עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלומות, יש לי בעוד כשבועיים יום הולדת [איזה יופי לי] אז שאלו אותי מה אני רוצה ואני אמרתי : " מה שאתם רוצים... [ובראש אמרתי " מיני מחשב נייד או משהו כזה בבקשה מתחנן" ]. אז אמרו לי טוב תחליט לבד ותומר לנו.... בקיצור, חשבתי לקנות מיני מחשב נייד או אולי את הנגן סרטי דיוידי עם המסך [מישהו פעם עשה עליו ביקורת... זה כזה נגן בגודל מיני מחשב נייד שיש לו מסך ושמים דיסק באמצע...]. התקציב הוא לא יותר מ אלף שקל.. [ובדולרים לא יותר מ 325 דולר] אני מעדיף שזה יהיה מחוץ לארץ כי שם זה יותר זול ... תודה מראש. ואני יודע שזה כזה מצחיק שמישהו מבקש כזה דבר בכזה תקציב נמוך אבל לא רוצה לבזבז יותר מידי... בכל מקרה אפשר לחרוג.... ד"א, אני אעדכן אתכם משום שבטוח עם כל הכסף שאקבל מהדודים והשאר המשפחה …

2. Started by x-boy_24,

שלום לכולם . אז ככה היום זה יום שישי . אז טיילתי עם חברים שלי (כולם שתו וגם אני ) ואז פגשתי חברים שלא ראיתי הרבה זמן . אז ככה אחד מהם התחיל לרדת על חבר שלי אז קמתי עליו זה הדרדר למכות . או הפיל אותי אז הבאתי לו כמה בוקסים וקראתי לו את החולצה , אז ישר עזבתיעדיין חשבתי בהגיון) אותו כי באו המון ילדים שאני מכיר ואם הייתי ממשיך לריב אז כולםמביאים להם מכות . אני התחלתי את המכות בגלל שהוא ירד על חבר שלי ואם הייתי ממשיך אז כל החבורה שלו (שהם גם כן חברים שלי ) היו חוטפים מחברים שלי ואת זה אני לא רציתי. אז הבעיה שלי . חשבתי ללכת על יום ראשון לשכונה שלו ולהתנצל ואפילו לשלם לו על החולצה , כי בכול זאת אני מכיר אותו ואני לא רוצה לריב עם חבר בגלל ששתיתי קצת. אבל הבעיה זה אם אני י…

• 10 תגובות
    • 977 צפיות
  3. Started by pixilated,

אני אישית מעדיף את 2 הסדרות באותה מידה. שתיהן מותחות!!!

• 14 תגובות
    • 977 צפיות
  4. Started by ice2k,

אני שוקל לייבא רמקולים מחו"ל בייבוא אישי (מחנות באנגלייה). המשלוח מתבצע דרך חברה גדולה (שעובדת בעיקר באירופה) בשם TNT INTERNATIONAL. רציתי לדעת האם צריך לשלם מס כלשהו גם על מחיר המשלוח, ז"א מע"מ או מס קנייה או שניהם. אני יודע שעל מחיר הרמקולים יש מס כולל של 32.8 אחוז. לגבי המשלוח (שעולה 110 פאונד בערך) אין לי מושג. תודה.

• 4 תגובות
    • 977 צפיות
  5. Started by RGod,

אני צריך מידע לגבי החוקים שיש בארץ לגבי זה (מכס,מס הכנסה ,מה מותר מה אסור )וכו . תודה ;D

6. Started by חן מ,

שלום לכולם רציתי לדעת משהו:האם באילת משחקי מחשב זולים יותר מאשר במקומות אחרים בגלל העיניין שאין מעם?או שמעלים את המחיר באיזה פי 2 בגלל שאין מעם ואז זה כבר לא משתלם לקנות שם משחקים? תודה לילה טוב

• 4 תגובות
    • 977 צפיות
  7. אפשר כתובות אינטרנט של חניות מחשבים במנהטן שמוכרים אמינים?

• 13 תגובות
    • 977 צפיות
  8. Started by Cereal Killer,

ולמה?

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  9. Started by Domovoi,

איך אני מחפש ומוצא מוסיקה?

• 11 תגובות
    • 977 צפיות
  10. Started by DimaX,

אינ צמיע לכם לצפות לפחות בפרק 1+2. יצאו בינתיים 3 פרקים. סידרה ממש נחמדה וכיפית להעביר את הזמן. http://www.tv.com/greek/show/71239/summary.html?q=&tag=search_results;title;1Show Score: 9.0, Superb - 276 votes People Tracking: 559 This show is about a super social sister and her anti-social brother who are both dealing with living the Greek life in college. The series focuses on a group of college students in and out of the fraternity and sorority system at a campus. Set at the fictitious Cyprus-Rhodes University, which focuses on the social minefield that is the Greek system. We will see the characters through this treacherous terrain as they try to find their p…

