כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
כשקניתי את הפרבי לפני 10 בערך, קיבלתי מילון עברית-פרבית, אבל הוא נעלם. פתאום גיליתי את הפרבי בארון, שמתי סוללות וחטפתי התקף נוסטלגיה ליצור המעצבן ;D אבל אני מחפש את המילון עם כל המדריכים למשחקים, להרדמה, ולהכל... גם המדריכים שמצאתי באנגלית מכילים רק מילון נטו, בלי הדרכות. מאיפה אפשר להשיג?
-
- 5 תגובות
- 941 צפיות
-
-
יצרנית הגאדג'טים הסינית מקווה להפתיע גם את שוק הרחפנים האישיים הצומח באמצעות המוצר הראשון שלה בקטגוריה לאחר שהצליחה להרשים אותנו כמעט בכל קטגוריה שנכנסה אליה תודות למוצרים באיכות סבירה ובמחירים תחרותיים במיוחד, נראה שהמשימה המרכזית הבאה של שיאומי (Xiaomi) הסינית היא בעולם הרחפנים, ובפרט הרחפנים שמיועדים לצילום באיכות גבוהה. החברה עתידה לחשוף את המוצר הראשון שלה בקטגוריה הלוהטת הזו כבר מחר, ב-25 במאי, וכעת אנחנו גם מקבלים סרטון קצר ראשון שמציג את המוצר המסקרן – לאחר מספר תמונות עמומות שהופצו ברשת במהלך השבועיים החולפים. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%94%D7%94%D7%A9%D7%A7%D7%94-%D7%9E%D7%97%D7%A8-%D7%A1%D7%A8%D7%98%D7%95%D7%9F-%D7%A8%D7%90%D7%A9%D…
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
זה היה כל כך ברור וכל כך מגעיל נדמה היה לי שאני לבד במערכה כבר המעטתי להכנס לפורום ורק עקבתי מהצד ברור כל כך שחברי הפורום כל הזמן מקשרים לחנות RSM והמלצותיהם נעות על פי המלאי שם ניתן לעבור על הפורום ולראות בדיוק מי הם אותם אנשים ואיך הם משגעים את כל הפונים שלא מבינים ופועלים על פי עצתם כמו כן ישנם אנשים שמדברים בשפה לא נאותה ולא פחות גרוע מכך ממליצים לאנשים שטויות ושולחים ביטים מיותרים ברשת מה שמשפיע על התעבורה של כולנו יש חברים שכיף לקרוא מה הם כותבים והידע ללא ספק רב ואותם יש לקדם בדרגה ואילו אנשים חדשים יש לבדוק ולא לאפשר את מה שהם כותבים אוטומטית לפורום כמו כן לפי דעתי מומלץ לכתוב ליד שמות החדשים אם הם מאושרים להמלצות או הערה כגון "יש לקחת המלצות של כותב זה בערבון …
-
- 4 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אם טריילר מודלף באיכות גרועה לא עשה לכם את זה, הנה מספר תמונות ראשונות ורשמיות מסט צילומי סרט ה-X-Men החדש והמדובר לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/אחרי-ההדלפות-הנה-מבט-רשמי-ראשון-לסרט-x-men-apoca/
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
משהו עם החברה, או לבד. רצוי משהו טוב שיצא בתקופה האחרונה (לא מעודכן), לא גיי מידי תודה (אקשן-קומדיה-כל דבר משעשע-עמוק תופס)
-
- 6 תגובות
- 940 צפיות
-
-
http://s13.yousendit.com/d.aspx?id=1KZ6LHKEXLR8V0NBHF86SZRJZ1 אם תוכלו לעזור לי למצוא את השם של הרצועה הזאת זה יהיה....סבבה
-
- 8 תגובות
- 940 צפיות
-
-
-
לאיזה תוכנה יש הכי הרבה קבצים להורדה ?
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
-
ברישיון הזמני שלי כתוב שאני חייב נהג מלווה עד ה25.6 כלומר מחר... השאלה היא אם מחר אני כבר יכול לנהוג לבד או שאני צריך לחכות שהיום ייגמר?
