עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום כולם, יש לי משקפי תלת מימד כמו שיש ב-IMAX, יכול להיות שקוראים להם POLORIZED, ואני יודע שכל עין מראה תמונה שמוצגת באופקיות ובאנכיות... בקיצור, אני לא מצליח לראות איתם ב-3D. השאלה היא האם יש אפשרות לראות בתלת מימד במסך LCD שלי (שמעתי שחייבים כמה מסכים/מקרנים או משהו כזה, אני מקווה שזה לא נכון...)? תודה על התשובות! נ.ב: יש לי גם משקפי ANAGLYPH עם הכחול ואדום ואיתם אני מצליח לראות, אבל הצבעים מגעילים...

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  2. Started by mrsph666,

שלום! ברצוני לברר האם לעיסת (או איך שלא משתמשים בו) צמח הגת היא חוקית? (אני לא מתכוון ל"חגיגת") אם כן, כיצד כדאי להשתמש בו? לעיסה? בישול והרתחה כתוספת לתה? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 936 צפיות
  3. Started by elad76,

אני רוצה לרכוש יותר ידע כדי לעזור לאנשים פה אז אפשר בבקשה איזה מאגר מידע על חומרה:כרטיסי מסך לוחות אם מעבדים וכו'.

• 10 תגובות
    • 935 צפיות
  4. Started by iem,

מישהו יודע מתי מפרסמים ציוני בחינות טכנאים והנדסאים שהיו במרץ ? והאם ניתן לצפות בהם דרך אתר מ. החינוך כמו בבגרויות ?

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  5. שלום לכולם, כחלק מהסדנא של התואר, אני בונה משחק פוקר באינטרנט. אני עוד מעט מגיע לחלק של העיצוב ואני צריך כל מיני תמונות של פוקר. התמונות צריכות להיות מצוירות, של שולחן פוקר, כיסאות, ז'יטונים ושחקנים. ניסיתי לחפש בגוגל תמונות ללא הרבה הצלחה, אם מישהו יוכל לכוון אותי למקום שבו אוכל למצוא דברים בסגנון אני אשמח מאוד. אם יש אפשרות שהרקעים יהיו שקופים... בכדי שתבינו מה סוג הדברים שאני מחפש, זה בסגנון של המראה הכללי של הפוקר בפייסבוק. תודה רבה, דוד.

6. Started by cleric,

http://learn.genetics.utah.edu/content/begin/cells/scale

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  7. האם יש חיה כזאת או שאעלץ לחכות עד מחר?

• 6 תגובות
    • 935 צפיות
  8. Started by pure perfection,

מה המצב ?? תגידו איך אפשר לדעת מיקום מדוייק של אנטנה סלולארית ?? הם היא מותקנת בבית של מישהו ?? תודה

• 11 תגובות
    • 935 צפיות
  9. אני טס מחר ללונדון בעיקר בשביל Hard rock calling festival, לכן הטיול קצר מאוד ואין הרבה זמן לטייל. בעקרון אנחנו נוחתים מאוחר בלילה עד שנגיע למלון והכול אני מאמין שיהיה אחד וחצי בלילה. אני צריך המלצה לבילוי לילי טוב בלונדון, פאבים או כול רעיון אחר כולל המלצה על מקומות התקבלו בברכה. ביום שלאחר מכן יש לנו זמן עד 5 בערך לטייל לפני שמתחילות ההופעות הטובות. חשבתי על הLondon Eye האם מישהו היה שם? האם צריך להזמין כרטיסים מראש? האם התור גדול? האם זה שווה? כמו כן אשמח לעוד המלצות. ביום השני אנחנו רק מטיילים אשמח להמלצות על מקומות טובים בעיר, אטרקציות וכו'. היום השלישי דומה ליום הראשון עד 5 בערך פתוח לטיולים. יש לציין שבכול ערב אנחנו מתכננים לצאת לכן חשוב לנו מאוד המלצות על מקומות ט…

• 6 תגובות
    • 935 צפיות
  10. Started by raiman1,

יש לי עבודה לחופש (שתמות המורה) ואני לא זוכר איך עושים את החרא הזה.. אם מישהו יודע ויכול לעזור אני אודה לו מאוד Xו-Y הם שני מספרים המקיימים X+2Y=8. מה צריכים להיות שני המספרים כדי שמכפלתם תהיה מקסימלית?

• 9 תגובות
    • 935 צפיות
  11. Started by y_a_n_i_k,

חבילה שעוברת דרך DHL ומוכרזת כמוצר מסויים עדיין עוברת שיקוף בארץ?

• 7 תגובות
    • 935 צפיות
  12. Started by elvisalive,

איפה אני יכול לקנות תמונות קיר לחדר ? אני מחפש תמונת קיר של משחקי מחשב לא פוסטרים!

