כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,650 דיונים בפורום זה
-
א.תעשו פורום בשביל פאלם ומחשבי כיס וכל זה..זה לא יכול להיות בחומרה הקיפית למרות שחשבתי לפרסם את זה שם... ויש לי mio 168 זה עם הGPS ונמחקה לי תקיה של ההכרטיס הרחבה בלי כוונה מישהו יודע איך אני יכול להחזיר אותה?? כי אין שם סל מיחזור או משהו כזה.. ועוד דבר משחקים למחשב להורדה יש למישהו אתר או משחקים? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
ברצוני לעשות רישיון לאופנוע עד 125 (זה מה אני יכול לפי הגיל...), עכשיו רציתי לברר: 1. כמה זה עולה בערך (כולל תאוריה וטסט) 2.כמה זה מינימום שיעורים. 3.האם למעט נפח מנוע ישנה איזה שהיא הגבלה נוספת, כגון כוח סוס וכו'. 4. לכמה זמן תקפה התאוריה מהרגע שעשיתי אותה? (אני רוצה שהיא תחשב לי גם למכונית שאני אעשה בעוד שנתיים כנראה) תודה!
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
יש לי קו טלפון מחוץ לחדר. עכשיו אני על חיבור 56KB והקו מחובר למודם של האינטרנט. אז עכשיו אני רוצה לדעת אם יש אפשרות ש: נכון התקע של הטלפון? נכנס לשם החוט ואז בקצה השני יש עוד יציאה? אז רציתי לדעת עם לקצה של החוט אפשר לחבר מפצל שיחבר גם תמודם וגם תטלפון. אבל לא יהיה אפשר לדבר ולגלוש באינטרנט באותו הזמן. אבל שהמודם יהיה מנותק הטלפון יעבוד ישמיעה צליל חיוג? תודה
-
הי לא ידעתי בדיוק איך לקרוא לזה אז קראתי לו אבזם מה עושים במקרה שהאבזם של הרצועה נשבר? נשאר לי רק רצועה אחת מתפקדת
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. ובכן, המצב הוא כזה. אני משווק מוצרים שונים (מגבונים,ג'לים לחיטוי ידיים וכו' וכו') ומעוניין לבנות אתר כדי לקדם את הפרסום של ה"עסק". קודם כל מיותר להציע לי כל מיני הצעות פרסומיות כמו עיתונים רדיו וכו', כי הרווחים מאוד נמוכים ואני ממש לא במצב כלכלי שמאפשר משהו קרוב לזה בכלל. מה שכן חשבתי, זה לראות אם יש אופציה של בניית אתר/בלוג או משהו בסגנון (בחינם יש לציין) שיאפשר לי לפרסם קצת את המוצרים,תמונות שלהם ומחירים (לא צריך יותר מזה, בטח שלא כל מיני פונקציות מסובכות וכו') ושיהיה אפשר להגיע אליו דרך גוגל (שם הרי כולם מחפשים). ה"בעיה" היא שוב - אני צריך שהאתר לא יעלה שקל ו - אין לי מושג בבניית אתרים, אז אם קיים דבר כזה בכלל, אני צריך משהו שייתן לי לבנות בצורה קלה מתוך מו…
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
ולא, זה לא הקטע שכולם מכירים http://www.youtube.com/watch?v=QzzhM5e5bU8
-
- 5 תגובות
- 990 צפיות
-
-
כמו שכמה יודעים אני גר בארה"ב ועוד בערך 3-4 שבועות אני מסיים 12 שנות לימוד ומקווה לא לחזור לסיוט הזה (אני מעדיף ללכת לצבא מאשר ללמוד).. בכל מקרה בבית ספר שלי צריך להזמין את הכובע המרובע הזה והחליפה הזאת שאתה לובש מתי שאתה מקבל את הHigh School Diploma והנה התמונות :xyxthumbs: הכובע החליפה + הכובע אני + הכובע + החליפה אני כבר לא יכול לחכות שיגמר הגהינום הזה
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
למישהו יש מושג מאיפה אני יכול להוריד את פיירפוקס 1.5.0.12? בטעות עדכנתי היום ל 2, ואני פשוט לא סובל את השינויים בממשק והתוספות הקטנות והלא רצויות שדחפו. פיירפוקס 1.5 היה הדפדפן הכי טוב שיצא לי להשתמש בו, ולא בדיוק התכוונתי להפסיק. גוגל לא נתן לי מענה, כל לינק היה שבור :\ עזרה? מישהו? X:
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני אמור להגיע לשם ביום רביעי הבא בסביבות 8:30-9:00. האם יש שם חניה באיזור(אפילו בתשלום)? תודה!
