עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by shalomelbe,

פתחתי טוויטר ולא הבנתי בכלל מה עושים שם. יש אנשים מעניינים שאתם עוקבים אחריהם? (סליחה על ההצפה בנושאים היום, היתי רחוק מהמחשב מלא זמן :-) )

2. טריילר חדש ומרשים לסרט הביוגרפי אודות סטיב גובס גורם לנו להאמין שהוא יהיה הרבה יותר מוצלח מהניסיון של שנה שעברה לכתבה: http://hwzone.co.il/צפו-במייקל-פאסבנדר-גונב-את-ההצגה-בתור-ה/

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by zvovon,

חברה שלי באה אליי מחר . אני רוצה להוריד איזה סרט רומנטי\שתתלהב ממנו בסגנון "סיפור אהבה בלתי נשכח " תנו לי בבקשה שמות של סרטים ואם יש קישורים ל- TORRENT \ HTTP אשמח ! תודה ויום טוב !

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  4. אורח Ghost_Dogg
    Started by אורח Ghost_Dogg,

ובכן, היום, ה17 לאוגוסט 2003, יום מאוד מיוחד ליהודים, לגיל (KodKod) יש יום הולדת. הבן אדם חוגג היום 16 שנים של תמיהות, איומים, ריבים והצבת אולטימטומים בשירות HWzone. אני רק רוצה לאחל לו את היום הולדת הכי שמח שיכול להיות, מי יתן וכול יום הולדת שיהיה לך עד 120 תמיד יהיה יותר ויותר טוב. תהנה מהיום שלך, בכבוד אחי, אסף. ד"א, מסורת זאת מסורת, שמנמנים מקפצים. :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by ccc,

חבר'ה, יש לי 100 שקל! ;D חשבתי חשבתי, ואין שום דבר שאני רוצה לעשות איתם אז למה לא להתחיל חשבון בנק קטן? אפשר בכלל ללכת לשים 100 שקל בחשבון חדש ונגיד אבא שלי יוסיך עוד איזה 300 ולקבל כרטיס ויזה+כספומט ? איך זה הולך ? כמה אפשר להפקיד (סכום מינימלי)? מקבלים ויזה לנוער נכון? אפשר לקנות איתה בחנויות אינטרנט?

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by 114508534,

אשמח לקבל הסבר על איך בידיוק עובד מזגן . תודה

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  7. Started by LastForOne,

כן שמעתם נכון, איך אני הורס מחשב נייד? יש לי מחשב נטבוק 10" של חברה סינית מעצבנת ואני רוצה להרוס אותו בלי לפגוע באחריות, ככה שהטכנאי במעבדה לא ישים לב ויחליפו לי את המחשב לידע כללי... לחברה הזאת יש רק טכנאי אחד והוא עמוס בעבודה, ככה שלא יהיה לו הרבה זמן לחטט במחשב המטרה היא שהמחשב לא ידלק בכלל תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by com,

http://news.walla.co.il/?w=//431721

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  9. איזה מוקומת אתם ממליצים בתל אביב? והאם יש איזה שהוא אירוע ביום ראשון הבא? (נדמה לי יוצא ה-5). שמעתי על יריד מכוניות ויריד מוצרי חשמל -שווה משהו?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by din377,

מישהו יודע איפה יש מסיבות עם שירי רוקנרול משנות ה-50 וה-60 ? עדיפות לתל אביב אבל גם אם יש בחיפה אלך במיוחד , תודות רבות !

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  11. Started by SixKiller,

או קיי תראו כבר מזה חודש שהאתרים כולם!!! משתגעים או שזה רק בנטוויזיון ולא רק אצלי אצל המון אנשים יש אירורים לפעמים צריך ללחוץ פעמים על אותו אתר שיפתח כלומר זה עושה פעולה נעצרה או משהו כזה... יש המון בעיות מה זה????

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  12. Started by nadaw,

אז יש שביתה או לא?

• 14 תגובות
    • 813 צפיות
  13. Started by Gilo2005,

אז ככה קיבלתי את הצו הראשון מועד הצו הוא בחודש הבא ורציתי לשאול כמה וכמה דברים מה יש להביא ליום של הצו ( במכתב שקיבלתי לא שלחתי להם את הטופס הרפואי כי כתוב שמה שאפשר להביא אותו ביום הצו). אני לא מעונין בקרבי , אני רוצה לדעת מה אני צריך על מנת להתקבל לטכנאי מטוסים או מודיעין אבל מה שהכי מענין אותי זה מטוסים תנו לי מידע על קבא , פרופיל , רעיון אישי וכו.. יש לי בעיה אם הנשימה כאילו ככה נחיר אחד נושם והשני בקושי מין סתימה כזו שיש לעשות ניתוח על מנת לפתור אותה האם צהל יכול להכריח אותי לעשות את הניתוח הזה? וכמה פרופיל זה מוריד ? תודה רבה לכול העוזרים זה מידע ממש חשוב לי

• 99 תגובות
    • 6.8k צפיות
  14. Started by NightWing,

מוזר. פתאום זה לא הצליח לשלוח הודעה (תוך כדי שיחה) ומאז אני לא מצליח שהתוכנה תתחבר או להכנס לאתר שלהם... זה רק אצלי ? (עכשיו 2:30, זה התחיל לפני חצי שעה ככה...) *עידכון: 2:44 - זה מצליח להכנס לאתר, התוכנה עדיין לא מתחברת. :'(

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  15. Started by The UnKnown,

I know the artist name - ROXETTE (The biggest ! ) but i dont know the name of the song.. it goes like this... "I dont know who you are but you are seems very nice..." I think the name of the song is "Everything ***" I dont really know ! Please help me.. thnx !

