כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,650 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי שתי שאלות שאלה ראשונה המראה החיצוני של DDR1-DDR2 זה אותו דבר? שאלה שניה יש לי לוח אם Motherboard Name Asus P4S800-MX איך אני יודע אם מתאים לי DDR2 ואם זה יפעל אצלי כאלו ..כי הבנתי שזה תלוי בלוח אם. דבר שלישי מה ההבדל ב MHZ בכרטיסי זיכרון לדוגמא זכרונותוDDR2 1024MB 800MHZ CL5וKingstonו ונגיד 600MHZ ........... שאלה אחרונה וקצת לא קשורה היה לי פעם כונן קשיח נישלף גיביתי עליו מלא תמונות ודברים עכשיו אני מנסה לחבר אותו למחשב אחר בנפרד הוא מציג לי תכונן כ REW יענו יש NTFS FAT32 לי הוא מציג כ REW ולא מראה לי תכונן במחשב שלי ואן לי דרך להגיע אליו ולמידע שיש בוא איך אני מחזיר אותו ל NTFS או פשוט איך אני מצליח להגיע למידע תודה רבה לכול העוזרים ומצטער אם היתה פה שאלה שנשאלה…
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני מחפש איפה רשום שאני יכול ללמוד שם גם ללא אישור לימודים. אני יודע שאני יכול אבל אני מחפש את הציטוט בפקודות מטכל או מה שזה לא יהיה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
היי, אני חושב על להתחיל ליצור סרטונים על המשחק GTA 4, אז אני מתחיל לעשות דיונים בקרב כמה פורומים ישראלים/אמריקאיים, ככה שאני אדע מה הכיוון שרוב הקהל שלי יאהב, אז אני חושב על סרטונים קצרים יחסית, עם מדי פעם עלילה קטנה (?), שתתן רקע על הסרטון. אז קודם כל, הסרטון שאני אראה פה, נהנתם לצפות בו? אם לא, מה היה חסר בסרטון (בכלליות)? האם אתם רוצים לראות בעתיד עוד סרטונים בסגנון? קישור לסרטון: http://www.putlocker.com/file/4B08F128B8F5FEEB
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
מי שמכיר את משחקון הפלאש הקטן שנקרא Poke the bunny (וניתן לראות אותו כאן) בוודאי ישמח נוכח המשחקון החדש, Poke the penguin. אז קדימה! Poke the penguin
-
אוקי שמעתי שיש מחר חג אירי יום הגינס ורציתי לשאול אם יש אירוע כלשהו בארץ או פאבים(עדיף בצפון) שחוגגים ויהיה שמח שם ומומלץ לבוא?
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
מה שקורה לאחורנה בארץ? הרצף של כל הרציחות\דקירות על שטויות?.כי תכלס עדיף לצאת למקומות שקטים יותר כמו פאבים (יחסית שקט למועדונים ואירועים גדולים)\סרט\מסעדה\סנוקר וכו'..מה אתם חושבים,הטענה שלי מוגזמת או שיש בזה משהו? אני מתלבט אם לצאת היום לאירוע גדול יחסית או לא בגלל כל המצב שיש בארץ בזמן האחרון...
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני רואה שהרבה שואלים בזמן האחרון על שירים אז כאן יהיה פתרון לכולם. אני אתחיל.. 1. shakira - la tortura (3:29) 2. 4 Non Blondes - Whats Up (4:54) 3. Mario - How Could You (3:55) 4. Shakira - Objection (Tango) (3:44) 5. שלמה ארצי - ירח - בהופעה חיה (7:47) 6. 50 Cent - Just A Lil Bit (Produced By Scott Storch) (3:57) 7. Aerosmith - Amazing (5:56) 8. Aerosmith - Dream On (4:27) 9. Areosmith - I Dont Want To Miss A Thing (4:39) 10. Ah Ha - Take On Me (4:47) 11. Akon - Lonely (3:57) 12. Alanis Morissette - Ironic (3:49) 13. Alice Cooper - Poison (4:29) 14. Amerie ft. Jay - 1 Thing (3:33) 15. Backstreet Boys - Incomplete (3:54) 16. Beach Boys - Good Vibrations (3:38) 17. …
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אני מחפש אתר שיש בו את לוח שידורי כל הסדרות שמשודרות בחו"ל ומעודכן. יש אתר כזה??
