כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
בתחילת ינואר השנה הזמנתי רכיב מוזל (מעודפי ההחזרות המחודשים), מיבואן גדול לציוד-מחשב בארץ, שנמצא במיקום-גיאוגרפי שהנו מרוחק-יחסית. בגוף ההזמנה, שנשלחה כמקובל אצלי, באמצעות הדוא"ל, כתבתי במפורש : "אציין כי הזמנה זו מיועדת בעיקר לשיריון הציוד בעבורי, שהרי מלאי קבוע ממנו איננו זמין בחברתכם", ובנוסף ציינתי כי ברצוני : לשלם באמצעות כרטיס-אשראי (שאת פרטיו צירפתי), ולהגיע לאיסוף ההזמנה בעצמי. ההזמנה הוכנה לאיסוף (כולל חיוב כרטיס-האשראי בסכומה) למחרת היום. כשבועיים לאחר מועד ההזמנה, יצרה עמי קשר האחראית על המשלוחים, ובשיחתנו סוכם כי אשתדל למצוא פתרון לאיסוף הזמנתי בהקדם - ותו לא. בתחילת פברואר שלחתי, באמצעות הדוא"ל, הזמנה נוספת, וביקשתי "להעמיס" על המשלוח גם את ההזמנה הקודמת, אך …
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נתקלתי תוך כדי שיטוט , בכתבה מעולה ומקיפה על שידרוג המחשב - מה כדאי? לוח אם (צ'יפסט) או כרטיס מסך או מעבד... לקחו משחקים מכל הג'נרים (סימולטורים,RPG,FPS,RTS וכו') ובדקו. הם מסבירים שם גם קצת על מונחים, ומה המשחק עצמו דורש ובקיצור שווה קריאה, גם אם אתם לא ממש מתכננים שידרוג כרגע (אני לא מאמין שיש אחד כזה כאן ;D ) יאללה, תהנו http://www.aceshardware.com/read.jsp?id=50000356
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
התחלתי השבוע ללמוד יג' אלקטרוניקה באורט סינגאלובסקי וזה פשוט סיוט מתחילים ברוב הימים ב8 וחצי וזה אומר שאני צריך לקום ב7 לתפוס 2 אוטובוסים. בנוסף לזה, רוב השיעורים שם מעניינים לי את ה#$% בתיכון לא השקעתי עד הבגרויות ופה אני לא הולך להשקיע עכשיו ההתלבטות שלי היא האם כדאי לסבול כמעט שנה ולהוציא טכנאי (אם זה שווה משהו בכלל) או לצאת עכשיו כל עוד מוקדם ולהתגייס לתפקיד שאני עדיין לא יודע (כג'ובניק)
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אם הצטברו לכם חוויות מתסכלות מאיזה סרט שראיתם הגעתם לת'רד הנכון. אם אהבתם איזשהו סרט במיוחד הגעתם לת'רד הנכון. אם אתם סתם אוהבים קולנוע ולראות סרטים טובים הגעתם לת'רד הנכון. ובכן נתחיל מהרשימה השחורה שלי: 1. מקום ראשון בכבוד מגיע ל"קווין ופרי קורעים את איביזה". במילה אחת- טראומה. 2. ירח דבש מטורף+אחי איפה האוטו- בהחלט היו חזק בתמונה על המקום הראשון אבל הצילה אותם העובדה שהם לא הגיעו ממש לקרוסליים של קווין ופרי בטמטום גסות ועוד שלל ירקות שבני נוער חרמנים אוהבים. 3. קנגורו ג'ק- דביליזם במלוא מובן המילה 4. אמריקן פאי 3 - הראשון הצחיק אותי. בשני בקושי צחקתי. השלישי היה פשוט מלא בחרא)תרתי משמע( 5. servin sara. אין הערות עכשיו לרשימת הסרטים המומלצים שלי ואלה שאהבתי במיוחד 1. …
-
- 42 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
הסיבה שאני שואל היא, כי אני רוצה להשאיר את המחשב דלוק כל הזמן דלוק, אבל אני פוחד שהחשבון חשמל שאני יקבל ירקיע שחקים, או לפחות יקפוץ משמעותית. אני טועה?
