עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by u-re,

שלום לכולם, אני מעוניין להזמין מן החנות הזאת אך אני חושש בגלל שלא לי ולא למישהו שאני מכיר היה ניסיון מעשי איתם, אם מישהו יכול להעיד על טיבם אני אשמח מאד. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  2. Started by vinipyx,

יו אני לא מאמין סוף סוף הרגעה הזה יגיעה מחר אני בבקום :yelclap: :yelclap:

• 10 תגובות
    • 952 צפיות
  3. Started by kobibo,

רציתי לדעת באופן כללי כל כמה זמן מחליפים מחשב. אני לדוגמא רק עכשיו מחליף אחרי 5 שנים. ואתם ?

• 7 תגובות
    • 952 צפיות
  4. Started by GUNZ,

יש את המיספרים 1-6-4-3 מותר להחסיר לחבר להכפיל לחלק צריך להגיע לתשובה 24 בכל מספר ניתן לעשות שימוש רק פעם אחת מישהו יודע?

• 10 תגובות
    • 951 צפיות
  5. Started by Milford Cubicle,

John likes 400 but not 300; he likes 100 but not 99; he likes 3600 but not 3700. Which does he like? 900 1000 1100 1200

6. Started by אוריפ,

טוב, אני נוסע מחר על הבוקר לפולין לאיזה שמונה ימים... בקיצור, ביי לבנתיים, ולא לשכוח לעדכן שכאני אחזור! ביי! נתראה בפורים!

• 12 תגובות
    • 951 צפיות
  7. מיני התערבות עם אחד מהפורום תצביעו

• 8 תגובות
    • 951 צפיות
  8. Started by nadaw,

כולם לקרוא את הכתבה על החווה הסינית בידיעות אחרונות!! יורם בן יהודה.. זה אבא שלי ;D ובלי קשר בכלל.. כתבה מעניינת ביותר!

• 10 תגובות
    • 951 צפיות
  9. Started by 00000,

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A7%D7%A8%D7%A4%D7%93%D7%94_%D7%9E%D7%AA%D7%A4%D7%95%D7%A6%D7%A6%D7%AA הם עושים ממני צחוק? יש באמת דבר כזה? או שויקיפדיה אמינה כמו מוכר פלאפל?

• 6 תגובות
    • 951 צפיות
  10. שלום אני עושה כבר כעסף באינטרנט המון זמן ואני יכול להמליץ על תוכנית אחת קוראעים לה zeekrewards אני מרוויח איתה כבר 50 $ ביום היא חברה חוקית ומספר 1 בכסף באינטרנט בעולם בעבודה של סה''כ 3 דקות ביום לעעוד ברורים ושאלות אני בסקייפ ובאימייל אני ידריך אותכם צעד אחר צעד ויענה לכל שאלה שתשאלו : )

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  11. Started by Ollie,

http://youtu.be/Z0TmcjK0rns

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  12. כמו שכתבתי בכותרת.. אני רוצה להרחיב את הסגנון הזה שאני דיי אוהב לקצת יותר מ3 להקות שאני מכיר.. יש את Iron Maiden שהייתי רוצה לקבל המלצות לשירים היותר טובים שלהם (פעם הורדתי דיסקוגרפיה וממה ששמעתי לא אהבתי, אבל יש 2 שירים שאני אוהב שלהם אז אני מאמין שיש עוד שאני אוהב ופשוט לא מכיר..). אממ, אותו דבר לגבי Slayer, Slipknot ו- Disturbed.. אם מישהו פה מכיר שירים טובים שלהם הייתי שמח לקבל המלצות.. כמו שאמרתי אני רוצה להרחיב את זה.. תודה!

• 13 תגובות
    • 951 צפיות
  13. Started by approx,

לא יודע אם יצא לכם ליראות או לא http://www.youtube.com/watch?v=Jag7oTemldY

• 9 תגובות
    • 951 צפיות
  14. Started by Jaman,

קיבלתי אפשרות לדרג את התפקידים הבאים: מערך הנהיגה הכבד שירות בתי הסוהר (שב"ס) המערך הטכני בחיל החימוש שירות בחיל האויר והחלל מפעיל תקשוב מבצעי המערך הטכני בחיל האוויר והחלל אשמח אם מישהו עם נסיון (או ששמע מאחרים) יסביר על התפקידים שממלאים בכל אחד מהתחומים, האם זה מעניין, האם כדאי להרחק כמו מאש וכד'. חוץ מזה, בדירוג שמבצעים לפני כן באתר כיוונתי בכל השאלות לתפקיד תכניתן (בממר"ם), ובכל זאת הוא לא מופיע לי ברשימה הנ"ל. לאיזה גורם אני צריך לפנות כדי לאפשר מיון לממר"ם בכל זאת? זה היה התפקיד היחיד שעניין אותי מכל האפשרויות המוצעות.. כל העניין הזה הוא רק מעיין תעודת ביטוח בשבילי, כי אני בין כה וכה מכוון למסלול גאמא במודיעין. ביום שני היה לי ראיון לממ"ס ויצאתי ממנו בהרגשה די טובה,…

• 5 תגובות
    • 951 צפיות
  15. שלום. ברשותי מכשיר DVD נייד של Luxor מדגם DMG6006 . אין לי את המטען של המכשיר וחשבתי לקנות שנאי אחר שיתאים. מעל הכניסה (חיבור דק יחסית) כתוב DC IN9-12V . מישהו יכול לשלוח קישור למשהו מתאים? כמה זה אמור לעלות? תודה.

