כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, תהיתי לעצמי אם מדחס כמו הנ"ל יהיה שימושי לניקוי המחשב והמאווררים שבו.. אם האוויר שהוא מוציא חזק מספיק ע"מ להוציא את כל האבק והלכלוך, אשמח אם תשתפו מנסיונכם ומדעתכם תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן אני שוקל לקנות מדחס, תקציב - 1000 ש"ח, לא צריך משהו משוכלל במיוחד או בעל כוח להעיף משאית....... בסך הכל זה אמור לנקות לי מחשבים וחלקים קשים לניקוי כמו הקירור לכרטיסי מסך Silencer וכו'...... מצאתי שתי אופציות עד כה: http://www.sos-shop.co.il/show_product.asp?id=649 [ נראה לי אמין יותר האתר, וגם קל יותר להזמין...... ופה יש BRAND על המדחס] http://www.diy-israel.co.il/ProductDetails.aspx?pid=4471&cid=145 [זול יותר, ובסך הכל מפרט כמעט זהה מלבד שני לטרים] המדחסים האלה יעמדו במשימה? או שצריך יותר מ2 כ"ס ו120PSI כדי שזה יהיה שווה את ההשקעה בכלל? אם כן - מי מביניהם עדיף, ולמה.. ואם לא - אז תציעו בבקשה אופציות אחרות במידה ויש... תודה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 964 צפיות
-
-
למה למרות שהם קיימים כבר המון זמן , עדיין יש שוטרים גם עם המדים הישנים ?? הם רוצים להראות שהם פזמנקים או משהו ?
-
- 5 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לרכוש מכשיר מדידה לצורך מדידה של, למשל: מתח בשקעים החשמליים בבית (אני חושש שהמתח אינו יציב). זרם שצורך הקומקום החשמלי בעת הפעלתו (אני מבין שצריך בשביל זה, מודד עם צבת). זרם סוללת האל-פסק שברשותי ע"מ לוודא שהיא אכן 7.5AH. זרם של סוללות סטנדרטיות (1.5V מסוג AA ו- AAA וגם 9V) שברשותי. חיפוש בגוגל "אמפרמטר" העלה תוצאות רבות, חנויות רבות ומכשירים רבים ומגוונים בטווחי מחיר של בין 40 ש"ח לאלפי שקלים. אשמח לדעת איזה מכשיר בדיוק אני צריך, אני מעוניין להשקיע כך שישרת אותי בשנים הבאות ויהיה אמין ואיכותי. תודה רבה, אורן.
-
- 39 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
אני רוצה לבדוק סוללות לפני שאני זורק אותן... אני יודע שסוללות AA חדשות מספקות 1.5V מאיזה עוצמה הן כבר לא שימושיות? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע איך אפשר למדוד את צריכת החשמל של המחשב?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם לא הייתי בטוח איפה לרשום את זה אז רשמתי את זה פה. יש לי כרטיס טלוויזיה [במפרט] ואחרי שעברנו להוט נתקעתי עם העובדה שאין לוח שידורים שמתאים להוט במדיה סנטר... למישהו יש מושג אם הם מתכוונים לעשות לוח שידורים למדיה סנטר? והאם הממיר [החדש חדש של VOD]יש לו חיבור לIR BLASTER כמו לממיר של יס? תודה
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
יש לי מדיח בוש סופר סיילנט חצי אינטגרלי המדיח עושה עבודה מצויינת אולם מגיע לשלב הסופי ונתקע על זמן לסיום של דקה אחת לזמן בלתי מוגבל ועליי לרסט את הפעולה שלו כל פעם בסופה אודה לעצתכם
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
