כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
ובכן : נתנו לנו משימה באזרחות בפורומים של הבית ספר שלנו. למשימה הזאת יש משקל כמו של בחן... עכשיו, אזרחות זה המקצוע השני הכי חלש שלי.. וחבל לי על הציון. בבקשה מכם, אם אתם יכולים, תענו לי על 2 השאלות הבאות : 1. מדוע הפרדת רשויות הכרחית במדינה דמוקרטית? 2. האם מדינת ישראל - עפ"י ההגדרה - היא מדינה דמוקרטית? מן הראוי שתתייחסו גם למגילת העצמאות של מדינת ישראל. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
להל"ן שני שאלות שלא מצאתי עליהן תשובה - לא באתר ולא בגוגל: 1. לאחר לימוד תואר ראשון במדעי המחשב , במקרה וארצה ללמוד תואר ראשון בהנדסת חשמל האם אני אקבל פטור מקורסים שלמדתי בתואר ראשון במדעי המחשב? 2. אם אלמד תואר ראשון במדעי המחשב במכון הטכנולוגי חולון שנה ראשונה האם אוכל לעשות שנה שניייה באוניברסיטת תל אביב? 3. אם אני יעשה תואר ראשון במכון הטכנולוגי חולון, האם אוכל לעשות תואר שני באוניסרסיטאת ת"א? 4. האם ניתן לשפר ציון בקורס מסוים של שנה ראשונה בשנה שנייה בלי לקחת את אותו קורס מחדש? אודה לכם תוכלו לענות על שאלות אם בפירוט מידע ומניסיון.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
מדובר על לימודי שאינם הכשרה מקצועית מוכרת לקצבה בביטוח לאומי. מי שאינו פנוי לעבודה בשעות הבוקר בימים א-ה, אינו זכאי לקצבת הבטחת הכנסה, או לקצבת השלמת הכנסה. זה אומר שאסור ללמוד בבוקר אפילו יום אחד בשבוע, חוץ מימי שישי. ברגע שאינכם פנויים למשרה מלאה בכל בוקר, נשללת מכם הזכות. כתוצאה מכך, גם חלה החובה בתשלום דמי ביטוח בגובה של מעל 150 ש"ח בחודש אם אינכם עובדים. לא יודע למה ציפיתי להיגיון במדינה... שביב של נאיביות שצץ מדי פעם. אם זה לא מוצא חן בעיניכם אל תלמדו, זה מה יש! מוגש כשירות לציבור. ביטוח לאומי, הבטחון האישי שלך ושלי.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי קיבלתי הודעה בPAYPAL שהחשבון שלי נחסם ושעלי להתקשר ל 08707307191 אבל אני לא מצליח כי אני לא יודע איפה המספר הזה ממוקם ניסיתי כמו שהוא כמובן שזה לא עבד ניסיתי להוסיף 1 בהתחלה כי הם ממוקמים בקליפורניה ו1 זה קידומת של ארה"ב ... גם לא עזר חיפשתי בגוגל וראיתי שזה מספר של מרכז שירות UK אז ניסית עם קידומת 44 ... לא עבד אני מתייאש יש למישהו רעיון?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכותרת פחות או יותר ממצה, אני עובר דירה וצריך להעביר את המחשב, המסך והציוד ההיקפי שלו כמובן. השאלה היא, כיצד לעשות זאת? אני עובר מנתניה לירושלים(לא נסיעה ארוכה במיוחד, כן נסיעה הררית משהו) ואני תוהה האם פשוט לשים את מארז המחשב והמסך בבגאז'/ספסל אחורי - לא יגרום לנזקים כאלה ואחרים, בעיקר לחלקים המכניים(הארד דיסק). תמהתי, האם אולי כדאי יותר "לפרק" חלק מהרכיבים במחשב(הארד דיסקים, כרטיס מסך, זיכרונות וכד') ולקחת אותם בנפרד ולא בתוך המארז. כמו כן, האם כדאי "לארוז" את המסך במשהו שיגן עליו כמו נייר פצפוצים(או משהו דומה)?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך כתבות באנגלית. חיפשתי בחנויות ליד הבית שלי אבל לא מצאתי. אז חשבתי על לחפש באינטרנט אתרים שנותנים כל מיני כתבות מקצועיות באנגלית. חיפשתי ולא מצאתי, מישהו יכול להביא לי לינק?