כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,617 דיונים בפורום זה
-
-
אני רוצה להבין מה זה, ועל מה יכול לרדת לי פרופיל. מה שנראה לי חשוב: אסטמה קשה באביב, בשאר הזמן לא משהו שמפריע לי. היתי עם משקפיים אבל הורידו לי אותם לפני איזה 6 שנים ... לא בניתוח... הבנתי כאילו שזה מסנן אותך ליחידות שאתה יכול ללכת ולכאלה שלא, לא הקשבתי כשהסבירו לי פעם... (חשבתי עוד זמן טוב לחטוף תנומה קלה). יש לי כושר גופני טוב, מצטיין בריצות קצרות, מתח, זריזות מהירות (עושים את זה עדיין בבית ספר), טוב ב3000.
-
- 5 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אני צריך לרשום את תופעותיו של העישון - בזה אין בעייה דבר שני אני צריך לרשום סוגי סיגריות בעברית רצוי אם תמונה - צריך עזרה וגם צריך לרשום סיגריות קלות וסיגריות בינוניות וסיגריות כבדות לפי רמת הניקוטין - צריך עזרה מישהו פה יכול לעזור לי?
-
- 6 תגובות
- 974 צפיות
-
-
-
אהלן אי שם בשנת 2002~2003 שורדה בערוץ 22 סדרת המופת "פרנקו וספקטור", יש כאן מישהו שיודע מאיפה אפשר להשיג את אחת העונות? פרק אחד? משהו? תודה לכולם ^
-
- 8 תגובות
- 974 צפיות
-
-
טוב, אני נוסע מחר על הבוקר לפולין לאיזה שמונה ימים... בקיצור, ביי לבנתיים, ולא לשכוח לעדכן שכאני אחזור! ביי! נתראה בפורים!
-
- 12 תגובות
- 974 צפיות
-
-
תודה
-
- 11 תגובות
- 974 צפיות
-
-
היי, מישהו יכול לשלוח לי הזמנה לאייסיקיו 6 החדש? תודה...
-
- 10 תגובות
- 974 צפיות
-
-
משום מה בזמן האחרון כל יום המחירים ב SKYPC עולים ויורדים. אחד מה שמעניין בזה זה שתמיד המחיר שכתוב בזאפ יקר מהמחיר שכתוב באתר. לדוגמה: בדקתי לפני כמה זמן את המחיר של הכרטיס מסך GeCube X1950PRO בהתחלה הוא היה 920 גם בזאפ וגם באתר של החנות והמחיר הכי קרוב היה 950 שקל. אחרי זה המחיר ב SKY ירד ל 880 שקל ובזאפ נישאר 920. אחרי זה המחיר בזאפ עלה ל 950 והמחיר באתר עלה חזרה ל 920. היום כתוב בזאפ 905 ובאתר של SKY המחיר הוא 880. מה שיפה בכל הסיפור זה שניראה ש SKYPC לא מוכנים להעלות את המחיר כמו שקרה עם חנויות אחרות.
-
- 6 תגובות
- 974 צפיות
-
-
חברת yes תחל כבר בסוף 2007 בשידורים מסחריים של ערוצי HD בהשקעה של 80 מיליון שקל... חברת yes תחל כבר בסוף 2007 בתהליך המרה של הערוצים שלה לשידורי טלוויזיה ברזולוציה גבוהה (HD) והיא מתכוונת להשקיע במהלך 80 מיליון שקל. ההשקעה תכלול הקמת חדר שידור המותאם ל-HD, רכישת ציוד ותוכן, ורכישת ממירים מתאימים. החברה כבר רכשה חלק מהתכנים, והיא תחל בשידורם המסחרי כבר בסוף השנה. ב-yes מסרבים לומר כמה ערוצים ב-HD יועלו כבר בשלב ראשון, אך סביר להניח כי מספרם לא יהיה גדול, ויאפשר ל-yes לבחון את מידת הדרישה לשירותים. טכנולוגיית ה-High Definition TV היא טכנולוגיה להפקה, שידור וקליטה דיגיטלית של שידורי טלוויזיה באיכות תמונה וסאונד גבוהה בהרבה מזו הקיימת כיום, כשהיא כוללת יותר משני מיליון פיקס…
-
- 6 תגובות
- 974 צפיות
-
-
ערוץ ישראלי שבו בובה שמנסה להביא טיעונים בעד ליגלזציה של גראס.
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
מתחיל מ-5GB, ונותן עוד 500MB למזמין ולמוזמן (עד תקרה של כ-20GB נוספים). דורש התקנת קליינט על המחשב, וישנם קליינטים לאנדואיד ול-IOS. למי שמעוניין לנסות, אשמח אם תרשמו דרך הקישור: https://register.tresorit.com/download?mode=1&ref=xqszc7
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלומות אנשים, האם יש ביניכם מישהו מאזור המרכז אשר באמתחתו שטר של 20SEK?(כלומר, 20 קורונות שוודיות) השטר נראה כך: http://www.onlinefx.co.uk/fx/Stores/OnlineFX/Images/Sek/SEK20front.jpg אנא הגיבו כאן אם יש באמתחתכם את השטר הנ"ל, אני מוכן לשלם בעין יפה עבורו (לא מאות או אלפי שקלים, אלא יותר משער החליפין, אפילו הרבה יותר).