-
- 5 תגובות
- 15.7k צפיות
-
-
(לא מצאתי לאן האשכול מתאים אז פתחתי פה, תעבירו אם צריך) קיצר אני מתכנן לקנות מחשב ממש בימים הקרובים ואני צריך חנות טובה במרכז(רמת גן\גבעתיים\תל אביב) חוץ מKSP\אייבורי לא מצאתי חנויות.. מהם אני לא רוצה לקנות. תודה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם שימוש ב gps שאני לרוב מפעיל ברגל מזיק? בכל זאת תחושה שהלווין מתמקד במכשיר
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בעקבות הדיון 'איך נכנסים לבנין דירות בלי קוד לאינטרקום'
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברה, עלת לי המחשבה לרגע אולי בכסף שהצבא חייב לי במקום לעבוד בשביל משהו להשקיע במשהו? השאלה העולה מזה הסכום הסימלי הזה למה כבר יספיק בימינו? בשביל כל מה שעלה לי בראש צריך הרבה יותר מזה. לקחת הלוואה בגיל צעיר נראה לי זו טעות גדולה. מה אתם אומרים? חשבתם פעם במקום ללכת לעבוד כמו כולם להשקיע במשהו ולהיות הבוס לעצמכם?
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לכתוב עד מחר(יום ראשון) עד 300 מילים, מהי הבעיה המרכזית של העם היהודי או של מדינת ישראל. בינתיים לא הצלחתי להעלות כל מיני בעיות חוץ מהעם הפלסטינאי, שרוצה גם את שטח ארץ ישראל. אנא עזרו לי להעלות בעיות. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. עוד כ - 8 חודשים לאחי יש בר מצווה והוא מקבל 7000 ש"ח ולא יודע במה להשקיע . או ב - PS3 עם מסך LCD שהוא מסך מחשב וגם טלוויזיה או מחשב הכי טוב שאפשר לקחת ב - 7000 ש"ח כולל מסך במחיר . יש לי רק שאלה קטנה ... האם מסך שהוא מסך מחשב וגם טלוויזיה תומך ביציאות של הממיר של Yes + היצאה של ה - PS3 + בציאה של נגן DVD ?.. יאללה תגיבו ואם כבר אתם מגיבים תענו לי בקשה על השאלה הקטנה ששאלתי ...
-
- 5 תגובות
- 587 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=AXOymInsHPY&eurl=
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני מצטער אם השאלה קצת מפגרת אבל זה חשוב לי... הבנתי שבקורד טייס אחת המשימות היא משימת קורדינציה. דוד של חבר שלי עבר שנה וחצי קורס טייס ונפל על קורדינציה. יש לי עוד כמה שנים עד לצבא אבל אני רוצה להתאמן מעכשיו ולשאלה: מישהו יודע איזה תרגלי קורינציה יש במחנים...? (לפחות איזה אזור: ידים/אצבעות...) איזה תרגילים יש לשיפור הקורדינצה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
החומר שהמתאגרפי סומו האלה משתמשים בו... כדורסלנים מרימי משקולות.... האבקה הלבנה הזאת שעפה לכל עבר על הידיים.... זה לא טלק... בדקתי מה זה בדיוק ואיפה משיגים את זה? אם אפשר לינק לקנייה ברשת... תודה
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-
-
מישהו מכיר/התנסה עם מאווררי תקרה של המילטון? הדגם HEM650 מחפש משהו בסיסי וזול לחדר קטן. הם נותנים אחריות ל10 שנים על המנוע.
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר אלבום שדומה ל-Converting Vegetarians (CD2) THE OTHER SIDE? לא יודע איך בדיוק נקרא הסגנון הזה, אבל זה מן צילאאוט משולב עם טרנאס בקטנה..
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
איך אני יודע כמה אזהרות יש לי ? יש אולי איזה שהוא מד שמראה לי ?
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אבא שלי נוסע לטייפאי שבטייואן, עכישו רציתי לדעת אם מישהו במקרה יודע איך המחירים שמה? מבחינת חלקי מחשב או כל דבר אחר.. תודה,
-
- 5 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני יודע שהמפרטים ממש ישנים אבל אני צריך מחיר לכולם P4 2.66 533 לוח אם 533 40GB או P4 2.8 800 לוח אם 800 X1550 80GB ============================== ומסך בנפרד 17 אינץ LCD עם יציאה של TV ? מערכת הפעלה כמה טכנאי אמור לקחת ? אצלי או אצלו ? זה אותו מחיר ? המחשבים מגיעים מפורמטים לגמרי תודה רבה !
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
קיבלתי (ב2 וחצי, זה אצל דוד שלי בהרצליה) את הTRAVELSOUND CREATIVE I300... הוא דורש בטריות AAA אני יודע ש: A-בטריות רזות AA-אצבע רגילות AAA-?!?! D-השמנות מה זה הAAA? וזה קשה להשגה כאילו!? מישהו יודע כמה הם עולות ובאיזה כמויות אפשר לקנות אותם(בחבילה)?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-