כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
באתר רכבת ישראל תראו מדד דיוק רכבות נוכחי: למראות זאת ביום שנסעתי מחדרה לחיפה חכיתי שעה ברציף בעוד שרכבות עמדו ולא זזו עקב בעיות איתות. למרות זאת המדד היה עדיין בסביבות 98%. איך הציבור אמור להתייחס למדד זה? הוא מתעדכן או סתם ממוקם שם כדי להמחיש שהכל בשליטה?
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
היו חיביים להחזיר לי 10 דולר על ביטול הזמנה. וכבר 4 ימים שלא מחזירים.. איפה מתלוננים שם? (כבר דיברתי עם התמיכה של האתר שממנו קניתי, ונאמר לי שאני יקבל את הכסף עוד יומים ואחרי זה אמרו לי תוך יום ועדין לא קיבלתי)
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אני רוצה לדוגמה שישלחו לי משם הארדיסק, עד שבוע זמן שליחה. או לדוגמה אייריבר H320, כמה כסף עולה לשלוח ? ודרך מי שולחים ? תודה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 949 צפיות
-
-
מבחן לילדים בגן חובה - נראה אתכם לאיזה כיוון נוסע האוטובוס ? הסתכלו היטב על הציור! נוסע שמאלה או ימינה ? חשבו היטב. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום אנשים... השבוע ישנה מסיבת תחפושות שבה אני מעוניין להשתתף. בנוסף אצלנו בעבודה באים מחופשים באותו היום. הרעיון שלי הוא להתחפש לאדון S&M אך אנני מוצא מקום בו ניתן להשכיר תחפושת שכזו. בכל החנויות הייעודיות בהן ביררתי ניתן רק לרכוש ציוד שכזה (במחיר די "כבד") אך מכיוון שאין לי ממש מה לעשות עם הציוד אחרי אותו היום, אנני מוכן להשקיע סכום שכזה לשימוש חד פעמי. אז אולי יש למישהו מכם רעיון היכן ניתן לשכור ציוד שכזה ליומיים-שלושה?
-
- 8 תגובות
- 949 צפיות
-
-
-
שלום! מדובר על סרט שבו נער מגיע לתיכון חדש וביחד עם חברו החדש נכנס לעולם של קרבות לא חוקיים (מחתרתיים), הוא מתחיל ללמוד אומנות לחימה, ומנצח בקרבות רבים. לאחר מכן חברו שהיה המלך של התיכון בקרבות רוצה נגדו קרב... זה סרט די חדש (אני אפילו לא סגור אם הוא יצא עדיין), חרשתי את טורק ולא מצאתי את השם שלו. אם מישהו יודע מה שמו של הסרט זה יהיה מאוד נחמד.
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
למה הסמיילי הזה לא עובד? :-/ זה אחד הסמיילים השימושיים ביותר, אבל... הוא לא עובד... יש סיבה?
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום . לי עוד כחודשיים יהיה 18 ויש לי חשבון בבנק הפועלים מגיל 15 (או 16) . אני רוצה לקחת הלוואה מבנק הפועלים של 4000-4500 שקל . יש לי חשבון סגור שיש שם עכשיו 1000 שקל (לפני כמה זמן היה יותר) . במשך שנתיים+- נכנס לי משכורת לחשבון של 2000 שקל . כפי שהבנתם אין לי 18 . השאלה היא אם אני יכול ללכת (רוצה השבוע הזה) לבנק ולבקש הלוואה? תודה לעוזרים .
-
- 9 תגובות
- 949 צפיות
-
-
האם כותבים מההתחלה לסוף: 1993 - 1995: בלה, בלה, בלה 1996-1999: בלה בלה בלה 2001-2005: בלה! או מהסוף להתהחלה: 2001-2005: בלה, בלה 1999-1996: בלה, בלה כיצד עדיף לכתוב?
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה דברים. הראשון איך לפתוח נכון את החשבון בלי לתת את הויזה. (כלומר רווחים שיגיעו לחשבון ולשלם איתו באתרים שתומכים בו) ולמה אני צריך לתת פרטים אישיים כאלו כגון מקום מגורים טלפונים וכו'.. האם זה חובה ולמה?
-
- 11 תגובות
- 948 צפיות
-
-
הדמות שהראו בתחילת הסרט, שהיא לא יכול לשלוט ומשנה צורה... אז היא דודו של פרקר? כי הדוד בן ידע מה קרה לפרקר...
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-
-
נראה לי מאז שהפייסבוק ניהיה פופולארי , הפעילות בפורומים השונים ירדה פלאים . אני היחיד ששם לב לזה ?
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
האם מישהו קנה בה? האם היא אמינה? האם המוצרים שם אינם מזויפים, אלא מקורים? (עם המכה של הזיופים היום...). האם השירות טוב? בתודה, גבריאל.
-
- 6 תגובות
- 948 צפיות
-
-
גוף הקירור של כרטיס המסך היה דבוק לשבב GeForce 5900XT ע"י מדבקה טרמית. (אני חושב, לא בטוח) נאלצתי להסיר את המדבקה הזמן התקנה גוף קירור חדש, אבל ההתקנה נכשלה. עכשיו גוף הקירור יושב על השבב, אבל הוא לא נצמד. כתוצאה, כרטיס המסך שומר על טמפ' 56 יציב בזמן מנוחה, אבל מתחמם יתר על המידה בזמן פעולה. איפה ניתן לרכוש מדבקה טרמית? כמה היא עולה? ניתן לפתור את הבעיה בלי מדבקה?
