עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by avivlyaviv,

יש כזה זמן באנגלית כמו I am going to eat .... אבל בעבר? או שפשוט איך אפשר לומר בעבר: הם התכוננו לאכל אותו (אני עושה סיכום על רובינזון קרוזון, הגעתי לקטע של הקניבלים)

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  2. Started by Bose,

אחד הדברים היותר מצחיקים שראיתי לאחרונה http://www.trials-shack.co.uk/posting.html

• 5 תגובות
    • 561 צפיות
  3. שלום! לאמא שלי של אתר אינטרנט, הוא עוד לא עלה, אבל עוד מעט עולה, דרך דפי זהב. רציתי לשאול האם זה אפשרי לעלות את האתר לדף הראשון של GOOGLE? שאם נגיד מחפשים מעצבי פנים, או עיצוב פנים, אז מופיע האתר שלה? תודה!

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  4. אהלן, נשאר לי עוד כ-20 יום ואני עובר להתגורר בחו"ל עם המשפחה - שמעתי מאחד הישראלים שגר באותו מקום, שמילון אלקטרוני מהווה אמצעי מאוד חשוב לתקופה הראשונה של התאקלמות , שיעזור לי להבין מושגים ומונחים שונים וכמו כן גם מילים אשר לא נמצאים באוצר המילים שלי. השאלה שלי זה, האם יש דגמים מומלצים של מילונים אלקטרונים ואיפה ניתן למצוא אותם? אני מודה מראש לעוזרים - DrowNz

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. www.plazma.cjb.co.il

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  6. Started by Dr. n00b,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3482366,00.html

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  7. Started by Black Knight,

היי, לא ידעתי ממש איפה להכניס את זה.. אז כללי נראה לי כמו מקום טוב. אם תוכלו בבקשה לפרסם פה כל אתר של תמונות רקע למחשב שאתם מכירים זה יהיה נחמד. אני מחפש לרענן את שלי ותוהה לאיזה אתרים יש את הרקעים הכי מעניינים. (ובלי רקעים של מכוניות!) תודה =]

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  8. Started by tom123,

לא משנה של איזה חברה.. מישהו מכיר בבקשה ?!

• 5 תגובות
    • 584 צפיות
  9. שלום! לאחרונה (כן, אני איטי אני יודע) סיימתי לצפות במיני סדרה המשובחת- BAND OF BROTHERS ואני עדיין צופה בTHE PACIFIC שעדיין לא ניגמרה, רציתי לשמוע הצעות לסדרות באותו סדר איכות וסגנון. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  10. תכננתי לעשות השבוע בגרות בספרות ומתמטיקה, כשבסוף התוכניות השתנו בגלל שהלימודים אליהם התנגשו לי עם הפסיכומטרי (נהיה לי פיגור ענקי בקורס, וממש לא בא לי לעשות אותו שוב עוד חצי שנה). אז את הבגרויות דחיתי לקיץ וחורף הבא. השאלה שלי היא, אם אצטרך קורסים למקצועות הספציפיים האלה או לא? מתמטיקה 4 יחידות. תנ"ך 2 יחידות. ספרות 2 יחידות. לשון 1 יחידות. מבחינת מתמטיקה, אין ספק שאקח קורס בגלל שמדובר ב-4 יחי'. מבחינת ספרות, לא השקעתי יותר מדי, אבל ממה שהספקתי ללמוד השבוע הזה, הכל סינית מבחינתי. תנ"ך ולשון אין לי מושג. אף פעם לא למדתי למקצועות האלה, לא הייתי עושה מבחנים או מקשיב בכיתה, סתם ניגשתי על עיוור והוצאתי 55 בכל אחד מהם.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by alexpir,

\* צונזר *\ [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  12. Started by Kidney_stonE,

http://media.southparkstudios.com/media/SPinWoW.mov וגם עוד PREVIEW נראה לי שזה הולך להיות פרק ענק.. עוד כמה ימים הוא משתחרר לאוויר העולם