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  16. Started by ruler,

;D ;D ;D ;D ;D ;D :D ;D

• 14 תגובות
    • 951 צפיות
  17. Started by harry,

לפני כמה ימים ראיתי תמונה של לייזר דיסק, אבל לא הבנתי מה הוא עושה ועל איזה טכנולוגיה הוא עובד.. ??? מישהוא מכיר או ראה פעם את המכשיר הזה??? הוא קורא מדיסקים ענקיים, זה אותה שיטת קריאה כמו על הדי וי די או הסידירום?? איפה אפשר לקנות כזה??

• 5 תגובות
    • 951 צפיות
  18. Started by scorpion,

לא ידעתי איפה לשים את זה אז לא איכפת לי אם המנהלים יעבירו בכל מקרה מישהו מכיר שרת שנותן אחסון חינם לכ6 mb וכולל ftp cgi וmysql? אם אתם יודעים תכתבו את הכתובת פה ולא איכפת לי אם יהיו פופאפים אבל לא יותר מדי תודה

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  19. מישהו יכול לאמר לי מה הניגזרת של הפונקציה הזאת? אני יודע שאני דפוק שאני לא יודע את זה :bash:

• 11 תגובות
    • 951 צפיות
  20. Started by SheZiF,

סתם משהו שמצאתי ברחבי הרשת http://modblog.bmezine.com/2007/07/26/best-windows-tattoo-ever/

• 12 תגובות
    • 951 צפיות
  21. שלומות, שאלה מהירה ובלתי מזיקה יש לי אליכם: מהו האינטגרל של sqrt(ax) (שורש ax)?

• 10 תגובות
    • 951 צפיות
  22. Started by i.k,

מישהו מכיר טראקים חדשים או דיסקים שיצאו בזמן האחרון בסגנון כמו Future Prophecy-Ronny או bubble - loose control מלודיות זורמות בשילוב אם גיטרות, מי שמכיר דברים בסגנון ,אשמח לשמוע.

• 14 תגובות
    • 951 צפיות
  23. Started by Judas Iscariot,

שלומות אנשים, האם יש ביניכם מישהו מאזור המרכז אשר באמתחתו שטר של 20SEK?(כלומר, 20 קורונות שוודיות) השטר נראה כך: http://www.onlinefx.co.uk/fx/Stores/OnlineFX/Images/Sek/SEK20front.jpg אנא הגיבו כאן אם יש באמתחתכם את השטר הנ"ל, אני מוכן לשלם בעין יפה עבורו (לא מאות או אלפי שקלים, אלא יותר משער החליפין, אפילו הרבה יותר).

• 8 תגובות
    • 951 צפיות
  24. Started by -ox-,

אוקיי אז ככה , אני מסתפר קצוץ כל שבועיים שלושה ונמאס לשלם כל פעם 40 ש"ח לתספורת של 5 דקות. אני מאמין שיש פה עוד כמה אנשים שמסתפרים בבית והשקיעו במכונה טובה שעושה תספורת כמו שצריך (1 מ"מ שיער ככה ) יש איזו המלצה למכונה טובה ששווה את ההשקעה? חיפשתי בזאפ דגם שראיתי אצל הספר אבל היא עולה 800 ש"ח בערך , לא יודע אם שווה להשקיע סכום כזה. אני זקוק לעזרה ממישהו שמסתפר בבית בעיקר .

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  25. יצאו להם pre-air DVDrip. משהו לא מסתדר לי עם הסדרה, אולי הפרקים היו "מתישים" פשוט לא זה, אולי קצת פחות מעניין לראות את דקסטר אימפוטנט, אבל לא היה את המתח של העונה הראושנה. בהתחשב שכמו כל סדרה של Show Time היא לא תשרוד יותר ממספר עונות והעונות קצרות, 2 הפרקים הללו נראו כמו בזבוז מיותר של זמן אוויר, הייתי צריך לכפות על עצמי להשאר "ער" בחלק מהזמן וזה דיי הרס את הטעם הטוב שהעונה הראשונה השאירה. כמו כן כל ההצגה של דקסטר בתור אימפוטנט לאחר מה שקרה בסוף העונה הקודמת וכל החפירה בשביל להראות שהוא "אנושי" קצת הורסים את הדמות, במיוחד בהתחשב בלחץ שהם מנסים לדחוף את כל הדברים האלה על הצופה. אבל בהתחשב שכל הגופות שדקסטר זרק לים התגלו והביאו את ה-FBI בשביל למצוא את "הרוצח" אולי המתח יחז…

• 4 תגובות
    • 950 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.