עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by 125,

מתי החנויות נפתחות ??

2. טוב אז ככה, אחרי המון המון לבטים ובדיקות המצב הוא ככה, יש מטרה יש נתונים, יש שיקולים וצריך עזרה! נתונים-בגרות 9.7, פיסכו 621 , פטור מקורס אחד באנגלית. מטרה-מכירות, כרגע אני מתעסק בקטן כאיש מכירות, המטרה היא גבוהה, מעדיף בעולם הטכנולוגיה כמנהל מוצר או קטגוריה וכו'. מקומות-מכללה למנהל,בינתחומי! אוניברסיטאות חלק אני לא מתקבל וחלק לא מתאים לי. המסלולים- הקל- מנהל עסקים עם התמחות במה שאני רוצה, אני יבחר שיווק. הבינוני- כלכלה+משפטים ואז אני יבחר בכלכלה התמחות שיווק ובמשפטים התמחות באחד מהתחומים העסקיים. הקשה והלא מעניין-משפטים וחשבונאות, יוצאים עם תעודת עורך דין ותעודת רואה חשבון. הקשה מאוד-משפטים תואר ראשון ותואר שני במנהל עסקים, צריך לשמור על ממוצע של מעל 88 בשנה א' ועל מעל 8…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by EyalRDT,

ולא, זה לא הקטע שכולם מכירים http://www.youtube.com/watch?v=QzzhM5e5bU8

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אני שוקל ללכת אמרתי לשמוע עוד כמה דעות לפני זה תמיד טוב. מה אתם אומרים ?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום חברים אני אמור לקבל בקרוב ג'וב קטן = תחזוקת אתר אינטרנט.(על הנייר מאוד פשוט..אתר מתנ"ס מקומי) רוב העבודה היא בעיקרון הכנסת מידע / עדכון , שינויים מינוריים וכו' , תחזוקה שוטפת .. ביקשתי לקבל את האתר מוכן וחדש לחלוטין,כך שרק כשהוא יהיה באוויר אני אדע באיזו סביבה הקימו אותו , מהי שיטת העבודה, ממשק הניהול וכו'. השאלה שלי היא כזו : איך בינתיים אני אוכל לקבל בסיס להבנה התחלתית של תחזוקת אתר ? ז"א האם הנכם מכירים ספרי לימוד בעברית שיעזרו לי להתקדם או שישנם אתרים שעושים זאת או אפילו שלא אצטרך את כל זה ופשוט אבין לבד ? אני מתאר לעצמי שתהיה לי תמיכה מצד חברת האחסון או אפילו מצד החברה שתבנה את האתר אך לבטח הם לא יעניקו לי שיעורים פרטיים. לכן אני פונה אליכם מראש תודה לעונים יוסי

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Guarding angel,

איזה חמור מנסה לרסק אותו

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by cain_not_abel,

כפי שאתם יודעים, אודיגו - האתר התוכנה והרשת נפלו לפני כמה ימים בכל רחבי העולם. אז מה עושים שאודיגו נופלת - מבררים בגוגל למה היא נפלה. אם תערכו חיפוש בגוגל, ותרדו לתוצאה העשירים (הכי למטה בעמוד הראשון) תגיעו..... לדף הפרופיל שלי בדמוז: http://www.google.com/search?q=odigo&sourceid=mozilla-search&start=0&start=0&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-a&rls=org.mozilla:en-US:official עכשיו אני מקבל אימיילים ששואלים אותי למה גוגל נפלה . LOL

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by galz,

הם מספקים לך איזה אמצעי לתליה, או שרק את הפוסטר עצמו? ואיך הם באופן כללי?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by nondos,

אני מחפש פוסטרים של משחקי מחשב כמו הפרסומות של משחקי מחשב בחנויות פניתי להד ארצי שהם מפיצים את המשחקים ונותנים את הפוסטרים אבל הם לא היו מוכנים לתת לי פוסטרים למישהו יש מושג איפה אני יכול למצוא פוסטרים כאלו?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Grihan,

אני מחפש עט כדורי ללימודים לא יקר אבל שיהיה נוח וקל לכתוב איתו, שיראו מה כתבתי ושיספיק לזמן מה. יש למישהו משהו להמליץ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by creative,

מה אתם אומרים על מה שהחבר'ה האלה עשו.... חחחח לפי מה שהבנתי הם נכנסו לחתונה שלא קשורה אליהם.. חחחח גדול... http://www.youtube.com/watch?v=hqrqHLrqDfE

12. Started by J.Dog-Christ,

אהלן, קיבלתי SMS לפלא' שלי מבחור בשם "ישראל דדון" שמעוניין לקנות ממני משהו [הוא גם לא בדיוק פירט] לצערי המספר היה 46277 או משהו כזה, ככה שאי אפשר לחזור אל המספר הזה, הוא גם לא צירף שם של עצמו בפורומים, מישהו מוכן לזהות לי את השם בבקשה? תודה! -ג'ו

