כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
בגדול איך האיכות של הטלויזיות והאם במחיר זה באמת משתלם? http://www.hye.co.il/news/news.aspx?newid=253
-
- 5 תגובות
- 979 צפיות
-
-
(850/478)Asus P4T-E -Intel P-4 1.8Ghz 512cach 2xRD-RAM 256MB = D-RAM 512MB Asus CD-RW 40X16X10 Asus DVD X16 1.44MB-"Teac 3.5 (7200) 60GB seagate Creative Live Value 5.1 56K Asus -V8200-T200 Deluxe G-3 64MB Midi Tower ATX Enermax Microsoft Ps2 Microsoft Win XP Home MICROSOFT MOUSE
-
שלום, אני מחפש לשכור דירה בבינימינה במרחק הליכה מהרכבת, אך לצערי היצע הדירות בבינימינה הינו די נמוך. שמעתי כי ישנה הסעה מגבעת עדה לרכבת בבינימינה בחינם לתושבי המקום ורציתי לדעת אם מישהו התנסה בה. אם ההסעה הזו היא אמינה ומהירה, אז נראה לי שדי משתלם לי לחפש דירה גם בגבעת עדה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אני מחפש חנויות שמוכרות סלונים/שולחנות מחשב במחירים סבירים, מלבד הרשתות הגדולות והמוכרות. למשל אני יודע שבירושלים יש את תלפיות ששם יש מלא חנויות כאלה, אבל בת"א לא מצאתי, חוץ מאזור דרום ת"א שקיבלתי הלם תרבות ממה שהולך שם; חנויות מפוקפקות שבעליהן נראים לי עבריינים. אשמח לשמוע על חנויות נורמליות באזור ת"א-גבעתיים-רמת גן-בני ברק.
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אני בטוח שאתם מכירים את החברה הזאת לא?טוב רציתי לקנות שם אבל הבעיה היא המשלוח האם זה יעלה לי הרבה כי זה מחו"ל?
-
- 7 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אז ככה, המגמה שלי דיי משעממת אותי (רובוטיקה), וחשבתי לפרוש מזה בשנה הבאה (יא') ולהרחיב רק מקצוע אחד. בבצפר טוחנים לנו ש"מי שיכול להרחיב יותר ממקצוע אחד שירחיב", אבל ממש אין לי כוח לשני מקצועות מורחבים. זה באמת משנה אח"כ אם הרחבתי מקצוע אחד או שניים (כימיה בכל מקרה אני ירחיב, לא בטוח בקשר למה עוד)? תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 979 צפיות
-
-
http://www.killsometime.com/video/video.asp?ID=183 :lol:
-
- 8 תגובות
- 979 צפיות
-
-
זה בא להיות דיון על חיי הרוח החילוניים. מה אתם עושים בשביל לקבל סיפוק רוחני? מה המקבילה החילונית שלכם לדת ואמונה? האדם הדתי הולך לבית הכנסת מתפלל יש לו חגים ושמחות. ומטרה פחות או יותר מוגדרת בחיים. יש לו מה שהוא חושב לידע על מקומו ביקום. זה לא דיון על דת. אני מבקש בכל לשון של בקשה לא לרשום תגובות המספרות על יתרונות הדת\הצעות לחזור בתשובה\ להפוך לסיינטולוגים ועוד. ------ אני אישית מרגיש ריק למדי, מה יש מעבר למרדף אחרי כסף ידע וסיפוקים מיידיים?(מסיבות סקס אלכוהול)הסיפוק הרוחני העמוק יחסית שאני מגלה לאחרונה הוא מתמתיקה ופיזיקה ברמה אוניבירסטאית, כרגע קורסי שנה א' באוניברסיטה הפתוחה. ומדי פעם כשאני לא מתעצל פיתוח משחק מחשב. גם מ"העבודה" מחלקת פיתוח בצבא יש לי סיפוק מסויים. אב…
-
- 4 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אני מחפש אתר שיש בו את החומר הלימודי של ספרות.... כמו שירת ימי הביניים, שירי רחל וכו'... אם מישהו מכיר אתר כזה בעברית שבבקשה יתן לי את הכתובת... (ולא עבודות...) תודה מראש, יאן.
