כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול להביא לי מידע על היחידה? אולי אתר רשמי שלה או משהו כי אני לא מוצא ויש לי כמה שאלות: יש גיבוש ליחידה או שצריך לעשות גיבוש של שייטת או משהו? כמה שנים קבע חותמים בה?
-
- 11 תגובות
- 992 צפיות
-
-
-
לאלה שעובדים מדיי פעם (נוער וסטודנטים וכד'..) באיזה עבודות עבדתם? איזה עבודות יצירתיות קיימות , כמו לעבוד עם כלבים? יש מישהו שמגיל צעיר הצליח למצוא עבודה בתחום התוכנה? בקיצור אנשים תפציצו ברעיונות הזויים לעבודה?
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אמנם בורגראנץ' מצאו תשובה (די עלובה) ללאפה הצולעת של מקדונלדס, אבל למה שימי תבורי?! אחד הדברים היותר פתאטיים שראיתי, במקום לעשות לי חשק לנסות את הדבר הזה... הוא רק מרתיע. אחת הפרסומות ה-ג-ר-ו-ע-ו-ת.
-
- 10 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אוקי עד לא מזמן הייה לי ה TT Lan Fire עכשיו לאחר הקנייה שלו גילתי לתדהמתי עד כמה המארז הזה זבל מאוררים רועשים כמו מפעל ליצור תחמושת פאן באס שחוץ מהמתגים המסתובבים לא עושה כלום ומד טמפרטורה שרק מזייף הא והמחיר של 700 שקל O_o לפני שבועיים הזמנתי טרנספומר הרכבתי ולדהמתי הטמפ ירדו המארז בנוי בצורה מעולה ובהחלט איכותי פי כמה עשות מונים מאשר הלאן פייר ומה לא עכשיו עד אתמול נסיתי למור תלאן פייר ללא הצלחה היום הגיע הפתרום הסופי אני ואחי ירדנו למטה איתו יחד עם גרזן,2 מקלות ביסבול מברזל,דוארודרט וזיפו D: פירקנו תמארז והתחלו לעבוד עליו בעזרת המקלות ואבנים שהיו בסביבה לאחר מכן התאמתי על כריתת מארזים ( ספורט פופלרי בימינו) ולבסוף שיחקתי doom3 עם הפליימטוור המאולתר על הפ…
-
- 11 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אז ככה היום הלכתי לקיי אס פי בגעש לאחר שהצורב די וי די שלי מת 4120b הגעתי לשם נכנסתי ישר למעבדה נתתי לבחור את הכונן תוך דקה הוא אמר שהוא לא תקין וביקש מהמכסנאי לתת לו אחד חדש! אחרי שלא נמצא כונן שחור במלאי הטכנאי החליף את המגירה מהצורב התקול לחדש כדי שיהיה לי כונן שחור כמו שצריך . בכל מקרה יאמר לזכותם שהוא החליף לי בלי לעשות בעיות ותוך 10 דקות יצאתי עם כונן חדש תקין ושחור! אני חושב שזה יפה מאד גם מבחינת זמנים שלא מייבשים אותך שבוע עד שיגיע חדש או שטות כזאת וגם שבאים לקראתך ומחליפים לך את את הצבע! אומנם זה שטויות לעשות אבל לא בכל מקום היו עושים את זה! לכן אני מאד מבסוט מהשרות בניגוד לכל מה שקראתי פה תמיד שיש להם אחלה מחירים חרא שרות! אז זהו שלא! קיי אס פי עלו והצליח…
-
- 9 תגובות
- 992 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות משהו ב-eBay? איך בדיוק המוצר יגיע אלי? איך אני יכול להיות בטוח שהמוצר ישלח אלי אחרי שאשלם את הכסף? יש כאן מישהו שהתנסה בזה פעם? נגיד ואני רוצה לקנות את ה-PS2 הזה: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=62054&item=8172749316&rd=1 מה אתם אומרים, האם 155$ זה כל התשלום?
