כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
תודה
-
- 11 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אז ככה אני אמור לקבל Geforce 6800Ultra, Agp Version והיום הגיע אלי מכתב. הודעה ראשונה: עיכוב בטחוני לצורך זיהוי השולח ותכולת הצרור שמספרו בלה בלה, אבק ליצור קשר עם מחסן עיכובים במספר טלפון בלה בלה. הדבר הזה הלחיץ אותי מוות, מה זה מחסן עיכובים? למה לעזאזל הכרטיס מסך שלי שם? יש לי הרגשה שהם יהרסו אותו שם או משהו =\ אוף, שמישהו ירגיע אותי =] אגב יש מכ"ס על חלקי מחשב מחול? אני צריך לשלם משהו? הכרטיס עלה 370 דולר... תודה ידידי
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
מישהו פה שמע על החומרים של החברה xado? אתם יכולים לתת לי חוות דעת אם מישהו ניסה ? שמעתי שזה עושה פלאים למנוע. לפי מה שכתוב באתר שלהם, לפחות. השאלה אם זה הכל באמת ככה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אם אפשר הסבר מפורט על איך SKYPE עובד על פלאפון עם סימביאן^3...(אינטרנט?, עלויות?, ועוד...) תודה מראש!!!
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
זה סרט על 2 גנבים, אחד מהם גמד, הם מנסים לשדוד אנשים.
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה די מוזרה... אני מחפש מקום/דרך/תופרת או לא יודע מה , שיכול להדפיס לי משהו על סמרטוט רצפה. כן, הדבר הזה שאתה קונה ב-5 שקלים ושם על המגב בשביל לנגב את המים שנשארו מהשטיפה... אני יודע שזה נשמע הכי מוזר בעולם, אבל אני חייב את זה. מי שיודע או חושב שהוא מכיר מקום שיכול, בבקשה תגידו כי זה די דחוף... אם אני ימצא מקום טוב אני יספר לך גם בשביל מה זה תודה
-
- 5 תגובות
- 970 צפיות
-
-
PAL עם 25fps או NTSC עם 29.97fps? והאם מישהו יודע מה קורה אם מנסים לצפות בטלוויזיה מסויימת עם סרט שקודד בשיטת קידוד השניה?
-
- 8 תגובות
- 970 צפיות
-
-
חברת yes תחל כבר בסוף 2007 בשידורים מסחריים של ערוצי HD בהשקעה של 80 מיליון שקל... חברת yes תחל כבר בסוף 2007 בתהליך המרה של הערוצים שלה לשידורי טלוויזיה ברזולוציה גבוהה (HD) והיא מתכוונת להשקיע במהלך 80 מיליון שקל. ההשקעה תכלול הקמת חדר שידור המותאם ל-HD, רכישת ציוד ותוכן, ורכישת ממירים מתאימים. החברה כבר רכשה חלק מהתכנים, והיא תחל בשידורם המסחרי כבר בסוף השנה. ב-yes מסרבים לומר כמה ערוצים ב-HD יועלו כבר בשלב ראשון, אך סביר להניח כי מספרם לא יהיה גדול, ויאפשר ל-yes לבחון את מידת הדרישה לשירותים. טכנולוגיית ה-High Definition TV היא טכנולוגיה להפקה, שידור וקליטה דיגיטלית של שידורי טלוויזיה באיכות תמונה וסאונד גבוהה בהרבה מזו הקיימת כיום, כשהיא כוללת יותר משני מיליון פיקס…
-
- 6 תגובות
- 970 צפיות
-
-
בסוף "רוני" זאת סתם איזה כתב באחד מבלוגים הישראליים , אחרת היא די נשמעת נימפומנית רצינית... [רוני מוואלה]
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
ואל תתחילו להגיד...מי זה המשועמם הזה...פשוט אל תגיבו.... יאללה אני נותן לסקר הזה 24 שעות.... ניראה מי יזהה אותו... [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 970 צפיות
-
-
הספק: http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/thermaltake-psu-roundup_18.html תנו לי רעיונות יצירתיים ושימושיים. בנתים חשבתי אולי להשתמש במאוורר שלו למארז.
