כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,570 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני צריך עזרה די מוזרה... אני מחפש מקום/דרך/תופרת או לא יודע מה , שיכול להדפיס לי משהו על סמרטוט רצפה. כן, הדבר הזה שאתה קונה ב-5 שקלים ושם על המגב בשביל לנגב את המים שנשארו מהשטיפה... אני יודע שזה נשמע הכי מוזר בעולם, אבל אני חייב את זה. מי שיודע או חושב שהוא מכיר מקום שיכול, בבקשה תגידו כי זה די דחוף... אם אני ימצא מקום טוב אני יספר לך גם בשביל מה זה תודה
-
- 5 תגובות
- 957 צפיות
-
-
קיבלתי את ההודעה הזו כשרציתי לפרסם בלוח יד2... מישהו ניתקל כבר בתופעה המוזרה הזו?
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
http://www.theonion.com/content/video/ninja_parade_slips_through_town?&utm_source=digg_1 ROFL
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שימו תמונות של דיזלים חדשים מזוייפים או אמיתיים שיש בארץ אני מעוניין לקנות התקציב שלי זה עד 550 שקל לג'ינס אמיתי ולמזוייף 300 אבל שהוא דומה ממש למקורי ויפה
-
- 5 תגובות
- 947 צפיות
-
-
-
היי כולם כמו שכתבתי אני מחפשת חנות טובה ואמינה בב"ש (הבחורה שתקנה את המחשב גרה שם ולא רוצה להצפין גם לא עד אשדוד ל- IQPC) בינתים יש לי את פנדה, אבל הם קצת יקרים + התקציב ממש לחוץ. יש מקום מומלץ אחר? תודה ואגב מנצלת את ההזדמנות לבקש שתגיבו לבקשה שלי למפרט בשבילה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=300986.msg2637915#msg2637915
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
קראתי את הכתבות ב WALLA לא הבנתי תגידו לי אתם על תשלחו לי לי כתבות יש שביתה???מחר הוא שלא?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יום חמישי סוף סוף קניתי מחשב חדש בIVORY, המפרט הוא: מארז כסוף שחור דלת צד שקופה, רציתי לקנות יותר פשוט אבל היו להם רק מארזים קטנים פחות מזה... ספק כוח EZCOOL 400W REAL צורב SATA DVD X18 דואל לייר מעבד2.66GHZ 1333MHZ FSB E6750 של אינטל לוח אמ של ג'יגה ביט GA-P35-DS3L כרטיס מסך גם של ג'יגה ביט עם מעבד מסידרת 8600GT של אנבידיא ו128 ביט, 256 MB ראם שלוש HD קניתי 250GB, 16MB BUFFER SATA2 זיכרון ראם התלבטתי בין ג'יגה של זיכרון במהירות 1066 או 2 גיגה של 800 לבסוף הלכתי על ראם של OCZ שני סלוטים של גיגה במהירות 800 כרטיס טלביזיה PVR150 עם שלט MCE מסך של LG 22 אינץ' עכבר ומיקלדת אל חוטיים של מיקרוסופט : MICROSOFT DESKTOP1000 כבל מאריך של 5 מטר USB לשימושים שלי רוטר חוטי DLINK604 …
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
-
איך אני מוצא קבוצה שמקיימת סגירות וגם חוקי צמצום ? ומה ההבדל בינה לבין חבורה (את הגדרות חבורה אני מכיר , רק רוצה לעמוד על ההבדל בינהם ) תודה . ועוד משהו , אם למשהו יש דרך להראות דרך טבלת פעולה אשמח , כי אני לא מבין איך מראים את תכונת חוקי הצמצום בטבלת פעולה. עריכה : פתרתי , אבל אם למישהו יש דרך אלגנטית להוכיח סעיף ב' אשמח !
-
- 5 תגובות
- 14.3k צפיות
-
-
כמו: Skazi - Hit N' Run, Infected Mushroom - Becoming Insane. נראה לי שאלה השתיים שאני מכיר - טראנסים עם lyrics. מישהו יכול להמליץ לי על עוד? תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.gametrailers.com/player/27971.html :lol:
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם. שמי שייע אני רכז הדרכה ומנהל מעבדת מחשבים הנקראת "השובלים" פרוייקט זה נוסד לפני כ7 שנים והוא משרת את קהילת ילדי ומשפחות ראשון לציון. פרוייקט זה בעצם מביא מענה רב לקהילה הקשה מבחינה סוציואקונומית של ראשון בנושאי המחשבים - תמיכה תיקונים הדרכה ומתן שירותים לתלמידי בתי ספר בהכנת עבודות. פרוייקט זה כמו תמיד משקיע מאמצים רבים מאוד כדי לתת כמה שיות מעצמו בעזרת אנשים טובים שמקדישים מזמנם היקר למען הפרוייקט. בקשתי מכם - ומצוות HWzone אם אתם יכולים לעזור לפרוייקט זה לגייס מחשבים או ציוד הקפי וחומרה למחשב ללא חשיבות בין אם היא חדשה או משומשת. כל תרומה תתקבל בברכה. אבקש מכם לנסות לעזור לנו לגייס תרומות למשפחות שבאמת זקוקות לדבר הבסיסי שבשבילנו הוא כמובן מעליו - המחשב…
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני מחפש אתר איחסון כדי להעלות קבצים, אבל חשוב לי שיעמוד בתנאים הבאים.. 1. לפחות 50 מגה לכל קובץ 2. הקובץ נשמר לנצח 3. שיהיה מהיר (שיאפשר העלאה של לפחות 64Kbyte/sec והורדה לפחות 150) 4. שיאפשר לי לעשות רשימה לא מוגבלת של קבצים שאני רוצה להעלות ושיעלה אותם אחד אחרי השני... תודה רבה רבה לכל העונים..
