עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by matrix66,

היי בקשר לתשלום של מכס על מוצרים מיובאים. הבנתי שמעל 50$ יש מכס ומתחת אין השאלה היא רק- האם ה 50$ מתייחסים לעלות של המוצר נטו או שגם דמי המשלוח עצמם משפיעים על החישוב? תודה מראש..

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by alex.turovsky,

http://www.mako.co.il/tv-erez-nehederet/season7-articles/Article-a1c344db03e5c21006.htm "מה קרה ?!" אני נשפכתי פה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Ron Barak,

שלום, לאמי יש ממיר עידן+ שרכשה בדואר לפני נספר שנים. כעת הממיר מקולקל: לאחר BOOT, הממיר מתחבר ומשדר תחנה לכ-4 שניות ואז התחנה מתנתקת. 1. האם אפשרי להחליף הממיר המקולקל לממיר תקין - בדואר? 2. מה אפשרויות התיקון של הממיר? 3. מה אפשרויות ההחלפה של הממיר? תודה.

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. יש פה מישהו שעשה את המבחן של רענון נהיגה (אחרי 5 שנים מקבלת רשיון ) ויכל לספר על סוג המבחן ( שאלות תאוריה תמרורים חוקי תונעה...) מה יש שם :)?

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by gbox,

בס"ד אני מחפש אנשים לניהול באתר בנושא סלולר חדשות וגם פורמים הנה האתר http://eryui32.amitu.net/mambo2/ תודה רבה

• 13 תגובות
    • 769 צפיות
  6. לא היתה פעם אחת ששאלתי איזה רציף אני לוקח וענו לי נכון..עיכובים בלי סוף, איחורים, מה נסגר???

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. במספר פרסומות של הרשתות השונות על המבצע הזה של משרד האנרגיה והמים, אשר הופיעו בעיתון "ישראל היום", התברר לי בפירוש, כי כל מטרתו של הקמפיין הוא לא לשמור על הסביבה, אלא לעודד תרבות צריכה (מקררים ישנים [אמקור ותדיראן ישראל] חייו חיי נצח, המקררים החדשים, אשר מסומנים ע"י משרד האנרגייה והמים כחסכוניים, בדירוג B או A [במיוחד LG וסמסונג] מגיעים כמעט תמיד פגומים מהייצור, או שהם מתקלקלים אחרי 3 שנים מקסימום, ומושלכים מיידית לאשפה או לגריטה), ולחשוף את הסביבה לזיהום של פסולת, חומרים מסוכנים וכן גז הפריאון (מקרר עם גז פריאון, מסוכן לשכבת האוזון רק כאשר משליכים אותו [כי אז נוצרים סדקים בצנרת שלו]. אחרת הוא לא יותר מסוכן ממקרר עם גז ידידותי לסביבה [מעגל הגז סגור הרמטית, ולגז אין לאן לב…

• 15 תגובות
    • 3.7k צפיות
  8. דבר ראשון ספר נהדר אחד הטובים שיצא לי לקרוא אם לא הטוב ביותר ! רק משו קטן מטריד אותי בסוף של הספר הבנתי שלאחר השיחה של אדם עם ג'וק וג'ודית בפנטהאוז שבה שיכנעו אותו להמשיף בטריון הוא לא לקח את ההצעה כי רשום שלאחר מכן הוא יוצא מהבניין של טריון עם קופסא ובה כל החפצים שהיו במשרד שלו, אבל מה זו הפגישה המוזרה בינו לבין אלאנה אחר כך כשהיא עוברת במכונית האדומה?? הוא כועס עליה שהיא שיתפה פעולה "נגדו" ועל זה שהיא לא באמת אהבה אותו אבל מה באמת הולך שם לא הבנתי בדיוק.. אם מישו יוכל טיפה להסביר לי אני אודה לו מאוד !

• 8 תגובות
    • 921 צפיות
  9. Started by mrsegev,

זהו, שבתי מחופשת המולדת במילואים וחזרתי לעבוד. הפעם, בתקווה שאף אחד לא יכריז עלינו מלחמה, אוכל להשקיע בקומיקס כמו שתכננתי. אז יש אתר חדש וכתובת חדשה ונוחה וסטריפ חדש. http://www.the-sketch.co.nr נ.ב : לכל אלו שעקבו אחרי הקומיקס בעבר והתאכזבו- עימכם הסליחה. כשצה"ל קורא- יוסי עונה שבת שלום.

• 11 תגובות
    • 987 צפיות
  10. Started by hellyeahmofo,

אני מחפש לעשות קורס וובמסטר רציני , אבל רציני אני יודע שיש בשוק הרבה קורסים שהם חלטורות איך אני מתחיל את הסקר שלי , עם קרוב לאפס רקע בתחום , כדי למצוא הכשרה רצינית

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  11. עשיתי קורס במכללת הייטק, הערכה שווה הרבה. 2 ספרי לימוד + ספר LABS. מי שמעוניין ליצור קשר ב alonchap@gmail.com מסנגר או אימייל הספרים במצב חדש. מחיר סמלי או החלפה במשהו.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by 114508534,

ערב טוב אני מחפש המלצה למטהר אויר אוטומטי שאפשר לכון אותו שנגיד כל כמה שעות או דקות ירסס בבית חשוב שיוכל לספוג או להעלים עד כמה שאשפר ריחות של סיגריות . תודה

