עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. בהמשך להודעה הזו: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=191160.msg1665992#msg1665992 תהיתי כמה פעמים נהגתם במשך תקופת המלווה שלכם.

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  2. אני יודע שנשאר ממש מעט זמן עד הגיוס אבל אני שוקל לדחות, ממספר סיבות. בתיכון למדתי במגמת הנדסת תוכנה. הגיע אלי הביתה לפני כמה ימים מכתב שמציע לי להמשיך י"ג-י"ד בהנדסת תוכנה במקיף בעיר. האם מכתב בו אני אסביר ללשכת גיוס שאני שוקל להמשיך בלימודים יוכל לדחות את גיוסי? תודה.

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. נשפח לי בקבוק מים כמה ימים ולא שמתי לב על שטיח מקיר לקיר והכל מסריחחח שפחתי על זה אקונומיקה עם קצת מים וזה עדיין מסריח (איך האקונומיקה תתיבש? יווצר על זה עוד עובש/חיידקים?) תעשו טובה תגידו איזה פיתרון מדעי מגניב כזה, זה נושא מסובח

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by yanushka,

גיטרת אויר ילד חכם Multi-Tasking ועוד קטע נחמד.. התוכי שידע יותר מדי ;D

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  5. * מעבד פנטיום 3 733 = 180 ש"ח * זיכרונות ג'נריים 2X128. אחד RDRAM והשני DDRAM = 200 ש"ח * כונן FLOPPY ג'נרי = 25 ש"ח מארז פשוט BIT SYSTEMS (ללא מאווררים, ללא מכסה לצדדים וללא "סוגר" על כרטיסי PCI) = 70 ש"ח. סה"כ 475 ש"ח. הערכתי את המחירים לפי שיטוט בלוחות מכירה. אלה חלקים שאני מתכוון לקנות מבן דוד להשלמת מחשב. אין לו מושג במחירים. אני לא רוצה לנצל אותו והוא בנאדם עם אגו שלא מוכן לקחת כסף. בקיצור, מיני בעיה . הוא נותן בי אמון. מה אתם מציעים ? להוריד/להוסיף ...

• 5 תגובות
    • 492 צפיות
  6. הם אמורים להיות עשויים ניילון או כל חומר אחר דוחה אבק. יש לכם המלצות מאיפה לקנות כי אני לא מוצא את זה בשום מקום? אולי אפילו הצעות מקוריות איך להכין (יתקבלו בברכה). :nutty: נמאס לי מכמויות האבק שמצטברות, חשבתי להפחית את תדירות הניקוי ע"י כיסוי. כמובן שברור לכולנו שהכיסוי יתבצע רק בזמן שהמחשב כבוי ! (כאילו דהההה)

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  7. שוב ושוב אני נתקל בחנויות מחשבים און-ליין שממשיכות להציג באתר מוצרים שהם לא יכולים לספק בפועל. אני לא מבין למה להשאיר את זה סתם כפלקט באתר ? אתה טורח, עושה הזמנה, ואחרי יומיים חוזר אליך נציג מבוייש ואומר שאין להם את המוצר הזה ושהוא גם לא צפוי להגיע בעתיד הקרוב. ואז מבטלים את ההזמנה והמוצר כמובן נשאר מוצג באתר... טעויות יכולות כמובן לקרות, אבל נתקלתי בזה כבר כמה וכמה פעמים. סתם מעצבן

• 5 תגובות
    • 583 צפיות
  8. Started by tulicooli,

ok like u can see someone haked to my computer and erase something from my computer so I need a hebrew beacause he erase it and I need to protect again the computer so I need software do u can help me plis thnk u!

