עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by shloosh,

רציתי רק לדעת,אם כאשר הם נתנו את המוצר לחברת השליחה,או שלחו אליכם את המוצר ישיר.. הם שלחו לכם Email ??? כי הם היו אמורים לתת לחברת השליחה את הכרטיס מסך שהזמנתי,והם אמרו שהם ישלחו לי Email ,הבעיה היא שיש לי בעיה בעברית ה-outlook express ואני רואה עברית בגיבריש. אז אם מישהו יודע שיגיד לי בבקשה,תודה!

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  2. כי תדיראן הכי יקרים...

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אני זוכר שפירסמו כאן לפני המון זמן מן פרוייקט של מישהו שעשה ממסך אקווריום והיה גם מדריך.. האם מישהו יש קישור למדריך ? עריכה: תרדו לתגובה מספר #5

• 31 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. ראיתי את הסרט ומה אני אגיד התאכזבתי, סרט פשוט מאוד עם הומור טיפשי שלא עולה במקוריות שלו אפילו על dumb and dumber. כל כך ציפתי לסרט החדש של השחקן האהוב עליי ביותר וזה מה שאנו המעריצים מקבלים...חבל.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. לדוגמא תראו בהורדעה הזאת למטה את הריבוע הכתום שהוא רשם בוא את המפרט שלו אז איך אני עושה משהו בסיגנון תודה... http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=112393.0

• 3 תגובות
    • 502 צפיות
  6. אז כרגיל המורה נידבה אותי (בעל כורחי ;D ) להכין מצגת, הפעם בנושא הטיול השנתי שלנו בירושליים, אז חיפשתי תמונות קלאסיות בירושליים ולמרבה התדהמה לא מצאתי תמונות חלקות אלא עם כתוביות למיניהן, אני צריך את המצגת להכין עד יום שלישי הזה ולכן זה דחוף לי מאוד למצוא את התמונות ואבקש את עזרתכם בנושא בתודה ובלחץ קטסטרופלי מראש ( ;D ) naorai

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  7. לא משנה לי איזה ,העיקר שיהיה ראפ ועדיף שיהיה כזה הרבה יו יו שאפשר לשלב

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. כותרת. אני זקוק לתווים, שואל בכמה שיותר פורומים בשביל שהסיכוי שיענו יעלה. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  9. Started by The_magament,

חבר שלי שלח לי מתיחה שהוא עשה על מישהו בפורום, הוא יורד עליו והמסכן לא שם לב וכלולם שם מתים מצחוק... בקיצוק אתם חייבים לקרוא! (עד הסוף זה 6 עמודים)... http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=295434

• 12 תגובות
    • 844 צפיות
  10. Started by R0ck,

http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=149138 אחד המדהימים. :lol:

• 8 תגובות
    • 816 צפיות
  11. שבת שלום אני פתחתי את הטראד הזה בשביל סקר: אז הסקר הוא.. האם אתם מתכננים מתישהו לעזוב את מדינת ישראל?האם אתם מתכננים לא לעזוב את המדינה?ואם לעזוב למה?אם לא לעזוב,אז גם למה? אני ארצה באיזשהו שלב לראות את כמות המשתמשים שרשמו שהם לא מתכננים לעזוב את המדינה,ואת כמות המשתמשים שרשמו שהם לא מתכננים לעזוב את המדינה בגלל שאני פותח הטראד אני כותב שאני מתישהו כן אהיה מעוניין לעזוב את הארץ הזו,אני רואה את העתיד של המדינה מאוד שלילי אם לא יהיה כאן שלום,ואני רוצה לחיות במקום אחר שיהיה בו טוב יותר ושקט יותר...ולא לשמוע על ניסיון לפיגועים ושטויות בסגנון הזה...

