כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,570 דיונים בפורום זה
-
אהלן, נשאר לי עוד כ-20 יום ואני עובר להתגורר בחו"ל עם המשפחה - שמעתי מאחד הישראלים שגר באותו מקום, שמילון אלקטרוני מהווה אמצעי מאוד חשוב לתקופה הראשונה של התאקלמות , שיעזור לי להבין מושגים ומונחים שונים וכמו כן גם מילים אשר לא נמצאים באוצר המילים שלי. השאלה שלי זה, האם יש דגמים מומלצים של מילונים אלקטרונים ואיפה ניתן למצוא אותם? אני מודה מראש לעוזרים - DrowNz
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
http://planet.nana.co.il/tar2003/26591082.jpg ענק ענק.
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות את זה ורוצה לדעת במה זה תלוי ולמי אני צריך לשלם (אם בכלל) ואיך כל הקטע הזה עובד? ואם יכולים לשמוע אותי רק בווינאמפ או בכל מקום? בכל מקרה כל פרטים שיש לכם יהיה סבבה. בקשה תשובות רציניות מאנשים שמבינים תודה.
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
רציתי לאחל לכל מי שעושה היום בגרות 5 או 4 יח"ל הרבה בהצלחה... אם כבר עשיתם אותה יותר מוקדם אז חפיף...אני עושה אותה היום ב 6 בערב... ואם כבר אני פה אז אולי יש לכם הצעות לריכוז גבוה בעת המבחן,שיטות פתירת המבחן או לפני שאני מתחיל לפתור,או טריקים למיניהם ,ככה שאני יעשה את המבחן בצורה הטובה ביותר ללא בזבוז זמן מיותר.. אשמח לשמוע הצעות...תודה ;D
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
רצוי בכמה שיותר פולי, המכשיר שלי הוא 32. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות חולצות פוסטרים לונגים וכו' של להקות Metal כגון Nightwish, System of a down וכו' בתל אביב?
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש איזה אופנה בקרב אתרים להציע לך להפוך אותם לאתר הבית שלך למה שמישהו יעשה את זה למה שאני אהפוך את אתר הבית של בית ספר אורט מוצקין או של תנובה לאתר הבית שלי בכלל מי הטמבל שחשב על זה בכלל?
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
-
http://www.tissanhaifa.co.il/cars.htm מה דעתכם על הAX5? דרך אגב אם יש לכם הצעות אחרות אז רק מהארץ בבקשה... והתקציב 2500 ש"ח תודה מראש, אני,עצמי,ואנוכי. )
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
זהו זה,עכשיו זה רשמי: 21 בספטמבר זה יוצא בארצות הברית וקנדה (בכל העולם עדיין אין תאריך סופי),החבילה תכלול 4 דיסקים (3 סרטים ודיסק רביעי תוספות). לידיעה הרשמית http://www.starwars.com/episode-iv/news/2004/02/news20040210.html
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
סרט לא רע בכלל - הרבה מתמטיקה ויותר הרבה טירוף אומנם נהפך למעט מופרך לקראת הסוף, אבל עדיין שווה בזכות הבימוי האדיר של הגדול מכולם
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/?w=//505748 יופי טיפש שכמוך,עכשיו תפוס תור בלשכת התעסוקה!
