עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by JohnnyBravo,

כמו בטלביזיה,מישהו מכיר?

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  2. אני רוצה ללמוד לבד קורס טכנאי מחשבים ורק לגשת למבחן ב MATRIX...מישהו יודע מה המחיר של מבחן כזה שם?

• 5 תגובות
    • 4k צפיות
  3. Started by ^GunX^,

מישהו יודע אולי מתי בערך מסיימים את הבגרויות בכיתה יב .? לקראת איזה חודש? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום, אני ממש מקווה שאני במקום הנכון לשאלתי אני מנסה להבין מה המפרט של המחשב שברשותי (2 מחשבים) על מנת שאוכל לשדרג אותם או לפחות 1 מהם - איך אני יודעת מה יש בהם??

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  5. הכתובת: - נערך - איך זה עובד? האתר מתחבר לICQ עם המספר והסיסמא שהבאתם לו ושולח את ההודעות.(כדאי לוודא שאפשר לשלוח עם המספר הזה הודעות לפני כן) ואל תדאגו, אני לא עושה את זה כדי לגנוב סיסמאות לICQ, יש לי דברים יותר טובים לעשות בחיים ;D אם אתם מגלים תקלה כלשהי או שיש לכם הערה או הצעה לשיפור תשלחו לי בבקשה ל bnaya.peretz@gmail.com. *ניתן להכנס לאתר גם דרך פלאפונים סלולרים , וניתן לצפות בו טוב דרך דפדפן operamini ( http://operamini.com)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. האם למעסיק מותר להכריח עובד לעבוד יותר מ-8 שעות ביום?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by LinKinG,

זה רק אני או שהמון דגמים של רכיבים נעלמו מהבילדר של PCHARDWARE כמו ה P4 2.4C והATI Radeon 9800 C3 ב1600 שקל שתמיד היה.... מוזר לי קצת למישו יש הסבר?

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  8. יש כול מיני הודעות. כמו הודעה שמתחילה: "שלום..... (שתיקה קצרה) אני ראיתי שהתקשרת לאישתי אתמול בחצות.. אפשר לדעת מי אתה? תשמע בחורצ'יק אני בא עכשיו ומפוצץ אותך... תתחיל לדבר (כול זה בצעקות) " משהו בסגנון הזה.

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  9. Started by eben,

כותרת

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by M.G.,

שימו לב לטריק הזוי ביותר ב-WORD שמישהו הראה לי לפני כמה ימים. בשביל לעשות את הטריק תעשו את הדברים הבאים: תעברו להקלדה באנגלית, ותרשמו את הדבר הבא: =rand(200,99) ואז תלחצו ENTER, חכו שנייה או שתיים ותראו מה קורה... מה אתם אומריםת מישהו במייקרוסופט השתגע? או שזה סתם תעלול של מישהו...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שליחת כרטיס מסך מקצועי דרך דואר גוביינא? מסוכן ? מה דעתכם? אני משחרר אותו ב1500 ש"ח מזומן דרך הדואר.

12. שלום, מישהו ניסה לנקות את המחשב עם אקדח אוויר? האקדח אוויר מחובר לקומפרסור. בגלל שהוא מוציא אוויר בלחץ גבוה רציתי לשאול האם זה יכול לגרום לנזק כלשהו?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by retro,

http://www.pctip.co.il/forum/index.php?board=8;action=display;threadid=20491 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: איזה חזק זה !

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  14. אני מקווה שלא מפריע לכם שאדפיס מדי פעם הודעות "בלוג" בפורום. סה"כ, זה כולה פורום Off Topic. אם זה כן מפריע לכם, אז בבקשה למחוק את ההודעה (לא לנעול!!). ועכשיו, ליומן. " שלוש בלילה, לא מצליח לישון. בעצם, שלוש וחצי בלילה (יחי הפרטים הקטנים). יושב במחשב, כרגיל, על אותו הכסא, אותו מחשב, מקלדת, עכבר. שומע פראנק סינאטרה וחושב על תכלית חיי.. תוכניות שלי לחיים, מה אעשה בשבוע הקרוב, על הבנות... ובעיקר נזכר שאני צריך לעבוד מאוד קשה על מנת לגשר את הפערים שלי בלימודים. כן, כזה אני. תלמיד גרוע. אוכל לתרץ זאת באלפי תירוצים, ולגולל זאת על עשרות דפים, אך אני בוחר שלא לעשות זאת כרגע. ברוכים הבאים ליומן חיי; שלום. אני אבינועם, ירושלמי לא כל כך ממוצע, בן 15. אשכנזי (קצת ספרדי, אבל תכל'ס אשכ…

