כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
-
שמתי לב לכך, שכאשר אני מנסה להוסיף הערות לסירטונים שאני מעלה ליוטיוב דרך הפיירפוקס שלי כאשר הפלאש כבוי, מופיע לי מסך שחור בנגן, ואינני יכול להוסיף הערות, כך שאני נאלץ להפעיל את תוסף הפלאש לפיירפוקס. מה הסיבה לבעייה הזו? חשבתי שיוטיוב עברו ל-HTML5 כברירת מחדל.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.ctv.ca/servlet/ArticleNews/story/CTVNews/20090216/nuclear_subs_090216/20090216?hub=TopStories
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך השיר הזה של שרית חדד שהולך ככה: אני לא אחת מאלה אתה רק בן אדם אל תבזבז לי את הזמן היו לי חלומות להתחתן עם מלך רציתי כמו כולם, אביר על סוס לבן משו כזה אם מישו יודע ת'שם של השיר בבקשה תגידו יום סבבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיים דבר כזה? אני מתכוון למחשב עבור שחמט שאפשר לקחת לכל מקום -אבל ברמה נורמלית ולא של ילדים. לא מחשב נייד רגיל!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. לפי מה שהבנתי בחו"ל כל החומרה (מסכים,מחשבים...) זול יותר מבארץ, במיוחד באיזורים כמו תאילנד. האם יש אפשרות להזמין מחו"ל ולהביא לארץ? כמה זה יעלה? האם יש חנויות מיוחדות לזה? זה משתלם?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להזמין מן החנות הזאת אך אני חושש בגלל שלא לי ולא למישהו שאני מכיר היה ניסיון מעשי איתם, אם מישהו יכול להעיד על טיבם אני אשמח מאד. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אמנם בורגראנץ' מצאו תשובה (די עלובה) ללאפה הצולעת של מקדונלדס, אבל למה שימי תבורי?! אחד הדברים היותר פתאטיים שראיתי, במקום לעשות לי חשק לנסות את הדבר הזה... הוא רק מרתיע. אחת הפרסומות ה-ג-ר-ו-ע-ו-ת.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברתי וחברה שלה רוצות לנסוע לסופ"ש (חמישי עד שבת) באילת, ושוקלות ללון באכסניית הנוער (ליתר דיוק בבית ההארחה, בחדרים הפרטיים). מישהו היה שם לאחרונה ויכול לומר איך המקום? לחילופין, יש מקום לינה אחר מומלץ (קרוב לים ולטיילת כמובן)?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום .אני גולש ב 10 מגה . הורדתי קובץ של סרט בנפח 4.5 גיגה בפרק זמן של שעה וחצי זה נחשב מהיר?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא יודע מה להחליט יש לי סלידר רגיל ואני יכול ב30 שקל לחודש להחליף לסלידר צבעוני או לטליט הטליט ממש נחמד יש לי אחד כזה בבית והוא אחלה אבל הוא לא מגיע לרמת צבע של הסלידר הצבעוני 4 אלף צבעים, מול 65 אלף, וזה מאוד מורגש בעין בכל מקרה מה אתם אומרים מה אתם הייתם עושים (ולזכור שלרשת פלאפון אין הרבה אפשרויות אז מסתפקים במה שיש...) סלידר רגיל (כי אין סיבה להחליף ואני לא משתמש הרבה בסלולרי גם ככה) סלידר צבעוני (כי כבר התרגלתי לסלידר ולשימוש בצורה המוזרה שלו, ועכשיו זה בא במסך צבעוני נחמד) טליט (כי הוא נראה לא רע ודק יחסית לסלידר) ? טנקיו. עריכה: רשת פלאפון יצאו בקטע מסריח עם השדרוגים יש לי מכשיר פחות משנה והם מציעים דיל "משתלם" שהטליט 30 שקל לחודש ואני ממשיך לשלם מחיר מלא על המ…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אני מתכנן לקנות DOK 32GB בארצות הברית. איזה חנויות טובות יש, שאפשר לקנות מהם?(ניו יורק, אורלנדו, וושינגטון) אריאל
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה! הבנתי שרישיון נהיגה של אוטו תקף גם לטרקטורונים, רנג'רים, וכו'... יש לי רישיון נהיגה לאוטו עם מלווה עדיין. השאלה שלי היא: האם אני יכול לנהוג לבד ברנג'ר בכביש עירוני בלי מלווה? (הרנג'ר מתאים לכביש עירוני) תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
זה היה מהיר: אחרי עונה אחת בלבד שזכתה לנתוני רייטינג מאכזבים ולתגובות מאכזבות עוד יותר מחלק גדול מהצופים, כריס אוונס שנבחר להוביל את הגירסה החדשה של Top Gear (אחרי ששלושת המנחים הקודמים והנודעים פרשו יחדיו) הודיע על פרישה, למרות שהחזיק בחוזה לשלוש שנים. כעת נותר לראות האם ב-BBC יחליטו למצוא לו מחליף, או שמאט לבלאנק (aka ג'ואי) יהיה זה שיקח את המושכות וינסה להוביל את הקונספט המעודכן. https://goo.gl/gjxJzs
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ואיך הולך המשכורת מ10 לחודש עד ה10 לחודש הבא??? או מה1 לחודש עד ה1 לחודש הבא?? תודה חברה..