טוב בסוף קניתי את הDS LITE שלי מימדיה גיים אז ככה זה היה הזמנתי את המוצר בטלפון היה רק צבע שחור\אדום שילמתי בוויזה וזה היה צריך להגיע בדואר רשום בגלל החג חשבתי שהמשלוח יכול להתעקב אבל אחרי שבוע שכלום לא הגיע יתקשרתי בכל מקרה עשו טעות בהזמנה לא לקחו וויזה ולא שלחו את המוצר שהבינו שהטעות שלהם נתנו לי מתנה נרתיק לDS שניראה סבבה והיו מוכנים לדואר מהיר על חשבונם אבל אחד מהאחים שלי היה באזור אז הוא לקח כבר בכל מקרה המוצר הגיע סגור וחדש וגם הנרתיק הכל עובד מצוין ואני מרוצה יותר מזה אני לא יכול להגיד כי לא היה לי צורך במימוש אחריות ונקווה שלא יהיה צורך וגם זה המוצר הראשון שקניתי מהם
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
דוד שלי הטיפש שהיה ילד (14) גנב פלאפון וקיבל הודאה ללא הרשאה הוא מתכנן לעבור לחו"ל. ברור לו שעם רישום פלילי הוא בחיים לא ימצא עבודה ואין לו מה לנסוע. בארץ יש על זה חסיון ואי אפשר לגלות את זה. השאלה אם בחו"ל הדברים מתנהלים אחרת. (גרמניה)
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
כיוון שהעולם מתייחס למצב כאל סכסוך בין שתי מדינות.. אם פלסטינאים רוצים עצמאות-לתת להם. שיהיו מדינה עצמאית. אבל. צריך לפעול פה בכמה מישורים: הבטחוני והכלכלי. להכריזה כמדינה עוינת (על תנאי, נגיד 25 שנה) עם כל המשתמע מכך. ז"א בין היתר לא לאפשר לאזרחי ישראל לעבור על מה שכתוב להלן. לנתק כל קשר עמה, כולל הספקה (חינמית) של חשמל, מים וגז, חומרי גלם למיניהם ולנתק עמם כל קשר כלכלי. אם רוצים-שישלמו במלוא המחיר. לא לתת להם לעבוד בישראל. מי שרוצה לעבוד-חייב להשבע לנאמנות. כל אחד החפץ לעבוד בישראל חייב לעבור תחקיר בטחוני. כל מעסיק המפר תנאי זה, נחשב כמסייע לאוייב בשעת המלחמה. להשביע כל התושבים של ישראל, לנאמנות. כל מי שאינו רוצה להשבע- לגרשו למקום שיבחר עם הכרזתו persona non grata לצ…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, היום אני נוסע לKSP להזמין סופית את הרכיבים הבאים Phenom II X6 1075T BOX Gigabyte MA770 UD3 Shappire HD6950 הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח למי שמכיר ולא מכיר יש את המדיניות הבאה באתר הבית של KSP: אם תמצאו בעיר/אזור מגוריכם בחנות אמיתית או וירטואלית, מוצר זהה באספקה מידית, במחיר זול יותר, ובאותם תנאי תשלום מהמופיע אצלנו באתר או בעיתון תוכלו לקבל אצלנו את המוצר או מוצר שווה ערך, במחיר זול יותר מהמחיר שמצאתם. בהתחיבות !!! המעבד שאני הולך לרכוש עולה 1090 בKSP באיזור מגורים שלי (צפון) 12 תשלומים שווים. בSKYPC שיש להם סניף חיפה (צפון מן הסתם) יש את המעבד ב1039 ש"ח גם ב12 תשלומים שווים. האם אוכל לקבל פה את ההפרש? מה דעתכם? קישורים לחלקים: KSP: http://ksp.co.il/hmain.php?u…
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשתף את כולם בחווית הקניה הנהדרת* שלי באייבורי ועל מדיניות ההחלפה שם. מבלי לחפור יותר מידי, קניתי שם לפני בערך שבוע כבל HDMI ב 59 ש"ח. לאחר שגיליתי שלהורים שלי יש כבל כזה מיותר- חזרתי לאייבורי לאחר 3 ימים עם המוצר סגור באריזתו המקורית וביקשתי להחליפו (אפילו לא העלתי על דעתי* לבקש את הכסף בחזרה או את ביטול העסקה). להפתעתי הרבה נענתי בסירוב ואמרו לי שמוצר שנקנה בחנות אפשר להחליף רק תוך יומיים גם אם הוא לא נפתח ובאריזתו המקורית. ניסיתי לדבר איתם יפה ולבקש שיחליפו לי בכל זאת את המוצר, ודיברתי על כך גם עם המנהל שלהם והמנהל של המנהל וכולם סרבו. כשאמרתי למנהל (הגדול) שבסך הכל מדובר ב 59 ש"ח, שאין לי מה לעשות עם הכבל, והאם שווה לו הנזק התדמיתי ולהפסיד לקוח(ות) בגלל שט…