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  15. Started by PhP dUdE,

שלום, רציתי לדעת איפה ניתן להשיג לבני שמוט(אבני אש) לתנורי התכה תעשייתיים,אני צריך אבנים אשר מדורגות כ30K זאת אומרת שהן יכולות לעמוד עד לחום של 3 אלף מעלות פרנהייט,רציתי לדעת האם ניתן להשיג אבנים כאלו בארץ? ואם כן מה יהיה מחירן? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by dbx22,

siemens s45 vs. samsung 624

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  17. אני מחפש שימושון למועדפים בדפדפן פשוט נמאס לי כל כמה זמן להכין אחד ואז לעדכן אותו ואני תמיד שוכח לגבות אותו כשני לא עובד על מחשב שלי (אני לא גדול במיוחד על תוספי סינכרון) חיפוש מהיר בGOOGLE החזיר לי את זה http://www.koka.co.il שזה מצוין רק שאני מחפש מקום שבו השימושון מפורסם כRSS FEED (או LIVE BOOKMARK איך שחלק אוהבים לקרוא לזה ) או שכקובץ HTML שאני אוכל פשוט להכנס לאתר להוריד ולעשות IMPORT ישירות לדפדפן מישהו מכיר ?

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  18. כמה יעלה לשלוח את המוצר לארץ? בהנחה שלא מדובר במשהו גדול מדי, נאמר מצלמה דיגטלית. בנוסף, האם בארץ יקחו במכס מס על המוצר?

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  19. Started by itzikpel,

בניתי אתר גרפיקה שכולל מדריכים, קישורים, פורום, חדשות ועוד במגוון נושאים כגון : אנימציה, פלאש, דו-מימד, תלת-מימד, אפקטים, עריכת וידיאו וכו' בואו לבקר http://www.goldmancows.com

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by FARKASH7,

עדיף בעברית

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  21. Started by smack,

שלום חברים אני רוצה להתחיל ללמוד שנה הבאה- רק שאין לי מושג מה, ואני לא רוצה לבחור סתם מקצוע מישהו יכול במקרה להמליץ על איזה אתר שמסביר ככה פחות או יותר על מקצועות לימודים שקיימים??

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  22. הכנתי באתר שלי משהו מיוחד לכבוד יום השואה. כל מי שראה את הסרט "רשימת שינדלר" יודע רק את חלקו הראשון של הסיפור. בחלק השני תוכלו לצפות כאן. שתפו, כדי שכולם יכירו את גורל האיש והאגדה. לאחר צפייה בסרט, מה דעתך על פועלו של שינדלר? האם ניצל את היהודים לטובתו ורק בסוף ריחם עליהם או שהיה נשמה טובה מלכתחילה ויד ושם טעו כשלא העריכו את פועלו 20 שנה קודם לכן בסוף המלחמה, אלא רק ב-1963 ובצדק הטילו בו ספק במשך 20 שנה?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by NuXeR,

טוב ככה , אני ודוד שלי פקפק אם הסתפקתם להכיר may-zohar היינו עושים שטויות ונשפכים מצחוק במשחק הזה... כנראה שיש אנשים שלקחו את זה יותר ברצינות מאיתנו , אז למה לדבר הרבה ? הנה הלינק - http://www.gwaihir.pwp.blueyonder.co.uk/bhd/movies/no3.wmv המלצה - תורידו את הסרטון (16MB) ורק אז תראו......ואממ...להדליק רמקולים. החצי דקה הראשונה משעממת...אל תסגרו את הסרט - תראה עד הסוף הנאה מובטחת !!! ואממ...ב0:30 מתחיל שיר....למישהו יש מושג איך קוראים לו ?

• 5 תגובות
    • 692 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.