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
אני רוצה למכור את המחשב שלי ולקנות חדש, כמה המחשב שווה או שעדיף לתרום אותו? המפרט הוא: C2D E6600 @ 3.6 Gigabyte GA-965P-DS3P Rev 3.3 BFG 8800GTX G.skill 800MHZ 2GB (1024*2 DC) Enermax Liberty 400W WD 320 KS LG H22
-
- 8 תגובות
- 979 צפיות
-
-
נכנסתי היום לZENIT אחרי הרבה זמן שלא הייתי שם, הם עיצבו מחדש (אין לי מושג מתי - יכול להיות שזה כבר לא חדש כלכך....) בכל מקרה זה נראה ממש דומה לעיצוב של KSP:
-
- 12 תגובות
- 978 צפיות
-
-
-
סרט הפעולה שיציב את שני גיבורי העל האהובים של DC Comics אחד נגד השני נראה טוב יותר מאי פעם בקדימון חדש וארוך מתוך קומיקון לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/הטריילר-החדש-ל-batman-v-superman-יגרום-לכם-להצטער-ש-2016-ע/
-
- 3 תגובות
- 978 צפיות
-
-
-
יש לי סכין גילוח ג'ילט פיוז'ן פאוור חשמלי עם חמש להבים. הבעייה היא שמחיר של רביעיית להבים מקוריים של ג'ילט פיוז'ן פאוור עולים 100 ש"ח בממוצע, וגם אין רביעייות של להבי ג'ילט פיוז'ן רגילים (אין הבדל בין להבי הפיוז'ן פאוור לפיוז'ן הרגיל, חוץ ממחיר נמוך יותר). על כן, ברצוני לדעת האם יש להבים חלופיים בשביל הסכין הזה. האם להבים שמיועדים לסכינים אחרים זולים יותר, יכולים להכנס לסכין שלי? תודה.
-
שלום לכולם. קיבלתי מנילה קרבית ואני לא ממש טיפוס שמתאים ורוצה להיות קרבי ולכן אני שואל. האם אני יכול לבקש מנילה אחרת שבה יהיו לי אופציות אחרות? כי ראיתי איפה שהוא באינטרנט במקרה שמישהו עשה את זה. יש למישהו מושג? אני חושב שאני יכול למצא את עצמי טוב יותר בתפקידים שקשורים למחשבים כי אני אוהב את זה וטוב בזה בהרבה מדברים אחרים כמו לוחמה וכו' (לא שהיתנסתי בלוחמה יותר מידי חחחח אבל אני מכיר את עצמי..)
-
- 4 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אמנם בורגראנץ' מצאו תשובה (די עלובה) ללאפה הצולעת של מקדונלדס, אבל למה שימי תבורי?! אחד הדברים היותר פתאטיים שראיתי, במקום לעשות לי חשק לנסות את הדבר הזה... הוא רק מרתיע. אחת הפרסומות ה-ג-ר-ו-ע-ו-ת.
-
- 10 תגובות
- 978 צפיות
-
-
הי חברים אני מחפש חדר כושר + בריכה עדיף עם ג'קוזי שניתן לקנות כרטיסיה אליו במחיר משתלם. אני לא מאמין שיהיה לי את הזמן להגיע יותר מ 3-4 פעמים בחודש ולכן מנוי פשוט לא מעניין. נווה עוז נמצא ממש באמצע הדרך שלי למשרד. למישהו יש התרשמות ממנו?
-
- 0 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום! יש לי הודעות שמגיעות מאותה כתובת שהGMAIL לא משהה כספאם. הגדרתי להם פילטרים שמעיף אותם יש לפח, אבל הם שם ואני צריך למחוק אותם ידנית. יש אפשרות להגדיר את הפילטר שימחוק אותם אוטומטית או לחילופין שבכלל לא יכנסו לדואר?
-
- 2 תגובות
- 978 צפיות
-
-
היי קוראים לי נוה ואני מקוה שאני אוכל לעזור כמה שאוכל ושאנשים יעזרו לי כמה שיוכלו אני מקווה שאתקלם כמה מהר שאפשר
-
- 11 תגובות
- 978 צפיות
-
-
קניתי Artech CCD1551 ואני מת למצוא מדריך שמסביר איך להרכיב את זה במפורט... ??? :s05: ???
-
- 3 תגובות
- 978 צפיות
-
-
לקראת ארבע הדקות האחרונות של סמולוויל (פרק 15) רץ ברקע שיר שנשמע מאוד נחמד, אבל אני לא מצליח למצוא מה השם שלו! חלק מהליריקה שלו: some people living in this world and don't know why ....... לא הצלחתי למצוא בגוגל.. מישהו ראה את הסדרה ומכיר מה שם השיר?
-
- 5 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות חלקים כמו זכרון וכרטיס מסך מארה"ב ולכן אני מבקש מכם שתמליצו לי על אתרים זולים ואמינים שבהם מוכרים חלקים. נ.ב: לא חייב שהם יעשו משלוחים לארץ (אני מקבל את החלקים מ-Mustop שמייבאים את זה לארץ). תודה לעוזרים ;D
-
- 3 תגובות
- 978 צפיות
-
-
-
שלום, התבקשתי ממי שנוסע לחו"ל שאמצא לו מאגר משפטים חיוניים באנגלית לתהמצאות בחו"ל כדי שהוא יוכל להסתדר. מישהו מכיר אתר שמסכם משפטים חיונים כאלה? אתם יודעים,משפטים שעוזרים בשדות תעופה,בהזמנה בבתי מלון וכו...
-
- 9 תגובות
- 978 צפיות
-