עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אהלן! ברשותי מחשב נייד מדגם compaq 2105ea. זהו מחשב נייד עם מסך 14" בערך, CELERON 1.6GHZ, 256MB DDR1 20 ג'יגה הרדיסק. כמה כסף לדעתכם שווה מחשב כזה כיום? אני מודע לעובדה שהוא לא חדש בכלל. תודה רבה מראש לעונים! (אם אתם מצליחים לחלץ את המפרט שלו מאתר של COMPAQ, מה טוב.. - http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/product?lc=en&dlc=en&cc=us&product=297811〈=en& )

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  2. מתי ביולי-אוגוסט?

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  3. Started by kikkler,

אני מודה שהידע שלי במוזיקה אלקטרונית לוקה בחסר (הרוב שם לא עושה לי את זה) אבל כידוע לכל כלל קיים היוצא מן הכלל, ובמקרה הזה ההרכב המשובח הזה. אני מזהיר מראש, המוזיקה הזאת, ובעיקר טראק הנושא, לא קלה לעיקול, מאוד כאוטית ובהחלט לא קליטה, אבל מי שישקיע את המאמץ ימצא בה פנינים. בצורה די גסה אפשר לקטלג את זה כאלקטרוני אוונגארדי וטכני, עם הרבה השפעה מזרם האינדסטריאל.

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  4. Started by approx,

מחפש אתר שיש בו דוגמאות של קעקועים בעיקר של אריה

• 5 תגובות
    • 3.3k צפיות
  5. מישהו לפני כמה ימים השמיע לי טראנסים ואני חשבתי שזה טראנסים אבל הוא אמר לי שזה קלאב לא הבנתי בהתחלה בקיצור הקלאבים האלו היו מדהימים שילוב מדהים בין קצב לצלילים. הוא אמר לי שהטראנסים האלו שומעים בעיקר בארצות הברית ובאמת בארץ אין תסוגים האלו. אם מישהו יש לו מושג על קלאב טראנס או איך שלא קוראים לזה שימליץ לי על שירים בסיגנון הזה. אם תישמעו פעם אחת אתם תהיו בעננים! אז אותו בחור ביקשתי מימנו שישלח לי מהטראקים האלו והוא שלח לי רק אחד כאילו עשה לי טובה חח :'( העלאתי אותו כדי שתישמעו מה זה.. קלאב http://www.mytempdir.com/1120139 בבקשה אם יש לכם שירים כאלו קלאב טראנס אני ישמח אם תישלחו לי או תיתנו לי קישור. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. היי יש לי עוד 3 שבועות מתכונת במ"מ יש לי את המיקוד של החומר אך המיקוד מציין רק מה להשמיט מהחומר הכללי... אני בעצם מחפש את כל הנושאים הנילמדים אותם צריכים ללמוד לבגרות כדי שאוכל מהם להחסיר את מה שאיני צריך... הצעות אחרות ממי שעבר את זה יתקבלו בברכה! תודה...

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  7. Started by longboard,

אני בונה אתר יש פה מישהו שיוכל לתרגם לי את זה לאנגלית בבקשה? התחלתי להתייאש, מכיוון שבמשך השנים חקרתי הרבה מאוד בנושא, וחשבתי שניסיתי את כל הדרכים האפשריות להרזות ולהוריד במשקל,ובכל זאת נשארתי כמו שאני,קמה בבוקר מסתכלת במראה ולא אוהבת את מה שאני רואה.לאחר כל ארוחה, וכל דבר שהכנסתי לפה הרגשתי הרגשה רעה ואפילו התחלתי לשנוא את עצמי,וחשבתי כבר שלעולם לא הרזה. המסע לירידה במשקל לפני שנתיים כשהתחלתי לחקור על נושא ההרזיה באינטרנט ובפורומים, הכרתי מישהי שגם סובלת מעודף משקל ורוצה להרזות,והתחלנו לדבר בקביעות על השיטות שכל אחת מנסה כדאי להרזות.לפני חודשיים במקרה קיבלתי ממנה אימייל לאחר תקופה ארוכה שלא דיברנו,באימייל היא כתבה על השינוי שהיא עברה בחודש האחרון,ומה שראיתי הייה מדהי…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום לכולם יש לי מחר מבחן ענק במ"מ, ואני צריך את הכללים של מה שכתוב בכותרת... תודה רבה! נדב

