עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. United states postal service את ההזמה ביצעתי ב-6 ביולי. זה המידע מהמעקב שלהם באתר: International Dispatch, July 11, 2008, 10:01 pm, LOS ANGELES Electronic Shipping Info Received, July 10, 2008 Acceptance, July 10, 2008, 5:28 pm, CORONA, CA 92877 מאפייני החבילה: size: 38.4 x 11.2 x 2.6 inches; 97.6 x 28.5 x 6.6 (cm) weight: 11.7 pounds; 5.3kg תוך כמה זמן היא צריכה להגיע אליי/לארץ?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by fuck off,

יש למישהו מושג כמה זה עלול לעלות? אפילו כרטיס של דקה 90. ולא צריך מלון עם כוכבים. 5 אבנים יספיק. פשוט אני וחבר רוצים לטוס לכייף קצת לפני צה"ל. ועוד שאלה, מישהו יודע כמה זמן לפני הטיסה צריך להוציא אישור? ואיך עושים את זה? רוצים לצאת ב2500 שקל גג. סוף שבוע או שבוע. בקיצור שפכו כל פיסת מידע בנשוא.

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  3. Started by J0n1,

אני רוצה לכתוב אני מאותם האנשים אשר... אז צריך לרשום I'm like those people who taking their או I'm like those people whom taking their או I'm like those people which taking their ? תודה

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  4. Started by darq,

לדעתי יש בפרסומת פלאש בעיה, כי טוחנת לי את המעבד ,וזה קורה רק עם הפרסומת הזאת אני מתכוון לזאת שבצד שמאל. בידקו את זה, אולי יש בעיה בקוד.

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  5. שלום, חבר שלי גר ברומא והזמין אותי ועוד שני חברים לטוס אליו.. ראיתי באלעל שהמחירים הם בערך 350 דולר כל כיוון.. האם יש ביותר זול? או שהמחירים עלו באיזה 50 דולר בגלל שזה סוף אוגוסט? תודה !

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by ofir2808,

שלום לכולם, אני מחפש חוות דעת של אנשים ששהו במלון אדומית באילת, אני לא מחפש מלון יוקרתי, ואני לא מצפה שהוא יהיה ברמה של 5 כוכבים, יש מישהו ששהה במלון ויכול להגיד לי אם הוא בסדר או לא. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Iko89,

http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=569141&TypeID=1&sid=126&pid=48 עכשיו חזרתי מאנטליה (2:45) ראיינו אותי לחדשות, ל2 עיתונים , ולרפי רשף

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  8. שלום חברים. אני מנסה להריץ את הסדרה של ה-BBC : PLANED EARTH על המחשב שלי ברזולוציית 1920 על 1080 (המסך הוא 22" אבל זה עדיין מציג תמונה) ומידי פעם התמונה נתקעת כשקשה לו. המפרט שלי הוא כזה : מעבד 6420 של אינטל (קירור מקורי של אינטל) לוח GIGABYTE GA-73PVM-S2H זכרונות CORSAIR DHX 2GB 800MHZ כרטיס מסך : GIGABYTE 9600GT WITH ZALMAN (עוד לא הורדתי דרייברים עדכניים) מארז JSPTECH T-280 כולל ספק 300W (אולי צריך להגדיל ?) WD 320GB SATA WD 320GB IDE כמובן שצורב וזהו מה דעתכם ?האם אני יכול לשפר מעט על מנת שאוכל להריץ HIGH DEF ?

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  9. היי, רציתי לדעת האם אפשר לעשות שאני יוכל לקבוע שכל פעם שמישהו אחר מגיב בתראד אני יוכל לראות אותו ב:"תגובות חדשות להודעות שלי". האם זה אפשרי או שחייבים להגיב בשביל זה? ראיתי את האייקון "ליידע" לחצתי עליו לאחר מכן אישור אבל ראיתי שהגיבו בתראד הרבה ולא ראיתי אותו ב"תגובות חדשות להודעות שלי". תודה.

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  10. אני רוצה להתחיל לנגן על גיטרה אומנם אני כבר לא צעיר (עוד מעט בן 19 אבל עדיף עכשיו מאשר לעולם לא ) הינה 3 אופציות http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1ESN350 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1ES550N http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1ESN350CE מה ההבדל בינהם ? אני חדש בתחום אז השאלה היא אם ההבדלים קריטיים לי או שבכלל עדיף משהו אחר שלא רשמתי כאן תודה רבה

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  11. Started by xtract1,

שירות חדש שניסיתי ואהבתי. מכניסים את המייל,ואת המספר פלאפון - מקבלים קוד לפלאפון ורושמים באתר ובזה נגמר הסיפור. מה יוצא? שהכתובת אימייל שלכם הופכת להיות המספר פלאפון שלכם. ז"א 0525911222@callmail.com ממש נחמד,קל לזכור וקל להעביר בטלפון לחברים/נציגי שירות וכו'.. www.callmail.com