-
- 8 תגובות
- 974 צפיות
-
-
יש לי שנאי שמקבל 220 ומוציא מתח של 1.5-12 (לפי בורר) האם אני יכול לקחת אותו לחו"ל, ולחבר אותו לחשמל של 110 והוא יעבוד בלי לשרוף לי את המכשיר? המכשיר דורש 6V, אז האם עלי לכוון את השנאי ל12V ע"מ שהוא יוצא למעשה 6V? כמו כן, לשנאי יש מספר חיבורים (6 ליתר דיוק) כאשר לכל יציאה חיבור (ראש) שונה. האם כל אחד מהם יכול להוציא את המתח או שכל יציאה מתאימה להוצאת מתח שונה? תודה, LazyBoy נ.ב - במקרה הצורך אני יכול לפרסם תמונה שלו אם זה יעזור למישהו.
-
- 11 תגובות
- 974 צפיות
-
-
-
שמעתי את זה ברדיו דרום בלילה בחמישי שעבר...יש תוכנית טראנס כל הזמן, וניגנו שם קטע חדש של אסטריקס שאני לא יודע את השם שלו והוא בדיוק בסגנון של Beyond The Senses. קטע אמביינט ענק.. מישהו יודע על מה אני מדבר? \=
-
- 11 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שמתי לב לכך, שכאשר אני מנסה להוסיף הערות לסירטונים שאני מעלה ליוטיוב דרך הפיירפוקס שלי כאשר הפלאש כבוי, מופיע לי מסך שחור בנגן, ואינני יכול להוסיף הערות, כך שאני נאלץ להפעיל את תוסף הפלאש לפיירפוקס. מה הסיבה לבעייה הזו? חשבתי שיוטיוב עברו ל-HTML5 כברירת מחדל.
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות CX300 מאייביי (העלות שלהן רק 19-20$!!) שמעתי על הרבה מאוד מקרים של אוזניות מזוייפות, השאלה היא איך אפשר לדעת אם האוזניות מזוייפות? למישהו יש נסיון עם זה?
-
- 9 תגובות
- 974 צפיות
-
-
סרט שראיתי לפני הרבה שנים .. אני כמעט ולא זוכר אבל יש שם שתי דמויות מרכזיות (גברים) שמוצאים את עצמם בתוך בית שמסביבו הכל לבן(לא נראה לי שלג) ושומם(הם מנסים להתרחק ובסוף מגיעים לאותה נקודה), הסרט היה ממש הזוי ואם אני לא טועה הייתה שם סצנה גם שלמישהו נופל הראש או משהו כזה .. יש גם עניין עם הכבידה שהיא לא ממש משפיעה עליהם נראה לי .. תודה.
-
- 4 תגובות
- 973 צפיות
-
-
תראו איזה מלך רונאלדינו תיראו איזה מהלכים! זה שחקן... http://nikefootball.nike.com/nikefootball/front/front.jsp?language=1 אני הכי אהבתי את הבעיטה שלו למשקוף והכדור חזר אליו.. תהנו!!! בשביל לראות את הסרטון תלחצו על הנעליים.
-
- 8 תגובות
- 973 צפיות
-
-
הי, אני רוצה ללמוד תופים (אם צריך בכלל, לא יודע) אבל מצד שני אני שומע הרבה מטאל ורוק ומת לחשמלית. יש לי ניסיון עם קלאסית, למדתי עם מורה פרטי שבהתחלה לימד אותי מנגינות שאפילו למדתי בחלילית ביסודי, ואז פתאום קפץ לאקורדים ומנגינות מורכבות. עכשיו, אני מאוד רוצה לנגן על חשמלית אבל גם תופים זה כלי שאפשר להוציא עליו ת'עצבים ולהנות יותר, אבל אני נרתע מגיטרה בגלל הקושי שהמורה הזה העניק לי. לכל אלו שמנגנים בחשמלית/ באס/ אקוסטית, הייתי רוצה לשאול אותכם כמה זמן לקח להתקדם לרמה של אקורדים ואיך היו העליות מדרגה? והאם אתם חושבים שאומרים שצריך קודם קלאסית/ אקוסטית ואז חשמלית, אפילו לא מקצועית נכון? כי אני למדתי אז כשהייתי בכיתה ד' והגיטרה הייתה לי גדולה ושמנה (קלאסית) והיה קשה לי לפרוט. …
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
-
סדרה מוגדרת ע"י כלל הנסיגה a1= 3/11 an+1=3an/(3-4an מגדירים סדרה נוספת bn=(3-7an)/an א) הוכח שהסדרה BN היא חשבונית ב) נתון: an=-3/25 מצא את סכום הסדרה bn. הצלחתי להוכיח את א. ההפרש הוא +4 אבל נתקעתי ב ב תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
כמה אתם סומכים על התוכנות שאמורות להיות מקושרות לחשבון הבנק? באיזו אתם משתמשים? ואם מישהו התנסה עם פיננדה ויש לו מה להגיד...
-
- 4 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אני רשום ב-TL (טורנט לייץ') והוא לא עולה לי.. (לא ניתן להתיג דף זה..) לעוד מישהו זה שורה או שזה רק אצלי? דניאל
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-