כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,570 דיונים בפורום זה
-
הוא בסביבות 4.95 , נראה לכם שהם לא יודעים שהיה פיחות בשאר החנויות השער הוא בסביבות 4.85 שמתם לב שהם כבר לא מציינים את שער הדולר בדף הבית שלהם
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני נכנס לתומי לאתר Walla מדפדף בכתבות , ואופס נפתח לי חלון בדיוק כמו של חדשות וולאה ומה יש שם ? לקח לי כמה דקות להבין שהם בנו בדיוק את הדף של החדשות אבל בגרסא של פרסומות של סלקום !!! אני תוהה ולא מבין לאן נכנסתי , ומה קורא עם האתר של וואלה . חוץ מזה כל הזמן קופץ לי הפלאש המעצבן הזה של וואללה ושל תפוז ! צריך לעשות מרד צרכנים על האתרים המפגרים האילו !!! קישור : http://news.ep.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=ads/cellcom
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נשמע אידיוטי הא? כנסו לכאן עכשיו השם של המשחק הוא "איפה אפי" מופיע לכם בהתחלה איש כזה... לחצו על START המטרה היא למצוא אותו! תשאירו את הרמקולים פתוחים כי יתנו לכם רמזים שאתם חייבים לדעת... מי שיודע איפה אפי נמצא בבקשה לא להגיד! תהנו...
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הדמות שהראו בתחילת הסרט, שהיא לא יכול לשלוט ומשנה צורה... אז היא דודו של פרקר? כי הדוד בן ידע מה קרה לפרקר...
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אנשים יש פה מישהו שלומד בהנדסאים ?? אני מהנדסאים :AR15:
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
נשרף לי לוח אם של gigabyte בתקופת האחריות. מסרתי את המחשב לתיקון ולאחר חודש עדיין לא קבלתי אותו חזרה(הלוח כבבר לא מיוצר ) מה עליי לעשות כדי לפתור את המצב ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
קיצור קיבלתי את ההרדיסק הזה ואני מנסה לעבוד לפי ההוראות שכתובות על המדבקה אבל הכבל IDE של ה-40 פינים פשוט לא נכנס, וגם החיבור מולקס סתם תלוי באויר נסיתי עם המון כוח וזה פשוט לא נכנס לא מבין את זה ;D
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מחפש אתרים ישראליים למכירת ציוד יד שנייה (משהו כמו EBAY) תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר שמלמד לרקוד כמו מייקל ג'קסון?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני מחפש מסמכים בעברית (WORD/PPT/PDF) על הכרת המחשב והעבודה עימו. ממש דברים בסיסיים כמו חומרה (לא לעומק), לימוד בסיסי של עבודה עם מערכת הפעלה, הפעלת תוכנות בסיסיות (WORD/PPT/EXCEL). אם מישהו מכיר משהו אני אודה לו.
-
- 5 תגובות
- 903 צפיות
-
-
זה רק אני או שהמון דגמים של רכיבים נעלמו מהבילדר של PCHARDWARE כמו ה P4 2.4C והATI Radeon 9800 C3 ב1600 שקל שתמיד היה.... מוזר לי קצת למישו יש הסבר?
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכם אנשי פורום יקרים! במסגרת הקורס שלי במתמטיקה אני לומד כרגע התמרת לפלס(והתמרת לפלס הפוכה) אני ממש לא מבין את המורה! ולצערי המבחנים קרבים... אז אנשים מי שממכם שיודע על מה אני מדבר אולי יוכל להפנות אותי לספרים(עדיף בעברית) על הנושא שיוכלים להסביר לי את החומר. או אפילו אתרים(אפשר גם באנגלית) שמסבירים על הנושא. - כל כיוון יכול לעזור. - והמורה טוען שאין שום ספר שיסביר את זה(כן... בטח...) ולכן לא אמר לי שום שם של ספר! תודה מראש על ההתייחסות והניסיון לעזור! 8)
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש שרת תמונות שבו אני אוכל לאכסן תמונות בשביל התמונה האישית שלי בפורומים וגם כמה חתימות. ואני עוד מחפש שירות שיחליף בין החתימות כל פעם שהדף עולה. למישהו יש רעיון?.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני בטוח שהתשובה היא פשוטה וקלה אבל אני פשוט לא יודע איפה שמים את הקישור לתמונה/חתימה שיצרתי. איפה שמים את זה?. והאם יש הגבלה לגודל החתימה (גודל במקום וגודל במגה בייטים).
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני ניגש בקיץ 2004 לפסיכומטרי יש לי ספרי הכנה של "קידום" מקיץ 1999 השאלה שלי היא האם לפי דעתכם , החמש השנים שנים האלה פירושם שהספרים ישנים מנסיונכם אבקש לדעת , מה הורידו , מה הוסיפו בחמש שנים האחרונות וגם בכלל האם אתם חושבים שהבחירה שלי ללמוד לבד היא נכונה והאם יש איזה טיפים?
-
- 5 תגובות
- 812 צפיות
-
-
-
-
אני נוסע שבוע הבא לתאילנד ורציתי לקנות שם זכרונות וכרטיס מסך. מישהו יודע אולי איך המחירים שם ואם זה משתלם?
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
-
ראיתי באופיס דיפו כיסא מדגם לונדון הבעייה שהוא עולה 500 ניסית לחפש ברשת בפומביות וכו' אבל לא מצא לי כלום מישהו מכיר אולי איזה חנות (שיש לה אתר) שמוכרת את הכסא במחיר יותר נמוך? http://www.officedepot.co.il/shop/catalog/sku.asp?ID=528646&LEVEL=SK&PR=%2A&FMID=375372&SID=G8US4SRB7DKH8H19QSGL61KX4EK660A1
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
-
חבל על הזמן, אנשיםםםםם, משו באסט! האוס קופצני וסוחף, ביטים של טכנו מתחילת ה90 בארץ ועוד... אלקטרונית בטעם של פעם. Lucien_Foort-Plastic_Astatic_(Fresh_FM)-01-10-CABLE-2004-GTi - שם הסט, כרגע הראשון בעמוד הראשי של האתר. להורדה, השתמשו בכל מנהל הורדה שהוא, העיקר שלא יהיה L33ch3r.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.divxstore.co.il/ מישהו שמע עליהם?? אפשר לסמוך עליהם?
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
http://media.ebaumsworld.com/sandsicaf.wmv אני ממליץ לראות זה באמת יפה לדעתי.. יום טוב
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-