עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by FatherBoard,

שמתם לב שבווינדוס כל הקבצים\יישומים\תיקיות (או לפחות רובם) נגמרים ב-32. זה אפילו לא רק בווינדוס - בהתקנת תוכנות למשל, קוראים לתכנית ההתקנה לפעמים setup32 וכד'. מה the fucking רעיון?

• 8 תגובות
    • 969 צפיות
  2. .תודה , לורד יאבל השלישי .

• 10 תגובות
    • 969 צפיות
  3. השאלה פשוטה: האם ריצה פעמיים בכל יום(או לחילופין, פעם בכל יום), כל יום במשך השבוע לאדם אשר כרגע לא נמצא בכושר עלולה לגרום נזק לגוף? האם ישנו סף שלאחריו כל המוסיף גורע?

• 5 תגובות
    • 969 צפיות
  4. אני הפכתי את כל האינטרנט ולא מצאתי תשובה לשאלה זו. האם מישהו יודע את התשובה ? ואם כן אז לרכב על מדים או על אזרחי או שאפשר על שניהם ? תודה רבה מראש !!

• 7 תגובות
    • 969 צפיות
  5. יש פה למישהו איזה אוסף גדול של הקומדי סטור על המחשב??? אני מחפש כבר הרבה זמן איזה מישהו שיש לו לפחות כמה עונות.... אם יש כאן מישהו כזה בבקשה לפרטי!

6. Started by BrAvE_HeArT,

למי שלא מכיר זאת להקת רוק קצת "שונה" מהרגיל עכשיו יצא לה דיסק חדש [glow=red,2,300]System Of A Down - Mezmerize[/glow] שממש אהבתי את כול הדיסק שיר שיר, בדרך כלל יש להם מספר שירים קטן שאני אוהב מכול דיסק קודם אבל בדיסק הזה אהבתי הכול.... מישהו פה מקשיב לזה בכלל או שרק אני :s05:

• 14 תגובות
    • 969 צפיות
  7. Started by UNDERDOG,

אני שומר שבת מדליק נרות למה אני חולה בשפעת ? זה לא מוזר אם אני מאמין באלוהים למה שאני אחלה זה פשוט לא הגיוני

• 16 תגובות
    • 969 צפיות
  8. Started by 1immortal,

הכותרת דיי ממצה את הכל . פותחים דיון אחד , שכל המטרה שלו היא ספאם טהור ואיכותי , יהיו שופטים שישפטו את ההודעות ובסופו של דבר מישהו יקבל פסלון נחשק , בעיצוב בלעדי של אחד המעצבים הידועים בעולם העיצוב , שיתנוסס עליו SPAMMER באותיות גדולות ( פונט 200 בערך ) . יתרון אחד יהיה לדבר הזה : הת'ראד הספציפי הזה ימשוך את כל הספמרים מהאתר , וירכז את כל ההודועות המיותרות שלהם בחלקים אחרים של הפורום לת'ראד אחד בודד . איפשהו זה יביא לדיכוי הספאם וזה גם יתן מקום ובמה לפרוק את זעמם של כל אותם המשתמשים שלא יכולים לעבור שעה בלי לתקוע הודעה "כן אתה צודק " , "נכון " ועוד כל מיני הודעות נאצה כאלה ואחרות .

• 11 תגובות
    • 969 צפיות
  9. אוקי אני די בלחץ עכשיו, אני עשיתי הזמנה ב 0:35 בערך ויש המון דברים שמפריעים לי בהבנה של אמון. הזמנתי את המסך Benq G2400W http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3163171 דבר ראשון ראיתי בכמות שנותרה 1, אחרי שנרשמתי בחרתי את המחיר עד שזכיתי, ואז לפתע הכמות השתנתה ל 2 ,, לא מובן. אחרי זה הופיע שזכיתי במצב ההצעות. עדיין לא קיבלתי אימייל בנוגע להודעה, אולי אני אמור לקבל כשהמכירה נסגרת ? אוקי זה מובן . עכשיו מה אתם אומרים, שאני יתחיל להילחץ להתקשר לחברת אשראי או ל GETIT ולהגיד להם לבטל עיסקה או לחכות בנוגע לזה? רשום ספק: טנקומפ בע"מ וכשעושים חיפוש בגוגל זה מגיע לאתר של GETIT. עכשיו כשאני שם ראיתי שכל הפוסטים של דעות קונים כולם זה שיכפול של השני. כלומר כל דבר הוא של LEXMARK די…

