עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by xtract1,

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by com,

חשבתם על שביתה מחר? כמה עכשיו 3 וחצי בלילה, ואני עדין ער (חשבתי שלא יהיה בצפר..) חבל. לכו לישון! שנת לימודים טובה לכולם. http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-1902897,00.html[

• 35 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. http://uploaded.fresh.co.il/2004/11/06/819136.wmv

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  4. Started by emil57,

אם אני עושה ניתוח לייזר בעיניים.. האם הפרופיל שלי יורד? כרגע הפרופיל עומד 97.. תודה לכל העונים.. יום טוב!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. שלום, הידע שלי בתחום שואף לאפס. אין לי אפילו מושג מה הרכיב הדרוש לחיבור אלחוטי לראוטר. בכל אופן, ברשותי ראוטר ואני רוצה להזיז את המחשב לחדר אחר, ככה שיש צורך בכרטיס/אנטנה לחיבור אל-חוטי. השאלות הן: 1. האם חיבור אל-חוטי יכול להשתוות בביצועיו לחיבור חוטי/ישיר לראוטר? 2. מה הרכיב הכי זול בעל הביצועים הטובים ביותר למחירו שניתן לקנות? העיקר שתהיה פגיעה מינימלית בביצועים. בתודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by e-r-a-n,

מישהו יודע אם יש אפשרות לברר זמני טיסות נכנסות של שדה התעופה בן-גוריון ? אם יש אתר או מקור מידע אחר ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 5.1k צפיות
  7. Started by x-boy_24,

שלום . אני כרגע בהוט (טלויזיה +אינטרנט) . עכשיו ראיתי שחודשיים אחרונים הם לקחו 500 שקל . אחותי התקשרה לשאול והם אמרו שנגמר לנו המבצע על החבילה (או משהו כזה ) ושעכשיו במקום לשלם 240 לחודש על הערוצים זה הגיע ל500 שקל . אחותי שאלה למה הם לא הודיעו לנו והם אמרו שהם ניסו להתקשר אבל אף אחד לא ענה . אבל כששידרגתי את המהירות של האינטרנט דרכם והם היו צריכים לקבל אישור בשביל השידרוג איכשהו הם השיגו גם אותי וגם את אמא שלי . בכול מקרה כבר נמאס כל הבעיות שהם עושים ואנחנו רוצים לעבור ליס . אחותי דיברה היום עם יס והם אמרו שהם יטפלו בעיניין של הניתוק מהוט . איך הם בדיוק יטפלו בזה ? אני לא צריך להתקשר להוט ולהודיע להם ? יש לי עדיין התחייבות . ואפשרי להישאר עם האינטרנט של הוט ו014 ? תודה.

• 7 תגובות
    • 991 צפיות
  8. Started by se7en,

להקה מעולה של חברים שלי שמופיעים כבר שנתיים ואפילו מושמעים ברדיו מפעם לפעם החליטו לחלק את המוזיקה שלהם חינם לכמה שיותר אנשים על מנת לקבל הכרה בתקווה שהכסף יבוא יותר מאוחר מהופעות. הם פנו אלי כדי שאקים להם אתר עם מידע עליהם וקישורים להורדת השירים המלאים שלהם. בבקשה תהנו!!!, רוק ישראלי איכותי באנגלית. נ.ב. אם יש לכם הצעות לשיפור אני אשמח לשמוע.(על האתר לא המוזיקה ...טוב אפשר גם לתת ביקורת על המוזיקה, אבל על זה אין לי שליטה)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by R0ck,

בצ'אט החמים של זון, התפתחה לה שיחה הזויה משו... אבל דברים די מסתדרים לי פה : <Pure-Gold> בוא לפה נאחוי <R0cKF0rD> הלכתי לפתוח לשליח של הדאבל <Pure-Gold> שתהיה לי בריא <Pure-Gold> חחח <R0cKF0rD> אני בריא <R0cKF0rD> האמממממפפפףףףףף <R0cKF0rD> סליחה <Pure-Gold> תגיד, אם השליח עובד במקרה בסביבה הוא קופץ לומר לך שלום ? <R0cKF0rD> היא <R0cKF0rD> היא קופצת <Pure-Gold> הההההההההיא ? <R0cKF0rD> מנהלת הסניף <R0cKF0rD> איזו שאלה <Pure-Gold> חחחח <R0cKF0rD> אני פריפרד קוסטומר <R0cKF0rD> אהבתי את הבדיחה טובי <R0cKF0rD> אתה ממש שנון היום <Pure-Gold> איך שהם קולט…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by DAVIDD,

http://images.nana.co.il//Upload/22006/ForumMessageAttachments/ForumMessageFile_1096590.wmv

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  11. Started by davidreznic,

שלום, הזמנתי 2 מוצרים מארה"ב, היום קיבלתי מכתב מהדואר ובו כתוב שהחבילה הגיעה ושאני צריך לשחרר אותה. במכתב לא כתוב המחיר שצריך לשלם למכס, אבל כן כתוב להביא חשבונית שבה מצויין ערך הטובין מתי שאני מגיע לשחרר את החבילה. האם אני כן צריך לשלם מכס? (שווי החבילה 97$)

