עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שימו תמונות של דיזלים חדשים מזוייפים או אמיתיים שיש בארץ אני מעוניין לקנות התקציב שלי זה עד 550 שקל לג'ינס אמיתי ולמזוייף 300 אבל שהוא דומה ממש למקורי ויפה

• 5 תגובות
    • 995 צפיות
  2. שלום לכולם.. בית מזרחי חג פסח קרב ואיתו אמא עצבנית שמעיפה הכל לפח. בכל מקרה יש לי כאן זוג מסכי CRT 17" שטוחים (סמסונג,מאג) הבאתי אותם כי חשבתי שנצליח למכור אבל אין אף אחד לא מעוניין אני מוכן להחליף אותם בתמורה לחלקים למחשב פנטיום 4 סוקט 478 כמו: זיכרון SDRAM, הארד דיסק של 40 גי'גה וכו' (כמובן שהיה שווה לתמורה) אני מאזור הצפון (נהריה) הצעות אחרות יתקבלו בברכה :]

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  3. Started by 00000,

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A7%D7%A8%D7%A4%D7%93%D7%94_%D7%9E%D7%AA%D7%A4%D7%95%D7%A6%D7%A6%D7%AA הם עושים ממני צחוק? יש באמת דבר כזה? או שויקיפדיה אמינה כמו מוכר פלאפל?

• 6 תגובות
    • 995 צפיות
  4. Started by UltraWaveMUSA,

דפקו לי את הפלא שזה אומר שהלכו כל התמונות שהיו... יש דרך לשחזר את התמונות איכשהו? הכנסתי את הכרטיס זיכרון אל המחשב וצפיתי בתמונות. המחשב לא אמור לשמור תצוגות מקדימות של כל תמונה ותמונה או משהו בסגנון? ובקיצור, יש מצב לשחזר משהו או לא?

5. Started by 00000,

המוצר שאני רוצה לקנות הוא: http://aluf.co.il/view_prod_he.aspx?ProdID=2137429236 מפחיד לקנות משם, כי האסוציאציה שעולה לי היא "גיבור מחשבים", או לפחות איזה חיקוי זול שלהם.. חוות דעת?

• 9 תגובות
    • 995 צפיות
  6. Started by TermiNal,

שלומות יש לי התלבטות.. נוקיה 6230 או מוטרולה E398.. אז ככה האם המוטורולה כ'כ יותר טוב? כי פשוט די נדלקתי על הנוקיה.. וגם מניסיון עם המוטרולות יש להם תפריטים גרועים ונורא קשה להסתדר איתם, זה נכון גם כאן? אגב מה עוד יש לכם להגיד על הנוקיה? הוא שווה קנייה? אגב זה אמין להזמין מפה - http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=1308&CatCode=277 אם אני קונה משם ומכניס סים של סלקום, כל הדברים יעבדו לי? אינטרנט, סרטים והכל או שיש דברים שהפריצה מבטלת? אגב האם כל זה שווה בכלל? כי אני עושה את זה אני אני נתקע עם שני מכשירים וזה יסבך אותי.... חוץ מזה שבדינמיקה הציעו לי ת-6230 ב-1800(בחלק משדרוג) אגב, שווה לשדרג גם לפני שמסיימים לשלם על פלא' מסויים? כי יש לי עוד מלא זמן ואנלא סובל…

• 13 תגובות
    • 995 צפיות
  7. Started by Thant,

http://www.picsroll.com/2009/07/wall-e-case-mod-brilliant-guy-101-pics.html מהמם

• 5 תגובות
    • 995 צפיות
  8. שלום לכולם . אז ככה שמתי לב שבימים האחרונים האינטרנט שלי זוחל . בדקתי את המהירות דרך האתר ותראו את התוצאות . עכשיו המהירות שלי זה 2.5 מגה , ותמיד כשבדקתי מהאתר הזה אז המהירות לא הייתה מתחת ל2K . הספקית שלי זה 014 ואני מחובר דרך הוט . השאלה שלי זה למי להתקשר לספקית או להוט ? וגם איך אני יכול להוכיח להם שהאינטרנט שלי עובד לאט מהרגיל ? תודה מראש .