-
- 14 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שמתי לב לכך, שכאשר אני מנסה להוסיף הערות לסירטונים שאני מעלה ליוטיוב דרך הפיירפוקס שלי כאשר הפלאש כבוי, מופיע לי מסך שחור בנגן, ואינני יכול להוסיף הערות, כך שאני נאלץ להפעיל את תוסף הפלאש לפיירפוקס. מה הסיבה לבעייה הזו? חשבתי שיוטיוב עברו ל-HTML5 כברירת מחדל.
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
-
סרט שראיתי לפני הרבה שנים .. אני כמעט ולא זוכר אבל יש שם שתי דמויות מרכזיות (גברים) שמוצאים את עצמם בתוך בית שמסביבו הכל לבן(לא נראה לי שלג) ושומם(הם מנסים להתרחק ובסוף מגיעים לאותה נקודה), הסרט היה ממש הזוי ואם אני לא טועה הייתה שם סצנה גם שלמישהו נופל הראש או משהו כזה .. יש גם עניין עם הכבידה שהיא לא ממש משפיעה עליהם נראה לי .. תודה.
-
- 4 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מתגייס ב 30.7 (שריון, חטיבה 188) אני רוצה לקנות שעון, אבל אני לא יודע אם השעונים שאני אוהב מותרים לשימוש בצבא. אשמח אם תוכלו לומר לי אם השעונים שבחרתי אכן מותרים לשימוש בשירות הצבאי. אני מחפש שעון חזק ועמיד שישרוד את הטירונות ושיהיה תמיד על היד. מצד שני, אני לא סובל את שעוני הגומי האלה של G-SHOCK וחושב שהם מאוד מכוערים ומפלצתיים, אני לא אוהב שעונים דיגיטליים ומעדיף אנלוגיים עם סטופר ותאריכון דיגיטלי. אין לי מגבלת תקציב או משהו, אבל הכל בפרופורציות.. אני מתבלט בין שלושה שעונים, רציתי לשאול לדעתכם. אז הנה הרשימה לפי סדר העדיפויות שלי, תגידו מה אתם חושבים. 1. G-Shock Cockpit Solar GW-1701D 2. G-Shock SCUBA G701D 3. G-Shock Worldtime Steel G731…
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
יש עכשיו בערוץ VH1 כל הזמן קטע קצר משיר . שהולך "בערך" ככה . how bla bla bla burnig how can we sleep house burning ממש בערך מצטער על העילגות ;D
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
http://www.jogli.com אתר נהדר! הוא מאפשר חיפוש וכן מספק ליריקה, מציג אלבומים ושירים באלבומים, וכן מציג אומנים דומים. הוא עוד בשלבי הבטא שלו אז לא הכל מושלם ואידיאלי, אבל הדרך נכונה נחשפתי אליו אתמול מכתבה בעיתון ממון של ידיעות, חוץ מזה שזה הולך להיות אחד אתרי המוזיקה הגדולים אם לא הגדול, זה גם אתר כחול לבן, אז כבוד
-
- 7 תגובות
- 969 צפיות
-
-
קיים דבר כזה? אני מתכוון למחשב עבור שחמט שאפשר לקחת לכל מקום -אבל ברמה נורמלית ולא של ילדים. לא מחשב נייד רגיל!
-
- 9 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שבת שלום האם לפי חוקי הפורום אפשר לשים לינק או 2 בכל תגובה שלי לצורך קידום אתר בגוגל?? חיפשתי בחוקי הפורום ולא מצאתי משהו
-
- 4 תגובות
- 969 צפיות
-
-
-
מה דעתכם על הסרט שהוקרן על רון ארד?? עד כמה הוא מדבר אליכם?? והאם הוא ייתן איזשהו קצה חוט על רון?? (יענו מה עלה בגרלו) ומה נראה לכם.. האם רון חי או מת??
-
- 15 תגובות
- 969 צפיות
-
-
-
אני צריך לרשום את תופעותיו של העישון - בזה אין בעייה דבר שני אני צריך לרשום סוגי סיגריות בעברית רצוי אם תמונה - צריך עזרה וגם צריך לרשום סיגריות קלות וסיגריות בינוניות וסיגריות כבדות לפי רמת הניקוטין - צריך עזרה מישהו פה יכול לעזור לי?
-
- 6 תגובות
- 969 צפיות
-
-
-
תתחילו להמר לפני שיהיה מאוחר מידי
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-