כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,618 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם בקרוב עוד כמה ימים יש לי ראיון אישי (המשך של הצו הראשון..) מה הם מחפשים שם? מה להגיד? מה לא? אל תגידו ליהיות עצמי כי אני יהיה.. אבל בתוספת של דברים שהם מודגשים יותר אצלי.. איזה תכונות להדגיש איזה לא? איזה שאלות מצפות לי? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-
-
;D ;D אךךך איך אני שמח שהלוזרים האלה עפו!!! שמח שבעתיים שג'רארד ולמפארד החטיאו!!!!!.
-
- 17 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום! יש לי הודעות שמגיעות מאותה כתובת שהGMAIL לא משהה כספאם. הגדרתי להם פילטרים שמעיף אותם יש לפח, אבל הם שם ואני צריך למחוק אותם ידנית. יש אפשרות להגדיר את הפילטר שימחוק אותם אוטומטית או לחילופין שבכלל לא יכנסו לדואר?
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה, אני מתעניין בזמן האחרון באומנויות לחימה [ובמיוחד בלחימה עם כלי נשק] שמתי לב לאומנות הלחימה נינגיטסו, רציתי לדעת אם מישהו פה התאמן\מתאמן בה, האם היא מסובכת? דורשת כושר גופני טוב [שלי לא משהו בכל מקרה] והאם במרכז יש מקום מומלץ שמלמד אותה? [ראשון לציון ותל אביב נניח] [בן 17.5 אם זה משנה]
-
- 14 תגובות
- 979 צפיות
-
-
הכותרת פחות או יותר ממצה, אני עובר דירה וצריך להעביר את המחשב, המסך והציוד ההיקפי שלו כמובן. השאלה היא, כיצד לעשות זאת? אני עובר מנתניה לירושלים(לא נסיעה ארוכה במיוחד, כן נסיעה הררית משהו) ואני תוהה האם פשוט לשים את מארז המחשב והמסך בבגאז'/ספסל אחורי - לא יגרום לנזקים כאלה ואחרים, בעיקר לחלקים המכניים(הארד דיסק). תמהתי, האם אולי כדאי יותר "לפרק" חלק מהרכיבים במחשב(הארד דיסקים, כרטיס מסך, זיכרונות וכד') ולקחת אותם בנפרד ולא בתוך המארז. כמו כן, האם כדאי "לארוז" את המסך במשהו שיגן עליו כמו נייר פצפוצים(או משהו דומה)?
-
- 5 תגובות
- 979 צפיות
-
-
לפני שנה וחצי בערך (סתם עלה לי עכשיו בראש) ראיתי איזה בחור עם מכשיר פלאפון של סמסונג ובעזרתו העביר תחנות בטלוויזיה.רציתי לדעת איך אפשר לעשות את זה עם המכשירים של היום,האם צריך יישום מיוחד?
-
- 4 תגובות
- 979 צפיות
-
-
הסדרה שודרה בערוץ 3 היה שם נער שיצא עם המשפחה שלו ליער ונפל עליו עמוד חשמל ואז הוא עבר לעולם סטייל ימי הביינים עם "קוסמים" שהם בעצם אנשים עם ציוד שמסוגל ליצר חשמל ולירות אותו על מטרות. לצערי אני לא זוכר הרבה יותר מזה. למישהו יש מושג? אני מאמין שהסדרה שודרה לפני 10-11 שנה.
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-
-
-
שמעתי שכול מי שמעל גיל 18 יקבל בעקבות ההפרטה 2000 שקל ורציתי לדעת אם גם אני יזכה לפרס הנחמד הזה. אני יהיה בן 18 בעוד 6 חודשים האם האיר לי המזל ???
-
- 12 תגובות
- 979 צפיות
-
-
-
אתם זוכרים את התקופה המאוד מיוחדת של משתמשים חכמים (מאוד חכמים) אשר רכשו שמות של דומיינים מוכרים ומאוד נחוצים לחברות ענק בעולם ובארץ? אתם כמובן כבר מנחשים למה אני מתכוון. עוד אני מנווט לי באתרים ישראליים מוזרים אני נתקל באתר : http://www.cellular.co.il/ ובמדור "המיוחד" של הדומיין למכירה - כמה הוא מציע ? שימו לב , עבור דומיין www.cellular.co.il הוא מציע 150,000 ש"ח .
-
- 6 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלוש שבועות אחרי הצו הראשון, קיבלתי הזמנה למבדקים לצוות אוויר אז רציתי לשאול את מי שכבר היה שם - מה זה כולל? מה בדיוק עושים ביום הזה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם יש פה אנשים שמתעסקים בקייט סרפינג? אם כן אז אולי תוכלו לפרט על הקושי של הספורט, החוויות, הציוד ועלותו וכו' תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי שרטוט של הדירה שרכשתי. אני רוצה להפוך אותו למודל תלת מימדי. יש תוכנה שמבצעת את הפעולה הנ"ל? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
- 1 follower
-
-
יש דרך שאני יוכל לעשות שלא יראו כמה חברים יש לי וגם שלא יראו את הרשימת חברים שלי? אם נניח מישהו כותב לי על הקיר משהו שאני לא אוהב ואני לא רוצה שחברים שלי וגם אנשים שהם לא חברים שלי יראו את זה אז אני יוכל למחוק את זה? דרך אגב אין לי פייסבוק אבל אני רוצה לפתוח אבל אני מתלבט בגלל שחשוב לי הפרטיות ואני יודע ששמה אין כל כך פרטיות.
