עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מצא לאילו ערכי M קטנים ערכי הפונקציה y=(4m-12) x^2 +(2m-6)x מ-1 לכל X שאלה נוספת *הראה שלכל ערך של M יש למשוואה X^2-3X-M^2+5M-4=0 לפחות שורש ממשי אחד *מצא לאילו ערכי M שני שורשי המשוואה גדולים מ-1 מישהו יכול להנחות אותי בקצרה מה עושים.. תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. כן כן אני יודע שכל זה שטויות... וזה בכלל לא בישבילי זה בשביל ידידה של אמא שלי אז אפשר לחסוך בתגובות כמו: " :כל זה לא אמיתי... זה סתם המצאות ::)" וכאלו.... אז תודה לכל העוזרים מראש!!! ;D ;D

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  3. Started by Shasoosh,

http://www.slimail.com אני לא יודע כמה זה ריאלי לשנות שוב את הכתובת וכמה באמת יעשו את זה אבל אני חייב להודות שהרעיון מגניב, לא יודע למה אין אפשרות סינון כזאת בכל ספקי הדואר למינהם. (גם אם בפועל המיילים ששלחתי לעצמי לא ממש השתנו בדרך )

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by MATOK,

שלום לכולם. אח שלי טס לארה"ב עוד שבועיים ויש לי תקציב של 400$ איזה רכיב למחשב חוץ מכרטיס מסך כדאי להביא משם?

• 5 תגובות
    • 575 צפיות
  5. http://www.gutta.nu/Roliga_Filmer/Biltest%202.mpeg http://www.gutta.nu/Roliga_Filmer/Biltest..mpeg לא יאומן איזה אנשים מטורפים יש בעולם!!

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by rk666,

הופעה של הלהקה האדירה הזאת. מישהו מאיזור כפר-סבא/ השרון מתכנן לבוא?

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  7. איזה מוקומת אתם ממליצים בתל אביב? והאם יש איזה שהוא אירוע ביום ראשון הבא? (נדמה לי יוצא ה-5). שמעתי על יריד מכוניות ויריד מוצרי חשמל -שווה משהו?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. האם יש לזה שם מיוחד ? אני מנסה למצוא באתר זאפ אבל אני לא מוצא

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by AntiVir Guard,

היי, רציתי לדעת איך אני מעלה תמונה לגוגל??

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. או יותר נכון המילה ארגונומי, לא? אבל הבנתם את כוונתי. מה יותר בריא? המקלדת אצלי מאז ומעולם היתה על מגש נשלף. היום הוא נשבר, אז העברתי למעלה אל השולחן. לא כל כך נוח (טוב בטח, הרי אני כל השנים עם מגש, בטח צריך להתרגל) אבל חשבתי - אולי בכלל מה שהייתי עם המגש זה יותר טוב לגוף? זה יותר בריא / ארגונומי? לא מצאתי על זה מידע באינטרנט. ואיך זה אצלכם? מגש/על השולחן?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. לפני שבועים שמתי הזמנה קטנה בזיגזג הם לא התקשרו אלי ואני לא התקשרתי אליהם סטטוס ההזמנה נשאר ללא שינוי "ההזמנה נמצאת בטיפול" יש סיכוי ששכחו ממני ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. יש לי כיסא משרדי,ובטח כולכם מכירים את הגלגלים מפלסטיק,שנתקעים להם שיערות על הציר,בין גוף הכיסא לבין הגלגל עצמו.וזה משגע אותי שאני לא מצליח להחזיר את הכיסא למצבו הקודם,ככה שהייתי יושב בכיף ומחליק על הריצפה להנאתי. יש למישהו הצעות איך להעיף משם את השיערות,ולגרום לגלגלים להתגלגל חופשי?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by nehmia,

נכון תמיד בסרטים אז אומרים איזה 4 אותית והמשמעות שלהן זה בעדיפות גבוהה עכשיו תמיד תהיתי לעצמי מהם האותיות הללו.. אם מישהו יודע...

