כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
נכון יש בלינוקס כזה בית יפה של Root Home? התקנתי לפני כמה זמן לינקוס והתלהבתי מזה למישהו יש כזה אייקון??? או בכלל סידרת אייקונים של לינוקס?
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
שלום. אניי מחפש אתרים שמלמדים איך לרקוד במועדונים, מוזיקה אלטרונית ראפ וכו'. פשוט אני לא יודע לרקוד בגרוש והגיע הזמן שאני לא אראה כמו מטומטם. מישהו מכיר משהו?
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
סבתא שלי עברה דירה, וקיבלה חשבון מים מעניין משהו מעריית באר שבע (או יותר נכון הגוף מטעם הערייה שאחראי על הנושא). הבעלים הקודמים שילם את החשבון עד לתאריך ה- 10/08/09, יום תחילת החשבון החדש. עריכה: שימו לב לקריאה קודמת של המונה, ולקריאה נוכחית, לתקופת החשבון, ולגבי צריכה משותפת - מדובר בבניין של כ-30 דירות. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
היום הצטרפתי רישמית למועדון האקסלוסיבי "שורפי הבורדים" ;D טוב, צריך לזוז לעשות תמונות פספורט ב"פוטו רצח" בשביל כץ מעדון...בייי
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מהי עבודתם? במה הם עוסקים? ייתכן שאני אעבוד כאיש כוח עזר ואין לי כל כך מידע לגבי מה הם עושים לכן אני שואל את השאלות האלה
-
- 4 תגובות
- 10.5k צפיות
-
-
היי חבר'ה, כבר פתחתי נושא כזה לפני כחצי שעה וסגרו לי אותו כי חשבו שאני לא מצליחה לראות האח הגדול רק מתי שיש שעות עומס שברור לי שזה כמעט בלתי אפשרי כי המון אנשים גולשים כרגע שם אני מתכוונת לזה שאני לא מצליחה בכלל לראות את האח הגדול באתר של קשת, לא חשוב מה עשיתי שום דבר לא עוזר flash הכי מעודכן פועל יש לי 3 מחשבים בבית, לא מצליחה לראות באף אחד מהם, בכל שעה שאני מנסה גם בלילה שאין עומס... אני מצליחה לראות את הפרסומת שלפני המצלמות אבל אז שהפרסומת מפסיקה יש מסך שחור ורשום "מושהה" ליד ה-PLAY\PAUSE מישהו נתקל בבעיה הזאת? והצליח לסדר אותה? תודה על העזרה חברים מורן (מנהל הפורום: סליחה שחשבת שפתחתי סתם את הנושא הזה, לא התכוונתי שאני לא מצליחה לראות בשעות העומס אלא בכלל, …
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי,בעקבות דף חדש שאני מנהל בפייסבוק,אני מחפש אתר שיש בו כתבות מעניינות על טכנולוגיה\מחשבים וסתם כתבות מגניבות מעניינות ושונות לדוגמא: 99 פתרונות שיפכו את החיים לקלים יותר http://seriouslyforreal.com/seriously-for-real/99-life-hacks-that-could-make-your-life-easier/ למישהו יש רעיון? תודה
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
התחברתי ל-Yes אחרי שלא צפיתי בכבלים כמעט ארבע שנים. אחד הערוצים האוהבים עלי בתקופה שצפיתי בכבלים היה ערוץ ההיסטוריה. לאכזבתי כל התוכניות בערוץ הן על כל מיני מוזרים שגרים ביער, סוג של תוכניות ריאלטי ציידי מציאות ושיפוץ חפצים ישנים, חייזרים (WTF?!) ועוד. מה קרה לתוכניות על מלחמת העולם? ימי הביניים? רומא? לאן כל התוכן האיכותי נעלם? מה עשו לערוץ הזה?
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
משהו בסגנון Xdrive... אבל בחינם. קיים כזה דבר?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כבר מחפש המון זמן מחזיק מפתחות סכין יפני (זה שעולה גרושים) וכל מה שהצלחתי למצוא זה קניה במינימום של כמה מאות כאלה (משרדי פירסום). האם מישהו יודע איכן ניתן להשיג כאלה מחזיקי מפתחות באיזור השרון/מרכז ? בסגנון הזה תודה
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
משפטים שאסור לומר לדודה פולניה "דודה אני לא רוצה להיות מהנדס אני רוצה להיות מלח, יש מלא כוסיות בספינה"
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שמעתי שמה-01/01/06 כל הרשיונות נהיגה של 50 סמ"ק ישודרגו באופן אוטומאטי ל-125 סמ"ק, כך שבעלי רשיון נהיגה על 50 סמ"ק יוכלו לנהוג על 125 סמ"ק. מישהו יכול לאשר את השמועה הזאת?
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
היום הרוב קיבלו בדואר תשובה... לצערי אני לא קיבלתי :'( יש כאן מועמדים להנדסת חשמל ואלקטורניקה בתל אביב\בן גוריון?
-
- 0 תגובות
- 424 צפיות
-
-
מצאו שותפים לקניות באזור קריות וצפון אני רוצה DOK 16GB בבאג קריון http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6459&perur=2&t=14&c=212
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב אז מי שמנוי במעריב, בטח מקבל מדי פעם פרוספקטים או דפים או כל מיני דברים כאלה, שמוכרים שם לפעמים גם מחשבים. אז הפעם החלטתי לברר קצת פרטים... ההצעה היא בגדול לפנטיום 4 1.8 או 2.0 עם "לוח אם P-4 מקורי" ועוד כל מיני פרטים... בכל מקרה החלטתי להתקשר אליהם והבורות שלהם בנושא פשוט מעצבנת!!! בקשר למעבד, רציתי לברר אם זה מבוסס NorthWood או Willimate, כי לא היה רשום A, ואם זה היה NW הם בטח לא היו מציינים את זה,, שאלה הגיונית לחלוטין, והתגובה שלו הייתה: בהתחלה הוא לא הבין על מה אני מדבר, אחרי זה שפישטתי לו את זה (הליבה הישנה או החדשה) הוא התקיף אותי ואמר "לא יודע, רוצה תקנה מחשב, לא רוצה אל תקנה", כאילו אני עושה לו טובה... אחרי זה החלטתי לשאול אותו על הלוח, שאלתי אותו איזה לוח, ו…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי מסין שלט חכם של החברה blitzwolf בשביל המזגן יש לי מזגן של חברת אלקטרה כדי להגדיר שהשלט יופעל על ידי השלט החכם צריך להגדיר אותו לפי היצרן יש לכם מושג מי היצרן של מזגני אלקטרה? נסיתי את midea וזה לא עובד תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
-
אהלן מחפש המלצות לחנות ספרים מכוונת או סתם אחת בצפון עם מבחר טוב של מד"ב/פנטזיה שאפשר לקנות בה סדרות שלמות במכה... תודה!
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
Metalcore, Hardcore, Screamo, Emo Core משהו בסגנון Bullet for my Valentine... אולי גם קצת Punk, כמו Green Day. תודה.
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
-
שימו לב זה http://yeti3.yetisports.org/downloads/yetisports4.zip משחק חמוד אבל שימו לב מה קורה שלוחצים על האות B בזמן המשחק מה זה?
-
- 7 תגובות
- 799 צפיות
-