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך לעשות מין עבודת חקר כזאת באנגלית על נושא שנבחר... אני וחבר שלי רוצים לעשות על צנזורה... אז קודם כל אני רוצה לבקש אם יש למישהו כאן מקורות מידע (עברית ואנגלית) שיביא בבקשה (לקחתי כבר מויקיפדיה... גם העברי וגם האנגלי...) ועוד משהו אנחנו צריכים גם שאלת מחקר אבל אני לא יודע איזה שאלה כדי לי לבחור... יש הרבה דברים מעניינים ואין לי מושג על מה להתמקד... (ככה זה תמיד אצלי... זה די מעצבן...) תודה :xyxthumbs:
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
70 אחוז מהמחשבים בהם לא הותקנה מערכת הפעלה ע"י הספ' קורסים http://www.e-dologic.co.il/microsoft/fire/page/ (יש אנימציה בהתחלה של 5 שניות אל תחשבו שנתקע) מה אתם אומרים? זה ממש מלוכלך מצידם!! הם משתמשים במשפטים כמו חבל לזרוק מחשב חדש .. רק משווק מורשה יכול לעשות את זה.. דורש סטירה לכותב הנחנח שלא יודע מהחיים שלו
-
כתוב לי tan^2 a מה הכוונה? היחס בין הניצבים בריבוע? a^2:b^2 ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כ600 שקלים לבזבז ורציתי עזרה הנה מה שיש לי למחשב כרגע: מסך crt x530 mx518 logitech keyboard saiteck p2900 wireless pad ידית משחק canon a75 sandisk cruzer micro 4gb
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
מישהו רוצה לקנות ממני את הפנטיום 3 450Mhz והלוח אם של MSI ב-550 שקל... האם אני אהיה עושק ? ???
-
- 5 תגובות
- 996 צפיות
-
-
יש אודישנים לפרסומות ? איפה אני יכול לשאול על הנושא?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה תקשיבו טוב. חיפשתי לי נגן יפה וקטן כי אני אוהב לרוץ כל יום. הסתכלתי באינטרנט וראיתי את הנגן הזה: http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1961026 ראיתי את המחיר והתלהבתי. אז ביררתי קצת והזמנתי ישנם כ14 ימי עבודה. חיכיתי 14,חיכיתי 20,והיום זה 30 יום מהזמנתי ולא קיבלתי את הנגן,אני מבין שהיו הרבה חגים בזמן הזה,אבל בכל זאת התקשרתי אל נטאקשין,שמה אמרו לי תחכה עוד כמה ימים יש להם והם יתקשרו אלייך כמה ימים לפני שזה יגיע אלייך,חיכיתי,ולבסוף נמאס לי התקשרתי אליהם היום ואמרו לי שהדבר הכי טוב לעשות זה להתקשר לספק בעצמי,התקשרתי לספק,ואחרי חצי שעה שאני על טלפון לא ענו לי.לספק קוראים א.מ.ג יבוא שיווק בע"מ למי שתוהה,אחרי זה התקשרתי לנטאקשין ואמרתי להם הם לא עונים לי שמה מה אני…
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
איך קוראים לפרק שקרימר לומד קרטה אם ילדים קטנים? ובאיזה עונה הפרק?
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
http://hardware.gotfrag.com/portal/forums/thread/270629/ שיחליפו לי תעכבר,אחרי שנתיים נגיד? או שזה עוד סיבה לשנוא תמדינה הזאת?
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך עזרתכם במציאת אפליקציית רשת לעשות עליה עבודת הגשה למכללה. הקורס הוא ממשק מחשב, ואני צריך לנתח את האפליקציה שאבחר מבחינת שימושיות (עיצוב, קלות שימוש, הבנה ולמידה וכו'...). דוגמאות לאפליקציות (שאותם לא אוכל לבחור, אך הן דוגמא מצויינת): facebook, gmail, hotmail וכו'. אשמח להכיר אפליקציות פחות מוכרות וטרוויאליות, אך שיתנו מענה טוב "ובשר" לעבודה. תודה, ג'קי
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני מחפש שיר של קובי פרץ (אני חושב שככה קוראם לו ). אני יודע שיש לו תיסרוקת פלטינה כזאת והוא קצת מזרחי. בקיצור אני מחפש את השם של השיר שלו, הוא דיי פופלרי ומשמיעים אותו בהרבה מקומות (חתונות, מגרשי כדורגל, כדורסל ועוד) ובכלל לשיר יש קצב ממש יפה. אז אם מישהוא יגיד לי איך קוראים לו אני ממש, אבל ממש יודה לו ולקהילת ה-HWZONE בכלל!. בתודה מראש- manganga7
-
- 5 תגובות
- 574 צפיות
-
-
-
שלום אני צריך לדעת אם יש חנות טוב , אמינה וזולה בנתניה למכירת חלקים,
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
לכל מי שחשב שבסרטי "מכות" יש את האפקטים הכי גרועים תראו את זה http://www.filecabi.net/video/WorstCGIEver.html
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-