עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Lion,

לקוחות אורנג' שימו לב לשוס הבא: אם תתקשרו עכשיו כוכבית 881 (אם לא הולך בפעם הראשונה נסו כל כמה דקות, בסוף זה מצליח) ותירשמו שם, תקבלו הנחה של 66% (9 אגורות במקום 28) על כל הודעות ה-SMS שתשלחו עד יוני 2004. ההרשמה למבצע היא בחינם וללא הגבלת הודעות, אך היא אינה מיועדת ללקוחות ביג-טוק ולא כוללת דמי קישור (במקרה ואתם שולחים הודעה למנוי חברה אחרת). לתשומת לבכם. לקוח מפה: http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=112674&sid=10

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  2. Started by club_501,

מי שלא שמע על המונופול העברי הראשון, אז זה הזמן. תורידו את חמשת החלקים ונתחיל לשחק. 1 2 3 4 5 הסבר על המשחק אז קדימה למה אתם מחכים.

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  3. לפני חצי שנה קניתי מחשב מחנות לא ממש ידועה, הוא הביא לי את המחשב ולקח את זה שהיה לי לתיקון. אז אני בכלל לא טרחתי לבקש ממנו את המחשב, באותו זמן לא ממש הבנתי בחומרה ואמרו לי שהמחשב שווה פחות מ-50 ש"ח אז בגלל זה לא ביקשתי אותו. ראיתי מודעה לפני חודש שמישהו רוצה לקנות מחשב ישן, בדיוק כמו זה שהיה לי ב-500 ש"ח. התקשרתי אליו ואמרתי לו שיש לי אחד (זה שנמצא אצל הטכנאי) והסכמנו על מחיר של 500 ש"ח. אז התקשרתי לטכנאי שאצלו המחשב, הוא אמר שיביא לי אותו מחר וטען שאני צריך לשלם לו 300 ש"ח על החלפות של חומרה שהוא עשה. הוא טען שהספק כוח היה מקולקל ולכן הוא היה צריך להחליף אותו (בזה הוא צודק, הספק היה מקולקל). הוא עוד טען שהזיכרון היה מקולקל (אני לא בטוח לגביי זה, לא זכור לי שהזיכרון היה מ…

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  4. מה כתובת האתר של השיאונל גיאוגראפיק

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  5. Started by TermiNal,

מישהו מכיר כאלו חנויות? ולא Jab Tech חנויות עם זכרונות מעבדים לוחות אם וכו'... תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by TermiNal,

כמה בערך שוקל סטיק זיכרון? וכמה מעבד? אני מזמין היום דרך מוספוט אני מקווה שזה משתלם להזמין משם זיכרון... אם זה יוצא פחות ממאתים דולר אין מכס + מעמ נכון?

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  7. מתי נתחיל לראות רופאים משחקים ברשת? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2899606,00.html

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  8. Started by MDK,

רציתי לשאול מספר דברים: 1. האם להזמין מוצר מחו"ל שעולה מתחת ל200 דולר, משמעות צעד זה היא שהוא לא יעבור במכס? 2. בכמה לדעתכם אני אוכל למכור את הרמקולים שלי הדגם הוא Logitech Z-560 4.1, יש לי אותם שנה וחצי בערך, הם במצב טוב..

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  9. Started by glassmoon,

האם עדיף לקנות משחב בחנות מקומית למי שגר רחוק מהמרכז? כי רוב המרכזים של האתרים להזמנה נמצאים במרכז, ובמקרה שצריך שרות אז זה יכול להיות לא נוח...

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  10. Started by MoRtZkInG,

בוקר טוב, בשבועיים האחרונים עניתי כבר ביותר מ5 תראדים על כל מיני סוגיות בנוגע להזמנות מגאב. ברור שHW הוא לא מקום פרסום לחנות מחו"ל, אבל עקב זה שהחנות הזאת זולה (גם ביחס לחניות אחרות בארה"ב ובאירופה) וגם עושה משלוחים לארץ החלטתי לפתוח את הנושא הזה ולרכז כאן פעם אחת את כל המידע שדרוש לדעתי... כמובן שכל מי שהזמין מהחנות מוזמן להוסיף מידע, מי שיש לו שאלות מוזמן לשאול ומי שיש לו המלצות לחנויות אחרות, זולות ששולחות לארץ מוצרים שאי אפשר להשיג כאן מוזמן לציין אותם. אז נתחיל: תוכן: מידע בסיסי סוגי משלוחים מיסים ההזמנה זמן הגעה ומידע קבלה קודם כל מהתחלה: החנות נמצאת באתר www.jab-tach.com . צריך להיכנס והדבר הראשון שיש לעשות (על מנת שלו תתלהבו יותר מידי מהמחירים הזולים)…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. איפה ניתן להשיג תקליטים יד שנייה בארץ עם עדיפות לתל אביב... תודה ושבת שלום איתן

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  12. Started by Dr. n00b,

אין לי מי שיטחן לי את המוח! הוא סוגר שבת ראשונה בבסיס רע לי. אולי אני אתקשר אליו. ג'ובניק מעאפן :\ האם אני לבד? או שבאמת העולם יותר בודד כשמינימייזר בחאקי?

