עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by zokomoko,

פארסקייפ היא הסדרה הכי טובה שאי פעם הייתה בטלוויזיה לדעתי, אני מזמין את כולם לבוא לפורום פארסקייפ בתפוז http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=523&msgid=54215136 , ולגלות את הסדרה המצויינת הזאת

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by A.Iniesta,

אייפון 3GS 16 GB בסביבות ה1500 נחשב מחיר סביר או יקר? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by TeaTime,

אני מחפש אתר שנותן טמפלטים של מבחני "איזה X אתה", ושאחר כך אפשר לארח בו אותם מישהו מכיר כזה?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by eladbu,

אני מעוניין לנקות את ריפודי הרכב שלי באמצעות קיטור או משהו דומה מישהו מכיר מקום בתל אביב חולון ראשון?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by radioactive,

http://soundcloud.com/high-rankin/high-rankin-dont-carry-on-like-a-rude-boy-when-daddys-got-a-yacht

6. שלום חברים. יש לי שרטוט של הדירה שרכשתי. אני רוצה להפוך אותו למודל תלת מימדי. יש תוכנה שמבצעת את הפעולה הנ"ל? תודה מראש.

7. http://rotter.net/forum/computer/212965.shtml :lol:

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by ofir123,

אתמול הלך לי המעבד לעולמו! לא נגעתי בו בכלל והוא נשרף, כאשר המעבד בלוח אז המאוורר עושה חצי סיבוב ונכבה, כאשר אני מוציא אותו אז המאווררים והכל עובד. החנות שקניתי ממנה סגרה ): פניתי לאזטק והם אמרו שהדבר היחידי שאני יכול לעשות זה לשלוח מייל לAMD העולמית והם צריכים לצור קשר עם אזטק ולתת אישור להחליף. פניתי גם לזיגזאג בתקווה שאולי הם יוכלו לעזור לי, הם אמרו שהם ידברו עם אזטק ויראו אם אפשר להחליף. ממש כל הכבוד לזיגזאג על השירות למרות של קניתי מהם את המעבד!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by E-R-P,

האם מישהו מכיר תוכנה בא אני כביכול מחבר שני מחשבים דרך האינטרנט וברגע שאחד נבמע שינויים על השולחן עבודה שלו השותף השני רואה את השינויים או תוכנה שמאפשרת ללמד מישהו כך ששנינו נראה אותו שולחן עבודה ונוכל לבצע שינויים וכל אחד יראה מה השני כתב

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Green,

http://www.dcs.st-and.ac.uk/~morph/Transformer/ אני לא מצליח להפעיל את זה (אני מקבל ריבוע אפור) אבל ראיתי אנשים שעשו את זה וזה יוצא ממש מגניב ומצחיק טוב תנסו ותבינו לבד כבר (זה לא משהו זדוני...)

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by slrr,

ציטוט: רבים העובדים על מסכים גדולים באופן קבוע נתקלים בבעיה: לעכבר הרגיל לוקח הרבה זמן לעבור מצד לצד של המסך, וגורם לעייפות וכאבים במפרק כאב היד. עכבר זה מאפשר באמצעות DPI מקסימלי גבוה במיוחד לעבוד בקלילות על מסכים גדולים ממש, כאילו היו מסכי 22 אינץ' רגילים. בזכות העכבר ניתן ממש לשחק (ולעבוד בצורה שוטפת, לערוך וידיאו, תמונות וכו') גם במסכים גדולים וליהנות גם שם מתגובה זריזה ומדויקת. אנחנו בדקנו אותו על מסך 42 אינץ" והתוצאות היו מעולות. זה רק אני או שגם אתם חושבים שאין שום קשר בין גודל המסך לעכבר??? מאיפה המחשב יודע או אכפת לו מה גודל המסך??? אולי אני לא מבין מהחיים שלי אבל פשוט זה נשמע לי מוזר......(אבל ממש מוזר)...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by galh_5,

לי יש וחידשתי

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

קוראים לאתר Pc-Spot... קישור דעתכם נדרשת...

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אני עושה השנה פרוייקט בטכנולוגה(יותר במחשבים) ואני רוצה לעשות משהו מיוחד (לא בסיס נתונים משעמם..) רציתי להתייעץ איתכם בקשר לרעיון,אם יש לכם איזה רעיון מעניין שאתם יכולים לחלוק אותו איתי אז אני אשמח מאוד!! תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by e-Pit@m,

Long Live... real human leather mice! אפילו שערות יש עליו.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. כי הצילומים כבר התחילו ..

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by safari,

http://www.exlmarket.co.il/exlmarket2/product-list2/area162.html מה זה המחירים האלה??? MX440 ב- 1500 ??? שמשהו יסביר לי?? על מי הם מנסים לעבוד!!??

