עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Invisible person,

ידוע שוירוסים מזיקים לתוכנה. לפעמים צריך לפרמט בגללם, למחוק דברים וכו'. הם כמו מחלה שמתפשטת במערכת הפעלה וגורמת לשיבוש בתפעול המערכת. אבל מה לגבי החומרה? יש וירוסים שיכולים לגרום נזק לחלקים חומרתיים או שהדבר אינו הגיוני? קיים וירוס שיכול לשתק את המעבד בצורה כזו שאין אפשרות לתקן אותו? אגב, השאלה עלתה בעקבות מייל שקיבלתי על כך שמסתובב וירוס שהורס את הדיסק הקשיח...בטח שמעתם כבר.

• 10 תגובות
    • 981 צפיות
  2. Started by Armageddon1,

קיים דבר כזה? אני מתכוון למחשב עבור שחמט שאפשר לקחת לכל מקום -אבל ברמה נורמלית ולא של ילדים. לא מחשב נייד רגיל!

• 9 תגובות
    • 981 צפיות
  3. Started by Elevation,

האם מישהו קנה בה? האם היא אמינה? האם המוצרים שם אינם מזויפים, אלא מקורים? (עם המכה של הזיופים היום...). האם השירות טוב? בתודה, גבריאל.

• 6 תגובות
    • 981 צפיות
  4. Started by 00000,

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A7%D7%A8%D7%A4%D7%93%D7%94_%D7%9E%D7%AA%D7%A4%D7%95%D7%A6%D7%A6%D7%AA הם עושים ממני צחוק? יש באמת דבר כזה? או שויקיפדיה אמינה כמו מוכר פלאפל?

• 6 תגובות
    • 981 צפיות
  5. Started by almonime,

בוקר טוב לכל שוכני הפורום נראה אותכם מביאים קונג פו יותר חזק משלי ... אאווווואאההה !! ( קריאת קונג פו קרבית ) http://rutube.ru/tracks/2397677.html?v=84db35e160b26b305ca6f83d52c5e187

• 11 תגובות
    • 981 צפיות
  6. מישהו יודע איפה באיזור נתניה יש חנויות אלקטרוניקה או בסגנון ששם יש לקנות ולהאזין לרמקולים ומערכות קולנוע ביתית עם מבחר רחב ומחירים טובים?

• 9 תגובות
    • 981 צפיות
  7. חיפשתי בגוגל וויקיפדיה אבל ההסברים היו ממש בתכלית קצור, מעין ראשי פרקים . למישהו יש קובץ מפורט בנושא ?

• 4 תגובות
    • 981 צפיות
  8. Started by kobibo,

רציתי לדעת באופן כללי כל כמה זמן מחליפים מחשב. אני לדוגמא רק עכשיו מחליף אחרי 5 שנים. ואתם ?

• 7 תגובות
    • 981 צפיות
  9. Started by Thant,

http://www.picsroll.com/2009/07/wall-e-case-mod-brilliant-guy-101-pics.html מהמם

• 5 תגובות
    • 981 צפיות
  10. Started by chenrp,

חיפשתי בויקי ולא מצאתי . חיפשתי בגוגל וגם א מצאתי. מחפש בעברית בלבד. יש למישהו מידע? תוה לעונים.

• 4 תגובות
    • 981 צפיות
  11. Started by Hellgrace,

• 6 תגובות
    • 981 צפיות
  12. .תודה , לורד יאבל השלישי .

• 10 תגובות
    • 981 צפיות
  13. שלום, כמו שכתוב בכותרת, וגם עדיפות לאתרים שאינם צריכים קורות חיים, העדפה היא לדבר מיד עם המעסיק בפלאפון. וגם העדפה היא להרבה משרות שמתאימות לחיילים.

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  14. Started by Cupid Me,

חבר'ה איך שמים תמונה בתור חתימה פה בפורום? תודה

• 11 תגובות
    • 981 צפיות
  15. יש פה למישהו איזה אוסף גדול של הקומדי סטור על המחשב??? אני מחפש כבר הרבה זמן איזה מישהו שיש לו לפחות כמה עונות.... אם יש כאן מישהו כזה בבקשה לפרטי!