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-
-
-
http://www.קנאביס.com/2013/05/%D7%A6%D7%A4%D7%95-%D7%A9%D7%95%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%95%D7%A9%D7%99%D7%9D-%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A9-%D7%91%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%92%D7%95%D7%93-%D7%9C%D7%97%D7%95/
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-
-
קבלו http://www.patrick.fm/boobies/boobies.php?text=Org-E זה רושם מה שאתם רוצים על הפתק שנו את ה Org-E לשם שלכם או סתם משהו וזה ירשם על הפתק למשל http://www.patrick.fm/boobies/boobies.php?text=HWzone הבנתם זה סוס שלחו לכול החברים
-
- 9 תגובות
- 979 צפיות
-
-
היי חברים אני הרבה זמן כבר מתעניין לגבי התחום הזה. לאחרונה עלו כל מני שמועות על כך שהשוק כבר רווי במהנדסי תעשייה וניהול ויש בו הרבה מובטלים ומשכורות נמוכות. האם יש משהו בשמועות האלו? מכיוון שלא מצאתי מידע קונקרטי בעניין. בנוסף, אם מישהו התנסה בעניין, אני רוצה ללמוד באונ' ת"א ולפי הציונים שלי אני יכול להתקבל רק להנדסת מכונות (לא מספיק לי לתעשייה וניהול) האם זה יהיה צעד נכון, להתחיל את השנה הראשונה ב"הנדסת מכונות" ובהמשך לעבור לתעשייה וניהול? האם זה אפשרי? כי מבחינת הקורסים- הם די חופפים בשנה הראשונה. תודה, ושבוע טוב בר.
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אני חייל משוחרר ורוצה ללמוד ולעשות קריירה בתחום המחשבים. יש לי נסיון של טכנאי מחשבים, אני די טוב בזה, כשמדובר בתקלות במחשב. הבעיה שלי שאין לי שום תעודה שמוכיכה את היכולות שלי. הנושאים שמעניינים אותי הם ניהול רשתות, 3D גראפיקה ואנימציה, וכמובן, חומרה. איזה מוסדות הכשרה יש במרכז הארץ ומה הייתם מציעים? בינתיים כבעתי רעיון בHackerU
-
- 6 תגובות
- 978 צפיות
-
-
פאק זה גאוני... היו צריכים לעשות אחד כזה בישראל... את מי היו לוקחים, נאצי או ערבי עם כפייה :lol:
-
- 9 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אלה שמצלמים במצלמת וידאו וחושבים שאם יהפכו את המצלמה זה יראה את התמונה לאורך זה משגע אותי, מה אפשר לעשות כדי לגרום להם להבין?!?!?! פתרון מישהו?
-
- 6 תגובות
- 978 צפיות
-
-
האם יש פה מישהו שעבר את התהליך ויכול לתת קצת טיפים? האם זה ריאלי ללמוד לבגרויות לבד? (מתמטיקה בפרט), או שעדיף לקחת קורס באחת המכללות למיניהן?
-
- 6 תגובות
- 978 צפיות
-
-
היי זונרים. אז ככה, זה משהו שאני חושב עליו כבר זמן מה ודבר שאני רוצה ללמוד אבל אין לי ממש מושג איך והאמת שגם אין לי -שום- ניסיון קודם במוסיקה, ואני גם מדבר על תווים, שמות ומושגים. אבל יש לי שמיעה מפותחת וחדה וחוש מוסיקלי לא קטן, לכן אני רוצה להכניס את עצמי לעסק- ואפילו כבר יש לי ציוד סאונד ברמה בהתאם. השאלה היא איך, ממה ואיפה להתחיל. חשוב לי לציין שהלימודים האלו הם לא למטרת הוצאת תואר או משהו רווחי- לא באופן ישיר לפחות- לכן אני רוצה להתחיל מקטן ולא לקפוץ ללימודים מקצועיים. רציתי לדעת איפה אוכל להתחיל ללמוד מוסיקה בבסיסה (שזה כולל תווים ומושגים), ואיפה אוכל להמשיך לדברים רציניים יותר כמו עריכת סאונד והקלטת סאונד באופן מעשי ועריכה לאחר מכן, כמו למשל בתוכנות מקצועיות- עד בני…
-
- 6 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אני מדבר על הצמיד הצהוב שכל הכנסותיו הולכות לחקר הסרטן הנה לינק לאתר הרשמי: http://www.laf-store.org/lf-wb-1001-10.html אני מחפש מקום בארץ שאוכל לקנות אותו תודה
-
- 11 תגובות
- 978 צפיות
-