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  9. Started by NeptuneMB,

מעניין אותי לדעת מהו מחשב החלומות של כל אחד מחברי הפורום...אתכם לא??? :s05: המטרה היא לבנות את מחשב חלומותיכם (בלי הגזמה עולמית...) ללא תקציב מוגבל... כי כמעט כולנו מוגבלים בתקציב (מעצבן) כשרוצים לקנות מחשב חדש. כשאתם מרכיבים תציינו מאיזה אתר הרכבתם את המחשב(גם מחו"ל אפשר),כמה המחיר שלו,ואם זה ב$$$,אז תחשבו את המחיר בשקלים כשאתם מגיעים לחישוב הכללי,כמו כן תסבירו למה בחרתם בכל חלק... אבל לא להרכיב חלקים שעדיין לא שווקו ברחבי העולם!!!! מה שצריך לעשות זה פשוט,... להרכיב מפרט אשר כולל: 1.מעבד 2.לוח אם 3.הארד דיסק (עד 250GB) 4.זיכרון (עד 2GB) 5.כ.מסך 6.כ.קול 7.מארז 8.ספק כוח 9.אמצעי קירור (מארזים/מעבד/כ.מסך/מים/הארד דיסק) 10.מסך (עד 19'/CRT/LCD) 11.מקלדת 12.ע…

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  10. שלום לכולם יש לי מחר מבחן ענק במ"מ, ואני צריך את הכללים של מה שכתוב בכותרת... תודה רבה! נדב

• 5 תגובות
    • 999 צפיות
  11. Started by overload,

אני מחפש בנרות דגמים של הפאררי אנזו (ENZO), ברשת מצאתי רק שני חברות (בכלל) שמיצרות אותם בגדלים של 1\18 ומעלה- האחת היא Hot Wheels שמוכרת את הדגם ב30-40 דולר שזה אחלה מחיר (18\1) השניה היא טאמיה (או איך שלא אומרים), 1\12 עולה "רק" 623 דולר, (ת'אמת זה נראה שווה כל אגורה) http://www.tamiyausa.com/product/item.php?product-id=23205 יש לי שתי שאלות אולי אתם תוכלו לעזור לי: 1- איפה בארץ אפשר למצא את הדגם של HOT WHEELS (או כל אחד אחר אם יש) 2- מבחינת איכות, איך הדגמים של HOT WHEELS?, עד היום היו לי רק בוראגו ומאיסטו ואני לא יודע אם הם נחשבים לטובים יותר או פחות.

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  12. Started by Djx,

אהלן הביאו לי מחשב נייד של IBM פנטיום 3 733 עם כונן DVD ובטרייה נוספת. המחשב במצב טוב אפילו נהדר 256 DDR עם 40 גיגה דיסק קשיח אני הייתי רוצה לדעת כמה הוא שווה ??? תנו הערכה כל אחד לפי דעתו (כמה הייתם משלמים עם נניח רציתם ליקנות אחד) תודה

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  13. Started by icebreak,

איזה משועמם אחד, לא חסר בית, התנחל ליד הקולנוע המופאר בעירו..... למטרת צפייה ב STAR WARS 3 שיוצא רק בעוד 149 יום..... בינתיים הוא יושן, אוכל ועושה הכל שם... http://seattlepi.nwsource.com/movies/207948_starwarsguy15.html והוא גם פתח בלוג בנושא: http://waitingforstarwars.blogspot.com/ Number of times he's seen "Star Wars": about 1,200 (same for "Empire" and a few more for "Jedi") ואני שואל, לאן האנושות תגיע....

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  14. מישהו מכיר אתר שמתרגם מישפטים מאנגלית לעיברית?

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  15. http://scottrope.typepad.com/scott_rope/files/VW_20_b3.mov לא נראה לי שישדרו את הפרסומות הזו בארץ...

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  16. Started by noambaum,

אני מעוניין לרכוש מוצר מסויים ולשלם דרך PAYPAL אבל אין לי מושג איך זה עובד... אני מבין שצריך לפתוח חשבון ב-PAYPAL אבל איך אני מפקיד כסף בחשבון?ואיך אני משלם למוכר??? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Amit86,

לאחרונה קניתי למחשב שלי מעבד וזיכרונות חדשים Intel P4 3.0GHz 1MB וזכרונות: 2x256 Samsung 400MHz אך המחשב לא עובד במהירות לה ציפיתי, חשבתי לעצמי לעשות בדיקות למחשב, אך אני לא מבין בתוצאות כמו שאנשים אחרים כן מבינים אז בדקתי את המחשב בתוכנת ה PCMARK וב SISOFT SANDRA האם תוכלו לעזור לי לשפר את ביצועי המחשב שלי או לפחות לבדוק אם באמת הוא עובד לאט מן הרגיל? שני הקבצים נמצאים בתוך קובץ אחד מקובץ כי הם שקלו יותר מידי האחד של PCMARK והשני של SANDRA בתודה, עמית [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 551 צפיות
  18. יש לי נוקיה 6230 עם 512 זכרון. באיזה פורמט הטלפון משתמש והם יש תוכנות קידוד לפורמט של הטלפון ? אני יודע שהרזולוציה היא 128X128.

