עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by someone,

אני מחפש אתר שמסביר על כל הפסוקיות בלשון (לוואי, מושא וכל השאר) ואיך לזהות אותם ובהיסטוריה אני צריך קצת סיכומים על הנושאים של י"א תודה ענקית לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  2. Started by nadavtwtw,

תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by desert,

יש לי חבר שיש לו מוטורולה יאנג וכשהוא מדליק אותו הוא מבקש קוד אבטחה וזה לא בסים כי כשמכניסים את הסים למכשיר אחר אז אין בכלל קוד , סימן שזה קוד של המכשיר , יש למישהו פיתרון שלא עולה כסף?[כי אמרו לי שבאורנג' ייקחו לי 99 שקל על שחרור המכשיר]

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. הטקסט המקורי: עדכון: חבר'ה, בשמחה רבה עלי לעדכנכם כי הצלחתי לשכנע (סוף סוף!!!!) את הורי לאשר לי שירות בחי"ר כלוחם! מכאן עולה השאלה הבאה: אם יש לי עדיפות אישית רצינית לשרת בחטיבת גולני, חטיבה שהביקוש לשרת בה, אם אינני טועה, עומד על כמעט 6 מלש"בים על כל מקום פנוי, האם יש לי סיכוי, בתור חייל עם פז"ם של כמעט שנה [גם אם יידרש ממנו לחתום שס"ן/ויתור פז"ם], ומוניטין טוב (הרשו לי לפרט, לצורך העניין, בלי להשוויץ): - מצטיין פלוגתי בטירונות - נהג מצטיין טייסתי - 0 ימי ב' / ג' מאז הגיוס - כלל ללא בעיות משמעת וכמובן מוטיבציה עצומה לשרת בתור לוחם. האם נתונים אלו יסייעו לי עם קצין המיון? תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by ariel-ro,

רציתי לשאול מה הציון המרבי בכל בדיקה שלהם. לא מצאתי על זה באינטרנט אריאל

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  6. Started by Sickp,

• 5 תגובות
    • 990 צפיות
  7. Started by guyk,

אני לא מוצא את אשכו הבקשות לזיהוי שירים... השיר הוא בפרסומת של רשת עם כל ה"כוכבים" שלה שמנגנים ברחוב.. מישהו מכיר? עריכה: מצאתי את הסרטון ביוטיוב...:

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  8. שלום לכולם. אני מעוניין להרכיב, או לשים את ידי על קובץ שיכיל את כל מספרי הסלולרי האפשריים, תאורטית, בארץ. מספר סלולרי בארץ מורכב מעשר ספרות ותמיד יתחיל ב 05, כך שכל הנותר הוא לחבר את כל הצירופים האפשריים בשמונת ה"קוביות" הנותרות, או פשוט לקחת קובץ של כל הצירופים האפשריים ל 0-9 בתבנית של 10 ספרות. למישהו יש רעיון? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. אינטל חשפה היום את Panther Lake, ארכיטקטורת המחשוב האישי (PC) מהדור הבא שלה, המיועדת לעידן הבינה המלאכותית. המעבדים החדשים יושקו תחת שם המותג Intel® Core™ Ultra (סדרה 3).לכתבה

10. Started by HitmanX,

לא בטוח שזה המקום המתאים לשאול אבל בכל מקרה, לא מזמן ראיתי את הדבר הגאוני/הזוי/מטריד הזה - Cannibal Holocaust פשוט תהיתי לעצמי אולי יש פה מישהו שמכיר עוד סרטים חולניים בסגנון תודה מראש חבר'ה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by stio,

שלום לכולם, רציתי לשאול מה ההבדל בין מסך פלאזמה למסך LCD ומה הכי טוב עבור צפייה בטלוויזיה? המסך אמור להיות תלוי על הקיר עם שיפוע כלפי מטה. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  12. Started by superginiman,

אני גר במושב ויש לי 18+ חתולים (אין לי מושג כל יום יש יותר ) הנה כמה תמונות http://members.lycos.co.uk/superginiman125/katz

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  13. Started by naorai,

היי חברה, מי שלא יודע מתקיים השנה ב2 לנובמבר כנס מפתחי אינטל בישראל (idf- intel developers forum), התפרסמו עליו כמה חדשות פה באתר, אני כבר נרשמתי ומעניין אותי לראות מי מהפורום הולך... אולי נוכל להדפיס t- shirts של hwzone או משהו כזה

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  14. Started by Rinkadink,

אני מחפש את הטראק שלו בפתיחה של הREVOLUTION והוא מוצג בדי וי די שלו Skazi.Hit.and.Run.World.Tour.2005 בפתיחה... כאשר מתחילה הספירה לאחור...מישהוא יודע את השם המדוייק בבקשה...