13. Started by FARKASH7,

קניתי מוצר מאמזון, ואני לא מרוצה ממנו. יצרתי איתם כבר קשר והם אמרו שאין שום בעיה לשלוח את המוצר בחזרה אליהם. הם סיפקו לי כתובת ואפילו ביקשו ממני לכתוב להם את עלות המשלוח. השאלה שלי באיזה חברה מומלץ לשלוח? ואיך אני דואג שהחבילה שלי תיהיה מבוטחת?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אני מחפש חנות בארץ שמוכרים בה פסלונים של דרקונים פוסטרים של פנטזי ועוד כל מיני דברים שניכנסים לקטגוריה הזו מישהו מכיר?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://discuss.futuremark.com/forum/showflat.pl?Cat=&Board=miscgeneral&Number=4307887&page=0&view=collapsed&sb=5&o=0&fpart=1 :lol: :lol: וואי וואי הלוואי לי אחת מאלה חחח

16. Started by Keman,

הי ! חשבתי, חשבתי.. ..והחלטתי להרחיב את ספריית המוסיקה שלי עם כמה להקות חדשות או לא, אבל בסגנון ספציפי. ;D בבקשה, תמליצו לי על להקות בסגנון NIGHTWISH, EDENBRIDGE, WITHIN TEMPTATION תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by shanibh,

היי, אני עורך איזו עבודה על התפתחות מחירי מוצרים במהלך זמן מסוים, אני צריך מלא מלא מלא מחירונים חדשים וישנים, עדיף של אותן חברות, עדיף שיש בהם את אותו סוג מוצר, לאו דווקא אותו מותג מישהו יודע איפה אני יכול להשיג מחירונים כאלו? תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אז ככה: לחבר שלי יש 8500 שקל והוא רוצה לנות מערכת קולנוע שכוללת dvd רסיבר טוב ורמקולים באיכות גבוהה עדיף 5.1 אפשר גם בלי סאב....... אני מבין בדברים האלה אבל אני פשוט לא מוצא חלקים טובים בסכום הזה אז בתודה עמרי

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by waizman,

מישהו מוכן להסביר לי מה הסיפור עם הריב בין פנדה ל HWzone ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. http://www.youtube.com/watch.php?v=lr_HR-iIlYg Grab your dick and double click! ROFL XD XD

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שמעו, לאחרונה שמתי לב שמידי פעם המאוורר של הכרטיס מסך מפסיק לפעול, ניסיתי כל פיתרון אפשרי וזה לא עזר... בלי קשר לזה אני מתכנן לקנות את 1950XT שכבר הייתי אמור ליקנות לפני יותר משבועיים אבל בגלל בעיות כספיות הקנייה נדחתה וכנראה שתידחה בעוד כשבוע - שבועיים, עכשיו ההורים שלי יודעים שאני כבר מת לכרטיס הזה במיוחד שכרגע אני מפחד לשחק בגלל שהכרטיס הנוכחי תקול כמו שרשמתי למעלה, עכשיו אני מפחד לספר להם כי אז אנחנו כנראה נקנה הרבה יותר מהר אבל אני אצא מזה מפונק כי הם בטח יחשבו שסתם אני אומר להם או שהרסתי אותו בכוונה (כמו מספר ילדים דיי מכובד בפורום הזה), אז מה אתם אומרים לעשות ? להגיד להם על הבעיה ? אין לי כל כך בעיה לא לשחק שבוע - שבועיים אבל אני מפחד שיהיה נזק לכרטיס \ שאר המערכת.…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Los,

היי הזמנתי "טסות" לרכב שלי ממוכר איטלקי. ביצעתי את התשלום אך שמתי לב שהיכן שכתוב "כמה סוכם על משלוח"הכנסתי לפי תעריף פנימי של משלוח לאיטליה ושילמתי דרך paypal. אני יודע שטעיתי והייתי צריך ליצור קשר עם המוכר לפני כן אך זה לא יעזור כרגע. פניתי למוכר האיטלקי בשפה האנגלית, לצערי איני יודע את השפה האילטקית וכתבתי לו שאני מצטער שטעיתי ושילמתי עבור משלוח פנימי ושיתן לי החזר כספי ואשלם מחדש +כמה שהוא מבקש עבור משלוח. הבעיה היא שאני לא יודע את השפה האיטלקית וכתבתי לו בשפה האנגלית,עברו 24שעות ועדין לא קיבלתי תגובה ממנו יש אפשרות לעשות משהו?. האמת שבדרך כלל אני לא מזמין מדפי מכירה שלא בשפה האנגלית פשוט זה נדיר למצוא טסות לרכב שלי שמה ב EBAY. תודה לעוזרים .

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by MisterL,

רציתי לשאול אם מישהו מכיר את המיקום של החנות (במידה ויש חנות כזאת) פשוט אני מעדיף ללכת לשם ולקנות חלקים... מישהו מכיר? או שהוא מכיר איזושהי חנות אחרת שמוכרת את המצתים למחשב...? (מצתים מהאתר) תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Funkyzord,

תכתבו לי את כתובת הe-mail שלחם ואני ישלח לכם את הe-mail אין בו וירוסים.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by StrikeEagle,

http://www.intelgamingpromo.com/intel14a/elements/notice

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים