עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by aldema,

מי אתם , אנשי הפורום המוזרים?... :silly: פסחא שמח. :s05: סליחה על הטימטום פשוט השעה עכשיו היא 4:44..

• 12 תגובות
    • 962 צפיות
  2. Started by Weihenstephan,

שלום לכולם מישהו יודע איך מגיעים מאיזור הקריות לבניין המדרגה שנמצא באוניברסיטת חיפה? איזה קוים אני צריך לקחת? (ממרכזית המפרץ). תודה.

• 7 תגובות
    • 962 צפיות
  3. Started by marlboro,

איך באמת פיצצו את האטום

• 14 תגובות
    • 962 צפיות
  4. Started by raiman1,

"סדרה מוגדרת ע"י כלל הנסיגה: A(n+2= 4A(n+1) -3A(n) נתון A7=362 A5=38 מצא איזה מספר יש להוסיף ל A6 כדי ששלושת המספרים: A5,A6+X,A7 יהוו שלושה איברים עוקבים בסדרה חשבונית" אני יודע שA6+X שווה לממוצע של A7 וA5 כי הם מספרים בסדרה חשבונית. לכן האיבר האמצעי שווה 200. אבל פה נתקעתי. אם מישהו יודע ויכול לעזור אני מאוד אודה לו. נ.ב בתשובות כתוב שX=81

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  5. Started by J.allmighty,

שלומות... יודיעם אם יש בארץ מקומות\תצוגות\חנויות ? לינק לאיזה אתר בארץ ? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  6. שלום לכולם, לפני מספר ימים יצרתי קשר על לוג'יטק בגלל שהG930 שלי הפסיקו לעבוד (לא מצליח להטעין אותם) אחרי בירורים הם ביקשו שאני ישלח להם את המוצר על חשבונם כמובן וזה מה שכתוב: Dear Matan, Thanks for your response. We would like to arrange a free of charge pick up of your product. However, before we initiate the pick up process, we need to inform you of the entire process and ensure that you are in agreement with its requirements. First we must ask for the address including contact details, where our courier service provider UPS can pick up the product during regular business hours, i.e., Monday through Friday from 8:00 AM to 6:00 PM. This can be your home address or work-…

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  7. האם מישהו יכול להסביר לי כיצד ג'דזיה דאקס מתה?

• 7 תגובות
    • 962 צפיות
  8. Started by Symbore,

עברתי לאחרונה לטריפל של הוט. היום נפל הטלפון, כאשר התקשרתי לתמיכה אמרו שהכל בסדר עם המרכזיה וכניראה הבעיה אצלנו והזמינו טכנאי, הקטע שהטלפון חזר לעבוד ואניל א יודע אם כדאי לבטל את הטכנאי. בזמן שהטלפון לא עבד הגלישה הייתה מצוינת וגם הכבלים עבדו. יכול להיות שזה היה משהו נקודתי?

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  9. אני חושב שאנשים שנכנסים לפורום IT מן הסתם עברו או עוברים הסמכות בתחום ולכן יכולים לעזור.

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  10. Started by CRT,

רציתי לדעת כמה דברים. הראשון איך לפתוח נכון את החשבון בלי לתת את הויזה. (כלומר רווחים שיגיעו לחשבון ולשלם איתו באתרים שתומכים בו) ולמה אני צריך לתת פרטים אישיים כאלו כגון מקום מגורים טלפונים וכו'.. האם זה חובה ולמה?

• 11 תגובות
    • 961 צפיות
  11. אני זקוק למעט ציוד לפרוייקט HTPC. המחשב יורכב ממעבד ברטון 2500, על לוח Epox 8RDA+ עם כרטיס מסך Radeon 9600 וכרטיס קול קראייטיב סאונדבלסטר לייב. מדובר ברכיבים ישנים, אבל לאחר קריאה של מעט חומר באינטרנט הבנתי שעם קינפוג, ותוכנות מתאימות גם מחשבים חלשים מהמחשב הזה הריצו סרטי HD באיכות 720P שאליה אני מכוון. התרד הזה נפתח במטרה להשיג כמה רכיבים שאין לי, ואולי להעלות פה את המודעות להמון ציוד ישן שזרוק בבית בלי שימוש. לי למשל יש מעבד פנטיום 1.6 עם ליבט נורט'ווד(מצויין לOC)+לוח מתוצרת אינטל+ ההרדיסק 40GB של מקסטור/סיגייט. אין לי שום בעיה לתת אותם בחינם אין כסף לכול מי שבאמת ישתמש בהם. אני בטוח שיש עוד המון אנשים שמחזיקים שלל כרטיסים/ההרדיסקים ישנים/לוחות ומעבדים ללא שום שימוש. הצ…

• 7 תגובות
    • 961 צפיות
  12. גוף הקירור של כרטיס המסך היה דבוק לשבב GeForce 5900XT ע"י מדבקה טרמית. (אני חושב, לא בטוח) נאלצתי להסיר את המדבקה הזמן התקנה גוף קירור חדש, אבל ההתקנה נכשלה. עכשיו גוף הקירור יושב על השבב, אבל הוא לא נצמד. כתוצאה, כרטיס המסך שומר על טמפ' 56 יציב בזמן מנוחה, אבל מתחמם יתר על המידה בזמן פעולה. איפה ניתן לרכוש מדבקה טרמית? כמה היא עולה? ניתן לפתור את הבעיה בלי מדבקה?

