עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אולי בכיוון של מכשיר סלולרי או איזה נגן או מצלמה האם כדאי ? או שתמליצו על משהוא שווה במיוחד

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. Started by shuy,

סתם, אני יודע שזאת רק תמונה... הזון ב-404: http://www.room404.net/?p=23875

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by J0HNiE,

קנינו מראה חדשה ותראו מה היא עושה :lol: אם זה דפוק וזה ספאם אז מצטער פשוט חשבתי שזה יהיה מגניב לכמה אנשים פה או שאולי אני פשוט שרוט זה על השטח איכסון של הספקית שלי :D:D: http://www.iserv.net/~ashdod/ לינק ישיר http://www.iserv.net/~ashdod/WTF.MOV אם הסיומת לא תעבוד לכם תגידו לי ואני ישנה

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by idan233,

שלום וערב טוב לכולם, החלטתי לעשות רענון ולהחליף את כל המחשב אשמח אם תוכלו לעזור לי לגבי תמחור החומרה ספק כח ANTEC NEO HE 500 מארז ANTEC P182 מעבד : Q6600 לוח אם ABIT IP35 PRO זיכרון 1X4 GEIL תודה מראש לכולם

5. משכיר בעוד כמה חודשים דירה, ויוצא סוף סוף מבית ההורים . אני כרגע גר בלוד, כך שכל עיר אחרת תהיה רמת אביב ג' בשבילי :nutty:, אבל בכל זאת לא רוצה לגור שוב בעיר פשע וסמים. אני עובד בת"א, כך שרק ערים קרובות יהוו אופציה. חשבתי על רמת גן, אבל יקר מדי, כנ"ל לגביי גבעתיים ות"א עצמה. אז הפיתרון הכי קרוב הוא חולון, שהיא גם עיר יפה, אין בה פשע וסמים (לפחות לא בכמות דרסטית) וקרובה מאוד לת"א. מה אתם אומרים? אני רוצה לוודא שלא קיבלתי דעה מוטעה על העיר, שלא אדפק אחרי זה עם "לוד 2". אני מדבר על מרכז העיר אגב. למבוגרים יותר שביניכם, אתם חושבים שאני אוכל להסתדר לבד עם משכורת של 4250 ש"ח מינימום? (אוכל להגיע לכמעט 5000 אם אעבוד עוד יום אחד). מתכוון לגור לבד, לא מסתדר עם שותפים, בדירת ח…

• 69 תגובות
    • 4.8k צפיות
  6. המעבד יהיה E8400 ב 800 ש"ח כ. מסך.. HD4380 ב 700 ש"ח

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  7. כך שהקבע הוא 9 שנים???

8. Started by watch out,

שלום נרשמתי לאתר הכרויות קטן לא ידוע כמו האתרים הגדולים אני שילמתי למנוי באמצעות האשראי וזמן קצר לאחר מכן שיניתי את דעתי שאני לא מעוניין במנוי לאתר אני שלחתי להם כמה מיילים, התקשרתי והשארתי הודעה קולית כי לא עונים לי לטלפון אני לחוץ לקבל את כספי בחזרה כי מדובר במחיר של שנה 250 ש"ח מה עושים שאתר לא עונה למיילים ולטלפונים? מדוע האתר הזדוני בכלל מופיע לי בתוצאות בגוגל? ששילמתי ראיתי שיש סימן של מנעול בשורת הכתובות

9. הפלפאון תמיד פולט קרינה נכון? אבל נמוכה מזו שהפלפאון פולט בזמן שיחה.. נכון? בכמה נמוכה?

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  10. אהלן, אני מחפש פאב טוב באזור תל אביב הרצליה אני רוצה פאב שיש בו הרבה סוגי בירה, פאב באווירה אותנטית משהו לא המוני יותר מדי. אני הלכתי הרבה פעמים למייקס פלייס, מוליס בלום, המנזר ודומים. הם נחמדים אבל אני מחפש משהו יותר רציני הייתי באיזה מסעדה טובה ברחוב הארבעה בתל אביב, שגם יש שם מלא מלא בירות פשוט שכחתי את השם. אם מישהו מכיר, זה הכיוון שאני מחפש, פשוט בא לי מקום אחר. שמעתי המון דברים טובים גם על DUBLIN וגם TEMPLE BAR, אבל לצערי אני בן 19 ולשניהם אני לא יכול להיכנס. למישהו יש רעיונות? המון תודה

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by 1qaz2wsx,

שלום. אני מאוד אוהב חיות, כלבים בעיקר, וכבר הרבה זמן שאני רוצה להתנדב בצער בעלי חיים (באר שבע).. עכשיו אני סוף סוף בגיל המתאים. יש פה מישהו שמתנדב בצער בעלי חיים\אגודה אחרת, לא משנה אם בבאר שבע או לא? מה אני צריך לדעת לפני שאני מרים אליהם טלפון? מה עיקר העבודות שם?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. הוטמייל, יאהו, MSN תנו הצעות והמלצות.