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by TaMiRn2,

שלום הגיטרה שלי טיפה מזמזמת כשאני מנגן... במיוחד במתרים הגבוהים (במיקום הפיזי) עכשיו רציתי לדעת שני דברים... עכשיו אין לי כוח לקחת אותה לחנות למרות שהוא אמר שהוא יסדר את זה בחינם כי זה חצי שעה נסיעה... וגם זאת יכולה להיות אחלה היתנסות בשבילי... א. להגביהה את המיתרים או לכופף את הצוואר שלה? ב. איך לעשות את זה? (גיטרה עם גשר צף...) תודה רבה! טמיר

• 5 תגובות
    • 922 צפיות
  10. Started by Dark Respect,

נמאס לגלוש בוואיינט ו-וואלה. איזה אתרים חינמיים מגניבים יש לסלולאר? (נוקיה 6120, לא מכשיר ממש כבד)

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  11. המייל: Dear Sir/Mdm, Thanks for your long-term support for ASRock Motherboards! It's my pleasure to inform you that you have won yourself an AM2CPU Board from ASRock. Please confirm the information below and reply to our webmaster by August 10th, in order to send the prize to the correct address. Name: ************ Address: ******************* Tel: ************ *ASRock will pay for the shipping fees for the prize. However, if for any reason a tax was imposed on the prize (the tax fees may vary by different countries), it would be the sole responsibility of the recipient. If you are willing to pay for the tax fees if there is any, please kindly reply with "Yes, I w…

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  12. יש לי כמה ספרים בארון, במחסן יותר נכון ואני ממש מחפש להם בית חם. O'reilly Cascading Style Sheets Dreamweaver mx HTML 4 (בעברית) Flash 5 (בעברית) Action Script (בעברית) Designing web usability (בעברית) Paint shop pro 7 (בעברית) בגדול הם גם יכולים להיות ספרי נוסטלגיה לאספנים, אבל חבל לזרוק אותם לפח, לא? הם במצב מעולה, כאילו אף פעם לא קראתי אותם, אבל קראתי, מבטיח. נראה לי ב Yad2 ייקח להם קצת זמן להימכר, אז מה אתם אומרים...

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by shronxx,

אני רוצה לקנות לדים למארז מישהו יכול להגיד לי באיזה חנות אני יכול להשיג...באזור חיפה והצפון ???

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  14. Started by ForresT,

משחקים בעצם פול? סתם,נפל עלי ככה..

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  15. Started by Bah_gots_pIII_450,

מצטער שאני שואל אני באמת צריך להשיג יומן

• 5 תגובות
    • 968 צפיות
  16. Started by eli_a2006,

חג שמח לכל הפורום המדהים הזה אוהב את כולכם :xyxthumbs:

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  17. * מעבד פנטיום 3 733 = 180 ש"ח * זיכרונות ג'נריים 2X128. אחד RDRAM והשני DDRAM = 200 ש"ח * כונן FLOPPY ג'נרי = 25 ש"ח מארז פשוט BIT SYSTEMS (ללא מאווררים, ללא מכסה לצדדים וללא "סוגר" על כרטיסי PCI) = 70 ש"ח. סה"כ 475 ש"ח. הערכתי את המחירים לפי שיטוט בלוחות מכירה. אלה חלקים שאני מתכוון לקנות מבן דוד להשלמת מחשב. אין לו מושג במחירים. אני לא רוצה לנצל אותו והוא בנאדם עם אגו שלא מוכן לקחת כסף. בקיצור, מיני בעיה . הוא נותן בי אמון. מה אתם מציעים ? להוריד/להוסיף ...

