עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by AndreY`,

אני לא יודע למי לפנות, ואני תקוע במקום קניתי Battlefield 3 לפני כשנה שנתיים בחשבון אוריגין, הכל היה מצוין טוב ויפה עד שלפני כשבוע רציתי לשחק במשחק הזה שוב כמובן שהורדתי את התוכנה, נכנסתי ליוזר ואז אני רואה שאין לי את המשחק בהיסטוריה של המשחקים אף שם המשחק אינו קיים והכל כאילו לא היה..יש לי את הסיריאל במייל, וכל פעם שאני מכניס אותו לאוריגין מן הסתם שהוא כותב לי שהוא בשימוש ניגשתי לפורומים שלהם וכדי להתחבר לפורום צריך להשתמש ביוסר של האוריגין, וזה כל פעם כותב לי service unavailable גם כשאני מנסה לפנות לשרות לקוחות ולתמיכה כלום לא עוזר ואין לי לאן לפנות..כל עזרה תתקבל בברכה כי אני מרגיש שפשוט דפקו אותי

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  2. Started by biodome,

[attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. מה קורה אנשים?! שמעו, ההורים שלי נוסעים בסוכות לחו"ל - בודפשט, הונגריה. יש משהו (ציוד היקפי בעיקר, אני לא יודע להרכיב מחשב.. ) שאפשר לקנות שם? או בדיוטי פרי? משהו שזול יותר מהארץ ... סכום כולל של משהו כמו 1.5K - 2K. לא חובה לבזבז את הכל. תודה רבה!!

4. זה הפורום שנראה לי הכי מתאים, אם לא אז תעבירו, בבקשה לא לצעוק עלי לא הייתי פה הרבה זמן... בכל מקרה אני מחפש אתר שיתן לי מידע על עזרה ראשונה וזיהוי מקרים של התייבשות, שפשפת (כן שפשפת) ועוד כל מיני דברים שיכולים לקרות שיוצאים לטיול. יש סיכוי שיש אתר כזה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by AliceInChains,

סליחה על השאלה המטופשת, גוגל לא נותן תשובה ברורה, ואני לא סומך על ויקיפדיה...

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Slavikik,

יצאנו לשחק היום קצת football והנה קטע מצחיק.. http://www.youtube.com/watch?v=YAtqzEu4JpQ

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  7. שלום כולם, אני התחלתי להדליק את המזגן באחד החדרים על תוכנית מאוורר בלבד (היחידה החיצונית לא דולקת לפי שמיעה). די התחילה להדאיג אותי צריכת החשמל שלו במצב הזה כי אני מפעיל אותו ככה לשעות רבות. נשמע הגיוני להפעיל ככה את המזגן או כדאי לשים מאוורר רצפה רגיל במקום?

• 5 תגובות
    • 17.9k צפיות
  8. אהלן שמעתי ברדיו שיר שנשמע בו כזה דבר " איי לה דר לה דדה .. " עכשיו , זה לא הישן יותר זה המחודש ויש פזמון של מערבון כזה ברקע תודה לעוזרים!!!

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  9. אני מחפש מסמכים בעברית (WORD/PPT/PDF) על הכרת המחשב והעבודה עימו. ממש דברים בסיסיים כמו חומרה (לא לעומק), לימוד בסיסי של עבודה עם מערכת הפעלה, הפעלת תוכנות בסיסיות (WORD/PPT/EXCEL). אם מישהו מכיר משהו אני אודה לו.

• 5 תגובות
    • 932 צפיות
  10. Started by RoNeN86,

שלום,אני כל לילה מתעורר ב 04:00 לפנות בוקר ואני משתגע כבר מזה, כל יום אני הולך לישון בשעה 12 ככה שאני יושן שלוש או ארבע שעות Help

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  11. Started by Los,

לכל מי שיש חשבון פרימיום ב RAPIDSHARE ולא שם לב ,אז החודש לכבוד הקיץ ככה הם אומרים בחדשה שלהם.. הם נותנים Unlimited למספר דברים ובהם גם תעבורת הורדה. אז .. תהנו. מקור הודעה מאתר Rapidshare.com. "Spring is here! Nice weather and warm temperatures make you want to leave everyday problems behind. RapidShare now makes wishes come true. In April we want to celebrate simplicity, therefore we have removed all the complicated limits that some people are worried about. Throughout April, all our services are included in RapidPro without any limits: unlimited traffic, unlimited storage, unlimited simplicity. Enjoy springtime 2011"

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Brembo,

מקווה שזה הפורום הנכון לידיעה כזאת: לחץ כאן משהו מטורף לחלוטין.. וחג שמח לכולם!!

