עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. האתר הוא www.greencats.com כדי להדגים לכם הנה מייל שהבחור שלך לבתי סוהר ברחבי ארה"ב. כמובן שהמייל הוא לגמרי הזוי ונעשה בהומור, מה שלא מפריע לאנשים הרציניים במשרד לחשוב שזה אמיתי. וזה עוד מייל לא הכי מצחיק שם.......בקיצר שווה קריאה....

• 7 תגובות
    • 931 צפיות
  2. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2992829306

• 7 תגובות
    • 931 צפיות
  3. תורידו את האתר הזה..... www.hwzone.com סתם.... אבל עכשיו ברצינות: יש דבר כזה TM טריידמרק.(trademark-סימן רשום)....אז יאללה מנהלים תוציאו TM לאתר ומשום שזה רטרו-אקטיבי אז יהיו חייבים להפיל את האתר הרשויות (במידה וזה יהיה אפשרי) יש כבר תקדים ביןלאומי שחובה לפסול מותג על אותו נושא באותו שם או שם שמאוד רומז לכך אני טיפה מבין בנושאים האלה וקצת מתמצא בחוק... AaaBb

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  4. אני מתכוון לקנות את המחשב בניו יורק סיטי או בניו ג'רזי יש לכם המלצות על חנויות באיזור? תודה מראש,דן

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  5. אני צריך לדעת כמה שיותר מהר איזה רכב מייצרים בנצרת עילית..צבאי פרטי לא משנה מה... תודה!

• 6 תגובות
    • 931 צפיות
  6. Started by moses_23,

אנשים...אני זקוק דחוף לעזרה! אני שכחתי את כל מה שלמדתי השנה במתמתיקה!! אז הנה בעיה אחת שסרקתי עם תשובות אני לא זוכר איך לעשות את זה. בבקשה תעזרו לי תודה! אשמח גם לקבל הסבר איך מצאתם את תחום ההגדרה של הפונקציות וכל השאר. ושוב תודה! http://img201.echo.cx/img201/2936/q35fs.jpg

• 14 תגובות
    • 931 צפיות
  7. Started by Bose,

<צונזר>

• 7 תגובות
    • 931 צפיות
  8. שיר נוסף שלי את ואני - תמיר בן נעים

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  9. שלום, אני הייתי באתר באקס ישראלי (אתר באקס זה אתר שאתה לוחץ על פרסומות ועושה משימות ומקבל כסף). האתר פתוח והמנהל לא משלם כבר 4 חודשים והוא חייב לאנשים באתר לפחות 200$ אולי יותר. לי 15$. יש לי את המס' של הבעלים של האתר התקשרתי אליך הוא מבטיח שהוא ישלם ולא עושה כלום (ככה לפחות 5 פעמים). עכשיו נמאס לי. החלטתי שאניע רוצה לעשות משהו בנידון, אני יודע את השם שלו + מס' פלאפון אפשר להגיש על זה תלונה במשטרה בעוון הונאה אינטרנטית?

• 4 תגובות
    • 931 צפיות
  10. למישהו יצא לעבוד עם אחת החברות האלו ויכול להמליץ על אחת? ומה אני צריך לדעת לפני שאני בוחר אחת כזו?

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  11. Started by k22,

שלום היכן אוכל למצוא מידע על בניית יאכטות זה לא לי זה לאבי והאם מישהו בנה ויכול לתת עצות?

12. http://img20.imageshack.us/img20/6941/unledcla.png

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  13. Started by adiperets-xsen,

שלום.... זה עושה לי בעיה: No Video Input.. מה עושים?

14. שלום לכם... כמו שכבר הבנתם מהכותרת מחקתי קובץ מאוד חשוב שתכנתתי במשך הרבה זמן לאחר בדיקה וחיפוש מעמיק לא הצלחתי למצוא גיבוי לקובץ (דאאממממטטטטטטטט) הקובץ נמצא על משאב רשת ולכן שאני מוחק אותו הוא לא עובר לצערי לסל המיחזור (שפאגינק תפקידו זה לשמור קבצים מחוקים) חיפשתי בסל המיחזור של המחשב שלי וגם בסל מחזור של המחשב השרת והוא לא נמצא שם אז עכשיו אני מנסה לשחזר אותו עם Recover My Files v3.9 וגם לא מצליח שם הקובץ הוא Default.asp ואני יודע את הנתיב המלא שלו מה עוד אפשר לעשות? לתכנת קובץ כזה מחדש זה משימה בלתי אפשרית

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  15. Started by Or ei,

לכבוד הפסח החלטתי לזרוק את האוסף של המעבדים והזכרונות שלי יש שם המון סטיקים של DDR 1 וכמה של 2 והמון מעבדים עד תקופת האטלון 64 ובאזור הP4 וכל מיני גופי קירור אלה חלקים שאפשר להרכיב איתם מחשבים פשוטים מבוססי XP או משהו יש למי לתרום או שמישהו פה מעוניין ?