-
- 5 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום רב אני צריך עיתון בסגנון של הjerusalem post באנגלית לאחי בן ה12 הוא צריך להשתפר באנגלית ע"י קריאה אז חשבנו לעשות לו מנוי לזה אבל לפני כן, יש לכם המלצות אולי לאלטרנטיבות שיכולות להיות יותר טובות? יותר מתאימות לגילו? תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
החלטתי לקנות שולחן פינג פונג (טניס שולחן), לא משהו רציני סתם בשביל לשחק עם חברים. יש למישהו המלצות ? ראיתי כלמיני מחירים בזאפ, אבל אני לא מצליח להבין מה יותר טוב ולמה. יש שולחנות ב800 ש"ח ויש ב2000. אני לא רוצה לקנות זבל סיני שיתפרק אחרי שבוע, אבל גם לא רוצה לבזבז כסף על שולחן שעשוי מחומרים סופר איכותיים כשהוא סה"כ יעמוד איפשהו בבית... מישהו יכול להמליץ ? כל תגובה מבורכת.
-
- 5 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אין לי מושג לאן זה שייך אז שמתי את זה בכללי.. יש לי Divx K-150 SONIC הצריבה שאני עושה היא DATA.. אני מכין תיקייה ושם בתוכה כתוביות + סרט (אני שם כמה סרטים בדיסק DVD- כל סרט בתיקייה נפרדת) עכשיו כשאני מפעיל את הסרט הכתוביות יוצאות לי הפוכות.. למשל הסרט רובוטריקים כתוב: ם י ק י ר ט ו ב ו ר אפשר עזרה?? מה עושים במצב כזה??
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=524024&sid=127 מיקרוסופט מוציאה את SP3, חבילת עדכון שלישית לחלונות XP, שתהפוך אותה מהירה פי שניים לעומת ויסטה
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
היום קיבלתי מחשב פצצה! מעבד:intel core 2 duo E6750 כ.מסך:Asus GeForce 8800GT 512MB TOP *2 זיכרון:corsair 2GB 800MHZ *2 לוח אם:Asus P5N32-E 680i SLI כונן קשיח:WD 3200AAKS 320GB ספק כוח:Corsair 520HX 520W נכון חמוד? :anim-jjd: :clown: :ylsuper: :auto: :bigglasses: :nutty: :jump1: O0 :alcoholic: **לא זה לא המחשב שאני משתמש בוא ברגע זה ^^ עכשיו אני בעבודה של אבא שלי.....יש לו שני MAC G5 ועוד חרא PC ^^ אז ככה שכשאני אגיע הביתה אני אעלה תמונות מ-CRYSIS =]
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני מחפש טלויזיה ואסור שתהיה רחבה יותר מ 70 ס"מ. לפי מה שראיתי 21 אינץ' זה מה שאני צריך. התקציב הוא 1000-1200 בעיקרון אבל קבעתי אותו רק לאחר התבוננות בטלויזיות בגדלים האלו. אני יכול להגדיל/להקטין אם אני אראה שיש סיבה טובה. ממש לא משנה לי אם הטלויזיה היא LCD או לא מבחינת הגודל כי היא תהיה בתוך ארון כך שהנפח שתתפוס לא משנה בכלל. בנוסף, אם אני אקח LCD המחירים יוכפלו ויגיעו ליותר מ 2000 וזה לא הכיוון שלי כרגע(דרך אגב, ההבדל באיכות הצפייה בגדלים האלה בין lcd למסך רגיל משמעותי?). חשוב לי שהטלויזיה תהיה איכותית (מבחינת איכות הצפייה, תוצרת של חברה טובה ואמינה וכו'). אם למשל העלאת התקציב תקפיץ את הרמה של הטלוויזיה אז תסבירו למה בבקשה ותתנו המלצה גם לתקציב שכתבתי כאן וגם לטלויזיה מ…
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
-
אוקיי אז ככה קיבלתי הצעה מבזק בינלאומי לשלם להם לספק+תשתית בזק של 5 מגה על 500 העלאה במחיר של 160 בחודש כרגע אני משלם 80 תשתית ו60 ספק HOT+012 ל1.5/500 , מחיר שערוריתי איך ההצעה שקיבלתי ? אטרקטיבית? לא להשוות למה שאני עכשיו אלא בכללי תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למה לא משדרים משחקים מענינים של הליגה האיטלקית??? לא שידרו יובנטוס-אינטר עכשיו לא משדרים יובנטוס-מילאן במקום זה משדרים לי משחקים של קבוצות תחתית שמשעממים לך תחיים
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-