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
-
אז ככה: לחבר שלי יש 8500 שקל והוא רוצה לנות מערכת קולנוע שכוללת dvd רסיבר טוב ורמקולים באיכות גבוהה עדיף 5.1 אפשר גם בלי סאב....... אני מבין בדברים האלה אבל אני פשוט לא מוצא חלקים טובים בסכום הזה אז בתודה עמרי
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
לפני שנה וחצי בערך (סתם עלה לי עכשיו בראש) ראיתי איזה בחור עם מכשיר פלאפון של סמסונג ובעזרתו העביר תחנות בטלוויזיה.רציתי לדעת איך אפשר לעשות את זה עם המכשירים של היום,האם צריך יישום מיוחד?
-
- 4 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חייל לקראת שחרור מהצבא וברצוני להתחיל לימודים בתחום ההייטק אך מרוב דובים לא מוצאים את היער יש כול כך הרבה תחומים\קורסים שקשה לי להחליט היות ואני חסר נסיון בתחום. במקור אני מתעסק ביצירת מוזיקה אלקטרונית מי זה 7 שנים, עברתי קורסים של עיצוב צליל, סאונד וטכנאות אולפן. אני נמצא המון בסביבת המחשבים אך לא ברמה של מתכנת או משהו בסגנון אלא רק ידע בסיס בהתמודדות עם תקלות בחומרה\תוכנה וכיו"ב.אני לא מעוניין בתואר אקדמאי. דבר ראשון אני מחפש מקצוע שיכול להניב לי כסף ברמה טובה בתור התחלה באזרחות ואופציה להתקדמות. אפשר שהמקצוע ישלב בו יצירתיות\אומנות אך חשוב לי שתהיה דרישה בתחום. אשמח אם תמליצו לי על מוסדות לימוד נחשבים בתחום באזור חיפה. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 992 צפיות
-
-
בטלפון שאלו אותי מה המושגים האלה ואיך הם עובדים IPCONFIG ,PING , הגדרת IP למחשב השאלה למה לצפות בהמשך ?? ועל מה כדי לחזור ול"התכונן" חחח (בחומרה אין לי בעיה וגם לא נראה לי צריך משהו שקשור לזה)
-
- 7 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום, עליתי ליא' וכרגע אני נמצא ב2 מקצועות מורחבים, ביולוגיה ותקשורת. עכשיו אני 3 יחידות מתמטיקה (ומתכוון אחרי צבא להשלים לפחות ל-4) ו5 יחידות אנגלית. אז רציתי לשאול אם באוניברסיטה יש בכלל משקל ל 5 יחידות תקשורת או שלא? כי אני די מעוניים לפרוש מזה כי זה מביא לי עומס שעות. תודה למגיבים.
-
- 9 תגובות
- 992 צפיות
-
-
האם הכיסאות של רהיטי הכח שווים משהו? איפה הם עומדים ביחס לכסאות של צרעה/ ווקסמן???
-
- 4 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אז ככה, המגמה שלי דיי משעממת אותי (רובוטיקה), וחשבתי לפרוש מזה בשנה הבאה (יא') ולהרחיב רק מקצוע אחד. בבצפר טוחנים לנו ש"מי שיכול להרחיב יותר ממקצוע אחד שירחיב", אבל ממש אין לי כוח לשני מקצועות מורחבים. זה באמת משנה אח"כ אם הרחבתי מקצוע אחד או שניים (כימיה בכל מקרה אני ירחיב, לא בטוח בקשר למה עוד)? תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 992 צפיות
-
-
קיצר, נתקלתי במשהו באינטרנט, ואני לא יכול להבין כבר שעה איך זה הגיוני!! אשמח להסבר ממישהו חכם.. בקשה אם למישהו יש אסבר הגיוני... וזה לא טריק או משהו, כי גם אשכרה לקחתי דף וחתכתי וזה נכון... באמת יש חור איכשהו..
-
- 7 תגובות
- 992 צפיות
-
-
כמה FPS יש לכם ב cod2 ?? שמעתי שעשו שיאים בcod2 עם הקונרו
-
- 11 תגובות
- 992 צפיות
-
-
סרט שראיתי לפני הרבה שנים .. אני כמעט ולא זוכר אבל יש שם שתי דמויות מרכזיות (גברים) שמוצאים את עצמם בתוך בית שמסביבו הכל לבן(לא נראה לי שלג) ושומם(הם מנסים להתרחק ובסוף מגיעים לאותה נקודה), הסרט היה ממש הזוי ואם אני לא טועה הייתה שם סצנה גם שלמישהו נופל הראש או משהו כזה .. יש גם עניין עם הכבידה שהיא לא ממש משפיעה עליהם נראה לי .. תודה.