• 18 תגובות
    • 3.3k צפיות
  13. שלום, אני מעוניין ליצור קשר עם מכשיר סלולארי שנמצא בחו"ל (מדינות דרום אמריקה). הסלולארי ברשת אורנג' והמספר שלו הוא 0546722XXX (זתומרת מספר רגיל של הארץ). במהלך השבוע הקרוב אני רוצה להיות מקושר לארגנטינה ואח"כ לשאר מדינות דרום אמריקה. יש לי חשבון סקייפ שאיננו פתוח לשיחות בתשלום. ניסיתי למצוא חבילה שתתאים לי אבל אני לא בטוח שאפשר להתקשר דרך סקייפ לסלולארי בארגנטינה.לפחות אני לא מצאתי אופצייה כזו. שאלות שמטרידות אותי: 1.כאשר אני מבצע שיחה מהארץ לסלולארי בחו"ל, בעל הסלולארי (מקבל השיחה) מחוייב בתשלום. זה קורה גם אם מתקשרים דרך סקייפ? 2.כאשר אני מתקשר לבואנוס איירס אני צריך להקיש קידומת מדינה (54) וקידומת עיר (1) - 5410546722XXX האם גם בס.מ.ס צריך קידומת עיר? אשמח להמלצות וחי…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ofir123,

http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=47986 מה אתם אומרים? אישית לא הבנתי מה כדאי לקנות.

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  15. טוב אני יתחיל בהקדמה היו כל מיני דיונים שגלשו ליפעמים ביגללי וליפעמים ביגלל אחרים לנושאים של שכירות משכנתות דירות וכו וביגלל שזה נושא חשוב להרבה צעירים פתחתי תדיון הזה כמו שחלק יודעים אני בן 28 מרעננה שגר בדירה של האמא אכשיו אני יודע שזה נישמה נורא וזה כזה אבל כמו שאני מדגיש בדיונים אחרים זה החלטה ההחלטה שלי זה להקריב תביטחון העצמי שלי וקשרים חברתים עד שיהיה לי מספיק כסף לדירה בלי משכנתה או שכירות בעתיד פשוט עשיתי חישוב שבמידה ואני יצא מהדירה של האמא אני יצתרך לעבוד כל היום והדירה השכורה או שיש עליה משכנתה ל20+ שנים תיהיה דירה שמשמשת בעיקר לשינה ובישביל זה אין לי טעם לעבור לגור לבד בינתים אני חוסך את רוב המשכורת כל חודש להגשים תמטרה הזות כחלק מהחיסכון אני מוותר על דברי…

• 143 תגובות
    • 8.9k צפיות
  16. Started by Cyron,

שלום אני מחפש שירות שליחה לארץ מארה"ב, בעיקר לשימוש עם מוכרים ב-ebay שלא שולחים worldwide אני מכיר את שירות מסטופ, אבל בתקנון שלהם כתוב שהם לא מאחדים חבילות, ככה שעל כל פריט עלות המשלוח מתחילה ב-20$ מישהו מכיר\השתמש בשירות שיכול לאחד חבילות ולחסוך בעלויות המשלוח ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Da-Funk,

נגיד שיש לי זיכוי של 100ליש"ט בחנות... אבל הם לא מאשרים לאנשים שגרים מחוץ ל UK.. איך אני יכול בכל זאת לנצל את זה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. פעם בדף הראשי ב-more->even more ניתן היה לראות את כל האפליקציות. כעת הרשימה שם נורא מצומצמת. איפה ניתן לראות את כל הרשימה?

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  19. Started by icebreak,

http://www.compfused.com/directlink/179/ פרסומות חבל"ז ל WINDOWS.. זה היה ב 1986.. היום המפגר הזה הוא המנכ"ל של מיקרוסופט... ואוו יש לזה REVERSI !!!! חובה לראות גם כן את זה, אפילו הרבה יותר מצחיק.. (זה מנאום השנתי של עובדי MICROSOFT): http://www.ntk.net/ballmer/mirrors.html

• 9 תגובות
    • 909 צפיות
  20. Started by J0n1,

אני צריך המלצה על מסעדת בשרים באזור ת"א/פ"ת אני מחפש משהו איכותי (הבנתי שהבשרים של פאפגיו לא משהו) אבל שיהיה במחיר סביר, ויהיה נחמד לאכול כפי יכולתך.

• 42 תגובות
    • 5.4k צפיות
  21. Started by J0HNiE,

שלום לכולם 8) באתי להזמין אותכם לערוץ שלנו ב IRC. לבעלי Windows ניתן להוריד את התוכנה mIRC www.mirc.com לבעלי LINUX ניתן להוריד את התוכנה Xchat (או שהיא מובנת) Just google it וניתן גם להיכנס לערוץ שלנו דרך FFOX - chatzilla Server: irc.co.il Channel: #hwzone.co.il /server irc.co.il:6667 /join #hwzone.co.il ד"א, אני מוכר פה בפורום? :

• 36 תגובות
    • 4.2k צפיות
  22. הכותרת אומרת הכל... תודה מראש install

• 11 תגובות
    • 22.2k צפיות
  23. Started by J0n1,

אני רק יודע שהיא heavy metal מישהו מזהה? באיזו שפה זאת בכלל? זה נראה כמו עברית/אנגלית [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 706 צפיות

דיונים חדשים בפורומים