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  13. http://www.southparkstudios.com/episodes/267106

• 7 תגובות
    • 935 צפיות
  14. אני רוצה ללמוד מדעי המחשב במכללה טובה (אני יודע שעדיף אוניברסיטה, אבל זה לא כזה קריטי). האפשרויות שלי הן: המכללה למנהל, מכללת אשקלון, סמי שמעון (הנדסת תוכנה). הייתי הולך על המכללה למנהל, אבל זה שכר לימוד של 30K בשנה אז אם אני לא אקבל מלגה, אני איאלץ לחפש מקום אחר. מכללת אשקלון מעניקה B.Sc במדעי המחשב אבל אני לא יודע אם המכללה מוכרת ע''י מעסיקים בשוק ואם אפשר להמשיך לתואר שני אחרי תואר ראשון מהמכללה הזו. אז איך בכלל מזהים מכללה טובה?

• 8 תגובות
    • 935 צפיות
  15. Started by N0mad,

http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2841471 נשלח אלי במסנג'ר בשעה 11 בבוקר בדיוק.

16. Started by drorhazan,

שווה לעבוד בנועה מחשבים? פרסמו שם מודעת דרושים לפי הם מחפשים טכנאי מחשבים עם נסיון. אם אני פותר בעיות טכניות למשפחה/חברים באופן ספונטני, זה נחשב? מה אתם אומרים? מה הידע הדרוש ע"מ להתקבל לשם? מה בדיוק הולך שם?

• 7 תגובות
    • 935 צפיות
  17. Started by Symbore,

האם כותבים מההתחלה לסוף: 1993 - 1995: בלה, בלה, בלה 1996-1999: בלה בלה בלה 2001-2005: בלה! או מהסוף להתהחלה: 2001-2005: בלה, בלה 1999-1996: בלה, בלה כיצד עדיף לכתוב?

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  18. Started by Alexkmr,

רכשתי בבלק פריידי מנוי ל CrashPlan. רציתי לשאול האם אני יכול לגשת לקבצים שאני מגבה כמו בDROPBOX? הכוונה שיהיה לי על המחשב כונן X\תיקיה ושם אני אראה את כל הקבצים..או שתהיה אפשרות לתפוח,לשתף את הקבצים דרך האתר שלהם או שמהו... ???

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  19. Started by CyberBot,

בגלל הצפות קראתי איפשהו שביטלו זמנית את הרכבת על קו ת"א-חיפה מה נסגר עם זה? אני צריך מחר לבנימינה

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  20. צמד הקמעות שהיה המוביל של סוני בדור הקונסולות הקודם יקבל סרט קולנועי מלא משלו בשנה הבאה, ובדומה לציפורים הכועסות גם כאן נראה שיש פוטנציאל להצלחה יפה לכתבה: http://hwzone.co.il/עוד-עיבוד-מוצלח-הצצה-ראשונה-ל-ratchet-clank-בתור-ס/

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  21. שירות הזרמת התוכן הפופולארי לסרטים וסדרות Netflix נוחת בישראל לאחר ציפיה ארוכה במיוחד בתערוכת CES בלאס וגאס, מנצלת Netflix את המעמד ומכריזה על הרחבת השירות שלה ל-130 מדינות נוספות (!), ביניהן גם ישראל. מדובר בבשורה רצינית לכל חובבי הסרטים והסדרות, ולכל מי שחלמו במשך זמן רב לאלטרנטיבה אמיתית לשירותים של Yes ו-Hot. לאלו מכם שטרם הכירו, שירות Netflix מאפשר הזרמה ישירה אל הטלויזיה, המחשב ומגוון גדול של מכשירים חכמים של מגוון תוכן כגון סרטים וסדרות. כל זאת בעבור עלות חודשית סמלית (יחסית) של 8 דולר ותהיה לכם הגישה לאחת הסיפריות הגדולות בעולם כולל תוכן מקור שהופק אקסלוסיבית ל-Netflix. יחד עם החדשות המרעישות, חושפת Netflix שישנו גם זמן התנסות של חודש במת…

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  22. אני חייב לשתף אתכם בכמה דברים (לומד בעברית בהר הצופים)

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  23. Started by benor,

מישהו מכיר או שמע על שתי המכללות האלה? http://www.tradenet.co.il http://www.mibi.co.il אם לא, יש לכם המלצות אחרות? העדפה שלי היא לקורס אונליין דרך המחשב.

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  24. שליחת כרטיס מסך מקצועי דרך דואר גוביינא? מסוכן ? מה דעתכם? אני משחרר אותו ב1500 ש"ח מזומן דרך הדואר.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.