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי רציתי לשאול אם יש כזאת אפליקצייה לפיסבוק שרושמת בפרופיל איזה שיר מתנגן בWMP . אני יודעת שבמסנג'ר יש דבר כזה . אם אין - יש לזה איזה סיבה ,נניח שזה לא אפשרי ? או שפשוט אף אחד לא חשב על זה? ואם מישהו מכיר אתרים (גם באנגלית זה טוב) שמסבירים יותר בפירוט על בניית אפליקציות לפייסבוק , אפילו את הדברים הכי בסיסיים כי אין לי רקע בתחום, זהיעזור מאוד! תודה רבה =]
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כאשר אני נכנס לאפליקציה של המפות באייפוד שלי (google maps) יש שם כפתור המאפשר לי לזהות את המיקום שלי. כאשר אני לוחץ עליו הוא ממקם אותי על המפה בצורה ממש מדויקת, ולאייפוד אין GPS כך שזה עובד על רשתות WIFI בצורה כלשהיא (זה עובד גם כשאני לא מחובר לשום רשת, רק ה WIFI עצמו צריך לפעול). השאלה שלי היא על פי מה הוא מזהה את המיקום בצורה כזו מדויקת?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה אני אמור לקבל Geforce 6800Ultra, Agp Version והיום הגיע אלי מכתב. הודעה ראשונה: עיכוב בטחוני לצורך זיהוי השולח ותכולת הצרור שמספרו בלה בלה, אבק ליצור קשר עם מחסן עיכובים במספר טלפון בלה בלה. הדבר הזה הלחיץ אותי מוות, מה זה מחסן עיכובים? למה לעזאזל הכרטיס מסך שלי שם? יש לי הרגשה שהם יהרסו אותו שם או משהו =\ אוף, שמישהו ירגיע אותי =] אגב יש מכ"ס על חלקי מחשב מחול? אני צריך לשלם משהו? הכרטיס עלה 370 דולר... תודה ידידי
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לשכור דירה בבינימינה במרחק הליכה מהרכבת, אך לצערי היצע הדירות בבינימינה הינו די נמוך. שמעתי כי ישנה הסעה מגבעת עדה לרכבת בבינימינה בחינם לתושבי המקום ורציתי לדעת אם מישהו התנסה בה. אם ההסעה הזו היא אמינה ומהירה, אז נראה לי שדי משתלם לי לחפש דירה גם בגבעת עדה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לכל החבר'ה שעוזרים פה אתם עושים עבודה נהדרת כל אחד עוזר במה שהוא יודע אני מקבל פה תשובות לשאלות אחרי דקה רק עושה רענן ויש 5 מגיבים זה מדהים לא מצאתי את זה באף פורום אחר להרבה אנשים פה יש ידע רב מאד בזכותם אני בוחר מחשב/חלקים פיצוץ ולא עבודה בעיניים אני לומד ממכם המון בכל מקרה השירשור הזה מצידי יכול ללהמשיך לעוד שרוצים להגיד תודה אז תדעו שיש לכם אחלה פורום רק שימשיך ככה ויתרחב יותר תודה ענקית!! :yelclap:
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מבקש בכל לשון של בקשה לא לינעול אני חייב לדעת ויכוח עם חבר [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש מוסגים כמו 1, 1.5, 2, 2.5, 3, 3.5 וכו' כשמדברים על הכרה או קנייה אם מספר שלם נחשב כחדר 1, מה זה חצי של המספר? כאו בישראל אני מבין שמטבח וסלון נחשבים כחדר 1 ואמבטיה עם שירותים גם. אז מה זה 0.5? מחסן? מרפסת? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני כמה זמן (חודשיים?) הופיעה כתבה ב-YNET על חנויות ברשת והתגובות היו קטלניות.. האם מישהו זוכר את הכתבה הנ"ל ויכול להשיג לי את הקישור? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם גוגל הולכת להגיע לדור הבאה של חיפוש? השמועות אומרות שהם הולכים לספק את google wifi באמריקה בקרוב מעוד! כנראה בהתחלה באזור San Francisco אז מה זה באצם? זה יהיה wifi שתוכל להתחבר ברחוב לרשת גוגל (בגלל זה google קונים עכשיו כמויות ענקיות של סיבים אופטים וbackbone bandwidth כדי לאפשר להם להפוך לISP) תוכל להתחבר לgmail ולדבר עם google talk יהיה לך גישה למפות וניווט שלהם כך תוכל להגיעה לכל מקום וגישה ל"דפי זהב" כך תוכל למצוא את החנויות ומסעות הקרובות. הנה מידע http://www.engadget.com/entry/1234000827059604/ והנה תוכנת החיבור (אז כנראה רק עוד כמה שעות ההכרזה) http://wifi.google.com/download.html [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, אני רוצה ללמוד תופים (אם צריך בכלל, לא יודע) אבל מצד שני אני שומע הרבה מטאל ורוק ומת לחשמלית. יש לי ניסיון עם קלאסית, למדתי עם מורה פרטי שבהתחלה לימד אותי מנגינות שאפילו למדתי בחלילית ביסודי, ואז פתאום קפץ לאקורדים ומנגינות מורכבות. עכשיו, אני מאוד רוצה לנגן על חשמלית אבל גם תופים זה כלי שאפשר להוציא עליו ת'עצבים ולהנות יותר, אבל אני נרתע מגיטרה בגלל הקושי שהמורה הזה העניק לי. לכל אלו שמנגנים בחשמלית/ באס/ אקוסטית, הייתי רוצה לשאול אותכם כמה זמן לקח להתקדם לרמה של אקורדים ואיך היו העליות מדרגה? והאם אתם חושבים שאומרים שצריך קודם קלאסית/ אקוסטית ואז חשמלית, אפילו לא מקצועית נכון? כי אני למדתי אז כשהייתי בכיתה ד' והגיטרה הייתה לי גדולה ושמנה (קלאסית) והיה קשה לי לפרוט. …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני גר בלוד ואני רוצה להגיע לחנות המחשבים זיגזיג. חיפשתי באתר של אגד ואין אוטובסים שעוברים מלוד לתל השומר (שם זיגזג) או אפילו מתל אביב לתל השומר. אז איך אני אמור להגיע לשם בדיוק? ברגל?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם . לחנות KSP , יש איזה קשר ל IVORY ? או שהם גם מוכרים חלקים משומשים / מתקלקלים אחרי כמה זמן ? תודה לעוזרים .
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז זה הסיפור: יש לי תקלה במחשב ואני התקשרתי היום לתמיכה הטכנית של מייקרוסופט. נתחיל בזה שמי שלא יודע, הנהלים לגבי עזרה טלפונית הם כדלהלן: אפשר להתקשר אליהם פעם אחת לגבי תקלה טכנית, ומאותה פעם אפשר עד 90 יום להתקשר כמה שרוצים ויעזרו לך טלפונית. אחרי 90 יום אין עזרה טלפונית רק נציג טכני דרך הצ'אט . זה מעצבן שאתה קונה מחברה גדולה כמו מייקרוסופט ואתה מצפה לקבל שירות תמיכה טלפוני רגיל כמו כל חברה נורמלית. מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יכול לברר? בגוגל לא מצאתי מספרים מעודכנים ל2006
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב, אני נוסע מחר על הבוקר לפולין לאיזה שמונה ימים... בקיצור, ביי לבנתיים, ולא לשכוח לעדכן שכאני אחזור! ביי! נתראה בפורים!
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.csectioncomics.com/2012/05/first-rule-of-buying-electronics.html (מהנסיון האישי שלי לפחות )
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-