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  16. Started by Khadosh Baroho,

שלום, יש שיר שאני מחפש כבר זמן מה ולא יודע את שמו, ביצעתי הקלטה שלי מזמם אותו בתקווה שאולי תוכלו לעזור. השיר לדעתי מאמצע שנות ה -90 והוא באנגלית ושר אותו גבר. https://ufile.io/ddh9z הקובץ כאן ומשקלו 292 קילובייט נ.ב זה לא קובץ זדוני. תודה!

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  17. עדכנתי לגירסה 20.0.132... ומאז התפריטים של הכרום עובדים מאוד לאט , האתרים נטעים מהר והכל בסדר בגלישה , אבל בדפדפן בעצמו מאוד איטי. עשיתי ריסטור לכמה ימים אחרה של מערכת ההפעלה , זה החזיר את הכרום לגירסה 19. משהו , ואז הוא חוזר לעבוד חלק. הבעיה שהוא מתעדכן אוטומטי לגירסה החדשה ביותר. ניסיתי כבר הכל מחקתי נתוני גלישה , הכל ...זה משגע אותי!! לא בא לי לחזור לפיירפוקס\אקספלורר.. למישהו עוד קרה?

• 4 תגובות
    • 930 צפיות
  18. Started by wow,

רישמו את כל הבסיסים ואת כל ערכי n עבורת מתקיים: שורש n של 16 = 4 תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 930 צפיות
  19. Started by klayton,

20. Started by UponTheRose,

מישהו מכיר את המעבדות בהן אפשר להעביר מדיה של קסטות עם אודיו לדיסקים באופן הכי איכותי? אני מתכוון FLAC או משהו בסגנון...(WAV גם) מישהו יודע בכלל את המושג של המעבדות הללו? מה השם הרשמי שלהן? יש חברות מסויימות בארץ? היכן יש סניפים ואיזה מומלצים? המחיר יכול להיות יקר אז עדיף בבית?? אני רוצה להעביר באופן הכי איכותי - בחדר מסנן רעשים. תודה

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  21. Started by raiman1,

מישהו מכיר אתר טוב שמלמדים בו איך קוראים באנגלית בכללי אני יודע לקרוא מילים כמו CAT וכו' אבל מילים מסובכות אני לא ממש יודע נגיד THOUGHT

• 10 תגובות
    • 930 צפיות
  22. Started by Yehudaa,

הוכח כי לכל n שלם וחיובי (לא כולל 0 ) הביטוי הזה מתחלק ב 6 ללא שארית 3*5^n - 4*4^n + 7

• 10 תגובות
    • 930 צפיות
  23. Started by avivlyaviv,

שלום אני עובר דירה בעזרת השם עוד חודשיים. בניתי סקיצ'ה של החדר שלי אני מתלבט בכמה נושאים, אשמח לקבל עצות ולשמוע את דעתכם. אוקי בעיקרון זאת הסקיצה (למי שלא הבין: הקירות קצת חתוכים כדי שיהיה אפשר לראות הארון נמצא מול המיטה לא סירטטי אותו שוב מאותה סיבה , כנ"ל הדלת. (ניתן ללחוץ על התמונה לצפייה בדף חדש) - הקיר עם הגיטרה זה בעצם גיר גבס שיהיה לו אור לגיטרה + אור לדומגה הנוספת בגבס) -השולחן והמגירה לבנים -מתחת לשלחן ליד המגירות זה המגבר של הגיטרה, הוא בעצם אמור להיות מוסווה אחת ההתלבטיות החשבות היא לגבי הדוגמה בקיר גבס, בצורפות כמה רעיונות (למטה בתמונות המצורפות) הדוגמה הראשונה של התמונה מלעמה ממש לא אהבתי...בהתחלה זה נראה לי יפה אחרי זה הבנתי שזה נראה כמו צל…

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  24. Started by klayton,

http://www.totaljerkface.com/happy_wheels.php

• 4 תגובות
    • 930 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.