כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
איזה קסם http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=221494&sid=10
-
- 4 תגובות
- 521 צפיות
-
-
ההרפתקן ומתעד המסעות Christoph Rehage החליט ללכת ברגל מבייג`ין עד גרמניה. אחרי שנה שלמה, הפנים שלו השתנו בצורה מאד משמעותית מהיום הראשון שיצא למסע – שינויים ששיקפו איפה הוא היה ואיפה הוא אמור להמשיך בעולם, אם זה היה מדבר, מסלול הררי, ליד נהר או בעיר גדולה.
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
- 1 follower
-
-
-
מישהו ראה את הקליפ החדש של מדונה לשיר die another day? היום בצהריים פתחתי טלוויזיה ושמתי mtv וראיתי את הקליפ של מדונה. ככה הייתי מעביר ערוץ אבל בגלל שמדונה היא הזמרת המועדפת עליי השארתי, ונדהמתי. הסתכלתי כדי להיות בטוח שזה לא הקלטת של חברת "שופר" שקיבלתי ביציאה מהבית ספר. בקליפ, למי שלא ראה, למדונה יש קעקוע בעברית שכתוב עליו "לאו" (מישהו יודע מה זה אומר?) והמילה הזאת מופיעה בקליפ כל הזמן. כמו כן היא מניחה תפילין (!!!!!) ככה סתם באמצע הקליפ. מישהו יודע על זה משהו כי אני יודע שהיא לא יהודייה
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לדעתי כדאי לפתוח פורום צרכנות שיעסוק בנושאים האלו: המלצות/תלונות על חנויות עזרה ביבוא אישי מחו"ל ובשימוש ב-eBay וב-Paypal פרסום מבצעים מעניינים מי שמעוניין שיגיב, בתקווה שהצעה זו תתקבל ע"י האחראיים.
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
מפני ש-80 אחוז מהאוכלוסייה הם מנייאקים מדופלמים שחונכו מלידתם לדפוק אנשים אחרים ושזה בסדר לדרוך על גופות בדרך להגשמת האינטרסים שלהם. בארץ למרבה האבסורד ,המניאקים הללו נחשבים כגיבורים ,זוכים להערצה ומתהלכים ברחובות בגאווה חמושים ב-SMARTFHONE חדיש ובמרצדס קבריולה. במדינות אחרות המשוואה הפוכה- רק 20 אחוז מניאקים וכאשר הם נתפסים על עבירות נגד החוק\ התנהגות סוציומטית ואנטי סוציאלית בניגוד לנורמות האנושיות הבסיסיות הם מוקעים ומוחרמים חברתית ובמקרים חמורים מושלכים לכלא לשנים ארוכות ורכושם מחולט לטובת הציבור. האנטישמיות כיום לצערי הרב בחלק לא קטן ממנה ,מוצדקת בהחלט ולא חסרים דוגמאות לכך כמו : 1. האנטישמיות החדשה ביפן בעקבות התנהגות התיירים הישראליים . 2. התנהגות הישראלים בחו"ל …
-
- 30 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
ובכן הנה עוד דוגמה: שלשום היתקשרתי לסטימצקי לברר מתי הם מקבלים ב dvd את שליחות קטלנית 3,הם אמרו לי ב18,מגניב בכל הארץ יוצא ב18,ובכן היום זה ה18 ירדתי לסטימצקי וזה מה שהיא אמרה: "לא הם מפיצים את הסרט ב18 אבל אנחנו נקבל בטח ב20 או 21". תמשיכו לזלזל ככה באנשים ואר כך תתפלאו למה כולם מעדיפים להוריד.
-
- 13 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אני מנוי שנים באינטרנט מהיר כיום 50 MB אני יכול לכתוב מגילות על בעיות גלישה ובדיקות מהירות , לא תקינות של ספקים רק בדיקה אחת נשארה אמינה http://212.179.191.175/Check1.html הורדת קובץ 500 MB כאן נתן לבדוק מה שווה הקו שלכם . כיום מתפרסם כמה משלמת ספקיות עבור 1GB בחודש 25,000 ש"ח http://www.moc.gov.il/sip_storage/FILES/1/2881.pdf עשיתי חישוב שאם אני משלם 59 ש"ח בחודש לספק על מהירות 50 MB ולפי החישוב הספק מפסיד עלי המון כסף שאני משתמש במלוא הקו ! 24/7 אז מה הפלא שספקיות עושות מלא מניפולציה מהורדה מהרשת ופוגעות בדרכים שונות באיכות הקו
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מעוניין להירשם לJab-Tech.com ובהרשמה תחת קטגוריה "מדינות" אין לי את א"י הקטנה שלנו...! וראיתי אנשים שהזמינון משם ואפילו יש אשכול על האתר שנפתח כאן אבל אין אצלי בהגדרות את ישראל. :-\ [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא ידוע אם זה רק אצלי, אבל לאתר לוקח פי5-6 יותר זמן לעלות מאשר האתר הקודם. למה?
