עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by cleric,

לא לשכוח חברים, היום בלילה מזיזים את השעון שעה אחת קדימה. שיהיה לכולם אחלה קיץ! 8)

• 13 תגובות
    • 965 צפיות
  2. Started by Kriz,

לאחר הצלחת המסיבה שנערכה בסוכות, החלטנו לערוך סרט של האירוע. לאחתי דמואים, צילמנו את האירוע עם מצלמת וידאו ולקחנו תמונות. התוצאה: סרט המסיבה של 3.די.וי בסוכות. הסרט הוא ברובו סרט CS עם ההריגות בכי טובות בטורניר, אך ישנו גם קטע באורך של 2 דקות עם צילומי וידאו מהמסיבה, לכן הסרט הוא לא רק בשביל שחקני CS. ניתן להוריד את הסרט כאן מקום: (288MB (245MB rar'ed אורך: 11:58 קידוד: DivX 5.02 עוד פרטים בקובץ הטקסט המצורף לקובץ RAR. אנשים מסויימים מקבלים CRC ERROR, אז ככה מתקנים: ב-WINRAR תלחצו על "Extract to" ובחלון החדש תלחצו על האפשרות של "Keep broken files". הוא ידווח על שגיאה בכל זאת, אך הקובץ שהוא פתח יעבוד בשלמותו. זה עד שאני אפתור את הבעיה. [/heb] Direct Link : http://www.…

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  3. ידידה שלי מחפשת מקום במרכז שעושה קורסים ל- MS Office, היא לא מסוגלת ללמוד לבד, לכן אני מחפש בשבילה מקום מומלץ שעושה קורסים כאלו. האם יש למישהו המלצה על מקום כזה (קורס בסיסי, עם עלות לא גבוהה למטרת פקידה+) ? תודה

• 6 תגובות
    • 965 צפיות
  4. Started by Component,

לא הצלחתי להבין למה כי ערוץ הספורט :AR15: הפסיקו לשדר את המירוצים, אז ראיתי באיזה ערוץ גרמני.

• 5 תגובות
    • 965 צפיות
  5. של איזו ארץ וכמה הם שווים? :s05: (תלחצו על התמונות לקבל תמונה מוגדלת)

• 4 תגובות
    • 965 צפיות
  6. שלום, אני אמור להעביר בעוד כמה ימים מצגת לתלמידי י"ב בתחום כלשהו בפיזיקה מפעת חוסר זמן, אני חושש שלא שאספיק להכין אותה ולכן אני מבקש את עזרתכם, במידה ומישהו הכין אי פעם או שיש לו מצגת בנושא מסויים בפיזיקה (ניסוי מעניין כלשהו שבוצע, גילוי פורץ דרך וכו') שיכול לפנות לקהל יעד של תלמידי י"ב, אשמח אם תשלחו לי למייל: morpheus1234@gmail.com זה יעזור מאוד! עריכה: הצעות לגבי נושאים מעניינים גם יתקבלו בברכה תודה!

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  7. Started by 1immortal,

הכותרת דיי ממצה את הכל . פותחים דיון אחד , שכל המטרה שלו היא ספאם טהור ואיכותי , יהיו שופטים שישפטו את ההודעות ובסופו של דבר מישהו יקבל פסלון נחשק , בעיצוב בלעדי של אחד המעצבים הידועים בעולם העיצוב , שיתנוסס עליו SPAMMER באותיות גדולות ( פונט 200 בערך ) . יתרון אחד יהיה לדבר הזה : הת'ראד הספציפי הזה ימשוך את כל הספמרים מהאתר , וירכז את כל ההודועות המיותרות שלהם בחלקים אחרים של הפורום לת'ראד אחד בודד . איפשהו זה יביא לדיכוי הספאם וזה גם יתן מקום ובמה לפרוק את זעמם של כל אותם המשתמשים שלא יכולים לעבור שעה בלי לתקוע הודעה "כן אתה צודק " , "נכון " ועוד כל מיני הודעות נאצה כאלה ואחרות .

