כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
הוכח כי לכל n שלם וחיובי (לא כולל 0 ) הביטוי הזה מתחלק ב 6 ללא שארית 3*5^n - 4*4^n + 7
-
- 10 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום אני עובר דירה בעזרת השם עוד חודשיים. בניתי סקיצ'ה של החדר שלי אני מתלבט בכמה נושאים, אשמח לקבל עצות ולשמוע את דעתכם. אוקי בעיקרון זאת הסקיצה (למי שלא הבין: הקירות קצת חתוכים כדי שיהיה אפשר לראות הארון נמצא מול המיטה לא סירטטי אותו שוב מאותה סיבה , כנ"ל הדלת. (ניתן ללחוץ על התמונה לצפייה בדף חדש) - הקיר עם הגיטרה זה בעצם גיר גבס שיהיה לו אור לגיטרה + אור לדומגה הנוספת בגבס) -השולחן והמגירה לבנים -מתחת לשלחן ליד המגירות זה המגבר של הגיטרה, הוא בעצם אמור להיות מוסווה אחת ההתלבטיות החשבות היא לגבי הדוגמה בקיר גבס, בצורפות כמה רעיונות (למטה בתמונות המצורפות) הדוגמה הראשונה של התמונה מלעמה ממש לא אהבתי...בהתחלה זה נראה לי יפה אחרי זה הבנתי שזה נראה כמו צל…
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
http://www.totaljerkface.com/happy_wheels.php
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
למישהו פה יש לינק למשחק הזה שאתה צריך להגן על ליבה מסויימת בכך שקונים נשקים ומכונות יריה כאשר עם הזמן אתה משפר אותם וככה משפר את ההגנה? ( ואני לא מדבר על הZoikz שיש במיני קליפ, אותו קונספט אבל אחד יותר רציני.. תודההה!
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת כמה דברים. הראשון איך לפתוח נכון את החשבון בלי לתת את הויזה. (כלומר רווחים שיגיעו לחשבון ולשלם איתו באתרים שתומכים בו) ולמה אני צריך לתת פרטים אישיים כאלו כגון מקום מגורים טלפונים וכו'.. האם זה חובה ולמה?
-
- 11 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אוקיי אני יסביר בקיצור מכיוון שהכל כבר מוסבר בעצומה הכתובת www.mhaifa.co.il בכניסה יקפץ לכם החלום של העצומה זה מאוד מאוד חשוב ודחוף משום שאנחנו שולחים את זה לממשלה אז גלו התחשבות ותחתמו אבל הדבר היותר חשוב יהיה אם תעבירו את זה לאנשים העצומה הזאת מתוכננת להגיעה ל 20,000 חתימות ויותר אז יאללה תתחילו לגייס נ.ב אשמח לראות תגובות JAMOOS
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
היי אני חדש בפורום.... יש לי בעיית פצעים חמורה ביותר.... (בגרות) עד היום לא היו לי כמעט פצעים... 0 גורניש! אני בן 18 וחצי ולפני כמה חודשים באו לי כמה פצעים פה ושם... קטנים כאלה לא קריטים והם עברו אבל בחודש האחרון זה התחיל להתפרץ... במיוחד על הגב וכתפיים!! ואני מתחיל להתשגע... אני כול יום הייתי הולך לים... יוצא עם ידידות שלי... אני אפילו אמרתי לחברה שלי שאני לוקח ממנה פסק זמן... אני נגעל מעצמי !!! :'( מישהו יודע על טיפול מהיר ויעיל?!? לייזר או משהו?!?! אני מוכן לשלם כול סכום כסף!! אפילו עשרת אלפים שקל.... רק להיפטר מזה !!!!! :2gunsfiring: כדורים אני לא בולע אז אין לכם טעם להציע לי תרקוטן או איך שלא קוראים לזה?!?! :'( :'( :'( ??? :'( בבקשה HELPPPPPP ME GU…
-
- 13 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אני מסתובב לי בפורומים שם פתאום אני רואה איזה אחד שואל, יש לי AXP1800 וספק 125W (!) ומאז שהוספתי Radeon 9500 Pro המחשב לא נדלק , למה ? http://www.xbitlabs.com/community/?board=f08;action=display;num=1045589159 ROFTL ! מסתבר שהמצב בארץ לא כל כך רע ...