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סתם משהו שעניין אותי... למה אפל לא מוציאה מעבד? הרי יש רק שתי מתחרות בשוק הזה, ויש לאפל את האנשים שיכולים לפתח מעבד טוב, לא? למה סמסונג לא משיקה מערכת הפעלה שתתחרה בwindows? למה אינטל לא משיקה...אממ...דפדפן? הבנתם את הכוונה שלי... החברות הללו יכולות להביא את האנשים שיפתחו את הדברים האלה, ומשום מה הן לא עושות את זה. יכול להיות שיש הסבר הגיוני והשאלה שלי מאוד טיפשית, אבל חשבתי על זה, ולא ברור לי למה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם חברים... יש לי רוחב פס של 1.5/512 MBIT שזה אומר: מהירות הורדה: 187 KB/s מהירות העלאה: 70 KB/s (אני יותר משתמש בהעלאה) בהתחשב בכמות הסיביות( 8 סיביות ) אני רוצה להריץ שרת רדיו על המחשב שלי רציתי לדעת כמה מאזינים אני אוכל להכניס ועל איזה איכות? כדי שתבינו מזה 70 KB העלאה אני אתן לכם דוגמא.. עם 70 KB העלאה אני מריץ שרת משחק בייתי של CZ עם 16 שחקנים ועם הרבה מודים ללא לאגים(זה הרבה).. תודה רבה לעוזרים, מני חן.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם אפשר הסבר מפורט על איך SKYPE עובד על פלאפון עם סימביאן^3...(אינטרנט?, עלויות?, ועוד...) תודה מראש!!!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
של איזו ארץ וכמה הם שווים? :s05: (תלחצו על התמונות לקבל תמונה מוגדלת)
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לאחרונה מצאתי אתר שדרכו ככול הנראה תקבלו נקודות בחינם מלוקרז יש לי כמה חברים שעימתו את המידע הזה ואומרים שהם מקבלים 50 נקודות חינם כול יום אך אני לא רוצה לסכן את השמתמש הנוכחי שלי שבזיעה רבה צבר 134 נקודות מישהו יכול לבדוק זאת והם ההאק באמת עובד??? http://www.emailmeform.com/fid.php?formid=451654
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אז מעי ותר מה יר לכמם את השניצ לאו הפירה? יש לי מיכרו של בוש...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
משום מה בזמן האחרון כל יום המחירים ב SKYPC עולים ויורדים. אחד מה שמעניין בזה זה שתמיד המחיר שכתוב בזאפ יקר מהמחיר שכתוב באתר. לדוגמה: בדקתי לפני כמה זמן את המחיר של הכרטיס מסך GeCube X1950PRO בהתחלה הוא היה 920 גם בזאפ וגם באתר של החנות והמחיר הכי קרוב היה 950 שקל. אחרי זה המחיר ב SKY ירד ל 880 שקל ובזאפ נישאר 920. אחרי זה המחיר בזאפ עלה ל 950 והמחיר באתר עלה חזרה ל 920. היום כתוב בזאפ 905 ובאתר של SKY המחיר הוא 880. מה שיפה בכל הסיפור זה שניראה ש SKYPC לא מוכנים להעלות את המחיר כמו שקרה עם חנויות אחרות.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא יודע אם יצא לכם ליראות או לא http://www.youtube.com/watch?v=Jag7oTemldY
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיבוץ ניר עם, מוקד הבילוי של סטודנטים ממכללת ספיר. הכניסה- חופשית! האירוע בפייסבוק: http://www.facebook.com/event.php?eid=143817389003716
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-