עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. יש שיר בסוף כשכל הילדים מופיעים, מישהו יודע אולי איך קוראים לו?

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. טוב ההימור שלי זה - קדימה ליכוד ועבודה הם יהיו המיפלגות בקואליציה הראשונה אחרי הבחירות אולמרט ראש ממשלה ביבי שר אוצר וביגלל שהיא אפשר לתת לפרץ תפקיד משפיע יתנו לו להיות ממ ראש ממשלה אין לי כח להמר על תפקידים אחרים אבל אתם מוזמנים

• 5 תגובות
    • 539 צפיות
  3. Started by waizman,

יש לי אייפוד תקול והבעיה היא שהוא מאיזה סדרה של HP, אז APPLE לא מוכנים לגעת בו ו HP ישראל לא מכירים בו גם כן כי הוא מחו"ל. אני מחפש מעבדה פרטית שתוכל לתקן ת'דבר הזה כי חבל עליו. עדיף באיזור ירושלים אבל אני גמיש אם אין ברירה. תודה!

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  4. Started by Dark_Phantom,

יום טוב לכולם היום אני רוצה לספר לכם(למי שמעוניין כמובן) על מסע לפולין 2003 שלקחתי חלק בו-כל החוויות שלי ומה שלקחתי ממנו. אוקי, אני יודע שזה יהיה ארוך אז סובלנות וקריאה נעימה. אז למה בכלל נסעתי לפולין? טוב, הכל התחיל בכיתה י' כשהצטרפתי לפרויקט שהריצו אצלנו בפנימייה שנקרא "צהלה". פרויקט די נחמד שבו אנו נפגשים עם מדריך כל שבועיים ועושים כל מיני דברים. לפעמים מדברים ולפעמים נוסעים לטיולים נחמדים. היינו בבסיס צנחנים, חיל הים בחיפה, טיפוס הרים בכרמל ועוד הרבה שטויות שאני כבר לא זוכר. בכל מקרה בסוף י"א קיבלתי מחשב אישי עם אינטרנט מהיר(המחשב שממנו אני כותב את ההודעה שלי עכשיו) והצ'ופר שבכיתה י"ב קיבלתי הזדמנות לנסוע לפולין מטעם הפרויקט. כמובן שעבתי קצת כדי להוויח כסף ל…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. מה ההשלכות של זה? זכיתי במוצר ואני רוצה לבטל את הזכיה, עדיין לא שילמתי, עדיף לפנות למוכר ולבטל דרכו?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. לא RAPIDSHARE תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. http://www.hnn.co.il/index.php?module=albums;task=view;id=1781

• 5 תגובות
    • 831 צפיות
  8. Started by or,

?????????? (וכן אני ספאמר גאה........)

• 5 תגובות
    • 932 צפיות
  9. Started by Ran B,

אוקי, לפני הכל! חיסכו ממני ומעצמכם את הצחוקים.. אני צריך תמונות של שאלתיאל קואק, אני לא ממש מצליח למצוא ברשת. אשמח אם תעזרו לי למצוא כמה תמונות נחמדות. (אגב זה לא בשבילי..). בכל מקרה, אני גם לא רואה סיבה לצחוק, מי מאיתנו לא אהב את שאלתיאל קואק? (OFF TOPIC) תודה רבה, רן!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. היי, רציתי לדעת האם אפשר לעשות שאני יוכל לקבוע שכל פעם שמישהו אחר מגיב בתראד אני יוכל לראות אותו ב:"תגובות חדשות להודעות שלי". האם זה אפשרי או שחייבים להגיב בשביל זה? ראיתי את האייקון "ליידע" לחצתי עליו לאחר מכן אישור אבל ראיתי שהגיבו בתראד הרבה ולא ראיתי אותו ב"תגובות חדשות להודעות שלי". תודה.

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  11. על פי זה ואחרים - נראה שכן:

12. אנחנו רוצים לקנות לאמא שעון יוקרתי ליום הולדת. בערך ב-5 אלף שקלים. לצערי אני לא מכיר חברות שמתמחות בשעוני יוקרה לנשים. תוצרת סין לא תתקבל בשום פנים ואופן. 100% תוצרת אירופה/יפן. אני רוצה שעון כל כך אירופאי שהוא יקלל יהודים.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. מהירות החיבור שלי היא 2.5 מגהביט דרך הוט. כאשר ביצעתי בדיקת מהירות תשתית באמצעות האתר הבא: broadbandspeedchecker.co.uk אשר הגעתי אליו דרך האתר של אינטרנט ישראל (internet-israel.com), קיבלתי מהירות הורדה נמוכה מאוד של בין 300 ל-500 קילוביט בלבד. מהירות ההעלאה, הייתה תקינה. מה הסיבה לבעייה הזאת? (תמונה הבדיקה מצורפת) [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  14. מה הלאה באמת? אני יודע שישנה קלטת שאני מכניס אותה ומחבר לדיסקמן ואז ניתן לשמוע מה שאני מפעיל בדיסקמן, אבל רציתי לשאול אתכם אם ישנה אפשרות אחרת. ועוד דבר, אם אני אלך על זה, כמה עולה קלטת שכזו והאם ישנה אפשרות שהדיסקמן יקבל את החשמל מהרכב ולא מבטריות? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by sgt_flippy,