-
- 9 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
כאשר קונים דיסק קשיח, אחד הדברים שעשויים לעניין אותך מאוד הוא מדיניות החלפת דיסקים קשיחים מקולקלים של החנות, במידה כזו שיכולה להשפיע עליך האם לקנות את הדיסק הקשיח בחנות זו או אחרת. ציינו בבקשה, לפי נסיונכם האישי ובהתאם למדיניות הרשמית של החנות, את ההתרשמות שלכם מחנויות מהן קניתם דיסקים קשיחים וביקשתם להחליפם בחדשים לאחר שהתקלקלו. הפרמטרים שמעניינים אותי בעיקר הם: האם שלחתם לחנות את הדיסק הקשיח המקולקל בדואר, עם שליח, או שהגעתם לחנות עם הדיסק הקשיח? האם החליפו לכם בחנות את הדיסק הקשיח בחדש ללא שאלות? האם החליפו לכם בחנות את הדיסק הקשיח בחדש לאחר בדיקה מהירה בחנות שווידאה כי אכן מדובר בדיסק קשיח מקולקל? האם החנות שלחה את הדיסק הקשיח המקולקל ליבואן, ושלחה לכם בחזרה דיסק קשיח…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא מבין את הקטע שכשמקבלים את החשבון ורשום "לא כולל שירות" המלצרים לא מקבלים שכר? למה דווקא 10%? שלא תבינו לא נכון, אני לא קמצן או משהו ולרוב משאיר לא מעט, אבל אכלתי עם החברה במקום כלשהו ולא היה עלי מזומן, ביקשתי חשבון ורציתי לשלם עם האשראי, אך מסתבר שהם לא יכולים לחייב סכום מעל הסכום של החשבון ולא ניתן לשלם טיף עם האשראי. אז לחברה שלי היה 14 וקצת שקל מזומן בארנק אז השארנו את זה, איך שהמלצרית באה לקחת את החשבון היא קוראת לנו ואומרת: "סליחה? אבל זה לא אפילו לא 10%" (סכום החשבון היה 209 שקל) אז היא העמידה אותנו במצב לא נעים. למה אני "מחוייב" להשאיר 10%? יש חוק כזה? שיוסיפו את זה לחשבון אם זה חובה! ואם לא בא לי להשאיר טיף? אם השירות היה גרוע?
-
- 80 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
היי, התחתנתי לפני חצי שנה, ואני רוצה להעביר את סרט החתונה המלא למשפחה שלי בצורה פשוטה. מדובר על 24 ג'יגה (אורך החתונה המלא ב - HD). העליתי אותו ליוטיוב, אבל יוטיוב משתיק חלקים ניכרים ממנו בגלל שיש בו שירים מוגנים בזכויות יוצרים. פתחתי חשבון ב - vimeo אבל אני רואה שאפשר להעלות רק 500 מגה לשבוע. 1. האם שבוע הבא אוכל להעלות גי'גה? ועוד שבועיים ג'יגה וחצי וכן האלה.. ? 2. מה בנוגע למדיניות זכויות יוצרים ב - vimeo? גם הם כמו יוטיוב משתיקים חלקים עם מוזיקה מוגנת? 3. ראיתי שיש אפשרות "לערער" על הקביעות של יוטיוב (שהתוכן מוגן בזכויות יוצרים). מה קורה אם אני מערער? זה עובר לטיפול אנושי? ואז אולי יאשרו אם זה במסגרת סרט חתונה? חפרתי, …
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אם נשים רגע את החשיבות ההיסטוריה היהודית של ארץ ישראל בצד...ואת העובדה שתוך כמה שנים נהיה כבר יותר שחומים אבל באמת, איפה הכלכלה הייתה יותר פורחת? לא היינו משתלטים על כל אפריקה והופכים למעצמה הגדולה בתבל???? היינו מביאים מהפכה לאפריקה.... נו מור מדינות עולם שלישי!!! או שהיינו הופכים לאחת כזו? אני צופה נעילה של המודרים ....
