כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
מי אתם , אנשי הפורום המוזרים?... :silly: פסחא שמח. :s05: סליחה על הטימטום פשוט השעה עכשיו היא 4:44..
-
- 12 תגובות
- 948 צפיות
-
-
בהמשך לדיון הקצר שהיה בפוסט אחר בנושא השיטה הבעייתית של חברות המוזיקה הגדולות: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=105471.msg887047#msg887047 (ההתכתבות הקצרה ביני לבין מור), ודרך אגב, אני ממליץ לקרוא את הרעיון עם מיכה שטרית שהתפרסם במוצש: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3041104,00.html בגדול, כולם יודעים היום שחברות המוזיקה עושקות כסף גם מהיוצרים וגם מהקונים, והם לוקחים את הנתח הגדול ממכירות המוסיקה... למי שיש ספקות בנושא, מומלץ לקרוא בחום את הרעיון בידיעות, בו מסופר כיצד חברת ההפצה הגדולה בארץ, רוששה את אחת מהדמויות הבולטות ביותר במוזיקת הרוק בארץ בשנים האחרונות... בכל מקרה, בלינקים שהבאתי מהפוסט הקודם (לגבי בעיתיות השיטה), שאלתי, מה יכול להיות מודל…
-
- 11 תגובות
- 948 צפיות
-
-
-
שימו לב רשימת הוצאות של חבר הכנסת מיכאל קליינר: http://www.knesset.gov.il/mk/heb/mkexpenses.asp?mk_individual_id_t=109&yr=2003 בשורה אחת לפני אחרונה, פירמוט המחשב הישן 2310 שקל... יקר לא ?
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
-
-
תודה נ.ב. חשוב שיהיה אפשר להשתמש עם הנתב הפרטי שלי. כלומר להפוך את הנתב שלהם למודם בלבד
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את המחשב בניו יורק סיטי או בניו ג'רזי יש לכם המלצות על חנויות באיזור? תודה מראש,דן
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
היי, אני מכין מצגת לדודה שלי שמתחתנת בקרוב והייתי שמח לשמוע מכם המלצות לשירים למצגת... אני צריך 2-3 שירים. עדיף שירים בעברית. לא מזרחית. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
-
-
סתם כל מיני תמונות וציורים מגניבות מכל הסוגים
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
היה אי פעם פרק של "מי רוצה להיות מיליונר " שמיועד לבני נוער?
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
סליחה שפגעתי בכם עם RPG או דפקתי לכם HeadShot, פשוט הגנתי על עצמי. שיהיה לכם צום קל ולמי שלא צם שיכנס ל-BFBC2. :lol:
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
חבילה שעוברת דרך DHL ומוכרזת כמוצר מסויים עדיין עוברת שיקוף בארץ?
-
- 7 תגובות
- 947 צפיות
-
-
לכל מי שמחפש להקות חדשות וכאלה! http://www.last.fm באתר הזה אפשר להכניס שם של להקה שאוהבים והוא ימצא להקות עם אותו סגנון מוזיקה של הלהקה שרשמת בנוסף הוא יתן לך דגימות של שירים מהלהקות שהוא נותן!!!!!! תנו ביקורת....
-
- 5 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אהלן! יש לי מחשב נייח בחדר העבודה וטלוויזיה גדולה בסלון. אני רוצה להיות מסוגל לשחק במחשב על גבי הטלוויזיה שבסלון. להערכתי המרחק ביניהם הוא בערך 7 מטר, בקו די ישר (יותר מאוחר אני אמדוד). בהתחלה חיפשתי מתאם hdmi אלחוטי, אבל נראה שהם לא ממש טובים וגם די יקרים. אז אני מניח שאזמין כבל hdmi ארוך (10 מטר) מ-dealextreme. גם ככה הכבל יהיה מחובר רק כשאני ארצה לשחק, ולא כל הזמן. חוץ מזה כמובן צריך גם מקלדת ועכבר אלחוטיים. יש לי כרגע סט של לוג'יטק (EX 110), אבל אני לא בטוח שהוא יעמוד במרחק הזה. אם לא, האם יש סטים שכן יתאימו? דבר אחרון הוא (אולי) אוזניות אלחוטיות, כדי שאני אוכל לשחק בלי להפריע לחברה שלי הן לא חייבות להיות איכותיות במיוחד, פשוט שיעבדו במרחק הזה (בעצם, בהנחה שה-hdm…
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
עדכון iOS 18.1 מגיע השבוע ומביא איתו את היכולת המיוחלת להשתמש באוזניות AirPods Pro 2 כמכשיר שמיעה ברמה קלינית. הנה כל מה שצריך לדעת על השימוש בתכונה החדשהלכתבה
-
- 13 תגובות
- 947 צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יודע מתי מפרסמים ציוני בחינות טכנאים והנדסאים שהיו במרץ ? והאם ניתן לצפות בהם דרך אתר מ. החינוך כמו בבגרויות ?
