כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
מהיכן ניתן להשיג? ראיתי למשל לפני כמה ימים סטיקר "תאהבו חיות, אל תאכלו אותם" משהו בסיגנון הנ''ל. רציתי לשאול את הבחור מהיכן השיג, אבל לא הספקתי לצערי, ובכללי מדבקות נחמדות שניתן להדביק על השמשה האחורית, למרות שבדרך כלל אני לא מתחברת לזה יש לפעמים כמה ''יציאות'' נחמדות. אשמח לקבל תשובה, תודה ושבת שלום
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, מחפש כל מני ציורים מגניבים לעשות מהם מדבקות או פשוט לצייר אותם על המחשב. במיוחד מחפש ציור נחמד שיכנס על פנאל של כונן 5.5"
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-
היי! האם מישהו יודע איפה אפשר להשיג מדבקת C2D למארז של המחשב?
-
- 8 תגובות
- 703 צפיות
-
-
הזמנתי את המחשב, שילמתי עליו ואז מודיעים לי באופן נונשלנטי שיש מדבקה על המארז וקריעת המדבקה מבטלת את האחריות. איזה חוצפה אני ממש מתוסכל מהעניין אני ממש מרגיש כאילו זה לא שלי :\ לא ציפיתי לחובבנות כזו מענקית מחשבים כמו KSP. אילו הייתי יודע על המדיניות הבאמת אינפנטילית הזו שלהם, לא הייתי קונה מהם מלכתחילה. זה הרי ממש אידיוטי, צריך להיות לי אחריות על כל החלקים בנפרד. ואנשים קונים מהם את החלקים בנפרד , אז מה הקטע? יש מה לעשות בנידון? g0vner_x3
-
- 51 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
http://stage.co.il/Stories/526604 פארודיה על ה-talkbacks...
-
- 10 תגובות
- 861 צפיות
-
-
http://www.donkey.co.il:8000/listen.pls אחלה רדיו! מומלץ!! תהנו חברה.
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
באתר רכבת ישראל תראו מדד דיוק רכבות נוכחי: למראות זאת ביום שנסעתי מחדרה לחיפה חכיתי שעה ברציף בעוד שרכבות עמדו ולא זזו עקב בעיות איתות. למרות זאת המדד היה עדיין בסביבות 98%. איך הציבור אמור להתייחס למדד זה? הוא מתעדכן או סתם ממוקם שם כדי להמחיש שהכל בשליטה?
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
כמובן הוא לא צלל לעומק של 200 מטר (עדיין מחזיק בשיא של צלילה ל 113 מטר - משוגע). אבל הסרטון עצמו מדהים, מדובר על איזשהו בור הכי עמוק שקיים (בור כחול בעברית, אין לי מושג מה הפירוש העברי הנכון של זה אם יש אחד כזה) בסרטון הנ"ל נראה כאילו הוא צולל לבור הכי עמוק, בשם Dean's Blue Hole. סרטון מהמם לדעתי.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
-
-
איזה קסם http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=221494&sid=10
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
ההרפתקן ומתעד המסעות Christoph Rehage החליט ללכת ברגל מבייג`ין עד גרמניה. אחרי שנה שלמה, הפנים שלו השתנו בצורה מאד משמעותית מהיום הראשון שיצא למסע – שינויים ששיקפו איפה הוא היה ואיפה הוא אמור להמשיך בעולם, אם זה היה מדבר, מסלול הררי, ליד נהר או בעיר גדולה.
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
- 1 follower
-
-
-
מישהו ראה את הקליפ החדש של מדונה לשיר die another day? היום בצהריים פתחתי טלוויזיה ושמתי mtv וראיתי את הקליפ של מדונה. ככה הייתי מעביר ערוץ אבל בגלל שמדונה היא הזמרת המועדפת עליי השארתי, ונדהמתי. הסתכלתי כדי להיות בטוח שזה לא הקלטת של חברת "שופר" שקיבלתי ביציאה מהבית ספר. בקליפ, למי שלא ראה, למדונה יש קעקוע בעברית שכתוב עליו "לאו" (מישהו יודע מה זה אומר?) והמילה הזאת מופיעה בקליפ כל הזמן. כמו כן היא מניחה תפילין (!!!!!) ככה סתם באמצע הקליפ. מישהו יודע על זה משהו כי אני יודע שהיא לא יהודייה
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לדעתי כדאי לפתוח פורום צרכנות שיעסוק בנושאים האלו: המלצות/תלונות על חנויות עזרה ביבוא אישי מחו"ל ובשימוש ב-eBay וב-Paypal פרסום מבצעים מעניינים מי שמעוניין שיגיב, בתקווה שהצעה זו תתקבל ע"י האחראיים.