16. Started by bruno the blade,

שלום לחברי הפורום. אני מעוניין ללמוד כרגע ( כבר בן 25 ) ואני נוטה לכיוון מקצועות המחשב. אין לי רצון כרגע לעשות שנת מכינה ( ככה זה כשלא משקיעים בבי"ס ) ונתקלתי בחיפושים רבים במקצועות כמו MCSE / MCPD .. מה דעתכם על המקצועות הללו, האם הם מבוקשים יחסית בשוק? כמו כן האם ישנם מסלולים דומים בתחום הלינוקס? שאלה שניה: אני כרגע גר ועובד באזור נתניה . קיימות שתי מכללות שיתאימו לי מבחינת העבודה והלימודים. מכללת תפניטק בנתניה ומכללת אומגה בכפר סבא. האם מישהו מכיר , שמע או יכול להמליץ..? תודה

• 8 תגובות
    • 981 צפיות
  17. Started by approx,

לא יודע אם יצא לכם ליראות או לא http://www.youtube.com/watch?v=Jag7oTemldY

• 9 תגובות
    • 981 צפיות
  18. Started by Spiritus,

תמיד רציתי לארגן מסיבה כמו שצריך: Dj, הגברה, תפאורה, אבטחה וכמובן אנשים. ;D עכשיו אחרי המון זמ שאספתי כסף, החלטתי לארגן מסיבת דאנס, האוס, MTV באזור עפולה (אני מהקריות) לגילאי כיתות ז,ח,ט. לפי מה שהתברר לי עפולה ריקה ממועדונים לגילאים האלה או לגילאים אחרים בכלל. בשבילי ארגון המסיבה היא משימה שחייבת להצליח. אני לא רוצה (וגם מפחד) להיכשל. Dj יש לי . הגברה ותפאורה אני משכיר עם המקום ביחד. אבטחה לא בעיה. הקטע הכי חשוב הוא היחצון. יחצנתי הרבה מקומות חדשים שניכשלו למרות ההשקעה הרבה בפליירים איכותיים וצבעוניים. ואנשים פשוט לא באו. אני רוצה להתיעץ איתכם לגביי רעיונות יחצון בצורה נכונה על מנת שאוכל להביא כמה שיותר אנשים למקום. כמובן שבמסיבה הראשונה אני אפתה אותם רק ב 25 שקל כניסה…

• 5 תגובות
    • 981 צפיות
  19. אני טוחן בעצמי.

• 1 תגובה
    • 981 צפיות
  20. Started by gal1,

הגיעו לאוזני שמועות שיש בכנרת עלוקות זה נכון?! תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 981 צפיות
  21. Started by Aviram,

יש לי שאלה. ראיתי נעלי כדורגל (קט-רגל) חדשות של נייק בחנות מגה ספורט, והיה כתוב על הלשונית שלהם מבפנים Made In Indonesia. גם בנעליים אחרות ראיתי Made in Thailand. השאלה שלי היא האם זה אומר שהנעליים האלה מזוייפות או שמייצרים אותן במדינות האלה כי עלות היצור שם נמוכה? מבאס לקנות נעל יקרה שמתגלה כזיוף בסוף.

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  22. Started by Decktor,

כן אני יודע שזה בקשה מוזרה אבל אני צריך מישהו שיכול לקרוא תעודה רשמית שאמא שלי קיבלה באזרבייג'אן. גרסה 3.2 מגהפיקסל גרסה 800x600 למען הסדר הטוב.

• 6 תגובות
    • 981 צפיות
  23. אבל אני חייב להודות שמרוב שזה מטומטם זה הופך מצחיק ---> http://www.keshet-tv.com/talentorfailure/LobbyVideo.aspx?MediaID=17953&CatID=2645&Level3=2656

• 6 תגובות
    • 980 צפיות
  24. Started by Yehudaa,

יש עכשיו בערוץ VH1 כל הזמן קטע קצר משיר . שהולך "בערך" ככה . how bla bla bla burnig how can we sleep house burning ממש בערך מצטער על העילגות ;D

• 2 תגובות
    • 980 צפיות

דיונים חדשים בפורומים