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  12. מישהו מכיר את החנות Z תכנסו לאתר ותגידו המחירים שלהם זולים יחסית או לא? מי שמכיר שירשום גם איך התמיכה שלהם ואם הם מוכרים חלקים יד שניה או משהו www.zed.co.il

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  13. טוב אנשים , אחרי ששבשתי את הראש שבועות שלמים , ועוד שהיתי בכלא , והיה לי את כל הזמן שבעולם לחשוב על זה וחשבתי על זה , עדיין לא החלטתי. ההתלבטות העיקרית שלי היא בין מחשב חדש , לקטנוע. יש לי כרגע בבית : amd athlon xp 2400 \ R9700pro \ 512mb corsair \ 17inc old עכשיו , למה מחשב חדש? אני לא חושב שצריך ממש להסביר... כמוני כמוכם , רוב הזמן שאני בבית אני על המחשב אני שעות שלמות שורף עליו. אני משחק במשחקים חדשים והכל , אבל לא באופן רציני ביותר. אבל משחק. והמחשב הזה כבר לא ממש מסתדר עם הדברים החדשים ביותר. אבל מצד שני , הוא לא כזה חלש. למה קטנוע? - בדיוק השתחררתי מהצבא , אני יתחיל לעבוד בקרוב , ורוצה להיות קצת יותר עצמאי.. ולא להסתמך על האוטו של אמא כל הזמן. קטנוע זה כלי יח…

• 11 תגובות
    • 752 צפיות
  14. בוא נגיד שהתפקיד נשמע מעניין והרבה אמרו לי שהוא מספק אבל אף אחד לא ממש ידע מה התפקיד הזה ובערך מה עושים שם. יש למישהו מושג?? פשוט סימנתי במנילה ובכל השאלונים שהייתי צריך למלא את התפקיד הזה כי אותו אני רוצה.. כל שאר הדברים מעפאנים נראה לי... מפעיל תקשורת נתונים והצפנה חייל מערך טכנולוגי אווירי או יבשתי אני מעדיף נראה לי להיות כבר שוטר צבאי על שני אלה...

• 4 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. Started by xzibit,

הנה מספר תמונות שהרגו אותי מצחוק

• 1 תגובה
    • 992 צפיות
  16. כותרת ^. נראה שהיד שלי מסובבת במקסימום שלה איך אנשים מגיעים ל -13~14K?

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  17. כמו שהכותרת אומרת... חח כן רק שאני יודע שאני עושה את זה ברגע האחרון ואני לא חושב שאני אמצע משהו... אבל עדיין אני מחפש וילה או צימר בצפון לחגוג שם את השנה החדשה עם חברה שלי ככה שאני מחפש צימר עם ז'קוזי פרטי ולא משותף...

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  18. Started by dvvon,

מכיוון שראיתי שהסקר על החמוצים הלך טוב אז החלטתי שאני ילך גם על הסקר הזה בהצלחה :hi:

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  19. Started by שניצל,

באמת אנשים, שבוע הבא פורים ועדיין אין על זה ת'רד? ... אז למה אתם מתחפשים?

• 37 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. אוקיי אני הולך לעשות הזמנה של כמה חבילות צמידים לארץ. אלו הצמידים הצהובים של האגודה של לאנס ארמסטרונג,רוכב האופניים הטוב בעולם שהיה חולה סרטן ואצליח לנצח אותו. המחיר של כל צמיד יהיה רק 20 שקלים זה הכל והמלאי מוגבל ככה שכדאי למהר!!!... אני יכין רשימה של מספר האנשים שרוצים ויזמין לפי זה. איסיקיו:135299888 מסנג'ר: chkcubd@hotmail.co.il אימייל: idosibirsky@gmail.com עכשיו תמונה של מה שאני מדבר עליו למי שלא מכיר:

• 46 תגובות
    • 4.5k צפיות
  21. Started by J0n1,

זה נהיה כבר נפוץ מאוד אבל אני מתאר לעצמי שיש כאלו שעוד לא יצא להם לראות אז בואו נתלהב מהמטבע שקיבלתי היום: אני מכיר אנשים שקנו את זה במלא כסף (פי 5/10!!) איזה טיפשים אז למי כבר יש? ד.א עוד לא הבנתי למה זה עוזר שעשו עוד מטבע.. מילא לבטל את ה5 אג' (מה אני אעשה עם כל ה5 אג' שיש לי מתחת למיטהה?!) אבל בשביל מה צריך שני שקל? אם כבר תעשו שטר של 40

• 61 תגובות
    • 4.9k צפיות
  22. Started by J0n1,

הוצאתי את הגזיה הישנה מהבוידם וכשהפעלתי אותה נזכרתי שלפני כמה שנים בכינרת הכנתי עליה משהו שגלש ומאז היא מוציאה להבה לא אחידה,ריח שרוף והמון פיח. פירקתי את הראש וניקיתי הכל עם מסיר שומנים, הוצאתי הרבה מאוד ג'יפה אבל שום דבר לא השתנה. למישהו יש רעיון? ראש חדש עולה כמה מאות שקלים..

• 4 תגובות
    • 884 צפיות

דיונים חדשים בפורומים