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  14. אחותי חיה בטאיוואן ובמסגרת העבודה שלה היא צריכה לחייג הרבה לישראל. מישהו מכיר דרך טובה וזולה לעשות את זה? האם היא חייבת להצטרף לחברת תקשורת ישראלית כלשהי או שהיא יכולה לחייג עם סים מקומי? תודה מראש

15. Started by solo53,

איך מחברים מנורת פלאורסנט סטרטר צ'וק והמנורה

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  16. אז ככה, השאלה היא: k(x^2+3)-2=2x(k-2) z וצריך למצוא לאילו ערכי K יש למשוואה שני פתרונות ממשים.. עכשיו, אם מישהו יוכל לכתוב לי את הדרך ואת הפתרון זה ממש יעזור לי כדי שאני אבין את העיקרון של זה.. תודה ענקית מראש

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  17. Started by EyEOnE,

בגדול איך האיכות של הטלויזיות והאם במחיר זה באמת משתלם? http://www.hye.co.il/news/news.aspx?newid=253

18. אתמול בבגרות בתנ"ך הייתה שאלה על ערלת העץ (נושא מסכם - חקלאות במקרא). השאלה הייתה: קרא ויקרא, י"ט, 23-25. מהי הסיבה החקלאית ומהי הסיבה הדתית לחוק שבפסוקים אלה? אם אתם מתעצלים לפתוח ספר: "וכי-תבאו אל-הארץ ונטעתם כל-עץ מאכל וערלתם ערלתו את-פריו שלש שנים יהיה לכם ערלים לא יאכל: ובשנה הרביעת יהיה כל-פריו קדש הלולים ליהוה: ובשנה החמישית תאכלו את-פריו להוסיף לכם תבואתו אני יהוה אלהיכם:" טוב, לשאלה. הסיבה החקלאית ברורה - לתת לעץ לגדול וכו'... מה שלא ברור לי זו הסיבה הדתית. לדעתי, סיבה דתית לפי הגדרה היא סיבה שרירותית שאין לה הסבר. למשל: מה הסיבה ללא לעבוד ה' אחרים? סיבה דתית = ה' אמר ככה. אולי אני טועה.. מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  19. Started by PoNi_PoNi,

מי היבואנים בארץ של חומרה כרטיסי מסך לוחות הכל כל החברות

20. Started by Sym,

בבקשה אשמח לאיזה סלוגן או משפט לסיום מחזור מ''א כיתה יב' משהו מצחיק ישמח אותי כיפליים אין לי בעייה למשהו שרוט לגמריי אפילו שיהיה סוטה לא אכפת לי זה מה שאני מחפש הכי משוגע שיש

• 5 תגובות
    • 8.9k צפיות
  21. בכדי לצפות בסטרים תצטרכו Microsoft Silverlight. הנה האתר הרשמי החדש של JACKASS: http://www.jackassworld.com/ הנה קצת מידע באנגלית מהאתר הרשמי: Dec. 13, 2007 – MTV New Media, Paramount Pictures Digital Entertainment, both part of Viacom Inc. (NYSE: VIA and VIA.B), and BLOCKBUSTER® today announced they are unleashing “JACKASS 2.5,” the first-ever, studio-backed feature streamed in its entirety online. JACKASS 2.5 will be made available for free courtesy of BLOCKBUSTER at blockbuster.jackassworld.com beginning December 19th through December 31st, 2007. To mark this unprecedented event, Johnny Knoxville delivered a special message to the media on jackassworld.com, a new s…

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  22. שני מכשירי דור שלישי בעלי מצלמת 2 מגה פיקסל, המחירים לא בשמיים, דווקא ה-V3X הפתיע אותי לרעה (כנראה בגלל שזכה בתואר בתערוכת 3GSM לפני חודש...). עיצוב נחמד לשניהם, עדיין המימדים לא כאלה נוחים, אבל סבילים... מה אתם אומרים? יש תחרות ל W800? (ולא בנושא צילום).

• 5 תגובות
    • 559 צפיות
  23. Started by SpiritKnight,

שמתי לב שאף אחד לא רשם את זה פה, והתאריך כבר ה12\1, אז חג חנוכה שמח! לכל משתמשי הפורום, תאכלו הרבה סופגניות, ולסיום שמן מקפץ:

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  24. Started by motiganot,

שלום לכולם , בחודש הבא אני מתחיל קורס MCSA במכללה והבנתי שאני מקבל בתחילת כל שלב בקורס את הספרות הרלוונטית מבית מיקרוסופט ... השאלה שלי היא האם מישהו ידע היכן אפשר להשיג את החומר הכתוב בפורמט של doc או Html . אני פשוט מעדיף להשתמש בתוכנה להקראת הטקטס !!!

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  25. Started by Guy King,

לא משנה.

• 5 תגובות
    • 649 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.