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  15. Started by Dark Respect,

http://rapidshare.com/files/87379431/monkey_kissing_prank.wmv מה אתם חושבים?

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  16. חג שמח לכל בית ישראל. הכנתי קטע חדש וניסיתי להכין משהו מקפיץ פחות או יותר .. יענו למועדונים - הקטע נתון תחת חוות תעדכם http://rapidshare.de/files/21968936/KOBrA_-_To_Rush.mp3.html (כדי להוריד יש ללחוץ על מקש ה"FREE" ולאחר מכן לחכות עוד 24 שניות -->להקיש את הקוד שבתמונה ולחיצה על הורדה) שם הקטע כפי שאתם בטח רואים הוא KOBrA - To Rush אבל זו היא גרסא ראשונית ככה שתנו לי חוות דעת כדי שאוכל לשנות אותו בהתאם .. בנוסף לא מזמן פירסמתי כאן רמיקס שעשיתי בסגנון מוסיקה שחורה והנה הלינק למי ששמע ולמי שלא : http://stage.co.il/media/yakovhahiasvilli568837.mp3 KOBrA !

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  17. Started by amir.o,

ביומיים האחרונים אני לא מצליח להתחבר דרך ה- windows media player הוא מנסה להתחבר אבל לאחר כמה זמן הוא מודיע שהוא לא הצליח וממשיך הלאה מישהו יכול לבדוק אם זה רק אצלי ? תודה.

18. Started by eladbu,

אני מעוניין לנקות את ריפודי הרכב שלי באמצעות קיטור או משהו דומה מישהו מכיר מקום בתל אביב חולון ראשון?

• 5 תגובות
    • 993 צפיות
  19. Started by Internal,

ראיתי דיון מקודם אבל האוזניות שהבחור חיפש היו מאוד יקרות אני מחפש אוזניות נוחות לשימוש יומי עם הנייד , לשבת במשך שעות ארוכות ליהנות ממוזיקה טובה בלי שהאוזניים יתעייפו , עדיף שהלבישה תיהיה מלמעלה שתיהיה אפשרות לשכב ועדיין לא יפריע. בעיקר שומע רוק . מוכן להתגמש עם המחיר אם יהיה צורך אבל לא יותר מידי.

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  20. Started by ^^rUsLaN^^,

שלום האם מישהו מכיר מפסק לאור שמפעיל ומכבה את האור על ידי מחיאת כף ? משהו כזה: http://www.amazon.com/Clapper-Sound-Activated-Switch-Each/dp/B0000CGKLR

21. Started by Yossarian22,

אני רוצה לטוס עם החברה לחופשה באוגוסט. אנחנו מחפשים מקום לא רחוק מדי (בסגנון של יוון, קפריסין וכו') עם חבילות נופש לצעירים חשוב שיהיה חוף ים, ובאופן כללי אווירה של צעירים... איפה מומלץ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. קצת ארוך אבל בהחלט מעניין: מממממ. הומור בהחלט לא חסר להם.

• 5 תגובות
    • 975 צפיות
  23. או שכמו בDVD זה מכיל MacroVision...

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  24. אני רוצה לקנות מעבד חדש Intel core 2 duo E6400 והבנתי שמצופה לנו ירידת מחירים משמעותית אחריי ה22.4 אז אני רוצה להזמין את זה מחו"ל כי נראה לי ככה זה יעלה לי הרבה יותר זול. השאלה שלי היא מאיפה אני יכול להזמין את המעבד מחו"ל וגם שהמקום יהיה אמין וטוב ושלא ימכרו לי איזה חתול בשק, עם מישהו מכיר אתר כזה אני ישמח לקבל תכתובת. נ.ב לא ידעתי עם לשאול את זה פה או בפורום אחר באתר פשוט פה כולם מבינים במפרטים ואולי חשבתי שמישו מכיר איזה אתר כזה :xyxthumbs:

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  25. Started by Xilver,

עברתי את המיונים והתקבלתי ל-19, אבל אני לא בטוח מה התפקיד ואם זה מה שאני באמת רוצה לעשות 3 שנים וחצי. מישהו פה יודע מעבר למה שרשום באתר של חיל האוויר? התפקיד הוא בעצם לנתח מפות ולהיות מול מחשבים כל היום?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.