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
-
-
סוף סוף, אני לא האמנתי שהיא תצא בסוף. http://www.rsportscars.com/eng/cars/bugatti_veyron.asp או בקיצור HOLY SHIT! למרות שהעיצוב קצת אנמי, מזכיר את אודי (לא מהבחינה הטובה) וחלק מהנתונים לא ממש מרשימים, כמו למשל משקל של כמעט 2 טון....שכנראה בגללו אפילו 1K כוחות סוס לא מצליחים לעבור איתו את ה100 בפחות מ 3 שניות. בכל זאת....נחמדה .
-
- 7 תגובות
- 948 צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום הנכון לשאלה שלי, לא מצאתי משהו יותר מתאים. הקיצר,מבקש המלצה לחנות ממנה אקנה מחשב חדש. מה שאני מכיר בב"ש זה KSP, מישהו יודע על חנות מוצלחת יותר? תודה.
-
- 7 תגובות
- 948 צפיות
-
-
ברזיל הפסידו לארגנטינה 3-0 בחצי גמר, והם סיימו את המשחק עם 9 שחקנים. עזבו את זה, מה שבאמת מעצבן זה איך שהם שיחקו. הם התחפשו לאיטליה (שלפחות איטליה עושה הגנה טובה ויודעת לצאת למתפרצות ולתת את הגולים) וסיימו מחצית בלי לבעוט לשער. בטעות הם נתנו 2 קורות במחצית השניה - אחת בעיטה חופשית של רונאלדיניו ואחת בעיטה מרחוק של נבאס. מה שווה ברזיל בלי הכדורגל היפה? פשוט שיחקו מגעיל. אם אני נשיא ההתאחדות של ברזיל, עכשיו שולח את דונגה הביתה. מאמן פחדן. אפילו בלי מאמן השחקנים היו משחקים הרבה יותר טוב.
-
- 8 תגובות
- 948 צפיות
-
-
חברה, יש לי עבודה באנגלית למחר. בקיצור אני צריך תירגום קטן למשפט אחד מתוך שיר. זה חלק קטן מהשיר, The Calypsonians were all gathered together Singin' such a mournful tune I don't know if it was in the summer time It could be the month of May or June Believe me baby, now I love you the best When I'm by myself I poke out me chest Over lovin', over, over, over, over lovin' you תירגמתי את כולו חוץ ממשפט אחד שלא הבנתי אותו בכלל! אפשר תירגום הגיוני ונכון למשפט When I'm by myself I poke out me chest. תודה רבה זה מאוד חשוב. ובינתיים התירגום שלי לכל הישר הוא טוב?הקליפסוניאנס, במקום שבו כולם מתכנסים, שרים מנגינה עצובה כל כך. אני לא יודע אם זה היה בזמן הקיץ, זה יכול להיות בחודש…
-
- 14 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש ספרי קריאה/מאמרים המציגים את תקופת ההתישבות והקמת מדינת ישראל, בדגש על הפעולות של האצ"ל לח"י הגנה והפלמ"ח באותם זמנים, מהם העקרונות של כל אחד מהם ולאיזה זרם פוליטי הובל כל אחד מהם. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
תודה רבה...אני מנסה לעשות אוסף לידידה שלי...
-
- 6 תגובות
- 948 צפיות
-
-
היי חברים, אני מראש מצטער שאני כותב כאן,ועוד משם משתמש אנונימי - אני יודע שזה לא המקום הנכון. אבל בגלל שאני בפורומים כאן מגיל 15 אני יודע שיש כאן אנשים הרבה יותר מבוגרים ממני ועם המון ידע וניסיון. אז ככה, אני חייל בן 21 שמשתחרר עוד 5 חודשים. התחתנתי לפני חודשיים(כן כן - צעירוס שכמוני) וכרגע עומדת בפניי דילמה קשה. בתפקידי בצבא אני מתכנת,ויש לי עוד ניסיון של 2-3 לפני הגיוס. הייתי בטוח שככה אני אמשיך את דרכי גם לאחר הצבא - מתכנת פשוט בחברת הייטק. חמי הוא יהלומן דיי מצליח בבורסה כבר 22 שנה, עצמאי בעל חברה שמתעסקת עם קניית יהלומים לא מלוטשים,מלטשת - ומוכרת. לא מזמן יצא לנו לדבר ועלה הרעיון שאולי אחרי הצבא אני אצטרף אליו לעסק ואעזוב את המחשבים. מאז אין לי יום ואין לילה, מצד אחד…
-
- 7 תגובות
- 948 צפיות
-
-
http://www.ebaumsworld.com/games/raidenx.html
-
שלום כולם, יש לי משקפי תלת מימד כמו שיש ב-IMAX, יכול להיות שקוראים להם POLORIZED, ואני יודע שכל עין מראה תמונה שמוצגת באופקיות ובאנכיות... בקיצור, אני לא מצליח לראות איתם ב-3D. השאלה היא האם יש אפשרות לראות בתלת מימד במסך LCD שלי (שמעתי שחייבים כמה מסכים/מקרנים או משהו כזה, אני מקווה שזה לא נכון...)? תודה על התשובות! נ.ב: יש לי גם משקפי ANAGLYPH עם הכחול ואדום ואיתם אני מצליח לראות, אבל הצבעים מגעילים...
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
-
-
מישהו מכיר או שמע על שתי המכללות האלה? http://www.tradenet.co.il http://www.mibi.co.il אם לא, יש לכם המלצות אחרות? העדפה שלי היא לקורס אונליין דרך המחשב.
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-