• 10 תגובות
    • 995 צפיות
  9. Started by rikus,

http://www.milkandcookies.com/link/63909/detail/ עריכה: לא יודע איך להגדיר את המשחק, מזכיר את הסגנון מודים שיש ב WARCRAFTIII שצריך לעצור קבוצות של מפלצות ע"י מגדלים בעלי כוח אש מסוים מלהגיע לסוף המבוך...?

• 10 תגובות
    • 995 צפיות
  10. Started by Holography,

זהו הביטוי: צריך לחשב את הגבול שלו (Wolfram alpha נתן את המספר אבל לא את הדרך) קורס חדוו"א 1מ אם זה משנה... רב תודות..! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 995 צפיות
  11. Started by Kriz,

לאחר הצלחת המסיבה שנערכה בסוכות, החלטנו לערוך סרט של האירוע. לאחתי דמואים, צילמנו את האירוע עם מצלמת וידאו ולקחנו תמונות. התוצאה: סרט המסיבה של 3.די.וי בסוכות. הסרט הוא ברובו סרט CS עם ההריגות בכי טובות בטורניר, אך ישנו גם קטע באורך של 2 דקות עם צילומי וידאו מהמסיבה, לכן הסרט הוא לא רק בשביל שחקני CS. ניתן להוריד את הסרט כאן מקום: (288MB (245MB rar'ed אורך: 11:58 קידוד: DivX 5.02 עוד פרטים בקובץ הטקסט המצורף לקובץ RAR. אנשים מסויימים מקבלים CRC ERROR, אז ככה מתקנים: ב-WINRAR תלחצו על "Extract to" ובחלון החדש תלחצו על האפשרות של "Keep broken files". הוא ידווח על שגיאה בכל זאת, אך הקובץ שהוא פתח יעבוד בשלמותו. זה עד שאני אפתור את הבעיה. [/heb] Direct Link : http://www.…

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  12. ספר שמסביר מושגים כגון אינפלציה, ריביות, מדדים, לוח סילוקין וכדומה. אני לא מחפש ספר שנכנס לכל מיני תיאוריות כלכליות הזויות ולא רלוונטיות למציאות.

• 5 תגובות
    • 995 צפיות
  13. Started by yaron.c,

קודם כל אני לא בטוח שזה המקום הנכון, אם לא מתנצל מראש. אז ככה, נניח וקניתי כמה שירים בצורה מקוונת, אני שומר אותם בתיקיית דרופבוקס שלי, והיא משותפת עם חשבון נוסף שלי ככה שיש לי גישה אליהם גם ממחשב אחר עם חשבון אחר, עד כאן נחשב הפרת זכויות יוצרים ? ומה אם התיקייה הזו משוטפת עם חבר ? זה שונה ? למה ? תודה על התשובות

14. Started by azislin,

שלום האם מישהו יודע איך ניתן אם ביכלל להוריד את ה il orange בטלפון יש לי דגם של מוטורולה v150 אים מישהו יודע אז בבקשנ כי זה נורא מעצבן לא רוים שום תמונה ו המסך גם כך קטן תודה

• 12 תגובות
    • 995 צפיות
  15. Started by approx,

אני בן 17 ואני לא יודע כמה יעלה לי ביטוח על הרכב שלי דייהו סופר רייסר 1995 מנוע 1500 חוץ ממני נוהג גם אבא שלי אין לו שום תאונות שהוא עשה יש לו וותק של 15 שנה על הכביש אני לא מוצא מקום נורמאלי להשוות מחירים

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  16. Started by neogod,

מה אני צריך לדעת לפני שאני מזמין מהאתר? ומה אני צריך בשביל להזמין משם דברים ,וויזה בין לאומי, להרשם לPAYPAL ? ואם מישהו הזמין משם ויכול לספר "חוויות" ,בכיף

• 5 תגובות
    • 995 צפיות
  17. אני מחפש חברה שיכולה לתת לי הצעה לביטוח חובה ומקיף לשבוע או שבועיים תלוי במחיר... מישהו מכיר ?

