עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

http://www.jokaroo.com/extremevideos/walksthroughglass.html

2. Started by (Arik),

ועכשיו גם אנחנו יכולים להתקשר דרך גוגל ועדיין חינם ליעדים בתוך ארה"ב ובישראל לנייח 0.02$ ולנייד 0.10$ לדקה צריך לטעון בסכום של 10$ כל פעם וכשאתם כבר לא צריכים אתם עושים REFUND ומחזירים לכם את הכסף. ממש מגניף להרשמה: www.google.com/voice http://youtu.be/QG190LlSmrg

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  3. מישהו ניסה ללכת פעם ליועץ משכנתאות והיה מרוצה?אולי מומלץ לעשות את זה לבד ולחסוך 5000 ש"ח?או ששווא להשקיע 5000 ש"ח וללכת ליועץ? מה אומרים על יועצי משכנתאות של מיטב? הם לוקחים 5000 ש"ח, הם הבטיחו לי שהם יכולים לשפר לי את המשכנתא בעשרות אלפי שקלים ע"י סילוק משכנתא ולהחזרתו מבנקים אחרים או מאותו בנק ע"י מכרז,אבל הם חדשים בתחום הזה כולה שנה, אפילו שזו חברה גדולה. מישהו מכיר עוד יועצי משכנתאות מומלצים? מה אומרים על מתן? יש לציין שלקחתי מהבנק 75 אחוז משכנתא והם עשו לי פרצופים עד שנתנו לי את המשכנתא ודחפו לי שליש מהסכום ע"י הלוואת מדינה שזה 4 אחוז השאלה אם יועצי משכנתא חיצוני יכל להוציא מהם או מבנקים אחרים הלוואה יותר טובה.

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  4. אני זקוק לסרטוטים אדריכליים של דירות ובתים פרטיים לפרוייקט,איפה אפשר להשיג? האם יש אתרים שאפשר להשיג בהם סרטוטים? או אתרים של חברות בניה שמפרסמות דירות לדוגמא באינטרנט?

• 7 תגובות
    • 959 צפיות
  5. רציתי לדעת אם יש לכם חנויות מומלצות לקניית ציוד הקפי למחשב מארה"ב....ושיהיה להן אתר... תודה

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  6. Started by x-boy_24,

שלום לכולם . אז ככה היום זה יום שישי . אז טיילתי עם חברים שלי (כולם שתו וגם אני ) ואז פגשתי חברים שלא ראיתי הרבה זמן . אז ככה אחד מהם התחיל לרדת על חבר שלי אז קמתי עליו זה הדרדר למכות . או הפיל אותי אז הבאתי לו כמה בוקסים וקראתי לו את החולצה , אז ישר עזבתיעדיין חשבתי בהגיון) אותו כי באו המון ילדים שאני מכיר ואם הייתי ממשיך לריב אז כולםמביאים להם מכות . אני התחלתי את המכות בגלל שהוא ירד על חבר שלי ואם הייתי ממשיך אז כל החבורה שלו (שהם גם כן חברים שלי ) היו חוטפים מחברים שלי ואת זה אני לא רציתי. אז הבעיה שלי . חשבתי ללכת על יום ראשון לשכונה שלו ולהתנצל ואפילו לשלם לו על החולצה , כי בכול זאת אני מכיר אותו ואני לא רוצה לריב עם חבר בגלל ששתיתי קצת. אבל הבעיה זה אם אני י…

• 10 תגובות
    • 959 צפיות
  7. Started by Director,

שלום לכולם . לחנות KSP , יש איזה קשר ל IVORY ? או שהם גם מוכרים חלקים משומשים / מתקלקלים אחרי כמה זמן ? תודה לעוזרים .

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  8. Started by scorpion,

מזל לרגל יום הולדתך ה19 ג'ובניק שכמותך שמנמנים כרגיל: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:

• 11 תגובות
    • 959 צפיות
  9. אפשר כתובות אינטרנט של חניות מחשבים במנהטן שמוכרים אמינים?

• 13 תגובות
    • 959 צפיות
  10. Started by bigdady,

אני צריך אתר של סרטים עם תרגום מובנה ברוסית שאוכל להוריד דרך אמיול תודה

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  11. יש לי אקסית שאני לא רוצה שחברים או מי שמחפס אותי ידע שהיא עדיין איתי ... יש משהו שניתן לעשות .. אני יכול לבטל שלא יראו את החבירם שלי בחיפוש אבל לא כאשר יש MUTAL FREINDS יש דרך לעקוף את זה?

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  12. אין לי מושג מאיפה הוא הגיע, אבל מצאתי אותו זרוק בארון. טוען סוללות שכתוב עליו GP Power Bank "2 עכשיו אין לי מושג במכשיר הזה, ורציתי לדעת אם אני יכול להטעין בו סוללות של אנרג'ייזר (אלה עם הפרסומת של הארנב)??? וכמה זמן לוקח להטעין 2 סוללות? וזה לוקח הרבה כסף על החשמל? תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 11 תגובות
    • 959 צפיות
  13. Started by davidreznic,

כפי שחלקכם אולי זוכרים, לפני שבועות אחדים פתחתי ת'רד עם בקשה לטיפים לבניית נעלים להליכה על המים היום התקיימה התחרות בחמד"ע, ואני עם הקבוצה שלי זכינו במקום I (היו שני מקומות ראשונים), (אני הלכתי על המים, אחד צילם, והשני עזר לי לעלות על הנעליים) בנסיון הראשון עברתי את הבריכה (10 מטר) ב 1:58 שניות, בנסיון השני, דקה אחת.