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  16. כשמקבלים מכה בכף רגל יש שניה כזאתי שאתה לא מרגיש ברגל כלום ואז בא לך הכאב ... מישהו יודע אם לזמן הזה יש שם? (בזמן הזה כמה מחשבות רצות "וואי הולך לכאוב לי ממש עוד רגע קט")

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Tomerico,

זה האוסף הצנוע שלי.. אשמח לתוספות שלכם.. בין כל 3 נק' עובר קו ישר... תלוי עד כמה הוא עבה. יש שלושה סוגים של אנשים בעולם: כאלה שיודעים לספור, וכאלה שלא יודעים לספור. יש 10 סוגים של אנשים בעולם: כאלה שיודעים בינארית, וכאלה שלא. Always remember you're unique, just like everyone else. Computers are not intelligent. They only think they are. An unbreakable toy is useful for breaking other toys. Shell to DOS... Come in DOS, do you copy? Shell to DOS... 3 out of 4 Australians make up 75% of the population I once was a warrior, now I just hit people. It's not that I hate you, its just.. that I dont like you Death is life's answer to the question "Why?" Don't drink water. Fish mak…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Rule The Pc,

אני לא מדבר רק על ספרד אלא על כל אירופה למשך כל תקופת האינקוויזיציה

• 21 תגובות
    • 10.5k צפיות
  19. למישהו יש את זה במקרה מסודר ומרוכז?.. די דחוף, יש לי מתכונת מחר

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  20. וכמה זמן הוא צריך לחכות בשביל שהוא יוכל לנהוג??. יאללה עוד 18 יום למלווה הזין הזה...

• 9 תגובות
    • 988 צפיות
  21. Started by olegr,

או לפחות את התמונה בגדול, מישהו יכול לעזור פליז?! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  22. Started by TaZeR,

http://youtube.com/watch?v=cV5spMHnDv4 החלק הכי מוזר: תינוק בקומה מעל בוכה חזק מאוד אבא את אמא דקר וירה לעצמו בראש ודם מקומה מעל נוזל לי על החלון על מה אני חושב הלילה כלום לא עצוב הכל כרגיל כלום לא קורה פה כלום לא קורה פה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. נלקח מרוזנפלד ה**** נתונה הפונקציה א. כמה אסימפטוטות מקבילות לצירים יכולות להיות לפונקציה הנתונה? ב. כמה נקודות חיתוך עם ציר ה-X יכולות להיות לפונקציה fx במקרה שיש לה נקודת אי רציפות סליקה אחת ? ג. נתון כי גרף הפונ' FX מקיים את התנאים הבאים: 1. חותך את ציר הX בשתי נקודות שונות 2. אינו חותך את הישר y=a 3. יש לפונ' בדיוק אסימפטוטה אחת המקבילה לציר ה-Y 1.חשב את C 2.מצא את התחום בו נמצאים הערכים של a (פה נתקעתי .. איך עושים את זה?!) ד. המשיק לגרף הפונ' בנקודת החיתוך של עם ציר ה-y יותר עם הקרן החיובית של כל אחד מן הצירים משולש ששתחו 2.25 יח"ר. מצא את a ו b ה. מצא את האסימפטוטות של הפונקציה המקיבלות לצירים , את נקודות החיתוך של גרף הפונ' עם הצירים ואת תחו…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Shoko,

לי: אבי סינואני - נסיכה כדאי לכם לנסות אותו

• 41 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by galyahav,

שלום לכם, קודם כל, נא להעביר נושא זה אם זה לא המקום שהוא צריך להיות בו. רציתי לשאול אם יש את המוצר של Sunbeam שנקרא Sound Activated CCFL Kit שגורם לקתודות הקרות (מנורות למארז של המחשב) להבהב לפי הסאונד ואפשרות לשנות את סוג ההבהוב. המוצר נראה כך: http://img230.imageshack.us/img230/3865/sound20activated20modully5.jpg בחנות מישראל או מחנות בחו"ל, ושיהיה אפשר להזמין לישראל, כי חיפשתי המון זמן ולא היה מישראל, אבל היה מחו"ל ולא היה משלוחים לישראל .. אז בבקשה אם מישהו מכיר חנות מישראל או מחו"ל שאפשר להזמין את זה שירשום פה, תודה רבה, גל

• 0 תגובות
    • 517 צפיות

דיונים חדשים בפורומים