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  10. קיבוץ ניר עם, מוקד הבילוי של סטודנטים ממכללת ספיר. הכניסה- חופשית! האירוע בפייסבוק: http://www.facebook.com/event.php?eid=143817389003716

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  11. האם הסינתיסייזרים של רולנד של היום נשמעים כמו ה mt-32 של פעם? http://en.wikipedia.org/wiki/MT-32 זה שהיה משומש בקווסטים פעם כמו אי הקופים עם כל הכלים של הקאריביים היה לזה צליל אמיתי כזה אני רוצה בעתיד לקנות סינתיסייזר וללמוד נגינה, גם לי בא לנגן דברים כמו שכולם עושים ביוטיוב ואני פשוט רוצה שישמע יפה

• 9 תגובות
    • 969 צפיות
  12. אני אוהב כמה סידרות אנימה ובדרך כלל צופה בגירסה היפנית אם תירגום (לא דיבוב) אנגלי לו מיזמן השגתי לאחי מישחק לPS2 של נארוטו ויותר מאוחר השגתי לו גירסה יותר מיתקדמת מיפן ויש אבדל ענק בדיבובים ביפני הדיבוב מצוין באנגלי נארוטו נישמע מיתרומם וגם אני חושב ששינו תמוזיקה והיא מסריחה היום יצא לי ליראות תפרומו של הסידרה בערוץ הילדים ואין מה להגיד מסריח ברמות פשוט דיבבו תסידרה ברמה כזות שגורמת לה לישמע מאוד ילדותית בקיצור ליפעמים לא צריך לדובב ועדיף ליסתפק בתירגום וזהו וחבל שביגלל החלטות עיסקיות סידרות נהרסות ככה ולמה לעזזל ליפעמים מחליפים מוזיקה? המוזיקה היפנית מצוינת בקיצור למי שרוצה ליכתוב על סידרות שנערסו ביגלל דיבוב דפוק מוזמן לעשות את זה פה

• 14 תגובות
    • 969 צפיות
  13. Started by Aviram,

יש לי שאלה. ראיתי נעלי כדורגל (קט-רגל) חדשות של נייק בחנות מגה ספורט, והיה כתוב על הלשונית שלהם מבפנים Made In Indonesia. גם בנעליים אחרות ראיתי Made in Thailand. השאלה שלי היא האם זה אומר שהנעליים האלה מזוייפות או שמייצרים אותן במדינות האלה כי עלות היצור שם נמוכה? מבאס לקנות נעל יקרה שמתגלה כזיוף בסוף.

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  14. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

.

• 12 תגובות
    • 969 צפיות
  15. Started by fp581,

אני נסעתי ברכבת ליפני כמה ימים ולקחתי את עיתון 24 והיה שם חידון שהם קראו לו משיהוא כמו "שטיב וערב" זה משיהו שנותנים לך מספרים ואתה צריך לסמן ריבועים שחורים בתוך טבלה אם מישיהוא יודע את השם האמיתי של זה אז בבקשה תיתנו לי ואם יש אתר שאפשר להוריד כאלה אז גם תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  16. Started by qpalzm,

?What's wrong with this picture http://shopping.walla.co.il/shopmind_sites/ouranos_computer/product.asp?pf_id=XXLeadTek_WinFastA6600GT_AGP

• 10 תגובות
    • 969 צפיות
  17. Started by Boris_yo,

יש לי מחשב נייד ישן וסמארטפון ישן. לא בא לי פשוט לזרוק אותם לזבל. דברים אלה עדיין עובדים. אולי יש דרך יותר טובה/נכונה להיפטר מאלקטרוניקה ישנה? מחזור או משהו? אולי יש חברות שמתעסקות עם זה?