• 146 תגובות
    • 11.7k צפיות
  12. ביום חמישי הזה (ה8.7) נגמר לי המנוי לשנה לתשתית + ספק. עד היום הייתי בבזק עבור שניהם, וקיבלתי 4mb תמורת 100 שקל. אין לי כבלים (בזכות הולמרק), ואין לי באיזור ngn. השימושים שלי: הרבה streaming (מוזיקה ווידאו), ושיתוף. כמעט ולא משחק ברשת. מה רוחב הפס המקסימאלי שאפשר להוציא מהם תמורת 100 שקל? יש לדעתכם עסקה טובה יותר? תודה!

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  13. שלום לכולם, יש לי שאלה שבה אני נורא סקרן לדעת.. ראיתי כי התפתחות המעבדים הזכרונות והכרטיסי מסך צוברים מהירות והכל הולך ומתפתח מהר מאוד (עוד מעט יצא הקונרו וגם מתוכנן בעתיד מעבד בעל 4 ליבות...) רציתי לדעת עם כך ב2007 פחות או יותר מה יהיה חזק יותר מבחינת הרצת משחקים .. המחשב האישי, או הקונסולה PS3 (שלא מזמן אמרו שיש לה חומרה חזקה והמחשב לא יגיע לכוח שלה גם בעוד כמה שנים..) ? בבקשה אם אפשר תשובה עניינית כי לפי מה שאני רואה יצא בקרוב גם DX10 (וזה לא היה בכלל צפוי מבחינת SONY..) וגם הכל כזה הולך קדימה ולי כבר נראה שכרטיס מסך GF 7950 1024 בעל 2 ליבות ומעבד קונרו מהיר + זיכרון DDR2 מספק.. כבר היום עוקף את מערכת ה PS3... נכון שהמשחקים מיועדים רק לקונסולה וכל זה ... אבל בכל זאת ה…

• 7 תגובות
    • 559 צפיות
  14. טיל אירני בזמן מלחמה נופל על סניף של בנק לאומי מפוצץ את כל הכספת מה אתם עושים ????

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. קורה שאתם מבקשים עזרה בפורום ולא עונים לכם? :s05:

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by eladbu,

שלום לכולם רציתי לדעת אם מישהו יודע איפה אני יכול להשיג\לקנות את מגן האייפון invisible Shield באיזור המרכז...

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Mda101,

מה המצב אנשים? אני מחפש תמונות יפות לציורי קיר לחדר שלי... ראיתי אצל אחי, תמונה שהוא לקח מהאתר www.notonlysex.com של אישה, בעירום, כאשר הפלג גוף התחתון היה כמו שהתמונה לא מושלמת... טיפות כאלו... אני מחפש בראש ובראשונה את התמונה הזו... אבל גם תמונות יפות אחרות שאני יכול לצייר על הקיר הקיר הוא בערך שני מטר וחצי גובה על עד שלוש מטר רוחב... כל תמונה תבורך תודה, נדב

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  18. אני מתבלבל מידי פעם בזכר ונקבה, בעיקר בקטע של המספרים. אני מודע למה נכון ומה לא אבל רק בדיעבד, כאשר אני מדבר בצורה רציפה וזורמת אני לפעמים מתבלבל. אני יודע שאלה טעויות דיי נפוצות אצל המון אנשים אבל האם יש דרך טובה לזכור זאת?

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  19. Started by benor,

תסתכלו טוב טוב על העיגולים אתם כבר תבינו לבד.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

היום ביקרתי בתערוכה רכב ויותר 05, מאוד נהנתי,ולשם שינוי היה אפשר לראות את הריצפה. התערוכה היתה מאוד מסודרת, והיא רק עולם אחד ו שני שבילים של מכוניות לכול האורך. מכוניות מסוג: במו M5 M6 , אודי קונספט, סובארו אימפרזה, מיצובישי איוו 8,מאזדה 5, פולקפסגן טארגט,סיאט איבזה משופרת, מרצדס SLK 320 עם דלתות כלפי מעלה,מלא גי'פים,יגואר X TYPE , הונדה FRV ועוד סוגים של משפחתיות גדולות. היה גם מופע של ג'פים בהו היו, מיצובישי פאג'רו,במו X5 ,סובארו פורסטר לא בדיוק ג'פ, סאסניונג ראקסטון,ו גי'פ של חברה ג'יפ ש היתה לו את ההופעה הכי יפה,הונדה גי'פ לא זוכר דגם אבל הוא הייה ממש עלוב. בהופעה הג'פים עלו על עבנים גדולות, ועל מין משולש גדול בהם הם עשו כ דימוי של עלייה על הר, זה הייה מאוד יפה!. …

