עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by hanan055,

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  2. שלום! אני מחפש ספרי קריאה/מאמרים המציגים את תקופת ההתישבות והקמת מדינת ישראל, בדגש על הפעולות של האצ"ל לח"י הגנה והפלמ"ח באותם זמנים, מהם העקרונות של כל אחד מהם ולאיזה זרם פוליטי הובל כל אחד מהם. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  3. שלום לכולם ! אני מיואש יש לי מדפסת של brother 255CW , הגדרתי אותה כIP STATIC וקבעתי אייפי ואפילו עשיתי DHCP שהוא נותן אייפי אוטומטי . לא משנה אחרי כמה זמן זה יוצא מסינכרון של המדפסת רק כיבוי והדלקה של המדפסת ההדפסה של האלחוטית חוזרת לעבוד . השתגעתי... קניתי מדפסת חדשה של BROTHER וזה עדיין קורה יש לציין שזה עבד תקופה של שנה בלי הבעיה הזאת ! מה זה יכול להיות? תודה לעוזרים

4. תודה נ.ב. חשוב שיהיה אפשר להשתמש עם הנתב הפרטי שלי. כלומר להפוך את הנתב שלהם למודם בלבד

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  5. Started by napoleon45,

כאילו, מה זה צריך להיות, ועוד לפני הילדים ? ...... https://www.dropbox.com/s/nlzse8oj4eml50f/מעצר בחוף בית ינאי2.mp4?dl=0

6. Started by Iko89,

מישהו התנסה בהדרכת נהיגה אצל יואב קווה ויכול לתת חוות דעת ?

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  7. Started by MotherShip,

מחפש המלצה על משקפי שמש פרקטיות כשהמטרה היא שהשקפיים יבצעו את ייעודן עם מינימום פגיעה בעיניים, קיימת חייה כזאת? תקציב לא קיים מהסיבה שפשוט אין לי מושג כמה שוות משקפיים כשלא מדובר במוצר אופנה. משהו בארץ יכול להיות נחמד, לפי מה שהבנתי מתגייסים מקבלים הנחה די רצינית?

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  8. Started by Alexkmr,

היו חיביים להחזיר לי 10 דולר על ביטול הזמנה. וכבר 4 ימים שלא מחזירים.. איפה מתלוננים שם? (כבר דיברתי עם התמיכה של האתר שממנו קניתי, ונאמר לי שאני יקבל את הכסף עוד יומים ואחרי זה אמרו לי תוך יום ועדין לא קיבלתי)

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  9. Started by r1plet,

שלום, אני מקווה שהפוסט הזה במקום הנכון. בכמה +/- כדאי לי למכור משתמש סטים צנוע עם המשחקים הבאים: Call of Duty Modern Warfare 2 (שבא עם הדיסקים המקוריים, הקופסא והספרון הכול כמו חדש) Portal Alien Swarm (אם אפשר להחשיבו בכלל כי כרגע זה משחק ללא תשלום) ?

• 5 תגובות
    • 936 צפיות
  10. Started by NadavAfuta,

היי, יש לי דילמה. יש לי תקציב של $100 מחו"ל ואני רוצה לשפר את היכולות שלי במשחקי FPS. אני רוצה לקנות או אוזניות איכותיות או עכבר טוב. הרוב אמרו שאוזניות איכותיות זה עדיף אז רציתי לקנות Audio Technica ATH-AD700 אבל אז הבנתי שהסאונד לא ממש משתפר אם יש לך כרטיס קול מובנה ובתקציב של $100 אני לא יכול לקנות גם כרטיס קול וגם אוזניות. אז מה לעשות? להתפשר על עכבר טוב?

• 8 תגובות
    • 936 צפיות
  11. Started by x-boy_24,

שלום . לי עוד כחודשיים יהיה 18 ויש לי חשבון בבנק הפועלים מגיל 15 (או 16) . אני רוצה לקחת הלוואה מבנק הפועלים של 4000-4500 שקל . יש לי חשבון סגור שיש שם עכשיו 1000 שקל (לפני כמה זמן היה יותר) . במשך שנתיים+- נכנס לי משכורת לחשבון של 2000 שקל . כפי שהבנתם אין לי 18 . השאלה היא אם אני יכול ללכת (רוצה השבוע הזה) לבנק ולבקש הלוואה? תודה לעוזרים .