• 4 תגובות
    • 961 צפיות
  13. Started by MiniMizer,

http://www.anycities.com/user/volkomen/iconwars.html ללא ספק אחד מסרטוני הפלאש החביבים ביותר שראיתי

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  14. Started by Nirkaw,

מה לעזאזל?! שלחתי SMS לפרמיום,עלה לי 5 דולר!! ואחרי שהורדתי קובץ אחד זה רושם לי שאני צריך לשלוח עוד SMS 0_0 מה לעזאזל?!

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  15. Started by Born2Kill,

סליחה שפגעתי בכם עם RPG או דפקתי לכם HeadShot, פשוט הגנתי על עצמי. שיהיה לכם צום קל ולמי שלא צם שיכנס ל-BFBC2. :lol:

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  16. Started by Moon-Mage,

סטודנטים עניים מחפשים מכונה בכ1000 ש"ח. תהיתי אם למישהו יש המלצה ואם לא למכונה ספציפית אז אולי לחברה מסוימת. ראיתי את המכונה הזאת ויש לה כמה ביקורות טובות ותהיתי אם מישהו מכיר את החברה ויכול להמליץ עליהם או לחלופין להזהיר מפניהם. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  17. שלום. חשבון ה-AIM מסנג'ר שיצרתי קיבל באן זמן קצר לאחר יצירתו, וזאת מבלי לבצע דבר חריג כלשהו. "We have detected unusual activity on this account. To protect your account from unauthorized use, we have temporarily suspended this username." ניסיתי לאפס סיסמה כפי שמופיע ב-HELP שלהם וההודעה הופיעה מיד לאחר מכן, ולא מאפשר לי לאפס סיסמה. מה עושים? עריכה: ההודעה התחלפה ב: "Suspicious activity has been detected on this account. For your protection we are blocking access to this username."

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  18. Started by Bose,

<צונזר>

• 7 תגובות
    • 961 צפיות
  19. מה הפרש השעות בין השעה שלנו לבין EST? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  20. Started by Iv0ry,

מגן=25% אם הצלחת בו, ואם לא הוא שווה 15% ? 50% = ציון שנתי? 50% = בגרות? זה לא נשמע הגיוני. לדוגמא: קבלתי 60 במגן במתמטיקה אך בבגרות אקבל (נגיד) 70 אז המגן נחשב פה 15% והבגרות 50% ? דוגמא נוספת: קבלתי 60 במגן במתמטיקה אך בבגרות אקבל (נגיד) 55 אז המגן נחשב פה 25% והבגרות 50% ?

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  21. Started by klayton,

http://www.totaljerkface.com/happy_wheels.php

• 4 תגובות
    • 961 צפיות
  22. Started by drorhazan,

שווה לעבוד בנועה מחשבים? פרסמו שם מודעת דרושים לפי הם מחפשים טכנאי מחשבים עם נסיון. אם אני פותר בעיות טכניות למשפחה/חברים באופן ספונטני, זה נחשב? מה אתם אומרים? מה הידע הדרוש ע"מ להתקבל לשם? מה בדיוק הולך שם?

• 7 תגובות
    • 961 צפיות
  23. צמד הקמעות שהיה המוביל של סוני בדור הקונסולות הקודם יקבל סרט קולנועי מלא משלו בשנה הבאה, ובדומה לציפורים הכועסות גם כאן נראה שיש פוטנציאל להצלחה יפה לכתבה: http://hwzone.co.il/עוד-עיבוד-מוצלח-הצצה-ראשונה-ל-ratchet-clank-בתור-ס/

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  24. Started by captaincaveman,

מישהו מכיר לוחות למכירה של ציוד מלבד NANA ו-PCPRO?

• 4 תגובות
    • 961 צפיות
  25. אני רוצה ללמוד מדעי המחשב במכללה טובה (אני יודע שעדיף אוניברסיטה, אבל זה לא כזה קריטי). האפשרויות שלי הן: המכללה למנהל, מכללת אשקלון, סמי שמעון (הנדסת תוכנה). הייתי הולך על המכללה למנהל, אבל זה שכר לימוד של 30K בשנה אז אם אני לא אקבל מלגה, אני איאלץ לחפש מקום אחר. מכללת אשקלון מעניקה B.Sc במדעי המחשב אבל אני לא יודע אם המכללה מוכרת ע''י מעסיקים בשוק ואם אפשר להמשיך לתואר שני אחרי תואר ראשון מהמכללה הזו. אז איך בכלל מזהים מכללה טובה?

• 8 תגובות
    • 961 צפיות

דיונים חדשים בפורומים