• 55 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by MrMale,

ישר לעניין! אני נכנסתי לאתר של הבגרויות כדי לבדוק עם בדקו את הבחינות (היסטוריה+לשון- כנראה עוד לא הגיעו התוצאות), האתר הוא- http://meyda.education.gov.il/tsiyuney%5Fbagrut/ עכשיו, כשאני הכנסתי את כל הנתונים הנכונים זה נכנס לחשבון אבל רושם לי את זה: "נתוניך אינם קיימים במאגר בדוק שנית את הפרטים שהזנת: ת.ז ות. לידה אם עדיין לא הגעת לנתונים, פנה לבית ספרך או לשלוחה האקסטרנית". WTF? מה זה אומר? שהציונים שלי עוד לא הגיעו או שאני לא רשום במסד נתונים שלהם (או משהו כזה )? אם זה קרה למישהו או למישהו שאתם מכירים והצלחתם לפתוא את זה, שתפו אותי...

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  22. Started by Asaf.Y,

האם יהיה כזה בקרוב? יש מצב אפילו עוד החודש הזה?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. כיאה לת'רד שאחרי חצות, הוא צריך להיות אידיוטי. D: שכל אחד ישים פה את הפלאש הכי מפגר וחסר טעם שהוא ראה אי פעם באינטרנט אני אתחיל: http://www.sieni.us/?id=24 משום מה זה ממש הצחיק אותי o_o

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by erez20,

1. מדוע היו כל כך הרבה מכות? מדוע פרעה לא הסכים לשחרר את בני ישראל אחרי המכות הראשונות? תשובה: הוא היה מסכים, אבל יהוה מנע זאת ממנו, שנאמר: " ואני אחזק את לבו ולא ישלח את העם" (שמות ד': 21). 2. מדוע מנע יהוה מפרעה לשחרר אותם? תשובה: כדי שיוכל להשית על מצרים את כל המכות שרצה, כך יידעו כולם מי הוא, שנאמר: "אני שולח את כל מגפותיי... בעמך בעבור תדע כי אין כמוני בכל הארץ" (ט': 14). "כי אני הכבדתי את לבו ואת לב עבדיו למען שיתי אותותי אלה בקרבו ולמען תספר באזני בנך ובן בנך את אשר התעללתי במצרים... וידעתם כי אני יהוה" (י':21). 3. בגלל זה מנע יהוה מפרעה לשחרר את בני ישראל לפני מכת בכורות? תשובה: כן, שנאמר: "ויחזק יהוה את לב פרעה ולא אבה לשלחם" (י':27). 4.מי נהרג במכת בכורות? תשובה…

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  25. שבוע טוב לכולם אני מנוי לעיתון PC MAGAZINE כבר שנים רבות. לאחרונה חידשתי מנוי בסוף 2008. העיתון האחרון שקיבלתי הוא גליון 186 - ינואר 2009. כול הנסיונות שלי להשיג את החברה, ובכול אפשרויות המענה הקולי, כולל מייל ששלחתי , לא נענו - פשוט אין תשובה!!! האם מישהו, שמנוי על אחד מהמגזינים שהם מפיצים, או סתם מישהו ששמע משהו, יודע מה קורה? יש לי תחושה שדמי המנוי "הלכו" לאיבוד; מצחיק שניסו לפתות אותי לחתום על מנוי למספר שנים , עם איזו מתנה ואני סירבתי. היתה לי כנראה תחושה בענין וחששתי להיענות לבקשתם. תודה מראש לכול המגיבים.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים