כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם חברים... יש לי רוחב פס של 1.5/512 MBIT שזה אומר: מהירות הורדה: 187 KB/s מהירות העלאה: 70 KB/s (אני יותר משתמש בהעלאה) בהתחשב בכמות הסיביות( 8 סיביות ) אני רוצה להריץ שרת רדיו על המחשב שלי רציתי לדעת כמה מאזינים אני אוכל להכניס ועל איזה איכות? כדי שתבינו מזה 70 KB העלאה אני אתן לכם דוגמא.. עם 70 KB העלאה אני מריץ שרת משחק בייתי של CZ עם 16 שחקנים ועם הרבה מודים ללא לאגים(זה הרבה).. תודה רבה לעוזרים, מני חן.
-
- 12 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שמעתי שכול מי שמעל גיל 18 יקבל בעקבות ההפרטה 2000 שקל ורציתי לדעת אם גם אני יזכה לפרס הנחמד הזה. אני יהיה בן 18 בעוד 6 חודשים האם האיר לי המזל ???
-
- 12 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלוש שבועות אחרי הצו הראשון, קיבלתי הזמנה למבדקים לצוות אוויר אז רציתי לשאול את מי שכבר היה שם - מה זה כולל? מה בדיוק עושים ביום הזה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
נרשמתי אתמול והתבקשתי לאמת את הכרטיס בעזרת זה שהם גובים ממני 8 שקל ואני מכניס את 4 ספרות של הגביה הזאת ומכניס אותם בחשבון שלי. האם לפני שאימתתי את הכרטיס אני יכול כבר לשלם באיביי איתו?
-
- 4 תגובות
- 973 צפיות
-
-
משהו כמו זאפ... [אני רוצה לדעת כמה עולה אייפוד נאנו החדש 4 ג'יגה במחיר הזול ביותר בארה"ב] תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 973 צפיות
-
-
מישהו קרא? שידליף פרטים על איך, מה, מו, מי, שווה או לא?
-
- 14 תגובות
- 973 צפיות
-
-
בקרוב קונה משם מחשב חדש ואני כנראה עושה את ה-OC שהם נותנים בחינם. רציתי לבדוק אם למישהו אכן הייתה היתקלות עם האחריות שלאחר OC שהם עושים או בכלל אחריות על מוצרים אצלם. תודה.
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שמעתי שיש מחר משהו שקשור לעומר שיש לו פינג גבוה (LAG בעומר פההההה! אוף למה אף אחד לא צוחק...) יש מחר חופש? האם הוא מוכר על ידי משרד החינוך? לכמה זמן?
-
- 14 תגובות
- 973 צפיות
-
-
כמה FPS יש לכם ב cod2 ?? שמעתי שעשו שיאים בcod2 עם הקונרו
-
- 11 תגובות
- 973 צפיות
-
-
-
את כל ההליכים וההתקנה אני כבר יודע , והפקס במחשב מותקן ועובד , אבל אני מנסה לשלוח פקס לבריסל שבבלגיה , ואני לא מצליח , כי נראה לי שאני טועה בקידומות , נדמה לי שבלגיה זה 32 ובריסל זה 2 , אבל האם אני צריך לשים 00 לפני? ניסיתי וזה לא מצליח , איפה הטעות , ????? בבקשה עזרה
-
- 7 תגובות
- 972 צפיות
-
-
-
שחכתי את הסיסמה שלי בGMAIL יש אפשרות לדעת מה כתוב מאחורי הכוכביות בפיירפוקס?
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
-
-
פותחים לנו בעיר קורס של A+ ורשתות הבעיה שהקורס ארוך 3 שנים ופעמיים בשבוע מ-4 וחצי עד 8 וזה לוקח הרבה זמן, ובסוף הם נותנים תעודה. הבעיה שזה עולה 450 ש"ח ואני לא רוצה לבזבז סתם כסף (עדיף לקנות עוד זוג עכברים ומקלדת אלחותית) ובזבוז זמן, השאלה אם הקורס שווה משהו ואם זה נותן לי משהו בחיים
-
- 13 תגובות
- 972 צפיות
-
-
היי זונרים. אז ככה, זה משהו שאני חושב עליו כבר זמן מה ודבר שאני רוצה ללמוד אבל אין לי ממש מושג איך והאמת שגם אין לי -שום- ניסיון קודם במוסיקה, ואני גם מדבר על תווים, שמות ומושגים. אבל יש לי שמיעה מפותחת וחדה וחוש מוסיקלי לא קטן, לכן אני רוצה להכניס את עצמי לעסק- ואפילו כבר יש לי ציוד סאונד ברמה בהתאם. השאלה היא איך, ממה ואיפה להתחיל. חשוב לי לציין שהלימודים האלו הם לא למטרת הוצאת תואר או משהו רווחי- לא באופן ישיר לפחות- לכן אני רוצה להתחיל מקטן ולא לקפוץ ללימודים מקצועיים. רציתי לדעת איפה אוכל להתחיל ללמוד מוסיקה בבסיסה (שזה כולל תווים ומושגים), ואיפה אוכל להמשיך לדברים רציניים יותר כמו עריכת סאונד והקלטת סאונד באופן מעשי ועריכה לאחר מכן, כמו למשל בתוכנות מקצועיות- עד בני…
-
- 6 תגובות
- 972 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אז כחלק ממקצוע מדעי המחשב יש את הפרויקט של העבודה באקסס. הבעיה: הנושא צריך להיות קשור ל 60 שנה למדינת ישראל. למישהו יש רעיון? אשמח אם תשתפו אותי, כי ממש אין לי אפילו התחלה של רעיון \:[br]פורסם בתאריך: 1.06.2008 בשעה 16:27:32 אין רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום, איני מחפש ספק דואר אלקטרוני מאובטח שעובד עם תוכנת windows live mail ומאפשר שליחה וקבלת דואר אלקטרוני מוצפן דרך התוכנה תודה
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אוקי עד לא מזמן הייה לי ה TT Lan Fire עכשיו לאחר הקנייה שלו גילתי לתדהמתי עד כמה המארז הזה זבל מאוררים רועשים כמו מפעל ליצור תחמושת פאן באס שחוץ מהמתגים המסתובבים לא עושה כלום ומד טמפרטורה שרק מזייף הא והמחיר של 700 שקל O_o לפני שבועיים הזמנתי טרנספומר הרכבתי ולדהמתי הטמפ ירדו המארז בנוי בצורה מעולה ובהחלט איכותי פי כמה עשות מונים מאשר הלאן פייר ומה לא עכשיו עד אתמול נסיתי למור תלאן פייר ללא הצלחה היום הגיע הפתרום הסופי אני ואחי ירדנו למטה איתו יחד עם גרזן,2 מקלות ביסבול מברזל,דוארודרט וזיפו D: פירקנו תמארז והתחלו לעבוד עליו בעזרת המקלות ואבנים שהיו בסביבה לאחר מכן התאמתי על כריתת מארזים ( ספורט פופלרי בימינו) ולבסוף שיחקתי doom3 עם הפליימטוור המאולתר על הפ…
-
- 11 תגובות
- 972 צפיות
-
-
לוקחת מטריצה ו הופכת אותו בסיס בודקת תלות לינאית ...יש משהו כזה משהו פשוט .
-
- 13 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אהלן יש לי תקציב של עד 1300 בערך למזגן 1 כס* כרגע ההתלבטות בין סאגה a12 לבין האייר שיש רק דגם אחד של החברה בארץ 1 כס האייר ניתן שירות מבית ניופאן השאלה היא מבחינת חלפים ... ועל הסאגה הדעות חצויות* עזרה ? אופציות שונות ?
-
- 3 תגובות
- 972 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום,למי שיש פה מושג-המכס שצריך לשלם מעל 200$ זה על כל פריט יחיד או על כול המוצרים ביחד?? והבנתי שאלכוהול מותר רק ליטר 1 לאדם זה נכון?מה קורה אם אני קונה 1.5 ליטר(נראה לי שיש בדיוטי פרי בקבוקים כאלה)? ומישהו יודע כמה בדיוק משלמים על המכס?(נגיד קניתי משהו ב300$ אז כמה צריך להוסיף)? תודה ויום טוב
-
- 6 תגובות
- 972 צפיות
-
-
מדובר על לימודי שאינם הכשרה מקצועית מוכרת לקצבה בביטוח לאומי. מי שאינו פנוי לעבודה בשעות הבוקר בימים א-ה, אינו זכאי לקצבת הבטחת הכנסה, או לקצבת השלמת הכנסה. זה אומר שאסור ללמוד בבוקר אפילו יום אחד בשבוע, חוץ מימי שישי. ברגע שאינכם פנויים למשרה מלאה בכל בוקר, נשללת מכם הזכות. כתוצאה מכך, גם חלה החובה בתשלום דמי ביטוח בגובה של מעל 150 ש"ח בחודש אם אינכם עובדים. לא יודע למה ציפיתי להיגיון במדינה... שביב של נאיביות שצץ מדי פעם. אם זה לא מוצא חן בעיניכם אל תלמדו, זה מה יש! מוגש כשירות לציבור. ביטוח לאומי, הבטחון האישי שלך ושלי.
-
- 3 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אני הפסדתי למישהו מלא בזמן שאני נחשב חזק אבל יחסית רזה אז השאלה שלי היא האם זה קשור למשקל
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
זה רק אני או שמדובר באחד השירים הטובים ביותר של הלהקה הזו? שמעתי ופשוט התאהבתי. פשוט שיר משובח.
-
- 11 תגובות
- 972 צפיות
-