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  13. Started by karpad,

למישהו יש מושג איפה אני משיג דשא סינטטי, מה הם הסוגים ומהו המחיר למטר מרובע? קישורים יתקבלו בברכה. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by yossi_s1,

הייי, יש לי 5 חבילות שצריכות להגיע אלי כבר המון זמן (מעל לחודש) ואין שום זכר לאפאחת מהן, רציתי לדעת אם עוד מישהו מרגיש איזה עיקוב, או שזה משהו אצלי שאני צריך לברר. חבילות מארהב הגיעו אלי למשל תוך שבוע בלי בעייה, אבל נראה שלאחרונה יש בעייה עם חבילות מסין.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by J0n1,

אני עומד להזמין בשעות הקרובות מצלמה מאחד האתרים הנ"ל, ואני לא יודע איזה. שני האתרים נחשבים אמינים, וכל מה שהם מציעים הוא זהה. למישהו יש נסיון עם אחת החנויות? אני רוצה לרכוש באשראי וללכת לקחת את המצלמה, כמה זמן זה יקח לדעתכם עד שהם יאשרו לי ללכת לקחת? (לקחת מהמחסנים של קרט ולא מהאתר עצמו, כך שאני משער שלקרט כבר יש את זה במלאי) תודה עריכה: WTF?! זה אותו אתר? ??? ???

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Loco69,

אהלן... צריך עזרה דיי דחופה... איפה מתקנים פאלמים או איפה אפשר לקנות להם חלקי חילוף (חנויות בארץ, חנויות באינטרנט) אגב אם מישהו יכול להשיג מנורת מסך ל PalmIIIc בבקשה לפנות אליי ל Icq:23496327 תודה רבה

• 5 תגובות
    • 951 צפיות
  17. שלום לכולם אני בכיתה יא' ואני לא יודע מה קורה איתי אחרי הלימודים אני מתכנן ללמוד הנדסת מחשבים הבנתי שזה הרבה זמן זקוק להמלצה שלכם למקצוע טוב שמכניס הרבה תודה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 580 צפיות
  18. Started by dany_tab16,

שלום, אני רוצה לכרוך ניירות של עבודה לבית ספר עם כמו פלסטיק כזה כמו שיש על תעודת זהות. מאיפה קונים את זה ואיך מחברים? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  19. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

מי שלא יוגע מה זה אז אני יסביר לו. נגיד אני אומר מילה נגיד "בורקס" ואתה צריך להגיד את הדבר הראשון שעולה לך בראש נגיד "תפוח אדמה" ככה. אז אני מתחיל. "גזר"

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  20. Started by Lol10k,

מכיוון שאין פורום "משוב" אני אכתוב את זה פה. שמתי לב שהרבה אנשים פותחים אשכולות בפורום תמיכה טכנית שקשורים לתוכנה,כי הם לא מבינים את ההבדל. כמו האשכול ההזוי הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=250385.0 או זה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=250480.0 (שעלה על זה שהוא לא במקום הנכון מאוחר מדי) קיצר אולי כדאי לשים את פורום תוכנה מתחת לחומרה וככה אנשים יראו שיש הבדל בין השניים

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  21. מישהו יכול בבקשה לסרוק את הפתרונות שפורסמו בעיתון? פשוט באותו יום שפרסמו שכחתי לבדוק ועכשיו הוא כבר בדרך לחיריה. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  22. יאללה תנו שמות של חנויות מחשבים באיזור המרכז זולה ;D תודה ;D

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  23. אבא שלי קנה לי דרמל בחו"ל ושכח לקנות ראשי חיתוך. אחרי זה הוא הראה לי קופסא עם ראשים ואנחנו עדיין מתווכחים אם אלה ראשים לחיתוך (פח/ברזל כמובן) או להשחזה, אני חושב שהם להשחזה כי הם עבים מדי בשביל חיתוך. אני אודה לכם אם תתנו לי מקום/ות בארץ שאני יכול בוודאות לקנות ראשים לחיתוך פח/ברזל ואם אפשרי אז אני גם צריך תמונה של ראש לחיתוך כדי לוודא שמה שיש לי בבית עכשיו זה לחיתוך/להשחזה. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.