כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
השאלה בכותרת.
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
-
-
-
אחרי עשורים שבהם שלטה ללא עוררין בשוק שואבי האבק הרובוטיים והפכה לשם גנרי, חברת iRobot האמריקאית נכנעה ללחץ הפיננסי והתחרות הסינית הגואה, ומוכרת את נכסיה ליצרנית הקבלנית שלה - Picea Robotics, שתהפוך אותה לחברה פרטיתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
- 1 follower
-
-
חיפשתי בויקי ולא מצאתי . חיפשתי בגוגל וגם א מצאתי. מחפש בעברית בלבד. יש למישהו מידע? תוה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 996 צפיות
-
-
סתם משהו שמצאתי ברחבי הרשת http://modblog.bmezine.com/2007/07/26/best-windows-tattoo-ever/
-
- 12 תגובות
- 996 צפיות
-
-
באחד מהפרקים בסדרת פינקי והמוח צירפו עכבר שמן וצהוב, מישהו זוכר איך קוראים לו? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אשמח לדעת כי אני צריך את זה תודה
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה , אני מסתפר קצוץ כל שבועיים שלושה ונמאס לשלם כל פעם 40 ש"ח לתספורת של 5 דקות. אני מאמין שיש פה עוד כמה אנשים שמסתפרים בבית והשקיעו במכונה טובה שעושה תספורת כמו שצריך (1 מ"מ שיער ככה ) יש איזו המלצה למכונה טובה ששווה את ההשקעה? חיפשתי בזאפ דגם שראיתי אצל הספר אבל היא עולה 800 ש"ח בערך , לא יודע אם שווה להשקיע סכום כזה. אני זקוק לעזרה ממישהו שמסתפר בבית בעיקר .
-
- 6 תגובות
- 996 צפיות
-
-
היי, במדור דרושים ראיתי שכתוב QA - אבטחת איכות. אין ממש קשר בין אבטחה ל-Assurance, ולכן זה צריך להיות הבטחת איכות. (למרות שבתרגום ישיר זה היה אמור להיות ווידוא איכות ) מצטער על ההערה הקטנונית, סתם מפריע בעיניים
-
- 6 תגובות
- 996 צפיות
-
-
תורידו את האתר הזה..... www.hwzone.com סתם.... אבל עכשיו ברצינות: יש דבר כזה TM טריידמרק.(trademark-סימן רשום)....אז יאללה מנהלים תוציאו TM לאתר ומשום שזה רטרו-אקטיבי אז יהיו חייבים להפיל את האתר הרשויות (במידה וזה יהיה אפשרי) יש כבר תקדים ביןלאומי שחובה לפסול מותג על אותו נושא באותו שם או שם שמאוד רומז לכך אני טיפה מבין בנושאים האלה וקצת מתמצא בחוק... AaaBb
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום לכם... כמו שכבר הבנתם מהכותרת מחקתי קובץ מאוד חשוב שתכנתתי במשך הרבה זמן לאחר בדיקה וחיפוש מעמיק לא הצלחתי למצוא גיבוי לקובץ (דאאממממטטטטטטטט) הקובץ נמצא על משאב רשת ולכן שאני מוחק אותו הוא לא עובר לצערי לסל המיחזור (שפאגינק תפקידו זה לשמור קבצים מחוקים) חיפשתי בסל המיחזור של המחשב שלי וגם בסל מחזור של המחשב השרת והוא לא נמצא שם אז עכשיו אני מנסה לשחזר אותו עם Recover My Files v3.9 וגם לא מצליח שם הקובץ הוא Default.asp ואני יודע את הנתיב המלא שלו מה עוד אפשר לעשות? לתכנת קובץ כזה מחדש זה משימה בלתי אפשרית
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
-
-
מישהו יודע פרטים? אני לא מדבר על רשימת ההופעות והכל, אלא כרטיסים, תאריכים וכו'... עריכה: תאריכים כבר מאצתי, 24-25 לחודש הנוכחי..
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
הכי חשוב, לא לשאוף ל100!! בהצלחה!! ומי יתן שכל השעות הארוכות שישבתם על התחת ולמדת לדבר הזה ישתלמו..
-
- 9 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום, אני אמור להעביר בעוד כמה ימים מצגת לתלמידי י"ב בתחום כלשהו בפיזיקה מפעת חוסר זמן, אני חושש שלא שאספיק להכין אותה ולכן אני מבקש את עזרתכם, במידה ומישהו הכין אי פעם או שיש לו מצגת בנושא מסויים בפיזיקה (ניסוי מעניין כלשהו שבוצע, גילוי פורץ דרך וכו') שיכול לפנות לקהל יעד של תלמידי י"ב, אשמח אם תשלחו לי למייל: morpheus1234@gmail.com זה יעזור מאוד! עריכה: הצעות לגבי נושאים מעניינים גם יתקבלו בברכה תודה!