-
- 35 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני יודע שזה מטופש אבל בכל זאת: זה GOOGLE MAPS לכל מי שלא מכיר. http://maps.google.com/maps תתקרבו לאר"הב עד שתראו את כולה על המסך. תלחצו בפינה "לויין" כדי להציג תמונה. עכשיו תעשו זום על כל מקום באקראי במרז אמריקה (גם בצפון והדרום) שהוא לא הר או ים או חוף. נכון קיבלתם שדה חקלאי בתמונה? זה רק אני או שזה ממש מטורף?! אפה לעזאזל המדבריות הענקיות של ארצות הברית, ואיך בכלל יכל להיות שיש להם כל כך הרבה שדות? יש שם ביליארדים של שטחים של שדות!! תגידו לי שזה סתם טעות של גוגל...
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שבוע הבאה אני נוסע לאילת ואני רוצה לקנות שם רמקולים למחשב ועכבר טוב. מישהו מכיר חנות מחשבים טובה באילת?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מי שקנה או התנסה בידית הזאת, האם יש הבדל משמעותי בינה לבין הידית הלא רוטטת?
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני מתכוון לעשות משלוח צנוע מארה"ב בדואר אוויר. המחיר כולל משלוח להערכתי יהיה בסביבות 150-170 דולר, לא מעבר לזה. הייתי רוצה לדעת מאיזה מחיר יש מכס עמלה ושאר הדברים בסגנון, ועל כמה אחוז הם עומדים. תודה (:
-
- 14 תגובות
- 812 צפיות
-
-
www.stumbleupon.com תירשמו, תורידו את התוסף לפיירפוקס, תבחרו נושאים שבאמת מעניינים אותכם, ותיתקלו באתרים מעולים שבחיים לא הייתם חושבים לחפש! רעיון גאוני ומאוד כיף תראו אתר לדוגמא שהגעתי עליו, משהו ממש נחמד: http://musicovery.com/index.php?ct=us תחנת "רדיו" שמשדרת לפי מצב הרוח שלכם. תהנו!
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
http://www.albinoblacksheep.com/flash/demented.php כל קטע מצחיק מהקודם,לראות את הכל,מי שלא צוחק מספר לי מה השיטה.
-
- 12 תגובות
- 817 צפיות
-
-
-
שלום העברתי עכשיו ערוצים בטלויזיה ונתקלתי בערוץ הקניות מפרסמים מחשב, אז חשבתי על הרעיון הזה... ככה תראה פרסומת על הכרטיס TC6200 הגרוע בארוץ הקניות, אילו הם היו מפרסמים אותו. שחקנים: איש, אישה (מכיוון שאני לא יודע את השמות שלהם, אקרא להם כך). נתחיל? איש: הילד מנדנד לך "אבאאאא המחשב לא מפעיל משחקים", האישה רוצה לראות טלויזיה במחשב, מכל אלא יש לך כאב ראש? לא עוד. בזכות הכרטיס הגראפי המהפכני החדש GeForce 6200TC תוכל לפתור את כל הבעיות הללו ולישון עם ראש שקט. אישה: נמצא כאן לידי הכרטיס עצמו, תראו איזה יופי! תראו איזה נוצץ! אבל לא רק זה!, הכרטיס הגראפי הזה הוא שיא הטכנולוגיה! איש: כן, כן. הכרטיס מיוצר מבית ג'יפורס הטוב והמוכר עוד מלפני בזכות הכרטיס המהפכני הקודם, ה …
-
- 25 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
זה כואב, זה מדמם וזה נפוח - מה זה? ואו זה נראה גרוע ביותר במציאות .
