עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by sagi_10,

שלום לכולם בשבוע האחרון מכרתי מספר מוצרים באיבי (לא דברים שדורשים משלוח : מספרי איסיקיו קצרים וכ"ו ) , מכרתי שלושה מוצרים ואף אחד מהקונים לא יצר קשר או שלח תשלום . אני ניסיתי ליצור קשר עם כולם (גם ע"י אימייל וגם ע"י הודעות במערכת EBAY ) , אבל הם פשוט "מתים " איביי כבר לקחה את ה- "fee" שלה על המכירות אבל אני לא קיבלתי כסף - מה שיצא שבעצם הפסדתי 6.34 דולר :-\ יש לציין ששלושת המוצרים נמכרו בסכום של $108.99 ,שזה אחלה רווח בשבילי בערך כמו יום של קריעת תחת במלצרות באירוע של פוצים מעצבנים שלא מפסיקים להציק ! . מה אני יכול לעשות כנגד הקונים האלה ? האם הבעיה הזאת נפוצה ? לפי מה שראיתי באייבי אני אפילו לא יכול לתת עליהם פידבק שלילי - מכיוון שמסיבה לא יודועה מוכר לא יכול לתת …

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  2. Started by QQQ,

כרגע אני בכיתה י"א הרחבות פיזיקה וטכ"מ (טכ"מ אני לומד מי') בפיזיקה הגישו אותי השנה על 60 (מכניקה) ואני לא בטוח אם כדאי לי לגשת או לא. למען האמת היינו עם מורה שעושה מבחנים מאוד קשים יחסית ובגרויות אני פותר דיי טוב ויש לי סיכוי לטוב להוציא ציון גבוה מחר ולפסול את הציון הגשה. מעבר לזה עד כמה זה באמת יתרום לי אם אני אלמד את המקצוע הזה?

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  3. Started by DUDEnamE,

תצא גרסה שהיא ל3D? לא בא לי ללכת לראות את זה בקולנע נראה לי ביזבוז כסף

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום חברים אני מעוניין להתחיל ללמוד הנדסת תעשייה וניהול/חשמל (אלו שני הכיוונים העיקריים)באוקטובר 2010. לצורך העניין אצטרך לגשת לבגרות במטמתיקה 4 יח"ל, שלושת הטפסים. הייתי רוצה ללמוד בבית ולגשת למבחן באופן עצמאי, האם זה נשמע הגיוני בעיניכם ללמוד לבד את כל החומר לבגרות? אני מבין שמועד הבגרות הקרוב הוא בעוד ארבעה חודשים בערך (תקנו אותי אם אני טועה), האם זה זמן סביר והגיוני ללמוד את החומר לכל שלושת הטפסים או לפחות לשניים מהם? אשמח אם תוכלו לתת לי הפנייה למספר נושאים בסיסיים שאוכל להשתפשף בעזרתם במהלך השבוע הקרוב, תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  5. הטמטום, הטמטום http://www.pandas.co.il/product_info.php products_id=3896&PHPSESSID=66c9600283d8a8b62df80d8324b4143d מי שהבין של הכותרת של הפרסומת שיסביר לי...

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  6. Started by barakbk,

שלום לכולם, בהמשך לדיון שפתחתי כאן מזמן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=456884 רציתי להביע חוות דעת על החברה XFX. ב16 באוקטובר 2008 קניתי כרטיס מסך 9800GTX+ של XFX מהחנות FOX-PC לפני כמה חודשים, הכרטיס החל לעשות בעיות, וככל הנראה נדפק. כאשר רציתי לממש אחריות, לא הצלחתי לעלות על שום עקבות של FOX-PC ולא ניתן היה להחליף את הכרטיס שלי, ולכן, פניתי לשירות הלקוחות של XFX. החברה סיפקה לי אישור לשליחת הכרטיס אליהם לבדיקה, שתוצאותיה היו ידועות מראש: הכרטיס נדפק. בסופו של דבר, קיבלתי כרטיס מסך מדגם GTX260 בתור פיצוי, שעובד בצורה מצויינת. לכן, רציתי להמליץ על XFX ולשתף את חווית הרכישה שלי מהם. ברק.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Green,

שלום אני צריך לצלצל לאנגליה ואני לא יודע איך זה המספר שנתנו לי אבל אני לא בטוח שאני רושם אותו ישר ככה וזהו 07768492xxx אני לא יודע לאיזה חברת שיחות לחול אני מחובר ככה שעדיף לי לצלצל דרך מי שהכי זול לאנגליה תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. מה אני אמור לרשום ? ORIGAMI לא הולך.