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  13. שלום, אני בן 24, מעוניין ללמוד תוכנה, אף פעם לא למדתי אך מהסתכלות קטנה זה נראה מעניין. יש לומר שיש לי חיבה למחשבים מגיל קטן ולכן החלטתי ללכת על מקצוע שכזה. הרצון שלי הוא ללמוד במכללה, או במרכז או בדרום, אבל לא ידועות לי הפרוצדורות. האם יש צורך בפסיכומטרי למרות המטרה ללכת למכללה? פסיכומטרי לא עשיתי עדיין. האם יש מקומות מיוחדים יעודים לכך? האם יש פה בעל נסיון שלמד במכללה ויכול לזרוק כמה מילים על הנושא הנ"ל? אני אודה מאוד על העזרה. תודה! נ.ב אוסיף בדבר, שהמליצו לי הנדסאי כי מהנדס תוכנה מחייב פסיכומטרי, ובעל דרישות גבוהות יותר, האם זה נכון? יש לי תעודת בגרות מלאה (אם זה אומר משהו או שאפשר לנגב עם זה). ללא פסיכומטרי.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. איזה את מנדנד לי שהוא לא משלים את ההזמנה רק עם מספר טלפון נתתי את הטלפון שלי הוא אומר שהוא לא מצליח להתקשר אליי אני גר בירושלים אז +9722 נכון

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  15. Started by desire,

סלקום מחפשת נציגי שירות ומכירה וסוכני שטח D2D לכל הארץ. חיילים משוחררים, סטודנטים וכל מי שמעוניין מוזמן לשלוח אליי קורות חיים לאימייל 1desire@walla.com או בהודעה פרטית. הגיוס במסגרת מבצע "חבר מביא חבר".

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by darkman,

הסיוטטטטטטטטטטטטטטט מגיעעעעעעעעעעעעע אני מקווה שזה יהיה קל הגישו אותו על 60 אני מרוצה!

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  17. Started by eliau21071981,

שלום לכולם אתם חייבים לעזור אני מחפש תמונה של דבר מסויים שנראה כך אין לי מושג איך זה נקרא בעיברית או אנגלית אתם יכולים לתת לי את השם של זה אני רוצה למצוא את התמונה ושהיא זזה מה שאני יודע שזה מין דוגמא למע' עצבים משהו כזה

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  18. מדובר על כמות של הודעות ולא הודעה אחת.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by sherlock1212,

אני בן 15 ורציתי לדעת מה השכר מינימום לשעה. תודה.

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  20. Started by ross,

ביום חמישי עלתה בערוץ 2 תוכנית ריאלטי חדשה "מאסטר שף". - ראיתי רק את החלק שבו הציגו את השופטים ככה שאין לי מושג מה היה בשאר התוכנית - ויש שם 4 שופטים שלושה גברים ואשה. הגברים כולם שפים בעלי מסעדות עם 20 + שנות ניסיון, את תפקיד האשה בפאנל אין דרך אחרת להגדיר מאשר זוג ציצים שנראים טוב. אני יודע שאחרי הבלאגן עם וועדת טירקל לא נעים להרכיב פאנל בלי נשים אבל בחייאת אין אישה עם ניסיון בבישול בכל המדינה הקטנה שלנו??? כל הענין הזה של שוויוניות בין המינים זה חתיכת בולשיט. לבחורה שלא נראית טוב אין הרבה סיכוי להגיע לשום מקום (לפחות בטלוויזיה). תחשבו על חדשות ערוץ 2 כל הכתבות שם נראות טוב, הכתבים לעומת זאת הם רוני דניאל ומשה נוסבאום . לבחורה שלא נראית כמו בר רפאלי (די רחוק) יש טע…

• 5 תגובות
    • 920 צפיות
  21. Started by Moty_p,

למי שלא מכיר וונטרילו (ventrilo) היא תוכנה שמאפשרת לדבר עם חברים (צ'ט קולי) קלה מאוד ולא דורשת פס רחב היא עובדת בעזרת שרתים פרטים או חשבון אכסון (כמו אתר אינטרנט) יש בקהילה הרבה גימרים ואני בטוח שזה מתאים להם, עושים בתוכנה הזאת שימוש כבר בקהילות אחרות כמו ויגאמיס ועוד

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Dr. n00b,

אין לי מי שיטחן לי את המוח! הוא סוגר שבת ראשונה בבסיס רע לי. אולי אני אתקשר אליו. ג'ובניק מעאפן :\ האם אני לבד? או שבאמת העולם יותר בודד כשמינימייזר בחאקי?

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  23. Started by DrecK,

אם לא נרשמתי למרתון ואני רוצה לרוץ בכל זאת, יש להם דרך לאכוף את זה שרק מי שנרשם ירוץ? או שאני פשוט יכול לבוא ולרוץ גם בלי להירשם?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. היי, רכשתי מטען לסוללות מאיביי וגיליתי שהתקע שלו הוא אמריקאי. האם יש משהו לעשות בנידון מעבר החלפת המוצר ? תודה עריכה: מצאתי מתאם. אפשר למחוק

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  25. הכותרת אומרת הכל... אז בבקשה תעזרו לי... באזור: חולון,ראשון-לציון,רמת-גן והסביבה..

• 5 תגובות
    • 759 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.