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  13. Started by david32,

אני מחפש פה ובגוגל ואני לא מצליח למצוא... היה לא כול כך מזמן איזה תראד על מישהו שעשה מין יומן מלחמה הומוריסטי בפלאש והעלה את זה לאינטרנט. מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  14. טוב,התקשרתי לבזק בין לאומי פעם אחת והוא הספיק להגיד לי שזה משהו בהגדרות האינטרנט או האנטיוירוס(נורטון),התנתק להם הטלפון ונשבר לי מהזמן המתנה. אני נכנס לאינטרנט ומגלה שחצי מהאתרים שלי חסומים,לא פורנו או משהו,אתרים כמו GAMER אפילו. כשאני נכנס אליהם יש מסך X עם כתובת כזאת http://safeweb.bezeqint.net/page.html יש לי בזק בין לאומי.אמא שלי אמרה שהיא התחברה לאיזה מבצע אבל בפירוש לא ביקשה חסימה של שום דבר. הדבר הזה חוסם לי חצי מהאתרים ברשת.איך אפשר לבטל את זה ידנית?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אהלן... פתחו עיתון מעריב...הסתיימה התחרות, ושוב, ארז (Simla) זכה מקום 2 :-) מזלט לעדי גרוסמן, לרון וארז, ולעודד ואור סביון על 3 המקומות הראשונים! רק משהו שלא ממש קלטתי, עשיתי כמה דברים יפים שלא ממש רואים אותם, חלקם בצד השני של המארז (מדבקת דיזל ענקית), אך הם רשמו שחתכתי את דלת המארז בצורה מקורית - -- --- אני לא נגעתי בדלת של המארז. :-\ בכל מקרה, מי יתן וירבו תחרויות המודינג!!!! צ'אווי :-)

• 19 תגובות
    • 3.9k צפיות
  16. בדרך להוכחה של זהות לא נעימה באנליזה ווקטורית נתקלתי במעבר הבא: כאשר הדלתא זו הדלתא המפורסמת של קרוניקר, והdi הוא הנגזרת החלקית של הרכיב הi. איך מסבירים את המעבר הזה מהזהויות הבסיסיות של חשבון הטנזורים? יש מבחן עוד שבוע וזה דחווף... תודה מראש עריכה - למען הסר ספק, A ו B הן פונקציות ווקטוריות.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by X7-007,

לא בטוח אם זה פה אבל, יש לי את הפלאפון הזה והורדתי כמה רינגטונים 40פולי בצורת mid, ניסיתי בכל דרך שאני יודע כרגע ,למחוק חלק מהרינגטונים כי חלק פשוט אני לא רוצה אותם בע. מישהו יודע? ובדרך גם את הקוד טכנאי אם מותר ומה בדיוק אפשר לשנות שם כי נראה לי כמה דברים מעניינים. ???

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  18. Started by Merrymoon,

וידאוקליפ מצחיק בטירוף מומלץ מגיל 16. The Vikings are comming, so hide your children, the vikings are comming so hide your women!

• 11 תגובות
    • 879 צפיות
  19. ובמיוחד בקטע של ה"תן מחיר". מה הקטע עם זה בדיוק? ראיתי שמפרסמים הרדדיסק נייד 1TB הצעות החל מ- 399 . יש שם איזה טריק או שכדי לקנות? תודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אוקי, אז היום נכנסתי לאתר, עדכנתי פרטים - הכל טוב ויפה. נכנסתי לקטגורית "קולנוע", מצאתי את הקולנוע הקרוב לביתי, ראיתי שרשום שזה תקף בכל ימות השבוע כולל מוצ"ש - רק להציג תעודה - יש, אין בעיה. אפילו ראיתי שאפשר לאסוף את הכרטיסים בתחנת דלק שקרובה אליי - נהדר. מה שכן, הם לא רשמו אם אפשר להכנס אך ורק עם תעודה, ז"א, חברה שלי לא תוכל להכנס איתי במידה ואזמין לה כרטיס? לא נשמע לי הגיוני, אבל שווה לברר לפני שאני מזמין. בנוסף, לא רשמו תוך כמה זמן זה זמין - אני רוצה להיום בערב, האם הכרטיסים יהיו "מוכנים" עד אז?

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by ofir2808,

שלום לכולם, אני מחפש חוות דעת של אנשים ששהו במלון אדומית באילת, אני לא מחפש מלון יוקרתי, ואני לא מצפה שהוא יהיה ברמה של 5 כוכבים, יש מישהו ששהה במלון ויכול להגיד לי אם הוא בסדר או לא. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by dovik,

ישנו מפצל כזה. צריך לחברו לקיר גבס. חשבתי על דבק סיליקון, אך קיבלתי המלצות לא לעשות כן אלא לחבר את זה באמצעות ברגים. איזה סוג של ברגים מתאימים למטרה זאת? תודה!

• 3 תגובות
    • 7.7k צפיות
  23. עזרו לי המון במפרטי מחשב ובהמון פורומים פה לקנות מחשב חדש... קניתי אותו וקיבלתי.. עכשיו אני צילמתי את הכל ובאתי לתת תגובות וחוות דעת, פשוט אין לי מושג איפה לפרסם את זה.. למה אין פורום מדיה או "פרסמו את המחשב שלכם ~_~" מישהו יודע איפה אני יכול לפרסם? תודה!

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  24. את התמונה של הבדואית (?) עם העיניים הבוהקות. http://img75.imageshack.us/img75/7055/dscf1329kh1.jpg נקווה שמישהו ידע, תודה רבה.

• 24 תגובות
    • 3.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים