עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אהלן אנשים סוף סוף יצא שכל החב'רה יצאו מהבסיסים ואפשר להיפגש כולם ביחד ולעשות טיול שכבר רצינו הרבה זמן. חשבנו לנסוע לצפון ומשם לעשות איזה טיול נחמד (רגלי כמובן). יש רעיונות לאן?? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 940 צפיות
  2. Started by J0n1,

אני מחש קטע אדיו עם מוסיקת בלוז בסיסית, אפשר לשמוע ב00:40איפה אפשר למצוא?

• 6 תגובות
    • 940 צפיות
  3. Started by Armageddon26,

עד עכשיו בעיקר קראתי באינטרנט חדשות. אני רוצה להתחיל לראות חדשות. אשמח להמלצה עד מקום שבו אפשר לראות את סיכום חדשות היום ב-20 דקות בערך. משהו בסגנון של חדשות 2. אם צריך יש לי גם VOD. תודה

• 7 תגובות
    • 940 צפיות
  4. הנה דוגמה של רמיקס שעשו למנגינה של mario land מהגיימבוי אני מתחיל לחשוב שאם אני רוצה לשמוע מנגינות כאלה אני אצטרך לטוס ליפן ולטייל בחנויות גדולות או לעמוד כל היום במעליות שלהם

• 7 תגובות
    • 940 צפיות
  5. פעם, לפני כמה שנים, היו המון אתרים שמכרו מוצרים במכירה פומבית אמיתית: עם מוצר, מחיר התחלתי ושעת סגירת המכירה. בצורה זאת באמת היית מתחרה עם קונים אחרים והמכירה הייתה נסגרת בשעה שנקבעה. לפעמים היה אפשר "לדפוק את המערכת" ולהשיג מציאות. כנראה שהמערכת נדפקה יותר מדי פעמים ועכשיו כל האתרים עברו לשטויות כמו "מכירות אישיות" ו"מכירות קבוצתיות" שזה בתכלס כמו חנות רגילה רק שאתה לא יודע את המחיר. אז אתה זורק באוויר כמה מחירים עד שאתה מגיע למחיר שהחנות רוצה ואז אתה "זוכה" במוצר. שיטה דבילית ומבזבזת זמן ולא יותר זולה מלקנות באתר רגיל. אז האם מישהו יודע על אתרים שעדיין עובדים בשיטה הישנה והטובה (ישראלים) ?

• 4 תגובות
    • 940 צפיות
  6. Started by hattricking,

יש לי אוזניות שעובדות על בלוטוס. אחרי זמן רב שהכל היה בסדר ושמעתי בהן כמו שצריך, לחצתי להסיר את ההתקן של האוזניות מהפלאפון כי רציתי שיעבוד גם על מכשיר פלאפון אחר. זה שמכשיר אחר לא קלט את האוזניות - מילא. אבל עכשיו המכשיר שלי לא קולט אותן. איפה נעוצה הבעיה, באוזניות או בפלאפון ומה אני צריך לעשות? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  7. Started by Boris_yo,

יש לי מחשב נייד ישן וסמארטפון ישן. לא בא לי פשוט לזרוק אותם לזבל. דברים אלה עדיין עובדים. אולי יש דרך יותר טובה/נכונה להיפטר מאלקטרוניקה ישנה? מחזור או משהו? אולי יש חברות שמתעסקות עם זה?

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  8. אולי זה לא בדיוק המקום אבל לא מצאתי פורום מתאים יותר.... אז כך - היורו הבא עלינו לטובה מעלה את השאלה הבאה - האם ניתן לצפות בשידורים באיכות טובה (HD זה אידיאלי כמובן). אני מוכן לצפות במשחק באיחור של כמה דקות ואפילו לשלם כמה שקלים בתמורה לאמינות ושידור שוטף באנגלית. חיפשתי קצת דברים שכאלה באינטרנט ואפילו ראיתי כמה משחקים בעבר דרך SopCast אבל זה פשוט לא אמין. השידור יכול להתקע, האיכות של השידור הזמין היא בדרך כלל נמוכה מאוד, השדר דובר שפות שהידע שלי בהן בסיסי בלבד (ואם זה ספרדית אז עוד יצאתי בזול), בקיצור - אי אפשר להזמין חברה לראות משחק עם נתונים שכאלה ואני לא מוכן בשום פנים ואופן לעשות כבלים - זה יותר מדי כסף לטעמי.... אהיה אסיר תודה לעד אם תצליחו לסייע בעדי, אריק

