עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by coldplay,

4 ימים לגיוס..אני כולי בבאזזזז אני כבר יודע מה להביא בערך מתגובות אחרונות אבל יש לי עוד כמה שאלות: כדי להביא דברי ערך או שיש סיכוי גדול שהם ייעלמו באופן מסתורי? נגיד הMP3 שעלה הון תועפות לא אבל הפלאפון כן? לקנות תיק גדול אחד של 70 -90 ליטר מריקושט שיחזיק את כל הדברים או יותר עדיף כמה תיקים בינוניים של הבית? האוכל של הצבא..איך הוא? כדי להביא איזה סטוק קטן של אוכל מהבית? זהו.. תודה לעונים זה חשוב לי. תוסיפו עצות מה שבא לכםםם

• 19 תגובות
    • 999 צפיות
  2. Started by Gohan,

בן 16 ;D

• 10 תגובות
    • 999 צפיות
  3. Started by redead,

יש לי את הפונקציה (SIN(2X +3Y+5 ואת הנקודות X0 Y0 2.275 3.15 , X Y 2.28 3.2 עכשיו אני צריך למצוא את הדברים הבאים : א). מצא שגיאה מוחלטת של וקטור X ב). מצא שגיאה יחסית של וקטור X ג). מצא שגיאה מוחלטת של פונקציה לפני XY ד). מצא שגיאה יחסית של פונקציה לפי XY ה). מהו מספר המצב של פונקציה. איך אני עושה את זה? תודה.

• 1 תגובה
    • 999 צפיות
  4. Started by EyalRDT,

ולא, זה לא הקטע שכולם מכירים http://www.youtube.com/watch?v=QzzhM5e5bU8

• 5 תגובות
    • 999 צפיות
  5. Started by Fenomeno,

כמה אנשים התלוננו על כך שהכרטיס קטן מדי, ;D כמו כן, נראה שנווידיה החליטו לעשות בו שימוש בעוד כמה וריאציות כיד להרוויח: קרדיט לחברה בNVNEWS. מצטער, הייתי חייב

• 9 תגובות
    • 999 צפיות
  6. Started by HaEsrimVeArba,

תגידו, שמי לב שכסאות מנהלים מתחילים ב 150 שקל ב ZAP מישהו ניסה לקנות ? אם אני יושב כל היום על המחשב בא לי כיסא איכותי וזה גם סופר מגנייייייב.

• 7 תגובות
    • 999 צפיות
  7. Started by עמיר,

כיצד לדעתכם יש להתמודד עם חנויות המוכרות ציוד משומש כחדש תוך הסתרת העובדה שמדובר בציוד משומש ומחירתו במחיר מלא ? האם נתקלתם בתופעה זו, אם כן, באיזה חנות וכיצד התמודדתם עם זה?

• 9 תגובות
    • 999 צפיות
  8. כתוב לי בתיק הרפואי על רגישות לקור ושאני צריך ללכת עם גרביים מצמר בתנאי קור בלה בלה בלה... מישהו יודע אם זה יוריד לי את הפרופיל, או רק יוסיף סעיף?..

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  9. אוקי, אז כפי שראיתם אני זקוק לעזרה באיזה שהוא מושג בתחום האודיו. אני כותב עבודה על איך שמיעת מוזיקה בעוצמות חזקות מדי משפיעות על השימה לטווח הארוך ויש שתיי מושגים שאני צריך לרשום אבל לא יודע איך לרשום את זה. העבודה הולכת ככה- *מבנה האוזן ואיך שומעים *אז אני עושה פרק על דברים שאפשר לשמוע איתם מוזיקה- רמקולים ואוזניות. אז רציתי לדעת איך קוראים לכל הדברים שבעצם מקבלים את האותות החשמליים מנגן כל שהוא- אייפוד, מחשב וכו' ומפרשים את זה לצלילים וכך גם כיצד קוראים לחומרה שפולטת את אותות האודיו שהאוזניות/ רמקולים מפרשים לצלילים. * אילו השפעות וכיצד הם נגרמות. בקיצור, הבעיה שלי היא כמו שרמשתי על פרק שתיים שהוא מחולק על מקורות שיוצרים את האותות החשמליים ומקורות שמפרשים את האותו…

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  10. Started by itay390,

שלום. בגלל שחלקי מחשב בארץ עולים הרבה כסף, ומהחולשה של הדולר - אני מעוניין להרכיב מחשב חדש, ולהזמין את החלקים למחשב מחו"ל. הבנתי גם שאין מכס על חלקים. אלא רק על מחשב שלם. האם יש איזו חנות (בינלאומית) בחו"ל שיכולים להמליץ לי עליה, שתשלח לי את החלקים שאני קונה לארץ? אילו הוצאות כרוכות בהזמנת חלקים מחו"ל לארץ? (האם המשלוח צפוי לעלות לי הרבה כסף?) תודה על התשובות.