• 9 תגובות
    • 959 צפיות
  14. Started by tamiravigan,

זה גוגל בשחור http://www.blackle.com/ לבן צורך יותר חשמל במסכים אז החליטו לעבור לשחור. זה חוסך ממש ממש טיפה של חשמל אבל יותר ממיליארד חיפושים ביום יכולים לחסוך המון!

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  15. Started by kinggil,

http://www.samapple.com/passoverImg/schlepping.swf

• 14 תגובות
    • 959 צפיות
  16. Started by UNDERDOG,

אני שומר שבת מדליק נרות למה אני חולה בשפעת ? זה לא מוזר אם אני מאמין באלוהים למה שאני אחלה זה פשוט לא הגיוני

• 16 תגובות
    • 959 צפיות
  17. Started by tzolerguy,

טיזר קטן לקראת חזרת התוכנית ב 21/9/09 http://www.youtube.com/watch?v=lWrPbWVgU08 תהנו

18. החיזבאללה שיחרר לו משחק פעולה חדש ו"חביב" בו צריך להרוג חיילי צה"ל וצד"ל בגבול לבנון. מי רץ לקנות? תמונות http://www.specialforce.net/view/pages/mydoun006.html סרטון פתיחה - http://www.specialforce.net/download/introduction.zip (זה נראה רע או שזה נראה רע מאוד ? נראה כמו השקעה של 2 דקות ב3D MAX)

• 9 תגובות
    • 959 צפיות
  19. Started by 0xIDE,

יצא לי לבדוק בכמה מקומות וראיתי שATI הולכים להוציא סדרה חדשה בקרוב ושINTEL יוציאו את סדרת ה i אני לא מתכנן לקנות שום פריט מהקולקציות הלאו השאלה שלי היא מתי הם אמורים לצאת ואם זה ישפיע על המחירים של הפריטים הקודמים להם? בקיצור, לקנות עכשיו או לחכות?

• 14 תגובות
    • 959 צפיות
  20. Started by HeaT-SinK,

הי חברה יש לי פלאפון מוטורולה K3 שנפל לכביש ונדרס. כל המערכות עובדות בצורה תקינה לחלוטין אך המסך מבחוץ נסדק בצורה קשה, לכן גם המצלמה החיצונית לא מצלמת היטב. האם מבחינת חברת הביטוח הפלאפון שלי מכוסה?

• 8 תגובות
    • 959 צפיות
  21. Started by shloosh,

היום הפעם הראשונה שאני רואה את התוכנית. אחת המעניינות והצודקות שראיתי. איך איך אפשר לראות את הסינגפורים הקטנים שבאו לכאן, בעידן ההיי-טק המשגשג בישראל, למדו מאיתנו את השיטה והלכו ויישמו אותה שם. בסוף תראו איפה אנחנו גמרנו, ואיפה הם. זה לא שאני אומר שהכל שם טוב,הרי לילדים שם אין בכלל ילדות לפי מה שאמרו בתוכנית. אך מה הכוונה לילדות? מכות עם ערסים ברחובות? לזו הכוונה? אני בטוח שהילדים שם מאוד שמחים עם מחשבי העל שלהם... חחחחח. מדינה ללא פשע,נקייה ומסודרת, מערכת שילטון חזקה ויציבה! ממש לראות ולקנא!

• 6 תגובות
    • 959 צפיות
  22. אני מזמין את הpsp ועוד כמה משחקים ואביזרים בשבילו. איזה חנות אתם ממליצים כרגע אני חושב על gamestop או ebgames למרות שנראה לי שזה אותו חנות. ויש גם את : newegg bestbuy איזה חנות אתם ממליצים לי זה בעיקר מה שאני קונה: psp daxter edition tekken burnout/nfs rachet and clack size matters ועוד כמה אביזרים

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  23. Started by 1,

מה עדיף מבין השניים. כמובן של TELIT יש את ייתרון המחיר. אשמח לשמוע יתרונות וחסרונות של שניי המכשירים: Telit X-60 vs. Samsung 830. אני כרגע משלם 14.90 לחודש כבר שנתיים וחצי מתוך 3 שנים, על הפלאפון Samsung 2000i שהוא על הפנים מכל הבחינות.

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  24. Started by Jonnyboy,

שלום. לפני מספר ימים הורדתי את מערכת ההפעלה החינמית של UBUNTU ואז צצה לי השאלה. ממה הם מרוויחים? המערכת חינמית אין אפילו פרסומות באתר. הדפדפן ברירת המחדל הוא FIREFOX מה שיכול להכניס להם רווחים קטנים. אך מאיפה הם עושים את הכסף הגדול?

• 9 תגובות
    • 958 צפיות
  25. מנוגן שם ברקע שיר ישן משנות ה80 נראה לי. אשמח אם תוכלו להגיד לי איך קוראים לו. :xyxthumbs:

• 4 תגובות
    • 958 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.