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. אני מעוניין ללמוד כרגע ( כבר בן 25 ) ואני נוטה לכיוון מקצועות המחשב. אין לי רצון כרגע לעשות שנת מכינה ( ככה זה כשלא משקיעים בבי"ס ) ונתקלתי בחיפושים רבים במקצועות כמו MCSE / MCPD .. מה דעתכם על המקצועות הללו, האם הם מבוקשים יחסית בשוק? כמו כן האם ישנם מסלולים דומים בתחום הלינוקס? שאלה שניה: אני כרגע גר ועובד באזור נתניה . קיימות שתי מכללות שיתאימו לי מבחינת העבודה והלימודים. מכללת תפניטק בנתניה ומכללת אומגה בכפר סבא. האם מישהו מכיר , שמע או יכול להמליץ..? תודה
-
- 8 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מפה מוצר כל שהוא עכשיו יש שם הכל אבל אין את המספר טלפון. החנות הזאת לפי מה שהבנתי היא החנות הישראלית של החברה COOLERMASTER ואני רוצה לקנות משם מארז כי שם הוא זול יחסית לשאר האתרים. זאת החנות: http://www.coolermaster.co.il וזה המארז: http://www.coolermaster.co.il/product_info.php?products_id=75&osCsid=d9c60f00e90d09dd10ee77fef6811d0f אני רק צריך את מספר הטלפון שם.. תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 8 תגובות
- 996 צפיות
-
-
מחפש המלצה על משקפי שמש פרקטיות כשהמטרה היא שהשקפיים יבצעו את ייעודן עם מינימום פגיעה בעיניים, קיימת חייה כזאת? תקציב לא קיים מהסיבה שפשוט אין לי מושג כמה שוות משקפיים כשלא מדובר במוצר אופנה. משהו בארץ יכול להיות נחמד, לפי מה שהבנתי מתגייסים מקבלים הנחה די רצינית?
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
-
-
כבר איזה חודשיים נראה לי שהפורום לא פעיל . למישהו יש מושג מה קרה ? http://www.pocket.co.il/community/index.php
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
ואל תתחילו להגיד...מי זה המשועמם הזה...פשוט אל תגיבו.... יאללה אני נותן לסקר הזה 24 שעות.... ניראה מי יזהה אותו... [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 996 צפיות
-
-
יש לי שנאי שמקבל 220 ומוציא מתח של 1.5-12 (לפי בורר) האם אני יכול לקחת אותו לחו"ל, ולחבר אותו לחשמל של 110 והוא יעבוד בלי לשרוף לי את המכשיר? המכשיר דורש 6V, אז האם עלי לכוון את השנאי ל12V ע"מ שהוא יוצא למעשה 6V? כמו כן, לשנאי יש מספר חיבורים (6 ליתר דיוק) כאשר לכל יציאה חיבור (ראש) שונה. האם כל אחד מהם יכול להוציא את המתח או שכל יציאה מתאימה להוצאת מתח שונה? תודה, LazyBoy נ.ב - במקרה הצורך אני יכול לפרסם תמונה שלו אם זה יעזור למישהו.
-
- 11 תגובות
- 996 צפיות
-
-
ראיתם ג'קאס 2?? אם כן איזה דבר מטופש הכי אהבתם?? אני אהבתי שצרבו לו על התחת איזה 10 פעמים צורה של זין!
-
- 9 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אני מחפש אתר טוב של חדשות של מכוניות.....
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
-
-
הספק: http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/thermaltake-psu-roundup_18.html תנו לי רעיונות יצירתיים ושימושיים. בנתים חשבתי אולי להשתמש במאוורר שלו למארז.
-
- 14 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות CX300 מאייביי (העלות שלהן רק 19-20$!!) שמעתי על הרבה מאוד מקרים של אוזניות מזוייפות, השאלה היא איך אפשר לדעת אם האוזניות מזוייפות? למישהו יש נסיון עם זה?
-
- 9 תגובות
- 996 צפיות
-
-
מה נשמע חבר'ה? קיצר אני לפני גיוס, התאריך גיוס הוא במרץ, אבל יש לי בנובמבר גיבוש, במידה ואצליח בגיבוש ואתקבל לאן שארצה אני מתגייס שבועעים לאחר מכן. אז ככה, אני מתכנן נסיעה עם חברה שלי לחו''ל, אם הגיוס הוא במרץ, אז כנראה בדצמבר נטוס לאירופה. אני עושה נסיעה עם אבא ועוד נסיעה עם כל המשפחה, ומתוכנן עוד נסיעה עם חברים ככה בספינה לטורקיה\יוון. אז ככה, אני חולה קולנוע ביתי, כרגע עם עם מסך של Dell 2407WFP ורמקולים של לוגי'טק Z-640. כל הזמן אני מתכנן לקנות ולקנות ולקנות, כרגע יש לי 2K, ובסוף הקיץ יהיה לי עוד 2.5K (עבודה) ז''א סוף אוגוסט יכול להיות לי 4500 ש''ח + - ומספטמבר אני יעבוד במקום אחר ולא יקרע את עצמי כי אני אכנס לתקופת אימונים אינטנסיביים, אז אני אצליח לעשות עוד אי…
-
- 9 תגובות
- 995 צפיות
-