• 4 תגובות
    • 977 צפיות
  11. Started by Bah_gots_pIII_450,

מצטער שאני שואל אני באמת צריך להשיג יומן

• 5 תגובות
    • 977 צפיות
  12. אין לי מושג מאיפה הוא הגיע, אבל מצאתי אותו זרוק בארון. טוען סוללות שכתוב עליו GP Power Bank "2 עכשיו אין לי מושג במכשיר הזה, ורציתי לדעת אם אני יכול להטעין בו סוללות של אנרג'ייזר (אלה עם הפרסומת של הארנב)??? וכמה זמן לוקח להטעין 2 סוללות? וזה לוקח הרבה כסף על החשמל? תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 11 תגובות
    • 977 צפיות
  13. Started by cleric,

לא לשכוח חברים, היום בלילה מזיזים את השעון שעה אחת קדימה. שיהיה לכולם אחלה קיץ! 8)

• 13 תגובות
    • 977 צפיות
  14. Started by Yehudaa,

אחי נמצא כרגע בבוסטון , ואני רוצה שהוא יקנה לי מחשב נייד ואני מחפש חנות גדולה (עם דגש על גדולה ) של מחשבים בבוסטון אז אם יש מבינכם אחד שמתמצא בחיפושים בגוגל , אשמח שהוא ימצא לי חנות גדולה של מחשבים בבוסטון . תודה .

15. ספר שמסביר מושגים כגון אינפלציה, ריביות, מדדים, לוח סילוקין וכדומה. אני לא מחפש ספר שנכנס לכל מיני תיאוריות כלכליות הזויות ולא רלוונטיות למציאות.

• 5 תגובות
    • 977 צפיות
  16. Started by blindhorse,

שלום, אני נוסע לתקופה ארוכה יחסית של כמה חודשים ולפיכך המחשב לא יהיה בשימוש. חבר טוב אמר לי שעדיף להוציא את המחשב מהחשמל ככה שהלוח לא יעבוד..מה שכן השאלה אם המחשב לא יהיה בשימוש הרבה זמן אמור להיות נזק למעגל החשמלי ? לא מבין בנושא ואשמח לקבל דעות מנסיונכם האישי. בתודה מראש.

• 8 תגובות
    • 977 צפיות
  17. Started by Lion,

http://www.apple.com/trailers/fox/i_robot/trailer3/ap_me.html אתם יודעים איזה סרט זה מזכיר לי ?

• 9 תגובות
    • 977 צפיות
  18. אם לא נשכח את העבר ונלך לקראת עתיד טוב יותר , לא יהיה מי שיכול לנצח אותנו. עם ישראל חי.

• 0 תגובות
    • 977 צפיות
  19. Started by nat64x,

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  20. Started by Khadosh Baroho,

שלום, יש שיר שאני מחפש כבר זמן מה ולא יודע את שמו, ביצעתי הקלטה שלי מזמם אותו בתקווה שאולי תוכלו לעזור. השיר לדעתי מאמצע שנות ה -90 והוא באנגלית ושר אותו גבר. https://ufile.io/ddh9z הקובץ כאן ומשקלו 292 קילובייט נ.ב זה לא קובץ זדוני. תודה!

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  21. Started by nadaw,

כולם לקרוא את הכתבה על החווה הסינית בידיעות אחרונות!! יורם בן יהודה.. זה אבא שלי ;D ובלי קשר בכלל.. כתבה מעניינת ביותר!

• 10 תגובות
    • 977 צפיות
  22. Started by ורודה,

אנחנו ממש צריכים לקנות רכב חדש ולא מוותרים על יד ראשונה. כבר לפני חודש אמרו לנו שכדאי לחכות לסוכות ליריד המכוניות בגני התערוכה ושיהיו שם את כל היבואנים. עכשיו מסתבר שיהיו כמה שלא יהיו שם. השאלה היא אם אופל, קאיה טויטה מאזדה והונדה יהיו שם והאם יהיו שם גם דגמי משפחתיות של 2012?

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  23. מה אתם אומרים הם באמת לא יקבל כלום זה חוצפה רק של ישראלים http://technology.il.msn.com/%D7%94%D7%A7%D7%95%D7%9C-%D7%9E%D7%90%D7%97%D7%95%D7%A8%D7%99-%D7%95%D7%95%D7%99%D7%99%D7%96-%D7%9E%D7%95%D7%97%D7%94-%D7%90%D7%A0%D7%99-%D7%9B%D7%9E%D7%95-%D7%A2%D7%95%D7%91%D7%93-%D7%A7%D7%91%D7%9C%D7%9F

• 9 תגובות
    • 977 צפיות
  24. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

http://www.jokaroo.com/extremevideos/walksthroughglass.html

25. Started by raiman1,

בפקולטה למדעי הטבע נערכו שתי מבחני. שלושת רבי מהסטודנטים עברו את המבחן הראשון . ידעו כי ההסתברות שתלמיד יעבור את המבחן השני בהינתן שהוא עבר את הראשון גדול פי 3 מההסתברות שהוא כבר את השני בהינתן שהוא לא עבר את המבחן הראשון. מה ההסתברות שתלמיד יעבוא את המבחן הראשון בהינתן שהוא עבר את השני?? תודה רבה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 976 צפיות

דיונים חדשים בפורומים