כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם מקווה שהשאלה נשאלת בפורום המתאים בכוונתי לרכוש בתקופה הקרובה מחשב חדש (למעט מסך) למטרות עבודה גרפית מאומצת (3D) אני חי ונושם בחיפה והייתי מעוניין לרכוש את המחשב בחנות שבה יש קטלוג עשיר של מוצרי איכות ולצערי רובן או כולן נמצאות בגוש דן. האם החנויות המופיעות ברשימת החנויות באתר זה - ראויות. אני יודע שב PCHARDWARE וב ZIGZAG יש כרטיסי QUADRO ועוד דברים שאני מחפש אולם, האם הן אמינות והאם תיווצר בעייה כאשר (אם) אני אזדקק לשירותי מעבדה ? האם ההרכבה של הטכנאים שלהם טובה והאם למישהו כאן היו אילו שהן בעיות ? אודה על כל תשובה ניר חיפה
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
היי, רכשתי מטען לסוללות מאיביי וגיליתי שהתקע שלו הוא אמריקאי. האם יש משהו לעשות בנידון מעבר החלפת המוצר ? תודה עריכה: מצאתי מתאם. אפשר למחוק
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אני מחפש חברה שיכולה לתת לי הצעה לביטוח חובה ומקיף לשבוע או שבועיים תלוי במחיר... מישהו מכיר ?
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אז כמה אייפונים יש בארץ? כנסו להצביע! http://isrtv.blogspot.com
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום לכולם! השאלה בכותרת האם זה באמת רק 19.90 בלי כלמני זיוני שכל? האם הוא נוח? חחח זהו בערך לבנתיים, תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום... לאחרונה החלטתי שברצוני להזמין כמה דברים מהאתר של Jab-Tech לאחר שראיתי איזה מבחר מצומצם של חברות וג'אג'טים חדשים יש בארצנו הקטנטונת... עכשיו לעיקר: 1.האם יש למישהו ניסיון עם האתר הזה??? 2.שמעתי שהוא עושה משלוחים לארץ אבל משום מה לא מצאתי את זה בכתב באתר... 3.מישהו יודע איך עובד המס או המע"מ על הזמנות שכאלה??? (עדיף מתוך ניסיון) 4. אני מעדיף לשלם באשראי דרך הטלפון... האם זה אפשרי??? 5. כמה זמן הספקה לארץ פחות או יותר???
-
- 10 תגובות
- 955 צפיות
-
-
תמיד רציתי לארגן מסיבה כמו שצריך: Dj, הגברה, תפאורה, אבטחה וכמובן אנשים. ;D עכשיו אחרי המון זמ שאספתי כסף, החלטתי לארגן מסיבת דאנס, האוס, MTV באזור עפולה (אני מהקריות) לגילאי כיתות ז,ח,ט. לפי מה שהתברר לי עפולה ריקה ממועדונים לגילאים האלה או לגילאים אחרים בכלל. בשבילי ארגון המסיבה היא משימה שחייבת להצליח. אני לא רוצה (וגם מפחד) להיכשל. Dj יש לי . הגברה ותפאורה אני משכיר עם המקום ביחד. אבטחה לא בעיה. הקטע הכי חשוב הוא היחצון. יחצנתי הרבה מקומות חדשים שניכשלו למרות ההשקעה הרבה בפליירים איכותיים וצבעוניים. ואנשים פשוט לא באו. אני רוצה להתיעץ איתכם לגביי רעיונות יחצון בצורה נכונה על מנת שאוכל להביא כמה שיותר אנשים למקום. כמובן שבמסיבה הראשונה אני אפתה אותם רק ב 25 שקל כניסה…
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
היי אני צריך עזרה במילוי המסמך לרישום מה למלא ב POSTAL CODE ו Primary telephone number אני זוכר שיש סיומת לטלפון בישראל
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
יש לאמא שלח להגיש עבודה מחר ולא הצלחתי 5 שאלות אשמח אם מישהו יענה לי: 1. פרט את השיקולים בבניית שיעור כיחידת הוראה באמצעות התוכנות שלמדנו ואת היתרונות של דרך זו ? 2. פרט את הסיבות שלך כמורה לבחור להשתמש במצגת? 3 .באלו שעורים/נושאים תבחר להיעזר במצגת / באקסל / בוורד והנימוקים לבחירתך זו? 4. באלו שעורים/נושאים תבחר להיעזר ב- Google Docs (וורד/אקסל/מצגת) והנימוקים לבחירתך זו? 5. פרט את היתרונות בשימוש באתר של Google Sites לצרכי הוראה. בבקשה ממכם אשמח אם מישהו יענה,זה בדיוק 5 דק'
-
- 6 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שיחה שלי עם אחד הילדודס מ FXP מי נתן לילדים האלה מחשב לעאזעל? חח.. http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=11769365
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2841471 נשלח אלי במסנג'ר בשעה 11 בבוקר בדיוק.
-
- 6 תגובות
- 955 צפיות
-
-
-
מישהו יודע איפה אפשר להשיג את הצ'יפ הזה, שפותח לצפייה את כל הערוצים שבממיר? (סתם לידע כללי) אפשר לענות גם ב-ICQ. תודה.