-
- 8 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום יש שיר מפורסם בצרפתית וזה הולך ככה: אלה אלה לולו אלה אלה. משהו כזה חחח
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש באולפני העוגן פסנתר חשמלי עם צליל של רודס ? או אם יש להם רודס בכלל?
-
- 7 תגובות
- 930 צפיות
-
-
עדכנתי לגירסה 20.0.132... ומאז התפריטים של הכרום עובדים מאוד לאט , האתרים נטעים מהר והכל בסדר בגלישה , אבל בדפדפן בעצמו מאוד איטי. עשיתי ריסטור לכמה ימים אחרה של מערכת ההפעלה , זה החזיר את הכרום לגירסה 19. משהו , ואז הוא חוזר לעבוד חלק. הבעיה שהוא מתעדכן אוטומטי לגירסה החדשה ביותר. ניסיתי כבר הכל מחקתי נתוני גלישה , הכל ...זה משגע אותי!! לא בא לי לחזור לפיירפוקס\אקספלורר.. למישהו עוד קרה?
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
רישמו את כל הבסיסים ואת כל ערכי n עבורת מתקיים: שורש n של 16 = 4 תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום, יש שיר שאני מחפש כבר זמן מה ולא יודע את שמו, ביצעתי הקלטה שלי מזמם אותו בתקווה שאולי תוכלו לעזור. השיר לדעתי מאמצע שנות ה -90 והוא באנגלית ושר אותו גבר. https://ufile.io/ddh9z הקובץ כאן ומשקלו 292 קילובייט נ.ב זה לא קובץ זדוני. תודה!
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
למישו יש אחד? בלי פרסומות, ספייוור, וירוסים וכ'ו. THNX!!!!!
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
זה אפשרי? בתור התחלה אני אסביר שאני מדבר על הרמקולים הפשוטים של מחשבים. רציתי לשאול אם אפשר לחבר להם במקום את הספק חשמל הרגיל: לחבר להם לכניסה את היציאה המתכתית העגולה הרגילה ובמקום לחבר לחשמל לשים (במקום המתאים לפי התמונה) בטריית מלבן (9V): זה יעבוד? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 930 צפיות
-
-
-
הזמנתי לפני כמה ימים מקלדת ועדיין לא חזרו אלי : יש להם באתר שני טלפונים - אחד מהם כלל לא עובד והשני משאיר אותי עם מנגינה של אוטו גלידה מישהו יודע מה נסגר[ :-X] איתם? פרשת משרדיה 2?
-
- 7 תגובות
- 930 צפיות
-
-
כבר מזמן מסקרנת אותי השאלה איך צוות העטר מחליט מי הוא מומחה ל(נושא מסויים) ושלא תבינו לא נכון מתי שמומחה משיב לשאלתי בפורום אני מרגיש שאני "בידיים טובות" תודה לכל המשיבים
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אני רוצה לקחת כסף מכרטיס ויזה נטען של הדואר שלי , "ולטעון " את חשבון פאי פאל בכסף הזה . איך אני עושה את זה ? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
איפה אני יכול לקנות זרוע ברקן לטלויזיה 21 אינצ' וDVD , חנות באיזור המרכז , יותר לכיוון רמת גן תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
חברה, הרבה זמן הייתי אחד מהאלה שתקועים עם איזה P4 שבקושי הצליח להריץ סוליטר על 30FPS, אבל עכשיו אני מסודר המפרט בצד, אחרי חודש של עיקובים הוא סוף סוף אצלי ועובד. אני כרגע על זכרונות זמניים אבל עוד מספר ימים אני אקבל את הדגם שכתוב פה. בקרוב תמונות, ברגע שאני מארגן מצלמה איכותית
-
- 13 תגובות
- 930 צפיות
-
-
מישהו יכול להראות לי איך פותרים את התרגיל הזה, כי לא הצלחתי, החומר הוא מעגל כללי. [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 930 צפיות
-
-
איזה סוג הכלב הזה ? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 929 צפיות
-
-
כשקניתי את הפרבי לפני 10 בערך, קיבלתי מילון עברית-פרבית, אבל הוא נעלם. פתאום גיליתי את הפרבי בארון, שמתי סוללות וחטפתי התקף נוסטלגיה ליצור המעצבן ;D אבל אני מחפש את המילון עם כל המדריכים למשחקים, להרדמה, ולהכל... גם המדריכים שמצאתי באנגלית מכילים רק מילון נטו, בלי הדרכות. מאיפה אפשר להשיג?
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-