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  9. Started by Moty_p,

שיחה שלי עם אחד הילדודס מ FXP מי נתן לילדים האלה מחשב לעאזעל? חח.. http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=11769365

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  10. אהלן חבר'ה, בזמן האחרון חורף ומשעמם מאוד מאודדד. מישהו יכול להמליץ לי על סרטי אומנויות לחימה שונים? מעדיף סרטים חדשים שיצאו בזמן האחרון. תודה רבה..

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  11. מישהו מכיר אתר כמו הומלספלייס? אתרים לפרסום פרסומות (באנרים והודעות לקידום עסקים) בחינם

• 4 תגובות
    • 940 צפיות
  12. Started by אלימלך אגוז,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3459002,00.html בלי להיעזר בטוקבקים, מי מנחש איך אפשר בקלי קלות להגיע לאתר של הבנאדם שמפיץ את זה רק ע"י מידע שניתן בכתבה? | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | V המפגרים נותנים צילום מסך של האתר. רק צריך להקליד בגוגל(בתוך מרכאות) את אחד המשפטים שמופיעים בתמונה ו...הופה! מצאתם את האתר. וכמובן שמשם הדרך אל התוכנה עצמה היא מאד קצרה.

13. אוקי, אז כפי שראיתם אני זקוק לעזרה באיזה שהוא מושג בתחום האודיו. אני כותב עבודה על איך שמיעת מוזיקה בעוצמות חזקות מדי משפיעות על השימה לטווח הארוך ויש שתיי מושגים שאני צריך לרשום אבל לא יודע איך לרשום את זה. העבודה הולכת ככה- *מבנה האוזן ואיך שומעים *אז אני עושה פרק על דברים שאפשר לשמוע איתם מוזיקה- רמקולים ואוזניות. אז רציתי לדעת איך קוראים לכל הדברים שבעצם מקבלים את האותות החשמליים מנגן כל שהוא- אייפוד, מחשב וכו' ומפרשים את זה לצלילים וכך גם כיצד קוראים לחומרה שפולטת את אותות האודיו שהאוזניות/ רמקולים מפרשים לצלילים. * אילו השפעות וכיצד הם נגרמות. בקיצור, הבעיה שלי היא כמו שרמשתי על פרק שתיים שהוא מחולק על מקורות שיוצרים את האותות החשמליים ומקורות שמפרשים את האותו…

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  14. Started by tomersbar,

חבר'ה תראו סרטו השוואה פרודי בין 2 הקונוסולות הנ"ל ;D הסרטון מבוסס על קמפיין Get A Mac http://video.google.com/videoplay?docid=2964751562925463883 דעתכם? :

• 11 תגובות
    • 940 צפיות
  15. כל פעם אני מפספס את התופעה הזאת, ונשאר לישון בבית. הבנתי שזה אמור לקרות שוב בשבוע הבא, בין ראשון לשני בלילה, והפעם לא מתכוון לפספס. יש אירוע מיוחד שבונים בשביל זה? מקום מאורגן בטבע, שבו כולם יושבים עם שקי שינה וסתם בוהים בשמיים? לא רוצה סתם כך לצאת לגינה שבבניין, כי יהיה משעמם לבד.

• 7 תגובות
    • 940 צפיות
  16. Started by darkdude,

מהי הטמפ' של נר(בערך)?

• 5 תגובות
    • 940 צפיות
  17. מנוגן שם ברקע שיר ישן משנות ה80 נראה לי. אשמח אם תוכלו להגיד לי איך קוראים לו. :xyxthumbs:

• 4 תגובות
    • 940 צפיות
  18. Started by avi2014,

יום שני/שלישי או בקיצור שבוע הבא אני ניגד לתיאוריה..עכשיו אלה שעברו בזמן האחרון על מה כדאי לתת דגש בלימוד...אני פחות או יותר את רוב החומר...השאלה היא על מה כדאי לי לחרוש יותר מהשאר..על מה הם מתמקדים.. תודה!