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
מפני ש-80 אחוז מהאוכלוסייה הם מנייאקים מדופלמים שחונכו מלידתם לדפוק אנשים אחרים ושזה בסדר לדרוך על גופות בדרך להגשמת האינטרסים שלהם. בארץ למרבה האבסורד ,המניאקים הללו נחשבים כגיבורים ,זוכים להערצה ומתהלכים ברחובות בגאווה חמושים ב-SMARTFHONE חדיש ובמרצדס קבריולה. במדינות אחרות המשוואה הפוכה- רק 20 אחוז מניאקים וכאשר הם נתפסים על עבירות נגד החוק\ התנהגות סוציומטית ואנטי סוציאלית בניגוד לנורמות האנושיות הבסיסיות הם מוקעים ומוחרמים חברתית ובמקרים חמורים מושלכים לכלא לשנים ארוכות ורכושם מחולט לטובת הציבור. האנטישמיות כיום לצערי הרב בחלק לא קטן ממנה ,מוצדקת בהחלט ולא חסרים דוגמאות לכך כמו : 1. האנטישמיות החדשה ביפן בעקבות התנהגות התיירים הישראליים . 2. התנהגות הישראלים בחו"ל …
-
- 30 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
ובכן הנה עוד דוגמה: שלשום היתקשרתי לסטימצקי לברר מתי הם מקבלים ב dvd את שליחות קטלנית 3,הם אמרו לי ב18,מגניב בכל הארץ יוצא ב18,ובכן היום זה ה18 ירדתי לסטימצקי וזה מה שהיא אמרה: "לא הם מפיצים את הסרט ב18 אבל אנחנו נקבל בטח ב20 או 21". תמשיכו לזלזל ככה באנשים ואר כך תתפלאו למה כולם מעדיפים להוריד.
-
- 13 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אני מנוי שנים באינטרנט מהיר כיום 50 MB אני יכול לכתוב מגילות על בעיות גלישה ובדיקות מהירות , לא תקינות של ספקים רק בדיקה אחת נשארה אמינה http://212.179.191.175/Check1.html הורדת קובץ 500 MB כאן נתן לבדוק מה שווה הקו שלכם . כיום מתפרסם כמה משלמת ספקיות עבור 1GB בחודש 25,000 ש"ח http://www.moc.gov.il/sip_storage/FILES/1/2881.pdf עשיתי חישוב שאם אני משלם 59 ש"ח בחודש לספק על מהירות 50 MB ולפי החישוב הספק מפסיד עלי המון כסף שאני משתמש במלוא הקו ! 24/7 אז מה הפלא שספקיות עושות מלא מניפולציה מהורדה מהרשת ופוגעות בדרכים שונות באיכות הקו
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מעוניין להירשם לJab-Tech.com ובהרשמה תחת קטגוריה "מדינות" אין לי את א"י הקטנה שלנו...! וראיתי אנשים שהזמינון משם ואפילו יש אשכול על האתר שנפתח כאן אבל אין אצלי בהגדרות את ישראל. :-\ [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא ידוע אם זה רק אצלי, אבל לאתר לוקח פי5-6 יותר זמן לעלות מאשר האתר הקודם. למה?
-
- 8 תגובות
- 831 צפיות
-
-
בזמן האחרון האתר הפך להיות כבד, לפתיחת האתר לוקח כ 30 שניות ןלפעמים יותר. גם באתר עצמו יש איטיות בגלישה. מישהו יכול להסביר את התופעה ?.
-
- 28 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
האם עוד אנשים שמו לב שמ 18:25 עד עכשיו אפילו מפסיקים השידורים בתבל באזור הצפון? לא רואים כלום ואני פיספתי פרק בסידרה שלי בערוץ 10.... למישהו יש מושג מה קורה איתם ולמה השידורים משובשים?? :AR15:
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
במסגרת שיעור במבוא למערכות הפעלה, סיפר לנו המרצה בעיניין איתחול של מערכת הפעלה, ויתרונות ביצוע פעולה זו תכופות יותר. ובכן, גילו סטטיסטית כי טילי הפטריות שהיו מוצבים בערב הסעודית היו מדוייקים יותר וניטרלו טילי סקאד בכמות (מספרית) גדולה יותר מישראל. היצרן של הטילים ייעד את הסוללה לניידות מוחלטת, ז"א כל 6-10 שעות על הסוללה לנוע למקום אחר. כמובן שבערב הסעודית ביצעו את הוראת היצרן (הרי הם לא עושים שום דבר ללא ספרים, גם לאכול נקניק הם מבצעים את הפעולה לפי ספר הוראות). בישראל משום מה אין לאן לקחת את סוללת הפטריות ולכן הסוללה נשארה זמן רב במקום אחד, עם מערכת הפעלה פועלת ימים רבים. ובכן זו הסיבה! ביצוע Reset למערכת "ניקה" את הזיכרון של המחשב וגרם למחשב לעבוד בצורה תקינה יותר. עכשי…
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-