כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
מז"י - מפקדת זרועות יבשה או משהו כזה איפה זה? מה זה? מה עושים שם לעזאזל? :s05:
-
- 9 תגובות
- 9.9k צפיות
-
-
תמיד דוסים בארהב אומרים את זה,הבנתי שזה סוג של שתיה...מה זה,זה שרי?
-
- 5 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אתמול קניתי במכרז קולט אדים ויש שם אפשרות לפחם ואני לא יודע אם אני צריך את זה.. השאלה שלי היא אם צריך את הפחם בקולט אדים ומה זה עושה? תודה מראש SubX
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מתי משלוח נכנס להגדרה של משלוח EMS ? שחייב במיסים נוספים ? ???
-
- 15 תגובות
- 17k צפיות
-
-
-
יש לי אפשרות לבחור ללמוד את זה שנתיים, אני לא יודע מה זה זה , זה אלקט'?
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
הציעו לי להתחיל לעשות נקודות לתואר.... ואין לי מושג מה זה(אני לא מבין בזה כלום אני רק בן 15 עוד חודשיים...היה ערב הסברה אבל פיספסתי אותו)
-
- 37 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
-
-
היי אני מחפש תמונה של אריה בפוזה של רביצה , או לפחות הסבר על מה זה רביצה . תודה
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מה זה פיחו / פיכו? מנהלים יקרים, אם אתם לא בקיעים עם המושג אני מבקש שלא תנעלו, המושג קיים. בדוק.
-
- 13 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
חבר שלי עבר צו ראשון וצוות אוויר ושלחו לו משהו שנקרא פרוייקט גאמה מה זה? עוד משהו הוא שאל אותי למה לא קיבלתי כזה דבר כי אני והוא עם אותם נתונים שנינו עם אותו קב"ה שנינו לומדים אותם מקצועות בבית ספר ושנינו עברנו צוות אוויר לפי מה קובעים אם אתה מתאים או לא?
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהוא יכול בבקשה להסביר לי ומהצריך בשביל להיתקבל אליו?
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
חיפשתי בויקיפדיה אין כלום יש רק dna ואין שם כלום בקשר לצופן הגנטי גוגל מפנה אותי רק לפוסטים של דוסים דפוקים וכול מיני כתבות בynet בבקשה חברה מישהו יכול להסביר לי בקצרה מה זה החרא הזה?? המורה שלי לביולוגיה(כיתה ט)התעצבנה ונתנה לנו עבודת הגשה על זה ונזכרתי לעשות אותה היום אני לא מבין כלום בזה בעעע תודה ענקית למי שיעזור
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://s1.amazon.com/exec/varzea/ts/exchange-glance/Y04Y4306902Y1972800/002-4734394-3105601#image
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
-
שלום, אני משתמש ב-System Mechanic כדי לנקות את המחשב שלי מזבל. בסריקה, כברירת מחדל, הוא מוצא גם קבצי GID ומציע להסירם, הוא מצא אצלי קבצי GID בתיקייה שבה מותקנים הדרייברים של ה-Sound Blaster... אני מפחד להסירם כדי לא לפגוע בהתקנת הדרייברים... ברצוני לדעת מה זה קובץ GID ולמה הוא טוב? (אם בכלל...) תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
איך מתבצע כל התהליך אצלו? ומתי רואים אותו? לפני או אחרי הכניסה לאוטובוסים בגיוס? הוא מביא את כל התפקידים שהינך רשאי לשרת בהם..אתה בוחר אחד ואתה שם? הוא נותן לך יותר תפקידים מאשר מה שמצוין במנילה? תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 9.8k צפיות
-
-
הציעו לי לצאת לקצונה לפני כמה חודשים בתור קצין שלישות עכשיו, התפקיד שלי הוא ג'וב בתל השומר לא משהו רציני ולא משהו שאני אוהב (לא מצריך יכולות מסוימת) בכללי קצונה מתאים לי, לא מפריע לי השנה קבע הדבר היחידי שמפריע לי הוא שכרגע יש לי פטור שמירות (בגלל בעיה מסוימת אני לא אפרט) מה שדי גורם לי להתלבטות היה לי ראיון לפני חודש אמרו לי שהפטור מתבטל בקצונה מן הסתם מישהו פה היה קצין שלישות? זה שווה את זה?
-
- 8 תגובות
- 17.6k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-