• 9 תגובות
    • 936 צפיות
  12. Started by Pure-Gold,

שלום לכולכם, אני רוצה לפתוח כאן דיון ליצירות שלכם הגולשים. סיפורים ושירים שכתבתם או ששכתבתם ורוצים לשתף את העולם. אז אני אעשה את הסיפתח עם שיר ששכתבתי לפני שנתיים לערך והוא מאוד מתאים לתקופתנו אנו. שם השיר: "סוס ועוד סוס" מבוסס על מילות השיר והלחן של: "יום ועוד יומיים" של שי גבסו. *מומלץ לקרוא את השיר כאשר מנגינת השיר המקורי ברקע ------ התחלה ------ "הסוס הזה מוקדש לך אהובתי הסוס הזה מוקדש לך כדי שתספרי את אותם הסוסים מהרושעים שיבואו אולי הם יבואו הסוס הזה מוקדש לך אהובתי הסוס הזה הוא בשבילך כדי שתדעי שבנופי הכפור עוד יבוא סוס יאור אולי עוד יבואו... אם תספרי סוס ועוד סוס יום ועוד יומיים ותזכרי שאני שם, מפרמט את הרחובות עם סוסים צבעוניים שיישארו פתוחים …

• 10 תגובות
    • 936 צפיות
  13. מישהו יכול להגיד לי ? או למצא דרך לדעת את זה ?

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  14. אני מאוד מקווה שלא יעברו פה על חוקי הפורום כי אני נותן לכם כתבה שיש בה תמישפט הזה- אוהבים לגנוב משחקים מהאינטרנט? יתכן שבקרוב תאלצו להיגמל מתחביבכם הנלוז טכנולוגיות חדשות עשויות למגר את התופעה לחלוטין בהתחלה חשבתי שזה על משהו באמת חדש אולי מבוסס פלוג USB או משהו בסיגנון אבל תיראו על מה זה http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=94614 זה מה שקורה שנותנים לאחד שאין לו מושג בפיראטים ליכתוב כתבה על זה אוי StarForce מה אני יעשה כל כך מפחיד :lol:

• 9 תגובות
    • 936 צפיות
  15. אני אישית פירקתי את המחשב לחלקיקים (אטומיים) ??? לפני כמה ימים.. היה נחמד...המחשב שכב כולו "ערום " על המיטה ואני ניקיתי אותו מאבק שהצטבר ב4 שנים שהוא אצלי ולא ניקיתי אותו.. היה צחוקים.. מה איתכם?

• 8 תגובות
    • 936 צפיות
  16. Started by waizman,

מישהו מוכן להסביר לי מה הסיפור עם הריב בין פנדה ל HWzone ?

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  17. Started by xzibit,

הנה מספר תמונות שהרגו אותי מצחוק

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  18. קניתי מחשב חדש ואין לי מושג מה להוריד לתוכו אין לי אתרי משחקים וכו משיהו יכול להמליץ על תוכנות הורדה ודברים ותוכנות שצרכים במחשב חד תודה

• 6 תגובות
    • 936 צפיות
  19. Started by NetSpider,

Click Here

• 5 תגובות
    • 936 צפיות
  20. גוף הקירור של כרטיס המסך היה דבוק לשבב GeForce 5900XT ע"י מדבקה טרמית. (אני חושב, לא בטוח) נאלצתי להסיר את המדבקה הזמן התקנה גוף קירור חדש, אבל ההתקנה נכשלה. עכשיו גוף הקירור יושב על השבב, אבל הוא לא נצמד. כתוצאה, כרטיס המסך שומר על טמפ' 56 יציב בזמן מנוחה, אבל מתחמם יתר על המידה בזמן פעולה. איפה ניתן לרכוש מדבקה טרמית? כמה היא עולה? ניתן לפתור את הבעיה בלי מדבקה?

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  21. Started by chupie,

יש כאן אולי מישהו שיכול בבקשה לפרסם "טריקים" למיניהם לממיר הדיגיטלי של מת"ב דיגיטל ... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  22. מישהו יודע איפה אפשר להשיג את הצ'יפ הזה, שפותח לצפייה את כל הערוצים שבממיר? (סתם לידע כללי) אפשר לענות גם ב-ICQ. תודה.

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  23. Started by Green,

שלום אני רוצה לקנות לעצמי מכשיר כושר ביתי בשביל להוריד כמה קילו ולהיכנס לכושר אני מתלבט בין: אופני כושר, הליכון, או אליפטיקל. המכשיר יוצב מול הטלוויזיה בחדר ככה שעדיף שיהיה שקט יחסית אבל הכי חשוב שיעשה את העבודה הכי טוב ושישרוף כמה שיותר קלוריות ??? תודה

• 7 תגובות
    • 936 צפיות
  24. Started by Born2Kill,

שלום, יש לי את הפלאפון Nokia 6280 ואיבדתי אותו, יש לי עליו ביטוח נגד גנבות/אבדות.... אם אני איבדתי אותו אני צריך לשלם סכום מסויים?

• 7 תגובות
    • 936 צפיות
  25. Started by boby6killer,

לכל מי שמחפש להקות חדשות וכאלה! http://www.last.fm באתר הזה אפשר להכניס שם של להקה שאוהבים והוא ימצא להקות עם אותו סגנון מוזיקה של הלהקה שרשמת בנוסף הוא יתן לך דגימות של שירים מהלהקות שהוא נותן!!!!!! תנו ביקורת....

• 5 תגובות
    • 936 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.