כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
פשוט החברה שאני רשום בה עכשיו שלחו שהם סוגרים את השירות speedy אז מישהו יכול לשלוח לי הזמנה? HFDO5@speedy.co.il תודה ;D
-
- 5 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש כבר שבועיים פלוס שיתפנה מקום באחד האתרים הגדולים torrentbytes ודברים בסגנון!.. התפחלצתי לגמרי מרוב המתנה.. אם למישהו יש שם חשבון או באחד האתרים האחרים ויכול לעשות מצווה ולשלוח לי אותה לכאן: rikonor@gmail.com אני יודה לו מאוד, תודה רבה - רבה - רבה למי שעוזר.
-
- 29 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אחים ואחיות יקרים שלום ברצוני לקבל הזמנה לחשבון ב Gmail. נא לשלוח את ההזמנה לדואר : xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx בברכת חג שמח ותודה מראש Epsilon
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש מלא אתרים ברשת שמפרסמים טיולים עם טרקטורונים בגליל. אני מתכנן סוף שבוע, צימר וטיול טרקטורונים בצפון. מישהו יכול להמליץ על מקום מסויים מהניסיון שלו שאפשר לשלב את השניים(צימר + טיולי שטח, טרקטורונים וכו..) תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי אתמול בחנות prosport בת"א ברחוב החשמונאים ולאחר כל המדידות והבדיקות נשארתי עם שתי אפשרויות והן: saucony powergrid triumph 9 או brooks ghost 5 ושניהן היו נוחות לי באותה המידה ולכן אני שואל פה מה עדיף לדעתכם? דרך אגב ראיתי בכל מיני אתרי קניות שיש כבר triumph 10 אבל לא היה להם בחנות ואולי כדאי לי בכלל לקחת את זה במידה וזה כמו triumph 9 רק מתקדם יותר? נ.ב יש לי רגל neutral ואני מתכוון לרוץ על הכביש אבל אני מניח שאתם יודעים את זה בגלל סוגי הנעל שציינתי פה. תודה מראש לכל המגיבים
-
- 12 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
אולר שנותן את התמורה לכסף. תודה לעונים.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! הייתי רוצה לדעת את שמם של האלבומים הטובים ששוחררו ע"י שלמה ארצי. יש לי הרבה שרים שלו אבל לא את האלבומים. תמליצו לי על הדיסקים הכי טובים שלו שכדאי לי לקנות. תודה
-
היי, ההורים שלי רוצים ללכת לצפון ליומיים בחופשת סוכות,אני,שני אחי הקטנים וההורים(ביחד 5). יש המלצה לאתר מסויים שממליץ על צימרים במחיר שפוי באמצע השבוע? בנוסף,אשמח להמלצה לאתרי בילויי לכל המשפחה בצפון. תודה.
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
שלום, כמו שכתוב בכותרת, וגם עדיפות לאתרים שאינם צריכים קורות חיים, העדפה היא לדבר מיד עם המעסיק בפלאפון. וגם העדפה היא להרבה משרות שמתאימות לחיילים.
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
דרישות הבושם: *עד 300 ש"ח. *חייב שהריח שלו מהפנט נשים! דרישות הוואקס: *ידידותי לשיער. *מעמיד את השיער טוב, גמיש ונותן מראה טוב. תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, קודם כל, אני מקווה שזה הפורום המתאים... אני מברר בשביל קרוב משפחה. אשמח לקבל המלצה לחברה/יחיד שנותנים שירותי הקמה ותמיכה של מחשבים ורשתות (קטנות, מבוססי ווינדוס). שלוש דרישות עיקריות כדי שיהיה מובן במה מדובר: 1. הקמה של רשת מחשבים (כ-4 מחשבים +שרת + מדפסות, כולם ווינדוס) במסגרת מעבר למשרד חדש שיתבצע בקרוב. 2. שירות שוטף למחשבי ורשת המשרד. כלומר, אם יש תקלה כלשהי, להיות מסוגל להגיב בקבועי זמן קצרים כדי שהעבודה במשרד לא תושבת לפרק זמן ארוך. 3.המשרד הוא בתל אביב, אז אני מניח שרצוי שהחברה/טכנאי יהיו גם הם באזור גוש דן. בעיקרון זה לא אמור להיות משהו מסובך מדי, אבל החברה הקודמת שהמשרד הזה עבד איתה אכזבה בכך שלא היו זמינים מספיק, לא החזירו טלפונים, הגיעו באיחור לטפל בבעיו…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי. נראה לי שזה המקום המתאים לת'רד הזה. אני צריך המלצה לחברה שנותנת שירותי בניית אתרים, אחסון, תחזוקה וגם קידום במנועי חיפוש בשביל עסק קטן. אם אפשר אז באיזור הצפון. תודה.
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
היי. אני יודע שרבים כאן מדברים על דיל אקסטרים, אבל לא ממש מצאתי שם לפטופים. הנייד הוא עבור קרובת משפחה שהולכת לגור בארה"ב תקופה. אשמח לכל עזרה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כמה דברים למודינג ואני לא ממש מכיר אתרים ממולצים. אשמח אם אנשים שרכשו בעבר והיו מרוצים ימליצו לי, תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות מחשב ולהתייעץ לגבי כל רכיב עם איש מכירות טכני שיודע להסביר את ההבדלים ואף לתת המלצות לא אינטרסנטיות. חנות אמינה עם אחריות. עדיפות לחנות שתהיה בת"א או ר"ג עם אפשרות חניה. מחירים תחרותיים, לא חשוב שיהיה הכי זול אבל לא יקרנים מידי. הייתי ב KSP שם קניתי בעבר כמה פעמים אבל המוכר שם מתקתק אותי במהירות ולא ממש עוזר ("זה מסך מצויין אתה לא צריך יותר מזה", במקום להסביר לי על קונטרסט וזויות צפיה...) אשמח אם למישהו יש כאן המלצה לחנות כזו עם שירות מכירה מקצועי ואדיב. תודה.
