עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Alexkmr,

הבאתי לחבר את הדיסק און קיי מדגם PATRIOT XT 16G והלך לו לאיבוד המכסה. שלחתי היום בבוקר אימייל לחברה שלוחה של אירופה, והם שולחים לי עכשיו את המכסה בדואר ללא שום תשלום.

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  2. נולדתי במדינה שאינה מאפשרת אזרחות כפולה. נאמר לי בשגרירות של אותה מדינה שאני יכול לקבל את האזרחות של אותה מדינה, אך ורק אם אני אמציא להם אישור שבו אני מוותר על האזרחות הישראלית הגיעה אלי שמועה שניתן לקבל דרכון אירופי גם ללא קבלת אזרחות ספציפית של מדינה מסוימת מה-EU וזאת בתנאי שיש הוכחות שאתה יליד של מדינה שהיא חלק מהגוש האירופי המשותף. מה אתם יודעים על כך?

• 14 תגובות
    • 923 צפיות
  3. האם הסינתיסייזרים של רולנד של היום נשמעים כמו ה mt-32 של פעם? http://en.wikipedia.org/wiki/MT-32 זה שהיה משומש בקווסטים פעם כמו אי הקופים עם כל הכלים של הקאריביים היה לזה צליל אמיתי כזה אני רוצה בעתיד לקנות סינתיסייזר וללמוד נגינה, גם לי בא לנגן דברים כמו שכולם עושים ביוטיוב ואני פשוט רוצה שישמע יפה

• 9 תגובות
    • 923 צפיות
  4. אהלן חברה אני מחפש להקות/יוצרים בז'אנרים הנל. כדוגמת אלה: Little People - Moon Mr. Scruff - Honeydew http://www.youtube.com/watch?v=v4YdUwkuwgk

• 7 תגובות
    • 923 צפיות
  5. Started by yotam360,

ערב טוב, חברים שלי מארה"ב שלחו לי חבילה דרך UPS, הרגע הסתכלתי במעקב אחרי המשלוח וראיתי שבסאטוס רשום חריגה, ומתחת (במעקב משלוח) רשום: A VALID TAX IDENTIFICATION NUMBER OR DEFERMENT NUMBER IS REQUIRED FOR CLEARANCE או בעברית: דרוש מספר זיהוי לצרכי מס או מספר עיכוב בתוקף לצורך שחרור מה בדיוק אני צריך לעשות כדי לשחרר את החבילה שלי?

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  6. אהלן, אני וחברים אוהבים כל שישי לשבת אחהצ במקום נחמד ולעשות איזה פק"ל....... אנחנו מכירים כל מיני מקומות נחמדים באזור נחל ציפורי, פסל אלכסנדר זייד ועוד אבל מחפשים לגוון קצת. אז מי שמכיר מקומות נחמדים לשבת, אולי ליד איזה מעיין, או סתם נוף יפה באזור הצפון בעיקר אזור העמק - טבעון,יקנעם וכו'. תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  7. האם הספר מתאים לכולם או שצריך לדעת משו לפני זה?? השאלתי מחבר שלי את המהדורה השניה רק לראות איך זה וראיתי שהוא משתמש במלא מושגים ולא מסביר אותם .. במהדורה האחרונה זה שונה???

• 5 תגובות
    • 922 צפיות
  8. Started by star010101,

שלום למומחים יש מישהו שיודע מה היא שיטת השילוח USPS Express Mail International? מדובר במשלוח מהיר מארה"ב לישראל עם שליח עד הבית בארץ או שזה סתם דואר רשום מהיר? כמה זמן לוקח לחבילה להגיע(בהנחה שלא תתקע במכס או משהו) מארה"ב לישראל באופן שילוח זה? תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  9. Started by yuvalki,

אני טכנאי PC עם תעודה ואני מעוניין לעשות את ההסמכה A+ במידה ואני לא בפורום הנכון אנא הפנו אותי בבקשה לאן שצריך הייתי מעוניןן לדעת איפה להבחן היכן ניתן להשיג חומר לימוד או לחילופין היכן אני יכול לחפש בעצמי כמה מבחנים יש ? ובאיזו שפה הבחינות כי שמעתי שזה בעברית תודה יובל

• 7 תגובות
    • 922 צפיות
  10. שלום! לפני מספר ימים הורדתי את העונה ה8 של החיים זה לא הכל,צרבתי על דיסק ורציתי לראות בDVD אך כשבאתי להפעיל הוא רשם לי: UNSUPORT FORMAT זה מאוד מוזר כי יש סרטים בפורמט AVI שהוא כן מצליח לקרוא ויש שהוא לא מצליח לקרוא (מה גם שבתוך הדיסק של הפרקים של החיים זה לא הכל יש פרקים שהוא כן מצליח לקורא). מישהו יודע מה הבעיה? יש לי DVD מדגם SANSUI DIVX 9900 כל הסרטים בפורמט AVI חלק הוא קורא וחלק לא.