11. Started by MiniDisc,

היי קוראים לי נוה ואני מקוה שאני אוכל לעזור כמה שאוכל ושאנשים יעזרו לי כמה שיוכלו אני מקווה שאתקלם כמה מהר שאפשר

• 11 תגובות
    • 998 צפיות
  12. אני לא יודע אם פורום "כללי" הוא המקום הכי ראוי לזה, אבל נדמה לי שכן... חשבתי על אפשרות מסויימת שתשפר את החוויה של משתמשי הפורום. נכון שיש מנייה של מספר ההודעות של כל משתמש? אבל אין ממש הבדל בין 1800 הודעות ספאם טהורות ל-1800 הודעות אינפורמטיביות ומעניינות. אז חשבתי על אפשרות לסמן הודעה של בן אדם כהודעה טובה, לפי דרגות מסויימות. כך שלאדם יכול להיות 1000 הודעות, מתוכן 900 ספאם, 50 מועילות ו-50 מצויינות (או להיפך). לאחר שתיווצר סטטיסטיקה מספיק גדולה עבור רוב חברי הפורום, לכל חבר פורום תינתן האפשרות לבחור רף שממנו ומעלה הוא מעוניין לראות. למשל, אני מעוניין לראות רק מי שפחות מחצי מההודעות שלו מוגדרות כספאם. דבר זה יעודד אנשים לכתוב בעיקר הודעות מועילות, ויפחית משמעותית את אפשר…

• 13 תגובות
    • 998 צפיות
  13. שמעתי שיש אוזניות אלחוטיות לטלוויזיה שממוננות ע"י כופת חולים לכבדי שמיעה מישהו יודע עוד פרטים?(בשביל קשיש)

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  14. הפעם זה הגיע לשיא,הייתי נותן לכם לינק לת'ארד הקודם שפתחתי פה בקשר לזה אבל משום מה אני לא מוצא אותו. בקיצור בחודש מרץ עבדתי כמה ימים באותו כח אדם,הייתי אמור לקבל משכורת ב10.4 משכורת כמו רוב האוכלוסיה בארץ,המנהלת של המקום שמה החסירה לי 2 ימיי עבודה,בסופו של דבר ראתה שכן עבדתי את אותם ימים ואמרה לי שהיא תביא לי את הכסף הזה חודש הבא(לעזאזל) בסדר עד פה הכל בסדר,אני בא למשרד של הכח אדם שלהם ב10.5 לקחת צ'ק מזדיין של 320 שקלים,היא אומרת לי שהיא ''טעתה'' והביאה את הצ'ק שלי לבחור אחר שקוראים לו יעקב,איך שהוא התבלבלה. אני כל יום מתקשר אליה והיא בשלה אומרת לי שהוא לא עונה תמיד,ביקשתי ממנה תשם שלו היום והיא לא יכולה למסור לי אותו היא אומרת. מה עושים במצב כזה?,הכל חוקי במה שהיא עושה בס…

• 7 תגובות
    • 998 צפיות
  15. Started by waizman,

מי שראה בשישי כוכב נולד (טוב בשביל להוריד ת'אוכל ), בטח ראה ושמע את שלושת השירים שביצעו המתמודדים שם. אני אחד שלא מתלהב ממש מה wannabes האלה, אבל בתוכנית האחרונה היה ביצוע מדהים לשיר "בתוך" של להקת חיל האוויר ע"י הראל סקעת. מומלץ מאוד לשמוע ולשמור באוסף השירים שלכם... אז לסיכום, ביום קיץ רותח שזה, מומלץ לשמוע את "הראל סקעת - בתוך". עד כאן פינתנו להיום. :-*

• 14 תגובות
    • 998 צפיות
  16. אני רוצה לחפש שרת שיאפשר לי לשים עליו את האתר של חבר שלי, הבעיה היחידה היא שיש לו כרגע אתר שנותן בחינם 25 מגה וזה לא מספיק! מישהו מכיר אתר שנותן יותר?

• 7 תגובות
    • 998 צפיות
  17. אודה למי שיפנה אותי.

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  18. Started by udicol,

אתם זוכרים את התקופה המאוד מיוחדת של משתמשים חכמים (מאוד חכמים) אשר רכשו שמות של דומיינים מוכרים ומאוד נחוצים לחברות ענק בעולם ובארץ? אתם כמובן כבר מנחשים למה אני מתכוון. עוד אני מנווט לי באתרים ישראליים מוזרים אני נתקל באתר : http://www.cellular.co.il/ ובמדור "המיוחד" של הדומיין למכירה - כמה הוא מציע ? שימו לב , עבור דומיין www.cellular.co.il הוא מציע 150,000 ש"ח .

• 6 תגובות
    • 998 צפיות
  19. Started by Funkyzord,

תכתבו לי את כתובת הe-mail שלחם ואני ישלח לכם את הe-mail אין בו וירוסים.

• 5 תגובות
    • 998 צפיות
  20. Started by Sickp,

• 5 תגובות
    • 998 צפיות
  21. Started by tominalex,

באיזה צבע אתם ממליצים לי לצבוע את החדר שלי? הרהיטים בחדר כולם בצבע חום חוץ מהמיטה שהיא בצבע בורדו. ???

• 14 תגובות
    • 998 צפיות
  22. הם עומדים בזמנים?

• 9 תגובות
    • 998 צפיות
  23. Started by MaXiK,

אני אמור להירשם לאוניברסיטה בקרוב ואני מתלבט בין מדעי המחשב להנדסת תוכנה. הבנתי שמבחינה כלכלית זה יותר משתלם, אבל מה ההבדל בלימודים בין שני המסלולים?

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  24. Started by HaEsrimVeArba,

החברה רוצה ללמוד את זה בתיכון. מישהו יודע מה זה? מה הקטע של בחינת הקבלה? איך עוברים אותה?

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  25. Started by Boris_yo,

יש לי מחשב נייד ישן וסמארטפון ישן. לא בא לי פשוט לזרוק אותם לזבל. דברים אלה עדיין עובדים. אולי יש דרך יותר טובה/נכונה להיפטר מאלקטרוניקה ישנה? מחזור או משהו? אולי יש חברות שמתעסקות עם זה?

• 1 תגובה
    • 998 צפיות

דיונים חדשים בפורומים