• 11 תגובות
    • 965 צפיות
  8. Started by bruno the blade,

שלום לחברי הפורום. אני מעוניין ללמוד כרגע ( כבר בן 25 ) ואני נוטה לכיוון מקצועות המחשב. אין לי רצון כרגע לעשות שנת מכינה ( ככה זה כשלא משקיעים בבי"ס ) ונתקלתי בחיפושים רבים במקצועות כמו MCSE / MCPD .. מה דעתכם על המקצועות הללו, האם הם מבוקשים יחסית בשוק? כמו כן האם ישנם מסלולים דומים בתחום הלינוקס? שאלה שניה: אני כרגע גר ועובד באזור נתניה . קיימות שתי מכללות שיתאימו לי מבחינת העבודה והלימודים. מכללת תפניטק בנתניה ומכללת אומגה בכפר סבא. האם מישהו מכיר , שמע או יכול להמליץ..? תודה

• 8 תגובות
    • 965 צפיות
  9. Started by qpalzm,

?What's wrong with this picture http://shopping.walla.co.il/shopmind_sites/ouranos_computer/product.asp?pf_id=XXLeadTek_WinFastA6600GT_AGP

• 10 תגובות
    • 965 צפיות
  10. Started by Omry,

בזמנו נרשמתי לקנייה הקבוצתית עם כל הפרטים וקיבלתי אישור להרשמה, אך עדיין לא שילמתי על המשחק/יצרתי קשר עם החנות. ה"שריון" של העותק שלי יחד עם המחיר התבטל או שכרגיל אני יכול לגשת לחנות, להזדהות, לשלם ולאסוף את המשחק? ערב טוב

• 8 תגובות
    • 964 צפיות
  11. Started by eegg,

אני עוד מעט מתגייס ורציתי לדעת איזה פרופיל יהיה לי אם יש לי עקמת בינונית, פלטפוס ובכלל לא בכושר ויש לי ציונים די טובים ~90 אז אני לא כל כך רוצה קרבי אז מישהו יכול להגיד לי איזה פרופיל יהיה לי או איזה תפקידים יהיו מתאימים לי

• 8 תגובות
    • 964 צפיות
  12. Started by ToMi_10,

אני מחפש כבר די הרבה זמן אחר הנעליים הללו Nike Air Force Mid ועדיין לא מצאתי שום זכר אליהם בשום חנות בארץ מה שכן אני יודע שיש את הנעליים הנמוכות כלומר Nike Air Force Low ואלה הAF היחידות שראיתי כאן אם מישהו יוכל להאיר את עיני אני אשמח מאוד תודה מראש

• 8 תגובות
    • 964 צפיות
  13. מאוד לא נעים למצוא אותו בפנים...

• 9 תגובות
    • 964 צפיות
  14. ביום ראשון אני חוזר מוגאס ואני רוצה לקנות אייפון אני חיפשתי די הרבה ולא מצאתי בלי אקטביציה.. מישהו פעם קנה אייפון בוגאס ? או יודע איפה לקנות? זה ממש דחוף :s05: -אני החלטתי לשים את זה בכללי ולא בגאדג'טים כי זה בכל זאת איפה לקנות ולא מה, אם היה אמור להיות בגאדג'טים אז סליחה ותעבירו..-

• 6 תגובות
    • 964 צפיות
  15. האם לדעתכם כדאי לעשות מתיחות ב-1 באפריל בסגנון 10 המכות של פסח : דם - לטפטף טמפון ספוג בדם לתוך ספל קפה של מישהו צפרדע- לפזר צפרדעים בבית של מישהו או לשים לו מממ "ראשנים " בספל שתייה כינים -לשים למישהו כינים או פשפשים על השיער ערוב - מממממ לזרוק אותו בג`ונגל? דבר - לשים לו גופות של עכברים מתים בבית חיחחח שחין - לצייר לו פצעים ושהוא יחשוב שזה אבעבועות רוח ברד - לזרוק על מישהו קרח מהגג ארבה - לשים לו חגבים באוכל חושך - לסגור לו את האור שהוא בשרותים מכת בכורות - לרצוח את הבן שלו! מה דעתכם בנושא?

16. Started by Rondh,

לשום לכולם פתחתי ערוץ יוטיוב חדש ואשמח לכמה שיותר עוקבים ופרגונים ובטח שצפיות מצדכם. כרגע משחק בעיקר וורזון וזה התוכן שאני מעלה אבל בטוח בקרוב יצאו משחקים חדשים ואשחק גם בהם ואעלה ואסקר כל מה שצריך . מקבל ביקורות לכל הצדדים כדי ללמוד ולהתשפר זה הסרטון האחרון שהעלתי: אשמח גם אם תראו את הערוץ עצמו ותפרגנו בעוקב https://www.youtube.com/channel/UCw7dR7OAQBM_fFWwO3XsjNg

17. אני גר בלוד ואני רוצה להגיע לחנות המחשבים זיגזיג. חיפשתי באתר של אגד ואין אוטובסים שעוברים מלוד לתל השומר (שם זיגזג) או אפילו מתל אביב לתל השומר. אז איך אני אמור להגיע לשם בדיוק? ברגל?

