עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Ido.G,

שלום. אני לומד לימודי הנדסה. בסמסטר הקודם למדתי פיזיקה 1 (מכניקה). הסמסטר הזה אני לומד פיזיקה 2 (חשמל). אני מוצא את הנושא מאוד קשה.... הרבה יותר ממכניקה. האם מישהו פה יודע איזה חומר עזר טוב אני יכול למצוא? אני משתמש בספר של Serway וגם הזמנתי אותו- אבל הוא בעצמו דיי קשה ומסובך גם כן (הוא גם באנגלית). האם קיימים מקורות שמסבירים את החומר "בגובה העיניים" ועם זאת לא באופן רדוד מדי? האם קיימים מקורות עם תריגילים ופתרונות מלאים? אשמח לעזרה. תודה.

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. Started by Ash Binary,

אני מפרק כרגע מחשב פנטיום 3 של Dell optiplex GX150 בפאנל הקדמי שלו יש לחצן power ולדים power ו hdd activity מאחוריי הפאנל יש מעגל מודפס שבו נמצאים הלדים והלחצן עצמם (וחיבור של כבל שהולך אליו וזהו). בפאנל הזה יש לד ולחצן נוסף שלא ניתן לראות / ללחוץ אותם כשהפאנל הקדמי מחובר למארז הלדים והלחצנים מסומנים כך אלה שניתן לראות או ללחוץ כשהמארז סגור HDD_LED PWR_LED PWR (לחצן) אלה הנוספים ESUP_LED ESUP (לחצן) הלחצן הוא לחצן normally open רגיל אם 4 רגליים (כל 2 מחוברות במקביל) מה זה ה ESUP הזה ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. טריילר ראשון מציע לנו הצצה לקאמבק הגדול שמכינה דיסני עבור הספר האהוב של רודיארד קיפלינג לכתבה: http://hwzone.co.il/צפו-ספר-הגונגל-מתעורר-לחיים-בגירסה-הול/

4. Started by ofer1928,

גלשתי בyoutube ומצאתי משהו מ'זה מצחיק.

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  5. Started by Bingo,

ככה אני לפני שבוע הגעתי לבסיס חל האוויר 21 טכני בשמו,בוגר אלקטרוניקה הנדסאי. היה לנו שבוע מיונים מבחנים ראיונות לקורסים שכביכול עזר להם להתבסס על המידע בשביל שיבוץ לקורסים. קיצר נתנו לנו חוברת עם מקצועות ואמרו לנו לבחור 5 מקצועות שאנחנו הכי רוצים ללמוד אני בחרתי את שלי. בשבוע לאחר מכן הגיעו השיבוצים ולא קיבלתי שום קורס מבין ה-5 שבחרתי....קיבלתי קורס מסריח שלא מעניין אותי ובטח שלא מקצוע שאשרת בוא לפחות 3 שנים... אני מת לעוף מהקורס הזה לקורס אחר דרג ד לדוגמא ולפי מה שהבנתי לעבו קורס זה מאוד קשה. השאלה שלי האם נפקדות או עריקות תעזור פה או כל דבר אחר כי אני ממש חסר אונים הטכני הזה ממש גהנום!! ואם כן לכמה זמן כדאי להיות נפקד? או מה עוד יכול לעזור לעוף מהקורס?? תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  6. Started by nice,

אני מחפש שרת תמונות שבו אני אוכל לאכסן תמונות בשביל התמונה האישית שלי בפורומים וגם כמה חתימות. ואני עוד מחפש שירות שיחליף בין החתימות כל פעם שהדף עולה. למישהו יש רעיון?.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by redti,

שלום אתמול יצאתי לבלות ואיזה ילדה מפגרת שיחקה עם לייזר ירוק שעולה בסביבות המאה שקל וזה פגע לי בעין לשנייה ורציתי לדעת אם לדעתכם צריך לבדוק משהו אף על פי שאני רואה מצויין פשוט שזה היה חזק כל כך והאיר למרחקים

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  8. מבקש המלצה לשרתי אחסון חינמים לאתרים. לאיחסון אתר אינטרנט, רצוי ללא פרסומות(אם יש)

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. http://music.yahoo.com/promos/howardstern

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  10. Started by בייגל טוסט,

כותרת

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  11. Started by ScreameR,

http://www.rabidhardware.net/index.php?id=23 כל מה שאני יכול להוסיף זה

• 5 תגובות
    • 971 צפיות
  12. Started by tranq,

מאיפה אתה קונים?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by yuvalkob,

טראק שאני וחבר שלי יצרנו שהמלודיה שלו מתבססת על צלצול של פלאפון האוס מסחרי נחמד מאד עם נטיות למוזיקה קלאסית קצת תשמעו ותגיבו, ותקראו גם את הסיפור שמאחורי היצירה... http://stage.co.il/Stories/270207#top

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  14. שלום לכולם מתארגנת קבוצה לתביעה משותפת לכל נפגעי השירות של KSP כרגע אנחנו מונים כ 50 איש וזו רק ההתחלה מקווה לשמוע באשכול זה חוויות לא נעימיות שבטוח ש90 אחוז ממי שקנה שם חווה שיהיה שבוע מצוין בינתיים

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. איפה אפשר לקנות חולצות פוסטרים לונגים וכו' של להקות Metal כגון Nightwish, System of a down וכו' בתל אביב?

