כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
אני שומר שבת מדליק נרות למה אני חולה בשפעת ? זה לא מוזר אם אני מאמין באלוהים למה שאני אחלה זה פשוט לא הגיוני
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://news.msn.co.il/news/StatePoliticalMilitary/Military/200504/20050401093258.htm אחד באפריל שמייח!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אנו מחפשים אומן שיכול לצייר על מארזי מחשב (ציור על מתכת עם כל המשתמע מכך) ציורים לפי הזמנה אישית - בתשלום כמובן. נא לצור קשר בפרטי.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
(עריכה - העונה השישית התחילה, כבר יש 4 פרקים) ולהודעה המקורית : עונה שישית בפתח טריילר חדש פתח את הבוקר, באתרי הטורנט האהובים עליכם, וגם ב : http://www.24trailer.com/ http://en.wikipedia.org/wiki/24_(season_6)
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מחפש מתכנת של המערכת JOOMLA - מי שמכיר או שבעצמו מתעסק עם זה שיצור קשר בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אלה שמצלמים במצלמת וידאו וחושבים שאם יהפכו את המצלמה זה יראה את התמונה לאורך זה משגע אותי, מה אפשר לעשות כדי לגרום להם להבין?!?!?! פתרון מישהו?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום וברכה, לאחרונה אמי קיבלה מכתב שהיא יכולה לממש את זכותה לקבלת פיצויים/תגמולים מקרנות הפנסייה שהמעסיק הפריש... היא עבדה לפני עשרות שנים ב-2 עבודות תקופה מסויימת. על עבודה אחת כבר אנחנו יודעים כמה אנו אמורים לקבל וזה בטיפול. על העבודה השנייה אנחנו לא יודעים כמה אנחנו אמורים לקבל... כשביררתי פה - הופיע רק פרטים של חברת קרנות הפנסייה של העבודה הראשונה, אך תיעוד או קצה חוט כלשהו לגבי פיצויים של העבודה השנייה לא נמצא. ועכשיו לשאלתנו, האם יש עוד דרכים לברר זאת?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, התחלתי לעבוד ופתחתי חשבון בנק בבנק הפועלים. אחרי שחתמתי על 500 מיליון טפסים (ועוד כמה חתימות במחשב) , הפקידה הוציאה לי כרטיס ובאתי ולקחתי אותו היום ושחכתי לשאול דבר אחד- האם ניתן לקנות איתו דברים . זאת אומרת,חוץ מלהוציא כסף מהמכונה ניתן לקנות איתו דברים בחנויות וכו? נ.ב על הכרטיס רשום ישראכרט "צעיר" ,עד גיל 18 , למטה רשום DIRECT ,פעיל רק בישראל וכו . תודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קרר בירושלים.. ובגלל שאנחנו רק 15, אין ממש מה לעשות.. קצת מסתובבים ואז בבית. צריך המלצות לסרט טוב, רומנטי משהו אם אפשר P: תודה לכם!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי ! תגידו יש משהו עם נסיון שעובד עם זה ? אני הייתי מעוניין לשמוע קצת הסבר איך כל זה עובד בצורה מפורטת פשוט באתר שלהם קצת היה קשה לי למצוא הסבר נורמלי ... ואם בכלל אנחנו (ישראל) יכולים להשתמש בזה ...?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמעתי שיש אוזניות אלחוטיות לטלוויזיה שממוננות ע"י כופת חולים לכבדי שמיעה מישהו יודע עוד פרטים?(בשביל קשיש)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
הנה משהו שמפורסם היום ב-WALLA וגם ב-YNET. זה יכול לעניין לפחות חלק ממכם : WALLA
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סרט שסיפרו לי עליו, שמתחיל שטייס זורק בקבוק של קולה מהחלון, שנופל על ראש של איזה כושי,שמתחיל ללכת מכות עם הבקבוק וככה מתחיל הסרט משהו בסגנון של עולם משוגע או משהו כזה, לא מצאתי את הסרט, אשמח לעזרה, תודה!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
היום ראיתי שאנחנו משלמים על תשתית של 1.5 מגה 62 שקלים עם התחייבות לשנה בבזק.(שלושה חודשים ראשונים היו 30 שקלים) האם זה נחשב מחיר סביר? או שיצאתי פראייר שעשיתי את החבילה הזאת? לפי האתר "כמה זה" ככה עולה 1.5מגה. האם אפשר להוריד אותם? אריאל
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, מישהו יכול לשלוח לי הזמנה לאייסיקיו 6 החדש? תודה...
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלוש שבועות אחרי הצו הראשון, קיבלתי הזמנה למבדקים לצוות אוויר אז רציתי לשאול את מי שכבר היה שם - מה זה כולל? מה בדיוק עושים ביום הזה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, עליתי ליא' וכרגע אני נמצא ב2 מקצועות מורחבים, ביולוגיה ותקשורת. עכשיו אני 3 יחידות מתמטיקה (ומתכוון אחרי צבא להשלים לפחות ל-4) ו5 יחידות אנגלית. אז רציתי לשאול אם באוניברסיטה יש בכלל משקל ל 5 יחידות תקשורת או שלא? כי אני די מעוניים לפרוש מזה כי זה מביא לי עומס שעות. תודה למגיבים.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אין רעיונות..אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח [= תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני אוהב כמה סידרות אנימה ובדרך כלל צופה בגירסה היפנית אם תירגום (לא דיבוב) אנגלי לו מיזמן השגתי לאחי מישחק לPS2 של נארוטו ויותר מאוחר השגתי לו גירסה יותר מיתקדמת מיפן ויש אבדל ענק בדיבובים ביפני הדיבוב מצוין באנגלי נארוטו נישמע מיתרומם וגם אני חושב ששינו תמוזיקה והיא מסריחה היום יצא לי ליראות תפרומו של הסידרה בערוץ הילדים ואין מה להגיד מסריח ברמות פשוט דיבבו תסידרה ברמה כזות שגורמת לה לישמע מאוד ילדותית בקיצור ליפעמים לא צריך לדובב ועדיף ליסתפק בתירגום וזהו וחבל שביגלל החלטות עיסקיות סידרות נהרסות ככה ולמה לעזזל ליפעמים מחליפים מוזיקה? המוזיקה היפנית מצוינת בקיצור למי שרוצה ליכתוב על סידרות שנערסו ביגלל דיבוב דפוק מוזמן לעשות את זה פה
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נכנסתי היום לZENIT אחרי הרבה זמן שלא הייתי שם, הם עיצבו מחדש (אין לי מושג מתי - יכול להיות שזה כבר לא חדש כלכך....) בכל מקרה זה נראה ממש דומה לעיצוב של KSP:
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
את כל ההליכים וההתקנה אני כבר יודע , והפקס במחשב מותקן ועובד , אבל אני מנסה לשלוח פקס לבריסל שבבלגיה , ואני לא מצליח , כי נראה לי שאני טועה בקידומות , נדמה לי שבלגיה זה 32 ובריסל זה 2 , אבל האם אני צריך לשים 00 לפני? ניסיתי וזה לא מצליח , איפה הטעות , ????? בבקשה עזרה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-