• 9 תגובות
    • 940 צפיות
  19. Started by neil4,

אני צריך לוח שנה די גדול , חיפשתי ולא מצאתי, בעברית , מישהו יודע או יכול לעזור?

• 7 תגובות
    • 940 צפיות
  20. החיזבאללה שיחרר לו משחק פעולה חדש ו"חביב" בו צריך להרוג חיילי צה"ל וצד"ל בגבול לבנון. מי רץ לקנות? תמונות http://www.specialforce.net/view/pages/mydoun006.html סרטון פתיחה - http://www.specialforce.net/download/introduction.zip (זה נראה רע או שזה נראה רע מאוד ? נראה כמו השקעה של 2 דקות ב3D MAX)

• 9 תגובות
    • 940 צפיות
  21. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

קוראים לאתר Pc-Spot... קישור דעתכם נדרשת...

• 8 תגובות
    • 940 צפיות
  22. Started by Spiritus,

תמיד רציתי לארגן מסיבה כמו שצריך: Dj, הגברה, תפאורה, אבטחה וכמובן אנשים. ;D עכשיו אחרי המון זמ שאספתי כסף, החלטתי לארגן מסיבת דאנס, האוס, MTV באזור עפולה (אני מהקריות) לגילאי כיתות ז,ח,ט. לפי מה שהתברר לי עפולה ריקה ממועדונים לגילאים האלה או לגילאים אחרים בכלל. בשבילי ארגון המסיבה היא משימה שחייבת להצליח. אני לא רוצה (וגם מפחד) להיכשל. Dj יש לי . הגברה ותפאורה אני משכיר עם המקום ביחד. אבטחה לא בעיה. הקטע הכי חשוב הוא היחצון. יחצנתי הרבה מקומות חדשים שניכשלו למרות ההשקעה הרבה בפליירים איכותיים וצבעוניים. ואנשים פשוט לא באו. אני רוצה להתיעץ איתכם לגביי רעיונות יחצון בצורה נכונה על מנת שאוכל להביא כמה שיותר אנשים למקום. כמובן שבמסיבה הראשונה אני אפתה אותם רק ב 25 שקל כניסה…

• 5 תגובות
    • 940 צפיות
  23. Started by Component,

לא הצלחתי להבין למה כי ערוץ הספורט :AR15: הפסיקו לשדר את המירוצים, אז ראיתי באיזה ערוץ גרמני.

• 5 תגובות
    • 940 צפיות
  24. Started by bigdady,

אני צריך אתר של סרטים עם תרגום מובנה ברוסית שאוכל להוריד דרך אמיול תודה

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  25. Started by Vatos-Locos,

אני לא יודע מה להחליט יש לי סלידר רגיל ואני יכול ב30 שקל לחודש להחליף לסלידר צבעוני או לטליט הטליט ממש נחמד יש לי אחד כזה בבית והוא אחלה אבל הוא לא מגיע לרמת צבע של הסלידר הצבעוני 4 אלף צבעים, מול 65 אלף, וזה מאוד מורגש בעין בכל מקרה מה אתם אומרים מה אתם הייתם עושים (ולזכור שלרשת פלאפון אין הרבה אפשרויות אז מסתפקים במה שיש...) סלידר רגיל (כי אין סיבה להחליף ואני לא משתמש הרבה בסלולרי גם ככה) סלידר צבעוני (כי כבר התרגלתי לסלידר ולשימוש בצורה המוזרה שלו, ועכשיו זה בא במסך צבעוני נחמד) טליט (כי הוא נראה לא רע ודק יחסית לסלידר) ? טנקיו. עריכה: רשת פלאפון יצאו בקטע מסריח עם השדרוגים יש לי מכשיר פחות משנה והם מציעים דיל "משתלם" שהטליט 30 שקל לחודש ואני ממשיך לשלם מחיר מלא על המ…

• 5 תגובות
    • 940 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.