• 1 תגובה
    • 969 צפיות
  18. Started by mcalfi,

מבחינת הכסף, כולם אותו דבר וכולם גם טובים. הכל תלויי כמה תשקיע בבית לבד עם עצמך וכמה תתרגל. חודש הבא אני מתכנן ללכת לקורס פסיכומטרי ודיברתי עם כמה חברות ולכולם יש אותו מחיר אבל רק SMART (צומת רעננה) היא הכי קרובה לבית (אוטבוס אחד) -אני גר בהוד השרון. אני ביד' הנסדאי תוכנה כרגע ושאני מסיים את זה אז יש לי מימון של 8 וחצי אלף לשנה לתואר למדעי המחשב שזה מעולה. ביררתי כבר הכל ורק חסר פסיכומטרי. אני רושם פה הכל כי אני מפחד ללכת לקורס שבסוף המורים והיחס יהיו על הפנים. מה אתם אומרים? SMART או לקחת 2 אוטבוסים לקורס עם שם אחר? ******HQ זה קורס של חודשיים וחצי ואין סיכויי שאני יעשה אותו תוך כדי לימודים! זה מטורף ולא יהיה לי זמן. וזה הסיבה היחידה שפסלתי את הקורס SMART \ לחמן - 3 וח…

• 6 תגובות
    • 969 צפיות
  19. שלום, אני עומד לקנות מחשב בקרוב ואני צריך המלצה על חנות... כמובן שהיא תהיה זולה ומקצועית.... הבעיה שלי היא שראיתי שכל ההמלצות שנתתם פה הם של חנויות מקוונות באינטרנט... לקנות מחשב דרך האינטרנט לא ממש נראה לי רעיון טוב.. למי אני אפנה במקרה של תקלה? לכן אני מחפש חנות/רשת שיש לה סניף באיזור חיפה... כמה שיותר המלצות בבקשה, תודה :]

• 13 תגובות
    • 969 צפיות
  20. Started by The_overclocker,

http://video.google.com/videoplay?docid=9023866703146834620&q בהתחלה התחלתי לצפות בזה וחשבתי לתומי שזו עוד הפגנה של כמה ערבים גולים. עד שמעתי איזה ישראלי חחח... נדיר ? אני לא אומר שזה רע להפגין. נהפוכהו אם הם לא היו מפגינים, זה היה נראה רע מאוד. אבל אפשר היה לעשות את זה קצת יותר מאורגן או מתורבת אפילו.למרות שזה דיי מצחיק.

• 13 תגובות
    • 968 צפיות
  21. Started by Da-Funk,

אני צריך לקבל לשם תשלום ממשהו אני רוצה לדעת איך אני יכול למשוך את הכסף לכסף מזומן אם יש לי כ.אשראי בינלאומי ? יש אפשרות לעשות את זה זה הגיוני אבל אני לא מצליח לבחור בנקים מישראל... יש למשהו מושג ?

• 8 תגובות
    • 968 צפיות
  22. Started by Holy,

http://www.tomshardware.com/storage/20030425/70tb_backup-03.html TIMMY!!!

• 9 תגובות
    • 968 צפיות
  23. כותרת..שאני אוכל להכניס בו טקסט באנגלית,והוא יתרגם לי אותו לעברית. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 968 צפיות
  24. משחקי ה-Airsoft המוכרים לכולנו בהחלט מהנים ומשעשעים,אך מעניין מה קורה שמוסיפים זומבים באמצע ? http://www.youtube.com/results?search_query=Airsoft+zombies&aq=f פשוט כיף!

25. Started by almonime,

בוקר טוב לכל שוכני הפורום נראה אותכם מביאים קונג פו יותר חזק משלי ... אאווווואאההה !! ( קריאת קונג פו קרבית ) http://rutube.ru/tracks/2397677.html?v=84db35e160b26b305ca6f83d52c5e187

• 11 תגובות
    • 968 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.