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  19. Started by Iron~Chef,

שלום לכולם לא בטוח שזה שיך לכאן אבל: במזל טוב קיבלתי היום את המחשב החדש שלי והירהרתי בשאלה: מהיא רשימת הדברים לביצוע בהנחה שהמחשב כבר מורכב, אבל לא התקינו עליו כלום. אז מה אתo אומרים? מה הרשימה המומלצת, החל בהתקנת מערכת הפעלה וכלה בהתקנת half life 2 או שיש דברים שהיתם בודקים או מתקינים אפילו לפני מערכת הפעלה? מה אתם אומרים? ואנא השיבו בפירוט מלא כולל דברים טרביאלים כמו האם היתם שמים אנטי וירוס ליפני או אחרי עידכונים קריטים של windows למשל. קדימה קחו את האתגר והמליצו לי ולאנשים אחרים על הצ'ק ליסט האולטמטיבי למחשב !!

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  20. Started by alexta-z,

לפי האתר TEAMXBOX המעבד של הסוני פלייסטיישן 3 "CELL" מתוצרת IBM ירוץ במהירות מטורפת של4.6 GHZ ויהיה בנוי משתי ליבות ! זאת אומרת שהPS3 יהיה יותר מהיר מכל מחשב ביתי בשנה הקרובה. על המעבד הגרפי אמרו רק שהוא ייוצר ע"י NVIDIA. לינק לכתבה המקורית http://news.teamxbox.com/xbox/7511/Cell-Processor-to-Run-at-46-Ghz/

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  21. אתם לא מאמינים איזה צירוף מקרים מבאס יכול לקרות. קניתי היום ב8 בערב משפקי שמש בEROCA של ג'ולבו ב350 ש"ח, משקפיים שנראות פצצה ואיכותיות. שעה אחרי זה אחותי באה עם מתנה, הביאה לי משקפיים של OKALEY שנראות עוד יותר טוב, וגם כמו שאתם בטח מבינים הם ברמה הרבה יותר גבוהה ועולים כמעט פי 2 מהמשקפיים שקניתי (מדובר במשקפי שמש). האם אני יכול לדרוש מEROCA לקבל החזר כספי, או יותר נכון פשוט לבטל את העסקה בישרכארט? עדיין לא לבשתי את המשקפיים, הם אצלי רק 5 שעות, ופשוט חבל לי על הכסף...

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  22. איפה אני מוצא טאבים לזה ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by eladbu,

ישבתי וחשבתי על זה שאת אף טחד אני לא מכיר פה בפנים אני כמעט שנה וחצי גולש באתר ה 10 הזה ולר ראיתי אף אחד בפנים! ולא אני לא בא לאספות האלה אז למה לא נתחיל שים תמונה של כל אחד מאיתנו שנראה מהסקרנות אנשים שנתנו להם והם לנו עצות! הנה שלי אגב! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  24. Started by SixKiller,

טוב בעקבות הת'ראד הקודם... הגעתי להחלטה שאני רוצה לקנות דרמל... אני רוצה הצעות על מכשירים והמלצות בבקשה... מאתרים מחו"ל.. או מהארץ... דברים מומלצים בקיצור.... תודה

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  25. Started by urielka,

הרגע ראיתי את הפרק הראשון שלהם ויש לציין שזה לא כמו TSS הישן אבל זה הרבה יותר טוב מTSS החדש חוץ מזה הם מראים דברים שלא ממש מותר להראות בטלווזיה עכשיו אני מוריד את הפרקים החדשים(יש רק עוד 2) ויש לי כמה שאלות: 1.כל כמה זמן יוצא פרק של זה(נרשמתי לNewsletter שלהם)? 2.מה דעתכם על התוכנית? כתובת: http://thebroken.org ד"א הקטע עם רמזי זה בדיחה נכון?

• 5 תגובות
    • 762 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.