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  18. מדור ה-HWiki החדש עלה לאוויר - מאגר מידע אודות עולם המחשבים והטכנולוגיה שמנוהל ומתוחזק על ידי צוות HWzone והגולשים. במאגר זה תוכלו לצפות בערכים, לשנות אותם, להוסיף ערכים חדשים או להעשיר קיימים, וכל זאת על מנת להרחיב את מאגר המידע ולהפוך אותו לעשיר יותר בתוכן. המדור פתוח לכולם, הן לקריאה והן לעריכה והוספת ערכים חדשים, מתוך אמונה כי כל המוסיף הרי זה משובח וכל שתוכלו לתרום מהידע שלכם יוכל לסייע לרבים אחרים. פרסים פרסים פרסים ובכל זאת, אי אפשר להשיק מדור חדש וקהילתי בלי חגיגה קטנה, ואיזו דרך טובה יותר לפתוח את ה-HWiki מאשר תחרות נושאת פרסים! במהלך השבועות הקרובים, אנו עורכים תחרות למילוי מדור HWiki בערכים חדשים, לצד שיפור הערכים הקיימים בו. מטרת התחרות היא בראש ובראשונה לה…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by tulicooli,

טוב אז ככה עשיתי מזגן בחדר שלי ואבא שלי רצה לשים את המנוע של המזגן על בנין שלנו בחוץ אבל הטכנאי אמר שאסור ושיפרקו לנו אותו... אז ראיתי 2 מנועים של מזגן ועוד משהו כזה שקשור למזגן כזה בחוץ ליד בנין וזה יענו פועל והכל.. אז השאלה שלי אם אני יכול לפרק את זה ולקחת? נגיד באיזו שבת אחת בלילה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Kurt,

מישהו יכול לברר? בגוגל לא מצאתי מספרים מעודכנים ל2006

21. Started by Los,

היי הזמנתי "טסות" לרכב שלי ממוכר איטלקי. ביצעתי את התשלום אך שמתי לב שהיכן שכתוב "כמה סוכם על משלוח"הכנסתי לפי תעריף פנימי של משלוח לאיטליה ושילמתי דרך paypal. אני יודע שטעיתי והייתי צריך ליצור קשר עם המוכר לפני כן אך זה לא יעזור כרגע. פניתי למוכר האיטלקי בשפה האנגלית, לצערי איני יודע את השפה האילטקית וכתבתי לו שאני מצטער שטעיתי ושילמתי עבור משלוח פנימי ושיתן לי החזר כספי ואשלם מחדש +כמה שהוא מבקש עבור משלוח. הבעיה היא שאני לא יודע את השפה האיטלקית וכתבתי לו בשפה האנגלית,עברו 24שעות ועדין לא קיבלתי תגובה ממנו יש אפשרות לעשות משהו?. האמת שבדרך כלל אני לא מזמין מדפי מכירה שלא בשפה האנגלית פשוט זה נדיר למצוא טסות לרכב שלי שמה ב EBAY. תודה לעוזרים .

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שליש מההודעות בעמ' האחרון קשורות לסרטים. מה דעתכם על הסרט X? איך הסרט Y? מי ראה את הסרט Z ? וכו'... תעשו ת'רד (אחד) של סרטים ובו תחליפו דעות על כל הסרטים שאתם רוצים, או שבמקביל תבקשו (ממי שצריך) לפתוח פורום סרטים .

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by idosen,

איך הרעיון ? איך הביצוע ? מה לשפר ? אני ממש צריך את עזרתכם בנוגע לאתר, כל באג קטן, הערה, המלצה אני אני אשמח לשמוע תמונות מצחיקות ברשת מגוון רחב של תמונות קורעות מצחוק . אתר ייחודי, אז בלי הרבה דיבורים- www.imlaugh.com

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  24. לכל החבר'ה שעוזרים פה אתם עושים עבודה נהדרת כל אחד עוזר במה שהוא יודע אני מקבל פה תשובות לשאלות אחרי דקה רק עושה רענן ויש 5 מגיבים זה מדהים לא מצאתי את זה באף פורום אחר להרבה אנשים פה יש ידע רב מאד בזכותם אני בוחר מחשב/חלקים פיצוץ ולא עבודה בעיניים אני לומד ממכם המון בכל מקרה השירשור הזה מצידי יכול ללהמשיך לעוד שרוצים להגיד תודה אז תדעו שיש לכם אחלה פורום רק שימשיך ככה ויתרחב יותר תודה ענקית!! :yelclap:

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  25. קניתי משם סיסמא עם נפח "בלתי מוגבל" לשבוע (למשלמים דרך PP) אחרי יום היא נחסמה בטענה שעברתי את המכסה ועלי לקנות סיסמא חדשה. אבל הנפח אמור להיות בלתי מוגבל. למישהו יש מושג, פיספסתי משהו בתנאים של החבילה לגבי הנפח? הורדתי אתמול כ-10 גיגה.

דיונים חדשים בפורומים