עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני רוצה לקנות מעבד חדש Intel core 2 duo E6400 והבנתי שמצופה לנו ירידת מחירים משמעותית אחריי ה22.4 אז אני רוצה להזמין את זה מחו"ל כי נראה לי ככה זה יעלה לי הרבה יותר זול. השאלה שלי היא מאיפה אני יכול להזמין את המעבד מחו"ל וגם שהמקום יהיה אמין וטוב ושלא ימכרו לי איזה חתול בשק, עם מישהו מכיר אתר כזה אני ישמח לקבל תכתובת. נ.ב לא ידעתי עם לשאול את זה פה או בפורום אחר באתר פשוט פה כולם מבינים במפרטים ואולי חשבתי שמישו מכיר איזה אתר כזה :xyxthumbs:

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  2. אני רוכש מחשב חדש ויש לי חבר שעובד שם ואני מכיר את זה שיש לעובדים אפשרות לרכוש מוצרים של אינטל בעלות זולה משמעותית. למישהו יש גישה והוא יכול לשלוח צילום מסך של המעבדים הנפוצים (6300, 6400) בכדי שאני אדע לגבי אומדן מחיר? נ.ב. חבר שלי לא יהיה בארץ שבועיים ולכן הוא לא יכול לשלוח לי צילום מסך בעצמו

• 5 תגובות
    • 4.6k צפיות
  3. אני צריך לאולפן בייתי... מן הסתם אפשר לקנות בחלילית וכלי זמר אבל אני מחפש מקום קצת יותר משתלם...

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  4. Started by Meir787,

אז ככה, יש כל מיני חנויות שמציעות חולצות של להקות (ע"ע מונסטר דיסק) במחירים גבוהים למדי (100 שקל לחולצה ארוכה, 70 לקצרה). אז חשבתי, אם יש בד שניתן לגהץ אותו על חולצה (נמכר כזה באופיס דיפו, למיטב ידיעתי), אני אוכל לקנות חבילה של כאלה, להדפיס עליהים תמונות ברזולוציה נחמדה, אני אוכל להדפיס אותם על חולצות ? אם כן, שחורות או לבנות ? תודה לעוזרים...

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  5. מותר להוריד סדרות כמו לוסט מהאינטרנט? כי לא כתוב בהתחלה זכויות יוצרים כמו בסרטים רגילים.. וגם כבר שידרו את זה מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  6. אני מחפש אתר של מלא משחקי סודוקו מישהו מכיר?

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. She aint that chick from the burbs thats a stranger to drama She that uptown girl wit the cocky personna When out my way to let her know that I want her I told her I know for sure we belong together and I wouldnt break her heart my intentions are better And I shared the same dreams she had about chedda When the D's came she was down to hold the BARETTA I got a thing for baby girl It's me and her against the world Your smile make my day it's simple, your dimple Your eyes, your lips, your thighs got me hypnotized Communication is deep, I love it when we talk Hate it when you leave but when you leave I love to watch you walk You make a nigga forget abou…

• 5 תגובות
    • 985 צפיות
  8. Started by Pure-Gold,

רבים בעולם משערים מדוע שער הדולר ממשיך לצנוח ואין להם ממש תשובות. כזכור לנו עוד לפני שעמיר היה בממשלה הוא הבטיח להביא את שכר המינימום לאלף דולר. עמיר ניסה ונאבק וראה שלא קל הדבר, ישב וחשב כיצד לעמוד בהבטחתו ועלה על מזימה גאונית. הוא ניצל את העובדה שכולם חושבים שהוא אדם אינו נבון במיוחד וכך אף אחד לא יחשוד כלל שהוא מאחורי הדבר. עמיר פרץ התערב בשוק ההון בעזרת כלים שטרם נחספו וידועים לנו בכך הצליח להוריד את שער הדולר בצורה כה דרסטית שאכן שכר המינימום במשק הגיע לאלף דולר לחודש ואף יותר! כך יוכל עמיר לרוץ לראשות הממשלה בטענה שהוא הבטיח וגם קיים. עמיר, עלינו עליך! 8)

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  9. Started by Ben N,

בעיקרון, אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה שיש לי בבית.. טלוויזית HD Ready של סמסונג, לא זכור לי איזה דגם, אם זה משנה אני יכול לבדוק.. כשחיברתי את המחשב הרזולוציה הייתה משהו כמו 1024*746 או משו בסגנון, האיכות לא משהו.. וגם משחקים לא עובדים לי... איך אני מסדר את זה?

• 5 תגובות
    • 578 צפיות
  10. תיראו, הזמנתי לפני שבוע בערך משחק מהאתר Play-Asia.com והוא הגיע היום אחרי 9 ימים והכול היה טוב, עובד חלק וזה... עכשיו אני רוצה להזמין גם שלט, אחרי שראיתי שהאתר אמין. אז אני מנסה לשלם דרך PAYPAL, וכשאני בא להתחבר ל-PAYPAL בשביל לשלם להם רשום לי: This payment cannot be funded with a credit card at this time. וזה עם אותו כרטיס אשראי (חד פעמי) ששלמתי על המשחק הקודם, ולא היה בעיות. עכשיו נישאר לי בכרטיס 300 שקל והשלט כולל המשלוח עולה פחות מ-200.... ואחרי זה איכשהו זה התחבר, קיבלתי את הפרטים של הכתובות שלי ושל המחיר הסופי ועשיתי "אישור תשלום" ואז הופיע לי שוב בדף חדש את זה: ובאמצע היה רשום "PAY 50 $ NOW" ולחצתי על זה. ואז הוא פתח לי דף שרשום עליו את זה: ועכשיו בדקתי כ…

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  11. Started by Mesatla,

http://tms.co.il/product/4918 מטורף! רצתי לקנות..

