כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
-
היה קשר ממש סבבי עם מישהי (קשר ידידותי לא זוגי) הקשר נפסק פתאום במפתיע - היא לא אומרת לי שלום, רק אם אני אומר לה (תמיד אני זה שנכנס לעסק שני ורואה אותה, אנחנו עובדים יחד), היא לא באה לדבר איתי והיא לא מפתחת שיחה שאני בא לדבר איתה אני חושד שזה בגלל שיחה שהייתה לי איתה שהיא אמרה לי שהיא הולכת לחפש עבודה שלישית אני חשבתי שהיא הולכת להתפטר וסיפרתי את זה לבוס שלה שהוא מהמשפחה המורחבת שלי מאז היא בקושי מדברת איתי איך לתקן את המצב? איך לגלות בכלל על מה היא כועסת? כי חבל לי אני באמת אוהב אותה (בתור ידידה בלבד כמובן) והיא לי ממש כיף איתה
-
- 33 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני מחליף כרטיס מסך וספק.. למישהו יש רעיון מה לעשות איתם?? אנשים יקנו כיום כרטיס מסך 7600GS יד שניה וספק 500W ג'נרי?? וסתם בלי קשר כדי לי לשפר את המחשב שלי או שלא כדי עכשיו? מה אתם הייתם עושים?
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן (מאוד) P166 ממש שמעל 100 MH היה "טיל". יש לכם רעיונות מה אפשר לעשות איתו ? חשבתי על שרת, אבל לצערי הוא רק יאט לי את הרשת שכבר קיימת (והיא אלחוטית) יש רעיונות או שפשוט אני אחכה עד שהוא יהיה ענתיקה ויעשה מימנו $$$ (נאמר בצחוק...)
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
http://news.yahoo.com/news?tmpl=story&cid=1503&u=/afp/australia_air_vibrator&printer=1
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
-
יש לי 3500 ש"ח לאחר עבודה קצרה בקיץ ואני מתלבט מה לקנות איתו..האפשרויות שלי הן: -האייפון החדש -אוזניות UE-11 מה עדיף???
-
- 26 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הרווחתי לפני כמה שעות 60$ בתור עבודה קטנה בעיצוב, ולטעמי אין שום סיבה להעביר את הכסף לארץ. אני רוצה לקנות איתו משהו באינטרנט, הבעיה היא שאין לי פשוט מושג מה. אני חולה על דברים צבאיים ואולי גם איזה ג'אדג'ט נחמד ששווה את הכסף. יש למישהו המלצות?
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
SUP GUYS. אמא שלי ואחותי עוד מעט נוסעות לארה"ב (ניוק יורק) ואני מנסה להכין WISHLIST. תעזרו לי בבקשה לחשוב על דברים טובים להביא משם, או מהדיוטי-פרי, שאי אפשר לקנות בארץ או שזה ממש ממש יקר. בא בחשבון: ציוד היקפי וחומרה למחשב (למרות שהבדלי המחירים לא נראים לי בשמיים, אבל מצד שני אין לי מושג מאיפה לקנות בניו יורק. לא צריך: אוזניות עכבר רמקולים) פיצ'פעקאס שימושיים לאייפון (יש לי כבר מגן אז לא צריך, אבל תמיד רציתי את הקקי האינפרה-אדום הזה שמתפקד גם כשלט טלויזיה... ואוזניות, מבחינתי הרגילות של אפל מצויינות וגם יש להן שלט שזה בונוס) כל דבר אחר בת'כלס לא בא בחשבון: נעליים/ג'ינסים (אני לא קונה בלי למדוד, חבל על הכסף אם זה לא יהיה נוח) דברים שלא נכנסים למזוודה או בכללי דברים…
-
- 19 תגובות
- 8k צפיות
-
-
אני טס עוד כמה ימים לשלושה שבועות לאוסטריה עם משלחת מישראל. יש לי בסביבות ה250 יורו ;D... ויום קניות אחד.... ואין לי מושג מה לקנות. יש לי נגן mp3 e250..אז אני לא צריך נגן mp3.. אני אשמח לקל עצות מה לקנות... נ.ב אני בן 16 ואני אוהב גאדג'טים
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אולי בכיוון של מכשיר סלולרי או איזה נגן או מצלמה האם כדאי ? או שתמליצו על משהוא שווה במיוחד
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
עוד שבוע וחצי בערך אני טס לקנדה וארה"ב ואני לא יודע מה לקנות, אם כבר אני אהיה שם אני רוצה לקנות משהו "רציני". אני מחפש משהו שזקוק לחשמל בשביל לשעשע אותי ושיעלה עד 100$ פחות או יותר, על מה אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
עוד שבועיים ככה לאחי הקטן יש יומולדת ואני לא יודע מה לקנות לו...וגם ההורים שלי. אז ככה אני רוצה לקנות לו איזה משהו קטן- 50 שקל, והורים גם איזה משהו, אין להם תקציב הם מחפשים בנתיים איזה כיוון אז תעזרו לי??? אולי משהו שקשור לשמיניה?? לא יודע \HELP/P
-
- 30 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אח שלי טס לארה"ב עוד שבועיים ויש לי תקציב של 400$ איזה רכיב למחשב חוץ מכרטיס מסך כדאי להביא משם?
-
- 5 תגובות
- 554 צפיות
-
-
נהוג להביא למורה מתנה אחרי שעוברים טסט. בד"כ מביאים יין, אבל אני זוכר שמישהו הביא לו איזה משקה ואז הוא זרק שהוא שותה רק וודקה. אז חשבתי להביא לו איזה בקבוק טוב של וודקה (הבנתי שיש רוסקי או כל מיני וודקות טובות) אבל השאלה אם וודקה זה לא טיפשי מדי, כי אחרי הכל הוא לא ערס בן 17. יש לכם רעיון? איזה וודקות קלאסיות טובות יש?
-
- 27 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אהלן אני חושב על לשדרג את המהירות אינטרנט שלי... רציתי לעשות בדיקה קטנה ולראות כמה אתם משלמים, על מה ולמי. אשמח לשיתוף פעולה תודה!
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני יודע שבאיביי לפעמים מוצאים דברים מוזרים,אבל אם זה לא מתיחה,זה הדבר הכי מוזר שמכרו שם מעולם. http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2450501898&category=26432
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מחר אני טס לקפריסין ורציתי לדעת איזה דברים מותר לי לקחת איתי ומה לא. יש לנו ארגז של xl-ים שאנחנו רוצים לקחת איתנו, ובנוסף לקנות שתייה חריפה בדיוטי פרי. צריך להכניס את הכל למזוודות? מה עם דברים שעולים איתנו למטוס? נ.ב מישהו יודע כמה אלכוהול מותר לי לקחת איתי לשם? תודה, דוד.
-
- 13 תגובות
- 26.4k צפיות
-
-
-
למישהו יש מושג מה מחיר המחירון עכשיו של הונדה סיויק 2001 1.6 אוטומט בלי סאן רוף 4 דלתות אני פשוט רוצה לקנות ביום רביעי אבל לא יודע מה מחירון מדויק
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
-
שלום רב! אני רוצה לקנות ממיר דגיטלי נוסף, יש לי רק אחד בסלון ואני רוצה לשים אחד בחדר שלי. כמה עולה ממיר? תודה, האתר של HOT נפל בגלל זה אני שואל פה, יום ראשון אני יתקשר.
-
- 7 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
-
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-