-
- 5 תגובות
- 958 צפיות
-
-
היי. בעיקרון אני מחפש משהו דיי בסיסי ופשוט,לעשות חצי או מספר 1 על הזקן,יוצא לי הרבה פעמים להסתפר רק בגלל הזקן ולאוו דווקא השיער(פעמיים בחודש,40 שקל כל תספורת). סביבות ה150,להזמין מהאינטרנט,כל דבר שיעשה את העבודה,חשוב שיעבוד טוב ללא כבל חשמלי גם,סוללות או כל דבר כזה או אחר לא ממש משנה לי,מתגלח בבית. תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אשמח להמלצה למכונת גילוח עד 400 ש"ח (אשמח עוד יותר אם זה יעלה פחות). אין לי דרישות מיוחדות, רק שיהיה אפשר להשתמש במכונה תוך כדי הטענה גם (אם זה קיים עדיין).
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אהלן, האורטופד שלי נתן לי מרשם למדרסים מטעם הקופה (מאוחדת), ורציתי לקבל המלצות לחנויות שמהן ניתן לקנות מדרסים לנעליים. הבנתי שיש הרבה רמאים בתחום הזה וכדי להמנע מבעיות הייתי שמח לקבל המלצה ממישהו שיצא לו להתנסות עם חנות שהייתה מקצועית והוא היה מרוצה. כל חנות באזור תל-אביב,רמת-גן,רמת-השרון,הרצליה יכולה להתאים. אם המחירים של המדרסים לא יקרים במיוחד (100-200) גם המלצות לחנויות שלא מקלבות מרשם ממאוחדת יתקבלו בשמחה! וגם אם למישהו יש המלצה גם לסוג מסוים של מדרסים אני אשמח! (הבעיה שלי היא כאבים באזור האכילס) תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כפי שכתוב, החבר חונך דירה חדשה, אז לכבוד הדירה הדשה החלטתי לקנות לו משהו צנוע. התקציב: 50 ש"ח. הוא אוהב אופנועים ובחורות (שרוף בעיקר על פלייבוי). חשבתי לקנות לו חולצת פלייבוי, איפה אפשר להשיג? ועד הדרך, תנו המלצות שעולה לכם לראש. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתם מכירים שיר מסוים שנשמע כמו Megadeth - Shadow Of Deth ? הסולו שם ממש יפה ואני מחפש קטעים שדומים לו, אז למי שמכיר שירשום את השם מדויק של השיר והלהקה/אומן ולא רק להקה או אלבום למי שלא מכיר זה השיר http://rapidshare.com/files/13491539/11_-_Megadeth_-_Shadow_of_deth.mp3.html
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אם אפשר בבקשה אני צריך המלצה לספרים בנושאים הבאים : חדו"א 1 מת' בדידה אלגברה ליניארית 1 עדיין בשבוע השני באונ' וכבר הבנתי שריכוז בהרצאה ופתרון התרגילים שבתרגול לא יספיק :\ אז תמליצו לי בבקשה על ספרים עם דגש ללמידה עצמית.. כלומר כמה שיותר הסבר מפורט + תרגילים עם פתרון מלא .. (יש כזה דבר בכלל?) תודה רבה מראש !
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מבקש המלצה לפלאפון לא ברמה של אייפון 4 ולא גם אחד שמרגיש זול... משהו שנותן את התמורה למחיר. הפלאפון מיועד לאחי כי הפלאפון הישן שלו כבר לא מתפקד והגיע הזמן להחליף. יש אפשרות לעשות חבילת חיילים. אני כנראה אלך לסוכנות פלאפון, אלא אם כן אתם ממליצים לאחרת (רק שבאורנג' אני לא דורך יותר). חשוב שהפלאפון יהיה שימושי מבחינת אפליקציות, אלפון נוח ואפשרות גם לבדוק כמה דקות אני מדבר וכו'... (כל העניין של מעקב ובקרה). בנוסף גם חשוב לי עניין אמינות החברה, כלומר אם מופיע לך XX אס אם אסים ו-XXX דקות שיחה, אז בחישוב פשוט אתה יכול להגיע לסכום שאתה אמור לשלם וכך יופיע בחשבונית. חברים המליצו על Nokia C7. אשמח אם תעזרו בנושא.
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
היי. אני מחפש מן סוג של שידה שתהיה ממוקמת ליד שולחן המחשב. היא אמורה לכלול 3 מגירות: אחת בשביל תיקיות בדומה ל זו. ועוד שתיים פחות גבוהות(כ-10 ס"מ כל אחת)בשביל ציוד משרדי(עטים וכו')- כמו אילו רק לא מכוערות. עדיף כמוצר אחד. חיפשתי בגוגל וזאפ ולא מצאתי משהו שיענה על כל הדרישות. תקציב- רחב.
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-