• 5 תגובות
    • 511 צפיות
  18. Started by שניצל,

אני מחפש מסעדה בבאר שבע להיום בערב (משהו לכל המשפחה). יש למישהו המלצות? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by nineball,

אני מחפש דרמל פשוט לעבודות עם עץ ומתכת, לא צריך משהו בומבסטי עם צג שמראה את ה RPM וניתן לתכנות וכל מיני חירטוטים כאלו.... בעיקרון, ראיתי שהמחיר לאחד פשוט הוא כ 300 שקל עם 25 אביזרים בסיסיים. עם הנסיון שלי, בד"כ הדגמים הפשוטים ביותר הם זבל מוחלט, האם זה נכון גם לגבי המקרה הספציפי הזה? אני אשמח אם תוכלו לתת לי המלצה למשהו בסביבות ה 300-400 שקל, רצוי יותר לכיוון ה 300, סה"כ אני לא הולך לעשות בו ממש הרבה שימוש. -עדיפות למשהו שטווח המהירויות שלו מתחיל בפחות מ 10,000RPM, אם יש, ולמעשה- עדיף כמה שיותר לאט. תודה.

• 5 תגובות
    • 977 צפיות
  20. Started by Judas Iscariot,

הכותרת פחות או יותר ממצה, אני עובר דירה וצריך להעביר את המחשב, המסך והציוד ההיקפי שלו כמובן. השאלה היא, כיצד לעשות זאת? אני עובר מנתניה לירושלים(לא נסיעה ארוכה במיוחד, כן נסיעה הררית משהו) ואני תוהה האם פשוט לשים את מארז המחשב והמסך בבגאז'/ספסל אחורי - לא יגרום לנזקים כאלה ואחרים, בעיקר לחלקים המכניים(הארד דיסק). תמהתי, האם אולי כדאי יותר "לפרק" חלק מהרכיבים במחשב(הארד דיסקים, כרטיס מסך, זיכרונות וכד') ולקחת אותם בנפרד ולא בתוך המארז. כמו כן, האם כדאי "לארוז" את המסך במשהו שיגן עליו כמו נייר פצפוצים(או משהו דומה)?

21. Started by Culandur,

greetings

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  22. Started by yotam360,

הוזמנתי למחר למיונים לחיל מודיעין (מיונים כללים) יש למישהו מושג מה עושים שם? והאם יש עוד מישהו מהפורום שהולך לשם?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. רציתי להזמין DVD מעולה מחו"ל (כזה שיכול לקרוא AVI ו-Divx), אך אף חנות לא עושה משלוחים לארץ. האם הם אנטישמים? למה לא עושים משלוחים לארץ? ויש חנויות שכן עושות?

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  24. Started by -ox-,

נשמע דבר פשוט ? לא כל כך , רציתי לדעת אם יש עוד אנשים במצב שלי, לא שהוא קריטי במיוחד אבל עדיין מציק. מאז שהתגייסתי לפני שנתיים וחודשיים רמת הפעילות הגופנית שלי ירדה ל 0 (חוץ מחודש וחצי טירונות) . בגלל שהשירות שלי הוא בתפקיד ניהולי אני קם בשעה יחסית מוקדמת וחוזר כל יום בשעה מסויימת אפשר לומר עייף מאוד - וככה אחרי תקופה של שגרה רצינית פלוס בלוי כמה שעות טובות על המחשב ביום וחיבה עזה לאוכל מהיר, המשקל עולה והכושר הגופני יורד בצורה מדהימה. התגייסתי 65 ק"ג ועכשיו אני 75~77 ק"ג על 1.72 מטר והופה התחילה לצוץ לה כרס קטנה אך מעצבנת בטירוף . עכשיו הרבה פעמים ניסיתי לעשות הליכה/ריצה בערב אבל להתמיד זה קשה בגלל כל מה שהזכרתי למעלה.. יש מישהו שיכול לתת עצות או טיפים? או שהיה במצב …

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  25. סליחה שאני מתחיל ככה אבל : ???

• 5 תגובות
    • 585 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.