כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,570 דיונים בפורום זה
-
האתר וארז שאני היתי מוריד ממנו ירד לצערי כמו רוב אתרי הוורז שיש בהם זבל או דברים שבככל לא יורדים עזרו לי זרקו איזה שם של אתר וורז או FTP ישראלי בלבד עים משחקים ובעיקר תוכנות שהלינקים בו עובדים והחומר שעליו חדש אאודה לכם מקרב לב :) :)
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יומיים בלבד לאחר הבנת המושג עושקי קברים החלטתי ליישמו על משגלי המוחות הגרועים מכולם(ע"פ דעתי וניסיוני(לא ידעתי מה עבר לי בראש שקניתי מחשב שלהם)),אייבורי. הזמנתי סוכני מכירות של אייבורי רק בשביל לשגע אותם ולהציק להם וניסיתי וכמעט הצלחתי למכור לסוכן החביב מחשב 586, על פי המושגים שלהם כמובן: תקן זיכרון SDRAM משוכלל אם אישור הECB והTDV (שיהיה ברור המצאתי את הראשי תיבות...) והם כמובן הביעו התעניינות ושאלו אותי איפה קניתי ואמרו לי שזה צירוף מקרים שגם המחשבים שהם מוכרים תומכים באותם התקנים. ולשיא השיחה:הוא אמר לי שגם המחשבים שהם מוכרים הם מודל 586 (גיחוכים ברקע) ושהכל במחיר של 11000 אלף שקל כולל מע"מ(פתאום הרגשתי הארה פנימית). תרגיל מומלץ אם משעמם מאוד,מאוד,מאוד. מומלץ להיעשות …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
בניתי אתר גרפיקה שכולל מדריכים, קישורים, פורום, חדשות ועוד במגוון נושאים כגון : אנימציה, פלאש, דו-מימד, תלת-מימד, אפקטים, עריכת וידיאו וכו' בואו לבקר http://www.goldmancows.com
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי עוד 3 שבועות מתכונת במ"מ יש לי את המיקוד של החומר אך המיקוד מציין רק מה להשמיט מהחומר הכללי... אני בעצם מחפש את כל הנושאים הנילמדים אותם צריכים ללמוד לבגרות כדי שאוכל מהם להחסיר את מה שאיני צריך... הצעות אחרות ממי שעבר את זה יתקבלו בברכה! תודה...
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-
-
היום הצטרפתי רישמית למועדון האקסלוסיבי "שורפי הבורדים" ;D טוב, צריך לזוז לעשות תמונות פספורט ב"פוטו רצח" בשביל כץ מעדון...בייי
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש אתר שאני יוכל למצוא בו נתונים על כל מיני מכוניות למשל : 0-100, כוח סוס וכו... או לחלופין את הנתונים של סובארו אימפרזה 99'. חיפשתי באתר של סובארו וממש לא מצאתי, למישהו יש רעיון אחר?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא הצלחתי להבין למה כי ערוץ הספורט :AR15: הפסיקו לשדר את המירוצים, אז ראיתי באיזה ערוץ גרמני.
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
-
-
http://www.plonter.de/ המחירים יותר זולים??? המחירים של פלונטר יקרים מידי לגרמניה, לא?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי צורב של שברולט x1x2x47 הוא צורב פצצה אבל יש איתו בעיה אחת :AR15: אני מכניס דיסק לצורב ואחרי הצריבה יוצא רק חצי הם פועלים פצצה אבל האם זה נורמאלי? אתם חושבים שזה בעיה בקארבוראטור או שאני צריך לכוון את הפלאגים פלאטינות אה ועוד משהו אתם חושבים שכדאי להוסיף הגה כוח וחלונות חשמליים?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן... צריך עזרה דיי דחופה... איפה מתקנים פאלמים או איפה אפשר לקנות להם חלקי חילוף (חנויות בארץ, חנויות באינטרנט) אגב אם מישהו יכול להשיג מנורת מסך ל PalmIIIc בבקשה לפנות אליי ל Icq:23496327 תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-
-
בניגוד למה שנכתב כאן באתר, אזטק לא אדישה ללקוחות הסופיים: אזטק מפעילה שירות לקוחות גם ללקוחות פרטיים וגם ללקוחות סופיים (למרות שהאחריות הישירה ללקוח בפתרון בעיות היא מהמוכר עצמו) בנוסף, קיימת לאזטק כתובת Support שהתגובות בה הן מהירות ויעילות (צריך לדעת רק מה לכתוב). הכתובת, למי שמעוניין: support@aztek.co.il הגיוני שאם מבקשים מאזטק להחליף מעבד לא באחריות או שלא נרכש באזטק הם לא יסכימו, אבל מעבר לכך השירות שלנו פשוט נהדר.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין לי מילים לתאר את זה... פשוט כנסו ותראו: http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=2&id=208990
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-
-
תכתבו לי את כתובת הe-mail שלחם ואני ישלח לכם את הe-mail אין בו וירוסים.