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש עכשיו הוא רוצה למכור לי את המשב הישן שלו ב1200 שקל אני רוצה לדעת אם זה שווה המפרט מעבד : פנטיום 4 2600 גיגה הרץ כרטיס מסך : ATI Radeon X1950PRO 512MB זיכרון:512mb הארד דיסק :160 gb
-
- 11 תגובות
- 947 צפיות
-
-
צמד הקמעות שהיה המוביל של סוני בדור הקונסולות הקודם יקבל סרט קולנועי מלא משלו בשנה הבאה, ובדומה לציפורים הכועסות גם כאן נראה שיש פוטנציאל להצלחה יפה לכתבה: http://hwzone.co.il/עוד-עיבוד-מוצלח-הצצה-ראשונה-ל-ratchet-clank-בתור-ס/
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
עד היום הכיסאות דהיו לי ב200-300 ש"ח קרעו לי את התחת אחרי חצי שעה ואיבדתי סבלנות לשבת מול המחשב. אני קצת שמן ואני רוצה כיסא שיאפשר לי לשבת שלוש שעות באופן נורמאלי. אשמח לקבל איזה הצעה מעניינת.
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
פתחתי את הת'רד לכל אלה שהם מוכרים / טכנאים או סתם יצא להם לשמוע סיפורים מוזרים ומשונים על מקרים מעניינים/מצחיקים/שבא לבכות בעולם האלקטרוניקה. אתחיל בסיפור משלי : בתור טכנאי פרטי (כרגע לא עובד בתור טכנאי) , יום שישי אחר הצהריים , טלפון מלקוח פרטי באיזור כפר שמריהו. האיש מפוצץ בכסף - אני מדבר על מסך פלזמה 50 ומשהו אינץ' , רמקולים שטוחים מוטבעים בקיר ומחשב הכי חדיש שהיה בזמנו..... ומדפסת לייזר צבעונית (כן - לייזר צבעונית). "י. - אתה חייב לבוא , אני צריך לקבל עידכונים מהאינטרנט והמדפסת לא מדפיסה" ללקוח כזה לא אומרים לא - ואז עבדכם הנאמן יוצא לדרך בתקווה לחזור בזמן לסרט עם חבריו (מטריקס הראשון - סרט נהדר , מישהו הבין את השני ??? GO ZION). אני מגיע וישר ניגשים לחדר העבודה (שכ…
-
- 9 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום יש לי עסק קטן ורציתי לבנות לו אתר אינטרנט פשוט (2-3 דפים עם כמה לינקים ותמונות) אך חשוב שהוא יראה מקצועי , בעבר בניתי אתר גדול מאוד ב HTML אך כבר שחכתי את הרוב ואני בטוח שיש שיטות חדשות וקלות יותר לבנות כיום אתרים יש לכם איזו הצעה לשפה או תוכנה שיהיה ניתן לבנות את האתר דרכה ? ... חשבתי ללמוד PHP בשביל הידע הכללי ואם כבר אז גם בשביל לבנות את האתר הזה... אך האם זה מסובך מידי בשביל ללמוד דרך האינטרנט ? אין לי הרבה זמן גם כרגע בשביל לשקוע בזה כמו כן בעבר שבניתי את האתר היתה לי כתובת מקוצרת בחינם דרך אתר מסוים... האם יש כאלה גם כיום ? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אני רוצה ללמוד מדעי המחשב במכללה טובה (אני יודע שעדיף אוניברסיטה, אבל זה לא כזה קריטי). האפשרויות שלי הן: המכללה למנהל, מכללת אשקלון, סמי שמעון (הנדסת תוכנה). הייתי הולך על המכללה למנהל, אבל זה שכר לימוד של 30K בשנה אז אם אני לא אקבל מלגה, אני איאלץ לחפש מקום אחר. מכללת אשקלון מעניקה B.Sc במדעי המחשב אבל אני לא יודע אם המכללה מוכרת ע''י מעסיקים בשוק ואם אפשר להמשיך לתואר שני אחרי תואר ראשון מהמכללה הזו. אז איך בכלל מזהים מכללה טובה?
-
- 8 תגובות
- 947 צפיות
-
-
האם זה משנה אם אני אקנה לפני או אחרי יום כיפור אופניים? בגלל נושא ההתמקחות בהורדת המחיר...
-
- 5 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום, מגבר מונובלוק, לא נדלק. לאחר שפתחתי אותו ראיתי סוג של נוזל יבש מסביב לקבלים ( שלושה). האם זה מהם? ואם אני מחליף אותם אז הוא יחזור לעבוד כרגיל, או שיכול להיות שנפגעו עוד דברים כתוצאה מכך שלא בלי סימנים ויזואליים? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אבא שלי נוסע הרבה לחו"ל הוא מחפש אתר שמכניסים את שרת הPOP וSTMP ויוזרניים\ססמא ואפשר למשוך\לשלוח אימיילים תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 947 צפיות
-
-