אבל מצד שני אין לי מושג מאיפה לקנות בניו יורק. לא צריך: אוזניות עכבר רמקולים) פיצ'פעקאס שימושיים לאייפון (יש לי כבר מגן אז לא צריך, אבל תמיד רציתי את הקקי האינפרה-אדום הזה שמתפקד גם כשלט טלויזיה... ואוזניות, מבחינתי הרגילות של אפל מצויינות וגם יש להן שלט שזה בונוס) כל דבר אחר בת'כלס לא בא בחשבון: נעליים/ג'ינסים (אני לא קונה בלי למדוד, חבל על הכסף אם זה לא יהיה נוח) דברים שלא נכנסים למזוודה או בכללי דברים…
-
- 19 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
אני טס עוד כמה ימים לשלושה שבועות לאוסטריה עם משלחת מישראל. יש לי בסביבות ה250 יורו ;D... ויום קניות אחד.... ואין לי מושג מה לקנות. יש לי נגן mp3 e250..אז אני לא צריך נגן mp3.. אני אשמח לקל עצות מה לקנות... נ.ב אני בן 16 ואני אוהב גאדג'טים
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אולי בכיוון של מכשיר סלולרי או איזה נגן או מצלמה האם כדאי ? או שתמליצו על משהוא שווה במיוחד
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
עוד שבוע וחצי בערך אני טס לקנדה וארה"ב ואני לא יודע מה לקנות, אם כבר אני אהיה שם אני רוצה לקנות משהו "רציני". אני מחפש משהו שזקוק לחשמל בשביל לשעשע אותי ושיעלה עד 100$ פחות או יותר, על מה אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-