• 13 תגובות
    • 964 צפיות
  18. שלום. קודם כל- אני לא הייתי בטוח לאיזה פורום לשייך את זה, אשמח אם תעבירו לפורום הנכון. יש לי HDD חיצוני. הייתי רוצה לשים עליו סדרות וסרטים באיכות טובה ולראות בבסיס כשיש זמן פנוי. קניתי כבל OTG לטלפון (LG G2) שמאפשר חיבור כל התקן USB למכשיר. חיברתי את הHDD דרכו לטלפון, והופתעתי לגלות שקצב העברת המידע שקיבלתי היה כ - 1MB/s. קצב זה נמוך מידי ואינו מאפשר צפייה חלקה בתכנים באיכות גבוהה יחסית. ניסיתי לחבר עוד אמצעי אחסון וגם להחליף ROM , אך התוצאה נשארה זהה - כניראה שהבעיה בטלפון. אני עדיין רוצה, בצורה כלשהי, לחבר את ה HDD לטלפון. חשבתי על הפיתרון הבא. לקנות ראוטר סיני כזה: http://www.aliexpress.com/item/Wireless-N-Wifi-Repeater-802-11N-B-G-300Mbps-Network-Wifi-Router-Expande…

• 0 תגובות
    • 964 צפיות
  19. עם דיסק של 512Mbyte וזיכרון 8Mbyte , עובד מצויין עם Win3.11 for workgroup . מה ניתן לעשות איתו ? אולי עמדת Mp3 שעובדת כל הזמן ? בקר חלונות ? ר ע י ו נ ו ת .....

• 6 תגובות
    • 964 צפיות
  20. Started by SheZiF,

סתם משהו שמצאתי ברחבי הרשת http://modblog.bmezine.com/2007/07/26/best-windows-tattoo-ever/

• 12 תגובות
    • 964 צפיות
  21. שלום, כמו שכתוב בכותרת, וגם עדיפות לאתרים שאינם צריכים קורות חיים, העדפה היא לדבר מיד עם המעסיק בפלאפון. וגם העדפה היא להרבה משרות שמתאימות לחיילים.

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  22. Started by xzibit,

הנה מספר תמונות שהרגו אותי מצחוק

• 1 תגובה
    • 964 צפיות
  23. Started by nadaw,

כולם לקרוא את הכתבה על החווה הסינית בידיעות אחרונות!! יורם בן יהודה.. זה אבא שלי ;D ובלי קשר בכלל.. כתבה מעניינת ביותר!

• 10 תגובות
    • 964 צפיות
  24. Started by Born2Kill,

הזמנתי לפני למעלה משבוע סים של הוט מובייל והלכתי לקבל אותו בסניף, עד כאן הכל בסדר. אמרו לי בסניף להתקשר ל-*230 ולבצע דרכם את ההתניידות של המספר... ענה לי נציג שירות ואמר לי שהוא מנייד לי את המספר ובשעה XX:XX להפעיל את המכשיר מחדש. תנחשו מה? לא היה שום התניידות. עוד פעם אני מתקשר וכך בערך אותו סיפור שחוזר על עצמו כבר 4 פעמים. כרגע אני עם מס' זמני כבר כמה ימים ופשוט נמאס לי! אבקש יעוץ בעניין... נ.ב. שכחתי לציין את זמני ההמתנה המטורפים בטלפון!

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  25. Started by dor123,

שלום רב: 1. כאשר אני מתחבר לאתר מבלי לסמן "זכור אותי" האתר מעיף אותי מהחשבון מיד עם סיום ההתחברות (אני מופיע מחובר, אך האתר מתנהג כאילו אני מנותק, ובלחיצה על F5, אני מופיע כמנותק). 2. אין אפשרות להתנתק מהחשבון, בעת גלישה באתר ע"י IE11, דבר המונע ממני לגלוש באתר ממחשבים בבי"ח כרמל. 3. במקרים מסויימים, האתר דורש ממני פעם נוספת להכניס שם משתמש וסיסמה לאחר ההתחברות.

• 0 תגובות
    • 964 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.