-
מישהו מוכן לשלוח לי את צליל הרעם המפורסם, שקריאטיב מגדירה להעלאת הווינדוז לאחר התקנת הדרייברים? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעמוד הבא תוכלו לקרוא כמה טקסטים מטורפים מפי נוצרי הזוי בשם Dr. Richard Paley, מה שהכי מדהים שהבנאדם אשכרה רציני (אולי זה מה שכל כך מצחיק ) תחזיקו חזק! הנה כמה קטעים נבחרים: אני עד עכשיו מחזיק את הבטן מעניין מה היו אומרים הרבנים? אני בטוח שגם הם לא אוהבים חברות מחשבים שכרתו ברית עם השטן... Prog. נ.ב קרדיט ל-Nebob מפורום arstechnica.com על התגלית.
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-
-
CPU ..... CELERON 300 ומעלה .... (רק של אינטל) לא מעל 800 MEMORY 64 SDRAM ומעלה להתקשר ל 054-566862 או לאמלל ל .... :*) shayb19@bezeqint.net * שכחתי לציין שזה למען פרוייקט חשוב מאוד !
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-
-
-
יש אתר כזה שנכנסים אליו ואז לכל אתר שגולשים ממנו זה מסתיר את האייפי שלך וכו'... קוראים לזה anonymous או משהו כזה...לא com. מישהו יכול להגיד לי מה הכתובת? זה דחוף
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בבקשה זה דבר מזה שובר מצחיק וקורע : אהבה: מחלה חולפת שנרפאת בעזרת נישואים. מכילה ארבע אותיות, שלוש הברות ושני אידיוטים. מוח: איבר המאפשר לנו לחשוב שאנחנו חושבים. לשון: איבר מיני המשמש אנשים פרימיטיביים לדיבור. גבר: יצור זכרי שבמשך תשעה חודשים מנסה לצאת מהמקום שאליו ינסה להיכנס כל חייו. התעלמות: גישה שמאמצת אישה כלפי גבר שבו אינה מעוניינת, ואשר מפורשת ע"י אותו גבר כ"היא משחקת אותה קשה להשגה". קלה להשגה: כינוי לאישה בעלת מוסר מיני של גבר. נימפומנית: מונח שבו גבר מאפיין אישה המעוניינת במין בתדירות גבוהה יותר ממנו עצמו. אינטלקטואל: אינדיווידואל המסוגל לחשוב במשך יותר משעתיים רצופות על משהו שאינו קשור לסקס. טבור: סוג של פעמון שאותו מציגה האישה. כאשר אתה מצלצל …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בס"ד עקב צורך רכישה של מחשב חדש אני מחפש אתר שמסביר על מונחים חדשים כגון: גשר צפוני/דרומי סלוטים חדשים וכדו' בתודה רספיוטין
-
-
כנסו לכתובת הבאה אני מבטיח לכם שבאמת תהנו מאוד מהאתר הזה במיוחד אחרי השאלון ;D ;D ;D http://lovetest.co.il/lovetest.php?love7811.html בהצלחה!
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! :jump: :jump: :jump: ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ולכל היודניקים: עוד הודעה חסרת טעם מאת DXT
-