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לומד מדמ"ח באונ' תל אביב, שנה ראשונה וכנראה גם אחרונה.. עבדתי קשה במהלך השנה הזאת, אבל לא יצאתי עם תוצאות טובות. נכשלתי ברוב הקורסים, ובאחרים לא קיבלתי ציונים גבוהים מי יודע מה.. היחס לסטודנטים מחפיר!!! דוגמה רלוונטית אחרונה: אני לא רשאי לגשת למבחן הסופי בקורס בגלל שהגשתי 6 עבודות במקום 7.. והיה לי נסיבות, ולא עזר כמה השפלתי את עצמי והתחננתי למרצה\ מתרגל\ בודק עבודות ! אז.. נרשמתי והתקבלתי באונ' חיפה למערכות מידע ניהוליות (וגם למדמ"ח כעדיפות שנייה) ? מה דעתכם על החוג הנ"ל ? האם הוא יותר קל ? האם מה שנלמד בו הוא דומה למה שנלמד במדמ"ח ? האם אפשריות התעסוקה אחרי קבלת התואר הם מצומצמים יותר ? אשמח לכל תגובה\ עצה\ טיפ שיכול להיות רלוונטי
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לילמוד מדעי המחשב התלבתתי מאוד בין מדעי המחשב לאלקטרוניקה אחרי שהתעשקתי קצט במיקרו בקרים לא ברמה של טכנות אלב מובן של העינין הבנתי שזה לא בשבילי אני איש של מחשבים יותר מדעי המחשב נישמה לי ממש אחלה השאלה שלי מזה באמת המיקצועה הזה אך הלימודים מבחינת הרמה של החומר מה התקיד שלי בשוק אחרי שיש לי את התואר (מבק שמישהוא עם תאור של מדעי המחשב יענה לי תודה דין ) :xyxthumbs:
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היי, התקבלתי למדעי המחשב בכמה מוסדות אבל הרקע המתמטי שלי הוא 4 יחידות ורציתי לדעת אם יש פה כאלה שגם להם יש 4 יחידות והם הצליחו לשרוד את הקורסים הקשים של סמסטר א' בחדו''א 1, אלגברה ליניארית, אינפי' וכו'.
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום, אני מועמד למסלול העתודה. אני רוצה לדעת מה עדיף. מצד אחד כולם אומרים שהנדסת תוכנה זה יוקרטי יותר ויש יותר עבודה, מצד שני קראתי, גם פה בפורום שאין טעם ללמוד עוד שנה בשביל הנדסת תוכנה ושזה לא נותן כלום. אשמח לקבל הסברים
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, לאחר התלבטות רבה בין מדעי המחשב להנדסת תוכנה, הבנתי שמשתלם יותר ללמוד מדעי המחשב (לטווח הארוך) למרות שזה לא כזה משנה. עכשיו אני מתלבט בין מדעי המחשב בלבד לבין מתמטיקה ומדעי המחשב. כי במקום בו אני רוצה ללמוד, יש רק מתמטיקה ומדעי המחשב. מהסתכלות ראשונית, זה נראה מבטיח יותר, יוקרתי יותר וכו'. אבל אולי יש פה חתול בשק? אולי אני אלמד רק 60% מדעי המחשב ו40% מתמטיקה וזא בתעשייה יעקמו פרצוף כשאני אגיע לריאיונות עבודה? אני בטוח שיש כאן כמה חבר'ה שיכולים לשפוך מעט אור על הדברים
-
- 36 תגובות
- 9.3k צפיות
-
-
חשבתי להתחיל ללמוד לאפיק מעבר במדעי המחשב באוניברסיטה הפתוחה. אני רוצה להגיע למדעי המחשב בבן גוריון וכרגע אני צריך לשפר בגרויות ופסיכומטרי, אז חשבתי במקום זה ללמוד באפיק מעבר. בשביל לעבור לבן גוריון צריך לעשות 7 קורסים של מדעי המחשב באו''פ ולקבל ציון מסויים. האמת שזה לא נראה בשמיים, אבל אני לא יודע אם אני בנוי לסגנון למידה שכזה ולכן חשבתי להתייעץ אתכם כי בטח יש פה כמה שלומדים באו''פ.
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-