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  13. Started by massinvallus,

מכשיר מדהים, קניתי בתאילנד ב1800 ש"ח. בארץ עולה 104*36=3744 ש"ח. http://www.nokia.com/nokia/0,4879,33210,00.html

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  14. Started by superginiman,

אני גר במושב ויש לי 18+ חתולים (אין לי מושג כל יום יש יותר ) הנה כמה תמונות http://members.lycos.co.uk/superginiman125/katz

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  15. זה הקישור למילון הסלנג של YNET. אני אישית פשוט נקרעתי מצחוק מחלק מהדברים שם לילה טוב

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  16. או אפילו למועד המקורי??? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by desert,

http://legion.gibbering.net/ilanprod/Gruzini_you_suck.swf איפה יש עוד כאלה שטויות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. הם נעלמו ?............... ???

• 5 תגובות
    • 562 צפיות
  19. Started by Fkl0ster,

http://www.videodump.com/vids/new/kazaahacker.wmv

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  20. הכותרת מספיק אינפורמטיבית? אני מקווה שזה לא עובר על חוקי הפורום.......

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  21. Started by m.c lirix,

מישהו יודע איך בונים פורום אה אה?? ??? ??? ???

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  22. הכותרת אומרת הכל , אני רוצה אתרים שיש בהם כל מני מדריכים לפוטושופ , סוגי כתב בעיקר וכד'. תודה.

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. אתמול בבגרות בתנ"ך הייתה שאלה על ערלת העץ (נושא מסכם - חקלאות במקרא). השאלה הייתה: קרא ויקרא, י"ט, 23-25. מהי הסיבה החקלאית ומהי הסיבה הדתית לחוק שבפסוקים אלה? אם אתם מתעצלים לפתוח ספר: "וכי-תבאו אל-הארץ ונטעתם כל-עץ מאכל וערלתם ערלתו את-פריו שלש שנים יהיה לכם ערלים לא יאכל: ובשנה הרביעת יהיה כל-פריו קדש הלולים ליהוה: ובשנה החמישית תאכלו את-פריו להוסיף לכם תבואתו אני יהוה אלהיכם:" טוב, לשאלה. הסיבה החקלאית ברורה - לתת לעץ לגדול וכו'... מה שלא ברור לי זו הסיבה הדתית. לדעתי, סיבה דתית לפי הגדרה היא סיבה שרירותית שאין לה הסבר. למשל: מה הסיבה ללא לעבוד ה' אחרים? סיבה דתית = ה' אמר ככה. אולי אני טועה.. מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  24. היי , יש לי די וי די מדגם : Prosound DVD9000 PS עד לפני שבועיים הוא עבד מצויין , שחקתי שם עם ההגדרות של התצוגה , שיניתי משהו , וברגע שכיביתי והפעלתי אותו מחדש התמונה קופצת ובקושי אפשר להבין מה קורה שם. עכשיו אני לא יכול להכנס לתפריט בחזרה כדי לשנות את זה שוב.. (ואין לי מושג בכלל מה לשנות , אולי זה סוג שידור או תמונה , לא יודע..) בכל מקרה , אם למישהו כאן יש את אותו מכשיר , ויוכל להסביר לי איך לשנות את זה בחזרה.. שפשוט יגיד לי מה ללחוץ ... כי עד עכשיו אני סתם ניחשתי כפתורים לדוגמא : menu 2 חצים למטה ללחוץ או'קי ואז חץ אחד למטה ושם לנסות לשנות משהו. שעות ישבתי וסתם לחצתי וניסיתי כל מיני קומבינציות שונות , אולי איך שהוא היתי מגיע לדבר ההוא ששיניתי. אבל זה לא …

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  25. Started by Vatos-Locos,

לא חשוב כמה שטח אחסון מספיק לי מעט העיקר שיתמוך בASP (בשביל לשים את החתימה הרנדומלית..)

• 5 תגובות
    • 663 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.