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
פשוט נמאס כל אחד כאן שומע אייבורי ישר עולה לו בראש זיופים דחיפות וכו' עד שלא תנסו לקנות מאייבורי מחשב או משהו אתם לא תבינו איך זה הולך כל אחד שאפילו לא היה באייבורי ממציא כל מניי דברים דפוקים עליה היא חברה מצויינת ויש לה סובלנות לקליינטים שלה ולכל אחד שחושב שאייבורי חברה דפוקה שישמור :-Xאת זה אצלו ושלא ימציא דברים כאלו הייתי חייב לפתוח הודעה כזו כי פשוט נמאס היחס שאתם נותנים לה ולמנהלים תעשו טובה שהגולשים פה לא יתחילו לבלבל תמוח כמה אייבורי חברה גרועה כי היא לא ואני מקווה שתטפלו בדברים כאלו.
-
- 9 תגובות
- 689 צפיות
-
-
;D מכירים עוד "סודות" פייסבוק? חיפוש קצר הראה שזה משהו מוכר. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
היום היו רוחות חזקות מאוד... ורציתי לדעת עם מישהו שמע בחדשות או מכיר איזה אתר שכתוב שם מה יהיה המצב מחר?.. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי אנשים.... חברה שלי משתתפת בתחרות נערת פלפל, אנחנו מעוניינות בכמה שיותר דרוגים (כן כן רצוי גבוהים ) ונשמח מאוד אם תשתפו פעולה... כנסו לכאן: http://www.pilpel.co.il ליחצו Enter אח"כ על "תחרות נערת פלפל" (עם הפרח) ואח"כ על "נערת השבוע"... אני ולינה מודות לכם מקרב לב...
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי לכולם, היה לפני איזה חודש בערוץ 10 או 2 על חברה שיש לה כל מיני ג'אגטים, שכחתי את השם שלהם. אבל אני זוכר שהראו שם כל מיני דברים חדשים שהם פיתחו או ייבאו לארץ, ואחד הנושאים היה על נעליים מיוחדות למבוגרים שמצליחות לייצב את הבן האדם כאשר הם מרגישות חוסר יציבות.. אני לא זוכר בדיוק מה הם עושות אבל הם עוזרות מאד להליכה. מישהו זוכר במקרה את השם שלהם, או כל מידע אחר על הנעליים האלה.. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי כלום. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
איך אני מחשב את צריכת החשמל שלי בבית? נגיד כמה עולה וואט אחד לשעה? האתר של חברת החשמל פשוט מטומטם.... :bash:
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
היי, לא מזמן עשיתי שיט, והמחיר של סיגריות בדיוטי פרי ממש זול ביחס לדיוטי פרי של נתב"ג. מחיר של פאקט יצא 16 דולר (חמש פאקטים ב80 דולר) - מדובר על טיים, ולא אני לא מעשן אלא אבי. חשבתי לתומי, נגיד שמיסים יעלו X אחוזים - ייתכן ויש כמות ששווה לרכוש לשימוש אישי שתשתלם. לצורך העניין, פאקט של טיים בארץ עולה כ260 ש"ח. מחיר פאקט לפני מיסים בדיוטי פרי יעלה 16 דולר שזה שווה ערך ל64~ ש"ח. גם אם אשלם 150 ש"ח מיסים על אותו פאקט - עדיין יתשלם לי להביא לשימוש אישי את כמות הפאקטים המקסימלית המותרת. ולכן אשאל - מישהו מכם יודע מה הכמות פאקטים שאפשר להביא לארץ לשימוש אישי בעת טיסה/הפלגה ? והשאלה השנייה - איך אני מחשב את המיסים לסיגריות ? …
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-
-
http://wires.news.com.au/special/mm/030811-hubble.htm בהחלט גורם להרגשה שאנחנו ממש, ממש קטנים
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-