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. יש לי חבר שהוא מנסה לעשות רווח ואם יש טקסט קדימה אז הוא נמחק. אני זוכר שנתקלתי בדבר הזה פעם נראה לי שזה היה איזה כפתור לחוץ או משהו ? יש למישהו רעיון? לא הצלחתי למצוא משהו. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  13. Started by tom123,

^^^

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  14. תקף רק היום 29.7 ולבעלי כרטיס LifeStyle כולל: מקלדות, עכברים, רמקולים, עיניות, רשתות אלחוטיות. תנצלו את זה למי שיש כרטיס

• 5 תגובות
    • 919 צפיות
  15. Started by Born2Kill,

המעבד: "וואיי אינטל וצוות HWzone מזה התחשבו בנו... גם 45nm וגם גוף קירור שמקרר אותי חבל הזמן, תענוג." הכרטיס מסך: "חםםםםםםם חםםםםם תחליפו לי גוף קירור יא חראות!" זיכרון מס' 1: "וואווו מזה הגוף קירור האימתני הזה, רק שלא ייפול עלינו!" זיכרון מס' 2: "זה ה-Thermalright Ultra 120 eXtreme, אומרים שהוא אחד החזקים, לא כדאי להתעסק איתו, רק שלא ייפול עלינו". הלוח אם: "שתקו ארבעתכם, לי הכי חם פה ובנוסף אני מחזיק את ארבעתכם אז דיר בלאק לא לחפור". תמשיכו אותי...

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  16. Started by Guyn,

הי, ממ.. אני כותבת מהמשתמש של אח שלי. בקיצור, אני מקימה להקה ואני צריכה סולן רוק מטאל, עדיף עם יכולות גרואולינג, מאזור המרכז( ת"א, פ"ת) בסביבות גילאי 16-20.. לעוד פרטים פנו לחן ב: מייל:chen_cat@walla.com אייסי:205004930 פלאפון:0526405248

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by approx,

מחפש אתר שיש בו דוגמאות של קעקועים בעיקר של אריה

• 5 תגובות
    • 3.3k צפיות
  18. תנו תגובה

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  19. Started by roma4k,

ערב טוב, אני כניראה טס לחו"ל בקרוב וכמובן בדרך עומד הדיוטי פרי ועניין הבשמים. השאלה שלי היא באיזה מחירים הבשמים שם? האם הם משמעותית נמוכים מהמחירים ברשתות השיווק בארץ? (אם ניקח למשל את "המשביר לצרכן" כהשוואה כאשר יש שם מבצעים של 50% הנחה..) אשמח לדעת באיזה מחירים אתם נתקלתם לבשמים נבחרים בדיוטי פרי. תודה מראש ולילה טוב.

• 5 תגובות
    • 6.1k צפיות
  20. מה אני צריך לשלם כשיש לי קמפוסקארד, ישראכארט צעיר, ישראכרט חייל? שמעתי שבקמפוסקארד אין בכלל עמלות! כלום! זה באמת כך??? ומה עם שאר הכרטיסים?

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  21. Started by jeyjey,

ב18 לספטמבר אני מתחיל קד"צ. ב7 לספטמבר אני טס לחו"ל, וחוזר ב14. האם יעשו לי בעיות עם זה? יתנו לי לצאת מהארץ? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. טוב עד עכשיו השתמשתי ב: https://www.cal-online.co.il/he-IL/Cal/prepaid/Pages/welcome.aspx אבל זה נורא מעצבן לללכת כל פעם שנגמר לדואר למלא אותו מישהו יודע מה הכי משתלם למישהו שמקבל 352.5 שקל בחודש?

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  23. Started by zurkin1232,

תגידו זה רק אצלי? אני לא מצליח להיכנס ל- http://www.nana.co.il/ http://www.nana10.co.il/

• 5 תגובות
    • 940 צפיות
  24. Started by yonir,

ההורים שלי קנו פקס - Brother FAX-1360. כרגע במצב של Tel/Fax מה שקורה זה שאחרי שני צלצולים הפקס "עונה", כלומר כל שאר הטלפונים מפסיקים לצלצל ורק הוא ממשיך, ואם מישהו עונה בטלפון אחר בזמן הזה - הוא עדיין ממשיך עדיין לצלצל ועושה רעשי רקע בשיחה. וכמו כן אם מי שמתקשר מנתק את השיחה בלי שענו, הפקס ממשיך לצלצל עוד כמה וכמה צלצולים עד שהוא "קולט" שכבר ניתקו. האם יש משהו לעשות בנושא הזה? (חוץ מלעבור למצב Manual שבו אלא אם כן אני לוחץ ידנית על start כששולחים לנו פקס הוא לא מקבל פקסים) איך זה ברוב הפקסים?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by harel72,

אהלן כולם... אני חדש פה! דרך אגב, קוראים לי הראל.

• 5 תגובות
    • 682 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.