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  12. מתי ביולי-אוגוסט?

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  13. Started by ChrisBrown,

אני עכשיו צריך ללמוד תאוריה מישהו יכול לרכז לי את כל מה שאני צריך ללמוד בשביל רישיון לקטנוע 125 סמ"ק? סיימתי ללמוד את התמרורים, מה עכשיו אני צריך ללמוד? ואם אפשר תנו לי אתרים או משהו שיעזור לי ללמוד .

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  14. Started by Alex89,

אני בן 18 מחפש עבודה לחופש, כעיקרון אני לומד סטודנט תוכנה במכללה כך שהעבודה העיקרית שאני מחפש זה בתחום המחשבים למרות שאני מוכן לכל עבודה כל עוד זה לא עם לקוחות אני חושב שזה יכול להיות אשכול לכל מי שמחפש עבודה ואין לו רעיון איזה עבודה רעיונות אנשים?

• 5 תגובות
    • 981 צפיות
  15. Started by sagi_10,

שלום כחלק מסוג של חידה אני אמור לעצור משחק פלאש ברגע מסוים , איך עושים את זה ? דוגמה למה אני מתכוון : משחק לאש רץ בדפדפן , פתאום מופיעה הודעה למשך 0.1 שניות ואני אף פעם לא מצליח לתת צילום מסך שלה..חחח איך אני יכול לעצור את המשחק ?

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  16. אני בדרך כלל מעלה ל-ImageShack או ל-TinyPic אבל עכשיו רוצה להעלות משהו כמו 100+ תמונות וייקח לי כל כך הרבה זמן להעלות אותם לאתרים האלה אז מישהו מכיר אתר שאני יכול להעלות הרבה תמונות בו זמנית? תודה.

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  17. Started by SyndromE,

אתם חייבים לראות את זה (עד הסוף!) http://www.techamok.com/?pid=4744

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  18. Started by Ninfo,

שלום! רציתי להיכנס לאתר TMS בכדי להשוות בין מסכים והאתר לא מופיע לי. ניסיתי שוב ושוב וזה פשוט לא נכנס לי לאתר. אתם מוזמנים לנסות: http://www.TMS.co.il/ עדכנו אותי בבקשה.

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  19. Started by sagim194,

כמה יעשו לי בערך בטרייד אין על המחשב הזה: 1 giga ram 40 giga דיסק קשיח כונן dvd כרטיס מסך 5200 fx מעבד Intel Pentium 4E, 3000 MHz (15 x 200) וtms עושים תרייד אין?

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  20. Started by redead,

אני רוצה לשפר ל4 מגה ובבזקבינלאומי (ספק בלבד) מציעים לי 64.90 לשנה או 59.90 לשנה וחצי.. אין לי סיבה לא להשיאר בבזקבינלאומי מה גם שיש לי שם התחייבות לחודשיים הקרובים מה שגם מקשה אליי ללחוץ עליהם לקבל מחיר יותר טוב.. יש כאן מישהו שנמצא שם במחיר יותר טוב? מה הייתם לוקחים התחייבות לשנה או לשנה וחצי? אני יותר בכיוון השנה כי קצת מפחיד אותי להתחייב להמון זמן..

• 5 תגובות
    • 537 צפיות
  21. Started by SoHoN BuChO,

לאחרונה Rapid Share הגבילו לגמרי את הfree users ונורא התבאסתי שאני מוריד על 70-80 במקום ה320 הרגילים שלי. היום באמת בתמים נכסתי לחשבון הפייפל שלי וגיליתי 100 דולר שהיו שם תקופה של חצי שנה+ וכרגע נזכרתי שבעבר שילמתי למישהו מהפורום מזומן בשביל כסף בפייפל! אז ישר ניגשתי לראפידשר וכמובן שעכשיו יש פרימיום D: סתם שיתוף של זמן נחמד

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  22. אני מחפש איפה רשום שאני יכול ללמוד שם גם ללא אישור לימודים. אני יודע שאני יכול אבל אני מחפש את הציטוט בפקודות מטכל או מה שזה לא יהיה.

23. הבעיה שלי היא להעלות תמונות מעל 3 מגה רוב התמונות במצלמה החדשה בסביבות ה 4 מגהבייט לתמונה. PICASA לא מאפשר PHOITOBUCKET גם כן IMAGESHACK ממש לא. אם זה אתר עדיף שיהיה בסגנון פיקאסה(מאפשר להעלות אלבומים) המצלמה זה SX100

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  24. הערבים הזונות האלה,כל המדינה מלאה בזה.

• 5 תגובות
    • 918 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.