עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. האיפון הוא SIMFREE ולא פרוץ , פתאום התחיל לעשות לי בעיות קשות בקבלת שיחות. אני מכפר-סבא , מחפש מעבדה טובה ומומלצת באזור. תודה.

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  2. Started by בני סלע,

:s05: ...אני הולך להזמין מחר חלקים למחשב מאתר BUY.COM ואני קצת לא בטוח לגבי זה. אם זה לא יגיע?למי אני יתלונון? אך זה מגיע,זה מגיע באותו מטוס עם בננות ותפוחי אדמה? כמה עולה המשלוח?בבבקשה תעזרו לי :s05: אני פעם בקונה משהו ואני מפחד שזה לא יגיע אליי....תעזרו לי

• 9 תגובות
    • 952 צפיות
  3. Started by rk666,

הניק שלי = valhalla_rk מי שרוצה מוזמן

• 9 תגובות
    • 952 צפיות
  4. Started by Kidney_stonE,

אז משהו כמו שנתיים שלא ניקיתי את המקלדת שלי... פשוט לא הסתכלתי עליה.. אתמול ישבתי והסתכלתי עליה במקרה, וראיתי שהיא זקוקה לניקוי "קל" ניגשתי למלאכה, הבאתי מברג ראש שטוח בשביל להוציא את הכפתורים, שטפתי אותם אחד אחד בכיור באמבטיה. ייבשתי והחזרתי. כמות האבק שהייתה מתחת למקשים (חבל שלא צילמתי את זה) הייתה יכולה למלא נפח של קופסת סיגריות.. נקודה למחשבה : למה שאני אנקה מקלדת שיש לי מכיתה ז' בערך (מגיעה מהמחשב השני שהיה לי אי פעם) עכשיו כשקניתי מחשב ב7100 שקל, (צריך להגיע שבוע הבא) במקום להוסיף עוד 100 שקל למקלדת טובה של MS...? שאלה טובה, למה אני חושב על זה רק יום אחרי .... בכל מקרה, הנה הלפני והאחרי, להתרשמותכם..

• 10 תגובות
    • 952 צפיות
  5. Started by Spawn123,

מאוד מעניין לבדוק מה אתם חושבים על המתקפה ( שלדעתי היא מאוד חיובית) ואם הם לא מבינים אחרת הם צריכים לקבל את זה ביד חזקה!!! והאם היא תגרור למשהו טוב? ??? ??? :argue:

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  6. Started by approx,

עכשיו אני די סגור על שרשרת אבל אין לי מה לרשום עליה (חריטה ) אשמח לעוד רעיונות חוץ משרשרת

• 13 תגובות
    • 951 צפיות
  7. אם מישהו זוכר את המולטיפלייר המקורי של הלף לייף... (לא לא CS) זה פשוט Deathmatch (לא Classic DM). אם אתם רוצים תגידו ונכנס יכול להיות כיף! יש שרת אחד שומם פה: 192.114.166.165:27015 של vgames. מי שרוצה שיגיב!

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  8. באינטרט? באיכות נורמלית תודה.

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  9. שלום. אני תלמידה בכיתה יב במגמת תקשורת בנתניה ואני מחפשת דמות/בן אדם לסרט דוקומנטרי בן 15 עד 20 דקות. אני מחפשת בן אדם עם רקע וסיפור שמוכן לשתף את סיפורו ומוכן לחשוף את עצמו למצלמה. אם יש מישהו שמוכן לכך והוא מוכן להעביר את סיפורו ולשתף בבקשה לשלוח לי איימיל ל: eden170997@gmail.com או להשאיר תגובה כאן ודרך שבה אוכל ליצור קשר.

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  10. Started by neil4,

מישהו יכול לפרט עליו טיפה[חומרה בעיקר ואיזה לינוקס אם לינוקס]

• 9 תגובות
    • 951 צפיות
  11. שיהיה ברור שאני לא מנסה לרמוז בדיון הזה על ווארז או דברים אחרים לא חוקיים!!! אני גולש לי בסאבסנטר ורואה בסרטים את הסרט "קיוב 2: היפרקיוב" בקולנוע בעוד שכבר ראיתי את הסרט הזה לפני חצי שנה! (חצי שנה!!) כנ"ל לגבי "The Hulk" אני רוצה להבין איך זה ייתכן שסרטים מסויימים יוצאים בDVD לארצות בחו"ל בעוד שפה נזכרו להקרין אותו בקולנוע אחרי חצי שנה??? מה עם הסרט "יעד סופי 2"?? גם אותו שכחו או שהוא פשוט לא אושר לשידור? (???)

• 8 תגובות
    • 951 צפיות
  12. Started by Born2Kill,

מממ.. יש לי את המדפסת HP 4500 Wireless. אני רוצה שההדפסה תהייה ב-2 צידי הדף ושיהיה בעברית, קצת הסתבכתי עם העניין ואני מעדיף שלשאול כאן במקום לבזבז סתם דיו. תודה לעוזרים...