9. Started by vacuuuum,

מה דעתכם שני האנשים האלה דומים? http://www.rar.co.il/files/eMule-1130924190.jpg http://www.rar.co.il/files/eMule-1130924097.jpg

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  10. Started by hadarK,

שלום, אני בן 17 ורציתי לדעת היכן כדאי לפתוח חשבון בנק, איפה הכי משתלם מבחינת עמלות וכיוצב. אשמח לכל עזרה תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. היי, קרוב משפחה שלי קנה דירה ואני מחפש רעיונות למתנה. הבחור ואישתו שניהם מאוד אוהבים טכנולוגיה/גאדג'טים, התקציב למתנה בערך 500-600 ש"ח. תודה !

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. אני צריך נגדים מפסקים לדים דו צבעים....לדים אולטרה משהו החזקים האלה... אז מישהו מכיר?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by 1,

אמא שלי טסה לשבוע, היא אמרה לי למצוא לה מדיח גדול במחיר טוב, את העבודה וההרכבה אני ושכן שלי נעשה. יש לכם המלצה לחנות טובה וזולה, או לדגם מסויים?

• 5 תגובות
    • 998 צפיות
  14. Started by finish,

אנ מחפש מסלולי מים לטיול ביום שבת בצפון. מחפש מסלול מעניין ושיהיה בריכה או אגם כזה שאפשר לקפוץ אליו שמעתי שיש הרבה מקומות כאלה יש המלצות?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. אני עובד אצל מישהו במסגרת חברה כלשהי כבר בערך כמה חודשים. אני יודע שמותר לי (מגיע לי) לקבל שכר גם על הנסיעות, אבל משום מה לא ביקשתי כסף על נסיעות עד עכשיו אז בהנחה שיש לי תיעוד מדוייק של כמה עלו לי נסיעות עד עכשיו כל פעם שעבדתי מותר לי לבקש (לדרוש?) תשלום על הנסיעות "באיחור"? מישהו יודע מה החוק אומר לגבי זה?

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  16. טוב, עלתה תוכנית לטוס לברלין עוד שבועיים לשבוע. אנחנו זוג בשנות ה20 המוקדמות, יש עודף מידע (כן אני אחפור בלמטייל), אבל אם למישהו יש משהו אישי ועדכני אשמח לקצת מידע מחפש מלון נגיד 2 כוכבים, לא חייב במרכז אבל שיהיה נגיש (איך המטרו?), לא צריך מותרות, רק מקום נקי ונוח לישון להתקלח ורצוי ארוחת בוקר, WIFI יהיה בונוס טוב. עד 70$ ללילה נשמע לי הגיוני, (יוזמן כמה ימים לפני כדי לחסוך עלויות), יש לי היכרות טובה עם איביס במקומות אחרים טיסה תוזמן גם ברגע האחרון לפני המלון. המלצות למה לעשות, איפה לטייל וכו' יתקבלו בברכה

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  17. שלום לכולם.... אני מחפש את השם של השיר של הפרסומת החדשה של ARMANI CODE תודה לכל העוזרים...

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by marking,

תנו משהו, משעמם להקשיב לענתיקה...

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. מישהו מכיר אתר שמתרגם מישפטים מאנגלית לעיברית?

• 5 תגובות
    • 831 צפיות
  20. יותר מטומטם זה ש-20% מתוך 1078 אנשים נכון לעכשיו אמרו שכן.

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  21. Started by HoLy4EvEr,

מישהו יודע אולי?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by h_yoav,

http://www.supuzzle.com/supuzzle.swf מי שיודע לפתור את החידה הזאת שיתן פתרון אני כבר משתגע... תודות למי שיתן

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  23. Started by ben15,

ספרו על חוויות מביכות! אגב, אני לא מצליח להזכר באחת טובה...אז לא נורא.

24. פתחתי קבוצה ב-Folding@home מישהוא רוצה להצטרף קבוצה מספר: 11515

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by mrsph666,

אהלן, יש למישהו לינק של הטפסים שאמורים לחתום עליהם הורים, במידה והם מאשרים לבן היחיד להתגייס לקרבי?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.