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני לא יודע מה להחליט יש לי סלידר רגיל ואני יכול ב30 שקל לחודש להחליף לסלידר צבעוני או לטליט הטליט ממש נחמד יש לי אחד כזה בבית והוא אחלה אבל הוא לא מגיע לרמת צבע של הסלידר הצבעוני 4 אלף צבעים, מול 65 אלף, וזה מאוד מורגש בעין בכל מקרה מה אתם אומרים מה אתם הייתם עושים (ולזכור שלרשת פלאפון אין הרבה אפשרויות אז מסתפקים במה שיש...) סלידר רגיל (כי אין סיבה להחליף ואני לא משתמש הרבה בסלולרי גם ככה) סלידר צבעוני (כי כבר התרגלתי לסלידר ולשימוש בצורה המוזרה שלו, ועכשיו זה בא במסך צבעוני נחמד) טליט (כי הוא נראה לא רע ודק יחסית לסלידר) ? טנקיו. עריכה: רשת פלאפון יצאו בקטע מסריח עם השדרוגים יש לי מכשיר פחות משנה והם מציעים דיל "משתלם" שהטליט 30 שקל לחודש ואני ממשיך לשלם מחיר מלא על המ…
-
- 5 תגובות
- 943 צפיות
-
-
יש לי כמה מלים ממנו... ממ תפתחי את הרגליים..... משהוא עם ערבים... בקיצור שיר נחמד שאין לי מוג מי שר אותו ומה השם שלו.... אז עם משהו יודע... תודה!! ;D
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
נעזוב את כל הסיפור של למה וכמה וכו' וכו'... קיבלתי עונש אידיוטי להכין עבודה (מהיום, למחר) שחלק ממנה עוסק בחיישנים. אני צריך בקצרה (מקס' עמ') לכתוב אילו סוגי חיישנים קיימים (את רובם אני מכיר) ובקצרה על דרך פעולתם (ואת זה, לא אצל כל החיישנים אני מכיר). אם מישהו מכיר חיישן ויודע לכתוב ב-2 -3 שורות על אופן פעולתו ומבנהו, אשמח לשמוע. חיישנים שאני מכיר - (עדיין צריך את דרך פעולתם) חיישן קול חיישן מרחק חיישן חום חיישן UV חיישן פס לבן
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי, לפני הכל! חיסכו ממני ומעצמכם את הצחוקים.. אני צריך תמונות של שאלתיאל קואק, אני לא ממש מצליח למצוא ברשת. אשמח אם תעזרו לי למצוא כמה תמונות נחמדות. (אגב זה לא בשבילי..). בכל מקרה, אני גם לא רואה סיבה לצחוק, מי מאיתנו לא אהב את שאלתיאל קואק? (OFF TOPIC) תודה רבה, רן!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ! המורה שלי לאנגלית השתגעה והיא רוצה שנגיש לה בוק ריפורט ליום ראשון . . . יש לי מבחן במתמטיקה ובפיסיקה בהפרש של יומיים . . . אין מצב שאני יספיק .... פלוס אני ניגש לתאוריה בימים הקרובים..... יש מצב שלשהו מכם יש בוק ריפורט לשלוח לי ?? העלילה בקצרה וסיום שונה לסיפור וגם קצת על הדמויות . אם יש שמה משהו ששומע אותי... בבקשה תעזרו תודה לכולם !!
-
- 5 תגובות
- 978 צפיות
-
-
קיבלתי (ב2 וחצי, זה אצל דוד שלי בהרצליה) את הTRAVELSOUND CREATIVE I300... הוא דורש בטריות AAA אני יודע ש: A-בטריות רזות AA-אצבע רגילות AAA-?!?! D-השמנות מה זה הAAA? וזה קשה להשגה כאילו!? מישהו יודע כמה הם עולות ובאיזה כמויות אפשר לקנות אותם(בחבילה)?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מודה שהידע שלי במוזיקה אלקטרונית לוקה בחסר (הרוב שם לא עושה לי את זה) אבל כידוע לכל כלל קיים היוצא מן הכלל, ובמקרה הזה ההרכב המשובח הזה. אני מזהיר מראש, המוזיקה הזאת, ובעיקר טראק הנושא, לא קלה לעיקול, מאוד כאוטית ובהחלט לא קליטה, אבל מי שישקיע את המאמץ ימצא בה פנינים. בצורה די גסה אפשר לקטלג את זה כאלקטרוני אוונגארדי וטכני, עם הרבה השפעה מזרם האינדסטריאל.
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי טלפון MOTOROLA C330 (אני אישית משתמש בטלפון אחר) והוא מאוד מאוד מוזר. דבר ראשון אני לא מצליח להוריד אליו שום אייקון ולא צילצול שום דבר הטלפון מרשת ORANGE. מישהו יודע איך אפשר להוריד אליו צילצולים ואיקונים? וגם איך אפשר להוריד לא את הפאנל? אני מנסה להוריד ולא מצליח זה נתקע באמצא ואני פוחד למשוך כי כנראה זה ישבר. תודה.
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
-
אוקיי אז כמו שהכותרת אומרת אני צריך מבחן פסיכומטרי בעברית כאשר המבחן הזה נדרש מאדם כדי להתקבל לעבודה בתור מתאם.
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
בתור מתכנת אפליקציות web אני די מאושר .... הכסף מתחיל לחזור לאינטרנט. מעניין יהיה לראות מתי אתר זה יסגור את שעריו לגלישה חינמית? ברור שזה יקרה ... זה חלומו הרטוב של כל בעל אתר.
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-