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  13. Started by mrsph666,

שלום! ברצוני לברר האם לעיסת (או איך שלא משתמשים בו) צמח הגת היא חוקית? (אני לא מתכוון ל"חגיגת") אם כן, כיצד כדאי להשתמש בו? לעיסה? בישול והרתחה כתוספת לתה? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 951 צפיות
  14. Started by solidus,

למישו יש אחד? בלי פרסומות, ספייוור, וירוסים וכ'ו. THNX!!!!!

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  15. אולי זה לא בדיוק המקום אבל לא מצאתי פורום מתאים יותר.... אז כך - היורו הבא עלינו לטובה מעלה את השאלה הבאה - האם ניתן לצפות בשידורים באיכות טובה (HD זה אידיאלי כמובן). אני מוכן לצפות במשחק באיחור של כמה דקות ואפילו לשלם כמה שקלים בתמורה לאמינות ושידור שוטף באנגלית. חיפשתי קצת דברים שכאלה באינטרנט ואפילו ראיתי כמה משחקים בעבר דרך SopCast אבל זה פשוט לא אמין. השידור יכול להתקע, האיכות של השידור הזמין היא בדרך כלל נמוכה מאוד, השדר דובר שפות שהידע שלי בהן בסיסי בלבד (ואם זה ספרדית אז עוד יצאתי בזול), בקיצור - אי אפשר להזמין חברה לראות משחק עם נתונים שכאלה ואני לא מוכן בשום פנים ואופן לעשות כבלים - זה יותר מדי כסף לטעמי.... אהיה אסיר תודה לעד אם תצליחו לסייע בעדי, אריק

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  16. מהן ההשלכות של זה אם בכלל? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4374440,00.html עריכה: לא רלוונטי יש דיון פעיל בפורום רשתות ואינטרנט מהיר.

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  17. Started by tzolerguy,

שלום, לאחרונה עברתי מבנק לאומי לפועלים ושמתי לב שעל כרטיס הלאומי כראד (ויזה) שלי היו 16 ספרות ועל הישראכרט שלקיבלתי עכשיו יש רק 8 רציתי לדעת מה ההבדל והאם ניתן לעשות עסקעות באינטרנט עם כרטיס שיש בו רק 8 ספרות??? תודה

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  18. Started by Shmoolik,

some 1 got them ? if yes , plz tell me , Hebrew\Eng is not matter. 10x

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  19. Started by ConRoe X Fire,

http://members.iinet.net.au/~a.koepke/carpuzzle.swf עדיין לא הצלחתי. אמשיך לנסות אח"כ.

• 11 תגובות
    • 951 צפיות
  20. Started by Domovoi,

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  21. Started by Vega,

אם יש לכם באיכות כלשהי, לא משנה, אבל יש לי 32 פולי... העיקר שזה דיגר. והאם אני יכול להוריד את זה מהאינטרנט בעזרת הדפדפן של המכשיר? אנא הושיעני, Vega.

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  22. Started by com,

שלום חבר'ה. לפני כמה שבועות הזמנתי לפטופ, מחנות בחיפה, בה אני גר. החנות התחייבה ל14 ימי אספקה. אני ביקשתי אם אפשר לזרז מעט את זמן האספקה. הם הבטיחו לנסות. בפועל, המחשב עדיין לא סופק, לאחר 18 ימי עבודה! לפי החנות - המחשב אמור להגיע בימי אלו ממש. לאחר שחיכיתי כמעט חודש, שילמתי, וכבר הכסף ירד בפועל מכרטיס האשראי, אתמול הם הוסיפו חטא לפשע, והודיעו, שקורא טביעת האצבע במחשב לא יהיה קיים במחשב שיסופק לי! לאחר שלפי ההזמנה שאלתי באופן ספציפי על אביזר זה! החנות במעמד ההזמנה יצרה קשר עם הספק וביררה, ונתנה לי תשובה חיובית - קורא טביעות האצבע קיים בדגם שהזמנת. (הדבר גם מצוין במפרט של המחשב שמפורסם בקטלוג החנות) אגב, האיחור בזמן האספקה מונע ממני ללמוד באמצעות המחשב במהלך היום (אני עוב…

• 7 תגובות
    • 951 צפיות
  23. Started by maverick,

נניח שאתם במרתון וסוף סוף הצלחתם לעקוף את הבחור שבמקום השני :jump: באיזה מקום אתם עכשיו? (אבל תענו מהר) ??? ??? ???

• 7 תגובות
    • 951 צפיות
  24. Started by realmagic,

שלום לכולם, בסרט "סימה וקנין מכשפה", מגיע וסרמן (ליאור אשכנזי) למשטרה ומתלונן שהשכנה (תיקי דיין) קיללה אותו. השוטר (עמי סמולרצ'יק) מציע שהוא יקלל אותה בחזרה ונותן בהמשך דוגמא לקללה כזו. האם למישהו יש את הסרט ויכול לשלוח לי מה בדיוק הקללה (זה דיי ארוך - היא כוללת בין השאר תאומים סייאמים מחוברים בתחת ואת יוסי שריד). תודרבה!

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  25. Started by BlackDiablo,

אני צריך את האתר של אפל ישראל או את הטלפון של השירות לקוחות שלהם חיפשתי בגוגל ולא מצאתי כלום...... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 951 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.