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שמעתי שמועות שאייבורי מביאים חומרה מזויפית משהו יכול לאשר או להכחיש את השמוע הזו ואם לא נכון אז איך הם מביאים מחירים כל כך נמוכים ממה שמוצאים בדרך כלל
-
- 9 תגובות
- 940 צפיות
-
-
למישהו פה יש לינק למשחק הזה שאתה צריך להגן על ליבה מסויימת בכך שקונים נשקים ומכונות יריה כאשר עם הזמן אתה משפר אותם וככה משפר את ההגנה? ( ואני לא מדבר על הZoikz שיש במיני קליפ, אותו קונספט אבל אחד יותר רציני.. תודההה!
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-
-
איפה אני יכול לקנות זרוע ברקן לטלויזיה 21 אינצ' וDVD , חנות באיזור המרכז , יותר לכיוון רמת גן תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 940 צפיות
-
-
-
יש למישהו את האתר שמקלידים את ת.ז ותאריך הלידה והוא מוציא את ציוני הבגרות ?
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
הטקסט דיי ישן (מונטי פייטון?), אני זוכר ששמעתי אותו רק בתור קובץ אודיו לפני מספר שנים. פעם ראשונה אבל שאני רואה את האנימציה, ואולי חלק לא מכירים.. http://www.starterupsteve.com/swf/f-word.html FUCK YOU! :-*
-
- 11 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אני רוצה לקחת כסף מכרטיס ויזה נטען של הדואר שלי , "ולטעון " את חשבון פאי פאל בכסף הזה . איך אני עושה את זה ? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
האם מכך שליד ההגדרות ישנו מספר אחד בלבד אני אמור להסיק שהתשובה היא מילה אחת או שזה לא מחייב? תודה מראש ובהצלחה !
-
- 6 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אהלן חברה אני מחפש להקות/יוצרים בז'אנרים הנל. כדוגמת אלה: Little People - Moon Mr. Scruff - Honeydew http://www.youtube.com/watch?v=v4YdUwkuwgk
-
- 7 תגובות
- 940 צפיות
-
-
נכון יש בלינוקס כזה בית יפה של Root Home? התקנתי לפני כמה זמן לינקוס והתלהבתי מזה למישהו יש כזה אייקון??? או בכלל סידרת אייקונים של לינוקס?
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
אני יודע שencoder יסגור לי את הנושא ובצדק אני רק כותב הודעה זו כדי להגן גם עם בטיפה על שמי הטוב (מה שנשאר ממנו) לא הייתי אצלה (לא אצלו), אני בא, בכיף, אוכל, קורא עיתון נהנה מהחיים, פתאום מצלצלת אלי הילדה הזאת ומבקשת שאני יעזור לה להתקין מחדש win95 (דבר שבחיים לא עשיתי, כל ההתקנות שלי התחילו מ98) בקיצור היא מתחילה לזבל לי את השכל על כל מה שקרה לה במחשב וכל מיני כאלה ואני יושב קורה עיתון אוכל ומהנהן, ואז היא שואלת אותי איך להגיע לכונן, ואני, שבדיוק הגעתי לכתבה די מעניינת אמרתי לה תעשיתי cd ואת השם של הכונן, לקח לי בערך 10 דקות להבין שאני אידיוט (אפילו פחות) ופשוט שכחתי (או שלא התעמצתי) לזכור מה עושים היות ופעם אחרונה שהייתי בדוס היה לפני 5 חודשים כאשר פירמטתי. בסוף היא או…
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
הזמנתי מוצרים שנשלחו דרך מסטופ בשווי של כ-250$. החבילה כבר אצלי ביד, חוייבתי בגין המשלוח, אך לא עבור מכס. האם זה אומר שהחבילה באורח פלא לא חוייבה במכס, או שאל לי להיות נאיבי, והחיוב יבוא בהמשך?
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
-
אהלן, רציתי לדעת אם יש איזה אתר שיכול לתת לי מידע על המיקומים של הירח בזמן מסויים(תאריך) ועל הראות שלו וכמה שהוא גדול באותו הזמן.. בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-