האם אתם שומעים מוזיקה ממשחקי מחשב ,ואם כן איזה אתם הכי אוהבים.

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  16. שתי הבעיות הן: 1. אין ביכולתי לשנות את כיוון הכתיבה בתיבת הטקסט לחיפוש. גוגל משנה את כיוון הכתיבה באופן אוטומטי בהתאם לשפת האות הראשונה שאני מקליד, ואינו מאפשר לי להחליף את כיוון הכתיבה באופן ידני. האם יש דרך לעקוף את התכונה הזו של גוגל? 2. אם אני לוחץ בטעות על הלחצן "יותר מזל משכל", לוחץ על BACK בדפדפן (פיירפוקס), ומבצע חיפוש בגוגל, הוא מסרב לבצע את החיפוש, ובמקום זאת הוא מפעיל לי את הלחצן הנ"ל ומכניס אותי בלי רצוני לתוצאה הראשונה שהוא מוצא. הבעייה נפתרת רק ע"י ריענון האתר. למה זה קורה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by SeeYouInHell,

היי אני צריך מקום טוב וידוע שמוכשר היטב לתספורת לכלבים בראשון לציון אנא המליצו לי מניסיון אישי או מידע בטוח אם אפשר קישור לאתר או טלפון שאוכל בעזרתו ליצור קשר עם המספרה ולקבוע תור או בכלל לדעת איך להגיע תודה מראש

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  18. ניראה לי סרט ממש טוב.... בארצות הברית הוא כבר יצא ב 8 לאוגוסט!!!! מתי זה יהיה בארץ???

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  19. Started by avi2014,

http://global.ebay.com/ נפלא!

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by yossi21,

אני חובב אימה וכול הזמן אני מחפש דברים חדשים שיפחידו אותי, מאחר ורוב סרטי האימה כבר לא מזיזים לי. חיפושים אחר real ghosts ביוטיוב נותנים דברים מזויפים וזה מבאס. קראתי באינטרנט שהיה פעם סרט אימה משנות החמישים בשם "זקן שחור", שמדובר על פיראט מעורר אימה שהיה הורג באכזריות את האנשים בספינות שהיה משתלט עליהם. אמרו גם שהסרט הזה נאסר לצפייה בשבעים מדינות כי הוא עשה לאנשים סיוטים וחלקם אף התאבדו לאחר צפייה בסרט. מישהו כאן מכיר סרטים/סרטונים ממש מפחידים שיכול להמליץ לי לראות? יש ביוטיוב דברים מפחידים אמיתיים? אני צריך את הריגוש הזה לפעמים.. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. בשידורים של ליגת האלופות (בכדורגל כמובן), כשיש חילופים בדר"כ, מראים כמה אותו שחקן שמתחלף רץ. עכשיו השאלה המתבקשת... איך בדיוק מודדים את זה?

• 5 תגובות
    • 3.6k צפיות
  22. http://media.putfile.com/mustangspin פעמיים ביאס אותם :lol:

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  23. Started by y_a_n_i_k,

הוא שלח את זה והביא לי מספר מעקב, מעבר לזה שהחבילה התקבלה אצל דואר ארה"ב או יותר נכון המידע התקבל לפי הסטאטוס באתר, אין יותר מידע מעבר, שלחתי לו הודעה, והוא אומר שעם המשלוח שבחרתי הסטאטוס לא ישתנה עד שאני אקבל את החבילה. ושאני צריך לבדוק אם יש בעיות עם המכס, יכול להיות שהחבילה הגיעה לארץ ותקועה במכס ולא הודיעו לי על זה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by shuy,

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  25. Started by ex_,

היי, אני רוצה לכתוב: "תודה רבה" אם אתה יודע ויכול לכתוב זה יעזור לי מאוד (בקובץ psd או jpg על רקע לבן, ברזולוציה גבוהה, או בפונט פשוט שיש בכל מערכת xp) תודה

• 5 תגובות
    • 661 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.