כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,571 דיונים בפורום זה
-
כנסו לפה. משהו חביב ביותר. למאותגרי דרך הישר, IF YOU KNOW WHAT I MEAN, לחצו פה מעיינוש, נו באמת... Explicit (gay) sexual content is prohibited :|
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
הביאו לי דיסק של "החברים של קישקשתא" שהוא דיסק עם כל מיני קטעי פתיחה של תוכניות נוסטלגיות שהייתי ילד (וואו זה היה מזמן). כששמעתי קטעים מכל מיני תוכניות נזכרתי בתקופה שלא תחזור וחשבתי לעצמי שכשהייתי ילד הכל היה תמים וטוב וחבל שהכל נגמר.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני חייב להגיד שזה הצחיק אותי... הם קובעים עובדה שזה המסך הכי יפה בישראל. ממש מצחיק. מהאתר P1000
-
- 5 תגובות
- 964 צפיות
-
-
-
זה משגע אותי... OFF-TOPIC אמור להיות מקום שבו אפשר להתבטא בחופשיות ובלי הרבה חוקים!!! וככל שיש יותר הודעות טיפשיות - ככה טוב יותר ומהנה יותר!! [glow=cyan, 2, 300]אז למה לכל הרוחות נועלים פה ת'רדים???[/glow] נראה לי המנהלים מכורים לזה... עושה להם טוב...
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
-
תגידו איך\מה זה משטרה צבאית.... הבנתי שמשהו יכול לסדר לי שם להיות משהו (הכל מעורפל) אבל אין לי אפילו חצי מושג אם זה שווה משהו או בכלל מה זה..
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שימו לב לתאריך שרשום באתר: "יום שני, 01 ביולי 2002" התאריך הזה מופיע בעוד כמה אתרים. מוזר...
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
-
שלום. אני פותח עסק של שיווק והפצת מוצרים אלקטרונים למיניהם. ברצוני לדעת איזה שיטת/שירותי משלוח בין ארצות של קבלת דברים ושליחה היא הכי טובה ומשתלמת כלכלית(זמן ההגעה לא ממש משנה לי כרגע). אם יש פה ניציגי חניות מחשבים ויש לכם מושג אתם מאוד תעזרו לי בעיניין. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתה יודע איך קוריאם לשיר הזה..: מצטער מראש על: שגיאות כתיב.. מילים לא חינוכיות...אבל זה השיר...
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
מכשיר הPS2 שלי נשבר בדיוק כ 3 חודשים אחרי שפגה האחריות, מה לעשות איפה אני יכול לתקן אותו??
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
חברי הטוב ZOLTRIX! חוגג היום שישה עשר אביבים, ולמרות שבזמן האחרון הוא לא מבקר פה כל כך עדיין הוא מאוד ישמח אם תמסרו לו מזל טוב, ואולי איזה מאוורר או שתיים. אז בבקשה!!! :lsvader:
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כולם לפתוח ערוץ 21 בשעה 10 בלילה! איזה קטע אני הולך להתפוצץ מצחוק עם חירבושי השכל שלהם! אני יצלם את זה ושילח לינק רק תגידו לי איך אני עושה את זה.
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
מישהו יודע אם קיים קוד בנוקייה 3320 שבעזרתו ניתן להחליף את ה"רשת מקומית" ???
-
- 5 תגובות
- 982 צפיות
-
-
מישהו אפגניסטני עולה מאפגניסטן לישראל איש ישראלי שואל אותו מאיפה עלית הוא עונה לו: החעלכח האיש הישראלי אומר לו סליחה אני לא מכיר כזאת ארץ החעלכח האפגניסטני הפעם אומר ביאלי כ- החעלכח האיש הישראלי אומר לו באמת מאיפה באת האיש הערבי עונה לו יאללה אתה לא מבין אכלתי פלאפל!!! באתי מאפגניסטן האיש הישראלי אומר מאפקקילן? הערבי: יוו יא עב"ם מהשמיים מה יש לך הישראלי: בעיה באוזן ;D ;D ;D
-
- 5 תגובות
- 968 צפיות
-
-
ביום שישי הקרוב יש לי מבחן של 3 שעות בנושא המדינה החשמונאית, שליש מן החומר של הבחינה בכיתה י'. בבחינה יהיו גם מושגים מן החומר כגון פרושים, הלניזם וכל ה&^%^#$ האלה. האם מישהו מכיר אתר שמרוכז בו מידע בקשר לחומר הזה ? וגם בקשר למאה 19 ושאר החומר לבגרות
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
או שהם פותחים אותם ונותנים לי רק את המוצר ארוז או משהו? אם כן האם זה גם שאשר הם מרכיבים לי את המחשב? תודה
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
זה הזמן לספוג מעט תרבות, שכה חסרה לכם, ילדים. רקוויאם לאנושות* \ פולחן עממי עתיק הו ערנב אכזר, מרושע, מפחיד את שמך אשא תמיד אם - למענך - אצטרך להחריב מקום ישוב כך אעשה שוב ושוב הו ערנב מבעית, מזעזע, מוזר אימת כל מושבה וכפר הו ערנב זורע בהלה והרס הופך גורדי שחקים לחרס כורה קברי אחים וממלאם בחלשים תן לנושאי שמך כוח להכות ללא רחם באלו שאת דתך לא אימצו ועושים כל העולה על רוחם הו ערנב לא תעצור - לא בדרזדן לא בהאג תגדע חיים בחול או חג כך תמשיך עד יום הדין למין האנושי את כוחך תדגים ותצמצם ערים שלמות לכדי גלעד חסר משמעות הו ערנב עזור לי להמשיך כשנהרות הדם מתפתלים והכל כך נראה ללא תקווה טע בי הרגשה של שליחות של חובה הו ערנב כארבעה מטרים גובהך ושלושים טון משקלך פרוותך עוטה שריון טי…
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
-
אני מחפש את הפס קול לסרט הפצצה הזה Cellular מישהו שיביא לי לינק או שמות השירים! תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
http://www.sharks.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=1294 עכשיו אני יודע שזו מכונית קונספט, אני יודע שזה רק אבטיפוס וכן אני יודע שנכון לעכשיו זה דגם למרוצים בלבד אבל אני מוכן להתערב שתוך שנה מקס' מהיום נראה את דגם הספורט הזה אוליי בכמה שינויים קלים ע"מ לעמוד בתקנות שונות ימכר כמו לחמניות! איזה רכב !!!!!!
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
כי אני לא.. יש לי כבלים 1.5 של בזק בינלאומי זה משהו זמני כנראה... זה רק לי?
-
- 5 תגובות
- 519 צפיות
-
-
-
חבר'ה אני חייב שתעזרו לי למצוא מידע ו/או אתרים *באנגלית* בלבד על היורם הגדול מכולם... יש לי להכין עבודה באנגלית על האיש המשעמם הזה... תודה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-