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  16. היי , יש לי די וי די מדגם : Prosound DVD9000 PS עד לפני שבועיים הוא עבד מצויין , שחקתי שם עם ההגדרות של התצוגה , שיניתי משהו , וברגע שכיביתי והפעלתי אותו מחדש התמונה קופצת ובקושי אפשר להבין מה קורה שם. עכשיו אני לא יכול להכנס לתפריט בחזרה כדי לשנות את זה שוב.. (ואין לי מושג בכלל מה לשנות , אולי זה סוג שידור או תמונה , לא יודע..) בכל מקרה , אם למישהו כאן יש את אותו מכשיר , ויוכל להסביר לי איך לשנות את זה בחזרה.. שפשוט יגיד לי מה ללחוץ ... כי עד עכשיו אני סתם ניחשתי כפתורים לדוגמא : menu 2 חצים למטה ללחוץ או'קי ואז חץ אחד למטה ושם לנסות לשנות משהו. שעות ישבתי וסתם לחצתי וניסיתי כל מיני קומבינציות שונות , אולי איך שהוא היתי מגיע לדבר ההוא ששיניתי. אבל זה לא …

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  17. Started by exXxTreAm,

ביום שני יש לי שיעור דרמה, ואני צריך להציג מונולוג, עד עכשיו לא כתבתי שום דבר ואין לי רעיונות, אז אני צריך עזרה......תנו לי רעיונות למונולוג מי שנותן רעיון שיפרט מאוד בקצרה על מה אמור להיות מסופר. תודה ומחכה לתגובות מהירות

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by [NOS],

יש כבר עונה חדשה? אני זוכר שבסוף הקודמת הרגו את ההוא הבלונדיני עם רימון , יש לזה כבר המשך ? אם לא אז מתי יהיה ? ( אני לא מדבר על שידורים בארץ אלא בארצות הברית)

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  19. אני בפירפוקס הגרסה הרישמית המעודכנת ביותר מאז השדרוג האחרון יש לה בעיה לעשות "הדבק" בפורומים אין בעיה לעשות "ציטוט" רגיל באותו דיון אבל "הדבק" רגיל לפעמים פועל ולפעמים לא אני רוצה לדעת עם זה בעיה נפוצה או שזה רק בעיה במחשב שלי עם זה נפוץ אז נוכל לפנות למנהלים בבקשת תיקון

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  20. Started by avivlevy,

דוד שלי בחול (נראה לי במקסיקו) וחשבתי לקנות את ה-AQUA3 כי אין איפה לקנות אותו בארץ . מצאתי בNEWEEGG את הפד- http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16817114139 עכשיו איך דוד שלי קונה אותו???

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  21. לא מזמן (טוב נו, לפני 5 דק') קבלתי את המסמך הבא, קראו והחכימו . אני מקווה שיגדל כאן דיון יפה על תורת החשמל איך לרצוח אנשים עם טוסטר באמבטיה? בלדד השוחי פותר עוד בעיה יומיומית שמטרידה כל אחת ואחד מאיתנו. שאלה אחת ביום בלדד השוחי 08:00 16.12.2003 בלדד היקר שלום! האם ניתן לחשמל בן אדם השוהה באמבטיה באמצעות מצנם? ואם הוא שוחה להנאתו בבריכה? ובים? בקיצור, מה כמות המים המקסימלית שניתן לחשמל בה בן אדם באמצעות מצנם (של סמסונג( ? תודה, צמרמורת צמרמורת יקרה, הגיע הזמן ללמד אותך דבר או שניים על עובדות החיים ועל חשמל. אך ראשית חכמה, אזהרה: חשמל יכול להרוג. אני מחזיק בדעה שכדאי לשחק עם דברים, לפרק ולהרכיב אותם, להתנסות. אבל אל תנסי את הגישה הזו על מינון קטלני של חשמל…

• 5 תגובות
    • 3.9k צפיות
  22. Started by Nahum2,

אני יודע להמנע מוירוסים אבל יש לי אחים קטנים בבית. אני מחפש לרכוש תוכנת אנטי וירוס אמינה (3 רשיונות) שתפעל כמה שיותר בלי להציק. לא אכפת לי שהיא תגזול משאבים. על מה אתם ממליצים? כרגע אני נוטה לטובת PC Tools Internet Security™ 2011 for Windows® הם רוצים $63.94 USD עבור רשיון של שנתיים.

23. אני מנהל האתר southpark4U האתר עוד לא ממש נפתח אבל כמעט כולו מוכן. פתחתי פורומים לאתר - הפורומים אני צריך שתציעו לי כותרות לנושאים לפורומים. כמו שיש לדוגמא בפורמים של HWZONE את הנושאים - חומרה , מעבדים , תוכנה , כללי וכו'... אז אני צריך כאלה שקשורים לסאות'פארק. בקיצור - מי שיש לו רעיון שיציע הצעות אם יש פה מישהו שרוצה להיות מנהל בפורומים שיצור איתי קשר דרך אי סי קיו מספר - 154095782

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  24. Started by alex.turovsky,

שבת שלום לכולם ;D מצרכים: - 1 כלב - 1 ציין לייזר - 1 אח מעצבן הוראות:

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  25. Started by ymss69,

כבר הרבה מאוד זמן שאנחנו סתם יושבים בכיף מעשנים נרגילה במקלט של חבר. יום חמישי באה משטרה בדקה שאין סמים ולאחר שלא גילתה כלום אמרה לחבר שעל פי החוק אסור לנו לשבת שם, וזה לאחר הסברים שיש אישור מוועד הבניין והכל. אני לא ילד בן 12 ואני יודע שאין כמעט סיכוי שיש חוק כזה, אם מישהו יכול לחדד לי את הכיוון או להביא לי חוק כזה או אחר שיבהיר את העמדה של החוק מאוד יעזור לי.

• 5 תגובות
    • 844 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.