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
NEVER או 20 דקות?
-
- 12 תגובות
- 954 צפיות
-
-
-
שלום קיבלתי כמה שאלות בש"ב ואחת מהן היא להוכיח את פסוק הגרירה הבא: אני מתקשה להוכיח את הביטוי השמאלי אחרי קשר הגרירה התחלתי בסגנון של : אם A מוכל בB אז סיימתי לכן אני מניח ש A לא מוכל בB, ז"א קיים x ששיך לA ולא שייך לB. (x,x) שייך לAxA => שייך ל CxC... אני לא מצליח להתקדם למשהו שיעזור לי בהמשך התרגיל
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
פעם, לפני כמה שנים, היו המון אתרים שמכרו מוצרים במכירה פומבית אמיתית: עם מוצר, מחיר התחלתי ושעת סגירת המכירה. בצורה זאת באמת היית מתחרה עם קונים אחרים והמכירה הייתה נסגרת בשעה שנקבעה. לפעמים היה אפשר "לדפוק את המערכת" ולהשיג מציאות. כנראה שהמערכת נדפקה יותר מדי פעמים ועכשיו כל האתרים עברו לשטויות כמו "מכירות אישיות" ו"מכירות קבוצתיות" שזה בתכלס כמו חנות רגילה רק שאתה לא יודע את המחיר. אז אתה זורק באוויר כמה מחירים עד שאתה מגיע למחיר שהחנות רוצה ואז אתה "זוכה" במוצר. שיטה דבילית ומבזבזת זמן ולא יותר זולה מלקנות באתר רגיל. אז האם מישהו יודע על אתרים שעדיין עובדים בשיטה הישנה והטובה (ישראלים) ?
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אני אישית מעדיף את 2 הסדרות באותה מידה. שתיהן מותחות!!!
-
- 14 תגובות
- 954 צפיות
-
-
www.demo.com/demo/demonstrators/2004/video/total.asx סרט מדהים על מציאות מדומה (האמת שזה כלכך אמיתי שזה בכלל לא מדומה) ----------------------- מראה שבנויה מעץ, בהחלט יפה: http://fargo.itp.tsoa.nyu.edu/~danny/mirror.html סרט שמדגים את איך ה"מראה" עובדת: http://fargo.itp.tsoa.nyu.edu/~danny/smallmirror.html
-
- 9 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אשמח לדעת כי אני צריך את זה תודה
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
טוב אז אני עוד חייל משוחרר ומובטל שעסוק בלגרד את הביצים כרגע... (לא לגלח!). בקיצור, אני מחפש עבודה ואני די מעוניין במשרה בסגנון של "טכנאי" מחשבים, להתקין מערכות הפעלה, להרכיב מחשב, לתקן... בראש שלי היה הטכנאי מחשבים הממוצע בחנות שיושב לו ב"מעבדה" בפנאן ומתקין מארזים בסבבה. אני רוצה לדעת מאנשים שעבדו/עובדים בתחום מה יש להם לספר על העבודה ומה הידע שנדרש... כרגע אין לי ביד שום תעודה ממשית שאני יכול להציג שיש לי ידע בנושא אבל אני כן יודע להרכיב מחשב מאפס (נכון כמו הרבה אנשים אחרים בפורום אבל מישהו צריך גם להתפרנס מזה לא ? ??? ). השאלה היא האם זה כדאי בכלל ללכת לתחום, אני די אוהב אותו וזאת נראית לי משרה הרבה יותר טובה ומסודרת מאשר עוד מלצר/קייטרינג/שליח וכו'... מה אתם אומר…
-
- 7 תגובות
- 954 צפיות
-
-
תצפו בסרטון ותראו עד כמה זה פשוט... לסרטון החשיפה
-
- 11 תגובות
- 954 צפיות
-
-
-
סרטון ישן נושן משנת 2001, אבל עדין נחמד. מה קורה למעבד שתו"כ עבודה מורידים לו את הגוף קירור..
-
- 8 תגובות
- 954 צפיות
-
-
מה קורה...תקשיבו,שווה לקנות את הכורסא הזאת? אין לי מקום מקום לכרוסא גדולה כרגע....היא נוחה? למישהו יש ניסיון איתה ? והכי חשוב..אפשר לחבר אותה למחשב? כי אני הולך לחבר את המחשב לטלויזיה ויש לי שלט של האקסבוקס אז זה תחליף לקונסולה...תודה מראש http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5882&perur=4 אגב,רמוקלים איכותיים כבר יש לי,פשוט מעניין אותי עינין הנוחות..ודבר אחרון: איני מפחד שהטלוויזיה גבוהה מדי..היא נמצאת בהטייה ומתחילה מ-160 ס"מ מהריצפה וניגמרת ב 225 ס"מ,הגודל שלה זה 42 אינץ' והמרחק בינה לבין הכורסא זה 3 מטר..אתם חושבים שזה יהיה גבוהה מד לכיסא? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 954 צפיות
-