-
- 8 תגובות
- 814 צפיות
-
-
בזמן האחרון האתר הפך להיות כבד, לפתיחת האתר לוקח כ 30 שניות ןלפעמים יותר. גם באתר עצמו יש איטיות בגלישה. מישהו יכול להסביר את התופעה ?.
-
- 28 תגובות
- 3k צפיות
-
-
האם עוד אנשים שמו לב שמ 18:25 עד עכשיו אפילו מפסיקים השידורים בתבל באזור הצפון? לא רואים כלום ואני פיספתי פרק בסידרה שלי בערוץ 10.... למישהו יש מושג מה קורה איתם ולמה השידורים משובשים?? :AR15:
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
במסגרת שיעור במבוא למערכות הפעלה, סיפר לנו המרצה בעיניין איתחול של מערכת הפעלה, ויתרונות ביצוע פעולה זו תכופות יותר. ובכן, גילו סטטיסטית כי טילי הפטריות שהיו מוצבים בערב הסעודית היו מדוייקים יותר וניטרלו טילי סקאד בכמות (מספרית) גדולה יותר מישראל. היצרן של הטילים ייעד את הסוללה לניידות מוחלטת, ז"א כל 6-10 שעות על הסוללה לנוע למקום אחר. כמובן שבערב הסעודית ביצעו את הוראת היצרן (הרי הם לא עושים שום דבר ללא ספרים, גם לאכול נקניק הם מבצעים את הפעולה לפי ספר הוראות). בישראל משום מה אין לאן לקחת את סוללת הפטריות ולכן הסוללה נשארה זמן רב במקום אחד, עם מערכת הפעלה פועלת ימים רבים. ובכן זו הסיבה! ביצוע Reset למערכת "ניקה" את הזיכרון של המחשב וגרם למחשב לעבוד בצורה תקינה יותר. עכשי…
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
בכמעט כל האתרים בארץ, כל המוצרים שעולים מעל 50 שקל בכלל לא מצאים במלאי של החנות, אם אתה מזמין, הם מזמינים שזה בסדר לדברים ממש ממש ממש יקרים, אבל פשוט אין לאף אחד כלום ! הם גם אף פעם לא רושמים שצריך לעשות BACKORDER מתחת לכל מוצר, הם פשוט שמים תמונה ומחיר ויאללה, מי שמזמין מזמין, שיחכה שבועיים. לא נשמע דבר כזה באף חנות שמכבדת את עצמה בעולם ואם כן, רשום בבירור שזה BACKORDER בשחור בולט. לכל בעלי החנויות, כמו שאני לא פותח אתר ומוכר שם מכוניות על של בוגאטי שאין לי, תפסיקו לעשות שטויות ואל תשימו דברים שאתם לא מביאים בסטוקים סדירים לחנות שלכם, מספיק לעשות ג'אחות ולפוצץ את האתר בכל חומרה חדשה שיוצאת אפילו שאין לכם אותה ועוד בלי לרשום שזה בהזמנה.
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
האם זה בגלל שלהוט יש פשוט סרטים טובים יותר? תודה לעוזרים
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם אסור לחלוק על דעתו של מנהל? האם אסור לבקר מנהל? בפוסט הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=548127.new מנהל בשם Milford Cubicle כתב גיבוב של שטויות, ולמרות שהתייחסתי עניינית, תגובתי נמחקה פעם אחר פעם. לדוגמא, הוא כתב: "גיבוי המידע שלך זה הדבר האחרון שמעניין אותן" הסברתי שזה פשוט לא נכון מכיוון שגיבוי מדיע זה הביזנס שלהם, לכן זה הדבר *היחיד* שמעניין אותם, זה לא עיסוק צדדי, אלא המהות. והיו התייחסויות נוספות. האם זו המדיניות בפורום?