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  18. רציתי לדעת היכן הוא הומצא שנים ועל ידי מי בבקשה מי שיכול תעזרו לי למצוא מידע על זה כי ול מה שמצאתי זה איך הוא עובד ואיך פיתחו אותו..

• 4 תגובות
    • 995 צפיות
  19. Started by Boris_yo,

באתר רכבת ישראל תראו מדד דיוק רכבות נוכחי: למראות זאת ביום שנסעתי מחדרה לחיפה חכיתי שעה ברציף בעוד שרכבות עמדו ולא זזו עקב בעיות איתות. למרות זאת המדד היה עדיין בסביבות 98%. איך הציבור אמור להתייחס למדד זה? הוא מתעדכן או סתם ממוקם שם כדי להמחיש שהכל בשליטה?

• 0 תגובות
    • 995 צפיות
  20. Started by yehonatan_giladi,

יש לאמא שלח להגיש עבודה מחר ולא הצלחתי 5 שאלות אשמח אם מישהו יענה לי: 1. פרט את השיקולים בבניית שיעור כיחידת הוראה באמצעות התוכנות שלמדנו ואת היתרונות של דרך זו ? 2. פרט את הסיבות שלך כמורה לבחור להשתמש במצגת? 3 .באלו שעורים/נושאים תבחר להיעזר במצגת / באקסל / בוורד והנימוקים לבחירתך זו? 4. באלו שעורים/נושאים תבחר להיעזר ב- Google Docs (וורד/אקסל/מצגת) והנימוקים לבחירתך זו? 5. פרט את היתרונות בשימוש באתר של Google Sites לצרכי הוראה. בבקשה ממכם אשמח אם מישהו יענה,זה בדיוק 5 דק'

• 6 תגובות
    • 995 צפיות
  21. Started by gal1,

הגיעו לאוזני שמועות שיש בכנרת עלוקות זה נכון?! תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 995 צפיות
  22. ספויילרים למי שלא ראה את עונה 5 אחרי שLemonhead Lemansky מת, הרבה תהו מה יקרה בהמשך. האם בעצם הסתיימה הסדרה, האם הstrike team ימשיכו בצוות מצומצם או יקבלו חבר חדש? לפני כמה ימים התפרסה התשובה הרשמית: http://www.tv.com/the-shield/show/8261/story.html?story_id=4703 איזה אושר שהסדרה ממשיכה :jump: אבל Michael Chiklis אמר לא מזמן שהעונה השישית תהיה ככל הנראה האחרונה. :'(

• 4 תגובות
    • 995 צפיות
  23. ערב טוב לכולם, כרגע אני משלם על סמייל במהירות 2.5M כ-46 ש"ח ולתשתית של הוט עוד כ-60 ש"ח כל חודש. נמאס לי כבר מההגבלות של סמייל ואני מרגיש שאני סתם פרייר ולא ממצא את האינטרנט, מזמן כבר שחכתי מה זה גיימינג בגללם. המחירים פה הם אך ורק של האינטרנט? http://www.bezeq.co.il/Internet/FastInternet/intsale/Pages/surfingpacks.aspx כמה תעלה לי התשתית? שוקל לשדרג ל-4M.

• 7 תגובות
    • 995 צפיות
  24. Started by JohnnyBravo,

EA בקשיים כלכליים?כתבה שנתקלתי בה היום,אם זה נכון,מעניין מי יקנה אותה

• 4 תגובות
    • 995 צפיות
  25. מישהו יודע/יש לו את הרשימה של היבואנים השונים (אלה שהם לא חנויות...) תודה רבה מראש MOOMOO

• 7 תגובות
    • 995 צפיות

דיונים חדשים בפורומים