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
-
-
מאוד מעניין לבדוק מה אתם חושבים על המתקפה ( שלדעתי היא מאוד חיובית) ואם הם לא מבינים אחרת הם צריכים לקבל את זה ביד חזקה!!! והאם היא תגרור למשהו טוב? ??? ??? :argue:
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
בבדיקה מקיפה שלי על המוצר MIO 168RS גיליתי שישנן 2 חברות שמכריזות כי הן נציגה רשמית של החברה. אחת מוכרת את המכשיר באולסייל ובמסגרת האחראיות מבטיחה בדיקה חינם ושהיא היחידה עם מעבדה לטיפול במכשיר בארץ. http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7833850&type=2&product=1&= נציגה: http://www.ronlight.net/ השנייה מוכרת את המכשיר בחנות הזולה ביותר בזאפ ובנטאקשיין וטוענת שהיא נציגה רשמית בישראל וגם היבואן הרשמי. http://www.mono1.co.il/Product.asp?Pid=168168&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=165&aff=Zap נציגה: http://www.intelium.net (החליפה את שמה מאניטליום לשם הנוכחי) אם כך מיהי ה"אחת" מי היא הנציגה היותר בטוחה, המחיר בחנות כלשהי שנותנת אחראיות מ הנציג…
-
- 5 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי PS2 שבגלל הצ'יפ התמונה שלו לא ממורכזת. שמעתי שבחלק מהגרסאות חיבור 21פינים יכול לסדר את זה במידה והגרסא תומכת בחיבור RGB. למישהו יש מושג אם הגרסא השחורה העבה הותיקה תומכת בחיבור הזה? אם יש מישהו ששם צ'יפ ואין לו בעיות של מירכוז תמונה על גבי המסך, אני אשמח לשמוע גם כן. Anatoli.
-
- 17 תגובות
- 991 צפיות
-
-
ובכן : נתנו לנו משימה באזרחות בפורומים של הבית ספר שלנו. למשימה הזאת יש משקל כמו של בחן... עכשיו, אזרחות זה המקצוע השני הכי חלש שלי.. וחבל לי על הציון. בבקשה מכם, אם אתם יכולים, תענו לי על 2 השאלות הבאות : 1. מדוע הפרדת רשויות הכרחית במדינה דמוקרטית? 2. האם מדינת ישראל - עפ"י ההגדרה - היא מדינה דמוקרטית? מן הראוי שתתייחסו גם למגילת העצמאות של מדינת ישראל. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 991 צפיות
-
-
לשום לכולם פתחתי ערוץ יוטיוב חדש ואשמח לכמה שיותר עוקבים ופרגונים ובטח שצפיות מצדכם. כרגע משחק בעיקר וורזון וזה התוכן שאני מעלה אבל בטוח בקרוב יצאו משחקים חדשים ואשחק גם בהם ואעלה ואסקר כל מה שצריך . מקבל ביקורות לכל הצדדים כדי ללמוד ולהתשפר זה הסרטון האחרון שהעלתי: אשמח גם אם תראו את הערוץ עצמו ותפרגנו בעוקב https://www.youtube.com/channel/UCw7dR7OAQBM_fFWwO3XsjNg
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצה לאתר חדשות מדע שרשום בשפה פשוטה יחסית ולא בשפה של מדענים מדופלמים כך שאדם חובב טכנולוגיה ומדע יוכל להבין על מה הכתבה /מאמר מדבר גם בלי תואר בנושא. בעברית או באנגלית. אני מחפש משהו מעבר לכתבות המדע של כלכליסט. תודה.
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי מנילה קרבית ואני לא ממש טיפוס שמתאים ורוצה להיות קרבי ולכן אני שואל. האם אני יכול לבקש מנילה אחרת שבה יהיו לי אופציות אחרות? כי ראיתי איפה שהוא באינטרנט במקרה שמישהו עשה את זה. יש למישהו מושג? אני חושב שאני יכול למצא את עצמי טוב יותר בתפקידים שקשורים למחשבים כי אני אוהב את זה וטוב בזה בהרבה מדברים אחרים כמו לוחמה וכו' (לא שהיתנסתי בלוחמה יותר מידי חחחח אבל אני מכיר את עצמי..)
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
-