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מדוע לא בריא לצפות בטלויזיה בחושך ? תודה מראש ;D
-
- 9 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
הפרופיל שלי 97,יש לי קבא גבוהה אני מניח ,קיבלתי כבר לפני כחצי שנה תאריך גיוס (נובמבר 2008),הצוו ראשון היה בינואר השנה ואני כרגע ב-יב". קיבלתי זימונים לגאמא ונכתב שם שאני צריך למלות שאלון אבל התעלמתי מזה כי אני רוצה לשרת בסיירת מטכ"ל. לפי מה שאני יודע יום סיירות הבא בינואר,מדוע לא קיבלתי זימונים? תודה מראש למי שיעזור.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני נתקל באי שביעות רצון ממנהלי האתר , ואופן סגירת תרד של משתמשים מסויימים . לי באופן אישי יש קצת בעיות עם אחד מהמנהלים הבכירים . אני משקיע יותר מדי מאמץ בהתכתבות עם המנהל ולא עוסק בעיקר. אני מנסה להרגיע אותו , ולנסות לגרום לו להתייחס ביותר אנושיות למשתמשים , אבל כנראה שזה לא מי יודע מה עוזר . לאחרונה (עד שהשקעתי מאמץ והגעתי לשני כוכבים ) הוא אזר את כל סמכותו והוריד לי כוכב ! כן כובב , עכשיו אני משתמש מתחיל !!! עכשיו אני טוראי בצבא Hwzone. אני חף מפשע . עיזרו לי . תיקונים : לאחר סיבוב נוסף באתר גיליתי ששיטת הדירוגים השתנה , אבל עדיין יש בעיה . אסור להוריד משתמשים בדרגה !!! זה לא מוסרי !
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
למה בשר של דג זה לא רצח? למה לרצוח דג כדי להוציא ממנו את הבשר ולאכול, זה יותר בסדר מלעשות אותו דבר לתרנגול או כל יצור חיי אחר? גם צמחים הם יצורים חיים, דרך אגב. מדענים הוכיחו את זה בצורה חד משמעית - תבדקו בגוגל. ולמה כשאני שואל צמחוניים את השאלות האלה, הם מתחילים לצעוק ולקלל? מדוע בשר אחד זה פחות רצח ובשר אחר זה יותר רצח, על איזה היגיון זה מתבסס?
-
- 107 תגובות
- 21.6k צפיות
-
-
שלום לכולם השבוע התחלתי סמסטר שני בלימודי מדעי במחשב, ובשיעור אשנב לאלגוריתמים המרצה העלה את השאלה מדוע קוראים למדעי המחשב מדעי המחשב? מדוע זהו התחום היחיד שבו המדע נקרא על שם המכונה ולא על הפעולה עצמה? שהרי אין לנו מדעי הטלוויזיה או מדעי הסטריאו... הוא גם ציין שהמקצוע של מדעי מחשב נוצר משהו כמו 10 שנים לפני שנוצר המחשב הראשון. אז אנשים יש רעיונות/השערות/פילוסופיות ???
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, רציתי לשאול אתכם בתקווה שאתם יודעים את התשובה, מדוע קוראים למסיכת אב"כ מסיכת M15 בנוסף לכך אם מישהו יודע את התשובה לשאלה הנוספת אשמח לתשובה, מדוע קוראים למק 77 ככה? תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שמתי לב שרוב הקהילה הזאת אוהבת מאוד מכוניות (ספורט בעיקר) חשבתי למה לא נפתח פורטל עברי ראשון מסוגו אשר יכולל חדשות כלל עולמיות על כל מני מירוצים טכנולוגיות וכו' אני מוכן לעזור לעצב את האתר אנחנו זקוקים לאנשים שיכתבו לו את הסקריפטים של החדשות ולכתבות וכו'
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
דרייבר של ati בגרסת vista32 לא עובד כבר חודש..לצומת לבכם.
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
מעודכן לספטמבר 08, שזה שנות אור אחורה במונחי מחשוב. האם המדור הוא המלצות רציניות, או גימיק ? במידה ויש בעיה כלשהי (?) לעדכן את המדור, מומלץ לפתוח אשכול דביק בנושא כאן בפורום, ע"מ לא לעשות צחוק מהגולשים. תודה.
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-