• 4 תגובות
    • 922 צפיות
  11. Started by redi,

שלום יש לי בעיה אני משחק בדפדפן רשת . מישחקים בחלק מהאתרים אני מצליח לבצע רישום ובחלק אחר של האתרים הרישום מורה שיש לי בעיה אים דואר אלקטרוני לו עדכני הדואר האלקטרוני שלי של גימאייל ענה תעזרו לי תודה רדי

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  12. אהלן אני צריך סרטונים או כל וידאו שיש המדבר על סכנות שבאינטרנט, למשל הסרטון המדבר על פריצות לחשבון בנק, או כאשר יושבים בבית קפה ומתשמשים במחשב נייד אז איך גונבים את הסיסמאות תוך כדי, מהם הסכנות איך להתמודד עם זה בצורה נכונה אני זוכר שהייתה תוכנית בערוץ 2 על הנושא הזה רק שאני לא זוכר את שמה שדיברה על גניבת זהויות, פריצות לחשבונות בנק באינטרנט וכל הקשור לסכנות שבאינרטנט, אשמח אם תשימו לי כאן לינקים לכל וידאו אפשרי, רצוי שהוידיאים יהיו כמה שיותר טובים וממצים את הנושא של הסכנות שבאינטרנט שהסירונים יהיו בעברית או עם תרגום בעברית תודה דרך אגב לתוכנית קוראים מי פורץ למחשב שלי בהנחיית דני קושמרו, מישהו יכול תת ליל ינק להורדת התוכנית, אני לא מוצא קישור אליה ברשת

• 4 תגובות
    • 922 צפיות
  13. אתרים כגון LUPA וכאלה... אשמח להמלצות ממי שניסה!!

14. כותרת ;D הכוונה היא ל- logicpc.co.il

• 10 תגובות
    • 922 צפיות
  15. אוקיי יש לי קבוצה של שחקנים, מעצב ועורך, ואנחנו עובדים על סרט עלילתי תוך שימוש בCALL OF DUTY 4 (כמו RVB) רק לא קומדיה... יש לנו טיזר טריילר קטן שהכנו כבר, ואנחנו צריכים שחקנים ישראלים (בגלל הפינג). בואו תגידו מה אתם חושבים : )

• 10 תגובות
    • 922 צפיות
  16. Started by mostwanted,

אני צריך לעשות עבודה על קוצב לב חשמלי ואשמח אם מישהו יתן לי לינקים לתמונות מידע רכיבים וכו' תודה מראש

• 4 תגובות
    • 922 צפיות
  17. Started by urich,

אני רוצה לדעת מתי התוכנית משודרת בארה"ב (החוף המזרחי כמובן יענו ניו יורק) כתוב באתר Wednesday, Feb. 22 at 9/8c הכוונה היא לאיזה שעה? איפה? ומה השעה המקבילה בארץ? כל זאת ועוד במרתון התשובות שלכם!!!

• 9 תגובות
    • 922 צפיות
  18. Started by waizman,

לא הכי מדוייק אבל הפואנטה ברורה. אני אישית אהבתי

• 12 תגובות
    • 922 צפיות
  19. הטקסט דיי ישן (מונטי פייטון?), אני זוכר ששמעתי אותו רק בתור קובץ אודיו לפני מספר שנים. פעם ראשונה אבל שאני רואה את האנימציה, ואולי חלק לא מכירים.. http://www.starterupsteve.com/swf/f-word.html FUCK YOU! :-*

• 11 תגובות
    • 922 צפיות
  20. נכון יש בלינוקס כזה בית יפה של Root Home? התקנתי לפני כמה זמן לינקוס והתלהבתי מזה למישהו יש כזה אייקון??? או בכלל סידרת אייקונים של לינוקס?

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  21. Started by YAIR,

http://www.joint.co.il/joint/jointnarco/data27.php

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  22. Started by MiniMizer,

http://www.anycities.com/user/volkomen/iconwars.html ללא ספק אחד מסרטוני הפלאש החביבים ביותר שראיתי

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  23. Started by who_Cares,

מבחינת איכות השרות לפני ואחרי הקנייה. תודה

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  24. היי אני שמעתי שיר שהוא די ישן ברדיו אבל אני חייב לדעת את השם שלו לצערי השיר לא ניתן לכתיבה בגוגל כי אני מקבל תוצאות שלו עוזרות לי השיר הולך ככה Here we go again cowa cowa cowa cowa banga משהו כזה. (זה הפיזמון) זה כל מה שאני זוכר מהשיר. מקווה שתוכלו לעזור לי לאתר את השם שלו

• 13 תגובות
    • 922 צפיות
  25. Started by Zeev86,

אהלן. ניסיתי להכנס לפורומים של hosts.co.il אבל נראה שהאתר נעלם. מישהו מכיר את האתר ואולי יודע מה הסיבה? ואם האתר נסגר - האם יש איזשהו תחליף? העניין הוא שאני רוצה לחפש חברת אכסון ונהגתי להיכנס לפורומים שלהם על מנת לקבל ביקורות על חברות בארץ.

• 3 תגובות
    • 922 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.