כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,568 דיונים בפורום זה
-
-
חבר שלי עבר צו ראשון וצוות אוויר ושלחו לו משהו שנקרא פרוייקט גאמה מה זה? עוד משהו הוא שאל אותי למה לא קיבלתי כזה דבר כי אני והוא עם אותם נתונים שנינו עם אותו קב"ה שנינו לומדים אותם מקצועות בבית ספר ושנינו עברנו צוות אוויר לפי מה קובעים אם אתה מתאים או לא?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהוא יכול בבקשה להסביר לי ומהצריך בשביל להיתקבל אליו?
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
חיפשתי בויקיפדיה אין כלום יש רק dna ואין שם כלום בקשר לצופן הגנטי גוגל מפנה אותי רק לפוסטים של דוסים דפוקים וכול מיני כתבות בynet בבקשה חברה מישהו יכול להסביר לי בקצרה מה זה החרא הזה?? המורה שלי לביולוגיה(כיתה ט)התעצבנה ונתנה לנו עבודת הגשה על זה ונזכרתי לעשות אותה היום אני לא מבין כלום בזה בעעע תודה ענקית למי שיעזור
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://s1.amazon.com/exec/varzea/ts/exchange-glance/Y04Y4306902Y1972800/002-4734394-3105601#image
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
-
שלום, אני משתמש ב-System Mechanic כדי לנקות את המחשב שלי מזבל. בסריקה, כברירת מחדל, הוא מוצא גם קבצי GID ומציע להסירם, הוא מצא אצלי קבצי GID בתיקייה שבה מותקנים הדרייברים של ה-Sound Blaster... אני מפחד להסירם כדי לא לפגוע בהתקנת הדרייברים... ברצוני לדעת מה זה קובץ GID ולמה הוא טוב? (אם בכלל...) תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
איך מתבצע כל התהליך אצלו? ומתי רואים אותו? לפני או אחרי הכניסה לאוטובוסים בגיוס? הוא מביא את כל התפקידים שהינך רשאי לשרת בהם..אתה בוחר אחד ואתה שם? הוא נותן לך יותר תפקידים מאשר מה שמצוין במנילה? תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 9.7k צפיות
-
-
הציעו לי לצאת לקצונה לפני כמה חודשים בתור קצין שלישות עכשיו, התפקיד שלי הוא ג'וב בתל השומר לא משהו רציני ולא משהו שאני אוהב (לא מצריך יכולות מסוימת) בכללי קצונה מתאים לי, לא מפריע לי השנה קבע הדבר היחידי שמפריע לי הוא שכרגע יש לי פטור שמירות (בגלל בעיה מסוימת אני לא אפרט) מה שדי גורם לי להתלבטות היה לי ראיון לפני חודש אמרו לי שהפטור מתבטל בקצונה מן הסתם מישהו פה היה קצין שלישות? זה שווה את זה?
-
- 8 תגובות
- 17.6k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
-
שלום וערב טוב, חשבתי שבפורום יש אנשים מבוגרים, אז אולי מישהו מבין בזה אז ככה, אני די מתעניין ברחבי האינטרנט בזמן האחרון בכל מיני דברים מעניינים שיש לצבא להציע, פרט לגובניק/קרבי. אז הגעתי ל2 דברים, כמובן שלא בטוח שאני אתקבל, אבל סתם כידע כללי. מה בדיוק ההבדל בין תלפיות, לבין עתודה? *אתר תלפיות: http://www.talpiot.org/ * האם יש הבדל משמעותי? בדרישות הקבלה? מה זה בדיוק תלפיות?
-
- 105 תגובות
- 9.7k צפיות
-
-
בסוף הכתבה ציינו שהמידע הראשוני הגיע באימייל האדום, מישהו יודע מה הכוונה? זה איזשהו מושג מוכר שאנשים אמורים להבין? תודה (: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3036117,00.html
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
-
טוב, ה-10 לחודש הגיע, וכמו כל עובד בישראל שקיבל את המשכורת שלו ביום האחרון ע"פ חוק שלמעביד מותר לתת את המשכורת אני יוצא לחפש לעצמי כמה דברים לקנות. המטרה שלי החודש: כיסא מנהלים למחשב מחומר דמוי עור. אני עובר בנגרייה מקומית אני שואל כמה יעלה הכיסא, הוא עונה לי : 600 שקל, ואם אתה רוצה את ההוא שעמד בשמש כמה שעות(והזעתי עליו כמו אני לא יודע זמן) 500! ואני פשוט רואה על המבט שלו ועל העובדים בנגריה שהוא פשוט חושב שהוא תפס לעצמו איזה פראייר-משקפופר-בוק שאפשר יהיה למכור לו כיסא כזה, כשבאופיס דיפו, מקום מסודר ונורמאלי, מוכרים אותם באותו מחיר בערך!!! מה שהוא לא ידע זה שהוא נפל על היורש של רפי גינת, שזה כבר העיד על עצמו שהוא "צייד אדם". מה זה העושק הזה? אחרי זה שאלתי אותו לגבי קרשים…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
ערב טוב האם מישהו יוכל לתת הגדרה ל"אהבה"? :-*
-
- 89 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
איך מבדילים בין חיקוי לאמיתי? (אני רוצה בגדים נעליים, MP3 וכו.. ) ואם יש משהו שאני יודע בוודאות שהוא חיקוי (איך קוראים לזיוף של של הנוקיה 5MP?) אתם יודעים על זיוף ששווה לקנות שם? וחשבתי להביא PS3 כי אני מת לאחד ואין לי כסף למחירים של הארץ נ.ב מרצה של אחי בטכניון אמרה שהיא הביא משם דיסק און קי 200GB בכלום כסף קיים דבר כזה? יודעים איך אני יכול להשיג את זה שם? (היא אמרה שהיא הביא את זה ליד סין לא זוכר תשם של המדינה.. ) ובאופן כללי חומרה למחשב שיש שם בזול ואני יכול לדעת שזה אמין תירשמו
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם זה 4 חודשים יש לי כלבה חדשה העניין הוא שאין לי מושג מאיזה זן היא הוטירינר אמר שהיא מעורבת וזה כמו שהבנתם ממש עזר לי אולי יש פה מישהו שמבין ויוכל לומר לי בוודאות מה הסוג של הכלבה??? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 846 צפיות
-
-
-
אחת הפעולות הכי "פופולריות" בתיקונים פשוטים זה פירמוט. שמתי לב שהמחירים נעים בטווח דיי גדול, אז הייתי שמח לשמוע מה לדעתכם הטווח מחירים הנורמלי וההגון לפירמוט, שמצד אחד לא יהיה מחיר זנות שמבייש את הטכנאי ומצד שני לא יקר מידי שיעשוק את הלקוח ויהיה גנבה יחסית לשאר הטכנאים. חשוב להתיחס לעבודה שמדובר בדר"כ (פה בפורום) בטכנאים פרטיים שלא חלק מחברה, ובחלק גדול מהמקרים לא מביאים חשבונית.
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הייתי רוצה לרכוש משם כמה מוצרים , והייתי רוצה לשמוע מהחברים בפורום מה יש להם לספר על החברה הזאת. תודה
-
- 3 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
כל שבוע גירסה חדשה ועדיין לא יכולים להוסיף את האופציה של לפתוח קובץ זמנית במקום לשמור על המחשב ??
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-